Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3
1  Discutii generale / Forum / Răspuns: Dezvoltare si evolutie personala. : Iunie 01, 2014, 15:57:20
NU MI SE PARE NORMAL SA DAI NISTE NUME FARA SA CERI ACORDUL PERSOANELOR RESPECTIVE.EU PERSONAL NU SUNT DE ACORD CU NIMIC DIN CEEA CE DECLARI CA AR FI REPROBABIL IN COMPORTAMENTUL LUI MARIAN.NU L-AM VAZUT NICI BEAT,NICI CERSIND,NICI FURAND,NICI VANZAND LUCRURI FURATE.CAT DESPRE PARINTII LUI,NU-I CUNOSC,NU STIU NIMIC DESPRE EI.CUM POTI ATUNCI SA MA BAGI INTRE MARTORII PE CARE SPUI CA-I AI?AR TREBUI SA GANDESTI DE MAI MULTE ORI INAINTE DE A SCRIE DIVERSE LUCRURI PE PORTAL.
2  Discutii generale / Forum / Răspuns: Dezvoltare si evolutie personala. : Iunie 01, 2014, 15:15:45
D-nului Bomboe M.L.Nu te bucuraprematur.Eu ma tin de cuvant si o sa-ti raspund.Vrei martori ;Pavel Chita si Cesauanu Cornel din Schitu G.;Cornelia ,Negru COstel ,Dobrescu Gh. care se intreba de unde ai furat lucrurile ce le vindeai.vad ca est tot turmentat.Hai sa-ti dea nenea un dus rece.Am aflat de la unchiul tau din V.Mare ,str.Baracie ;Bomboe Jan de ce nu te duci la parinti sa-i ajuti si sa ai de unde trai.Tu acum doi ani i-ai batut pe amandoi fiinca au refuzat sa-ti mai dea bani din pensia lor,salvandu-i vecinii.DE atunci nu mai ai ce cauta in casa lor.Asa ca jigodie ciocul mic.Acum merg sa fac nani dupa o tura de 16 ore muncite si mai revin spre seara.O duminica placuta cersetorule huligan.
Faptul ca ai scris niste nume aici nu dovedeste nimic, doar minciuni pe care continui sa le insiri aici doar in scopul de a ma defaima!
Tare mie teama ca te folosesti de numele acestor persoane fara acordul lor, vezi sa nu te dea in judecata!
Nu inteleg de unde am ajuns sa fiu bagat in acest rahat,dar ceea ce pot spune sincer,este faptul ca eu aud pentru prima data despre ororile de care il acuzi pe BOMBOE.Nu este normal sa scrii niste lucruri despre care stii numai tu si apoi sa le pui si in carca altora.
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu o delegaţie de revoluţionari : Mai 19, 2014, 13:05:39
Inca nu s-a dovedit nici un certificat fals.Totul este MAGARIE si razbunare .
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 19, 2014, 13:02:01
Referitor la documentul d-lui haraga,pot sa va indic sa cititi decretul prezidential nr 571/2000,care specifica foarte clar legalitatea monitorului 399 bis.Monitorul 399 bis,cuprinde toate gaurile din mo 568,gauri care nu isi au alta explicatie decat ca apartin celor care nu au vrut sa cotizeze,la fel cum s-a intamplat si cu monitorul publicat in 2010 pt cei care au obtinut certificat pe lg 341. Spun acest lucru,pt ca si eu ma numar printre cei omisi in mod deliberat de pe lista mo.De acest lucru s-a ocupat in mod special de-a lungul anilor,dlPREDA VALENTIN.Acesta ar trebui luat la intrebari,plus altii din SSPR de la monitorizare care s-au prindat prin acel birou in perioadele respective.Nu inteleg unde se afla arhivele sspr,intrucat acolo trebuia sa fie tot.Dupa mine acestea sunt tot niste gaselnite pt a tergiversa demararea repunerii in plata a luptatorilor.Fara iesirea in strada a acestora,fara ocuparea principalelor institutii ale statului in dec 89,nu se mai schimba absolut nimic,ci mai mult,am fi avut in plus niste zeci de mii de morti si disparuti in beciurile securitatii.Ma doare sufletul cand vad cata mancatorie este intre noi,in loc sa fim toti ca unul,ca degetele de la mana stranse pumn,cu care sa-i lovim acolo unde trebuie.Cu acest fel de a vedea lucrurile de actiune a multora dintre noi,nu se va rezolva nimic,ci va fi tot mai rau pentru noi. Sper din tot sufletul sa le vina mintea la cap tuturor si sa  actioneze in consecinta pentru imbunatatirea situatiei noastre,cat si celor din guvern-vinovati in mod special-de aceasta situatie.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: haideţi să scăpăm de nesimţiţi : Martie 10, 2014, 20:52:25
SUSTIN CU TARIE ELIMINAREA TUTUROR ARTICOLELOR CARE CONTIN INJURII LA ADRESA ALTOR REVOLUTIONARI.
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 07, 2014, 09:18:23
CA SI PANA ACUM,CA DE FIECARE DATA SI ACEASTA LISTA ESTE TOT O APA DE PLOAIE.A IESIT CU COMUNICATUL PE SITE PT A-I PROSTI PE CEI CARE VOR SA IASA IN STRADA."PRAF IN OCHI",NIMIC ALTCEVA.FARA STRADA SI TRIBUNALE(PE LANGA NISTE SCRISORI DESCHISE TRIMISE LA FORURILE EUROPENE,LA AMBASADELE STATELOR CARE ISI RESPECTA REVOLUTIONARII DUPA SUTE DE ANI). NU SE VA REZOLVA NIMIC.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: SITUATIA REALA A REVOLUTIONARILOR ROMANI : Martie 03, 2014, 09:42:01
Imi cer scuze,dar ati facut si dvs greseala pe care o fac majoritatea celor care transcriu numele meu si de unde mi se trag multe probleme,care greseala a fost rectificata in MO 277bis si figureaza si in erata pentru uz intern a SSPR.Citez-Se citeste CESAUANU CORNEL.
In evidentele actuale ale SSPR(pt lg 341)figurez cu numele corect,folosind numele gresit sunt sanse sa nu fiu regasit la cautare.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Martie 02, 2014, 12:12:26
Numai prin ceea ce ai scris acum,esti UNUL.De ce nu incerci sa gasesti pe portal revi care au initiativa si impreuna sa luati taurul de coarne,sa cooptati si altii,sa inaintam procese colective in instanta,ca sa fie mai usor  cu partea financiara cand se va ajunge la CEDO.De ce nu incercati sa gasiti pe cineva(cel mai adecvat ar fi niscai juristi) care sa ne ajute sa sesizam forurile europene despre incalcarea flagranta a drepturilor omului,despre opresiunea la care suntem supusi sistematic de politicieni in mass-media,despre "GENOCIDUL" pe care l-au pus deja in practica(noul cod penal,art 439 pct1 al b,g,j k),ar trebui instiintate si ambasadele SUA,CANADA si la toate statele care isi respecta revolutionarii dupa sute de ani.Mai multe nu-mi trec prin cap,dar dvs,dupa cum vad aveti o banda mult mai larga de gandire si conceptiune a faptelor.Ganditi-va la un mod de contact pentru a putea intocmi dosare colective de actiune in tribunal(nr de telefon,email,etc).
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Februarie 26, 2014, 19:59:11
La punctele b. si j.,se  afla exact descrierea a ceea ce ne face noua PONTA.
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Februarie 24, 2014, 18:25:17
Cum indrazniti sa ziceti ca nu avem nimic?NU AVEM JANDARMII SA NE RUPA DACA CRACNIM IMPOTRIVA PUTERII?
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 18, 2014, 20:26:03
ESTE CEA MAI MARE GRESESEALA SA NU MERGEM LA VOT.ASA,II LASAM DOAR PE AI LOR SA VOTEZE.SI ASTFEL VOR IESI IARASI CU PROCENT FOARTE MARE. TRE BUIE SA MERGEM LA VOT CU TOTII SI SA DAM VOTUL ALTCUIVA SAU SA-L ANULAM.CU CAT SUNT ,AI MULTE VOTURI(CHIAR SI ANULATE)CU ATAT SCADE PROCENTUL DE VOTURI VALIDATE.
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Februarie 17, 2014, 20:07:46
Cand esti hotarat sa incepi actiunea, trebuie sa te gandesti ca poate vor si altii sa subscrie.Daca suntem mai multi,putem suporta mai usor cheltuielile financiare.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R. : Februarie 16, 2014, 11:26:37
Am scris pe email si la sspr si la ministerul muncii si la ministerul de finante si la cprd inca de la preluarea puterii de catre usl. Ca cea mai usoara metoda de epurare a certificatelor o constituie punerea in liste a posesorilor de brevet.Dar diferenta iese prea mica si nu se incadreaza in dispozitiile lui ponta. Atata timp cat ponta nu vrea,nu o sa vedem nimic.Mirare mare daca nu o sa rada tot.
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.? : Februarie 12, 2014, 19:41:48
S-AU GASIT LISTE CU CEI NEPUBLICATI IN MONITORUL DIN 2010.SUNT PERSOANE CARE STIAU INCA DIN APRILIE 2010 CA EU NU VOI FI PUBLICAT,PT CA NU I-AM DAT BIRUL LUI PREDA.MAJORITATEA CELOR CARE NU SUNT PUBLICATI DESI AVEAU CERTIFICATELE ELIBERATE INAINTE DE PUBLICAREA MO,SUNT IN STARE SA BAG MANA IN FOC,CA SUNT LA FEL CA MINE.
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Februarie 11, 2014, 16:19:46
MAI OAMENI BUNI!GANDITI-VA BINE!NU CONTEAZA OMUL IN SINE.PRINCIPALUL ESTE SA FIE DE-AL NOSTRU,SA NE REPREZINTE SI PE NOI CINEVA(DEZINTERESAT)IN FORURI SUPERIOARE,SA AIBA CEVA INFLUENTA,SA POATA SA CONTRACAREZE MAGARIILE ASTORA.
Pagini: [1] 2 3