Main Content:

Pagini: 1 ... 644 645 [646] 647

Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9675 : Iulie 09, 2018, 08:04:34 »

Remember Marian Radian
https://www.facebook.com/marian.radian.5/posts/399015773925992
Marti, 27 noiembrie 2007

Pacat, pacat de sangele varsat!

Actiunea de blocare a finalizarii dosarelor Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si, implicit, a AFLARII ADEVARULUI despre cei care au ordonat moartea a peste 1100, mutilarea a peste 3500 de raniti si retinerea in temnitele comuniste a peste 800 dintre sutele de mii de manifestanti pasnici iesiti in strada, pentru sfanta libertate de miscare si exprimare, pentru indepartarea odioasei dictaturi comuniste, este instrumentata prin cele 4 institutii din care 3 ale statutului si 1 care tine de societatea civila, create, la prima vedere, pentru a reprezenta revolutionarii din Decembrie 1989, respectiv: Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, Comisia parlamentara a revolutionarilor din Decembrie 1989, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Blocul National al Revolutionarilor 1989.
Aceste institutii au fost create la indicatiile celor care, dupa 22 decembrie 1989 - momentul retinerii cuplului dictatorial Ceausescu in cazarma garnizoanei Targoviste -, au folosit moartea, teroarea, minciuna, santajul, dezinformarea, pentru a pune mana pe putere si pentru a-si justifica legitimitatea in fata puhoiului de manifestanti anticomunisti, precum si a opiniei publice internationale .
Astazi este mai mult decat evident acest aspect, prin impunerea in fruntea acestor 4 institutii a oamenilor de casa ai lui Ion Iliescu, oameni santajabili si murdari.
Vom incerca sa prezentam cateva din faptele lor penale si ilegale care ii lega si ii determina sa actioneze prin prisma santajului la care se supun unul pe altul.
1. Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 - este condus de Puiu Nicolae Fesan.
La prima vedere acesta pare si chiar se straduieste, sa arate ca un revolutionar autentic si dispus ca sa transforme institutia in fruntea careia a fost numit cu concursul si chiar impunerea lui Ion Iliescu, intr-o institutie "pentru" revolutionarii din decembrie 1989 si nu "impotriva" acestora, dusa pana la prigoana celor care nu raspund la comenzile politice sau interesele financiare impuse.
De la venirea acestuia la conducerea institutiei, aceasta a fost pusa la dispozitia comisiei parlamentare, a finului lui Ion Iliescu si toata "activitatea" se desfasoara la indicatiile acestuia din urma.
a. Acest lucru este posibil deoarece Puiu Nicolae Fesan, este santajabil, este un adevarat impostor al revolutiei. Nu contestam participarea lui ca luptator la revolutie, dar prin DETINEREA inca din anul 1993 - 1994, a certificatului de revolutionar de RETINUT, calitate pe care nu o merita si nici nu o poate justifica prin activitatea sa la revolutie, acesta este santajabil.
Concret, prin inselaciune, fals si uz de fals, acesta a obtinut certificatul de RETINUT in baza caruia a beneficiat de scutiri de impozit pe salariu si alte drepturi prevazute de lege la acea vreme .
Faptul ca el nu merita si nu isi justifica aceasta calitate se poate proba prin declaratiile lui. Astfel pe Portalul Revolutiei in data de 06.08.2007 acesta afirma: "e drept, in lista de 33 de certificate de retinuti am fost trecut si eu, pe care nu am semnat-o niciodata … nu am cerut niciodata acest certificat, iar cei din Sibiu care scrieti pe portal ar fi bine sa recunoasteti si conditiile in care s-au acordat acestea (Huh)". Mai mult decat atat, in declaratia lui personala acesta afirma "nu am fost retinut, ranit si nu mi s-au adus pagube materiale". Atunci se pune intrebarea: daca nu ai fost retinut de ce ai acceptata acest certificat si de ce ani de zile l-ai folosit pentru a beneficia de drepturi pe care nu le meritai?

b. In data de 12.10.2007, la Targoviste (localitate predestinata tradarii) semneaza, angajand Guvernul Romaniei prin semnatura sa, impreuna cu Blocul National al Revolutionarilor 1989, un proces verbal in care este precizat: "In perioada 15 - 22 octombrie 2007, din partea B.N.R - ului se nominalizeaza urmatoarele persoane care vor participa la lucrarile Comisie Guvernamentale: Perju Daniel, Stefan Danut (atentie la aceasta persoana!!!), Ionita Gheorghe, Costache Nicolae, Cristian Lefter, Badea Ion, si Enache Alina Ioana care ulterior (atentie!!!) din 25 noiembrie 2007 va fi angajata in functia de jurist sau inspector la S.S.P.R. in urma unui concurs".

Pentru ca santajul dintre aceste institutii si persoanele care le conduc, sa fie vizibil, in data de 04 noiembrie 2007, comisia parlamentara face public prin intermediul presei faptul ca "in dosarele revolutionarilor sunt acte false" si este dat ca exemplu o fotografie de la revolutie cu... Enache Alina Ioana.

c. In data de 16.11.2007, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, avizeaza favorabil preschimbarea unui numar de 22 de certificate de revolutionar, de la asociatia lui Stefan Danut (persoana nominalizata mai sus) dintre care 6 membri din familia acestuia, astfel: Stefan Ion - frate, Stefan Gheorghe - frate, Stefan Niculae - frate, Gita Elena - sotie, Gita Stefan - fratele sotiei si Gita Vasile-Tanase - fratele sotiei. El, presedintele asociatie isi luase certificatul anterior. Nimic nu ii impiedica pe acestia sa isi ia certificatele daca au fost la revolutie, dar sunt amanunte pe care secretarul de stat Puiu Nicolae Fesan le stia si care pun la indoiala corectitudinea operatiunii. Anul trecut sotia lui Stefan Daniel, (pe atunci o chema Stefan Elena), si rudele acestuia, au solicitat certificatul de revolutionar, dar fostul secretar de stat, deoarece a fost avertizat prin depunerea de documente la aceasta institutie, a refuzat preschimbarea deoarece, unul dintre documente emis de fostul CFSN pe numele de Stefan Elena era reclamat ca document fals. Acest aspect fostul secretar de stat l-a consemnat in procesul verbal de predare-primire incheiat cu Puiu Fesan. Pentru a prosti lumea si a ascunde faradelegea, complicii gasesc solutia: Stefan Elena divorteaza de Stefan Danut, isi reia numele de fata - Gita Elena, se duc la CFSN (probabil ca la Campia Turzii inca mai exista) iau o adeverinta pe numele Gita Elena, si ea si fratii isi preschimba certificatele de revolutionar .
Mai facem precizarea ca Stefan Danut este bolnav psihic, cunoscut in zona ca o persoana cu multe iesiri animalice si necontrolate si, nu este singura persoana cu probleme psihice din anturajul celor 4 institutii infratite in scopul salvarii lui Ion Iliescu si ingroparea dosarelor revolutiei din decembrie 1989, prin promovarea unor revolutionari falsi sau care au tras in adevaratii revolutionari .

d. Adevaratii revolutionari ii vedeti zi de zi la portile SSPR-ului batjocoriti si injositi de militienii care sunt tot mai numerosi la aceasta institutie .
Nu sunt promovati adevaratii revolutionari pentru ca acestia in declaratiile lor date la Parchetul Militar spun adevaruri care nu trebuiau spuse si scot in evidenta fata nevazuta a revolutiei romane. Secretarul de stat Puiu Fesan sub obladuirea Comisie parlamentare, pentru a minimaliza importanta anchetei desfasurata de Parchetul Militar si pentru a veni in sprijinul criminalilor din decembrie 1989, ameninta si afirma ca nu ia in considerare documentele emise de Prachetul Militar. Cum este posibil ca un demnitar al statului roman sa faca astfel de declaratii?
La comisia care functioneaza la SSPR, din partea Ministerului Internelor si al Reformei Administrative, reprezentant este Strugariu Dorel, care desi nu era militian inainte de 1989, in activitatea lui denota si etaleaza comportamentul acestora.
Strugariu Dorel in anul 1989 era strungar la Grivita Rosie, era sportiv la Dinamo (avea ochi albastri?) si a intrat in C.C. la Revolutie cu legitimatia de sportiv (?) nu cu buletinul cum au intrat revolutionarii. La inceputul anului 1990, face o simpla cerere si este angajat militian fara a face o scoala in acest sens.
El recunoaste in declaratia lui ca: "la revolutia a tras de a inrosit arma", in C.C. a luat succesiv mai multe arme de la demisol - bucatarie (oare de unde stia ca sunt arme acolo?), de la etajul 1, de la etajul 6 si in final cand i se da pusca mitraliera solicita pistol mitraliera "deoarece sunt specialist in pistol mitraliera". Nicidata nu a justifivat ce a facut cu cele patru arme luate anterior .
In declaratia lui de "ranit" spune despre data de 25 decembrie 1989: "ni s-au dat legitimatii semnate de Iordan Radulescu, de acces in sediul C.C. si ni s-a permis sa plecam acasa pentru a ne odihni si apoi sa revenim. In data de 26.12.’89 am revenit la C.C. in jurul orelor 10 - 11.00. Precizez ca ajuns acasa in 25.12.’89 cu dureri foarte mari la piciorul impuscat unde era schija al carui capat era vizibil si iesit 3-4 mm, fratele meu mi-a scos-o cu dintii intrucat cu mana nu a reusit". Intr-o alta declaratie tot de ranit, data tot oficial, spune despe tratarea aceleasi rani: "Afland ca in acele zile teroristii impuscau ranitii in spitale, am refuzat sa merg la spital si am ramas in C.C. pana pe data de 31.12.1989 beneficind de ingrijiri la infirmeria provizorie care exista in C.C.” Oare care este adevarul si de care parte a baricadei a fost militianul Struagariu Dorel, cel care acum verifica dosarele revolutiei?

Nu putem omite faptul ca acesta a fost recunoscut de unul dintre revolutionarii asupra caruia s-a tras de la etajul 6 al C.C., cand traversa pasarela, ca fiind cel care a tras asupra lui. Iata cum s-a intalnit criminalul cu victima si calaul controleaza victima. Mai mult decat atat Puiu Fesan afirma ca militianul este: "cainele lui de paza".

e. De aproximativ 2 ani functiona, cu beneficii minore este adevarat, Portalul Revolutiei si forumul acestuia. Era locul unde revolutionarii aveau posibilitatea sa comunice intre ei, sa isi spuna necazurile si indeplinirile, era locul in care acestia se descatusau folosind adevaratul nume sau un pseudonim.
Deoarece, din ce in ce mai multi revolutionari au inceput sa identifice figura hidoasa a lui Puiu Fesan, acesta (nu stim daca legal, in acest sens, solicitam organelor de ancheta demararea cercetarilor) a luat prin SSPR in administrare acest portal si pentru ca revolutionarii spuneau adevarul a blocat forumul acestuia, de comun acord cu Cutean Emilian, lasand revolutionarii fara nici un fel de mijloc de comunicare .

Intrebam: daca functionarea lui este platita din bani publici, este normala folosirea acestuia numai pentru prezentarea pompoasa a tot mai deselor intalniri dintre infractorii instalati in fruntea celor 4 institutii ?

f. Pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie se afla dosarul in care este judecat Cutean Emilian, cumatrul lui Ion Iliescu, pentru ca a furat, in anul 2004, de la S.S.P.R. suma de 3 miliarde de lei, suma pe care a deturnat-o la propria asociatie si, de unde a luat banii si si-a facut depozite bancare pe numele sau .
Suma calculata de Curtea de Conturi si de DNA a ajuns la 12,5 miliarde de lei .
Pentru a-l apara pe cumatrul lui Ion Iliescu, instanta de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, decide desfasurarea unei expertize financiar contabile, o procedura legala de altfel.
Expertul contabil, in loc sa se limiteze la indatoririle legale de a constata sau nu modul cum au fost furati banii contribuabililor, bani de la bugetul statului, face comentarii la adresa organelor de cercetare (a procurorilor DNA) lipsind doar eticheta de pus acestora ca: incompetenti.
Expertul financiar, dupa ce este dus si instalat la SSPR de Cutean Emilian, cumatrul lui Ion Iliescu, hotul banilor din bugetul de stat, actualul deputat si presedinte al Comisiei parlamentare a revolutionarilor, cu statut de control parlamentar asupra institutiei pe care a fraudat-o (situatie unica in lume), in interiorul expertizei foloseste acte false sau pune acte care nu sunt si nu au fost niciodata inregistrate la SSPR, facute acum, deoarece pe timpul anchetei nu au existat .
Mai mult decat atat, la dosarul cauzei Puiu Fesan, pentru a da o mana de ajutor la ingroparea faradelegii, ACUM IN ANUL 2007, depune o adresa prin care spune: "Asociatia Club 22, ne-a adus justificarea sumei de 299.568 lei - RON, suma alocata acestei asociatii prin subprogramul … . Ne-au fost prezentate de asemenea toate ordinele de plata si documentele corelative care au facut obiectul platilor efectuate la utilitati, respectiv …. . De asemenea, in contul institutiei noastre a fost virata suma de 7.614 lei cu titlu de rest de plata dobanda".
Domnul Puiu Fesan UITA sa spuna ca platile au foast facute in anul 2007, ca banii de la buget se justifica, se acorda si se cheltuie in interiorul anului fiscal, respectiv 2004, etc. Daca totul a fost corect si a depus justificarile de ce s-a mai platit un "rest de plata dobanda" dle Puiu Fesan Huh
Iata cum prin folosirea functiei publice de catre hotul cu rol de control si de catre cel controlat si prin mituirea expertilor se incearca scaparea de la raspundere a lui Cutean Emilian.

g. Angajati de la SSPR cauta revolutionarii acasa sau la locul de munca si ii santajeaza in vederea obtinerii de foloase contra certificatelor fara ca institutia si conducerea sa ia masuri impotriva acestora .

2. Comisia parlamentara a revolutionarilor este condusa de - deputatul Emilian Vasile Cutean

a. Inainte de 1989 a fost ingrijitor caiilor lui Sergiu Nicolaescu la Studiourile Cinematografice de La Buftea.

b. A ajuns deputat in Parlamentul Romaniei pe listele PSD Alba, prin metoda redistribuirii voturilor.
Pe liste a avut acces, pe locul 3, datorita faptului ca este cumatrul lui Ion Iliescu .
In judetul Alba, PSD a obtinut 28% din voturile valabil exprimate, fapt care conferea PSD un numar de 1,68 deputati, tinind cont de faptul ca Jud. Alba are per total 6 deputati .
In aceasta situatie acordarea unui mandat de deputat unei persoane care nu a avut nici un vot este de neinteles, fapt care atesta necesitatea schimbarii sistemului de vot in Romania.

c. Este presedinte al asociatiei revolutionare de casa a lui Ion Iliescu, formata in principal dintre cei care dupa 22 decembrie 1989 s-au situat de partea minciunii, santajului si dezinformarii poporului raman, pentru justificarea preluarii puterii de catre noua nomenclatura comunista.
Prin aceasta asociatie au ajuns revolutionari cu acte multe persoane controversate, aflate in stare de cercetare petru faptul ca anterior datei de 22 decembrie 1989, au facut parte din fortele de represiune ale sitemului comunist, exemplificand cu: fostii ofiteri inferiori Dumitru Iliescu, Gabriel Nagy, Ion Suceava ajunsi peste noapte generali inaintati in grad pe banda rulanta de Ion Iliescu pentru crimele savarsite sau dosite din Decembrie 1989. Tot prin intermediul acestei asociatii aproape 130 de fosti militieni au fost recompensati cu certificate de revolutionar pentru "aceleasi merite deosebite", printre ei numarandu-se si fostul sef al Sectie 1 Politie, Croitoru.

d. In anul 1996, fiind in stare avansata de ebrietate, il ataca si il bate in sediul asociatiei pe revolutionarul ranit Mircea Serbanica. Acesta anunta Sectia 1 Politie, de unde vine un echipaj condus de un colonel. Cuteanu Emilian, cand este in stare de ebrietate nu se poate controla si ataca echpajul de poltie, rupand epoletii ofiterilor veniti, dezarmandu-l pe colonel si tragand chiar un foc de arma.
Dosarul este plimbat de la o instanta la alta, iar in anul 2000 cand Ion Iliescu ajunge din nou la putere, dosarul este pur si simplu facut disparut.

e. In anul 2003, la comanda lui Ion Iliescu si fara a avea numire oficiala, cu ajutorul vestitului Myky Spaga, intra pur si simplu in SSPR declarandu-se secretar de stat.
In anul 2004 isi incheie mandatul de secretar de stat prin deturnarea sumei de 2,9 miliarde de lei din bugetul SSPR transferandu-i asociatiei lui, de unde ii deturneaza din nou si isi face depozite bancare pe numele lui .
Dosarul acestei fraude mai mult decat vizibile si dovedite, se afla de peste 3 (trei) ani in judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, datorita unui complet de judecata, care isi propune foarte putin la fiecare infatisare .
Pentru a scapa de raspunderea legala si de condamnare, vinde un teren in urma cu 2-3 luni si ii mituieste pe expertul financiar si pe secretarul de stat determinandu-i pe acestia sa falsifice documente sau sa depuna la dosar documente false, transformandu-i pe acestia si incadrandu-i la "favorizarea infractorului" fapta pedepsita de Codul Penal .
Nicaieri in lume nu mai exista o situatie ca in Romania, cand o persoana judecata pentru ca a fraudat o instituie bugetara, este numita si mentinuta cu indaratnicie intr-o functie care genereaza control la acea institutie bugetara. Mai mult instanta de judecata nu are nici o reactie in acest sens.

f. In perioada 2000 - 2003 se hotaraste sa-si desavarseasca studiile si astfel termina liceul si face si facultatea la vestita Biotera.

g. Ajuns parlamentar din ingrijitor de cai, se instaleaza, tot cu sprijinul lui Ion Iliescu, presedinte al comisie revolutionarilor cu toate ca insasi calitatea lui de revolutionar este indoielnica.
La revolutie a venit cel mai probabil in data de 22 decembrie seara, iar dupa multi altii in data de 23 decembrie 1989. In dosarul sau vorbeste despre participarea la revolutie in data de 21 decembrie 1989 in zona Romana si universitate, dar martorii si timpul nu confirma aceste "povesti". Daca era un "superman" putea face cele povestite, dar daca tineti cont de conditiile din decembrie 1989 si ce povesteste el, este simplu de inteles faptul ca a citit niste declaratii si apoi a incercat sa se transpuna in pielea acestora, fara a reusi sa convinga. De fapt, nimeni si nici un document din dosarul individual nu confirma participarea din data de 21 decembrie 1989. Apropos: el vorbeste de faptul ca l-a vazut pe Dan Iosif, urcat pe stalp sa vorbeasca multimii pe partea cu Inter cand toata lumea stie ca acesta a fost... pe partea cu restaurantul Dunarea.
De fapt, in declaratie sale, spune ca atunci cand s-a anuntat moartea generalului Milea, el era in balconul locuintei, situata in zona Pantelimon si a fugit catre centrul orasului. Cand a ajuns la Universitate (deci i-au trebuit aproape doua ore sa ajunga de acasa in centru, iar cu o zi inainte in aproximativ trei ore s-a batut si cu cordoanele de ordine, a fost si in piata Amzei sa lase o geanta, s-a intors si iarasi s-a batut cu fortele de ordine, s-a dus acasa si a revenit in centru pe la Unirii, a urcat pe masinile de pompieri, care trecusera prin zona cu peste trei ore inainte şi… din mers la vazut si pe Dan Iosif), si pentru ca Ceausestii au fugit (oare de unde stia ca in elicopter sunt acestia), nu s-a dus la C.C. unde se ducea toata lumea si a facut un ocol de vreo trei ore pe la radio, de unde a revenit seara la C.C. Dar apropos, in afara faptului ca toate declaratiile si documentele de la dosar vorbesc despre faptul ca acesta a fost in C.C. in perioada 22 decembrie 1989 - ianuarie 1990, este o declaratie care spune ca el, a intrat in C.C. in dimineata lui 22 decembrie 1989, fapt pe care el insusi nu il sustine in declaratia data.

h. Din functia de presedinte al comisie parlamentare a revolutionarilor s-a remarcat in permanenta in blocarea preschimbarii certificatelor pentru peste 75% dintre revolutionari pe motiv ca sunt vinovati de a se fi pus la dispozitia organelor de ancheta a dosarelor Revolutie Romane din Decembrie 1989 .
Sintagma mereu folosita "curatenia" revolutionarilor, probabil termenul de curatenie il obsedeaza din perioada cand ingrijea caii.
Abuzurile savarsite aici sunt vizibile si tot mai des folosite, dar umbrela lui tataie este hotaratoare.
Acum il santajeaza pe secretarul de stat Puiu Fesan, prin intermediul prietenului sau Mircea Bucur (ex-deputat de P.B.N.R. , P.R.M. , P.S.D., fost pe la P.D. şi mai nou liant intre cei doi revolutionari impostori, nominalizati de P.N.L. si P.S.D.), autoinstalat intr-o functie de conducere a Blocului National al Revolutionarilor , la congresul fantoma de la Brasov, si impiedica cu nonsalanta intrarea in posesia certificatului pe revolutionarii autentici pe motive puierile de genul "este contestat la nivelul CPRD" fara a prezenta o astfel de contestatie (de altfel legea precizeaza ca actiunea de contestare este uletrioara derularii perioadei de preschimbare a certificatelor, deci dupa 31 martie 2008), "nu are viz de la o asociatie legal infiintata" cu toate ca exista hotarari judecatoresti in acest sens, sau "se presupune a avea la dosar actul" cu toate ca, in cazul actului incriminat el este cel care a inscenat o introducere falsa intr-un dosar, iar semnatarul si-a asumat paternitatea acestuia, si multe multe alte motive nesustinute legal.
Interesant este faptul ca tocmai el este sustinut in aceasta comisie de un fost informator, in persoana deputatului Firkzak Ion, de un fost ofiter cu achi albastri si lustrabil conform declaratiei Societatii Timisoara, deputatul Mircovici si de juristul Ioan Taracila, cel care de fapt ar trebui sa fie primul care sa solicite intrarea in legalitate la aceasta comisie, insa afacerile din Baragan, supervizate si cocolosite de tatuca Ion Iliescu sunt mai importante decat cei care si-au sacrificat viata pentru a ajunge el baron de Calarasi.
Il intrebam pe Ioan Taracila: cand si cum functioneaza prezumtia de nevinovatie si care este sarcina legala a comisie parlamentare in preschimbarea certificatelor de revolutionar, avand in vedere art. 1 din Constitutia Romaniei privind separatia puterilor in stat?

Domnilor tineti minte "nimeni nu este mai presus de lege" şi mai devreme sau mai tarziu toti veti da socoteala!

i. La comisia parlamentara a revolutionarilor, Emilian Cutean, pentru a avea un refugiu in spatele - "nu eu am facut" - a angajat persoane care au probleme psihice grave. Este binecunoscuta prietenia dintre el si Dorel Hraga, care inca de cand era angajat sau nu la SSPR, a contribuit la distrugerea documentelor din dosarele revolutionarilor si la copierea unor dosare ale personalitatilor pentru santajarea acestora in campania electorala.

j. In anul 2004, la data intrarii in vigoare a legii recunostintei fata de revolutionarii din decembrie 1989, a reusit performanta ca in nici 30 de zile sa ii prezinte lui Ion Iliescu o lista cu 1266 de persoane pentru a li se preschimba certificatele, fara nici o verificare prealabila. In aceasta lista sunt persoane care au crime pe constiinta la revolutie, sau altele carora, culmea, acum el este cel care le retine certificatele.
Din preschimbarea certificatelor de revolutionar a facut o arma de santaj politic: "iti dau certificatul daca declari despre adversari ceva rau, inventat, sau iti iau certificatul daca nu faci cum iti spun".

3. In conducerea executiva a Blocului National al Revolutionarilor, printr-o inscenare nereusita, s-au strecurat unele persoane controversate care au probleme grave cu justitia si deci sunt santajabile.

a. Dorin Lazar Maior - presedinte al B.N.R. ex-deputat de P.B..N.R. , P.R.M. , P.S.D., fost pe la P.D. şi mai nou liant intre cei doi revolutionari impostori, nominalizati de P.N.L. si P.S.D.
Este cel care a contribuit la fraudarea Bancorexului şi mai nou la fraudarea Bancii Carpatica. Pozeaza într-un prieten al revolutionarilor, dar datorita trecutului sau dubios si al unor dosare, vreo 500, face un joc dublu care nu este pe placul nimanui. Ma devreme sau mai tarziu cei care astazi il folosesc pentru scindarea revolutionarilor il vor ingropa.

b. Duta Vasile - ex-senator de P.B.N.R. , P.R.M. , P.S.D., fost pe la P.D. şi mai nou liant intre cei doi revolutionari impostori, nominalizati de P.N.L. si P.S.D. O persoana cu o cultura mai mult decat indoielnica, la fel ca si exprimarea generala si, care cu ajutorul lui Maior a facut o facultate pe la Brasov.
Judecat si el pentru inselaciune şi mita.

c. Bebe Ivanovici - baronul de Ilfov, binecunoscut ca "Bebe certificat", cu multe condamnari si judecari la activ.

d. Cel care incearca, dar este mai mult decat penibil in a face aceste jocuri - aranjamente este Bucur Mircea, din Sibiu, la fel ca Puiu Fesan.

Bucur Mircea este absolvent al Scolii de Securitate de la Gradistea promotia 1974.
De fapt au facut si fac afaceri impreuna si prin impunerea la SSPR a unor angajati de prin Sibiu la aceasta institutie (unul dintre cei care fac certificate pe bani este "Adi de Sibiu" arhivarul SSPR, care se lauda ca il are pe Puiu Fesan la degetul mic si il face cand vrea)

Bucur Mircea este cel care a instrumentat frauda cu certificatele de RETINUT pentru persoanele neretinute in timpul revolutiei la Sibiu, cu ajutorul lui Bebe Certificat.
In anii 1993 - 1994, cand conform legii, comisia abilitata nu putea emite decat certificate de retinut, ranit, sau erou martir, folosind acte false, a obtinut mai multe certificate de retinut pentru persoane care cu adevarat au fost la revolutie, dar care meritau numai calitatea de remarcat prin fapte deosebite .
Printre acestia au fost si OAMENI DE CALITATE INCONTESTABILA care le-au refuzat sau dupa putin timp le-au depus, mai putin Mircea Bucur şi Fesan Puiu. Mai mult decat atat Mircea Bucur a si preschimbat certificatul de retinut cu sprijinul lui Cutean Emilian prin Decretul lui Ion Iliescu, dat in ultimele ore de presedinte al Romaniei .
În declaratia lui de revolutionar Mircea Bucur spune "am fost lamuriti de colonelul Craciun de a merge la Casa Armatei pentru ca era mai bine din punct de vedere al sigurantei", "precizez faptul ca noi ne-am baricadat deoarece auzeam focuri de arma", sau "la scurt timp a aparut colonelul Dragomir … care spunand ca daca in 5 minute nu se alege o noua structura ii va aresta pe toti cei din sala şi a iesit pentru scurt timp. Cand a revenit a comandat "cartus pe teava fata la perete", apoi a propus pentru a fi pus pe lista un jurist … etc .
Din toate aceste declaratii nu reese ca au fost RETINUTI dar iata au LUAT CERTIFICATE DE RETINUTI şi le-au folosit cu varf si indesat.
Însa din declaratia lui Mircea Bucur aflam: "deorece ii cunosteam pe cativa dintre taximetristii tineri din oras … s-au oferit ca sa iasa in oras cu autoturismul de serviciu si sa ne informeze cu privire la locatiile de unde se deschidea focul … eu m-am oferit sa informez armata cu privire la aceste locatii … eu intocmeam schite in urma informatiilor primite de la taximetristi si le predam la etajul 3 … aceasta activitate am indeplinit-o pe parcursul intregii zile de 24.12.1989". Rezultatul schitelor intocmite de Bucur Mircea in cursul zilei de 24.12.1989: … "au venit mai multi taximetristi impreuna cu Cretu Nicolae si care mi-au reprosat pe un ton agresiv ca transmit informatii false", care au dus la distrugerea a 67 de locatii altele decat cele indicate de taximetristi. Acestia spuneau ca "unitatile de armata trimise sa anihileze punctele de unde se tragea … distrugeau casele din imediata apropiere a acestora".

Iata cine a contribuit la MAREA DEZINFORMARE SI INTOXICARE din Decembrie 1989!

De altfel in Procesul verbal al sedintei organizatiei de revolutionari din Sibiu, din data de 25 iulie 2002, Bucur Mircea recunoaste ca a fost informator al securitatii inainte de 1989, astfel: "La aceste acuzatii Bucur Mircea raspunde ca avand 18 iesiri din tara la raliuri inainte de 1989, a fost obligat sa dea 18 inscrise la securitate".
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9676 : Iulie 09, 2018, 16:54:37 »

Facebook : https://www.facebook.com/marian.radian.5?hc_ref=ARRJLt0yFpKljMQ1JAS534EFPekub4phX7s9fC1n3viZszPGBX4Cyph1iQdHTSDRm80&fref=nf

" Prezentare

    Din Orașul Bruxelles
    Data înscrierii decembrie 2016 "

" Marian Radian
1 Mai ·

Au ajuns zdrentele colaboratoare sa judece revolutionarii !!! Asta e grav pt ca i-ati acceptat printre voi si va fac praf !
Nu sunt determinant, sunt urmas si mi-am luat numele sotiei .
Fiind plecat din tara din prea multa scarba in raport cu nemernicii ce au condus si conduc Romania !!!
Secu si uneltele v-au condus si ati tacut !!! ca sa nu mai zic ca le-ati dat legitimitate si asa mai departe !!! Va meritati soarta ! "

Nu stiu ce sa zic despre credibilitatea care ar trebui acordata acestui 'domn din Bruxelles', cum singur se recomanda in acest cont de FB 'deschis' in 2016 ... !?!  !?!  !?!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9677 : Iulie 15, 2018, 17:26:02 »

Dorel Haraga
REVOLUTIONARII  ROMANIEI DECEMBRIE 1989, 13 iulie la 21:18
https://www.facebook.com/dorel.haraga/posts/2150491001645134


De curând, prin bunăvoința unui colaborator apropiat, DETERMINANT care a fost alături de mine în clădirea fostului CC al PCR, am primit lista alăturată, listă care cuprinde numele a 254 peroane civili și militari care au participat la revoluție în clădirea CC al PCR.
 Dintre cei 254 revoluționari, 67 sunt cadre MApN, deci mai rămân un număr de 127 civili care au participat la ocuparea obiectivului.
 Bineânțeles că am constatat ceva omisiuni în lista supusă atenției, omisiuni pe care le apreciem la aproximativ 15-20 civili.
 Dacă mai socotim și pe cei 25 civili care au ocupat clădirea CC al UTC, civili cărora li s-au eliberat legitimații semnate de DUMITRU MAZILU prin intermediul ADRIANEI BOGHIU în dupăamiaza zilei de 22.decembrie 1989,
 Iată că, cu toleranță, numărul civililor care au ocupat sediile centrale ale PCR și UTC, abea ajung la 200 persoane.
 Domnilor... CARE AȚI PROMOVAT PESTE 1000 (una mie) REVOLUȚIONARI CU ROL DETERMINANT ÎN CLĂDIREA CC a lPCR, CUM EXPLICAȚI DIFERENȚA DEOSEBIT DE MARE ÎN PLUS?
Și țineți cont de faptul că, din numărul efectiv NU AM SCĂZUT DECEDAȚII DIN PERIOADA 22 Dec. 1989 - PREZENT, număr care le o primă verificare sumară, este ce 22 CIVILI DECEDAȚI IDENTIFICAȚI DE SUBSEMNATUL.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9678 : Iulie 15, 2018, 17:31:39 »Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9679 : Iulie 15, 2018, 17:52:36 »

Scuze, dar nu ati fost atent, cred. Aminteste discutia cu cel din Brasov, dar "da" de fapt in bucuresteni.
Am avut dreptate.   Dar...mi se pare mie, sau Huh...nu vad numele lui Teodor Maries...!?!  !?!  !?!
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4356
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9680 : Iulie 15, 2018, 18:04:24 »

    Nu, nu-s toti cei care au petrecut cap-coada acolo in CC. Si am inteles ca au fost niste obstructii in a fi inregistrati toti cei care se aflau in corupurile laterale ale CC-lui... Am inteles eu ca a fost o forma de egoism, ceva de genul : " cu cat mai putini , cu atat mai multe "klograme" de fala pe cap de rev ramas"..; altii s-au gandit la substituiri, ceva de genul: "dati-i pastia la o parte ca ne aducem noi rudele.." , etc.
In acele zile, prin ianuarie, am trecut pe acolo , pe la intrarea principala a CC-lui, si o gramada de oameni maturi stateau cu progeniturile de mana ca sa primeasca diplome ca acele progenituri au fost in interior, etc.. Progeniturile niste copii fara vreun trecut revolutionar.. Progenitura de dupa perdea..Dupa profilul celor maturi pareau oameni din structurile statului...

Deci ca o concluzie, hai sa presupunem ca peste timp adevaratii revi au reusit sa se treaca pe liste, prin club, cu marturii indubitabile, la care au fost trecuti si ....
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9681 : Iulie 15, 2018, 18:49:40 »

Aici este foarte posibil sa aveti dreptate. Dar acea lista cred ca este facuta in 22 Dec., in primele ore. Si eu am fost (in 22) in CC, intrand pe intrarea principala seara (H. 18-19), cand nu se mai permitea accesul. Auzind cativa dinauntru ca am fost la Jilava am fost lasat sa intru. Stiu ca m-au notat undeva (mi s-a cerut B.I.) si mi s-a dat si o legitimatie. In aceeasi noapte, insa, increzandu-ma in spusele regretatului Sergiu Nicolaescu, - Dumnezeu sa-l odihneasca ! -, vis-a-vis de minarea subsolului si iminenta explozie ce urma sa arunce cladirea in aer, am iesit. Evident a fost doar un pretext de a mai scoate Revolutionari (a caror prezenta era neavenita pt. unii) din CC.
Memorat
 • MariusAugustin
 • Vizitator
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9682 : August 11, 2018, 08:51:43 »

DA   MAMA CU BICIUL   IN MINE   
CA NU AM ASCULTAT DE TINE   
SOLO   DISCO   ;;;FLORICA  ;;DANSATOAREA ;;;
FARA  NUMAR   FARA NUMAR   !!![   BANI   NU ANI DE PARNAIE    STIM    NR ANILOR   
DE  DE  PARNAIE !!!   CU EXECUTARE    !!!   NICUSOARE    NICUSOARE     PUIEMSD    AI VRUT     PUIEMSD     AI GASIT     !!!HAI LIBERARE    HAI LIBERARE   !!!
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9683 : Octombrie 16, 2018, 18:20:56 »

Daca esti revolutionar faci tot ce poti sa-ti ajuti colegii nu sa tragi flegme pulificatorule
Era 2008. Nu am citit alte mes.  ("antimafioate"), dar, din pacate, cel din aceasta postare ... e valabil si in 2018.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9684 : Noiembrie 10, 2018, 23:50:16 »

Un amănunt pe care nu îl cunoșteam... Este incredibil ce a putut să afirme fostul premier Boc! Incredibil și revoltător!
Revoluția din 1989
www.facebook.com/groups/rev1989/?multi_permalinks=2145712898978215&notif_id=1541880163954513&notif_t=group_highlights
Catalina-Maria Hent  700 sau 800 erau acum trei ani, si am facut calculul; luand monitoarele si legatura cu cei din teritoriu, asa ca Haraga trebuia sa spuna ca cifrele erau valabile acum trei, ba nu 4 ani(2014).Dar asa cum a spus si Boc "vom scapa de ei in curand pe cale naturala ca sunt batrani:(asta in 2011 la greva de la Parlament) cred ca "au scapat " de mai multi.In momentul de fata suntem mult mai putini.A si inca un lucru in cei 700 sau 800 la momentul respectiv nu i-am inclus pe cei care erau cadre M.Ap.N sau M.I.- pe cei care-i stiam, or mai fi scapat unul sau doi.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9685 : Aprilie 10, 2019, 23:49:40 »

ATENȚIE!!!   De pe pagina de Facebooc a fostului mnistru secretar de stat al S.S.P.R. Petrișor Morar,
https://www.facebook.com/morar.petrisor?__tn__=%2Cd-]-h-R&eid=ARDo5axT4-6ssP6SqdBLMoqypgyj5gxj67k3sUIkeJ2YiK-hhA225NsVd-STrt1RYKatQqd7I7y9GPk1

Dumitru Iliescu
Ieri la 12:45
DE CE AVEM ATATIA REVOLUTIONARI?

Dupa anuntul facut de procurorul tortionar Augustin Lazar, despre finalizarea "Dosarului Revolutiei", imi pun firesc cateva intrebari, la care incerc sa si raspund! In Decembrie 1989 a fost Revolutie, sau Lovitura de Stat? Tortionarul Lazar spune ca a fost Lovitura de Stat, iar eu stiu ca a fost REVOLUTIE! Ce spun Asociatiile de Revolutionari? Nimic! Pai, daca a fost Lovitura de Stat si nu Revolutie, de ce avem mii de revolutionari care primesc de la Statul Roman multiple avantaje, inclusiv considerabile sume de bani pentru merite deosebite in Revolutia din Decembrie 1989? In situatia in care aceste asociatii si noi toti admitem ca a fost lovitura de stat, atunci nu avem revolutionari, ci participanti la Lovitura de Stat si trebuie sa le anulam urgent drepturile acordate! Poate se sesizeaza si Curtea de Conturi a Romaniei si declanseaza procedura de recuperare a banilor si a bunurilor acordate ilegal acestora. Eu totusi consider ca a fost Revolutie, iar participantii cu merite deosebite primesc pe drept avantajele mentionate anterior, insa daca organizatiile de revolutionari sunt de acord cu punctul lui de vedere, trebuie actionat in consecinta! Dupa tortionarul Lazar, puterea a fost luata intr-un mod ilegal de la Ceausescu si de la PCR si, continuand rationamentul lui, trebuie sa o inapoiem partidului ce a condus destinele Romaniei pana in Decembrie 1989.
Militia si Securitatea nu au nicio responsabilitate pentru ce s-a intamplat la finele lui 1989, pentru ca ele nu au tras in revolutionari, ci in participantii la ilegala lovitura de stat, aparand ordinea constitutionala a Romaniei Socialiste. Desi sunt foarte multe de spus, ma opresc aici cu intrebarile si raspunsurile, considerand ca nu merita sa-i acordam atata atentie unui tortionar dovedit, care continua sa ne maltrateze inteligenta! Dumneavoastra ce spuneti, domnule Iohannis, e normal sa il protejati intr-o asemenea maniera pe TORTIONARUL Lazar? Scuzati! Am uitat ca domnia-voastra il apreciaza foarte mult si aveti dreptate: cum sa il acuze un reprezentant al unei Organizatii Naziste pe unul ca este tortionar, cand nazistii au fost cei mai mari tortionari ai lumii… Asa ne trebuie daca am uitat vechile zicale romanesti: "Corb la corb nu-si scoate ochii" si "O mana o spala pe alta, si amandoua fata"!

PS. Nu va dati seama, domnilor revolutionari, ca veti pierde toate drepturile daca, in mod eronat si negand adevarul, se va constata ca nu a fost Revolutie, ci Lovitura de Stat? Martirii nostri nu vor mai fi martiri, Eroii nu vor mai fi eroi, ci niste participanti, ca de altfel VOI TOTI, la Lovitura de Stat...!!!
Memorat
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9686 : Aprilie 11, 2019, 11:16:03 »


www.mediafax.ro/politic/editorial-mircea-dinescu-in-sfirsit-iohannis-a-infiat-un-copil-copilul-din-flori-al-ciumei-rosii-18064010?fbclid=IwAR2PEBOQQnWpk7MjSjPU1LvvF6TJFFEugMMPSBWsEF6DwCf75nrsVRwADjs
Miercuri, 10 aprilie 2019

EDITORIAL Mircea Dinescu: În sfîrşit, Iohannis a înfiat un copil: copilul din flori al Ciumei RoşiiI-am văzut pe corifeii societăţii civile încercînd să-l scoată pe Lazăr din căcat, unii cu mîinile goale, alţii cu mînuşiţele pînă la cot, să nu se stropească prea tar
Ideea lor creştină ar fi că Lazăr nu-i vinovat, atîta vreme cît Securitatea îi dicta ce note să le pună la purtare deţinuţilor dornici să vadă lumina soarelui.
Din orwellianul an 1984 pînă în1989, cînd Nea Nicu n-a mai apucat să-i aşeze pe creştet cununiţa calificativului “foarte bine”, dom’ doctor a consultat peste 40 de pacienţi care dădeau semne de însănătoşire: violatori, criminali în serie, tîlhari, delapidatori şi hoţi de buzunare. Cînd printre ei s-au strecurat şi doi bolnavi anticomunişti cronici, care, ai dracu’, mai scriau şi poezii, l-a lovit mila şi le-a prelungit cu generozitate tratamentul.
Dacă o răutate înnăscută i-ar fi dictat cum să cîntărească faptele semenilor săi spre a le prelungi şederea în infern, poate că Lazăr ar putea fi iertat pe cealaltă lume. În cazul său, însă, e vorba de o vinovăţie dublă, căci trădîndu-şi şi profesia, şi conştiinţa de dragul carierei, poate fi aşezat mai presus de tagma torţionarilor cu o singură dimensiune.
Născut din concubinajul Securităţii cu Partidul Comunist, Lazăr e chiar copilul din flori al Ciumei Roşii. Şi pentru că n-a avut nici o strîngere de inimă cînd le-a dat tinerilor din stradă să ronţăie Bombonica din pricina căreia s-a iscat delirul Ciumei Roşii, taica Lazăr ar putea fi condamnat şi pentru instigare la particid.
Memorat
 • DAN.VASILE
 • Vizitator
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9687 : Aprilie 18, 2019, 07:47:47 »

[size=30[/size]
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9688 : Aprilie 22, 2019, 14:38:25 »

Acu' că tot e Iliescu în prim-plan [1] mi-am adus aminte de o curiozitate nesatisfăcută ca să zic așa, menționată într-un fel de jurnal sau cronică [2], scrisă, probabil, prin 2010 (asta fiind data de creare a .pdf-ului în sine) – anume legat de o remarcă din acest pasaj (pag. 53-54):
===
Telefonul roşu la revoluţionari
Ora 13:40. În Cabinetul 1 ocupat de revoluţionari sună telefonul roşu de pe biroul lui Nicolae Ceauşescu. După o clipă de ezitare, unul dintre revoluţionari ridică receptorul. De la capătul firului i se spune: Tovarăşe, vreau să vorbesc cu cineva din Comitetul Central. Răspunde: Păi, cu cine să vorbiţi din Comitetul Central, că suntem noi? Cel de la capătul firului întreabă: Dumneata cine eşti? Tânărul răspunde: Eu sunt Luca, unul dintre manifestanţi, după care se întoarce spre ceilalţi zicând: Mă, e unul Ion Iliescu la telefon 1.

1 Dialogul mi-a fost relatat personal de Ion Gâtlan şi mi-a fost confirmat chiar de Ion Iliescu.”
===

În cazul în care relatarea este reală, curiozitatea mea este: de unde știa Ion Iliescu cum să sune la „telefonul roșu” ? Avea numărul de telefon în agendă ? Sau îl știa pe de rost ?

Sau, de unde a sunat ? Ăla era un telefon banal legat la centrala telefonică a orașului (cu număr, cu prefix de București, etc) ? Oare mergea să sune acolo și de la un telefon public ?

[1] https://www.stiripesurse.ro/bomba-ion-iliescu-plangere-la-siij-in-dosarul-revolu-iei-acuza-ii-de-abuz-in-serviciu-pentru-augustin-lazar-i-subalternii-sai_1344118.html
[2] https://jurnalul.antena3.ro/images_OLD/imagini/2010/12/21/143531-revolutia-la-bucuresti.pdf
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #9689 : Aprilie 22, 2019, 14:46:13 »

... mi-am adus aminte de o curiozitate nesatisfăcută ca să zic așa, menționată într-un fel de jurnal sau cronică ...

Mă rog, exprimarea mea din fraza de mai sus lasă de dorit, trebuia să scriu „... mi-am adus aminte de o curiozitate nesatisfăcută ca să zic așa, despre o mențiune făcută într-un fel de jurnal sau cronică ...”, da' probabil că se (sub)înțelege oricum Smiley
Memorat
Pagini: 1 ... 644 645 [646] 647
Schimbă forumul: