Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 399
1  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Mai 02, 2021, 17:19:24
Odată cu Învierea Domnului, am scăpat și de rușinea de la conducerea Grupului de Comunicare Strategică!
Andi Manciu, prin poziția deținută, a contribuit la omorîrea multora dintre noi, românii. Dumnezeu să îl ierte.
Culisele demisiei lui Andi Manciu din Guvern. Legatura cu Congresul PNL
https://ziare.com/florin-citu/pnl/ce-se-ascunde-in-spatele-plecarii-lui-andi-manciu-de-la-guvern-1675414
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 11:51, de Bianca Ion.
Coordonatorul Grupului de Comunicare Strategica, Andi Manciu, a anuntat intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din aceasta functie, fara a da, insa, detalii despre motivele care au stat la baza deciziei.

"M-am hotarat sa solicit eliberarea mea din functie incepand din 1 Mai. S-a facut aproape un an si jumatate in care m-am ocupat in calitate de consilier de stat de coordonarea comunicarii guvernamentale. O perioada dificila, incarcata, plina de provocari si de momente care imi vor ramane in minte pentru multa vreme de acum incolo. Acum e momentul sa pun punct si altii sa preia aceasta responsabilitate", a scris pe pagina sa de Facebook Andi Manciu.

Surse liberale au precizat pentru Ziare.com ca decizia plecarii lui Manciu de la sefia Grupului de Comunicare Strategica ii apartine, de fapt, premierului Florin Citu. Astfel, seful Executivului i-ar fi solicitat sa plece din functie anuntandu-l ca daca nu va face acest lucru il va demite.

"Citu a fost cel care i-a zis sa plece, altfel il va demite. Totul tine de lupta ce se preconizeaza la Congres", au precizat surse liberale.

Plecarea lui Manciu reprezinta un nou episod al luptei pentru putere in interiorul PNL, intre premierul in functie, Florin Citu, si presedintele partidului, Ludovic Orban, spun surse liberale. Manciu este cunoscut ca un apropiat al lui Ludovic Orban. Inainte de a fi numit in echipa de comunicare a Guvernului Orban, Manciu detinea functia de sef al Departamentului de comunicare al PNL.

A fost acuzat ca nu si-a finalizat studiile universitare

Fostul coordonator al Grupului de Comunicare Strategica a fost implicat in scandalul mediatic prin care s-a dezvaluit ca acesta nu detine diploma de licenta, ba chiar si ca ar fi fost exmatriculat de la facultate.

Reprezentantii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti au declarat ca Eduard Andi Manciu a fost inmatriculat in cadrul institutiei, insa nu a absolvit niciodata studiile de licenta.

"Domnul Eduard Andi Manciu a fost inmatriculat la Facultatea de Stiinte Politice, specializarea stiinte politice promotia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenta", a transmis la acea vreme SNSPA.

Ludovic Orban i-a luat apararea

Ludovic Orban, la acea vreme premier, i-a luat apararea lui Andi Manciu, sustinad ca stia despre faptul ca acesta nu are licenta. El a mai spus la acea vreme ca Manciu nu are obligatia legala de a avea diploma de licenta, iar faptul ca nu si-a dat licenta nu inseamna ca nu poate sa exercite atributiile de consilier pe comunicare.

"A recunoscut lucrul asta inca de la angajare (ca nu are diploma de licenta - n.r.). Nu are obligatia legala de a avea licenta. Nimeni nu a zis ca Andi Manciu are licenta luata. Bineinteles ca am stiut ca nu are licenta luata. Lucrez cu Andi Manciu de foarte mult timp (...). Este un om care este un specialist bun in comunicare, este un om pe care te poti baza, care munceste de dimineata pana noaptea, care este supercorect si faptul ca e acum scoasa din maneca povestea asta, in prag de campanie electorala nu mi se pare... Deci nu e nicio minciuna, nu e nicio ilegalitate faptul ca exista un consilier care se ocupa de comunicare care nu are licenta terminata", a spus Orban.
2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 02, 2021, 17:08:49
Hristos a Înviat!
(Și sănătate tuturor, doamnă Merisan. Căci numai Dumnezeu știe care sîntem mai breji, sau dacă om fi cumva.)
3  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 29, 2021, 16:08:34
Anunt important!
Prin transformarea in lege a unei initiative legislative a liberalului Florin Roman, incepand de astazi se poate recupera integral CASS-ul! Inclusiv de catre cei care au pierdut procesul sau au obtinut doar o restituire partiala. Teoretic, nu va mai fi nevoie de avocat sau de procese, fiind suficienta o simpla cerere adresata Casei de Pensii.
Cei interesati (preferabil prin intermediul presedintilor de asociatii, dar nu musai!) se pot adresa asociatiei noastre si vor primi -gratuit si neconditionat!- consiliere (formular personalizat). Persoane de contact : presedinte Banutoiu Nicolae si secretar general Terza Gicu Cristian.
Multumim „initiatorului” Roman Claudiu Florin si celor 302 deputati care au votat aceasta lege (113/2021)! Ea corecteaza multe nedreptati si degreveaza instantele de mii de procese!

Anuțul acesta tocmai a fost făcut de domnul Marcel Dumitrescu pe Facebook.
Numai ca la legea indicata apare cu totul altceva. Stie altcineva mai mult?

"Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.221/2020 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora". ? ? ?
4  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 27, 2021, 18:31:51
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Aprilie 27, 2021, 18:21:46
A existat un an în care Lumina nu a venit în interiorul Mormântului Sfânt  
Cunoscut sub numele de Lumina Sfântă sau Focul Sfânt, această mare minune se întâmplă la Ierusalim cel puţin din secolul al IV-lea, dacă nu de mai demult.
În anul 1579, când patriarhul ortodox a fost scos din mormânt de autorităţile turce, Sfânta Lumină a ţâşnit dintr-o coloană din afara bisericii şi a ajuns la patriarhul ortodox şi la credincioşi. Coloana despicată încă face parte din structura bisericii si o puteti vedea in imaginile de mai jos. (Fieraru Nelu)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1108431006314895&set=a.141554063002599
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 27, 2021, 18:06:48

Paul Palencsar, 25.04.2021
https://www.facebook.com/photo?fbid=1848803518628781&set=a.148688678640282

Ieri, în Parcul Carol, am asistat la o scenă josnică, ce m-a îndurerat şi scârbit.Eram la Mormântul Ostaşului Necunoscut. Aici, sunt permanent de gardă doi soldaţi. Vară sau iarnă, caniculă ori viscol, băieţii ăştia stau aşa cum vedeţi în fotografie. Neclintiţi. Străjuiesc un mormânt în care e îngropat un soldat ucis pe front. Nu-i ştim numele. El îi reprezintă pe toţi cei 225.000 de ostași care s-au jertfit în Primul Război Mondial, pentru întregirea României.

Patru puştani, nu mai mari de 12 ani, cred, s-au apropiat de soldaţii de gardă şi au început să scuipe înspre ei, de dincolo de semnul ce interzice trecerea. Înjurau şi le arătau degetul. Cei doi militari nu s-au mişcat un milimetru. Drama abia acum începe. Dacă ăştia mici erau doar nişte copii proşti, cei care treceau pe lângă ei erau adulţi. Nu doar că nimeni nu s-a oprit să pună capăt infamiei, dar majoritatea râdeau pe înfundate. Îşi plimbau pruncii în cărucioare şi se amuzau la batjocorirea soldatului necunoscut, a soldaţilor de gardă, a crucii şi a mormântului din care ţâşneşte flacăra veşnic aprinsă.

Nu sunt neapărat mândru că sunt român. Consider că ţara în care te naşti e o întâmplare pe care o faci sau nu fericită, prin modul de a fi. Nu sunt militarist. Visez la o lume în care armatele nu există, iar armele sunt transformate în pluguri. O lume în care Evanghelia lui Hristos a triumfat. Totuşi, scena de ieri, deși scurtă, m-a întristat profund.

Ca popor, nu preţuim puţinii eroi adevăraţi pe care-i avem. Fluturarea steguleţelor tricolore în mâini, pe maşini şi balcoane e ipocrizie, reflex patriotard, de sorginte naţional-comunistă. Mulţi dintre noi nu credem în nimic, mai departe de progenituri, portofel şi burtă. Nu avem nimic sfânt. Totul e o glumă, un mişto, un banc. Trăim duplicitar, fals. Dramatic e nu că suntem o cultură mică, ci faptul că facem tot posibilul să rămânem aşa, mici, meschini, fără nobleţe sufletească.

Vă rog, când treceţi prin faţa Mormântului Ostaşului Necunoscut faceţi-o cu reverenţă. Dacă nu erau cei ca el, azi, vorbeam turcă sau rusă, sub cizma unor dictatori. Avem puţine valori. Să nu le ratăm.

Foto: Paul Palencsar
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29) : Aprilie 27, 2021, 17:55:22
E bine pusă problema. Poate că așa își vor da seama mai mulți cît de mare e manipularea la care sîntem expuși.
8  Asociatii / Asociaţia 17 Decembrie Timişoara / Răspuns: Memorii, scrisori deschise, petitii : Aprilie 26, 2021, 23:46:03
Reacție la declarațiile iresponsabile ale senatoarei PNL de Timiș Alina Gorghiu   26.04.20214 min readGeorgiana Arsene
https://inprimalinie.org/2021/04/26/reactie-la-declaratiile-iresponsabile-ale-senatoarei-pnl-de-timis-alina-gorghiu/?fbclid=IwAR31AkMgcqgElbTRrTsL9odHQB7sBrXaBVhkRq3_o8dQiL3HKNkDpUnyr-cASOCIATIA DECEMBRIE 89 TIMISOARA – cu sediul în Timisoara, CIF 72671977, reprezentată prin  Adriana Bejan, în calitate de Vicepresedinte, a luat act cu îngrijorare de afirmațiile pline de inadvertențe făcute de senatorul liberal de Timiș, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook în data de 24 aprilie 2021.

În primul rând, observăm că senatorul de Timiș folosește limbajul urii pentru a induce opiniei publice ideea că Ion Iliescu, fostul președinte al Institutului Revoluției Române ”a supt sângele poporului” ani buni încasând o așa numită retribuție.

Numai că senatorul liberal Alina Gorghiu minte, întrucât Legea nr. 556/2004 spune foarte clar, negru pe alb, că președintele IRRD nu e retribuit. Cu alte cuvinte, nu primește nici un ban!

În al doilea rând, Ion Iliescu nu avea nevoie de un institut pentru a-și promova propria viziune despre Revoluția din decembrie 1989. Notorietatea sa este prea mare ca să fi avut nevoie de o instituție care să-i promoveze ideile.

El și-a exprimat propriul adevăr despre Revoluția Română în cărțile sale, care nu sunt deloc puține.

Institutul Revoluției Române din decembrie 1989 a publicat 93 de cărți despre acest subiect, având ca autori istorici de prestigiu, validați de un Consiliu științific format din 21 de personalități avizate de Academia Română și de Ministerul Educației și Cercetării.

Se pare că actuala coaliție a isprăvit toate problemele cu care se confruntă România, inclusiv criza sanitară și a cerut desființarea IRRD pe ”repede înainte”, cerând Biroului Permanent al Camerei Deputaților, în temeiul art. 115, alin. (1), aplicarea procedurii de urgență pentru dezbaterea și adoptarea Legii privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989.

Decizia nr. 198 din 24 martie 2021 a Curții Constituționale a României, asupra obiecției de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 91/2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, îi explică foarte clar doamnei Gorghiu – care dovedește că nu a fost interesată de această lege publicată în Monitorul Oficial și adoptată cu unanimitate de voturi – că IRRD nu s-a dedat la politizare.

”Afirmații precum «instituția a reprezentat o platformă politică al cărui scop real vizează asigurarea unor poziții publice pentru interese personale» și că «evenimentele organizate de Institut au vizat propagarea în spațiul public a unor interpretări asupra Revoluției Române din Decembrie 1989 menite să se contrapună cercetărilor aflate în curs», desfășurate de organele de anchetă în «Dosarul Revoluției», nu ar putea justifica adoptarea soluțiilor legislative propuse și, cu atât mai puțin, nu ar putea constitui justificări ale urgenței adoptării acestora. Existența unor disfuncționalități în desfășurarea activității unei instituții publice impun, eventual, adoptarea unor soluții în scopul eficientizării funcționării acesteia.

Totodată, în raport cu prevederile art. 115 alin. (4) din Constituția României, conform cărora Guvernul poate adopta ordonanțe de urgență numai în situații extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, și ale art. 41 alin. (3) din Legea nr. 24/2000, republicată, cu modificările și completările ulterioare, menționarea doar a necesității emiterii unei ordonanțe de urgență este insuficientă, fiind necesară și prezentarea elementelor de fapt și de drept în susținerea situației extraordinare, a cărei reglementare nu poate fi amânată, impunând recurgerea la această cale de reglementare. Se impune deci o completare a instrumentului de prezentare, precum și a preambulului, în sensul dezvoltării elementelor de fapt și de drept care au determinat promovarea prezentului proiect în regim de urgență, precum și o detaliere a eventualelor efecte negative”.

Înainte de a mai vorbi despre IRRD și despre desființarea acestuia, ASOCIATIA DECEMBRIE 89 TIMISOARA îi recomandă senatorului liberal Alina Gorghiu să reflecteze la care ar fi fost parcursul său profesional dacă Revoluția din 1989 nu ar fi avut loc și dacă Ion Iliescu nu ar fi evitat riscul izbucnirii unui război civil care ar fi afectat grav societatea românească, mergând până la dizolvarea statului.

Așa că … surprize, surprize! Senatorul liberal Alina Gorghiu ignoră legea – în cazul de față decizia CCR – și, crezând că românii sunt proști și nu știu să citească în Monitorul Oficial, dezinformează și manipulează tendențions și grosolan.

Rușine, rușine, Alina Gorghiu!

Rușine, PNL, că lași un asemenea om să păteze imaginea partidului!


9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Aprilie 26, 2021, 23:44:55
Reacție la declarațiile iresponsabile ale senatoarei PNL de Timiș Alina Gorghiu   26.04.20214 min readGeorgiana Arsene
https://inprimalinie.org/2021/04/26/reactie-la-declaratiile-iresponsabile-ale-senatoarei-pnl-de-timis-alina-gorghiu/?fbclid=IwAR31AkMgcqgElbTRrTsL9odHQB7sBrXaBVhkRq3_o8dQiL3HKNkDpUnyr-cASOCIATIA DECEMBRIE 89 TIMISOARA – cu sediul în Timisoara, CIF 72671977, reprezentată prin  Adriana Bejan, în calitate de Vicepresedinte, a luat act cu îngrijorare de afirmațiile pline de inadvertențe făcute de senatorul liberal de Timiș, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook în data de 24 aprilie 2021.

În primul rând, observăm că senatorul de Timiș folosește limbajul urii pentru a induce opiniei publice ideea că Ion Iliescu, fostul președinte al Institutului Revoluției Române ”a supt sângele poporului” ani buni încasând o așa numită retribuție.

Numai că senatorul liberal Alina Gorghiu minte, întrucât Legea nr. 556/2004 spune foarte clar, negru pe alb, că președintele IRRD nu e retribuit. Cu alte cuvinte, nu primește nici un ban!

În al doilea rând, Ion Iliescu nu avea nevoie de un institut pentru a-și promova propria viziune despre Revoluția din decembrie 1989. Notorietatea sa este prea mare ca să fi avut nevoie de o instituție care să-i promoveze ideile.

El și-a exprimat propriul adevăr despre Revoluția Română în cărțile sale, care nu sunt deloc puține.

Institutul Revoluției Române din decembrie 1989 a publicat 93 de cărți despre acest subiect, având ca autori istorici de prestigiu, validați de un Consiliu științific format din 21 de personalități avizate de Academia Română și de Ministerul Educației și Cercetării.

Se pare că actuala coaliție a isprăvit toate problemele cu care se confruntă România, inclusiv criza sanitară și a cerut desființarea IRRD pe ”repede înainte”, cerând Biroului Permanent al Camerei Deputaților, în temeiul art. 115, alin. (1), aplicarea procedurii de urgență pentru dezbaterea și adoptarea Legii privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989.

Decizia nr. 198 din 24 martie 2021 a Curții Constituționale a României, asupra obiecției de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 91/2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, îi explică foarte clar doamnei Gorghiu – care dovedește că nu a fost interesată de această lege publicată în Monitorul Oficial și adoptată cu unanimitate de voturi – că IRRD nu s-a dedat la politizare.

”Afirmații precum «instituția a reprezentat o platformă politică al cărui scop real vizează asigurarea unor poziții publice pentru interese personale» și că «evenimentele organizate de Institut au vizat propagarea în spațiul public a unor interpretări asupra Revoluției Române din Decembrie 1989 menite să se contrapună cercetărilor aflate în curs», desfășurate de organele de anchetă în «Dosarul Revoluției», nu ar putea justifica adoptarea soluțiilor legislative propuse și, cu atât mai puțin, nu ar putea constitui justificări ale urgenței adoptării acestora. Existența unor disfuncționalități în desfășurarea activității unei instituții publice impun, eventual, adoptarea unor soluții în scopul eficientizării funcționării acesteia.

Totodată, în raport cu prevederile art. 115 alin. (4) din Constituția României, conform cărora Guvernul poate adopta ordonanțe de urgență numai în situații extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, și ale art. 41 alin. (3) din Legea nr. 24/2000, republicată, cu modificările și completările ulterioare, menționarea doar a necesității emiterii unei ordonanțe de urgență este insuficientă, fiind necesară și prezentarea elementelor de fapt și de drept în susținerea situației extraordinare, a cărei reglementare nu poate fi amânată, impunând recurgerea la această cale de reglementare. Se impune deci o completare a instrumentului de prezentare, precum și a preambulului, în sensul dezvoltării elementelor de fapt și de drept care au determinat promovarea prezentului proiect în regim de urgență, precum și o detaliere a eventualelor efecte negative”.

Înainte de a mai vorbi despre IRRD și despre desființarea acestuia, ASOCIATIA DECEMBRIE 89 TIMISOARA îi recomandă senatorului liberal Alina Gorghiu să reflecteze la care ar fi fost parcursul său profesional dacă Revoluția din 1989 nu ar fi avut loc și dacă Ion Iliescu nu ar fi evitat riscul izbucnirii unui război civil care ar fi afectat grav societatea românească, mergând până la dizolvarea statului.

Așa că … surprize, surprize! Senatorul liberal Alina Gorghiu ignoră legea – în cazul de față decizia CCR – și, crezând că românii sunt proști și nu știu să citească în Monitorul Oficial, dezinformează și manipulează tendențions și grosolan.

Rușine, rușine, Alina Gorghiu!

Rușine, PNL, că lași un asemenea om să păteze imaginea partidului!


10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Aprilie 26, 2021, 23:38:14
Georgiana Arsene a distribuit un link   ·  23h  ·
Se pare că actuala coaliție a isprăvit toate problemele cu care se confruntă România, inclusiv criza sanitară și a cerut desființarea IRRD pe ”repede înainte”, cerând Biroului Permanent al Camerei Deputaților, în temeiul art. 115, alin. (1), aplicarea procedurii de urgență pentru dezbaterea și adoptarea Legii privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989.
https://www.facebook.com/groups/rev1989/permalink/2819383131611185/?comment_id=2819598531589645
Armand Cristi
Un articol care prezinta realitatea, felicitari autorului si multumesc Asociatiei Decembrie 1989 Timisoara pt luarea de pozitie fata de aceasta senatoare insipida care in afara de legea puscariei la domiciliu pt bombardierul Bogdan Olteanu fostul ei kordaci, n-a facut decat umbra in politica de ani de zile.Nu aceasta era prioritatea tarii acum !Bagatelizarea Revolutiei Romane este prioritara doar pt sobolanii care atunci au stat ascunsi sub pat si au iesit dupa ce altii au murit si si-au riscat viata pt ei.Au iesit de din gauri doar pt a revendica case, terenuri, paduri, pt a vinde industria toata si vota legi speciale , inclusiv salarii mari doar pt gastile lor.Esti o mare ticaloasa Ghorghiu !ps- Asociatia din Bucuresti condusa de impostorul Maries tace precum kkt-ul in iarba, oare de ce, se aseamana cu Alina Ghorighiu?!
11  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Aprilie 25, 2021, 22:07:50
Inregistrare video:
https://www.facebook.com/irinel.lazarescu/videos/10157215595679352
"Au luat un mecanism natural de apărare al organismului când sunt otrăvite celulele – sistemul imunitar – și l-au redenumit covid-19 !
Lucrul pe care a început Kaufmann să-l cerceteze este acesta: a luat imaginile de la microscop ale exozomilor, apoi s-a uitat la imaginile de pe microscop ale acestui așa-zis ”covid-19”. ACELE DOUĂ IMAGINI ERAU EXACT LA FEL !
Apoi a început să se uite la structura genetică a acestor exozomi, apoi s-a uitat la structura genetică a acestui așa zis ”covid-19”.
Sunt exact la fel, în toate sensurile relevante ale acestei expresii.
Exozomii și așa-numitul ”covid-19” se conectează la aceiași receptori celulari.
Așa cum Kaufmann a arătat în mod clar, cele două sunt același lucru !
Ajungem la un alt lucru, pe care l-a observat Andrew Kaufmann.
Este o observație fantastică, aflată în videoclipul lui, pe care-l găsiți pe site-ul meu.
Când o celulă este otrăvită, ea secretă ceva, numit ”exozomi”. Ei sunt parte din sistemul nostru imunitar.
Este o reacție normală a organismului cu privire la celulele otrăvite. Celula poate fi otrăvită din multe surse:
– de la otravă;
– de la stres și frică ! Îți imaginezi ce stres și ce frică sunt acum în lume, cu această carantină ? … ;
– de la boală, infecții;
– de la câmpurile electromagnetice … Acest aspect va deveni foarte relevant când ajungem la subiectul 5G;
Unul din rolurile exozomilor este ca celula respectivă să avertizeze celelalte celule că e o problemă.
Tot ce trebuie să faci pentru a fi eliberați exozomii este ca celula să fie otrăvită, din oricare din cauzele de mai sus."
https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how.../
Să vedem un pic ce este cu acest test RT-PCR.
Au început să folosească acest test pentru covid-19.
Se numește test RT-PCR. Atenție !
Testul nu e pentru covid-19 ! Testează în privința materialului genetic, care are multe elemente diferite, și care se poate afla acolo din foarte multe cauze. Dacă ieși pozitiv cu privire la prezența materialului genetic – ești diagnosticat că ai covid-19 ! Iar dacă mori, rămâne stabilit că ai murit de covid-19!
Acest test RT-PCR a fost inventat în 1984 de Kerry Mullace, un biochimist din America.
Este folosit pentru a diagnostica multe lucruri.
Același test a fost folosit pentru a diagnostica tumori la plămâni.
Această persoană (Kerry Mullace) despre testul inventat chiar de el a spus:
”Acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecțioase” !
Deci ești testat pentru prezența acelui material genetic, și ți se pune diagnosticul covid-19 !
Dar mai este un aspect ! Acest test ”amplifică” materialul genetic !
Ca să formulăm mai simplu, îl face mai mare.
Pe măsură ce devine mai mare – în ciclurile de amplificare – ceea ce spui tu că provoacă boala devine mai mare și îl poți vedea mai mult.
Tot celălalt conținut din respectivul material genetic este și el amplificat ! Treaba e că mare parte din acest material genetic se află deja în majoritatea oamenilor.
Așa funcționează testul !
În acest mod, poți umbla foarte ușor la numărul de ”confirmați”.
Să zicem că faci 30-35 de cicluri de amplificare (n.n. amplificarea imaginii la microscop). Vei aduce în lumea ”testelor pozitive” o mulțime de elemente din acel material genetic, care la acel nivel de amplificare încep să fie văzute. Vei avea un anumit număr de rezultate pozitive – să le zicem covid-19 – dar vei avea și rezultate negative, deoarece nu ai trecut toate elementele materialului prin procesul de testare.
Dar dacă amplifici materialul genetic de – să zicem – 60 de ori, aproape toată lumea va ieși pozitivă. Pentru că tot materialul genetic – care se află în majoritatea oamenilor – va ieși pozitivă la test datorită acestei amplificări mai mari.
Asta înseamnă că numărul de oameni testați pozitiv din țara ta va depinde de numărul de cicluri de amplificare pe care le folosești.
Prin urmare, tot ce au de făcut este să crească nivelurile de amplificare și vor avea din ce în ce mai multe persoane confirmate.
Și vor spune că-s confirmate cu covid-19 !
https://freedomplatform.tv/the-coronavirus-conspiracy.../
O parte din interviul lui David Icke la London Real.Interviul a fost sters de pe you-tube,vimeo,facebook....
Gazda (G): Sunteți la London Real. Sunt Brian Rose. Invitatul meu de azi este David Icke, scriitor englez, conferențiar, cunoscut din anii ’90 ca profesionist în teoria conspirației. Se consideră ”investigator full-time despre cine și cum conduce lumea”.
Ești autorul a 21 de cărți și 10 dvd-uri. Ai ținut conferințe în 25 de țări, unele din conferințe au ținut și 10 ore. Ai vorbit în fața unor mulțimi mari de oameni, ai umplu stadioane precum Arena Wembley.
Ești a doua oară la noi pentru a vorbi despre pandemia de covid-19 și carantina globală, recesiunea economică, impactul tehnologiei 5G și despre încălcarea drepturilor noastre și a libertății de expresie. David, bine ai revenit la London Real!
David Icke (I): Mulțumesc, Brian !
G: Au trecut 90 de zile de când ai venit ultima oară la această emisiune. De atunci, ni s-a spus că milioane de oameni din toată lumea s-au infectat de această boală, numărul de morți se apropie de o sută de mii. Trei miliarde de oameni sunt izolați în casă, cotațiile la bursă au scăzut cu 30 %, ne așteaptă o recesiune globală. David, îți spun sincer. Ultima noastră discuție a devenit virală. Mai mult de 7 milioane de vizualizări, cele mai multe comentarii din istoria emisiunii, ceea ce-mi spune un lucru: oamenii vor să audă părerea ta, și oamenii vor să știe adevărul.
Așa cum știi, nu sunt de acord cu tot ce spui, dar voi apăra dreptul tău de a o spune. Am ajuns la un moment din istoria acestei țări în care Oficiul de comunicații din Anglia (OFCOM) interzice organizațiilor media să vorbească despre ”teorii ale conspirației care fac conexiunea între 5G și coronavirus”.
Sunt foarte îngrijorat. Mai spun o dată: Mulți oameni mi-au spus să nu realizez acest interviu. Dar în America, acolo de unde sunt, primul amendament din constituție vorbește despre dreptul la liberă-exprimare pentru presă. Acest drept este încălcat chiar în timp ce noi vorbim.
George Orwell, în cartea lui faimoasă ”1984”, a spus: ”În condițiile în care manipularea e la nivel global, a spune adevărul e un act revoluționar”. David, asta vom face noi astăzi.
Sincer, nu am crezut că vom ajunge până în acest moment. Credeam că astăzi va fi închisă emisiunea.
Cu ce să începem … există cu adevărat virusul ?
I: Brian, de când am vorbit ultima oară, am petrecut aproape toate cele 24 de ore din zi devorând informație oferită de virusologi, specialiști, doctori, din America, Germania, Austria, Italia – cărora nu li se permite să se apropie de BBC sau de CNN. Și asta pentru că ei demolează versiunea oficială despre această înșelătorie. După ce terminăm acest interviu, dacă oamenii vor intra pe site-ul meu, acolo am pus un mesaj special cu o serie de filmări. Scrie: ”Pentru telespectatorii London Real”. Sunt niște filmări de la acești doctori dar și de la alții, care susțin toate elementele pe care le voi spune astăzi (despre coronavirus). Deci nu spun lucruri din burtă. Cu acest titlu ar trebui să începem. Sunt sigur că asta va șoca multă lume. Nu există covid-19 ! Și voi explica de ce e așa, și de ce a putut fi creată iluzia unei pandemii.
Unul din doctorii pe care i-am urmărit este Andrew Kaufmann. Este un doctor în medicină din SUA. Acum lucrează în psihiatrie. La fel ca mulți din doctorii pe care nu o să-i vedeți la BBC, el a început să se uite la șirul de evenimente care ne-au adus aici.
Uite cum a fost. În China, oamenii au început să se îmbolnăvească, dintr-un oarecare motiv. Iar autoritățile chineze au prelevat material genetic de la lichidul din plămânii lor. Nu era un virus care să fi fost izolat. Era material genetic, care se poate afla acolo dintr-un mare număr de cauze, inclusiv cancer. Și au decis că problema era cauzată de un virus, cel care a primit denumirea covid-19. Dar niciodată nu au reușit să izoleze acel așa-zis ”virus” din materialul genetic, care se poate afla în corpurile majorității oamenilor.
Înainte să înceapă cu testele, i-au diagnosticat pe oameni pe baza simptomelor. Cu siguranță ați auzit acest leit-motiv: ”simptome asemănătoare gripei”. Acestea pot avea o plajă mare de cauze. Dar au decis, pe bază de simptome, că acele simptome trebuie încadrate la covid-19. Astfel că numărul de oameni afectați devenea din ce în ce mai mare.
Apoi au început să folosească acest test pentru covid-19. Se numește test RT-PCR. Atenție ! Testul nu e pentru covid-19 ! Testează în privința materialului genetic, care are multe elemente diferite, și care se poate afla acolo din foarte multe cauze. Dacă ieși pozitiv cu privire la prezența materialului genetic – ești diagnosticat că ai covid-19 ! Iar dacă mori, rămâne stabilit că ai murit de covid-19!
Să vedem un pic ce e cu acest test RT-PCR. A fost inventat în 1984 de Kerry Mullace, un biochimist din America. Este folosit pentru a diagnostica multe lucruri. Același test a fost folosit pentru a diagnostica tumori la plămâni. Ce a spus această persoană despre testul lui ? ”Acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecțioase” !
Deci ești testat pentru prezența acelui material genetic, și ți se pune diagnosticul covid-19 ! Dar mai este un aspect ! Acest test ”amplifică” materialul genetic ! Ca să formulăm mai simplu, îl face mai mare. Pe măsură ce devine mai mare – în ciclurile de amplificare – ceea ce spui tu că provoacă boala devine mai mare și îl poți vedea mai mult. Tot celălalt conținut din respectivul material genetic este și el amplificat ! Treaba e că mare parte din acest material genetic se află deja în majoritatea oamenilor.
Așa funcționează testul. În acest mod, poți umbla foarte ușor la numărul de ”confirmați”.
Să zicem că faci 30-35 de cicluri de amplificare (n.n. amplificarea imaginii la microscop). Vei aduce în lumea ”testelor pozitive” o mulțime de elemente din acel material genetic, care la acel nivel de amplificare încep să fie văzute. Vei avea un anumit număr de rezultate pozitive – să le zicem covid-19 – dar vei avea și rezultate negative, deoarece nu ai trecut toate elementele materialului prin procesul de testare. Dar dacă amplifici materialul genetic de – să zicem – 60 de ori, aproape toată lumea va ieși pozitivă. Pentru că tot materialul genetic – care se află în majoritatea oamenilor – va ieși pozitivă la test datorită acestei amplificări mai mari.
Asta înseamnă că numărul de oameni testați pozitiv din țara ta va depinde de numărul de cicluri de amplificare pe care le folosești. Prin urmare, tot ce au de făcut este să crească nivelurile de amplificare și vor avea din ce în ce mai multe persoane confirmate. Și vor spune că-s confirmate cu covid-19 !
B: Prin ”amplificare” te referi la cât de sensibil este acel test …
I: Imaginează-ți că ai ceva de mărimea unui vârf de ac. Nu prea poți să înțelegi ce e, din cauză că e așa mic. Îl amplifici și devine mult mai mare. Acum poți începe să te uiți la diferite elemente ale acelui obiect.
B: Deci asta face testul. Amplifică imaginea.
I. Amplifică. Un alt lucru: în 1980, un tip pe nume Robert Coak, care era doctor și bacteriolog, a dezvoltat așa numitele postulate Coak. Acestea sunt patru criterii pentru a demonstra că un așa-numit ”agent infecțios” este cauza bolii. Acestea includ următoarele:
– toți oamenii supuși acestui agent infecțios trebuie să aibe aceleași simptome;– ai izolat acest agent patogen astfel încât nu mai există un alt agent care ar putea fi cauza;
– când iei acel agent patogen și-l injectezi într-o gazdă vie, acel organism va dobândi boala respectivă;
– când iei acel agent patogen din primul organism și-l injectezi în al doilea organism, acest al doilea organism face și el aceeași boală;
Aceste postulate au fost folosite din 1900 încoace în medicina oficială din toată lumea. NICI UNA DIN ACESTE PATRU NU A FOST CONFIRMATĂ ÎN CAZUL COVID-19 !
Ajungem la un alt lucru, pe care l-a observat Andrew Kaufmann. Este o observație fantastică, aflată în videoclipul lui, pe care-l găsiți pe site-ul meu. Când o celulă este otrăvită, ea secretă ceva, numit ”exozomi”. Ei sunt parte din sistemul nostru imunitar. Este o reacție normală a organismului cu privire la celulele otrăvite. Celula poate fi otrăvită din multe surse:
– de la otravă;
– de la stres și frică ! Îți imaginezi ce stres și ce frică sunt acum în lume, cu această carantină ? … ;
– de la boală, infecții;
– de la câmpurile electromagnetice … Acest aspect va deveni foarte relevant când ajungem la subiectul 5G;
Unul din rolurile exozomilor este ca celula respectivă să avertizeze celelalte celule că e o problemă. Tot ce trebuie să faci pentru a fi eliberați exozomii este ca celula să fie otrăvită, din oricare din cauzele de mai sus.
Lucrul pe care a început Kaufmann să-l cerceteze este acesta: a luat imaginile de la microscop ale exozomilor, apoi s-a uitat la imaginile de pe microscop ale acestui așa-zis ”covid-19”. ACELE DOUĂ IMAGINI ERAU EXACT LA FEL !
Apoi a început să se uite la structura genetică a acestor exozomi, apoi s-a uitat la structura genetică a acestui așa zis ”covid-19”. Sunt exact la fel, în toate sensurile relevante ale acestei expresii. Exozomii și așa-numitul ”covid-19” se conectează la aceiași receptori celulari. Așa cum Kaufmann a arătat în mod clar, cele două sunt același lucru !
Ce se întâmplă deci: Au luat un mecanism natural de apărare al organismului când sunt otrăvite celulele – sistemul imunitar – și l-au redenumit covid-19 ! Acest material genetic pe care l-au prelevat din plămânii oamenilor va conține, prin natura lui, acești exozomi. Și pentru că ei vor fi produși în organismul oricărui om care are un anumit nivel de toxicitate în organism, POTENȚIALUL DE TESTE POZITIVE ESTE NESFÂRȘIT ! (este foarte mare, dar nu nesfârșit). ”Covid-19 ! Avem pandemie !”
Ceea ce s-a întâmplat este că în China au luat decizia …
Apropo ! Dacă intrăm mai adânc în acest subiect, ajungem la asta:
Acest Cult global – despre care eu fac dezvăluiri de 30 de ani – cel care împinge lumea înspre această ordine fascistă, orweliană … acest cult nu are granițe … el operează din umbră în fiecare stat. Politicienii ? Ei acum sunt aici , și mâine nu mai sunt la putere. Așa merg lucrurile.
China este unul din cele mai mari centre ale acestui Cult – împreună cu SUA, Israel, Marea Britanie, Germania, Italia.
Să urmărim până la capăt această secvență de evenimente. La începutul acestei ”crize”, în China au luat decizia să atribuie problema unui virus. Nu izolează virusul. Îl diagnostichează – în primul rând pe baza simptomelor – apoi îl testează, folosind acel test care e proiectat pentru a depista material genetic și nu covid-19. Apoi problema se mută în Vest (”and then it starts moving into the Vest”). Iar doctorilor, asistentelor, profesioniștilor din sistemul medical li se spune că acest covid-19 se deplasează (”is moving out”). Organizația Mondială a Sănătății decretează pandemie. Și li se spune că acestea sunt simptomele.
Orice om care are ”simptome asemănătoare gripei” este diagnosticat cu covid-19, bazat numai pe simptome.
Astfel, numerele încep să crească … Problema e că acest covid-19 este prezentat ca virus mortal, dar nu sunt suficienți morți de pe urma lui pentru a justifica această descriere ! Deci, ce-au început să facă ?
Orice om care se îmbolnăvește de ceva, indiferent de ce boală, și merge la spital … este testat pentru covid-19 ! Acuma, pentru că testează pentru materialul genetic respectiv – prezent în corpurile a multor oameni – obțin multe rezultate pozitive ! Chiar dacă au ajuns în spital pentru cancer în fază terminală, pentru probleme cu inima, atac de cord, sau pentru ”simptome asemănătoare gripei” … dacă s-au testat pentru covid-19, în caz că mor sunt trecuți că au murit de covid-19 ! De aceea sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun: ”Ruda mea a fost trecută că a murit de covid-19, când nu e așa. A murit din cealaltă cauză ! Avea boala de mult timp !”
Pentru toți care ne urmăresc, am să dau un exemplu fantastic: este un comediant care era celebru în trecut, numit Eddie Large. Se pare că Eddie Large avea probleme cu inima de mai mult timp. Merge la spital cu atac de cord. În timp ce se află în spital, este diagnosticat cu covid-19, pentru că l-au testat. Când a murit, în mass-media au zis: ”Eddie Large a murit în spital după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19 !” De fapt, el a murit că i-a cedat inima. Dar covid-19 va fi diagnosticul, și numărul de oameni ”infectați” continua să crească.
B: Vrei să spui că numărul de decese din lume nu s-a schimbat, ci numai au trecut decesele respective la covid-19 din cauză că au fost confirmați pozitiv ?
Limbajul este interesant. Ei nu spun: ”a murit de covid-19”, ci ”a murit după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19”
I: E un lucru interesant. De mai multe zile spun lucrul ăsta … urmăriți limbajul din media … așa cum s-au exprimat în cazul lui Eddie Large. În proporție covârșitoare, ei spun nu că: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit de covid-19”. Ei spun așa: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit după ce au fost confirmați cu covid-19”. Dar uită-te la asocierea care se creează în mintea oamenilor. ”Eddie Large a murit de covid-19 ! Toată lumea se infectează !”
(n.n: De ce formulează așa ? Probabil pentru a evita posibile implicații penale pe viitor. Dacă toată această treabă cu covid este o înșelătorie, atunci cei care o orchestrează știu că pot fi trași la răspundere pentru aceste mistificări.
Această situație ne mai spune încă un lucru: Oculta Mondială încă nu are control peste tot. Încă mai sunt oameni, în diverse organisme, care îi pot trage la răspundere pe cei care învârt sforile covid)
Prin urmare, au control asupra numărului de persoane ”afectate” prin faptul că transferă simptome de la alte cauze la covid. Apoi prin modul cum testează: nu pentru covid-19, ci pentru respectivul material genetic. Și le mai controlează prin faptul că trec la covid pe cei care au murit din alte cauze. Au fost trecuți că au murit de covid oameni care aveau cancer în stadiu terminal.
Am să-ți spun niște cifre, Brian. Acestea sunt cifre oficiale de la Institutul Național de Sănătate din Italia. 99 % din italienii care au fost trecuți că au murit de covid-19 aveau una, două, trei, sau mai multe boli. Deci este foarte ușor să iei oameni care au murit din alte cauze și să-i treci la covid-19.
Asta nu înseamnă că toți doctorii și toate asistentele sunt inplicate. Este nevoie numai să li se spună de sus: ”asta trebuie să faceți !”, și ei asta fac. Așa merg lucrurile.
Ai menționat ceva foarte important. Ultima dată când m-am uitat, numărul de morți din orice cauză, din toată Europa și din Marea Britanie, nu a crescut nici măcar cu o parte mică din numărul celor care se pretinde că au murit de covid 19. Sunt trecuți că au murit de covid-19, când ei au murit din alte cauze !
Să ne uităm acum la Lombardia, care e centrul ”epidemiei” din Italia. Lombardia a fost în centrul atenției. Restul Europei și al lumii vestice s-a înspăimântat că pot ajunge și ei ca Italia. Lombardia – care include și orașul Milan – este celebră la nivel global pentru aerul ei poluat. La fel ca Wuhan și China. Acolo mor mult mai mulți oameni anual decât în restul Italiei, în proporție semnificativă din cauza bolilor de plămâni. Ultimele date pe care le-am văzut: aproape 100.000 de oameni mor anual în Lombardia. A doua regiune italiană ca număr de morți este Lazio, cu 57.000 de morți pe an. Deci ai o zonă din Italia unde mor mulți oameni, prin urmare este un potențial uriaș să facă acest ”salt de diagnosticare”, care ia oameni care au murit de alte lucruri și dă aparența că au murit de covid.
Ceea ce pot să facă este să testeze într-un anume fel, și să diagnosticheze într-un anume fel, și atunci cifrele explodează ! Apoi când testează și diagnostichează într-un alt fel – poate prin reducerea numărului de amplificări la microscop ale acestui material genetic – cifrele scad.
Te rog să remarci un lucru: în China am avut această reacție extraordinară – carantina. Construiau spitale noi într-un interval de 7-10 zile ! Pentru a lupta cu criza absolut devastatoare a acestui virus … Cât ai zice pește, acele spitale s-au închis ! Cifrele au scăzut dramatic, zic ei. Au început din nou să opereze curse aeriene, economia s-a repornit, oamenii s-au întors pe stradă … Dacă testezi oamenii într-un anume fel, și dacă diagnostichezi oamenii într-un anume fel – ce se întâmplă cu cifrele ? scad dramatic !
12  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 23, 2021, 20:51:54
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 23, 2021, 20:50:47
Neîndoielnic, dacă nici așa nu înțelegeți, înseamnă că ați pactizat cu cei care încearcă să ne distrugă!
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Aprilie 23, 2021, 20:46:42
Podul 23 aprilie 2021
https://podul.ro/articol/14218/exclusiv-doru-mrie-dezvluire-de-impact-ion-iliescu-i-gelu-voican-voiculescu-i-au-dat-demisia-din-institutul-revoluiei-romane?fbclid=IwAR0pIBgQ_wvHZ49xsWgWMXb4jOT55JTGNnpEdn-2mlLyZRBjUlSulHDDF1k
EXCLUSIV Doru Mărieș, dezvăluire de impact: "Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu și-au dat demisia din Institutul Revoluției Române"
Mircea Savin


Cinci parlamentari PNL și unul de la USRPLUS au inițiat un nou proiect legislativ pentru desființarea Institutului Revoluţiei Române, după ce CCR a declarat neconstituțională OUG care avea același scop. Deputatul liberal Alexandru Muraru a anunțat, joi, 22 aprilie, într-un comunicat de presă, că împreună cu aleșii PNL Iulia Scântei, Alina Gorghiu, Gabriel Andronache şi Ioan Cupşa, dar şi cu senatorul USRPLUS Cristinel Gabriel Berea, a depus o nouă inițiativă legislativă pentru desființarea Institutului Revoluției Române din 1989, condus "în mod rușinos" de Ion Iliescu.
"Continuăm demersurile pentru desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din 1989. Mişcarea revoluţionară nu poate fi studiată şi interpretată de către cei care au confiscat idealurile revoluţiei. Ion Iliescu, preşedintele de onoare al Institutului, este judecat pentru crime împotriva umanităţii. Desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din 1989, o sinecură care, prin acţiunile sale, insultă memoria celor care au fost victimele evenimentelor sângeroase din urmă cu 32 de ani, rămâne una din coordonatele Partidului Naţional Liberal. Din nefericire, CCR a a declarat neconstituţională ordonanţa de urgenţă a guvernului Orban pentru desfiinţarea institutului cât şi legea de aprobare a OUG adoptată de actuala coaliţie", a transmis Muraru într-un comunicat.
Muraru a mai precizat că românii au nevoie de aflarea adevărului și nu de finanțarea de la bugetul de stat a unui institut de propagandă şi de distorsionare a evenimentelor din Decembrie 1989.
"Împăcarea cu istoria nu se face cu salarii alocate din bugetul public, cu funcţii de secretari de stat şi cu finanţare anuală de milioane de lei pentru un institut al sinecurilor acordate clienţilor politici numiţi în funcţii pe viaţă. În susţinerea acestei iniţiative, argumentăm că institutul nu a acţionat în vederea atingerii scopului şi misiunii pentru care a fost înfiinţat şi finanţat din fonduri publice, nu şi-a demonstrat utilitatea şi a generat, prin activitatea sa, numeroase tensiuni şi controverse în spaţiul public, transformându-se într-o platformă politică pentru satisfacerea intereselor personale", a conchis Alexandru Muraru. (sursa: news.ro)
În acest context, președintele Asociației 21 Decembrie 1989, Doru Mărieș, a dezvăluit în exclusivitate pentru Podul.ro că astăzi, într-o ședință a IRR, Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu și-au dat demisia din institut.
"Astăzi a avut loc o întrunire la Institutul Revoluției Române și s-a luat act de demisia lui Ion Iliescu și a lui Voican. Am înțeles că demisia lui Voican a fost cu scântei, dar s-a produs. Ce nu știți dvs. este că hotărârea lui Ion Iliescu este una mai veche, din urmă cu aproximativ o lună, când doamna Nina l-a convins pe soțul ei, tovarășul ei de luptă, să se retragă din această bătălie. Pentru mine e o chestiune care îmi lasă un gust amar și sunt plat la o asemenea știre. Iliescu să îi mulțumească Ninei că l-a convins să renunțe la IRR. Demisia nu are niciun efect. Institutul va fi desființat probabil în cel mai scurt timp prin proiectul legislativ care a fost inițiat și depus. Sper ca liberalii și cei din USR și UDMR să facă procedurile cât mai repede, iar această inițiativă legislativă să fie adoptată în cel mai scurt timp.
Ședința de astăzi este una a disperării din punctul meu de vedere. Ei nu mai au majoritate, nici măcar ca să se întrunească, în sensul că într-un for democratic ai nevoie de 50%+1 pentru a se întruni o majoritate care să poată vota. Or, ei s-au întâlnit doar 12, fiind necesară o prezență de 13. Nu vor mai putea lua vreo decizie legală, întrucât nu mai au cel puțin 13 membri
", a zis Mărieș.
De asemenea, Doru Mărieș a precizat că Alexandru Mironov a fost uns ca șef al IRR printr-o decizie nelegală, întrucât în cadrul ședinței de astăzi nu s-a întrunit cvorumul necesar.
"În funcție a fost împuternicit tovarășul Mironov, un alt tovarăș de nădejde din IRR, cel care s-a ocupat cu preluarea radioului în ziua de 22 decembrie 1989. Așadar, e un om de încredere de-al lor, el a preluat practic conducerea. E o decizie nelegală, pentru că, repet, nu au avut cvorumul de 13. Într-o ședință în care nu mai au majoritate, Petre Roman și Cazimir l-au instalat pe Mironov în funcția de șef al IRR", a mai precizat președintele Asociației 21 Decembrie 1989.
Întrebat dacă demisiile celor doi inculpați pentru crime împotriva umanității, Ion Iliescu și Gelu Voican, au venit în contextul în care se încearcă salvarea IRR, Doru Mărieș a reliefat că institutul în cauză este compromis ireversibil.
"Ca să speli imaginea, trebuie să ai la ce. Ce imagine să spele 12 inși care au fost alături de criminali, iar unii dintre ei, din cei 12, criminali la rândul lor?! Ce onoare să salveze? Ei sunt toți mânjiți. Toți au participat, într-un fel sau altul, la măcelul de după 22 decembrie. Toți au participat sau au fost complici ai celor care au comis crimele din Decembrie 1989, prin deciziile pe care le-au luat în cadrul IRR, de la înființare și până acum", a conchis Doru Mărieș.
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Institutul Revoluţiei Române : Aprilie 23, 2021, 20:30:40
S-a ținut de promisiune, se face exact ce a spus, plus că au apărut evenimente noi.
Pagini: [1] 2 3 ... 399