Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 53
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Aprilie 02, 2018, 22:00:12
.....Haide frate dau o ciungă (de pe vremea lu împușcatu).....
Pastrati-o dvs. ...
MULȚUMESC TOVARĂȘE PENTRU GENEROZITATE !
[BUNA SEARA! SUNT MULT HULITUL SI CONTESTATUL,Mr.rez.Jurist DORIN -MARIAN CIRLAN.......PENTRU UNII UN........."SINUCIGAS"-PE PORTAL PENTRU ALTII UN"KILLER","CARE VOI INTRA CU BOCANCII DE ARMATA IN.....SSPR" CU UN NUME.........."CIRLAN......CARE E INFANTIL?!",SI CU TOT LIMBAJUL LICENTIOS PE CARE MULTI DINTRE DVS.SIGUR,COLEGI DE PORTAL ..........,SI NU DE REVOLUTIE {DACA ATI FI FOST COLEGII MEI DE REVOLUTIE,DACA M-ATI FI CUNOSCUT,ALTA MI-AR FI FOST SOARTA ,SI NU AS FI FOST PUS LA "STALPUL INFAMIEI" DE CATRE NISTE COLEGI DE........PORTAL?!)  NU CRED CA CEI CARE MA JIGNITI ATI FACUT-O NUMAI CU MINE ,SI CU MULTI DIN LIDERII DVS. DE NECONTESTAT! NU MA SUPAR!!!DAR ....E UN TERMEN ULTIMATIV PE CARE VI-L DAU...........?  DACA ESTI REVOLUTIONAR....AI PARTICIPAT ALATURI DE NOI,REVOUTIONARII LA SCHIMBAREA UNUI SISTEM, SOCIAL ,POLITIC, ECONOMIC.........VINO LA..........LUPTA?   !VINO SA NE CONFRUNTAM!.........SIGUR .....IN IDEI?!  .AM FACUT ACEL......... "PROGRAM "-DRAFT CA SA VAD CUM GANDITI?  SI SIGUR CA SA MA CONVING... CU CE "REVOLUTIONARI?!... VORBESC?! VOIAM SA VAD CUM SE POATE IMBUNATATI ACTIVITATEA BENEFICIARILOR LEGII 341/ 2004. DAR DACA NU MA VRETI?!..................EU VA VREAU!   CU CAT MA VE-TI INJURA SI HULI MAI MULT CU ATAT EU....O SA VA DORESC BINELE ,SI O SA VA IUBESC MAI MULT! VAD CA VA LUATI DE  DL.DANIEL PERJU SI D-NA MAGDA ROTARU CARE , M-AU PROPUS PENTRU ACEASTA INALTA DEMNITATE, EU PERSONAL LE MULTUMESC!, DACA VOI FI ALESUL ?!,SUNT CONVINS CA SI DVS. LE VE-TI MULTUMI! GANDITI-VA CA SUNT CCA. 20 DE ANI DE..... ESECURI,NEAMPLINIRI,MINCIUNA,URA,CALOMNII,HOTII,MANIPULARI,RESPINGEREA UNUI SISTEM DE VALORI DEMOCRATICE,FALSITATE,LASITATE,INDOLENTA,IMPERTINENTA,DEMAGOGIE,CRIZA MONDIALA ECONOMICA,S.A   SINCER REGRET CA S-A AJUNS AICI!EU AM TINUT STEAGUL SUS,AL DUMNEAVOASTRA AL REVOLUTIONARILOR CA SI AL INSTITUTIILOR STATULUI,SI SUNT MANDRU DE ASTA!AM IESIT ........VICTORIOS! N-AM CE SA-MI REPROSEZ?!N-AM GRESIT CU NIMIC,CEL PUTIN DUPA REVOLUTIE,DE ACEEA NU INTELEG DE CE SUNT JIGNIT DE NISTE COLEGI DE.......PORTAL?!COLEGI...........VIRTUALI?DRAGII MEI COLEGI DE PORTAL......IPOTETICI,VIRTUALI,E ULTIMA DUMNEAVOASTRA  SCAPARE?!DAR O SA VA GASESC?! ATENTIE?! O SA PLANGETI?!.............."NECUNOASTEREA LEGII NU INLATURA RASPUNDEREA PENALA" CITEZ DIN CODUL PENAL......ATENTIE LA MODUL IN CARE VA ADRESATI ....  SUBSEMNATULUI ?! ATENTIE?  ATENTIE? ATENTIE?  CODUL PENAL VA EXPLICA PE INTELESUL TUTUROR CE INSEAMNA INFRACTIUNILE DE INSULTA,CALOMNIE,APOLOGIA SISTEMULUI, ASTA VAD ACUM CA SE POSTEAZA PE UN PORTAL AL .......EROILOR IN VIATA AI NEAMULUI ROMANESC! ATENTIE!O NOAPTE LINISTITA VA DORESC TUTUROR! PS. ACUM NU INTREPRIND NICI O MASURA PUNITIVA FATA DE CEI CARE M-AU OFENSAT,CONSIDER CA LE-AM ACORDAT ASISTENTA JURIDICA GRATUITA!SA LE DE-A DUMNEZEU DUPA SUFLETUL LOR!  DORIN  or=blue][/color]
Pe  dansul  il  'elogiati'..., Domnule G. Neata...alias 'KOBRA 22'...!!! ? ? ?

Tovarase, daca esti amabil ( pastrand ciunga pentru alta ocazie ), poti sa-mi explici cei cu "elogiul" ala ?
Diferenta dintre dumneata si Dorin Carlan, este una foarte mare. Crede-ma fara sa te superi, nu te poti compara cu cel care a facut parte din grupul de parasutisti, care au luat o decizie importanta in viata lor, ducand un ordin pana la capat. Dumneata nu prea cunosti pregatirea militara de care avea parte un parasutist din Romania la acea vreme. Dar pana la "elogiul" mentionat e cale lunga. Nu de alta dar nu prea am avut "treaba" cu sistemul comunist. Asa ca tovarase Radulescu da-mi si mie continutul unde l-am elogiat pe Dorin Carlan ? Pare-mi-se ca, ti-e tare dor de " tatuc " si vrei sa declansezi o vendeta impotriva grupului de parasutisti de la Targoviste care " L-au trimis pe "tatucul natiunii", cu bocancii la soare " .

2  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Martie 18, 2018, 00:41:26
Ieri,
la Capela Bisericii Sf. Ilie,


mi-am luat la revedere de la colegul Daniel Perju.

Şi nu am fost singur!
SSPR-ul a fost reprezentat de Secretarul de Stat Dl. Meşter Sorin şi de D.na Sorina Dascălu.
Walter, Nicu Bănucioiu, George Mihalache, Florin Pascu şi mulţi alţi colegi,
au venit, au spus o rugăciune şi...

Asta e! 
 
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească după viaţa greu încercată pe care a avut-o.

  Din păcate, așa cum era Perju Daniel, primea mereu autorizație de protest acolo unde își dorea.
  STEAGUL TRICOLOR CU GAURĂ ( cel mai mare steag) APUNE PENTRU FRATELE NOSTRU ÎNTRU CRISTOS, PERJU DANIEL.

   DUMNEZEU SĂ-I OFERE LINIȘTEA SUFLETEASCĂ DE CARE N-A AVUT PARTE AICI PE PĂMÂNT.

   SĂ-ȚI FIE SOMNUL LINIȘTIT FRATE ! DOMNUL SĂ-ȚI FACĂ PARTE DE ODIHNĂ VEȘNICĂ.
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 10, 2018, 13:43:46
.....Haide frate dau o ciungă (de pe vremea lu împușcatu).....
Pastrati-o dvs. ...


    MULȚUMESC TOVARĂȘE PENTRU GENEROZITATE !
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 09, 2018, 00:54:49
Tot acolo, Ichim Caminschi:
Consider ca cei ce nu au pus stampila pentru mizeria de oug 95,NU VOR PARTICIPA LA FACATURA FACATURILOR,SUB INDRUMAREA super-revolutionarei iuliana starcz !!!Spuneti-mi va rog,ce este cu aceasta noua "federatie" !? Este re-inviata federatia lui Bebe Ivanovici !???Banuiesc ca aceasta "federatie sau federala" este a votantilor psd ! Cine este in masura sa-mi dea lamuriri !?¿


FEDERAȚIA GALACTICĂ !
Haide frate dau o ciungă (de pe vremea lu împușcatu) celui care-mi spune câți membrii are această Federație ?

Vreau să știu cum a fost înregistrată această formă de asociere doar cu semnătura și ștampila președinților de asociații.
 De unde au strâns acele semnături necesare înregistrării și care a fost votul dat de mandatare a moțului din dodoașca asociației cu sarcini precise pentru această Federație Galactică?

  Când revoluționarii (care mai sunt în viață) sunt înjurați, scuipați și blestemați de aproape toată populația româniei, apare din senin o nouă găselniță salvatoare a mișcării revoluționare.

  Dar cât de tâmpiți ne cred aceste persoane care merg mai departe cu tupeu, încercând  să prostească pe toată lumea.

   LĂSAȚI OAMENII SĂ IASĂ ÎN FAȚA SĂLII PALATULUI ÎN DATA DE 10 .03.2018, SĂ LE CEARĂ SOCOTEALĂ CELOR CARE LE-AU ÎNȘELAT AȘTEPTĂRILE ȘI I-AU MINȚIT ATÂTA VREME.

      REMEMBER :https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=l7e2BP8Mp0A

   

   POATE DACĂ VOM IEȘI MASIV ÎN FAȚA LOR DE ACEASTĂ DATĂ, VOR FACE MĂCAR ÎN CEASUL CEL DE PE URMĂ UN PAS ÎN SPATE.

    NU SE POATE SĂ VII SĂ DAI VINA PE BĂSESCU ȘI BOC PENTRU ANULAREA DREPTURILOR UNEI LEGI SPECIALE AFLATE ÎN VIGOARE ȘI SĂ PROCEDEZE EXACT LA FEL CUM AU PROCEDAT CEI MAI SUS MENȚIONAȚI, TOȚI PREMIERII COALIȚIEI PSD - ALDE PÂNĂ ÎN PREZENT.

    AU PREGĂTIT FOARTE MINUȚIOS PLANUL DE ȘTERGERE A EVENIMENTELOR SÂNGEROASE DIN DECEMBRIE 1989.
   
    PE LOCUL UNITĂȚII MILITARE DIN TÂRGOVIȘTE UNDE AU FOST EXECUTAȚI SOȚII CEAUȘESCU, SE RIDICĂ UN COMPLEX COMERCIAL.

      ȘI UITE CUM ÎNCET DAR SIGUR, ISTORIA ESTE MODIFICATĂ DUPĂ BUNUL PLAC AL ASASINILOR EUROPEI.

   

 
5  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 25, 2018, 00:51:25
      @ "Kobra 22

     Prietene, nu te infierbànta prea tare in legatura cu soarta unor partide si/sau aliante politice: nu de alta dar sa nu suferi prea tare dupa proximul scrutin electoral.
     In legatura cu felicitarile adresate lu' musiu "alexpress1", io chiar cred ca le merita cu prisosinta; in foto de mai sus, observam ca insul poarta bocancii chiar si in casa si, lucru cel mai important, mai observam ca Oprea o are mica, mica de tot, si o tine in màna... deci, merita felicitat.


  Domnule Adrian Pitca,

   În această seară am primit informația că pe surse oficiale și neoficiale, Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, a fost informat cu privire la aspectul grav privind campania de restaurare a neocomunismului și neobolșevismului în România și s-a cerut intervenția acestuia, privind susținerea punerii în aplicare a legii lustrației.

   Rămâne de văzut cum vor reacționa cei din conducerea statului și implicit SSPR-UL (prin conducerea actuală) la această problemă.

   LEGEA 341/2004 A FOST EMISĂ PENTRU REVOLȚIONARII DIN DECEMBRIE 1989, NU PENTRU ALTE CATEGORII DE BENEFICIARI AI UNOR LEGI SPECIALE.
 
   REVOLUȚIE FĂRĂ REVOLUȚIONARI SUNĂ A LOVITURĂ DE STAT !
6  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 24, 2018, 22:15:40
FELICITĂRI ALEXPRESS CĂ NU TE-AI LĂSAT MANIPULAT DE ȘMECHERII CARE NE VOR PE TOȚI LA PUȘCĂRIE. CÂT DESPRE PSD-ALDE SOARTA ACESTOR PARTIDE VA FI UNA CRUNTĂ. CEASUL IMPLOZIEI ACESTEI COALIȚII TOXICE A ÎNCEPUT SĂ INDICE ULTIMELE ZECE SECUNDE. TIC, TAC, TIC, TAC........ FINIȘ.........BUMMMMMM !
Te-ai 'sucit' repede Shocked..., nea George...ca , (virgula) cobra...nu esti Cry !!!  "Felicitari Cry Cry Cry ... pt. ... felicitari" Grin Grin Grin...
 

NU M-AM SUCIT . NU POT FI MANIPULAT DE CEI CARE SUSȚIN  # REZIST  DE CARE MI-E SILĂ.
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 24, 2018, 22:06:41
      @ "Kobra 22

     Prietene, nu te infierbànta prea tare in legatura cu soarta unor partide si/sau aliante politice: nu de alta dar sa nu suferi prea tare dupa proximul scrutin electoral.
     In legatura cu felicitarile adresate lu' musiu "alexpress1", io chiar cred ca le merita cu prisosinta; in foto de mai sus, observam ca insul poarta bocancii chiar si in casa si, lucru cel mai important, mai observam ca Oprea o are mica, mica de tot, si o tine in màna... deci, merita felicitat.   Cu această observatie că, Alex Oprea "o are mica, mica de tot", cred că te înșeli.
 
  Din imaginea postată poți determina mărimea "jucăriei" cu pricina : latul unei plame măsoară între 10 cm și 12 cm -(excepție), aprecierea mărimii ce depășește latul palmei are în jur de 4,5 cm ( obiectul negru ).
 
   Deci, să concluzionăm: 11 + 4,5 cm = 15,5 cm ceeace rezultă o jucărie ce se încadrează în standardul european.

    O jucărie mică este aceea sub 10 cm - MICROPENIA.

    Nu am observat că ALEXPRESS ar suferi de DISMORFOFOBIE (sindromul penisului scurt ) .
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 24, 2018, 21:34:20
      @ "Kobra 22

     Prietene, nu te infierbànta prea tare in legatura cu soarta unor partide si/sau aliante politice: nu de alta dar sa nu suferi prea tare dupa proximul scrutin electoral.
     In legatura cu felicitarile adresate lu' musiu "alexpress1", io chiar cred ca le merita cu prisosinta; in foto de mai sus, observam ca insul poarta bocancii chiar si in casa si, lucru cel mai important, mai observam ca Oprea o are mica, mica de tot, si o tine in màna... deci, merita felicitat.


   Domnule Pitca,
 
   Dacă ești de partea celor care conduc această alianță aflată la putere, este dreptul dumitale.
   
   Eu nu mă "înfierbânt prea tare" intuind ceeace se va întâmpla în viitorul apropiat.

    Pentru că respect toate comentariile postate, critic doar ceeace consider eu că nu-i cușer.
   
    Sfaturi la vârsta mea, nu mai accept de foarte multă vreme.
   
     Apreciez grija pe care mi-o porți dar nu este cazul.

     Când această coaliție imbecilă condusă tot de oamenii din umbră a lui Traian Băsescu, își bat joc la propriu de toată mișcarea revoluționară, făcând din Legea 341/2004 o simplă hârtie de șters la fund, te-aș ruga să nu mai bagi bățul prin gard să mă provoci la discuții.
 
    Intru foarte rar pe acest portal, pentru faptul că am alte preocupări mult mai serioase decât să stau să mă lamentez pe acest portal.

    Munca și activitatea mea profesională sunt primordiale.

 
    VREAU SĂ-ȚI SPUN CU SUBIECT ȘI PREDICAT UN SINGUR LUCRU :  SĂ-I IA DRACU PE TOȚI DE NEMERNICI ȘI ORDINARI !

    Explicație: CUM DRACU AU FĂCUT MAREA DEPARTAJARE ÎNTRE REVOLUȚIONARII FABRICAȚI PRIN ORDINARA OUG 95, CÂND ÎNTREAGA MIȘCARE ESTE PE CALE DE DISPARIȚIE.

    CE PRIMESC DETERMINANȚII ÎN PLUS FAȚĂ DE REMARCAȚI ?  1818 LEI - ÎN REST NIMIC !

     TĂCERE STIMABILE REVOLUȚIONAR PITCĂ, TĂCERE .

     AU REUȘIT SĂ-ȘI BATĂ JOC DE TOȚI !
 
     TRĂIASCĂ PARTIDUL COMUNIST ROMÂN, REVENIT DUPĂ 28 DE ANI DE LA MASACRUL COMANDAT DE FOȘTII ACTIVIȘTI DE PARTID, AFLAȚI ÎNCĂ LA PUTERE SAU CUM LE PLACE UNORA "LA BUTOANE" 
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ORDINUL NATIONAL REVOLUTIA ROMANA DECEMBRIE 1989 : Februarie 24, 2018, 20:41:34


Nu ma duc, mai, nu ma duc! Stau acasa si...  # R E S I S T  ! ! ! FELICITĂRI ALEXPRESS CĂ NU TE-AI LĂSAT MANIPULAT DE ȘMECHERII CARE NE VOR PE TOȚI LA PUȘCĂRIE.

  CÂT DESPRE PSD-ALDE SOARTA ACESTOR PARTIDE VA FI UNA CRUNTĂ.

   CEASUL IMPLOZIEI ACESTEI COALIȚII TOXICE A ÎNCEPUT SĂ INDICE ULTIMELE ZECE SECUNDE.
 
   TIC, TAC, TIC, TAC........ FINIȘ.........BUMMMMMM !
10  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: ARICOLE DE PRESA : Februarie 14, 2018, 23:03:43
Kovesi ii umileste pe gurnalistii minciunii.
O iubesc pe femeia asta !

 Daca faci aceasta afirmatie de ziua indragostitilor, nimeni nu poate sta in calea fericirii voastre porumbeilor.
  Ca sa te faci auzit de frumoasa ta, striga tare: DNA, SA VINA SA MA IA !

11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Februarie 10, 2018, 00:17:55
Am primit inca un mesaj trist de la Braila, de la domnul Vidoc Oldrock.

Te deranjez iar cu o supărare de la Brăila!
 Astăzi a plecat dintre noi Revoluționarul Determinant TITI GAVRILESCU; un om cu o înaltă ținută morală, un bun camarad și un  bun familist.
 DUMNEZEU SĂ-L IERTE și Să-l odihnească  pe fratele nostru de luptă din
 Decembrie 1989.


Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

     DUMNEZEU SĂ-L IERTE .
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 09, 2018, 23:15:11
Acest topic, denumit in acest fel, este de domeniul cultului personalitatii ! Este o rusine pentru noi revolutionarii!
Da'..."Credinta fara un simplu si crestinesc Dumnezeu sa-l ierte/odihneasca...bicicleta "sfaramata", dar neatinsa...crevasa? ? ?...indemnizatia ne-ncasata...teroristii...ETC. ..."...de ce ''domeniu''...credeti ca sunt ? ? ? ? ?

                SĂ AFLĂM CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT CU CEL CARE NE-A PRĂDUIT  INDEMNIZAȚIILE !

        Justiție, mulțumim! Geniul financiar Darius Vâlcov va povesti din pușcărie cum a mutat contribuțiile

Magistraţii Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat pe fostul primar al Slatinei Darius Vâlcov, actual consilier în aparatul de lucru al prim-ministrului, la 8 ani de închisoare cu executare, scrie Digi24. Decizia nu este definitivă. Este vorba de dosarul în care Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.
După contopirea pedepselor, ICCJ a decis condamnarea la închisoare pentru o perioadă de 8 ani.
ICCJ a decis și confiscarea banilor pe care Darius Vâlcov i-ar fi primit ca mită. Este vorba de 6,2 milioane lei. Instanța a menținut, totodată, sechestrul pe bunurile ridicate la perchezițiile făcute în 2015 în acest dosar, adică circa 170 de tablouri și alte opere de artă, trei lingouri de aur și diverse sume de bani.

    https://www.romaniacurata.ro/justitie-multumim-geniul-financiar-darius-valcov-va-povesti-din-puscarie-cum-a-mutat-contributiile/ https://www.luju.ro/magistrati/instante/valcov-aranjat-la-inalta-curte-sentinta-grea-pentru-fostul-ministru-de-finante-darius-valcov-judecatoarele-iccj-silvia-cerbu-simona-cirnaru-si-maricela-cobzariu-l-au-condamnat-pe-valcov-la-8-ani-inchisoare-cu-executare-pentru-trafic-de-influenta-spalare-d


 
VALCOV ARANJAT LA INALTA CURTE – Sentinta grea pentru fostul ministru de Finante Darius Valcov. Judecatoarele ICCJ Silvia Cerbu, Simona Cirnaru si Maricela Cobzariu l-au condamnat pe Valcov la 8 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare incompatibile. Instanta suprema a dispus confiscarea a 6,2 milioane lei de la Darius Valcov (Minuta)

Joi, 8 februarie 2018 15:24 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Magistrati - Instante

Fostul ministru de Finante Darius Valcov (foto), in prezent consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, a primit o pedeapsa extrem de grea la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov a fost condamnat, joi 8 februarie 2018, la 8 ani inchisoare cu executare pentru trafic, spalare de bani si efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste. Instanta suprema a dispus, de asemenea, confiscarea de la Valcov a 6,2 milioane de lei.

Concret, Darius Valcov a primit urmatoarele pedepse:

-4 ani pentru trafic de influenta;

-6 ani pentru spalare de bani;

-2 ani pentru efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste;

Inalta Curte a decis contopirea pedepselor aplicandu-i lui Valcov pedeapsa cea mai grea, de 6 ani inchisoare, la care a adaugat un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse, mai excact de 2 ani inchisoare, astfel ca fostul ministru de Finante va avea de executat o pedeapsa finala de 8 ani inchisoare.

In acelasi dosar, au mai fost condamnati alti patru inculpati, unul dintre ei primind o pedeapsa cu suspendare.

Sentinta a fost pronuntata de judecatoarele Silvia Cerbu, Simona Elena Cirnaru si Maricela Cobzariu. Decizia finala in acest dosar va fi data insa de un Complet de 5 judecatori al ICCJ.
13  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova : Februarie 09, 2018, 22:56:03
Acest topic, denumit in acest fel, este de domeniul cultului personalitatii ! Este o rusine pentru noi revolutionarii!
Da'..."Credinta fara un simplu si crestinesc Dumnezeu sa-l ierte/odihneasca...bicicleta "sfaramata", dar neatinsa...crevasa? ? ?...indemnizatia ne-ncasata...teroristii...ETC. ..."...de ce ''domeniu''...credeti ca sunt ? ? ? ? ?

                SĂ AFLĂM CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT CU CEL CARE NE-A PRĂDUIT  INDEMNIZAȚIILE !

        Justiție, mulțumim! Geniul financiar Darius Vâlcov va povesti din pușcărie cum a mutat contribuțiile

Magistraţii Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat pe fostul primar al Slatinei Darius Vâlcov, actual consilier în aparatul de lucru al prim-ministrului, la 8 ani de închisoare cu executare, scrie Digi24. Decizia nu este definitivă. Este vorba de dosarul în care Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.
După contopirea pedepselor, ICCJ a decis condamnarea la închisoare pentru o perioadă de 8 ani.
ICCJ a decis și confiscarea banilor pe care Darius Vâlcov i-ar fi primit ca mită. Este vorba de 6,2 milioane lei. Instanța a menținut, totodată, sechestrul pe bunurile ridicate la perchezițiile făcute în 2015 în acest dosar, adică circa 170 de tablouri și alte opere de artă, trei lingouri de aur și diverse sume de bani.

    https://www.romaniacurata.ro/justitie-multumim-geniul-financiar-darius-valcov-va-povesti-din-puscarie-cum-a-mutat-contributiile/
14  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER : Februarie 07, 2018, 23:36:59
Kobra! Am afirmat că nu sunt persoană "emblematică".
De ce mă faci pe mine subiectul postării tale? Ce anume te determină să mă ataci
în loc să explici simplu cine este Dan Cârlan? Cu atît mai mult cu cît înţeleg,
că nu acesta este numele locotenentului...
Şi, fiindcă tot am devenit prieteni, informaţiile despre mine sunt publice. Caută!


 SILVIU NU TE ATAC. DEPARTE DE MINE ACEST LUCRU.
 DAR, LA FEL DE PUBLICE SUNT ȘI FAPTELE ACESTUI "PLUTONIER" DORIN-MARIAN  CÂRLAN.
 CÂT DESPRE "PERSOANA EMBLEMATICĂ" ÎN MESAJUL MEU NU ERA VORBA DE NICIUN REVOLUȚIONAR.
 DACĂ TOT EȘTI O PERSOANĂ PUBLICĂ, TE RUGAM SĂ CONFIRMI SAU SĂ INFIRMI INFORMAȚIA PRELUATĂ DIN PIAȚĂ VIS-A-VIS DE NUMELE VEHICULAT PENTRU POSTUL DE SECRETAR DE STAT.
 PUTEAI BINE MERSI SĂ RĂSPUNZI SIMPLU : ACEST NUME NU SE CONFIRMĂ ! ȘI SUBIECTUL ERA DEJA ÎNCHIS.

Domnule Gheorghe, continuati sa 'interpretati' niste postari...'dupa ureche'. Aveti dreptate, pe de-o parte; nu ati catalogat pe nimeni...a fi "emblematic". Dar nici domnul Silviu nu s-a recomandat a fi "persoana publica". Nici atunci cand am atras atentia asupra erorii vis-a-vis de numele domnului Carlan (si asupra datei draftului !)..., nu ati incetat cu niste "osanale"...de care este posibil ca domnul Carlan sa nu aiba nevoie; poate chiar nu si le doreste !!!  Parerea mea este ca ati fost indus in eroare de catre un "binevoitor"..., si nu puteti/doriti sa acceptati realitatea.

  Domnule Radulescu,

  Ma vad obligat sa-ti raspund la postarea anterioara.
  1. Daca printr-un minim efort de vointa citeai rugamintea mea vi-a-vis de informatia preluata din piata, nu debitai astfel de afirmatii.
  2. Cel cu care am discutat, este functionar in Parlamentul Romaniei si nu cred ca-l intereseaza numele de Dorin Carlan.
     Singura intrebare pusa de acesta, a fost aceea daca stiu cine este DORIN CARLAN.  Am raspuns afirmativ ca il stiu pe acest parasutist.

  3. Faptul ca mi se imputa catalogarea vreunei persoane drept "emblematica" deriva din discutia purtata cu functionarul din parlament.
   am sa redau tot textul postat pentru a nu mai face comentarii in afara subiectului postat.

   " ASTĂZI TRECÂND PRIN CENTRU ÎN PAUZA DE MASĂ, M-AM ÎNTÂLNIT CU UN COLEG DIN PARLAMENT,  CARE MI-A TRANSMIS INFORMAȚIA (NEVERIFICATĂ ÎNCĂ DE MINE )CUM CĂ, ACTUALUL SECRETAR DE STAT VA FI SCHIMBAT DE CĂTRE DOAMNA PREMIER VIORICA DĂNCILĂ.

 SCHIMBAREA VA FI PRODUSĂ ÎN URMA DISCUȚIILOR CU CONDUCEREA ALIANȚEI AFLATE LA GUVERNARE.

 SE SOLICITĂ DIN PARTEA PARTENERILOR EXTERNI CA LA CENTENARUL DIN DECEMBRIE 2018, SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989, SĂ FIE CONDUS DE O PERSOANĂ EMBLEMATICĂ, IMPLICATĂ ÎN EVENIMENTELE DIN ACEA PERIOADĂ.

 PE MASA DE LUCRU S-AR AFLA UN AMPLU PROGRAM DE RECUNOAȘTERE AL REVOLUȚIONARILOR LA NIVEL NAȚIONAL.

 PERSOANA VEHICULATĂ ÎN DERULAREA ACESTUI PROGRAM ESTE DAN CÂRLAN.    (DORIN-MARIAN CARLAN )

  CEI CARE AU LEGĂTURĂ CU ACTUALA CONDUCERE A PSD, SAU ALDE, NE POT CONFIRMA SAU INFIRMA ACEASTĂ INFORMAȚIE.

  ATÂT ACTUALUL SECRETAR DE STAT, CÂT ȘI DAN CÂRLAN, SUN PERSOANE DE ÎNCREDERE DIN ACEASTA ZONĂ POLITICĂ.

  TREBUIE SĂ RECUNOAȘTEM FAPTUL CĂ, DACĂ CODRIN ȘTEFĂNESCU VA PĂRĂSI FUNCȚIA DE SECRETAR GENERAL AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT, CU SIGURANȚĂ CEI DIN STAFF-UL PARTIDULUI, SAU GÂNDIT ȘI LA ACEASTĂ SCHIMBARE.   

   AȘTEPT COFIRMĂRI SAU INFIRMĂRI DIN PARTEA VOASTRĂ, VIS-A-VIS DE ACEASTĂ INFORMAȚIE.
"

   Acelasi lucru il astept si de la domnia voastra, infirmarea sau confirmarea acestei informatii ( ce este asa de greu de inteles ? )
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: DOMNULUI SECRETAR DE STAT SORIN VINTILA MESTER : Februarie 07, 2018, 21:17:32
Kobra! Am afirmat că nu sunt persoană "emblematică".
De ce mă faci pe mine subiectul postării tale? Ce anume te determină să mă ataci
în loc să explici simplu cine este Dan Cârlan? Cu atît mai mult cu cît înţeleg,
că nu acesta este numele locotenentului...
Şi, fiindcă tot am devenit prieteni, informaţiile despre mine sunt publice. Caută!


 SILVIU NU TE ATAC. DEPARTE DE MINE ACEST LUCRU.

 DAR, LA FEL DE PUBLICE SUNT ȘI FAPTELE ACESTUI "PLUTONIER" DORIN-MARIAN  CÂRLAN.

 CÂT DESPRE "PERSOANA EMBLEMATICĂ" ÎN MESAJUL MEU NU ERA VORBA DE NICIUN REVOLUȚIONAR.

 DACĂ TOT EȘTI O PERSOANĂ PUBLICĂ, TE RUGAM SĂ CONFIRMI SAU SĂ INFIRMI INFORMAȚIA PRELUATĂ DIN PIAȚĂ VIS-A-VIS DE NUMELE VEHICULAT PENTRU POSTUL DE SECRETAR DE STAT.

  PUTEAI BINE MERSI SĂ RĂSPUNZI SIMPLU : ACEST NUME NU SE CONFIRMĂ ! ȘI SUBIECTUL ERA DEJA ÎNCHIS.

 
Pagini: [1] 2 3 ... 53