Main Content:

Pagini: 1 ... 74 75 [76]

Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor

Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1125 : August 27, 2020, 16:18:08 »

REVOLUTIONARII ROMANIEI DECEMBRIE 1989
https://www.facebook.com/groups/free2carmen/?post_id=2795679667330442


Marin Stoica a distribuit o postare.
25 august la 14:33  ·
ANUNT-COMUNOICAT---ce doriti dv.======Alooo,aici,,Moscova,,parafrazez cuvintul lui M. Cosma ,cel care anumite persoane il duce in capitolu ,,CRIME,,mai buni conationali ce face-ti ?ascundeti adevaratii criminali??-omul MIRON COSMA asteapta procesul pe fond sa declare ,adevarul adevarat ,-cit de naivi pute-ti a fi sa nu dicerneti -ca acest proces este -cauza natiunii -ROMANE-sa nu fiu inteles gresit -eu detin dovezi zdrobitoare ,cind se recunoaste atributiunile ,,MINERILOR,,13-15 -iunie 1990.-cine ea folosit -si cine ea cazat!--pt. ca nu am putut a face un -------------------LIVE-incer sa va redau mesajul -meu.=====PREZENTARE===JUSTITIA ROMANA-===TOLERANTA ==OOOO----LIVE-porneste -cu -nr-1 ,2 ,3,4,5,---continua ,cu-6 6,7,8,=====CERINTA=(1)=Guvernul-ROMANIEI-PRESEDENTIA --ROMANIEI==PARLAMENTUL ==ROMANIEI---CERINTE--(2)====Adevaratii ,luptatori pt. ( MENTINEREA -STATULUI DE DREPT)--cei care si-au adus ,aportul pt.--JUSTITIA-STATULUI DE DREPT-.sa fie -ACCEPTATI-LA O DISCUTIE IN -PARLAMENTUL-ROMANIEI---acesta de astazi--GUVERNUL ROMANIEI -ORDONANTA DE URGENTA PE ACEASTA TEMA-----,,Mineriada,, -13-15 iunie -1990
Marius R Stoica e la Ministerul Educației și Cercetării-România.
25 august la 10:17  · București  ·
Astăzi împreuna cu Ceaușescu Marian am prezentat un tablou cu numele copiilor eroi morți la revolutie, ministrei Monica Anisei !
Trebuie sa depolitizam, debirocratizam, și standardizăm sistemul de educație românești!
Simt ca Ministerul Educației trebuie sa recunoască copii noștri eroii,care datorită lor noi toți avem dreptul la libertatea de a vorbi, libertatea de a ieși din țara și libertatea de a avea cât de cât... LIBERTATE ! 
Acest tablou va rămâne pentru totdeauna la Ministerul Educației!
SA NU UITAM NICIODATĂ TINERII EROI !
Memorie eterna tinerilor eroi !
Respect !
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1126 : August 27, 2020, 23:56:59 »                                            Portalul Revolutiei Romane - www.portalulrevolutiei.ro - a implinit astazi 16 ani.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1127 : Septembrie 22, 2020, 21:53:55 »

Am sa mut o discutie de pe subtopicul "Anunturi" aici, pentru ca are legatura directa cu reflectarea actuala a imaginii Revolutiei Romane din Decembrie 1989 in anumite cercuri - eu supun ca sunt de interese neortodoxe - intelectual-artistice actuale.

Prima vernisare a expozitiei Oameni.Putere.Romania.Revolutie a avut loc in 8 ianuarie 2020 la Bruxelles. Adresa expozitiei: Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, Boulevard du Regent 47-48, Bruxelles. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, Ligii Studentilor Romani din Strainatate – Belgia, Igloo Media, Kodex, Galeria Galateca si Tarom. In fotografia de mai jos (de Sandra Melone) de la stanga la dreapta, Karina Mocanu, coordonator la Liga Studentilor Romani din Strainatate - Belgia, Cornel Radu-Loghin, Bianca Ficut, Ecaterina Constantinescu, sef Sectie Consulara, E.S. Andreea Pastarnac, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei si Cornel Brad, autorul lucrarilor expozitiei.

Am asteptat ca subiectul expozitiei de portrete fotografice, intitulata "Oameni. Putere. România. Revoluție.", deschisa saptamana trecuta la Bucuresti, sa fie comentat de revolutionari, dar nu s-a intamplat asa. Il aduc eu in atentia celor care ar trebui sa fie primii interesati, odata cu intrebarea daca a participat cineva la vernisaj, daca a vizitat dupa aceea cineva expozitia, daca istitutiile din aceasta sfera de interes au participat la eveniment, cum ar fi Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945-1989, in primul rand, dar si Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989, Presedintia Romaniei etc? Cei care pot oferi mai multe informatii sunt rugati sa intervina aici, pe Forum, sau pe pagina de Facebook a Portalului - www.facebook.com/portalulrevolutieiromane.Fotograful Cornel Brad.

O prezentare pe promovare a unui eveniment anterior asemanator poate fi accesata pe YouTube:
Oameni Putere Romania Revolutie - www.youtube.com/watch?v=JetxymEUmsM.

Multumim pentru aceste informatii, singurele care s-au adaugat celor anterioare, caci, cu tot apelul meu lansat pe mai multe grupuri de facebook, revolutionarii nu s-au aratat interesati de subiect - in mod surprinzator as spune - si mai mult de a da niste licke-uri, n-au facut (86 impact, 15 interactiuni). Nici mass-media nu a reactionat firesc. Nu s-au realizat reportaje de la vernisaj, interviuri, inregistrari video si, cu o exceptie, fotografii. In putinele locuri in care apare stirea, informatia e una si aceeasi, "standardizata", fara elemente suplimentare, sau in minus - vedeti link-urile acestea https://accmediachannel.ro/in-arena/in-arena-oameni-putere-romania-revolutie-expozitie-de-portrete-fotografice-la-mtr si www.rfi.ro/eveniment-124966-oameniputereromaniarevolutie si decupajele atasate mai jos. In plus, se pare ca nici institutiile direct legate de tema expozitiei nu au fost invitate.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1128 : Septembrie 22, 2020, 23:13:22 »

Va prezint exceptia amintita, fotografiile realizate la vernisajul expozitiei si prezentate pe pagina de Facebook al Galeriei de arta Galateca,
www.facebook.com/GalerieGalateca/posts/si-a-fost-vernisajul-oameni-putereromania-revolutie-un-proiect-in-stilul-inconfu/2594738720606661.


      

« Ultima modificare: Septembrie 27, 2020, 12:37:33 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1129 : Decembrie 18, 2020, 17:34:41 »

Ce imagine a Revoluției și a revoluționarilor crează unul de la Ploiești! O fi membru sau simpatizant al partidelor de la putere.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1130 : Ianuarie 03, 2021, 09:59:50 »Dacă nu ne pasă de imaginea proprie, la așa ceva se ajunge.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1131 : Ianuarie 08, 2021, 01:12:08 »


Forta unui simbol al luptei pentru libertate! Simbolurile au viata lor, isi gasesc caile lor de a se manifesta chiar dincolo de constientul nostru.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1132 : Aprilie 27, 2021, 12:22:24 »       Adunarea Generală a Membrilor Asociației Memorialul Revoluției
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1133 : Aprilie 27, 2021, 19:30:19 »


www.ziuadevest.ro/adunarea-generala-a-membrilor-asociatiei-memorialului-revolutiei-din-timisoara-proiecte-pe-2021
Luni, 26 aprilie 2021


Adunarea generală a membrilor  Asociației Memorialului Revoluției din Timișoara. Proiecte pe 2021

De către Gheorghe MironLuni 26 aprilie 2021, a avut loc Adunarea generală a membrilor Asociației Memorialului Revoluției din Timișoara, în aer liber, cu respectarea regulilor de protecție Anti-COVID.

Gino Rado, președintele asociației, a subliniat faptul că chiar și în asemenea condiții de pandemie, conducerea memorialului a reușit să asigure permanența și orarul zilnic, astfel că oricine a dorit să obțină informații ori să îl viziteze  a putut să o facă. Mai mult decât atât, a fost încheiat un parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer, prin care aceasta finanțează un proiect de refacere a expoziției principale, „Revoluția din Timișoara – 15-22 Decembrie 1989”.

Este vorba de o expoziție desfășurată în 7 săli, unde informațiile vor fi expuse printr-o îmbinare a tuturor mijloacelor de prezentare, imagini (foto/video), texte, sunet, lumini și artefacte, într-un mod modern, profesionist.

Asociația are și un plan editorial destul de consistent, editarea celor 2 numere ale revistei în limba română și a numărului 2 al celei în limba engleză, precum și a altor două volume, autori fiind Vasile Bogdan și Lucian-Vasile Szabo.

Va fi depus la CNCS (Consiliul Național al Cercetării Științifice), dosarul pentru evaluarea,  recunoașterea și clasificarea revistei în rîndul publicaților științifice.

”Un alt proiect pe care sper să reușim să îl ducem la capăt, este acela de a obține fondurile necesare reparării fațadei sediului nostru, adică tencuiri, zugrăveli și schimbarea geamurilor de la parter, lucrări care să fie și finalizate în acest an, până la intrarea în iarnă. (ne punem speranțele în promptitudinea MApN-ului).

Mai avem în vedere ca în fiecare an să prezentăm o expoziție nouă despre regimurile totalitare din fostele țări comuniste. Dacă anul trecut am avut o expoziție despre Lituania, anul acesta este rândul fostei Republici Democrate Germane, iar anul viitor al Ungariei sau al Republicii Moldova.

Închei cu un ultim proiect, este vorba despre un album fotografic cu imagini din timpul Revoluției. Pentru finanțarea realizării acestui album vom depune proiectul la Consiliul Județean Timiș, în cadrul agendei culturale, sau la Primăria Timișoara. Sperăm ca una din cele două instituții să ne aprobe finanțarea acestui proiect”, spune Gino Rado.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1134 : Mai 14, 2021, 21:47:32 »

Cam așa arată Imaginea Revoluției din 1989 și a revoluționarilor! E un montaj, evident, dar exprimă adevărul.

Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #1135 : Iunie 03, 2021, 23:17:38 »

Uite aici Imaginea Revolutiei din 1989 si (mai ales) a revolutionarilor ei.
In tandrete cu hoata cea mai nesimtita a alegerilor de anu trecut. Mare rusine!


Memorat
Pagini: 1 ... 74 75 [76]
Schimbă forumul: