Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10

 21 
  : Iunie 08, 2021, 16:36:09  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Anunt  al Asociatiei Luptatorilor, Ranitilor si Urmasii Eroilor "Brasov - Decembrie 1989", cu privire la sarbatoarea Inaltarii Domnului si Zilei Eroilor. 22 
  : Iunie 08, 2021, 16:25:10  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Multumim domnule Viasat. Am folosit materialele primite de la dumneavoastra pentru o postare pe pagina de Facebook a Portalului.

 23 
  : Iunie 07, 2021, 21:32:25  
Creat de Mircea Boaba - Ultimul mesaj de către NVal
Mihai Babitchi BLOCUL NAȚIONAL AL REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE '89 - ROMÂNIA
3h  ·  https://www.facebook.com/groups/673260779399342/user/100002606687147
FEDERAȚIA ASOCIAȚIILOR DE REVOLUȚIONARI DIN ORAȘELE-MARTIR
Alba-Iulia, str. Decebal nr. 13
Telfax: 0258.818108                                                    Domnule Președinte Klaus Johannis
  Federația Asociațiilor de Revoluționari din Orașele-Martir (12 orașe din totalul de 18 Orașe-Martir) vă solicită cu tot respectul să restituiți pentru reanalizare la Camera Deputaților „Legea pentru modificarea Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987 și pentru revolta muncitorească anticomunistă din Valea Jiului – Lupeni – august 1977, nr.341/2004”, votată în 3 iunie 2021.  Motive:
Federația noastră a salutat inițiativa liderilor de grup parlamentar Gabriel Andronache, Liviu Ionuț Moșteanu, Csoma Botond și Varujan Pambuccian, de a propune unele amendamente necesare și urgente la Legea 341/2004 cu modificările și completările ulterioare, sperând că va deveni operantă și OUG 95/2014, care zace de 6 ani în sertarele Camerei Deputaților fără să fie supusă votului în plen. Federația are în Statut clauza specială a eliminării impostorilor din rândul revoluționarilor, respectiv reabilitarea conceptului de „revoluție” și „revoluționar” în conștiința publică. Considerăm că  prin anularea competenței CPRD de a soluționa cu putere de lege, substituindu-se justiției, contestațiile la deciziile SSRMLRC privind acordarea titlurilor de revoluționar, inclusiv acela de „Revoluționar cu Rol Determinant se stopează una din căile importante de  proliferare a fenomenului corupției, întrucât cele mai multe dosare ale unor impostori au căpătat girul CPRD, după ce au fost respinse de SSRMLRC.
 Respingem cu hotărâre preluarea unui articol din legea veche, potrivit căruia dosarele noi depuse pentru preschimbare trebuie să fie supervizate de o asociație înființată până în 31 decembrie 1992. Nu există niciun argument pozitiv, absolut niciunul, care să justifice această clauză perfidă, introdusă pe vremuri în Legea 42/1990, preluată tendențios și în Legea 341/2004, pentru a servi interesele mercantile ale unor președinți de asociație. De regulă doar în orașele mari sunt mai mult de o asociație de revoluționari iar cele înființate după 1992 sunt obligate să caute susținere, de aceea, în alte localități. Cum poate o asociație din Brașov, Cluj, București sau Cugir de pildă să supervizeze dosare ale unor revoluționari din Alba-Iulia, Pitești, Lugoj, Arad, Orăștie, Brăila, Galați etc. deși nu au cunoștință de evenimentele petrecute acolo în Decembrie 1989?! Sau în niciun caz nu au cunoștință de implicarea fiecărui solicitant de titlu, în evenimentele petrecute în acele orașe. Oare sângele răniților din asociațiile înființate după 1992 este mai puțin roșu iar răniții și morții din aceste localități sunt mai puțin răniți sau morți decât cei din asociațiile înființate înainte de 1992 din moment ce aceasta din urmă primește ascendență  discriminatorie?!! Se menține astfel calea de proliferare a corupției, întrucât asociațiilor înființate înainte de 1992 și-au condiționat - și o vor face și în continuare - supervizarea dosarelor de obținerea unor sume de bani. Apare și cazul grotesc că supervizările pot fi acordate de un impostor. De exemplu o asociație din Alba-Iulia a primit pentru Legea 42/1990 susținerea unei asociații din Brașov, dispărută între timp, iar pentru Legea 341/2004 susținerea unei asociații din Cugir, al cărei președinte este rănit într-un accident auto (derapaj la o trecere de cale ferată) în data de 23 decembrie 1989 și, potrivit OUG 95/2014, este un impostor (nu e rănit de glonț) și ar trebui să-și piardă certificatul obținut prin fals (are la dosar declarație că executa o misiune de luptă). Precizarea că cei care supervizează răspund penal pentru asta este doar ipotetic descurajantă; ea  poate fi valabilă mai degrabă pentru președintele asociației din care face parte solicitantul.
 Federația a depus un memoriu asemănător și la CPRD prin intermediul deputatului PNL de Alba, Florin Roman. Nu am primit niciun răspuns, iar după cum arată varianta votată în Camera Deputaților nu există voința politică de a se elimina impostorii. După cum nici la Secretariatul de Stat pentru problemele revoluționarilor nu s-a făcut nimic în acest sens.
 Domnule Președinte, ați rămas ultima speranță a revoluționarilor adevărați, împotriva cărora se duce de 31 de ani o insistentă bătălie mediatică și politică pentru ca sacrificiul lor să cadă în derizoriu și să le fie refuzat dreptul la respectul și recunoștința publică.
 Președinte
      Ec. Mihai Babițchi

 24 
  : Iunie 07, 2021, 17:28:23  
Creat de nor - Ultimul mesaj de către Viasat


Cand ați dat alarma în urmă cu un an și ceva, am considerat că vă pripiți, domnule Iosif; acum constat că eu mă aflam în eroare.
Să citiți cu toții, domnilor revoluționari ai României, însemnare de astăzi a judecătoarei Adriana Stoicescu în contul ei de Facebook.

 25 
  : Iunie 07, 2021, 17:12:57  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Viasat
Un general adevărat, un luptător dintre cei mai rezistenți ai istoriei și un român exemplar! Vivat! Dumnezeu l-a îmbogățit în zile ca să mai putem compara și în acest al teilea deceniu al noului mileniu diferența dintre ce eram și ce-am ajuns, să vedem distanța de la adevărați, la falsi, deosebirea dintre adevăr și înșelăciune.

 26 
  : Iunie 07, 2021, 11:28:36  
Creat de mercurie - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Chiar fara cuvinte!

 27 
  : Iunie 07, 2021, 11:27:13  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif


Generalul Constantin Nastase, cel mai in varsta veteran al tarii, a implinit 106 ani si a fost decorat cu Emblema de Onoare a Armate Romane, la ceremonie participand si Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca. Intre cei prezenti la eveniment, veteranul era singurul care nu se temea de moarte, nepurtand masca impusa de nedeclarata (oficial) pandemie. Felicitari demnului general!


 28 
  : Iunie 07, 2021, 11:03:27  
Creat de raspopc - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
.

 29 
  : Iunie 05, 2021, 10:57:13  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Mr. G
Fulbot, noua ÎNȘELĂTORIE care-i vizează pe românii cu smartphone
Autor:  Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 05/06/2021 00:29
Sursa foto: news.sky.com
 
Fenomenul „Flubot” este o înșelătorie cu mesaje text care infectează în principal telefoanele Android din toate rețelele și acționează la nivelul mai multor țări din Europa. Este răspândit prin SMS-uri, care sunt trimise pentru a apărea ca și cum ar proveni de la companii legitime, în principal firme de curierat.
SMS-ul conține un link către un site web infectat, care oferă victimei instrucțiuni despre cum să descarce o aplicație APK (pachet Android) necesară pentru a gestiona livrarea coletului (inexistent). Odată descărcat, malware-ul stabilește drepturi de administrator pe telefonul victimei și execută cel puțin una dintre acțiunile de mai jos:
 
Folosește fișierul „Contacte” al telefonului infectat pentru a răspândi în continuare malware-ul prin trimiterea de mesaje personalizate către fiecare persoană de contact, adică folosirea numelui lor în corpul SMS-ului pentru a crește credibilitatea;
Direcționează victima către site-uri de phishing externe (permițând fraudatorilor să fure informații de autentificare/parolă și alte date personale sensibile);
Interceptează mesajele SMS primite pe telefon, pentru a prelua parolele unice transmise (OTP), de exemplu de către instituții bancare. OTP-urile sunt utilizate ulterior pentru a fura fonduri sau informații de la victime, de ex.: prin conectarea la conturile lor bancare și inițierea unor tranzacții;
Se răspândește prin trimiterea unor volume mari de SMS-uri (care conțin link-uri infectate) către destinații naționale sau internaționale cu costuri ridicate, precum și MMS-uri către numere cu tarif premium;
Folosește spyware pentru a culege date sensibile deținute, trimise sau primite pe telefon și poate efectua diverse tranzacții financiare;
De asemenea, utilizatorii iOS care accesează link-urile sunt direcționați către site-uri false în care, de exemplu, li se comunică faptul că au câștigat un terminal de ultimă generație în schimbul introducerii unor date cu caracter personal.
Cum te poți proteja?
Activarea unui serviciu antivirus și scanarea telefonului te pot ajuta să identifici dacă dispozitivul tău a fost infectat cu „Flubot”. De asemenea, un astfel de serviciu te poate ajuta să ștergi și alte programe malware.
Pentru situația în care ai certitudinea că dispozitivul tău Android a fost infectat cu malware-ul “Flubot” și serviciul antivirus nu îl poate șterge, o modalitate sigură de a-l elimina este de a efectua o resetare la setările din fabrică (factory reset). Nu este indicat să faceți back-up pentru dispozitiv înainte de resetare, pentru a evita reîncărcarea malware-ului prin backup. Backup-urile aplicațiilor ar trebui să fie în continuare posibile, de ex. Google Photos.
Important de știut: în urma unui factory reset, telefonul va fi adus la setările inițiale (din fabrică). Toate datele din SIM și din cardul de memorie vor fi păstrate, în timp ce datele din memoria internă a telefonului vor fi șterse.
 

 

 30 
  : Iunie 05, 2021, 02:27:49  
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către Gheorghe Iosif
Felicitari tuturor noiembristilor care au luptat pentru aceasta recunoastere oficiala!


www.stiripesurse.ro/senatorii-au-stabilit-ca-ziua-de-15-noiembrie-sa-fie-ziua-revoltei-anticomuniste-de-la-brasov-din-19_1823799.html
Joi, 3 iunie 2021

Senatorii au stabilit ca ziua de 15 noiembrie să fie Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987

Autor: Anca-Adriana Huza. Sursa foto: Inquam Photos / George CalinPlenul Senatului a adoptat, miercuri, un proiect prin care 15 noiembrie este declarată Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987.
Proiectul, iniţiat de parlamentari de la PNL, susţinut de cei de la USR PLUS şi de un deputat PSD, este argumentat prin faptul că "fără revolta din 15 noiembrie 1987, probabil, nu erau posibile evenimentele din 22 decembrie 1989. Luptătorii anticomunişti din 15 noiembrie 1987 au arătat că este posibil să te opui dictaturii comuniste. Din acest motiv este relevantă şi trebuie cinstită, cum se cuvine, Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, an de an, în data de 15 noiembrie".
Potrivit unui amendament admis la comisia de specialitate, titlul propunerii legislative se modifică după cum urmează: "Lege pentru declararea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987".
Fondurile necesare alocate pentru comemorarea diverselor evenimente ale Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 pot fi asigurate şi din bugetele locale sau din bugetul autorităţilor şi instituţiilor publice, mai prevede actul normativ, scrie Agerpres.ro.
Senatul este prima Cameră sesizată.

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10