Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 248
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : August 20, 2017, 16:07:38
Aceasta a fost discuția. Văd că au mai apărut postări noi.
Eu am avut probleme mari azi ca sa postez pe un alt subtopic.

HAMAR SI ARAGA NU SUNT ALTCEVA DECAT VISATORII CU FUNCTII PROMISE DE MESTER IN ILUZORIA SA FUNCTIE DE SS.....E PRACTICA CURENTA IN MAFIA POST REVOLUTIONARA ......DUPA CUM STITI ....AMANDOI ZBURATI DISCIPLINAR DIN SSPR .
NU TRATATI HAMAIALA IN SERIOS ......NU MERITA .
TOTUL PENTRU UN CIOLAN DESCARNAT SI COMPROMIS .
RUSINEA A MURIT DOMNILOR......
[/quote
SCUZE ....VORBEAM DE HARAGA NU ARAGA ....SI EL FOST PANDAR LA ARHIVE IN PERIOADA MARII FURTUNI DE RAHAT CARE NE-A COMPROMIS TOTAL ......ACUM ........SE DAU POPULARI .PENIBIL
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : August 20, 2017, 16:04:07
Aceasta a fost discuția. Văd că au mai apărut postări noi.
Eu am avut probleme mari azi ca sa postez pe un alt subtopic.

HAMAR SI ARAGA NU SUNT ALTCEVA DECAT VISATORII CU FUNCTII PROMISE DE MESTER IN ILUZORIA SA FUNCTIE DE SS.....E PRACTICA CURENTA IN MAFIA POST REVOLUTIONARA ......DUPA CUM STITI ....AMANDOI ZBURATI DISCIPLINAR DIN SSPR .
NU TRATATI HAMAIALA IN SERIOS ......NU MERITA .
TOTUL PENTRU UN CIOLAN DESCARNAT SI COMPROMIS .
RUSINEA A MURIT DOMNILOR......
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: FACEBOOK : August 19, 2017, 12:44:57
MINTI  MESTERE.......MINTI CU OBISNUINTA COMUNISTILOR SECOND HAND ILIESCIENI FLAMANZI SI CERSETORI DE FUNCTII NEMERITATE .MINTI CU DEZINVOLTURA CELUI EJECTAT DE SOCIAL DEMOCRATI AFLATI IN REABILITARE LA REMORCA ADEVARATULUI PRIM MINISTRU IN FUNCTIE CARE NE-A DEMONSTRAT SURPRINZANDU-NE CA DRAGNEA E DOAR UN PASAGER IN POLITICA .cERSESTI CU NERUSINARE O ULTIMA SINECURA CONVINS FIIND CA NU VEI AVEA PARTE DE EA . ......SI SCUIPI.....SCUIPI PE CEI CE TEAU PROTEJAT IN NIMICNICENIA TA .....AVORTON AL ILIESCULUI SI AI "ILUSTRILOR VOSTRII INAINTASI COMUNISTI ....STAFIA ILIESCULUI S-A USCAT IAR STRAVEZIA LUI UMBRA IN CARE TE-AI HRANIT ...E TOXICA !.....ASTA NU AI SESIZAT POZAND PENIBIL PENTRU ULTIMA OARA .

DACA AS FI LAS CA TINE .....AS NUMI CELE DE MAI SUS .....PAMFLET .

PAMFLET SA FIE !
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 28, 2017, 20:14:50
Am vazut mai sus anuntul cu taberele de copii.
Sunt curios, ce varsta avea la Revolutie parintele revolutionar cu certificat, care acum are copii atat de mici de mai merg inca in tabere ?
5-10 ani ?
Un camarad al meu cu certe merite in revolutie la 50 de ani are un copil de cateva luni.......Mai esti curios sau .....ti-a trecut ! Huh?si mai sunt multi .Smadu de exemplu ca mi-a venit in minte ........Muriti de grija altora !
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 27, 2017, 16:23:07
Încerc să răspund cuiva de o jumătate de oră, dar sînt blocat în acea secțiune.
Nu mi s-a mai întîmplat să fiu blocat chiar atît de mult timp. Ce se întîmplă?

Baga un acatist la Pantelimon ca poate te aude .......Da nu cred .
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Iulie 27, 2017, 11:46:52


Să ne rugăm sfântului Pantelimon pentru sănătatea noastră, a tuturor.
..............AUZI "CRESTINULE "......DA, N-AR FI BINE SA NE RUGAM DIRECT LUI DUMNEZEU CUM NE-A INVARAT ISUS Huh?NE-A LASAT SI RUGACIUNEA .....SI UNDE SA O ROSTIM.....NE-A LASAT TOT ! SFINTI NU NE-A LASAT SI NICI PREOTI SI ADMINISTRATORI INALTI PREA SFINTITI .....CA ERA DOAR ISUS,MODESTUL CARE A INTRAT IN IERUSALIM PE MANZUL ASINEI.

CE ZICI HuhHuh
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: RUSINE CELOR CARE LA U APOSTROFAT PE ILIESCU!!!!! : Iulie 15, 2017, 20:26:34
Buna dimineata. Acela era un alt nickname al domnului Secasiu din Sibu. Nu numai ca nu s-a adeverit ce a prorocit ca se va intampla peste doi ani, dar nu s-a intamplat nici dupa patru, nici dupa cinci si cred ca nu se va intampla niciodata. Lui Secasiu, din partea Sibiului, i-a urmat schimbatorul de valuta de la Casa Sindicatelor pe forum, dar dupa cum ai constatat si el si-a luat zborul de aici. Ambii au crezut ca vor prelua conducerea forumului si ne vor manipula cum vor, dar si-au spart dintii pe aici pana la urma.
Ai luat-o tu cu Radulescu boule ........A-ti facut "forumul "praf cu paranoia voastra inepta artagoasa si fara continut.......Continuati .
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Iulie 04, 2017, 17:49:54Iată că primul denunț pe care Ministerul Public, Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție l-a luat în seamă, deschizînd un dosar penal, provine din Brașov, dar nu de la asociația lui Demi Ioan, cea în care s-a înscris anult trecu așa-zisul jurnalist Alex Oprea, cel care și-a făcut un grup cu care pretinde că ar fi făcut acțiunile care au dus la arestarea secretarului de stat Adrian Sanda, ci de la un revoluționar din asociația condusă de Vasile Mardare, A.L.R.U.E. Braşov Decembrie 1989. Pînă și în această privință acțiunile de demascare a infracțiunilor la nivel înalt stau altfel de cum ne-au fost prezentate pe forum și Facebook, sau la așa-zisul radio online al lui Alexpress1. Denunțul care a dus la arestarea lotului Sanda a fost făcut de către Răcășan Nicolae din Brașov și a fost înregistrat ca dosar penal la data de 22 septembrie, dată la care puteți citi cam ce făcea, sau pretindea că face grupul lui Alex Oprea.
Nu e grupul "lui Alex Oprea ".....Alex Oprea face parte din grup . Faptul ca esti dobitoc nu te justifica in a fi si prost.Echipa de investigatori ai Parchetului  de pe langa ICCJ era in FEBRUARIE   (Februarie fiind de multe ori
 INAINTE de  SEPTEMBRIE.....) la Lugoj si Timisoara unde noi am dat declaratii si am depus dovezi ,ca urmate a inregistrarii unui denut penal de presupus .....CU MULT ANTERIOR .DEMI IOAN va poate confirma ca orientarea spre BRASOV a venit in urma acelei "descinderi " iar plangerea penala a lui Racasan se inscrie intr-o esalonare a acceptarii unor demersuri necesare la un moment dat .
Deci .....inainte de a da din gura ......informeaza-te .Subiectul insusi .....te depaseste . Esti un prost agent constatator.NU MANIPULATOR .......pentru ca asta de depaseste total .
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 19, 2017, 17:39:09
....AUTONOMIE IN TRANSILVANIA CONTR VOTURI PENTRU LIBERTATEA LUI DRAGNEA SI TARICEANU !...Aicins-a ajuns cu monstruozitatea numita PSD............Pacat de sutele de mii morti ....Romani  au trecut
Carpatii pentru a construi o tara !........I-ati sustinut ......SUSTINETI-i........Ramane sa va judece mortii si istoria .
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iunie 19, 2017, 06:34:12
Olanda este cat cateva judete de pe la noi, insa PIB-ul lor este de cateva ori fata de al nostru.. Ce au oamenii aceia in plus fata de noi romanii? Nimic ! La noi este o oculta care sapa statul roman din interior.. si este o problema de timp pana disparem ca stat.

Fostul șef al ANAF:
Baza de date a Fiscului, în colaps

http://www.cotidianul.ro/baza-de-date-a-fiscului-in-colaps-302454/

O TRADITIE IMPERIALA SI AMBITIA DE A DEPASI GERMANIA FARA PLANUL MARSHAL !
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Iunie 04, 2017, 07:36:07
‎Doru Alexandrescu‎ to DECEMBRIE 89'-IN MEMORIAM
9 hrs ·
VERITABILE LECŢII DE TUPEU, DE ÎNCERCARE DE A DEZINFORMA si FORMATA OPINIA PUBLICĂ si de a promova MINCIUNA in faţa autorităţilor .PE CARE NI LE OFERĂ SĂ LE-NGHIŢIM CU NESAŢ … Grupul Revolutionarilor Nemultumiti- LUGOJ ,Jud.Timis

Boanca Sorin Virgil
 18 Noiembrie 2016
 Scrisoare deschisa presei si Primului Ministru
 In numele grupului de luptatori determinanti in Revolutia Romana din Decembrie 1989 care au facut posibila demararea actiunilor Parchetului de pe langa ICCJ si al revolutionarilor adevarati din al doilea oras liber de comunism din Romania ... LUGOJ...., alaturi de camarazii mei din Timisoara, va rugam nu aruncati anatema hotiei si imposturii asupra celor 3500 de luptatori determinanti, pentru coruptia din institutiile de decizie ale Statului. Oug 95, a ierarhizat si redus numarul falşilor revoluţionari , din tot atâtea false locaţii ale Revolutiei admise de legile fráudate L 42 si 341 , adică al celor ce se revendicau cu fapte deosebite de la incredibilul 17.000 , la 3500 de luptatori, urmand in intentie a fi verificate si incadrate si celelalte categorii in respectiv „determinanti raniti” si „determinanti arestati” spre CURĂŢENIEI i RESTABILIREA ONOAREI celor remarcati in urma cu 27 de ani.
 Noi suntem cei ce am dovedit coruptia din SSPR si din CPRD realizand ca tentaculele mafiei institutionalizate s-au intors si asupra OUG95/30.12.2014
 Pentru conformitate ... subscriu :

Burada Gheorghe
 Boanca Sorin - Virgil
 Budulan Silviu
 Schlegel Gerhard
 Balint Petrică Dorin
 Victor Stămurean
 Dorel Otescu

 REACTII :
1- CE-I MIZERIA ASTA DESTABILIZATOARE şi PROFUNT JIGNITOARE LA ADRESA REVOLUTIEI ROMÂNE , “DRAGILOR REVOLUŢIONARI “ AI LUPTEI ANTICOMUNISTE DIN PERIOADA 16-20 DECEMBRIE 89 din ORASUL ..LUGOJ ?!
2- Asa cum au existat manifestări ANTITOTALITARE , ANTICOMUNISTE şi ANTICEAUŞISTE in Bucuresti ( 1979), Galaţi, Constanţa, Brazi-Ploieşti( 1980) , Petroşani-Lupeni ( 1977) sau Brasov ( 1987) , Iaşi ( 1989) aşa au existat si in Timişoara sau ..Lugoj in perioada 16-20 Decembrie 1989 ! .. NOTIUNEA DE REVOLUTIE ESTE ÎNDEPLINITĂ ODATĂ CE “ IUREŞUL SCHIMBĂRII şi a LIBERTĂŢII ” CUPRINDE ŞI ALTE ZONE , şi alte JUDEŢE ,sau alte LOCALITĂŢI de pe tot cuprinsul ţării , INDIFERENT DACĂ SCHIMBĂRILE POLITICE si SOCIALE s-au realizat prn pierderi de vieti omenesti sau nu !!!
3- Luptătorii DETERMINANŢI ai luptei din perioada PRE REVOLUTIONARĂ, 16-20 Decembrie , să fie preluaţi şi cu indemnizatiile suportate si acordate de un secretariat expres al mişcării si luptei anticomuniste , SEPARAT de secretariatul celor care au luptat în Revoluţia Română ,Revolutie începută dupa mitingul din faţa sediului CC din Bucuresti din data de 21 Decembrie şi până în data de 25 Decembrie , odată cu executarea cuplului dictator … din jurul orelor 14 si 30 de minute.
4- Asa cum declara si europarlamentarul de Timis , Maria Grapini , : “ nimic nu s-ar fi reuşit prin mişcările populare de protest anticomuniste si prin “ baia de sânge” din 17 decembrie din Timişoara , dacă tóate oraşele din ţară nu s-ar fi ridicat pentru libértate şi democraţie si n-ar fi fost martirízate prin cele peste 1000 de victime de pe întreg cuprinsul ţării şi.. n-ar fi scos definitiv prin lupta lor de pe scena politică partidul unic şi represiv PCR !“ . Si tot d-na europarlamentar Grapini , mai lua atitudine şi contra decretului semnat de catre presedintele Iohannis prin care acorda titluri de luptatori cu rol determinant pentru cca 3500 de revolutionari , arătând că : “ peste 50 % dintre cei certificaţi au făcut parte din fostele familia ce deserveau acum 27 de ani vechiul regim , atât pe partea lui ideologică, administrativă sau privind securitate a lui , iar neprinzându-i în decretul de acordare a noului titlu pe toti cei certificati de către fosta L 42 / 90 ESTE O EROARE ŞI UN MARE ABUZ LEGISLATIV “ !
5- Oare ..unii ca Gh. Burada (cu nume conspirativ avut în scriptele vechii securităţi drept “ Pistruiatul” ), Balint Dorin Petrică , un fost si recunoscut vechi colaborator ” din vechiul regim , S.Budulan , Otescu Dorel sau V.Stămurean , cu ştate vechi de informatori , AU OARE PROBITATEA MORALĂ si ÎNDRITUIŢI DE A FI PORTAVOCEA UNOR MIŞCĂRI REVOLUŢIONARE , chit că-s ele şi mai micuţe la nivel de oraşul Lugoj , încât să-ţi aperi cauza , ( ce-i drept beneficiară a cca 2200 de lei lunar) APĂRÂND MINCINOASA OUG 95/ 2014 ?!
"Burada Gheorghe
 Boanca Sorin - Virgil
 Budulan Silviu
 Schlegel Gerhard
 Balint Petrică Dorin
 Victor Stămurean
 Dorel Otescu"
 
? ? ? ? ?

Eroare este sigur...in ce scop a facut-o acest domn...? ? ?

Esti un PORK domnule radulescu si  tu si acel "ALEXANDRESCU ".....pe care nu-l stie nimeni pentru fals si promovare de fals . Adaugarea semnaturilor celor impotriva carora luptam  pentru dezinformare si manipulare va caracterizeaza pe amandoi .Oricum ....ceea ce trebuie sa se intample se va intampla .
Rusine ........De unde ai luat mizeria asta .....AVEAI SI REPLICA .
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iunie 03, 2017, 17:19:20Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy 
Am trait sa aud si asta !!!!!!
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Iunie 02, 2017, 06:10:38
Grupul Revolutionarilor Nemultumiti
https://www.facebook.com/groups/302695776533052/?multi_permalinks=1060151760787446&notif_t=group_activity&notif_id=1496164810025653

Boanca Sorin Virgil
18 Noiembrie 2016
Scrisoare deschisa presei si Primului Ministru
In numele grupului de luptatori determinanti in Revolutia Romana din Decembrie 1989 care au facut posibila demararea actiunilor Parchetului de pe langa ICCJ si al revolutionarilor adevarati din al doilea oras liber de comunism din Romania ... LUGOJ...., alaturi de camarazii mei dinTimisoara, va rugam nu aruncati anatema hotiei si imposturii asupra celor 3500 de luptatori determinanti, pentru coruptia din institutiile de decizie ale Statului. Oug 95, a ierarhizat si redus numarul celor ce se revendicau cu fapte deosebite de la incredibilul 17000 al legii fraudate 341/2004, la 3500 de luptatori, urmand in intentie a fi verificate si incadrate si celelalte categorii in respectiv „determinanti raniti” si „determinanti arestati” spre curatenie si restabilirea onoarei celor remarcati in urma cu 27 de ani. Noi suntem cei ce am dovedit coruptia din SSPR si CPRD realizand ca tentaculele mafiei institutionalizate s-au intors si asupra OUG95/30.12.2014. Suntem constienti ca SUTE dintre cei acceptati ca luptatori determinanti nu-si merita titlul fiind necesara actiunea noastra de sesizare a Parchetului de pe langa ICCJ. Asta nu inseamna ca de vina sunt cei merituosi si demni de a fi repere morale, ci aceia care si-au batut joc de institutiile statului in care activau folosind LEGEA in propriul interes material.
Cerem mijloacelor de presa sa-si asume responsabilitatea afirmatiilor in ceea ce ne priveste, cerem PRIMULUI MINISTRU si decidentilor sa discearna adevarul de minciuna si manipulare si sa apere onoarea acelora care in urma cu 27 de ani au starnit admiratia Europei si a intregii lumi. Inainte de a ne respecta pe noi, respectati cel mai important eveniment al Europei si Romaniei sfarsitului de secol XX ...
REVOLUTIA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989!
Pentru conformitate ...
Burada Gheorghe
Boanca Sorin - Virgil
Budulan Silviu
Schlegel Gerhard


Citind articolul „Revoluţionarilor nemulţumiţi”  constat că dacă cineva doreşte
să termine „revoluţionarismul” din România este suficient să ne lase în pace!
Să nu ne dea motive să găsim acţiuni comune împotriva unui agresor extern.


Este interesant cum, pentru cineva care se laudă că în decembrie 1989 a luptat împotriva „comunismului”
şi nu a totalitarismului ceauşist, drepturile fundamentale ale omului nu au nicio relevanţă cînd vine vorba
bătutului cu cărămida în piept: EUUU sunt cel mai..!!!
Degeaba cer petenţii: „mijloacelor de presa sa-si asume responsabilitatea afirmatiilor in ceea ce ne priveste” 
Precum inutilă este şi: 
„cerem PRIMULUI MINISTRU si decidentilor ...sa apere onoarea acelora care in urma cu 27 de ani
au starnit admiratia Europei si a intregii lumi. Inainte de a ne respecta pe noi, respectati cel mai important eveniment
al Europei si Romaniei sfarsitului de secol XX ... 
REVOLUTIA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989! ”,


deoarece petenţii însuşi, în cererea însăşi, „pătează onoarea celor care în urmă cu 27 de ani...” !

Din moment ce vorbeşti despre:
„anatema hotiei si imposturi ”; „coruptia din institutiile de decizie ale Statului ”;
„de la incredibilul 17000 al legii fraudate 341/2004 ”; „Noi suntem cei ce am dovedit coruptia din SSPR si CPRD
realizand ca tentaculele mafiei institutionalizate s-au intors si asupra OUG95/30.12.2014 ”
..,
ce să creadă un ziarist în faţa acestor afirmaţii venite din gura unor „revolutionari adevarati” ?
Cum să piardă ziaristul un astfel de cadou pentru un articol bombă ..?

Acum!

Domnilor denigratori,

Unde sunt sentinţele sau deciziile judecătoreşti care confirmă spusele voastre?
Cum poţi să te numeşti revoluţionar anticomunist dacă prezumţia de nevinovăţie  nu are  importanţă pentru tine?
Vezi art. 23 alin. (11) din Constituţie!

Domnilor „revoluţionari adevăraţi” !

Pe lîngă faptul că împroşcaţi cu mizerie întreaga mişcare revoluţionară mai şi minţiţi...
Minţiţi cînd afirmaţi că: „Noi suntem cei ce am dovedit coruptia din SSPR si CPRD ”;
„actiunea noastra de sesizare a Parchetului de pe langa ICCJ ”!


În realitate, v-a deranjat faptul că documentele voastre pentru „Determinant” nu au fost trimise, cînd aţi vrut voi, la preşedinţie!
Şi, aţi început şantajarea lui Sanda. Asta va mînat în luptă domnilor „adevăraţi”: Şantajul!

Cînd voi aţi început demersurile către parchet, ancheta ce privea SSPR-ul era demarată iar, în această anchetă, unii dintre voi avea calitate de suspect!
Motiv pentru care vă aflaţi în urmărire judiciară...

Cei care, întradevăr, au demarat ancheta SSPR-ului sunt braşovenii!

Conform poveştilor locale, cei arestaţi de miliţie, ca să scape au devenit turnători. Din păcate, şi-au păstrat acest obicei şi după Revoluţie...
Conform principiului „capra vecinului”,  invidia că, revoluţionarii unor asociaţii braşovene au devenit „determinanţi”  mai repede decît alţii,
a provocat „turnările”  ce au condus la sesizarea parchetului.
Se pare că, d. lui Răcăşan Vasile i s-a promis preşedinţia unei asociaţii de revoluţionari din Braşov. Pentru eliminarea concurenţei,
şi cu sprijinul d. lui Maior preşedintele BNR, Răcăşan  a făcut o plîngere la faptul că persoane din cadrul CPRD, în schimbul sumei de 6.000 de euro,
facilitează obţinerea titlului de LRD.
În concluzie, Răcăşan în urma discuţilor telefonice cu Maior, a demarat lucrarea penală ce a determinat arestările pe care le cunoaştem.
Arestări bazate pe: prezumţia rezonabilă de vinovăţie !!!
Sincer să fiu am dubii serioase privind această anchetă!
Cum s-a demarat o anchetă bazată pe faptul că Răcăşan a auzit de la cutare că x-ulescu a făcut cutare,
cînd zeci de demersuri bine argumentate au fost „uitate”  pe funduri de sertare ..?

În concluzie,

Aroganţa, fudulia, o să ne termine!

Încetaţi să - l mai blamaţi pe „celălalt revoluţionar”!
Are cine să o facă.


Penibilul "negociator "de iluzii pseudorevolutionare .......vajnicul "Gura Mare Rezultate Zero de la Parlamrnt " .....nu se dezminte .PENIBIL CA INTOTDEAUNA .....
Vezi ca ti-a luat Dogaru caimacul . De ce nu te apuci de ceva serios ??...mai era unul la Resita pe post de zmeul pietei si anticamerelor  dar .....si-a revenit .Du-te ma la munca ....sindicalismul nu te prinde ! Grin
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 05, 2017, 05:46:44
Pe Facebook se întreabă uni unde, cînd și cu ce prilej a fost făcută această fotografie, dar nu răspuns nimeni. Poate avem noi mai mult noroc. Și încă ceva. Dacă fotografia este recentă, are vreo legătură cu apropiata întrunire a Consiliului Consultativ al Revoluționarilor? Personal nu știu, doar mă gîndesc.


S-a facut la Timisoara cu ocazia ultimei lansari de carte a IRR......Persoanele din imagine nu au nici o legatura cu mizeria numita "Consiliul Revolutionarilor " numiti de Sanda dintre oamenii lui de incredere si niciodata alesi .Exista si cartea in imagine .Detalii va poate da la cerere oricare din cei din fotografie .
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 29, 2017, 19:34:09


Observatia, foarte pertinenta, a fost sesizata de dvs. Multumesc!

P.S. Incadrarea de catre Instanta la "anticomunisti" are legatura cu faptul ca la dosar sunt atasate foarte multe documente eliberate de catre CNSAS referitoare extrase din dosare de urmarire penala pentru o parte dintre revolutionarii ploiesteni care au initiat miscarea de protest de la Uzina "1 Mai" Ploiesti din ziua de 21.12.1989 si care - membri PCR fiind - nu au putut fi arestati imediat (erau "programati", pentru excludere, in ziua de 22.12.1989.
[/quote]

EXCELENT ......GENIAL !........Sa se instituie o noua categorie de eroi in viata ....A membrilor PCR ce urmau sa fie arestati . Diferenta intre astia si aia de la Iasi ....revolutionari determinanti in intentie care urmau intr-un puseu neintamplat de curaj.....sa devina chiar revolutionari e nesemnificativa si se constituie intr-un penibil act de cerseala postrevolutionara. NU RENUNTATI ......oricum moralmente nu mai avem nimic de pierdut .Daca nu-i puteti fura ......inselati-i !!!!
Pagini: [1] 2 3 ... 248