Main Content:

  Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  Asociatii / Asociaţia Decembrie 1989 - Metrou - Romania / Servicii ddd de top in capitala : Mai 21, 2021, 16:47:02
Daca aveti nevoie de cele mai bune servicii atunci cand aveti probleme cu daunatorii noi putem fi de fiecare data cea mai buna alegere, servicii de dezinsectie dar si de deratizare la cele mai bune tarife de pe piata, special adaptate fiecarei probleme.
2  Asociatii / Asociaţia Decembrie 1989 - Metrou - Romania / Răspuns: Inchirieri masini - rent a car Bucuresti : Ianuarie 27, 2021, 21:00:35
De asemenea clientii care aterizeaza pe aeroportul de langa Bucuresti pot beneficia de la Rent a car Otopeni de servicii excelente si de livrare a masinilor direct pe aeroport. Masinile noastre nu vor fi inscriptionate ca in cazul altor companii de inchirieri auto Otopeni au efectuate la zi toate reviziile si sunt cat se poate de bine intretinute si echipate in functie de sezon, de la anvelope de iarna in sezonul rece si pana la scaune auto sau gps pentru sofer. Daca vrei o oferta personalizata sau o masina de cea mai buna calitate nu ezita sa ne contactezi suntem non stop disponbili cu cele mai bune oferte de pe piata, pentru perioade lungi de timp oferim de fiecare data reduceri semnificative de pret indiferent de gama masinii pe care alegi sa o inchiriezi.

3  Asociatii / Asociaţia Decembrie 1989 - Metrou - Romania / Inchirieri masini - rent a car Bucuresti : Decembrie 24, 2020, 15:58:53
Aveti nevoie de o masina in perioada urmatoare si nu stiti de unde sa o luati/ Noi va oferim cele mai bune oferte de inchirieri auto in Bucuresti la tarife cat se poate de competitive. Masinile pe care vi le punem la dispozitie pe rent-a-car-otopeni.ro sunt extrem de bine intretinute si au la zi efectuate toate reviziile. Daca aveti nevoie de inchirieri auto Bucuresti economice, cu masini noi , fara limita de km sau fara sa va percepem garantia noi suntem cea mai buna solutie de care puteti sa beneficiati. De asemenea daca aterizati in aeroportul din Otopeni si aveti nevoie de un autoturism pentru deplasare pe toata perioada sederii dumneavoastra in tara puteti opta pentru rent a car Bucuresti cu posibilitatea de livrare a masinii direct in aeroport la terminalul sosiri. Serviciile noastre se adreseaza oricarei categorii de clienti care au nevoie de o masina pentru o perioada anumita de timp, de asemenea suntem disponibili cu aceste oferte si pentru companii unde oferim servicii de leasing operational sau inchirieri auto Bucuresti pe termen lung. La noi veti gasii o flota impresionanta de unde puteti sa va alegeti masina, avem peste 60 de autoturisme disponibile, perioada minima de inchiriere este de 3 zile, asadar daca aveti in perioada urmatoare nevoie de o oferta personalizata de inchirieri auto nu ezitati sa ne contactati, va asteptam non stop cu cele mai bune oferte si cotatii de pret de pe piata.


Pagini: [1]