Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 29
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 16, 2014, 16:26:57
    Traficantii de vise,
- da,si eu imi doresc atatea sa am,sa fie,sa existe...multe am vrut dar putine s-au implinit.Cu multa truda si sacrificii!! Este bine sa visezi chiar cu ochii deschisi!!Tragedia este ca diferiti indivizi verosi, profitand de naivitatea si creddulitatea unora de a obtine ceva nemeritat dar si pe lacunele L 42/1990 si L 341/2004, au promovat revolutionari contra cost pe sume cosiderabile iar acum dau din colt in colt.Mita,darea si luarea de mita se pedepseste drastic in toata lumea deoarece eate atacata insasi existenta statului.
- profitorii de ocazie nu stiau ce fac ? Ca nu vor fi consecinte ?
- inteligenta si bunul simt trebuie sa discearna. Nu tot ce visam zboara ... ...
- de pe urma fraudelor unii au strans averi considerabile !! Dar restul revol.adevarati Huh
                      Ocneanu.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 16, 2014, 14:01:42
                         Pompe funebre !
- se pare ca nu sunt chiar singurul care,citind diferitele "comunicate" cu iz de necroloage,ma fac sa zimbesc ! De fapt,unele persoane,care doresc sa poarte o palarie prea mare pentru capul lor,devin ridicoli prin fanfaronada afisata.Totusi,ma intreb,ce fel de organizatii,asociatii sau alta forma de prezentare au,cine este in spatele lor,ce doresc ei,de fapt.Cine sunt acestia si pe cine reprezinta ?? Au vreun program,platforma,idei ceva ?? Stiu pe cineva din jud. Neamt,mare amator de sefie moldoveneasca,pretandu-se la tot felul de minciuni doar,doar isi va vedea visul cu ochii insa minciuna are picioare scurte si ... ...
- ma scuzati,va rog,a sosit ora cand primesc in audienta scurta pe dl Ponta...
- promit ca spikerul meu va da un comunicat pe asta tema !!!
                    Ocneanu.
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 16, 2014, 06:11:18
         

- atasez continutul declaratiei Asociatiilor din Moldova in PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE.
            OCNEANU.
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 16, 2014, 06:06:23
              Disperarea hotilor,
- vine o vreme cand,cei invechiti in faradelegi,trebuie sa dea socoteala pentru faptele lor.Aparitia unei persoane decise sa restabileasca adevarul devine pentru borfasi un imens pericol deci,vor sa-l sfasie.Problema hotilor este ca sunt si mai multi adevarati revolutionari,participanti activi la evenimentele din Dec.'89 care nu pot admite ca ca mizeria excrocilor sa ne otrveasca mereu.Asa cum s-a declarat in "PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE" sustinem,in temeiul Legii 341/2004,masurile de excludere a celor care,prin mijloace frauduloase,au furat si inselat buna credinta a adevaratilor revolutionari.Daca dl.SS Adrian Sanda,de buna credinta si in temeiul L 341/2004,face curatenie atunci asociatiile din Moldova vor fi,cu siguranta,alaturi de dl. Adian Sanda.
- este inacceptabil ca o mana de smenari,galagiosi,manjiti,profitori sa vorbeasca in numele adevaratilor revol.Acestia sunt o adevarata pata pe obrazul Romaniei,intinand jertfa celor de acum un sfert de veac.
                             Ocneanu.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 14, 2014, 16:07:39
                Precizare :
- mof.568 bis/22 noe.1999 este monitorul de 224 de pagini,care cuprinde 17.126 persoane si are 224 pagini,tiparit la R.A. a Monitorului oficial, cuprinzind majoritatea revolutionarilor recunoscuti.In paralel a aparut o "clona",al doilea Mof,tot cu nr.568 bis/22 noe.1999 dar care are 24 de pagini si contine 1134 nume,acesta din urma nu este recunoscut de RA Monitorul Oficial,dupa cum mi-au trimis raspuns oficial;se pare ca a fost tiparit la piatra Neamt. Aceasta "clona" a fost inserata in Mof. 399 bis/2000 si publicat in Decret 571/2000 ca parte la Decret 37/2000 Huh.
- In scrisoarea "Punctul nostru de vedere" am transmis SS,d-lui Adrian Sanda, documente probatorii despre acest fals dar nu stim ce s-a realizat.Despre acest subiect am dat amanunte in postari anterioare.
                            Ocneanu.
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 28, 2014, 16:35:59
  Punctul nostru de vedere,
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: D-lui SS al SSPR ADRIAN SANDA : Iulie 03, 2014, 15:40:34
                         Drepturi,drepturi ...
- oare revolutia romana s-a facut pe baza de angajament si obligatii Huh?
- sacrificiile facute de fostii detinuti politici s-au facut pentru bani,hotie Huh
- sangele varsat de neamul romanesc a fost "la cantar" ,pe bani,pozitii,smenuri ... ?
- "patria recunoscatoare" la santaj? De unde si cine plateste romania "binefacatorii" ei ?
- cine isi permite sa vorbeasca in numele meu ? In ce calitate si ce calitate are ?
- oare toti merita recunostinta si beneficiul patriei Huh
- asa cum este L 341/2004,tot a fost furata si eludata,si ei merita recunostinta patriei ?
- in opinia mea,este posibil ca chiar anul acesta sa se accepte plata pentru o parte
 dintre revolutionari insa cred ca este putin probabil sa aiba loc.Posibil de la
 01.01.2015.Ma bucur ca exista atatia indivizi cu veleitati de "guru" al revol.,cu tot
 soiul de pretentii atotvazatoare,calauzitoare,bagatori de seama,manelisti de profesie...
-place sau nu place,reverificarea revol.tot se face,intrebarea este daca este acum sau ...
                   Ocneanu.                                       
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: D-lui SS al SSPR ADRIAN SANDA : Iunie 27, 2014, 20:48:03
        Unde dai si unde crapa !!!
-"ofticosului" este adresat unui individ din Moldova cu pretentii nemasurate:se vrea seful asociatiilor din Moldova !!! Micul pres. de asociatie,care se lauda cu relatii sus-puse,
care face si desface,ca de n-ar fi nu s-ar povesti,este prin mijlocul Moldovei si-i plin de pretentii nemasurate.Daca va fi nevoie voi da pe fata !!!
-interesant este ca altcineva,din alta parte a tarii s-a simtit cu musca pe caciula !!!
-deci cine se aseamana se aduna !!!
- unde dai si unde crapa !!!
-PS:se aude ca la SSPR se lucra din greu la liste conf. L 341/2004.O fi adevarat Huh
                 Ocneanu.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: D-lui SS al SSPR ADRIAN SANDA : Iunie 27, 2014, 12:49:20
                   Ofticosului,     
- cineva mic,chel si gura mare, ce se crede presedintele "tutulor" revolutionarilor moldoveni gaseste de cuviinta ca publicarea "Punctul nostru de vedere" incalca dreptul lui de "mare sef" !!! Dupa acest individ, microscopic dar vocal si plin de sine,adevaratii revolutionari sunt doar cei care corespund unor norme de el stiute,toti sa se incline cand ii simt duhoarea arogantei sale.
- Il informez pe aceasta cale publica ca toate persoanele sustinatoare "Punctului nostru de vedere" nu se dezic de cele spuse desi "ofticosul" a dat telefoane la fiecare.Acest articol reprezinta vointa unor oameni normali,onesti,care se confrunta cu aceleasi probleme si au aceleasi interese.Rezolvarea acestor probleme se pot face doar in baza L42/1990,L341/2004,etc.Asociatiile din Moldova nu au nevoie sa fie"pastorite" de niste indivizi orbiti de orgolii si frustrati.Coeziunea se naste din dorinta comuna de rezolvare a unor probleme de interes asemanator.Greu sa fii mare cand esti mic !!!
                         Ocneanu. 
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 25, 2014, 13:44:12
         Precizare,
-"Punctul nostru de vedere" nu cere stipendii ci doar aplicarea coerenta si imediata a legilor:L42/1990 si 341/2004.Noi suntem cei care,cu discretie,dar hotarati,consideram ca timpul in care datul cu pumnul in masa,intimidarile,manifestarile galagioase,trebuiesc inlocuite cu forta dreptului.Nu avem nimic de ascuns,nu cersim,nu avem nevoie de lectiile cuiva,dar suntem deschisi in a coopera cu oricine egal,cinstit,in spiritul si litera legii.
-observ tot soiul de titluri pompoase de "organizatii" ce se vor diriguitorii si calauzitori,pot spune ca sunt,unele, chiar stupide,ridicole.
-priveste la cei care sunt in spatele acestor"organizatii"si vei vedea cate parale fac.
-ca totdeuna,moldovenii cunosc drumul cel bun !!!
                         Mircea Olindaru Ocneanu
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: D-lui SS al SSPR ADRIAN SANDA : Iunie 25, 2014, 13:19:10
            Sunt aici,
-si daca doriti,va ascult."Punctul nostru de vedere"constituie un raspuns celor care
cred ca pe meleagurile moldovei nu se intampla nimic,chiar nu existam!!! Eroare .
-existam,vedem,analizam si consideram ca onoarea,corectitudinea,legea sunt cele care ne calauzesc !!!
                        Olindaru Mircea Ocneanu         
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 10, 2014, 11:09:08
           SCHIMBARE ?? SCHIMBARE !!!
- se pare ca schimbarea denumirii si artibutiunilor fostului SSPR implica,pana la urma,si schimbarea certificatelor eliberate in baza L 341/2004.Deci noua Comisie ce va fi,probabil, organizata  in baza noii legi referitoare la revol.va cuprinde si acest aspect. Existenta dubioasa a Mof.568 bis/1999 in varianta cu 24 de pagini,negat ca fiind tiparit de R.A. Monit.Oficial,va pune DNA-ul la treaba.Aceasta "clona" cu 1100 de nume sta la baza Mof.399/2000 dupa cum scrie chiar la coada listingului.
- cel mai probabil,in acest an,nu vor putea fi acordate indemnizatii(daca se vor mai acorda).Oricum,trierea de primavara tot se va face. CUM ?? Vom vedea.
- observ tot soiul de indemnuri,propuneri,mitingeli,slogane ... multe chiar amuzante daca nu triste si caraghioase.In rest,sa auzim numai de bine !!!
                             Ocneanu.
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 26, 2014, 17:36:54
    PANICA LA BARICADE !!!
- se pare ca incepe "lupta cea mare" cu catel si purcel,comisia de criza face tabele,
(apropo,pe ce tabel esti ?),nu mai vad pe cocoana care da "situatia revol. ... daca va logati",se taie or no s-o taie ? Curata nebunie.Fiecare mai tare ca toti ceilalti !!!
- in modesta mea opinie,nu are importanta cum se numeste SS sau ca Secretariatul de stat isi modifica atributiunile,conteaza sa fie corect,in spiritul si litera legii,sa fie activ
in a apara onoarea si demnitatea revolutiei si revolutionarilor.Sunt atatea gogosi si aiureli postate ! Multi postaci dar putini oameni !!!
- cred ca cei cu probleme fac zarva mare dar dupa fapta si rasplata.
- este bine sa gandim orice actiune cauza-efect caci nu tot ce zboara se maninca.
- fiti destepti ca se cauta !!!
                               Ocneanu.
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 25, 2014, 14:23:59
         NOTA :::
- Mof .399 bis/2000 este editat de Regia Monit.Oficial dar are la baza o "clona" adica un fals ,asa cum scrie chiar la sfarsitul MOF.399/2000.Cititi si va convingeti singuri.
- MOf 568/1999 cu 24 de pagini nu exista,este un fals grosolan,ordinar.Vai de victime !!!
                                                   Ocneanu.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 25, 2014, 14:15:07
    NOTA:::
- MOf 568 bis/1999 cu propunerile de acordare titluri este similar cu continutul aflat
in Mof 100/2000. Buba este la "clona" de 24 pagini tiparita ,se pare,la P.Neamt,
"clona"find pretextul pentru MOf.399 bis/2000 care acorda titlurile prin Decret 571/2000.
                       Ocneanu.
                                           
,
Pagini: [1] 2 3 ... 29