Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1] 2 3 ... 803
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Martie 29, 2021, 21:50:14
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @ : Martie 29, 2021, 21:35:42
Si-aci', pe Forum, Sucuturdene... !?...!?...!?  Da'... de protestu' din Sibiu nu stii, sau... n-ai voie sa comentezi... ! !?... ! !?... ! !?
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 26, 2021, 19:53:56
https://www.historia.ro/sectiune/calendar/articol/calendar-26-ianuarie?fbclid=IwAR1Y1BM6bjyXDdWTKSbpLTj_VBjFDgmnrKuWFWtab6aWH_ZBWHFVVZlquiI

Astazi, Nicolae Ceausescu, - fostul Presedinte al R.S.R.-, ar fi implinit 103 ani.  Dumnezeu sa-l odihneasca !
4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 26, 2021, 19:31:53
Sa-l anuntam pe "craisorul" ... n-are decat vreo 20 de conturi FALSE pe Fb ... !!!  Daca-l ia, nu-mi ramane decat ''G''-utu' ...
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 26, 2021, 02:26:35
Am uitat, scuze.  Vasile, FARA GROBIENISME, te rog.  Poti folosi ghilimelele ... 'G'-ule.
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 26, 2021, 02:18:22
Radulescule, "__" INSEAMNA CITAT. Cat despre restul, intreaba-i pe RANITI, RETINUTI, RFD, cum vor "primi" drepturile de calatorie, avand in vedere ca in "ORDINUL DE MINISTRU" nu se vb despre ei. Despre "ce fel de lege este 341/2004, citeste Constitutia, si sintezele sedintelor CD si SENAT in care sa modificat  341 PINA LA APARITIA LUI NICOLICEA LA COMISIA JURIDICA, CIND FARA DREPT A MODIFICAT "GRADUL" LEGI DIN ORGANICA IN ORDINARA.

Art. 73 – Categorii de legi
……………………….
p) regimul general privind raporturile de muncă, sindicatele, patronatele şi protecţia socială;


CITAT (e bine, sper):
"O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!"
In loc sa cuti Pct.G.- continuare ... ce-ai scris tu aici ... !?:  ''S-a modificat o Lege Organica'' !
Legea 341 NU A FOST ! Organica de la inceput ! Cauta, cauta ... G.-u' ...  Da' ... ce s-a-ntamplat ... nu ti l-a mai aratat / dat 'Petrov' ... !?  !?  !?
7  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 19, 2021, 13:41:07
"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.

[/quote
Tovarase Gh. Vasile / Vasile Gh. ... ce fel de Lege este 341 ... !?  !?  !?
Si ... "DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN." ... pt. ce motiv ... !?  !?

Stii ce rugaminte am ... SA NU FII GROBIAN !!! Spasiva.
Tovule, pai ... copy-paste ... !?  !?  !?
8  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Ianuarie 19, 2021, 02:23:18
"DORMI LINISTIT. STATUL LUCREAZA INPOTRIVA TA." INTR-UN VIITOR APROPIAT, TOT ASA, PE SESTACHE, VOR FI ANULATE TOATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341/2004, PRIN ORDIN DE MINISTRU. LEGEA NU SE MAI RESPECTA IN  ROMANIA. O LEGE ORGANICA (face parte din Legile de protectie sociala SPECIALE, conf. art 73 din constitutie) modificata PRIN ORDIN DE MINISTRU !!!!
PACAT DE SINGELE VARSAT !!!

DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN.

Tovarase Gh. Vasile / Vasile Gh. ... ce fel de Lege este 341 ... !?  !?  !?
Si ... "DEMITEREA DE URGENTA A SS PUIU FESAN." ... pt. ce motiv ... !?  !?

Stii ce rugaminte am ... SA NU FII GROBIAN !!! Spasiva.
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Lupta noastra : Decembrie 19, 2020, 20:54:37
voi face adrese către toate serviciile secrete, pentru a ne pune la dispoziție,tot ce s-a DESECRETIZAT despre REVOLUȚIA din DECEMBRIE 1989-SIBIU.Nu am făcut până acum adrese ,din motive obiective.Dar e bine să facă și alții adrese.
PS.
Am mai făcut asemenea adrese ,înainte de împlinirea a 30 de la REVOLUȚIE.Răspunsul a fost clar,până la împlinirea a 30 de ani,tot ce a fost secretizat,rămăne secretizat.După 30 de ani ,se vor desecretiza,în funcție de gradul de secretizare făcut inițial.
P.S. Sucuturdean, DAAA' ... despre "REVOLUȚIA din DECEMBRIE 1989-ALBA" (si dupa...) ... nu faci adrese ... !?   !?   !?
10  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Decembrie 19, 2020, 20:42:07
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!
11  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 19, 2020, 04:35:43
La Multi Ani !
Multa sanatate !
12  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Octombrie 17, 2020, 04:11:15
'' "Comuniștii chinezi controlează mass-media și presa din China și vor să facă exact același lucru în România. Nu-i lăsați! Doar spuneți NU!”, adaugă Zuckerman.'' ... 'comemorandu-l' pe Teo Peter !? Mai ''anticomunistule'', mai ''dizidentule''  autoproclamat, nu crezi ca...MINTI! !?
13  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNŢURI TRISTE ! -DECESE- : Octombrie 17, 2020, 03:18:19
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!
14  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Octombrie 17, 2020, 03:13:55
rog pe cineva dintre dvs.sa aibe amabilitatea sa-mi trimita nr. de cont si adresa bancii unde pot trimite suma de 300 lei ptr. cheltuieli ,privind demersul la Parl.European(poate chiar d-nul viorel o sa-mi dea aceste date)va multumesc anticipat...
Adu-mi-i mie...ca i-oi da io... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Sau, nu mai lucrezi in Pitesti (parca asa ziceai, nu !? ) ... !?..!?..!?
15  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ? : Octombrie 17, 2020, 02:58:05

    Bre da docomentatu' v-ați nu glum[, cu chicară așa-n mțnuța doniilor voastre iste tabelașe, ori fostarăți acolo la dăsagi ?
    Io zic așe, lasă bre să hină și vremea altora că săturată' m-am de alde Hirea și ai lor.
    Iar voi bocitoarele PizSeDeilor, mai stați o tură, adicălea până la localele hiitoare, că deh, poa' c-atucea mai înfulecați ceva argintărie ca mălai, dacă de nasul ăstora nu suneți de nu vă băgară-n echipă.Io zic să-l ascultăm pe omușorul ăsta ce zice, că-i om luminat și cu scaun la cap, nu ca voi otrăvitorilor de portal.Ambasadorul SUA la București: „Comuniștii chinezi își doresc să controleze presa română”


de Cristi Badea•    „Comuniștii chinezi își doresc să controleze presa română”, afirmă ambasadorul SUA
•   El zice că o parte din presa română ia bani ca să mintă în numele chinezilor
•   Zuckerman nu ezită să numească tehnologii sigure pentru rețeau 5G care va fi construită în România – Nokia, Ericsson sau Samsung


Moment exploziv la București – ambasadorul Americii, Zuckerman scrie că Huawei se folosește de platforme rusești, de bani mulți, de români controversați ca să mintă poporul român.
Zuckerman, născut la Iași și întors în România după 53 de ani, spune că în acest moment comuniștii chinezi își doresc să controleze presa română, care publică pentru bani propaganda chineză.
Este al treilea articol de opinie scris de Zuckerman pe site-ul ambasadei Americii de la sosirea sa în decembrie 2019.
Textul începe abrupt – cu numirea dușmanilor – comuniștii chinezi și dezinformatorii ruși. Hai să vedem primele fraze.
„Huawei și Ambasada Chinei continuă să încerce să inducă în eroare poporul român. Pretinsele clarificări ale poziției Huawei distribuite de ambasadă, de diverși autori cu trecut controversat și de platforme de dezinformare rusești sunt în mod evident false și nefolositoare. Comuniștii chinezi disprețuiesc libertatea, statul de drept, drepturile omului și adevărul. Huawei și șefii săi comuniști chinezi din Beijing sunt maeștri în intimidare, în trafic de influență și în încercarea de a-i împiedica pe românii cinstiți să cunoască adevărul”, scrie Adrian Zuckerman, ambasador SUA la București
După ce trece în revistă acuzațiile și demonstrațiile că Huawei a mințit autoritățile americane în repetate rânduri, ambasadorul Americii la București ajunge la cea mai emoțională frază a articolului – o parte din presa română ia bani ca să mintă în numele chinezilor.
Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman: COMUNIȘTII CHINEZI VOR SĂ CONTROLEZE PRESA ROMÂNĂ
„Eram în București în decembrie 2019; am stat în fața Ministerului de Interne, am citit numele martirilor care și-au pierdut viața acum 30 de ani în revoluția împotriva comuniștilor. Nu vreau copiii români să fie nevoiți să citească numele viitorilor patrioți martiri, din cauza banilor primiți de presa lacomă din partea unor actori comuniști chinezi fără scrupule, pentru a le publica propaganda. Comuniștii chinezi controlează mass-media și presa din China și vor să facă exact același lucru în România. Nu-i lăsați! Doar spuneți NU!”, adaugă Zuckerman.
Zuckerman nu ezită să numească tehnologii sigure pentru rețeau 5G care va fi construită în România – Nokia, Ericsson sau Samsung, niciuna americană.

"Mare dizident", Vamil asta... O fi aflat ceva de adjutant !? Da', ma-ntreb io (n-afirm)...''o fi scris, anonim sau NU, in copilarie'' !?
"„Eram în București în decembrie 2019; am stat în fața Ministerului de Interne, am citit numele martirilor care și-au pierdut viața acum 30 de ani în revoluția împotriva comuniștilor. Nu vreau copiii români să fie nevoiți să citească numele viitorilor patrioți martiri, din cauza banilor primiți de presa lacomă din partea unor actori comuniști chinezi fără scrupule, pentru a le publica propaganda.
Oi fi fost in 2019. Si-n '18... Si-n '90, cred. DA'-N '89 ... !? Deci, io te-nteleg...oi avea pensia mica...da'... Mai da-o 'Necuratului'...
Pagini: [1] 2 3 ... 803