Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Martie 21, 2021, 07:58:21
Buna ziua,
Daca tot ati initiat un asa PROTEST"PROTEST. Societatea civilă reacționează față de destituirea președintelui AFDPR din funcția de subsecretar de stat",cu tot respectul, de ce nu intrebati si ALTFEL:" PROTEST.Cine din societatea civila nu reactioneaza,ci chiar SALUTA destituirea președintelui AFDPR din funcția de subsecretar de stat"?pentru ca exista si pareri contarare,cu ARGUMENTE de denunt penal sau chiar  plangere penala la adresa persoanei pe care cu asa o ardoare o ridicati in "slavi".
Nu de alta,dar daca TOT se trambiteaza pe toate canalele ca EXISTA DEMOCRATIE in ROMANIA,asa cred ,ca ar fi FAIR PLAY!
Sa vedem CINE e cu DA si cine e cu NU!
Va rog,chiar sa-mi publicati aceasta opinie,ca sa nu fiu nevoit sa apelez la alte mijloace media de a interoga"societatea civila"!
Cu respect si deosebita consideratie,
matei zoltan alexandru
2  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Ianuarie 24, 2021, 09:14:59
 Asa este,domnule Silviu,dar nu stiu daca ai mai primit feebback de la cineva,nu ca am fi doar noi doi niste rockeri "tomnatici",dar nu am vazut vreo reactie din partea cuiva!
Stima,
zoli matei Smiley
3  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : August 28, 2020, 13:55:46
La mulți ani PORTALULUI REVOLUȚIEI  ! Respect efortul făcut pe proprietarul PORTALULUI- Iosif Gheorghe!Sa va dea DUMNEZEU sanatate si sa ne tineti la curent,cat se poate,inca multi ani de acum incolo,cu conditia sa EXISTAM,sa nu cumva sa vina un neghiob ca MESTER sau PICEAVA sau MARIAN MOROSANU sau,sau..care ,din pacate isi fac auzite glasurile pe la diferiti politicieni cu dorinte generoase la adresa noastra.Cu stima si respect,matei zoltan alexandru.4  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 14, 2019, 14:56:06

Ma bucur ca...poate sunteti de acord cu ce am vrut sa ex-prim si sunt perfect de acord cu dumneavoastra ca modul de a-mi exprima indignarea nu a fost chiar cel mai elegant,dar ce sa-i faci mai sunt si unele reminiscente ale tineretii anilor '60-'70,cand nu puteai sa-ti inchipui ca CINEVA  care vrea CEVA ,poate fi castigator daca face pipi contra vantului.

Cu stima si respect,

m.z.a.
5  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 12, 2019, 19:56:57
Domnule Radulescu,

Cu toata stima,nu credeam ca sunteti in stare,la cat de activ sunteti pe portal si la cate aberatii,da,ABERATII ale unora le vizualizati,le puteti lua apararea,numindu-i "colegi revolutionari",chiar daca(si aici permite-ti-mi sa-mi fac autocritica)am folosit cuvinte cam "tari", jicnitoare la adresa acelor pe care i-am mentionat.Cat de redus mintal trebuie sa fii ca sa astepti de la cineva care are painea si cutitul in mana,sa te ajute,sa-ti dea de mancare in timp ce tu il injuri de mama?

Va intreb deci,chiar si in numele acelei false democratii inteleasa prost de catre unii la care faceam referire,e posibil sa fiti de acord,asa ca simplu cetatean,sa astepti sa obtii CEVA de la CINEVA,injurandu-l si porcaindu-l asa cum au facut acei "colegi revolutionari"pe care indirect ii aprobati doar pentru ca sunt colegi revolurionari" de parca ar fi niste Dumnezei?

Iar in ceea ce priveste intrebarea dumneavoastra,daca vorbesc in nume personal sau in numele altora,va comunic ca vorbesc in nume personal si desi nu trebuia sa folosesc cuvinte jicnitoare la adresa celor vizati de mine(cu care de altfel sunt intru-totul de acord,dar cu o exprimare cu totul diferita,tocmai pentru motivul pe care sper ca l-ati retinut din postarea mea),nu consider ca sunteti cea mai potrivita persoana pentru a face arbitraj intr-o situatie ca aceasta.

Cu stima si respect,
matei zoltan alexandru
6  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI : Noiembrie 11, 2019, 17:07:00
BUNA ZIUA,

Domnule Iosif,

Chiar nu stiu daca este nimerit sa postati pe portal TOATE "aberatiile"unora,avand un sambure de adevar,dar daca cei ce vi le trimit chiar sunt inconstienti sa nu zic prosti,ca-i jicnesc,macar dumneavoastra fiti cu capul pe umeri si barati-le.

Nenoriocitii nu se gandesc ca poate portalul este (SIGUR) citit si de niscaiva oameni,consilieri ai actualului pe care cu parere de rau s-ar putea sa-l mai avem 5 ani si atunci idiotii nu-si vor mai explica daca li se intampla ceva,de ce li se intampla;orice om,cat de... ar fi TOT are un pic de orgoliu,iar actualul abunda.Si mai exista un proverb destept care ar trebui mediatizat intens pe portal"nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita".Sa nu se mai mire nenorocitii ca nu vor vedea decretul pentru cei 640 semnat,veci!

Cu deosebita consideratie,
matei zoltan alexandru(zet)
7  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Februarie 24, 2019, 08:38:33

BUNA,DOMNULE SILVIU,

Dupa muzica pe care o postezi,presupun ca esti nascut prin anii '50,ca si mine,doar asa se explica acele vremuri(pe care inercam pe atunci sa ni le facem frumoase)frumoase in care il ascultam ore in sir la RADIO EUROPA LIBERA pe regretatul Cornel Chiriac cu "METRONOMUL" lui si nu numai...

O DUMINICA FRUMOASA!

Multumesc si felicitari pentru muzica postata,poate, poate se vor mai gasi cativa s-o aprecieze la adevarata ei valoare,ca din randul generatiei de azi,slabe sperante.

Cu deosebita consideratie,
matei zoltan alexandru(Brasov)
8  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Octombrie 20, 2018, 08:32:57

BUNA ZIUA domnule SILVIU,

Ca-n totdeauna,ne delectezi cu muzica de calitate si al marelui Mark Knopfler si nu numai...

Bune gusturi!

Felicitari!

matei zoltan alexandru
9  Discutii generale / Totul despre Revolutie si Revolutionari / Răspuns: Muzica - manipularea manipularii... : Martie 03, 2018, 08:08:59
Buna ziua,domnule SILVIU,

Sunt Matei z.Alexandru din Brasov,caruia i-ati dat cateva indicatii pretioase,privind procedura inaintarii in instanta a SSPR-ului pentru nepunera in drepturi a admiterii contestatiei aprobate de CPRD pentru "ROL DETERMINANT",dupa care presupun ca v-ati suparat si n-ati mai vrut sa-mi raspundeti la e-mailuri;eu oricum,va multumesc pentru sfturile date,mi-au fost de un real ajutor.
Vad ca sunteti fan (si)al muzicii rock ,adevarate,de pe vremea cand eu si poate si d-voastra il ascultati pe Cornel  Chiriac,la Europa Libera,emisiunea "Metrononm";ma bucur sa mai fie multi ca noi,care sa aprecieze muzica adevarata(si aici nu vreau sa-i insir pe TOTI,marii "colosi"ai muzicii rock si beat ai anilor '70,'80 poate si dupa).
Un week-end placut va doresc,
Cu stima,
matei zoltan alexandru
10  Discutii generale / Forum / contestatie pentru "Luptator Rol Determinanr",CPRD : Noiembrie 23, 2015, 11:40:49
Buna ziua,

V-as ruga ,daca cineva are cunostinta,care sunt demersurile pentru a depune o contestatie la C.P.R.D.,sau eventual de a solicita o audienta la d-l deputat ,presedinte al C.P.R.D,d-l SEFER,?;nu de altceva,dar poate exista o sansa sa fie reanalizate unele dosare respinse de "COMISIE",din lipsa de documente ori ratacite ori pierdute sau si mai grav,sustrase in mod intentionat de unele persoane ale caror identitate nu va putea fi identificata  niciodata?
Pagini: [1]