Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 402
5956  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 07, 2014, 21:55:50
La Rania TV subiectul momentului este o bombă. Se afirmă că acele cozi imense de la ambasade au apărut şi ca urmare a "turismului electoral" exporat de A.C.L. în ţările occidentale în care există mulţi români. Primarul Falcă, de la Arad, pare a avea implicat în "afacere" un prieten personal, care este transporator, are o asemenea firmă.
5957  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 07, 2014, 21:34:06
Citiţi presa. Articole cu informţii doveditoare găsiţi şi pe forumul acesta. Despre mafia criminală a prevalării de organe umane aţi auzit? Scandalul vînării copiilor din Sibiu se pare că are legătură cu ea, nu cu asigurarea unui viitor fericit, în Canada, pentru micuţii sibieni rămaşi orfani. De ce credeţi că Johannis nu-i dă lovitura de graţie lui Ponta aducînd copii de atunci în ţară, să-i arate poporului şi să-i roage să-i povestescă ce bine o duc peste Atlantic? Oare nu pentru că nu-i poate aduce, că nu are de unde, mai precis pe cine?
5958  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 06, 2014, 09:14:54
Un mesaj scris e suficient să fie postat o singură dată, nu trebuie repetat de n ori pentru că e pierdere de timp, enervează şi se obţine un efect contrar.
5959  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Noiembrie 06, 2014, 09:10:06
NATO Military Power 2014
https://www.youtube.com/watch?v=neDNY_ssHRk
5960  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 05, 2014, 22:10:03
Salut intentia Guvernului Romaniei de a majora cu suta la suta indemnizatiile pe care le acorda fostilor detinuti politic, stramutatilor si altor categorii de oprimati de regimul comunist, considerand ca aceste masuri trebuiau luate inca din 1990, de membrii Parlamentului rezultat din alegerile din 20 mai.
Totodata, imi exprim dezamagirea ca luptatorilor cu merite deosebite in Revolutia Romana din Decembrie 1989 si urmasilor de eroi martir le aplica un tratament discriminatoriu, punitive nejustificat. Caci cum altfel as putea interpreta decizia salutara a guvernului de a-si arata pretuirea fata de victimele regimului comunist exact la implinirea unui sfert de veac de la Revolutie, in paralel cu mentinerea masurii abuzive de suspendare (pentru majoritatea revolutionarilor, mai precis exact pentru cei care s-au afirmat prin actiunile intreprinse in Revolutia eliberatoare) a indemnizatiilor acordate prin "Legea Recunostintei" majoritatii revolutionarilor, mai precis exact celor care s-au afirmat prin actiunile intreprinse in Revolutia eliberatoare?
Aceasta discriminare, scoasa si mai pregnant in evidenta de momentul aniversar si simbolistica sa, are caracter de oprimare a celor care au luptat pentru eliberarea Romaniei de sub comunism in urma cu un sfert de veac. Indiferent ce reprosuri intemeiate poate sa faca domnul premier Viorel Ponta cu privire la legalitatea atribuirii unor certificate de revolutionar, ca absolvent de Drept, stie prea bine ca nu are voie sa faca nici invinovatiri colective si nici sa-i priveze pe cei care au doborat dictatura comunista, reinstaurand democratia in Romania, de prezumtia de nevinovatie, un drept pe care chiar ei l-au facut posibil intregii societati, fara vreo discrimnare, asa cum nu li se mai recunoaste lor acum, dupa 25 de ani de la anul revolutionar 1989, cel care a daramat Zidul Berlinului, a prabusit Cortina de Fier si a reintregit continentul European, divizat tip de o jumatate de secol de consecintele ultimului Razboi Mondial.
Aceasta aniversare, prin vointa Presedintiei, Guvernului si Parlamentului Romaniei, a clasei politice din tara, aproape in integralitatea ei, este programata sa devina cea mai mare insulta la adresa luptatorilor supravietuitori ai Revolutiei si a urmasilor celor care si-au dat viata pentru eliberarea tarii. Iata un lucru care ar fi nu numai nedrept sa se intample, dar ar duce la o marire atat de accentuata a confuziei din societatea romaneasca incat il putem defini drept periculos.
De aceea, indiferent de antipatiile si reactiile mai dure pe care le voi provoca, ii cer candidatului la Presedintia Romaniei, domnului Premier Victor Ponta, sa evite aceasta rusinoasa si degradanta evolutie a evenimentelor si sa decida reluarea platii indemnizatiilor incepand cu luna decembrie, luna cu putere de simbol national, caci debuteaza cu sarbatorirea zilei de Intai Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si se incheie in prag de sarbatoare crestina, cu aniversarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si comemorarea celor cazuti - cu arma in mana, sau cu mainile goale - pentru demnitate nationala si eliberare de sub comunism.
Impotenta, lasitatea sau greutatile pe care le-au intampinat cei numiti in functii de seful guvernului nu trebuie si nu pot reprezenta un motiv real si cu atat mai putin acceptabil pentru perpetuarea starii de fapt, una in afara legii, abuziva si degradanta pentru o tara care se pretinde democrata. Ca si pana acum, de doi ani si jumatate, institutiile statului in drept puteau si pot sa faca mult dorita si clamata ordine. Ce mai asteapta? Sa fie trase la raspundere pentru inactivitate, incalcarea legilor si sperjur?
Rog revolutionarii aflati in functii de conducere sau reprezentative, atat din mediul politic, cat si din cel asociativ, sa treaca peste orice dispute, fapte si atitudini care-i despart, sa se intalneasca si sa stabileasca textul unei petitii pe care sa o prezinte in cel mai scurt timp premierului. Este un deziderat care trebuie indeplinit acum, pana la incheierea campaniei electorale. Domnul Ponta afirma cu putere ca doreste sa fie un Presedinte al Romaniei care uneste cetatenii acestei tari, nu unul care dezbina, asa cum s-a intamplat cu predecesorul sau in functia pentru care candideaza, cel care a dezbinat cat a putut de mult societatea romaneasca, fiind si principalul decident in privinta suspendarii indemnizatiilor luptatorilor si urmasilor de erou-martir. Este momentul sa dovedeasca - azi! - ca este deja acel om politic pe care-l anunta, ca este asa cum se recomanda in fata natiunii, ca face, nu doar declara.
Mesajul acesta, acest tip de acţiune trebuia început mai din timp. De ce nu aţi lansat această provocare la acţiune unită înainte de campania electorală a prezidenţialelor? Îmi pare rău, dar mi se pare că e cam tîrziu.
5961  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 05, 2014, 22:01:33
Aceasta ar putea fi intitulata "Recuzita piratului".

5962  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 05, 2014, 21:57:38
Votezi cum zic eu sau… November 5th, 2014 | de Loredana Codruţ, Pressalert, http://www.pressalert.ro/2014/11/votezi-cum-zic-eu-sau.Votezi Iohannis, votezi Băsescu. Votezi Ponta, esti un comunist, deci votezi Ceauşescu. Cuvintele astea nu îmi aparţin, dar ele parafrazează mentalitatea membrilor şi simpatizanţilor ACL şi PSD. Deşi ştim că peştele de la cap se împute şi vedem asta zi de zi la cei care ne conduc, sperăm şi visăm că un nou preşedinte va face din România cel puţin o copie fidelă a Americii.

Ce sunt politicienii noştri, ce sunt oamenii din partide şi ce ne aşteaptă am văzut cu toţii în aceste săptămâni de campanie, asta dacă nu suntem naivi. Brusc au resuscitat justiţia, au redeschis dosare vechi cu nume grele, şi-au amintit de promisiuni neonorate şi luptă pentru bani, drumuri, vai, vai, pentru paradis! Iar în spatele cartonaşului cu „luptăm pentru binele vostru”, se duc adevăratele lupte. Cele menite să satisfacă orgoliul politicienilor care, din păcate, ne conduc. Campaniile electorale există doar ca la următoarele alegeri partidele adversare să aibă material pentru o nouă campanie. E important să înţelegem asta. Politicieni noştri sunt ocupaţi, e drept. Dar nu să lupte pentru noi. Zi de zi îşi trag flegme, se înjură ca pe maidan, apoi ne zâmbesc şi ne promit că sunt oameni serioşi, care ne vor conduce spre bine.

Nici alegătorii nu sunt mai grozavi. Efectiv nu mai poţi să mergi la piaţă, sau cu tramvaiul, nu mai poţi să te duci în parc, să te uiţi la tv sau să stai pe Facebook fără să ţi se dea o indicaţie cu cine să votezi. Măcar dacă era doar atât. Dar plouă cu insulte: fripturişti, manelişti, dacă nu faci asta, o să fie rău. Penibile atitudini! Fiecare are dreptul să îşi exprime simpatiile. Democraţia rămâne însă, pentru noi, un cuvânt de dicţionar. NIMENI NU POATE FI CONDAMNAT PENTRU OPŢIUNEA LUI. De la studenţi la boschetari, la medici, avocaţi, poliţişti, jurnalişti sau coafeze, suntem cu toţii liberi să punem ştampila pe cine dorim. Fără să fim jigniţi pentru asta. Mie una nu îmi spune nimeni cu cine să votez şi nici nu îmi pasă cine se uită chiorâş la mine pentru opţiunile mele. Că nu am ajuns suficient de dezvoltaţi încât să acceptăm şi alte opţiuni decât cele personale, nu e problema şi nici vina mea. Într-o ţară de oameni care se respectă, votantul e convins de oferta candidatului, nu de lăturile aruncate de activul de partid.
5963  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 05, 2014, 21:47:02
Doamen freeşte de asemenea conducători de ligi. Eşti complet depăşit de evenimente, domnule. Mortul de la groapă nu se mai dezgroapă, nu ştiai? Faptul e istorie, nu i se mai poate face respiraţie gura la gura. E depăşit. Am impresia că scopul acestor "adunări publice" este altul decît cel anuntat. Vreţi sa provocaţi scandal, dezordine publică, razmeriţă în timpul campaniei electorale? La ce ar folosi? Sau cui? M-am suprasăturat de asemenea mesaje, de acest tip de mentalitate de revoluţionar postrevoluţie.
5964  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Noiembrie 03, 2014, 22:03:25
La fel au reacţionat profesorii cînd fostul premier Tăriceanu le-a spus că Băsescu, candidat la preşedinţie, nu le va putea mării salariile cu 50 la sută, pentru că nu are de unde. Au plătit apoi cu tăierea a 25 la sută din salarii şi alte sporuri şi drepturi fudulia aceea. Domnul Klaus habar nu are despre cine se exprimă astfel. Nu-şi cunoaşte decît propriile valori, eventual imobiliare, trăind în suficienţa proprie şi privind de sus restul lumii. Orice parte a ţării are valorile ei, dacă nu eşti citit, e suficient să fi umblat puţin prin România ca să-ţi dai seama de acest adevar.

Obştea Mănăstirii Putna.
5965  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 03, 2014, 18:17:58
Iată ce spune fosta securistă TVR1 (sub acoperire), admiratoare pînă la pierdere de sine a lui Traian Băsescu:


CEL MAI MARE NESIMȚIT

Posted on November 2, 2014, http://www.rodicaculcer.ro/2014/11/cel-mai-mare-nesimtit/   

Victor Ponta privește cu scârbă la adversarii săi. Iar noi privim cu scârbă la Victor Ponta , cel mai mare nesimțit dintre liderii PSD și cel mai slab dintre premierii acestui partid, pentru că nu are nici o jenă să-și manifeste prostia și ticăloșia în fața națiunii: cum poți să declari că la Paris s-a făcut coadă în fața Ambasadei pentru că nu s-au mai fraudat voturile? Ce legătură are opțiunea politică cu mersul votării – adică lentoarea bine organizată de către rivalul întru nesimțire al lui Victor Ponta? Mă refer desigur la ministrul de externe Titus Corlățean, acest exemplu de mediocritate cu reacții hormonale care este, de fapt, un bun reprezentant al PSD înafara țării. Mai lipsește ca Traian Băsescu să acuze implicarea SIE în proasta organizare a votării la ambasade și tabloul nebuniei naționale este complet.

Ca orice succesor al PCR, PSD știe că nu poate prospera decât în izolare, bazându-se pe o alianță de întunericiți, corupți și amorali care îi asigură suficiente voturi ca să depășească o dreaptă dezbinată din interior și de le Cotroceni. Cum intră în joc românii care trăiesc în țări normale și au respins regimul politic dictat de PSD în România, cum PSD pierde teren. Disperarea psd-iștilor, care nici măcar aparențele în Occident nu mai vor să le salveze, demonstrează însă că nu sunt siguri pe rezultatul din al doilea tur de scrutin și că le fuge pământul de sub picioare. Dar, pentru că legea consecințelor neintenționate (the law of unintended consequences) funcționează, eu cred că și-au făcut mai rău decât credeau, pentru că la votul decisiv de la al doilea tur românii din diaspora vor fi mult mai îndârjiți și mai bine organizați. Sau cel puțin așa sper, bazându-mă pe antecedente.

Nu o fi Klaus Johannis alternativa pe care ne-am dorit-o, dar măcar este mai decent decât Victor Ponta – pentru că este greu să-l depășești pe Victor Ponta la capitolul indecență.

Așteptăm deci cu interes și speranță rezultatele Monicăi Macovei și ne mobilizăm pentru un asalt final, peste două săptămâni, asupra nesimțirii ridicate la nivel de politică de stat. Până atunci, dăm cu pietre din toate pozițiile asupra guvernului. De acord?
5966  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 03, 2014, 16:08:12
http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/ion-iliescu-avertisment-dur-a%C5%A3i-creat-un-_262338.html
EXCLUSIV/Ion Iliescu, AVERTISMENT DUR: Aţi creat un MONSTRU! Dacă pierdeţi alegerile, PSD DISPARE!

Momente tensionate şi schimburi de cuvinte neortodoxe duminică seara la sediul PSD după închiderea urnelor. Ion Iliescu a venit extrem de nervos la partid şi a plecat în trombă. Refuzând să facă declaraţii la plecare. El i-a acuzat pe Dragnea şi Ponta că au transformat PSD într-un monstru care s-a îndepărtat de oameni, de valorile social-democrate. Că se laudă cu rezultate care sunt obţinute prin metode aflate la limita legalităţii şi că, într-o bună zi, toate acestea vor fi plătite cu vârf şi îndesat. Dragnea a încercat să-l tempereze pe bătrânul comunist spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă asta l-a enervat şi mai tare pe fostul preşedinte. Iliescu, spre stupoarea tuturor, l-a făcut nesimţit şi impertinent. Aducându-i aminte că au luat 400 de primari. ,,Pentru că te văd foarte deştept, Liviule, care era scorul fără primarii ăştia?'', a tunat Iliescu. El a lansat şi un avertisment dur: ,,Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă spun, dacă pierdeţi alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!''
5967  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 03, 2014, 15:48:40
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
grupare a societații civile

                                     COMUNICAT
în legătură cu alegerile prezidențiale din 2 nov 2014

MIȘCAREA CIVICĂ REVOLUȚIA CURATĂ  consideră deosebit de gravă acțiunea guvernului VICTOR PONTA de impiedicare a exercitării dreptului la vot, obținut prin SACRIFICII DE SÂNGE in decembrie 1989, a românilor aflați în diaspora și nu numai. O asemenea acțiune de tip INFRACȚIONAL, potrivit art. 385 Cpen. este inadmisibilă într-o societate care se pretinde democratica. Acțiunea a fost premeditată încă din vara acestui an, prin reducerea numărului de secții de votare, alocarea de personal și fonduri insuficiente necesare votului, amplasarea defectuoasă a secțiilor de votare, acțiune avizata si aprobata de candidatul-premier- sef psd VICTOR VIOREL PONTA.
Candidatura din postura de supervizor al corectitudinii alegerilor a lui VICTOR PONTA, creaza si va crea in continuare suspiciuni asupra lipsei de corectitudine a desfășurării de alegerilor din acest an. PRIN URMARE, MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA va asigura asistență juridică gratuită celor ce doresc sa își asume plingeri penale impotriva celor ce se fac vinovați de această situație.
MCRC cere demiterea de urgență a celor vinovați și îi cere premierului VICTOR PONTA demisia din functia pe care o detine la guvern, deoarece a girat toata aceasta mascarada care aduce prejudicii grave de imagine asupra Romaniei în Europa.
Avem deplina incredere ca romanii vor sti sa salveze democratia pe care cu sacrificii de singe, sanatate si lupta revolutionarii au adus-o în aceste teritorii, acum , la 25 de ani de la Revolutie, constienti fiind ca o  intoarcere in timp ar sterge de pe harta lumii  ROMANIA.

ALEX OPREA
presedinte MCRC
PACAT CA IA LASAT SA VOTEZE IN PRINCIPIU TREBUIA SA LE DEIE MUIE DREPT DE VOT CA PE AIA DIN DIASPORA LUI PESTE II DOARE IN CUR DE VIATA NOASTRA A CELOR CE  RAMANEM ACASA SA NU UITAM CUM BORFASI DE DIASPORITI NEA BAGAT UN PRESEDINTE PE GAT SI NEA FUTUT DE NEA SARIT CAPACILE SI EI  S-IAU VAZUT DE TREABA BINE MERSI SI VIN ACASA ODATA PE AN SI NE DESCONSIDERA SI RAD DE NOI CA CAT DE GREU O DUCEM ASA CA DACA VOR SA VOTEZE SA VINA ACASA SA STEIE AICI SA VOTEZE SA TRAIASCA CU CINE VOTEAZA  DE NU SA TACA SI SA IEIE MUIE ASA CA HAI SICTIR LINGAILOR DE CAPSUNARI POPONARII
Vorbiţi foarte urît de cei plecaţi la muncă peste granite, vă prefaceţi că nu ştiţi că sînt tot români şi ignoraţi aportul financiar al lor la bugetul statului român. Nu se face aşa ceva. Ar fi trebuit să rămînă ca sa le plateşti dumneata ajutorul de şomaj?
5968  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 03, 2014, 15:44:27
Ei aş! Votezi Johanis pentru a-i salva urma lui Basescu, conform vorbei din copilărie "urma salvează turma". E şi multă impudoare în a recunoaşte aşa ceva în faţa unor oameni ale căror interese au fost torpilate de politica oamenilor săi şi a căror onoare a fost primul care a găsit cu cle să le fie călcată in picioare de puterea politică. Să-ţi fie ruşine, dcă ai aflat ce-i aia.
5969  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 03, 2014, 15:35:14
Eu nu am înţeles agitaţia monarhiştilor la alegerile... republicane, la alegerea Preşedintelui României. Ţara trăieşte nu numai în sărăcie, ci şi in confuzie.

5970  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Noiembrie 03, 2014, 15:32:10
Aveţi dreptate. Ponta suportă şi va suporta consecinţele propriilor greşeli. Revoluţionarii şi românii in general, i-au pus la dispoziţie toate funcţiile în stat: majoritatea primăriilor, majoritatea în Parlamentul României (majoritatea pînă şi în Parlamenul European) şi demiterea Preşedintelui ţării. Şi el ce a făcut? A coabitat! Acum învaţă ca totul are un cost, că greşelile se plătesc. Dar, din păcate şi ca de obicei, cei mai buni platnici sîntem noi, poporul simplu, indiferent dacă politicienii pierd sau cîştigă.
Pagini: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 402