Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 396 397 [398] 399
5956  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Mai 14, 2014, 09:29:13
Pe de o parte, este disputa dintre securitate și armată la mijloc, Basescu tinand de prima, pe de alta de faptul că activitatea generalului Ion Eremia ar fi putut avea consecințe neplăcute și pentru tatăl celui care a devenit președinte al țării, căci a fost un ofițer stalinist. Cînd vom înțelege că fii se răzbună sau caută să continue activitatea antiromânească a păriților staliniști? Nici generalului Victor Goanță, decedat în urmă cu cîteva zile, nu i-a dat vreo decorație domnul Băsescu. Motivul cred că poate fi găsit tot în aversiunea sa pentru tot ce e românesc, patriotic, național. Generalul Goanță era un veteran de război, cu un braț pierdut pe câmpul de luptă, nu unul făcut doar din condei, de genul lui Oprea, sau si mai rau, un colonel de felul lui Turcescu. Tot așa se explică și apetitul de a-i decora pe cei ca el, copii ai staliniștilor, sau aliați de-ai lor, care ne dușmănesc profund, cel mai recent exemplu fiind al scandalului decorării unuia ca Patapievici și a acoliților lui.
5957  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 07, 2014, 11:56:21
Cred că ați dorit să scrieți "Telefonic am primit, indemn si confirmare, de prezenta la Protestul din 12 Mai, din Timisoara, Moldova, Satu Mare, Brasov, Campulung, Bucuresti.
Daca mai sant camarazi, aici pe forum, care veti participa la protest, va rog sa ne scrieti si dunmeavoastra macar numele localitati, fara date personale sau de identificare. Va multumesc!"
Dar de ce să-și anunțe participanții prezența fără date de identificare? Din Timișoara cine vine, mai precis ce asociații participă la protestul anunțat?
5958  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 07, 2014, 11:41:45
Am uitat să precizez că mă adresam domnului Misasilver.
5959  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 07, 2014, 11:39:46
Mă alătur atitudinii dumneavoastră, dar vă atrag atenția că agenții de influență ai partidelor pe forumul revoluției tocmai și-au mai îndeplinit cu succes o misiune împotriva revoluționarilor, căci au reușit să vă amețească și să vă dezbine atît de tare încît nu ați reușit să vă alegeți o persoană care să candideze în numele revoluționarilor în această campanie electorală. Cum vreți să scăpați de de parlamentari fără să alegeți alții în locul lor?
5960  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Razboi in Europa : Mai 07, 2014, 11:27:40
Colegi, inainte de a glumi vizionati filmul despre ororile din Ucraina. Personal, abia am putut manca ceva abia azi, dupa ce am vazut filmul ieri. Ma tem ca se urmareste aruncarea in aer a zonei, dupa modelul conceput, initial, de Germania nazista. Nu este mana ruseasca aici. La ce institutii de forta are Ucraina, fie ea si ravasita de ultimele evenimente, asemenea executii ar fi cel mult cazuri izolate cu vinovati prinsi sau pe cale de a fi prinsi. Nici nu s-ar pune problema postarii crimelor pe net. Criminalii par profesionisti. Priviti nodul spanzuratorii, pe care n-am avea habar niciunul sa-l facem, priviti sectionarea gatului cu o precizie de chirurg. Ceva pute rau. Nu mai vreau sa ma gandesc. Vizionati filmul.
Pentru o mai mai nunantata apreciere a diverselor fotografii si filme care sunt folosite pentru a face cunoscute asemenea evenimente nefericite, revoltatoare, puternic emotionante, ve invit sa vedeti si filmul "Pozele care au pacalit lumea" - www.youtube.com/watch?v=p7M8L6Zj8Fg&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg.
Domnului administrator al portalului. Dacă aveți și certificat de luptător, nu numai funcția de administrator al portalului, de ce nu vă faceți cunoscută opinia personală în această conjunctură internațională care ne vizează direct, fiind din zona noastră geografică, pentru că am aflat ca v-a fost solicitată opiia de cel puțin doi dintre cei înscriși ca membri ai forumului. In general, mă intereseaza opiniile celui care administrează locul in care mă aflu, instituție, local, forum de internet, oriunde aș fi, pentru că trebuie să știu dacă e bine sau nu că mă aflu acolo, sau ce conduită e bine să adopt. Eu vă solicit să vă faceți cunoscută public opinia, să nu vă mai exchivați de la răspunsuri. Am observat că nici atunci când promiteți să duceți o explicație pînă la capăt nu vă țineți de cuvânt. Am urmărit disputa de la topicul care poartă numele lui Liviu Babeș, unde ați fost atacat foarte dur, cu minciuni din cîte am putut deduce, dar am fost dezamăgit să constat că nici acolo nu ați finalizat nimic, sau finalizarea a fost bruscă, lăsând treaba neterminată. Mă interesează ce poziție are administratorul forumului revoluției despre noua amenințare sovietică asupra României. Și pe Viasat vreau să îl întreb de ce dă știri alarmiste, proruse, ce vrea să demonstreze?
5961  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Mai 07, 2014, 10:21:43
Dumnezeu să îl odihnească pe răposatul Ioan Ciobanu. Condoleanțe familiei îndoliate.

5962  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 07, 2014, 10:16:38
Doi ani, nu trei. E foarte mult și așa, dar nu e bine să umflati datele, pentru că exagerările scad credibilitatea unui mesaj.
5963  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Consiliul National al Societatii Civile : Mai 02, 2014, 20:19:36
Surprinzator sau nu (insa cu extrem de mult NU!), acest Consiliu National al Societatii Civile are, pe centimetru patrat, cel mai mare numar de...activisti (voluntari, se zice) cu cascheta (iar numarul stelelor de pa umerii lor ar face invidioasa pina si... bolta cereasca), toti cu...legende bine acoperite, descoperite, incuscrite, sindicalizate, disponibilizate, organizate si bine directionate catre (icredibil de adevarat) cucerirea puterii in scumpa noastra tarisoare care, ce sa vezi - tocmai ce ducea mare lipsa de conducatori cu cozoroc... Foarte bine, foarte plastic ati surprins această tristă realitate. Am fost tentat să spun "Toti ca Turcescu, Turcescu ca toti", dar mi-am amintit că el nici armată n-a făcut.
5964  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Aprilie 12, 2014, 07:42:23
Niște criminali periculoși care trebuiau impiedicati de mulți ani să facă rău, dar forțele militare ale Uniunii Europene ar fi fost mai convingătoare pentru opinia publică mondială dacă, de exemplu, ar fi impus Federației Ruse să nu anexeze teritorii întregi din Ucraina. Cu săracii lumii nu e greu cand ai tehnologia cea mai avansată, finanțe și număr.
5965  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 12, 2014, 07:27:29
Pentru că e capitala?
5966  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 12, 2014, 07:25:57
În statele care se respectă, care nu au devenit coloniile altor state, sau imperii, aceasta poartă un nume. Amestec în treburile interne.
5967  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor : Martie 25, 2014, 11:00:56
Multe bîrfe, mult scandal, așa e, dar administratorul siteului nu poate să evite să raspundă la anumite acuzații. Doamna Iulia nu a precizat exact ce acuză, aceasta e vina ei, sau o greșeală, dar problemele financiare, cele în care avem acuzații de implicare a unor sume mari de bani trebuie lămurite. Altfel se pierde credibilitatea siteului. Văd că nici acuzația de înfiltrare a Serviciului Român de Informații nu a fost lămurită. Nici doamna Iulia nu a explicat foarte bine, de aceea aștept să revină cu informații mai precise, așa cum a promis. Să spună tot ce a aflat de la București, pentru că nu e de glumit cu asemenea treburi. Dacă conducerea portalului ar fi preluată de securiști, ceea ce sînt convins ca ar vrea, am rămâne fără cel mai important loc de întâlnire și comunicare. Chiar nu e de glumă.
5968  Discutii generale / Liviu Babes / Răspuns: Comemorare Liviu Babes : Martie 13, 2014, 14:16:17
Așa am impresia și eu, Kronstadt. Am dedus că ambii domni care s-au luat de organizatorii comemorarii mai reușite sînt în conducerea asociației domnului Ioan Demi, cel care se crede cel mai important revoluționar din Brașov, un fel de simbol local, sau național. Dacă ei au participat numai la una dintre acțiunile comemorative, e clar că ca o blamează pe cealaltă. Daca sînt prieteni cu organizatorii celei la care au participat, i-au trecut în mod automat pe ceilalti pe lista adversarilor și îi blamează toată ziua și toată noaptea. Greșeala lor e de orientare. Au ales prost echipa și acum denigrează evenimentul cel mai reușit și de substanță. Dacă pentru mine e evident ce se întampla, o fi și pentru ceilalți cititori. Bine că sînt filmele și fotografiile pe forum, ca să vadă lumea că românii știu să își respecte eroii. De cîrîitori și ofuscați de pe marginea evenimentelor nu vor duce lipsă românii niciodată și nu știu de ce ar pierde timp ca să îi bage în seamă. Sînt niște scai care se baga singuri în seamă și pun și frînă pe deasupra. E bine că au existat oameni care au știut să sublinieze acest lucru extraordinar, că un român a fost primul erou al anului 1989. Dumnezeu să îl ierte pe Liviu Babeș. Să îi fim recunoscători pentru curajul și dăruirea cu care a încercat să atragă atenția lumii asupra vieții nenorocite din România de atunci.
5969  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Februarie 01, 2014, 19:11:15
Luni va fi ziua alegerilor în asociația revoluționarilor, dar nu știu daca acest Ionel Milea mai are tupeul să candideze. După ce am arătat aici, ar fi mai bine să se retragă. Un om care i-a înșelat pe alții, făgăduind câștiguri iluzorii, se numește șarlatan. Cum sa fie ales un șarlatan într-o funcție de reprezentare a unor oameni care au pretenții de onorabilitate? Daca se va întîmpla așa, înseamna că nu a fost singurul care și-a înșelat camarazii și că au fost și alții care au cîștigat (inșelat) la acel joc piramidal. Ar fi  foarte rușinos să se fi întîmplat așa.
5970  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Ianuarie 29, 2014, 18:42:05
Puteți vedea o emisiune în două părți despre păcăleala penală Delphin Internațional făcută de Antena 1 la http://www.youtube.com/watch?v=yKCoJa9P2co&list=PL29618651B3032F27 și la http://www.youtube.com/watch?v=RRUQJcHDCZM partea a doua. Era un fel de Caritas specializat pe convingerea unui prieten, coleg, sau cunoscut să intre la o adunare, pe izolarea lui acolo, dar și după aceea prin contractul de confidențialitate și încasarea banilor, după care îi spuneau că va câștiga daca va determina alți prieteni sau cunoscuți de-ai lui să facă la fel. Vedeți ultima parte a emisiunii, să vă convingeți că așa funționa escrocheria http://www.youtube.com/watch?v=3GXiP5ItF-0&list=PL29618651B3032F27.
Pagini: 1 ... 396 397 [398] 399