Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: 1 ... 400 401 [402]
6016  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Mai 07, 2014, 10:16:38
Doi ani, nu trei. E foarte mult și așa, dar nu e bine să umflati datele, pentru că exagerările scad credibilitatea unui mesaj.
6017  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Consiliul National al Societatii Civile : Mai 02, 2014, 20:19:36
Surprinzator sau nu (insa cu extrem de mult NU!), acest Consiliu National al Societatii Civile are, pe centimetru patrat, cel mai mare numar de...activisti (voluntari, se zice) cu cascheta (iar numarul stelelor de pa umerii lor ar face invidioasa pina si... bolta cereasca), toti cu...legende bine acoperite, descoperite, incuscrite, sindicalizate, disponibilizate, organizate si bine directionate catre (icredibil de adevarat) cucerirea puterii in scumpa noastra tarisoare care, ce sa vezi - tocmai ce ducea mare lipsa de conducatori cu cozoroc... Foarte bine, foarte plastic ati surprins această tristă realitate. Am fost tentat să spun "Toti ca Turcescu, Turcescu ca toti", dar mi-am amintit că el nici armată n-a făcut.
6018  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: sa mai ridem nitel... : Aprilie 12, 2014, 07:42:23
Niște criminali periculoși care trebuiau impiedicati de mulți ani să facă rău, dar forțele militare ale Uniunii Europene ar fi fost mai convingătoare pentru opinia publică mondială dacă, de exemplu, ar fi impus Federației Ruse să nu anexeze teritorii întregi din Ucraina. Cu săracii lumii nu e greu cand ai tehnologia cea mai avansată, finanțe și număr.
6019  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 12, 2014, 07:27:29
Pentru că e capitala?
6020  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Aprilie 12, 2014, 07:25:57
În statele care se respectă, care nu au devenit coloniile altor state, sau imperii, aceasta poartă un nume. Amestec în treburile interne.
6021  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor : Martie 25, 2014, 11:00:56
Multe bîrfe, mult scandal, așa e, dar administratorul siteului nu poate să evite să raspundă la anumite acuzații. Doamna Iulia nu a precizat exact ce acuză, aceasta e vina ei, sau o greșeală, dar problemele financiare, cele în care avem acuzații de implicare a unor sume mari de bani trebuie lămurite. Altfel se pierde credibilitatea siteului. Văd că nici acuzația de înfiltrare a Serviciului Român de Informații nu a fost lămurită. Nici doamna Iulia nu a explicat foarte bine, de aceea aștept să revină cu informații mai precise, așa cum a promis. Să spună tot ce a aflat de la București, pentru că nu e de glumit cu asemenea treburi. Dacă conducerea portalului ar fi preluată de securiști, ceea ce sînt convins ca ar vrea, am rămâne fără cel mai important loc de întâlnire și comunicare. Chiar nu e de glumă.
6022  Discutii generale / Liviu Babes / Răspuns: Comemorare Liviu Babes : Martie 13, 2014, 14:16:17
Așa am impresia și eu, Kronstadt. Am dedus că ambii domni care s-au luat de organizatorii comemorarii mai reușite sînt în conducerea asociației domnului Ioan Demi, cel care se crede cel mai important revoluționar din Brașov, un fel de simbol local, sau național. Dacă ei au participat numai la una dintre acțiunile comemorative, e clar că ca o blamează pe cealaltă. Daca sînt prieteni cu organizatorii celei la care au participat, i-au trecut în mod automat pe ceilalti pe lista adversarilor și îi blamează toată ziua și toată noaptea. Greșeala lor e de orientare. Au ales prost echipa și acum denigrează evenimentul cel mai reușit și de substanță. Dacă pentru mine e evident ce se întampla, o fi și pentru ceilalți cititori. Bine că sînt filmele și fotografiile pe forum, ca să vadă lumea că românii știu să își respecte eroii. De cîrîitori și ofuscați de pe marginea evenimentelor nu vor duce lipsă românii niciodată și nu știu de ce ar pierde timp ca să îi bage în seamă. Sînt niște scai care se baga singuri în seamă și pun și frînă pe deasupra. E bine că au existat oameni care au știut să sublinieze acest lucru extraordinar, că un român a fost primul erou al anului 1989. Dumnezeu să îl ierte pe Liviu Babeș. Să îi fim recunoscători pentru curajul și dăruirea cu care a încercat să atragă atenția lumii asupra vieții nenorocite din România de atunci.
6023  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Februarie 01, 2014, 19:11:15
Luni va fi ziua alegerilor în asociația revoluționarilor, dar nu știu daca acest Ionel Milea mai are tupeul să candideze. După ce am arătat aici, ar fi mai bine să se retragă. Un om care i-a înșelat pe alții, făgăduind câștiguri iluzorii, se numește șarlatan. Cum sa fie ales un șarlatan într-o funcție de reprezentare a unor oameni care au pretenții de onorabilitate? Daca se va întîmpla așa, înseamna că nu a fost singurul care și-a înșelat camarazii și că au fost și alții care au cîștigat (inșelat) la acel joc piramidal. Ar fi  foarte rușinos să se fi întîmplat așa.
6024  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Ianuarie 29, 2014, 18:42:05
Puteți vedea o emisiune în două părți despre păcăleala penală Delphin Internațional făcută de Antena 1 la http://www.youtube.com/watch?v=yKCoJa9P2co&list=PL29618651B3032F27 și la http://www.youtube.com/watch?v=RRUQJcHDCZM partea a doua. Era un fel de Caritas specializat pe convingerea unui prieten, coleg, sau cunoscut să intre la o adunare, pe izolarea lui acolo, dar și după aceea prin contractul de confidențialitate și încasarea banilor, după care îi spuneau că va câștiga daca va determina alți prieteni sau cunoscuți de-ai lui să facă la fel. Vedeți ultima parte a emisiunii, să vă convingeți că așa funționa escrocheria http://www.youtube.com/watch?v=3GXiP5ItF-0&list=PL29618651B3032F27.
6025  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Ianuarie 29, 2014, 18:25:35
În articol e inclusă o înregistrare, care e pe Youtub. Puteți vedea atmosfera fabricată în acele ședințe în filmarea ascunsă a unui participant. Pentru aceasta mergeți la http://www.youtube.com/watch?v=ZFwzCiNQ8XM, unde gasiți Sedinta secreta Delphin. Ma mir că au reușit să filmeze, pentru ca aveau o paza mai ceva ca la vizitele lui Ceaușescu în Brașov. La intrare, te puneau să semnezi un contract de confidențialitate pe cinci ani. Dacă vorbeai ceva dupa, erai amenințat cu avocații firmei. Milea Ionel amenința chiar el și își mai dădea și foarte multă importanță țiganul. Se purta la costum, cravată, atitudine de șmecher care a reușit în viață. Dar totul era șarlatanie.
6026  Asociatii / Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989” / Răspuns: VOTATI MILEA IONEL : Ianuarie 29, 2014, 18:12:46
Astazi sa dat startul pt adun. generala la as Brasov atmosfera de la sedinta din Brasov a fost tipica unei sedinte de sindicat se contureaza 2 candidati la functia de presedinte vacanta datorita problemelor lui Lazar. Pt ca aceasta asociatie sa mearga mai departe sa continue cea ce si a propus la infiintare trebuie votat Milea este un revolutionar autentic membru fondator al asociatiei ultimul mohican din:1992 ramas sa duca steagul mai departe. Prin nesprijinirea lui Milea aceasta asociatie se va desfiinta iar din centrul national de comanda a revolutionarilor din tara vezi BNR va ramane o amintire la fel ca si indemnizatia. Ultimul ramas care a participat la modificarea legi 42 in sensul obtineri calitati de remarcat apoi la construirea legi 341 are nevoie de sprijinul tuturor revolutionarilor autentici pt redobandirea imagini si de ce nu si a drepturilor abuziv confiscate.  VOTATI MILEA IONEL.
Sper că tiganul acesta din Steagau Roșu nu o să fie votat președinte la revoluționari. Nu ii spun țigan din rasism, ci pentru că e un hoțoman și jumătate. Atenție la vot, pe cine alegeți. Milea a încercat să mă escrocheze și pe mine, cu tupeu, de la obraz. Un asemenea om în fruntea revoluționarilor din Brașov nu va face altceva decît sa le aducă ocară și rușine. A fost mare tartor la joucl sau sistemul Delphn, o marșavie bazată pe spălarea pe creiere a participanților. Am fost invitat, contra cost, la mai multe întîlniri și am participat la una pană la urmă, însă a fost suficient ca să-mi dau seama că Milea e un șarlatan fără obraz. Era vicepreședinte pe atunci și își înșela colegii din asociație fără să regrete. Dacă nu știti sau ati uitat de sistemul șarlatan, vă aduc aminte cu un articol.

Jocurile piramidale revin în Craiova

Atenţie la muşcătura Delphinului!
Actualitate - Aldezir MARIN
Jocul piramidal „Delphin“ a revenit în forţă în Dolj. O „ţintă“ ratată a delfinilor a reuşit să înregistreze şedinţa la care a participat, filmul putând fi vizionat în ediţia on line a GdS.

Promisiuni de îmbogăţire, clauze secrete, muzică „mobilizatoare“, ţinută obligatorie şi mister. Acestea sunt mijloacele prin care organizatorii jocului piramidal Delphin International încearcă să câştige adepţi. Povestea celor atraşi în acest joc este de-a dreptul uimitoare, începând cu modul de racolare, transportul dintr-o localitate în alta fără să li se spună destinaţia şi maniera în care sunt „convinşi“ să scoată banii din buzunar. Din păcate, mulţi dintre cei care sunt „atinşi“ de delfini ajung să-şi vândă casele sau să facă împrumuturi în bănci numai pentru a intra în joc. Mulţi cad în această capcană, mai ales că este greu să te împotriveşti unei asemenea oferte, când ea îţi este adusă la cunoştinţă în spaţii în care toţi participanţii aplaudă şi strigă frenetic: „Vom fi bogaţi! (...) Totul depinde numai de noi!“, „Aplaudăm succesul nostru!“.

Plecat la Bucureşti, ajuns la Ploieşti
Craioveanul spune că a fost minţit de o persoană pe care o ştia şi care l-a racolat. „Nu am pierdut decât banii de drum şi banii pe care i-am dat pe medalia asta, care, de fapt, reprezintă taxa de înscriere. Sunt supărat întrucât am şi întrebat la început dacă e vorba de delfini. Mi-a spus că nu e vorba de un joc piramidal, aici e ceva serios. Ar trebui să afle oamenii cu ce se ocupă delfinii, ca să nu piardă banii“, a povestit craioveanul care a ţinut să-şi păstreze anonimatul. Altă păcăleală a fost destinaţia. Cu toate că iniţial li s-a spus că trebuie să ajungă în Bucureşti, au fost duşi la Ploieşti, la Casa Sindicatelor, unde a avut loc întâlnirea.
Alt aspect care l-a marcat pe craiovean este atmosfera din Sala Sindicatelor, unde cei prezenţi păreau parcă hipnotizaţi. „Nu am văzut de când sunt aşa ţipete, urlete şi aplauze. Parcă erau toţi drogaţi sau hipnotizaţi. Nu cred în hipnoze sau alte lucruri din ăstea, dar nu pot să-mi explic cum oameni care păreau serioşi se puteau manifesta în halul ăla“, a mai spus bărbatul.

Reţeta succesului
Modul de funcţionare a jocului este relativ simplu. Banii sunt adunaţi de firma Delphin International Inc., cu un sediu fictiv în Bucureşti. Aceşti bani vin de la persoane cărora, în cadrul unor aşa-zise „seminarii de marketing“ desfăşurate numai în spaţii închiriate şi cu acces limitat, li se promit câştiguri fabuloase. Persoanele momite pe diferite căi să participe la aceste întâlniri sunt convinse de organizatori că se pot îmbogăţi peste noapte dacă vor cumpăra patru volume ale unei cărţi intitulate „Calea succesului“. Preţul pentru a te umple de bani este însă pe măsură - fiecare persoană trebuie să scoată din buzunar 2.290 de euro. Apoi, pentru fiecare nou membru adus în joc, primesc 500 de euro comision. Arta racolării de naivi se găseşte, chipurile, în cele patru cărţi şi în cursurile care aveau loc periodic în diferite oraşe ale ţării. Clientul semnează o clauză de confidenţialitate, prin care se obligă să nu dezvăluie nimănui planul de îmbogăţire rapidă a organizatorilor. În caz de nerespectare a clauzelor stabilite, „cursanţii“ se angajează să plătească despăgubiri firmei în valoare de 10.000 de euro. După ce semnează contractul şi achită 2.290 de euro, participantul primeşte cele patru volume ale cărţii.

„Victimele“, oameni înstăriţi
Se pare că delfinii urmăresc să înscrie numai oameni care au potenţial financiar. Craioveanul care era cât pe ce să piardă 2.290 de euro spune că, dacă nu dispui de bani, ţi se oferă ajutor pe loc. Dacă îţi iei angajamentul de a intra în joc şi nu ai bani, ţi se „sugerează“ să faci un împrumut la bancă. Dacă mai ai un împrumut, eşti ajutat, cu relaţiile delfinilor putând obţine un credit în două ore.
De asemenea, clienţii delfinilor sunt oameni căsătoriţi, cu un loc de muncă stabil, care oferă garanţia unor venituri constante.
Cazul inspectorului-şef al ISU Drobeta Turnu-Severin, care se pare că este implicat în acest joc piramidal, susţine afirmaţiile craioveanului care a participat la şedinţa delfinilor.
Departamentul Naţional Anticorupţie s-a autosesizat cu privire la mai multe capete de acuzare şi dosare în care ar fi incriminat inspectorul-şef al ISU Drobeta, Ion Pleşu. Dosarul în care este cercetat Pleşu se referă, pe lângă altele, şi la jocul piramidal „Delfinul“, în care colonelul ar fi băgat alte 15 cadre cu funcţii importante, care, la rândul lor, ar fi adus alţi pompieri şi persoane cu influenţă din Mehedinţi. Se pare că nici conducerea IJJ Mehedinţi nu este străină de acest joc, după ce un jandarm a povestit că a fost dus de şefi la o întâlnire a delfinilor. 

Victimele delfinilor
Constantin Duca, de 39 de ani, din comuna ieşeană Aroneanu, s-a spânzurat din cauza datoriilor pe care le acumulase la bănci pentru a intra în jocul piramidal „Delphin“. Dana Topor, de 31 de ani, infirmieră la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, şi-a pus capăt zilelor după ce acumulase mari datorii pentru a intra în jocul „Delphin“.

Organizare
Protagonistul jocului piramidal „Delphin“ este un cetăţean ceh, Jiri Dlask, rezident în Oradea. El este reprezentantul DELPHIN INTERNATIONAL, iar orădeanca Erzsi Conevalic este mâna dreaptă a acestuia, despre ea spunându-se că ocupă locul secund şi în ierarhia sistemului acestui joc piramidal. În afară de cei doi, alte cinci persoane se pare că sunt implicate direct în sistemul DELPHIN INTERNATIONAL: Camelia Zachar, Daniel -Andreas Fasller, Emil Krutek, Felix Toana, Bogdan Blidariu.
6027  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 28, 2013, 11:48:05
Si filmarea de la aceasta adresă e teribilă http://www.youtube.com/watch?v=wXFlEq8x8os&feature=c4-overview&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg.
6028  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 28, 2013, 11:46:13
http://www.youtube.com/watch?v=cuROmaPbyVw&feature=c4-overview&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg
http://www.youtube.com/watch?v=R2I78Zsk4ek&feature=c4-overview&list=UUYESaNDTbhwbQFcEjHDjCEg
Cred că aceste doua adrese trebuiau publicate impreuna.
6029  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R. : Octombrie 10, 2013, 18:50:54
Desigur ca si domnul secretar de stat Victor Socaciu ar fi bine sa le mai priveasca o data.
6030  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R. : Octombrie 10, 2013, 18:48:32
Vă rog să-l anuntati pe domnul Sorin Boancă, cel de la Lugoj, că are postate documentele pe forumul portalului revolutiei si că deci are ocazia să explice concret ce-l nemultumeste.
Pagini: 1 ... 400 401 [402]