Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 398 399 [400] 401 402
5986  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: INVINCIBIL : Septembrie 19, 2014, 14:38:05
Ei, "nimic compromiţător"! Dumneata chiar nu conuoşti regulile scrierii în limba română? Cred că te-au "mirosit" bine cine eşti cei care te critică. Nici în cazul unui extemporal nu scapi cu obrazul curat după asemenea rezultat, dar cînd este vorba de o lucrare de diploma, care poate fi reluată, corectată şi înaintată abia apoi universităţii. Nu ai scuze, domnule.
5987  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: Ultima încercare : Septembrie 18, 2014, 01:58:33
Ce fel de amatori avem aici. Vai de noi!
5988  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 18, 2014, 01:56:30
Dacă e adevărat că e atât de pilos, inseamnă ca nu îşi face problem.

5989  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Septembrie 12, 2014, 15:12:15
Respectarea Legii 341/2004 implică atât respectarea drepturilor cât și a obligațiilor prevăzute de aceasta.
Conform obiectivelor pe care Secretarul de Stat și le-a propus la preluarea mandatului, cu privire la recâștigarea demnității odată cu împlinirea unui sfert de secol de la Revoluţia din Decembrie 1989, respectarea principiului recunoștinței Statului român față de meritele persoanelor care au contribuit la victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 și clarificarea situației privind dosarele și certificatele  beneficiarilor Legii 341/2004, la nivelul Secretariatului de Stat s-au dispus următoarele măsuri:
1.Inventarierea mătcilor, inclusiv a celor ce s-au aflat în atenția DNA.
2.Inventarierea de facto a dosarelor din arhiva instituției, ce aparțin beneficiarilor Legii 341/2004.
3.Coroborarea datelor privind situațiile deținute de instituție, listele transmise la Președenție pentru avizare, listele transmise CPRD, listele înaintate la Imprimeria Națională, situația adeverințelor aflate la Casele de Pensii, Evidența Populației, evidențele deținute de penitenciare, precum și cele publicate în Monitoarele Oficiale.
4.Identificarea persoanelor care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține certificate ce atestă calitatea pe care o dețin.
Începând cu data de 10.09.2014 s-a demarat procedura privind persoanele identificate, care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține noul tip de certificat, conform prevederilor legale.
5.Continuarea monitorizării pentru punerea în aplicare a deciziilor CNSAS.
6.Intensificarea demersurilor și sprijinirea organelor abilitate în cele peste 1900 de cazuri penale aflate în curs de cercetare la nivel naţional.
 
Vom reveni cu alte comunicate pe parcursul derulării activităților menționate. Acțiunile în curs de desfășurare la nivel instituțional vor fi comunicate în momentul concretizării lor.
 http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=453
Dacă instituţia se tine cu dinţii de aplicarea acestor puncte, aproape toţi impostorii vor fi dovediţi. Dar pentru a lucra fără abateri de la punctele-program, actualul şef al instituţiei trebuie să schimbe aproape tot personalul angajat, pentru că numai cu sprijinul acelui personal a fost posibilă măsluirea actelor şi fraudarea statului. Numai înlăturarea domnului Grosu mi se pare cu totul insuficient.
5990  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: INVINCIBIL : Septembrie 12, 2014, 14:53:50
Domnule "bambilici", cred că e cum spuneţi, adică tot timpul, dar sigur, sigur atunci când scrie mesaje pe forum. Cel dinaintea acestuia e o dovadă suficientă. Scrie de dragul de a se manifesta, fără să-i pese că exprimă numai platitudini. Avem printer noi un maestru al scrisului degeaba.
5991  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 11, 2014, 17:23:41
Domnul Fesan ar putea s-o faca corespunzator, sa ne reprezinte cum trebuie la o intalnire cu presa, poate si domnul administrator. Problema participarii a fost lamurita de Jandameria Romana printr-un Comunicat dat publicitatii astazi:


”Astăzi, în zona Palatului Cotroceni, a avut loc o manifestație publică spontană.
În intervalul 16.30-19.30, în această zonă, numărul persoanelor prezente la manifestație a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care și dispozitivul de jandarmerie prezent la fața locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.
Precizăm că manifestații similare au avut loc în:
Brașov — 100 de participanți,
Bihor — 15 participanți,
Arad — 30 participanți,
Prahova — 100 de participanți,
Suceava — 30 de participanți,
Galați — 30 de participanți,
Constanța — 17 participanți,
Neamț — 40 participanți,
Dolj — 40 participanți,
Sibiu — 70 participanți,
Cluj — 30 participanți,
Gorj — 70 participanți,
Bacău — 25 participanți,
Timiș — 100 participanți,
Iași — 15 participanți,
Argeș — 30 participanți,
Vâlcea — 15 participanți,
Mureș — 30 de participanți.
Marea majoritate a participanților la acțiunea publică din București s-a manifestat pașnic.
În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnaliști aflată în mijlocul manifestanților, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea și sancționarea acesteia, conform legii.
Jandarmeria Română garantează dreptul tuturor cetățenilor la liberă exprimare, însă niciun act de violență nu poate fi tolerat, iar orice faptă care a reprezentat o încălcare a legii urmează să fie sancționată.
Oare domnul Anton a citit comunicatul, oare va cere scuze? Dar de ce s-a agitat gratuit, degeaba?
5992  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 11, 2014, 17:13:33
http://www.stiripesurse.ro/pnl-ataca-cu-motiune-plimbarea-antenei-3/
PNL ataca cu motiune ‘plimbarea’ Antenei 3 Grin

Surse din cadrul PNL sustin pentru stiripesurse.ro ca liberalii lui Klaus Iohannis au decis azi in cadrul Biroului Politic National (BPN) promovarea unei motiuni simple impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afaverilor Interne pentru felul in care Jandameria Romana a actionat fata de un protest neautorizat.

Motiunea simpla initiata de liberali urmeaza sa fie promovata in Senatului Romaniei potrivit acelorasi surse.

Semanturile necesare depunerii acestei motiuni vor poveni din PNL, PDL si PMP.


Vai, vai, saracii (cu duhul) de ei!
Cele trei comentarii din stiripesurse.ro:


Izaura  • an hour ago 
Slugilor basiste a inceput sa le tremure chilotii dupa ce au vazut cati oameni au iesit ieri, si vor sa ia masuri!

     asdfghjkl • 31 minutes ago
     ce ai baut ma?

          Izaura • 29 minutes ago 
          Stai la capatul "conductei" si ai sa afli!
5993  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 06, 2014, 01:34:52
După ce? Văd că nu se face și nu se întîmplă nimic. Mai exact, nimic bun.
5994  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : August 06, 2014, 01:32:09
O fi bine, n-o fi?

Băsescu iese la rupere: O să îi deconspir pe toți!

Președintele Traian Băsescu amenință că acum, în ultimele 4 luni de mandat, nu mai are nimic de pierdut și va da în vileag informații atât despre jurnaliști, cât și despre oameni politici.
”Avem un candidat la alegerile prezidențiale care își ascunde lucruri din CV. Voi da totul la iveală, pentru că publicul merită să știe tot despre un candidat. Nu despre familie, bineînțeles, dar CV-ul și alte lucruri trebuie cunoscute”, a spus Traian Băsescu, la B1 TV.
Președintele a spus că ”în presă s-a ajuns la un lichelism incredibil și acum, eu mai am 4 luni de mandat, nu mai am nimic de pierdut. Voi spune tot ce știu”, a mai explicat Băsescu.
http://www.stiripesurse.ro/basescu-iese-la-rupere-o-sa-ii-deconspir-pe-toti/

5995  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:58:30
Spuneți că am  avut  ocazia sa  o  cunosc  pe  dna Barbu. o  femeie cu mult tupeu, f  infipta, activa etc.
vazand-o asa  plina  de  energie  "zgomotoasa"  mi-am  zis: sigur  ceasta  doamna are  certificat  de  revolutionar  din  1992.
cand  ,  ce  sa  vezi , surpriza totala: LRM-B 00607 din 17.09.2009.
Misule ai  facut  o  dezvaluire extraordinara!
deci,  se  confirma inca odata ca  mitingistii  cei  mai  zgomotosi  sunt  cei  care  au  luat certificat dupa  anul  de  gratie  2000.

Nu cred că acesta este raționamentul corect și vă dau exemplul domnului Dincă, cel care a fost cel mai zgomotos în manifestări pînă acum. Are certificatul de revoluționar luat cu zece ani înaintea doamnei respective. Cea la care vă referiți, a fost însă dovedită ca manipulatoare patentată a revoluționarilor, din care motiv pe mine mă miră că o lasați să vă manipuleze fără să o puneți la punct. Oricine ar intenționa să participe la niște acțiuni ferme împotriva guvernului, se întreabă mai întîi cîtă încredere poate avea în liderii actuali, care nu pot să o trimită la locul ei pe această femeie fără scrupule? Căci ce le pot face ei celor din guvern, daca nu pot să o pună la punct pe acestă doamnă Barbu?
5996  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM : Iulie 19, 2014, 16:55:06
Infractorii sînt raspîndiți aproape egal prin partidele din România, nu are sens să vă certați pentru aceasta. Mai ales că în orice țară dominată de mafie, cei mai mari corupți au funcțiile cele mai înalte. La noi a devenit evident că șeful cel mare al mafioților este chiar președintele statului. Numai imoralitatea totală a clasei politice poate explica supraviețuirea lui în funcția de președinte și lipsla tragerii lui la răspundere de către justiție. Dumneavoastră doriți să discutați de nuanțe cînd șeful infractorilor e președintele statului? Vă pierdeți timpul degeaba, sau aveți de apărat unele interese.
5997  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:41:47
Dacă organizarea nu e bună și orgaizatorii fideli scopurilor revoluționarilor, oricît de mulți ar ieși în stradă, sau ar participa la altă formă de acțiune, politicienilor le va fi ușor să deturneze totul. M-am săturat încă de anul trecut să văd dezorganizarea mișcării revoluționarilor și consecințele pe care trebuie să le duportam din această cuză.
5998  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Iulie 19, 2014, 16:19:11
Nici pe departe nu putem considera că toți ar fi pesediști. Dumneavoastra, de exemplu, sînteți? Cauza principală a neîncrederii și neparticipării revoluționarilor la activitățile inițiate de către cei care conduc mișcarea revoluționară e neîncrederea în inițiatori, pentru că sînt aceeași de zeci de ani și le sînt tot mai bine cunoscute mișmașurile și traădările. Fără oameni noi la conduceerea asociațiilor, nu se vor ma reuni niciodata revoluționarii în masă.
5999  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Iulie 19, 2014, 16:00:24
http://www.stiripesurse.ro/scenariul-prinde-contur-un-greu-pdl-confirma-venirea-lui-basescu-in-noul-pnl/

Scenariul prinde contur: un greu PDL confirmă venirea lui Băsescu în noul PNL
Președintele a făcut azi declarații de la sediul P.M.P. care confirmă acest scenariu. Și-a permis să-i ridiculizeze ingrozitor pe național liberalii rămași în jurul domnului Antonescu. După ce am văzut această coferință de presă, înțeleg că membrii P.N.L. vor fi a cincea roată de la căruță în noua construcție politică a domnului Băsescu.
6000  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: INVINCIBIL : Iulie 19, 2014, 15:51:25
Roll Eyes Am impresia că invincibilul din Sibiu tocmai a fost învins și e cu atît mai rușinos cu cît a fost pus la punct de o maimuță. Grin
Pagini: 1 ... 398 399 [400] 401 402