Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 399
16  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Aprilie 19, 2021, 23:52:15
Comunicat de presă privind Legea recunoștinței
https://www.gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/comunicat-de-presa-privind-legea-recuno-tintei?fbclid=IwAR0qQp2Z_up4x0vysXm9I1CSY9t9ERwPTwELyoIEudH4zhb7BPSF93cKIUg
14 Ianuarie

ŞEDINŢĂ DE GUVERN
COMUNICAT DE PRESĂ


Guvernul a modificat astăzi, printr-o Ordonanță, Legea recunoștinței pentru victoria Revoluției Romane din decembrie 1989 și pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987.
Obiectul principal al actului normativ îl constituie reintroducerea în plată, începand cu luna ianuarie 2015, a persoanelor care au calitatea de “Luptător rănit fără grad de invalididate” și de “Luptător reținut”, aducandu-se astfel corecturile necesare Ordonanței de Urgență nr.95/2014.
Ordonanța adoptată astăzi de Guvern aduce, în principal, următoarele modificări:

Pentru anul 2015, persoanele care au calitatea de “Luptător rănit fără grad de invalididate” și de “Luptător reținut” vor beneficia de o indemnizație reparatorie lunară în sumă de 2020 de lei. Indemnizația reparatorie lunară reprezintă 1,10  din salariul mediu brut utilizat pentru fundamentarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat și aprobat prin această lege (respectiv 1836 lei x 1,1= 2020 lei)
Începand cu anul 2016, toate categorii de persoane vizate de Legea recunoștinței pentru victoria Revoluției Romane din decembrie 1989 și pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987, cu completările și modificările ulterioare, vor beneficia de o indemnizație reparatorie lunară în coeficient de 1,10, calculată pe baza coeficienților de multiplicare aplicați caștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat și aprobat prin această lege, aferentă anului pentru care se face plata.
Indemnizațiile se vor acorda în baza certificatului de revoluționar și a unei adeverințe tipizate eliberată și transmisă de  Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 – 1989 (SSR) direct instituțiilor care fac plata acestor drepturi. Aceste prevederi sunt necesare pentru clarificarea situației evidenței Caselor de Pensii, în vederea acordării indemnizațiilor. 
Indemnizațiile prevăzute de prezenta lege se calculează persoanelor care au titlul de „Luptător cu Rol Determinant” începand cu 1 ianuarie 2015, după emiterea noilor tipuri de certificate și transmiterea adeverințelor tipizate.
În anul 2015 copiii eroilor martiri, indiferent de varstă, dacă nu sunt încadrați în nicio formă de învățămant ori nu realizează venituri din motive neimputabile lor beneficiază de o indemnizație lunară reparatorie în sumă de 2020 lei.
În anul 2015 Luptătorii cu Rol Determinant beneficiază de o indemnizație lunară de gratitudine în cuantum de 2020 de lei.
Pentru personale care au avut de suferit în urma revoltei muncitorești anticomuniste de la Brașov din noiembrie 1987, pentru soțul și urmașii acestora, în cazul în care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege, plata indemnizației se menține la nivelul lunii decembrie 2014, respectiv 2020 lei, pană la obținerea certificatelor și transmiterea adeverințelor tipizate către casele teritoriale de pensii. 
După adoptarea de către Guvern a acestei Ordonanțe, vor fi elaborate norme metodologice de aplicare a Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Romane din decembrie 1989 și pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987, cu completările și modificările ulterioare. Aceste norme de aplicare vor conține informații referitoare la modelul de cerere care va trebui completată de către luptătorii cu merite deosebite pentru a fi încadrați în noua categorie de Luptători cu Rol Determinant, modalitatea și termenul de depunere a acestei cereri, precum și alte clarificări.
17  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 19, 2021, 16:21:30Partidele din coaliția de guvernare fac eforturi mari ca să păstreze puterea și ca să rămînă uniți proștii cu tîmpiții.
18  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 19, 2021, 16:12:11


Să nu ne bucurăm prea devreme. Ăstuia i-a delegat Cîțu conducerea Ministerului Sănătății!

Reiau în alt registru, pentru că e necesar. De of și inimă albastră: un sorosist și preocupările sale specifice.
19  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 19, 2021, 16:07:04
Iată ce text frumos și ce imagine mișcătoare am găsit pe Facebook. Bravo băieți! Oamenii obișnuiți sînt adevăratele valori ale țării.Iuga Bogdan  ·  6 februarie 2017  ·  Cluj-Napoca, Cluj  ·
In '89 , 4 studenti au murit in Cluj cu steagul acesta in maini la revolutie. Acum, noi suntem vocea unei generatii si trebuie sa luptam pentru un viitor mai bun !
#cadouneasteptat #66 — cu Andrei Bancos şi alţi 4, la Camin 7.
20  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2021, 16:01:11
Apropo de criticile pe care Petrov le face la televiziunile care (in mod indecent) il invită.

21  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 17, 2021, 15:58:42
Asta e bună de autocritică pentru #REZIST.

22  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 17, 2021, 15:56:04


Mă mir că revoluționarii discută foarte puțin despre abuzurile dictatoriale ale regimului impotriva românilor.
23  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 17, 2021, 15:43:03
O realitate care ne este ascunsă de autorități ne este prezentată succint de Mihaela Ionescu:
CUM SE RUPE CONTRACTUL POLITIC? DREPTUL SPUNE: Puterea politica emana de la POPOR care - PRIN VOT- da oamenilir politici un MANDAT (temporar, legat de Prigramul de guvernare!) sa exercite puterea politică. DACA o mare masa iese în stradă (chiar si in fata locuinței , dar la aceiasi oră...in toată țara!) SE ANULEAZA MANDATUL DAT POLITICIENILOR de a exercita puterea. STAREA NATIUNII Din sondajele gen "Va veti vaccina?" rezultă (scris!) ca 75% nu vor vaccin = nu sunt de acord cu puterra politică cate le propune/impune vaccinarea DE FAPT sunt cam 90% care nu vor, caci sunt vaccinati nici 10%, iar Centrele de vaccinare sunt GOALE! (au vaccin suficient, dar oamenii nu merg - au mers obligați doar personalul medical din linia 1, profesori, polițiști, etc) RECAPITULARE:
- 50% sunt majoritatea!
- 75% au exprimat dezacord fata de vaccin
- 90% nu s-au înscris la vaccinare desi sunt locuri!
CE MAI ASTEAPTĂ LUMEA?
24  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2021, 11:39:15
Și iubita lui Voiculescu a rămas șomeră
Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a depus în instanță o contestație la decizia de concediere primită de la Fundația Greenpeace CEE România, transmite Știri pe Surse.
Iubita lui Voiculescu a fost prezentă în Parlament, vineri, la prima ieșire publică a fostului ministru de după demiterea acestuia.
În ziua demiterii lui Voiculescu, partenera acestuia a reacționat surprinzător pe Facebook,
punând semnul echivalenţei între acest gest politic cu sacrificarea lui Iisus Cristos.
De către FLUX 24 -16 aprilie 2021, 21:29
https://flux24.ro/si-iubita-lui-voiculescu-a-ramas-somera/?fbclid=IwAR0qds5l9YkqDpYs4Egbc_925x_-4PCqhDpiVCbspGRpLlEXy2X0UtfZbMQ
25  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2021, 11:32:47
Se vede că pe nimeni nu deranjează cine veghează (sau ar trebui să vegheze) sistemul de sănătate din România.
26  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2021, 01:21:26


Să nu ne bucurăm prea devreme. Ăstuia i-a delegat Cîțu conducerea Ministerului Sănătății!
27  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 17, 2021, 01:19:41
Ce liniste s-a făcut pe forum după demiterea celor doi useriști plusiști de la conducrea Ministerului Sănătății.
Oare s-a declanșat un mecanism de autoprotecție (voluntară, sau involuntară), s-au autoexilat cu toții?  Grin
28  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Aprilie 15, 2021, 01:48:46
Toate fantasmagoriile din cauza cărora cei care le făceau cunoscute au fost și sînt acuzați de ”conspiraționism” se dovedesc, rand pe rînd, a fi reale!Iosefina Iosefina Pascal
4h  · https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal
Cum era gluma aia de imbecili cu “Ce, mă, nu va vaccinați pentru că va cipeaza Bill Geitz?  Sad” Nu, e adevărat, momentan doar Pentagonul POATE face asta, Bill Gheitz mai are de așteptat.
Agenția pentru proiecte de cercetare avansată (DARPA) a Pentagonului lucrează la un “vaccin” împotriva sars-cov-2 care va funcționa pe toate variantele și a dezvoltat un microcip implantabil despre care spune că va monitoriza continuu corpul uman pentru a “detecta semne ale virusului”.
Colonelul pensionat Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase din cadrul armatei care conducea acțiunile DARPA împotriva pandemiei, a apărut la emisiunea “60 Minutes” pentru a demonstra cum funcționează această tehnologie.
“Țin în mâna un flacon cu un gel de tip țesut verde, care conține cipul. Îl introduci sub piele și ceea ce îți spune este că există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal înseamnă că vei avea simptome sars-cov-2 mâine. Este că o lumină de„ verificare a motorului ”, a declarat Hepburn, menționând că cei care au acest cip „ ar primi semnalul, apoi va fi prelevată în mod automat o proba de sânge și se vor testa pe loc ”.
„Putem avea aceste informații în trei până la cinci minute”, a continuat Hepburn, adăugând că „pe măsură ce reduceți acest timp, pe măsură ce diagnosticați și tratați, ceea ce faceți este să opriți răspândirea viruslui ”.
Hepburn a declarat, de asemenea, că DARPA a dezvoltat un filtru pentru a elimina virusul din sânge printr-un aparat de dializă și că FDA l-a aprobat și a fost utilizat deja la 300 de pacienți.
Cu alte cuvinte, doar cipul care să detecteze sars-cov-2 ne mai poate ajută, din moment ce vaccinurile sunt absolut depășite de “noile tulpini” și, oricum, te poți reinfecta la nesfârșit.
SUPERB, SAU CE  Huh
Și, cu toate acestea, tot ei urlă că noi suntem conspirationisti, deși conspiratiile devin realitate, rând pe rând.
Mai mult decât atât, DARPA propune un vaccin UNIVERSAL împotriva ORICĂROR viruși:
Omul de știință al Pentagonului, dr. Kayvon Modjarrad, a declarat că armata dezvoltă un vaccin unic împotriva sars-cov-2:
"Avem instrumentele necesare, avem tehnologia, pentru a face acest lucru chiar acum. Scopul este de a vaccina oamenii împotriva virușilor mortali care nici măcar nu au apărut încă. Viruși mortali pe care nu i-am văzut sau pe care nici nu i-am putut imagina... doar asa vom fi protejați împotriva acestora”, a declarat Modjarrad.
Cu toate acestea, într-un articol din revista TIME a fost dezvăluit faptul că peste treime dintre militarii activi din SUA au refuzat vaccinarea împotriva sars-cov-2, sursele susținând că cifra reală este probabil mai aproape de jumătate.
Prezentarea cipului: https://youtu.be/No5Bz2eHNtA
Oricine poate ajuta, cu un share la anchete, sau cu o sumă modică, pentru a putea continua investigațiile.
Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului.
Paypal: https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US
Sau transfer bancar
Nume: Iosefina Pascal
IBAN: RO74INGB0000999908232066
Puteți citi investigațiile mele pe pagina de Facebook, sau pe site:
https://iosefinapascal.com/
GRUP Telegram: t.me/iosefinapascaL


29  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Activitatea SSPR : Aprilie 15, 2021, 01:34:28
Dacă secretariatul de stat nu mai publică nimic (a amuțit), o fac revoluționarii care au lucrat pe acolo (asta, Haraga).

30  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 15, 2021, 01:29:56
Observ că pe forumul revoluționarilor nu se bucură nimeni că au fost cei doi useriști de la Ministerul Sănătății.
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 399