Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 79
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2015, 17:24:43
DANIEL PERJU
SALUTUL MEU CATRE VOI:

https://www.youtube.com/watch?v=UhFguInFPeY
Frumoasa Cantare Daniele, eu am cumparat de vreo noua ani un brelog de chiei pe care este scluptat : Dumnezeu e taria si puterea mea. Il port meru la mine si de multe ori când sant descurajat ma uit la el si imi amintesc ca SANT CRESTIN si Dumnezeu este Judecatorul Suprem!
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2015, 11:28:30
Am inteles ca se verifica TOATE DOSARELE, in ce scop? bine inteles in scopul de a elimina impostori, bun, dar atunci pentru ce mai trebuie oug95?
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 17, 2015, 10:46:47
Mai alex63,esti tare negru la matze.Si sa-ti mai spun ceva Alex63:Cred ca lupta ta de dupa revolutie,in special cea de acuma,este mai solida decat lupta ta din timpul revolutiei.Daca gresesc,fa dovada si cer scuze.
Domnule, fără supărare dacă se poate, vă atrag atenţia că aţi ajuns să gîndiţi ca Ponta. Exact aşa pune el problema revoluţionarilor, fără prezumţie de vinovăţie, să-şi dovedească nevinovăţia ca să fie eliminaţi impostorii făcuţi de guvernanţi şi parlamentari. După băsişti, avem acum şi "pontişti". Trebuie mai întîi să demonstrezi că lupta lui de acum este mai solidă decît cea din timpul revoluţiei şi abia apoi să vină acuzatul să încerce să demonstreze ca nu a fost astfel. Îi ceri să-şi demonstreze nevinovăţia, fără să-i fi demonstrat vinovăţia. Aceasta e gîndire specifică totalitarismului. ai fost membru P.C.R.?
Asa am observat si eu, pe timpul lui ceausescu se cauta cate un tap ispasitor pentru ca militieni nu putea sa prinda faptasul, il loua pe unul mai ghinionist care le iesea in cale si incasuna pe el, daca omul nu putea dovedi ca a fost singur acasa si a dormit toata noaptea, il scotea pe el drept criminalul cautat si il aresta imediat.
Am observat de mult cum uni te acuza aici pe portal si dupa ce te-a facut de pomina zice sa dovedesti ca esti un rembo, doar asa ii dovedesti ca esti revolutionar.
Dar cine esti ma tu  sa-ti dovedeasca cineva ca e revolutionar, daca aveti cunostinta de x sau de y ca e un escroc de ce nu te duci ma la politie, la parchet, la DNA la ori ce institutie, sa ceri sa fie cercetat escrocul?
Buzdugane nu crezi ca santem destul de nervosi din cauza nedreptati, discriminari si a batjocurei? Te rog nu ne mai instiga, când dai intr-un camarad asa aiurea si dupa aia ii ceri sa dovedeasca ca nu e asa, noi ceilanti asa prosti cum ne crezi ne dam seama ca ai o misiune mai de graba de la sine din invidie, ciuda sau rautate! Nu vreau sa intru in disputa iarasi cu tine dar fiti si voi mai OAMENI!
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 16, 2015, 23:03:46
Pentru cei care inca nu sant convinsi ca nu trebuia sa fie oug95.
Legea 341 trebuia sa ramana cum a fost si sa fie aplicata corect, si va dau un exemplu cum vad eu categoriile de revolutionari si Revolutia;A fost totul ca un foc, mai cu paie mai cu crengi mai cu lemne, dar impreuna a ars, focul care a adus LIBERTATEA si DEMOCRATIA. acum e incorect sa zici ca paiele sau crengile sau lemnele nu a avut acelasi scop sau aceiasi victorie, daca paiele nu ardeau nu se aprindea crengile si lemnele mai groase, si daca crengile si lemnele nu se bagau paiele aredea doar ca un foc de paie!
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 16, 2015, 20:30:55

Mindry, probabil ca acel ordin contine o modificare in sau a oug95.
Sau alta gaselnita discriminatorie, motiv pt care e tinuta secret.

  Si cum ramane atunci cu transparenta decizionala si egalitatea de sanse?.
  E tribunal de razboi ?.
  La ce ne relationam sau din ce ni se trage ?.
  Dintr-un Ordin ....necunoscut si NEPUBLIC ?.
                                                   La un SECRET ?.
  Ni se explica acum ce dulce e glontul patriei ?.
  Sa ne dea macar timp sa apucam sa ne facem crucea !.
    Unde e cunostiinta de cauza ?.Ne aflam in ea sau NU ?.

Mindry, ce mai conteaza transparenta? tu nu vezi ce fac camarazi nostri? calca pe cadavre doar doar sa ia si ei din pomana de la sandală, de parca sandală ar da el ceva de la el, auzi tu doar unde sa murit, vai de mine si de mine cum din bravi camarazi au ajuns jivine haiine ce se omoara si se vinde pentru o bucata alba de paine! Probabil ca depunerea de coroan din decembrie , determinanti vor fi in prima linie si remarcati in public!
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 15, 2015, 20:33:03
Mindry, probabil ca acel ordin contine o modificare in sau a oug95.
Sau alta gaselnita discriminatorie, motiv pt care e tinuta secret.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 15, 2015, 20:30:01
Mindry, probabil ca acel ordin contine o modificare in sau a oug95.
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 15, 2015, 17:42:36
Stie cineva in ce stadiu se mai afla OUG95?
9  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 11, 2015, 09:06:50
Ma bucur foarte mult. In sfrsit se da o lege de raspundere a magistratilor,, acum se afla in dezbatere publica, este semnata de toate partidele, e defapt o razbunare a politicienilor impotriva magistratilor pentru ca i aresteaza pe capete. Pentru noi poprul e super bine, politicieni sant arestati pe buna dreptate si magistrati care fac abuzuri vor plati despagubiri din buzunarul lor si nu vor mai avea dreptul sa profeseze.Doamne ajuta!
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 09, 2015, 22:28:14
NVAL, am acelasi mesaj si pe alt portal, daca cauti un motiv sa te certi cu Administratorul portalului Gheorghe Iosif nu te folosi de mine, nu-ti permit!
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDONANTA : Aprilie 09, 2015, 22:15:27
DA. DAR DEȚINUȚII  POLITICI. NU. COMENTEAZA. SI. NU. SE. BIRFESC. INTRE. EI. CA. UNUL. ESTE. MAI. DETINUT. DECIT. ALTUL.   ASTA A!


pentru ca stiu ca durerea are o si gura calitate : este egala!  Revi , uni au vrut mot!   

         Este  greu  de  inteles, dar  e  posibil  orice;
      Datorita  timpului  indelungat  in  care  am  lucrat  cu  oameni,  din  toate  categoriile  de  pregatire  profesionala  si  sociala,  imi  pun  intrebarea  dupa  25  ani.
  Cum  poti  face  diferenta  intre  un  revolutionar   adevarat  care   si-a  sacrificat  libertatea  si  viata  pentru  o  lupta  dreapta  cu  regimul  dictatorial,   dar  nu  a  stiut  sa-si  prezinte  in  scris  faptele  dupa revolutie   (  a  scris  asa  cum  a  stut) si  un  impostor  care  a  vazut  revolutia  la  televizor,  dupa  perdea  si   a  povestit  detaliat  in  scris   la  persoana a l a  faptele  altor  persoane  sau  ceva  sa  inpresioneze pe cei  din  jur?
                                          ESTE  TARE   COMPLICAT  ACUM!   
   CRED  CA  NUMAI  PERSOANE  CARE  AU  TRAIT  MOMENTUL  POT  FACE  DIFERENTA.


Foarte corecta analiza domnului Petre, când a fost vorba sa zicem ce am facaut noi fiecare in parte la Revolutie, am fost atentionat in particular sa nu divulgam aceste date, pentru ca alti si le pot insusi, si are dreptate, exemplu eu afirm ca am descoperit un ranit in coma si l-am transportat la spital unde de pe trepte la preluat alte persoane  eu plecând inapopi la baricada, eu fac acum dezvaluirea aceasta fiind provocat de un pseudonim aici pe portal, 20 de impostori afla toate detalile de  aici si apoi si le insuseste si ei in cor te decara pe tine impostor cine va fi crezut? cel care a fost singur si nu poate dovedi acum lucrul acesta si poate nici nu mai stie cu arata ranitul in coma(totusi a trecut un sfert de Veac), sau cei 20 de impostori care se sustin reciproc, întâmplarea cu ranitul nu e reala e doar un exemplu de luat aminte!
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 09, 2015, 00:50:18
Cine vrea sa facem o greva zgomotoasa cu scopul de a cere infintarea unei mega comisi de reverificare a tuturor certificatelor pe 42, 341, 95, compusa din membri, Parchetului Militar, D.N.A, Guvern si Parlament. Eu m-am saturat sa vad camarazi de-ai nostri LINSATI de niste sorcove masculine si mai ales sa ne impuna ca adevar suprem, adevarul lor, adica ce mai conteaza ca ai fost verificat si reverificat si re re re verificat de eceleasi comisi care a acordat un Titlu si tie si lui, pai daca aceleasi comisii a facut si Luptatori si Impostor, ce credibilitate mai are acele comisi? dar acei Luptatori.
 Hai sa ne daruim inca o data, sa cerem dreptate chiar cu pretul vieti, COMISILE CARE AU FACUT IMPOSTORI, SA MEARGA LA PUSCARIE SI STATUL SA RECUPEREZE PREJUDICIUL DE LA MEMBRI COMISILOR SI DE LA IMPOSTORI IN EGALA MASURA.
 HAIDETI SA NE DARUIM INCA O DATA PENTRU O ROMANIE DREAPTA.
 VREAU SA FACEM GREVE PESTE GREVE PANA PRIMIM RESPECT PENTRU MARTIRI SI DUPA 22 ORA 12 SI 9 MINUTE, PENTRU LUPTATORI, PENTRU RANITI,RETINUTI SI IN MOD DEOSEBIT SI PENTRU URMASI PE TOATA DURATA VIETI DAR PENTRU FIECARE COPIL IN PARTE!
 Suntem de acord? eu cred ca trebuie sa fim, pentru ca nu mai permitem sa fim denigrati din cauza altora.
 AVERTIZMENT, nu trebuie sa fiti de acord cu mine, aveti dreptul sa fiti sau sa nu fiti, dar daca primesc iarasi replici nesmtite, denigratoare, calomnioase s,a,m,d, va dau cuvântul ca va blestem si va injur permanent de morti, de parinti de copii si de tot ce ma veti inspira, nu numai atat dar sant hotarat sa vin si peste tine in casa, in masina, la serviciu, la bodega la wc, la chioşc la paine unde vrei tu, poti sa fi cat de bine protejat sant dispus sa-mi fac dreptate chiar cu pretul libertati sau al vieti fu.... m..... m... ca m-am saturat de jicnirile si acuzele tale nemotivate si fara vreo dovada impotriva mea sau a camarazilor! cat despre pseudonimi va anunt ca e foarete fffffoarte greu sa ramai sub anonimat daca cineva e dispus sa plateasca o suma de 2-300 de lei pentru a te demasca, nu mie sa-mi plateasac ci cui trebuie!
 Deci invit la proteste de amploare nu pentru indemmnizatie ci pentru respectul ce ni se cuvine, Vreau o reverificare amanuntita dar nu de catre sspr sau fostele comisi, ar fi culmea sa pui hotul sa se auto cerceteze si sa mai ai si pretenti la un verdict corect, si responsabili pentru titlurile impostorilor sa fie arestati imediat si prejudiciul recuperat, si impostori sa fie arestati, daca nu sa va gasi impostori atunci toate trompetele astea care ne mint permanent sa fie pedepsiti corespunzator in fiecare an cat ii mai rabda pamantul!
 RESPECTUL NU SE CERSESTE, RESPECTUL SE IMPUNE, REVOLUTIONARI NU MOR NICI O DATA, NU SUPRTI SA NE RESPECTI? NU SUPORTI CA-TI IMPUNEM RESPECT? ATUNCI, DATE DIN CALEA NOASTRA CA TE STRIVIM!!!
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 09, 2015, 00:27:04
Cine vrea sa facem o greva zgomotoasa cu scopul de cere infintarea unei mega comisi de reverificare a tuturor certificatelor, compusa din membri, Parchetul Militar, D.N.A, Guvern si Parlament. Eu n-am saturat sa vad camarazi de-ai nostri LINSATI de niste sorcove masculine si mai ales sa ne i,puna ca adevar suprem, adevarul lor, adica ce mai conteaza ca ai fost verificat si reverificat si re re re verificat da eceleasi comisi care a acordat un Titlu si tie si lui, pai daca aceleasi comisii a facut si Luptatori si Impostor, ce credibilitate mai are acele comisi? dar acei Luptatori.
Hai sa ne daruim inca o data, sa cerem dreptate chiar cu pretul vieti, COMISILE CARE A FACUT IMPOSTORI SA MEARGA LA PUSCARIE SI STATUL SA RECUPEREZE PREJUDICIUL DE LA MEMBRI COMISILOR SI DE LA IMPOSTORI IN EGALA MASURA.
HAIDETI SA NE DARUIM INCA O DATA PENTRU O ROMANIE DREAPTA.
VREAU SA FACEM GREVE PESTE GREVE PANA PRIMIM RESPECT PENTRU MARTIRI SI DUPA 22 ORA 12 SI 9 MINUTE, PENTRU LUPTATORI, PENTRU RANITI,RETINUTI SI IN MOD DEOSEBIT SI PENTRU URMASI PE TOATA DURATA VIETI DAR PENTRU FIECARE COPIL IN PARTE!
Suntem de acord? eu cred ca trebuie sa fim, pentru ca nu mai permitem sa fim denigrati din cauza altora.
AVERTIZMENT, nu trebuie sa fiti de acord cu mine, aveti dreptul sa fiti sau sa nu fiti, dar daca primesc iarasi replici nesmtite, denigratoare, calomnioase s,a,m,d, va dau cuvântul ca va blestem si va injur permanent de morti, de parinti de copii si de tot ce ma veti inspira, nu numai atat dar sant hotarat sa vin si peste tine in casa, in masina, la serviciu, la bodega la wc, la chioşc la paine unde vrei tu, poti sa fi cat de bine protejat sant dispus sa immi fac dreptate ciar cu pretul libertati sau al vieti fu.... m..... m... ca m-am saturat de jicnirile si acuzele tale nemotivate si fara vreo dovada! cat despre pseudonimi va anunt ca e foarete fffffoarte greu sa ramai sub anonimat daca cineva e dispus sa plateasca o suma de 2-300 de lei pentru a te demasca!
Deci invit la proteste de amploare nu pentru indemmnizatie ci pentru respectul ce ni se cuvine, Vreau o reverificare amanuntita dar nu de catre sspr sau fostele comisi, ar fi culmea sa pui hotul sa se auto cerceteze si sa mai ai si pretenti la un verdict corect, si responsabili pentru titlurile impostorilor sa fie arestati imediat si prejudiciul recuperat, si impostori sa fie arestati, daca nu sa va gasi impostori atunci toate trompetele astea care ne mint permanent sa fie pedepsiti corespunzator in fiecare an cat ii mai rabda pamantul!
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 07, 2015, 13:29:07Vineri 10 aprilie 2014
grupul de revolutionari de la Senat si Camera Deputatilor
se intruneşte la Bucuresti pentru a prezenta, fiecare in parte,
ce masuri a intreprins in aceasta perioada si, pentru a stabili strategia
pentru sedinta si votul final la comisia juridica si in plenul Camerei
Deputatilor.

Sarbatori Fericite!
E SAPTAMANA MARE.
DE V-AM GRESIT ,VA CER IERTARE.
UN PASTE FERICIT TUTUROR
               SERGHE

Fratilor, suntem cu toti o categorie Speciala, buni rai astia suntem, in egala masura imi doresc si va doresc ca aceste sfinte Sfinte sarbatori Pascale a ne bucure viata si sa ne transforme in oameni mai buni si mai toleranti. Sarbatori Fericite, Dumnezeu ne iubeste pe toti!
15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 07, 2015, 13:12:24
SARBATORI   FERICITE   DE   PASTI      LA  TOTI   REVOLUTIONARI  SA  DE-A  DUMNEZEU  BINE  LA    POPORUL     ROMAN   SA  DE-A  DUMNEZEU   SA  AVEM  TOT  CE NE  DORIM
Si tie si sa te auda Dumnezeu!
Pagini: [1] 2 3 ... 79