Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 81
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Decembrie 05, 2019, 20:11:13
Si mai este un fisier care nu mi-a fost permis sa il adaug la celalalt mesaj.
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : Decembrie 05, 2019, 20:08:24
Am remarcat ca nimeni nu a preluat documentele postate de dl. Sorin Mester pe Facebook, asa ca o fac eu acuma.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor : Octombrie 18, 2019, 19:16:35
Ma vad obligat sa ii raspund lui DJ Radio ... ca la Alba Iulia s-a constituit o organizatie formata din mai multe asociatii din orasele martir a Romaiei. Din aceasta forma sociativa NU fac parte decat ASOCIATII prin reprezentantii lor LEGALI. El reprezentand ... pe nimeni, NU i s-a permis accesul. Asa era si normal.
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 21, 2018, 07:09:46
Stimate dle. florin1989, nu am mai intrat de foarte multa vreme pe portal, dar acuma simt nevoia sa fac cateva precizari. NU echipa SS Mester - Hamar se fac vinovati de plata penalitatilor. Primul vinovat este Sanda, pentru care i-am si facut plangere penala pentru abuz in serviciu in data de 03.03.2016. Al doilea vinovat, cel nominalizat in motivarea instantei, este dl. SS Octav Bjorza, cel care a interpretat "eronat" o sentinta judecatoreasca. Am instiintat deja SSMRLIC-ul de cine se face vinovat pentru plata daunelor, in asa fel incat acestia sa stie impotriva cui trebuie sa se indrepte si sa recupereze prejudiciul. Dlui. Bjorza i-a placut sa isi pape salariul de SS, dar NU A FACUT NIMICA care sa ii justifice activitatea. De aceea mi se pare normal ca acesta sa plateasca impreuna cu consilierul domniei sale pe problemele revolutionarilor, dl. Balint Petrica Dorin.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 28, 2018, 09:11:16
Avand in vedere ca o persoana a ajut nesimtirea si tupeul sa ma faca un simplu arhivar, incepand de astazi 28 ianuarie 2018, cine mai foloseste documente obtinute de mine sau cu datele mele de identificare pe ele fara consimtamantul meu SCRIS, are sa se aleaga cu o plangere penala. Va doresc succes doamnelor si domnilor.
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 07, 2017, 22:55:59
Dintr-o data s-a trezit mincinosul de Misu Orbulescu. Marele revolutionar care a vrut sa mearga cu camaradul sau la DNA Pitesti. Ca cica are el intrare. Exista inregistrarea cu afirmatia lui. Ce s-a intamplat? O fasaita de Resita. Si acuma a redeschis boticul? Pai nu are destula frisca pe botic? Nu ii ajunge indemnizatia de determinant? Alexa draga, vezi cu cine te aliezi.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Să moară proștii de necaz... de alde Burada, Alex Oprea, Boanca si cei ca ei : Ianuarie 01, 2017, 12:46:00
Eu nu pot sa sustin decat ceea ce s-a intamplat la Lugoj. Pentru ce s-a intamplat in alta parte, ... nu aveti decat sa luati legatura cu doamna senior editor Odete Ghergut si sa ii povestiti cu DOCUMENTE adevarul care il clamati.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Să moară proștii de necaz... de alde Burada, Alex Oprea, Boanca si cei ca ei : Ianuarie 01, 2017, 10:05:49
http://m.romanialibera.ro/special/documentare/certificate-de-impostor--436993
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Să moară proștii de necaz... de alde Burada, Alex Oprea, Boanca si cei ca ei : Decembrie 31, 2016, 19:31:17
http://portal.just.ro/59/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3000000000112550&id_inst=59
Mincinos ordinar. Ai pierdut ca un erou pe instanta. O sa ai de platit cheltuieli de judecata si nu iti fa probleme, ai o plangere penala in care o sa ai ocazia sa DEMONSTREZI tot ce ai scris despre mine si colegii mei.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Cine este Adhominem : Decembrie 07, 2016, 21:27:58
Avand in vedere ca Adhominem posteaza balele veninoase aici pe Portal, trebuia sa ii arat originile.
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Cine este Adhominem : Decembrie 07, 2016, 20:30:45
Am sa incep prin a face trimitere catre definitia pamfletului in dex-ul romanesc (asta pentru a lamuri acest gen literar): http://www.dex.ro/pamflet.

Acuma pot sa dau si titlul: Biografia unui ¨jurnalist¨.

Personajul in cauza, in 1987 avea un video si intr-un apartament situat la o casa langa sediul militiei din Lugoj, facea vizionari de filme contra cost. Nu il deranja nimeni in aceasta activitate, care si atunci se numea evaziune fiscala. Sa nu fi fost deranjat de nimeni deoarece era ginerele fostului maior Cismas de la Batalionul 24 Securitate Lugoj? De atunci, nu se stie prea multe despre viata electricianului de la Intreprinderea Ceramica din Lugoj, dar in data de 22 decembrie 1989 este luat de Burada Gheorghe si dus la sediul ziarului ¨Drapelul Rosu¨ si impreuna cu dl. Jichita este pus sa tiparesca ziarul ¨Drapelul¨. Mult hulitul Burada, i-a dat hartia necesara tiparirii ziarului, i-a dat utilajele necesare, umbla prin discoteci sa faca cheta pentru tiparirea si bunul mers al ziarului, dna. Ria Burada (sotia lui Gheorghe Burada) vindea ziare la coltul Podului de Fier sa isi aduca si dansa aportul la buna desfasurare a activitatii din redactia Drapelul. Cum, necum, jurnalistul in cauza, reuseste sa privatizeze saptamanalul Drapelul si ajunge peste noapte mare patron si director de ziar. Trecem peste faptul ca privatizarea s-a facut cum s-a facut si ajungem in anul de gratie 1993 cand personajul nostru incepe sa isi faca reclama ca poate sa aduca tractoare second hand din Germania si incepe sa incheie tot felul de inscrisuri cu diverse persoane de buna credinta care i-au dat bani in avans pentru a obtine utilajul dorit. Bineinteles ca nu a aparut nici un tractor si persoanele pagubite s-au adresat instantei de judecata si dupa cativa ani de procese, jurnalistul in cauza este condamnat la inchisoare. Dupa o perioada de timp, cu ajutorul dlui. Victor Stamurean (jurist) reuseste sa iasa din inchisoare. In data de 26.03.2007, depune la Judecatoria Lugoj o cerere de reabilitare: http://portal.just.ro/252/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=25200000000002975&id_inst=252. Daca o sa aveti curiozitatea sa intrati pe Portalul Justitiei, la Judecatoria Lugoj, o sa vedeti cate procese a avut acest personaj. Culmea este ca l-a dat in judecata si pe fostul lui binefacator Victor Stamurean, care l-a ajutat sa paraseasca penitenciarul. La ora actuala, acest asa zis jurnalist, improasca cu vorbe mizere pe cine apuca. Ceea ce este de luat in seama, este faptul ca loveste exact in persoanele care l-au ajutat, i-au dat sa manance o paine si pe care acuma ii acuza fara a avea nici cea mai mica dovada. De aceea am zis asa zis jurnalist, deoarece nici un ziarist (reporter sau redactor) nu s-ar cobora la nivelul acesta de limbaj, ca sa nu mai spunem de faptul ca face afirmatii fara nici cea mai mica dovada. Nu am scris numele personajului in cauza, deoarece nu vreau sa ajung ca el, poate ca atitudinea lui este molipsitoare. Oricum, daca o sa accesati link-ul care duce pe Portalul Justitiei o sa vedeti despre cine este vorba.
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Cine sunt denunțătorii? Impostorii Revoluției! : Decembrie 05, 2016, 23:10:42
Dle. Radulescu, nu gust glumele de prost gust sau misto-ul ieftin. Dupa ce s-a tras asupra persoanei mele, dupa ce m-am trantit pe burta si am mirosit iarba vesteda, am cerut unui imbuibat handicapat membru de partid sa arunce tabloul lui Ceausescu pe geamul Primariei. Stiti ce a facut cretinul? A inceput sa ne spuna rezultatele meciurilor de fotbal. Cretinul habar nu avea ca urasc fotbalul la fel de mult ca si comunismul, pe Ceausescu si asa zisi smecheri. Deci, .... rezultatul a fost o Primarie in flacari, cu tot cu tablouri, cartile si capodoperele celui mai iubit fiu al poporului si restul. Mai aveti nelamuriri?
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Cine sunt denunțătorii? Impostorii Revoluției! : Decembrie 05, 2016, 21:02:59
Unul dintre ei, am fost EU dle. Radulescu. Si asta am declarat si pe data de 23 martie 2016 cand am fost audiat de doi ofiteri de la IGPR Bucuresti. Care este problema?
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Cine sunt denunțătorii? Impostorii Revoluției! : Decembrie 05, 2016, 20:48:10
adhominem alias Toma Nicolae alias Toma Trifon Nicolae, o insecta care a aparut in data de 22 decembrie 1989 in jurul orelor 10.30 la poarta Primariei arse si a cerut sa intre inauntru. Cuvintele lui au fost: "sunt ziaristul Toma si m-a chemat Burada la el". Asa a intrat dl. adhominem in Primarie. Rolul sau in Revolutie a fost unul de sobolan, drept dovada sta memoriul sau ticluit cu grija la obtinerea certificatului la Legea 42/1990. In alta ordine de idei, este sluga lui Don BD de Lugoj. Tocmai a pierdut 2 procese si are de dat niste bani. Vreo 4000 de lei. O nimica toata. Sa vedem cum are sa se descurce si cu plangerea penala pentru Denunt Calomnios care este depusa pe numele lui. In rest, astept sa isi asume niste nume cand raspandete bale otravite.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 26, 2016, 21:32:54
Imi cer scuze colegilor de pe Forum ca am bagat in seama un asemenea specimen care semneaza cu Radulesu. Fac pariu ca este un super determinant care provine dintr-o localitate extra determinanta si care a luptat din greu impotriva impostorilor. Sper sa se innece in otrava proprie.
Pagini: [1] 2 3 ... 81