Main Content:

Pagini: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 76

Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor

Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #765 : Noiembrie 19, 2014, 13:48:10 »

eu propun ca la 25 de ani de la REVOLUTIE sa ne comemoram si colegii morti din ultimii 3 ani in care genocidul prin infometare practicat de statul roman a ucis cel putin 1400 de oameni. Eu ma gindesc ca si ei merita sa ne amintim de modul in care s-au dus, umiliti si striviti de sistemul neocomunist. E doar o propunere. E usor sa vorbesti elogios despre cei pe care ii supui sistematic la hartuieli de toate tipurile. Hai sa vorbim la comemoraea acestor colegi despre familii distruse , despre salbaticia cu care unii au fost scosi din case, despre minciunile succesive ale guvernelor BOC, MRU, PONTA, despre protocoale nerespectate, despre Legi nerespectate si consecintele acestora. CE PARERE AVETI?

Este o idee buna. Te ocupi?
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #766 : Noiembrie 19, 2014, 15:01:42 »

http://www.luju.ro/institutii/ong/dosarele-revolutiei-in-atentia-avocatului-poporului-asociatia-21-decembrie-1989-condusa-de-teodor-maries-ii-cere-lui-victor-ciorbea-sa-sesizeze-ccr-cu-exceptia-de-neconstitutionalitate-a-art-56-din-ncpp-care-prevede-ca-in-cazul-unor-evenimente-in-care-sun

DOSARELE REVOLUTIEI IN ATENTIA AVOCATULUI POPORULUI – Asociatia 21 Decembrie 1989 condusa de Teodor Maries ii cere lui Victor Ciorbea sa sesizeze CCR cu exceptia de neconstitutionalitate a art. 56 din NCPP, care prevede ca "in cazul unor evenimente in care sunt implicati atat civili cat si militari, urmarirea penala este realizata de catre Parchetul Militar"

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Teodor Maries (foto), a avut o intrevedere cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, in cadrul careia au discutat despre dosarele Revolutiei. Subiectul principal al intalnirii a fost solicitarea reprezentantilor Asociatiei 21 Decembrie 1989 adresata Avocatului Poporului de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei cu exceptia de neconstitutionalitatea a articolului 56 alin. (4) si (5) din Noul Cod de procedura penala, care prevede ca in cazul evenimentelor in care sunt implicati civili si militari, urmarirea penala este realizata de procurori ai Parchetului Militar.

Solicitarea presedintelui Asociatiei 21 Decembrie 1989, Teodor Maries, a fost facuta cu sustinerea unor doamne, care au facut parte din delegatie la intalnirea cu Avocatului Poporului, dat fiind ca au fost ranite la Revolutie si sunt urmase ale luptatorilor decedati in Revolutia din decembrie 1989.

In urma solicitarii adresate de Asociatia 21 Decembrie 1989, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a sustinut ca reprezentantii institutiei vor analiza solicitarea lui Teodor Maries si vor raspunde in cel mai scurt timp acestei solicitari.

Prezentam in continuare comunicatul publicat de Avocatul Poporului:

"Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea, alaturi de doamnele Magda Stefanescu, Emma Turtoi, Ileana Frimu si Andreea Baicoianu, consilieri, s-au intalnit, ieri, cu o delegatie a Asociatiei „21 Decembrie 1989”, condusa de catre domnul Teodor Maries. Din delegatie au facut parte o serie de doamne, ranite in Revolutie si urmase ale luptatorilor decedati in Revolutia din Decembrie 1989.

In cadrul intalnirii, reprezentantii revolutionarilor au solicitat Avocatului Poporului sa uzeze de prerogativele Constitutionale si sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei cu exceptia de neconstitutionalitate asupra articolului 56, alin. (4) si (5) din Noul Cod de Procedura Penala, conform caruia, in cazul unor evenimente in care sunt implicati atat civili cat si militari, urmarirea penala este realizata de catre Parchetul Militar.

Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea a declarat ca reprezentantii institutiei vor analiza cu rapiditate solicitarea petentilor si vor furniza, in cel mai scurt timp posibil, un raspuns, in conformitate cu prevederile legale".
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #767 : Noiembrie 19, 2014, 17:27:36 »

http://www.romanialibera.ro/cultura/cultura-urbana/documentare-despre-revolutia-din-1989--in-fiecare-weekend-pe-tvr-358091

Documentare despre Revoluţia din 1989, în fiecare weekend pe TVR

TVR 1 va difuza, începând de sâmbătă, o serie de documentare ce rememorează Revoluția din decembrie 1989, în cadrul proiectului "După 25 de ani".

"După 25 de ani" este un proiect-document realizat de Televiziunea Română în amintirea evenimentelor din decembrie 1989. Din 22 noiembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, timp de 10 săptămâni, telespectatorii TVR 1 pot rememora, prin intermediul unei serii de documentare, perioada comunistă, momentul răbufnirii românilor din 1989 şi vor urmări, alături de jurnalişti şi personalităţi publice, evoluţia României de la momentul ieşirii de sub dictatura comunistă şi până în prezent. Documentarele vor fi difuzate sâmbăta, de la ora 22.00, respectiv duminica, de la orele 14.30 şi 22.00, putând fi vizionate şi online, pe TVR+.

Cele mai fierbinţi momente ale Revoluţiei vor fi reinterpretate, "După 25 de ani", de cei care au determinat fuga soţilor Ceausescu. În acelaşi context, Mircea Dinescu va fi gazda unei serii de documentare intitulată "Memorie fără sfârşit - Decembrie '89", care pune accent pe opiniile oamenilor obişnuiţi, ale urmaşilor celor dispăruţi în acele zile.

Proiectul "După 25 de ani" îşi propune să capteze interesul tinerilor, care astfel pot înţelege mai bine contextul în care s-au desfăşurat evenimentele ce au dus la Revoluţia din decembrie 1989.

Primul documentar difuzat la TVR 1 sub umbrela "După 25 de ani", sâmbătă, de la ora 22.00, poartă titlul de "Scânteia Adevărului". Filmul realizat de Carmen Kleibel, corespondent al Ştirilor TVR şi fost ziarist în Revoluţie, aduce în discuţie, în premieră la TVR, metamorfoza presei scrise, de la organul partidului, Scânteia la Adevărul, trecând prin filtrul fierbinte al Revoluţiei din 1989.

Presa scrisă a fost, în acei ani, pentru regimul comunist, un element esenţial în susţinerea propagandei. Cuvântul a creat şi a menţinut un sistem, cuvântul a contribuit însă şi la distrugerea lui. Sergiu Andon, Cristian Tudor Popescu, Vartan Arachelian, Ion Cristoiu, Mihai Coman, dar şi fostul premier Petre Roman fac o analiză lucidă a presei de dinainte de Revoluţie, din timpul Revoluţiei şi de după Revoluţie, dar şi a evenimentelor pe care le-au trăit "cu creionul la tâmplă".

Nu este ignorat nici episodul debarcării lui Darie Novăceanu de la conducerea Adevărului şi primul mare scandal din presa românească. Un episod în care se vorbeşte şi despre limba de lemn şi despre cât de slab scriau la ziar filologii de acum un sfert de veac.

Duminică, de la ora 14.30, telespectatorii TVR 1 pot urmări, tot în cadrul proiectului "După 25 de ani", documentarul "Ceauşescu, primul meci", ce prezintă dezvăluiri ale unei epoci despre care cei mai mulţi vorbesc până şi acum doar în şoaptă.

Cele mai bine păzite secrete ale epocii trecute sunt acum scoase la lumină: iradierea lui Gheorghiu-Dej la Varşovia urmată de deces şi alegerea bâlbâitului Ceauşescu în fruntea ţării, picanteriile epocii, încâlcitele iţe ale relaţiilor externe ruso-chineze şi cum a reuşit Ceauşescu să le desfacă. Dincolo de orice comentariu, imaginile unice dezvăluite în premieră de TVR spun totul despre ce s-a întâmplat atunci. Filmul este produs şi realizat de Raluca Rogojină, pe baza unui scenariu semnat de profesorul universitar Lavinia Betea.

Tot duminică, de la 22.00, TVR 1 difuzează primul episod al seriei documentare "Memorie fără sfârşit - Decembrie '89". Gazda şi naratorul seriei este Mircea Dinescu, al cărui nume este direct legat de Revoluţia Română din 1989, dar şi de ceea ce a însemnat mişcarea de disidenţă din România.

Seria documentară, produsă pentru TVR 1 de Bianca Sărăţeanu şi Mihaela Ivan, pune accent pe opiniile oamenilor obişnuiţi, ale urmaşilor celor dispăruţi în acele zile. În acelaşi timp, sunt rememorate cele mai fierbinţi momente ale Revoluţiei de cei care au determinat fuga soţilor Ceauşescu în urmă cu 25 de ani. Seria se doreşte a fi o privire detaşată asupra evenimentelor de atunci: aşteptări, dezamăgiri, speranţe, comparaţii atunci şi acum.

Documentarele pot fi urmărite şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă şi mobil.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #768 : Noiembrie 20, 2014, 10:40:00 »

http://dupaunsfertdesecol.blogspot.ro/

JOI, 20 NOIEMBRIE 2014
Programul Conferinţei internaţionale „25 de ani de la prăbuşirea dictaturilor comuniste în Europa de est: privind în urmă, privind înainte”, Bucureşti, 20-21 noiembrie 2014

http://frd.org.ro/programul-conferintei-internationale-25-de-ani-de-la-prabusirea-dictaturilor-comuniste-in-europa-de-est-privind-in-urma-privind-inainte-bucuresti-19-21-noiembrie-2014/

joi, 20 noiembrie 2014 – Palatul Parlamentului României

09.00-11.00 Dialog interactiv între liderii revoluţiilor anticomuniste şi ai tranziţiei spre democraţie şi generaţia născută în anii  1989-1990
11.30-12.15 Sesiunea inaugurală – Sala Senatului Imnul Uniunii Europene şi Imnul de stat al României
Moment de reculegere în memoria victimele gulagurilor comuniste, luptătorilor în revoluţia anticomunistă din 1989 şi a oamenilor de stat care au contribuit la schimbarea lumii în urmă cu 25 de ani

Cuvânt de deschidere al chairman-ului conferinţei, Emil Constantinescu, preşedinte al României 1996-2000
Cuvânt de bun venit: preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor
Mesajul primului ministru
Mesajul MS Regele Mihai I

Prezentarea mesajelor din partea: Uniunii Europene, NATO, ONU, UNESCO
Mesaje din partea unor lideri ai revoluţiilor din 1989 care nu pot participa la conferinţă
   
12.15-13.45 Sesiunea plenară I – discursurile personalităţilor care au marcat istoria revoluţiilor anticomuniste şi a tranziţiei spre democraţie (7 min.)
Lech Walesa, preşedinte al Poloniei (1990 – 1995)
Vytautas Landsbergis, preşedinte al Lituaniei (1990 -1992),  liderul mişcării anticomuniste Sajudis
Jeliu  Jelev, preşedinte al Bulgariei (1990 – 1997)
Petăr Stoyanov, presedinte al Bulgariei (1997 – 2002)
Stanislav Shushkevich, preşedinte al Belarus (1991 – 1994)
Sali Berisha, preşedinte al Albaniei (1992 – 1997)
Petru  Lucinschi, preşedinte al Republicii Moldova (1996 – 2001)

Fotografie de grup
14.45-15.00 Vernisajul expoziţiei filatelice “25 de ani de la Revoluţia română anticomunistă din 1989”
Vizionarea expoziţiilor de documente şi fotografii “Drumul României spre NATO. Punctul de cotitură: 1996-2000” (realizată de Fundaţia Română pentru Democraţie) şi “Represiunea comunistă în România 1945-1965: numitorul comun – moartea” (realizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc)
15.00-16.30 Sesiunea plenară II – discursurile personalităţilor care au marcat istoria revoluţiilor anticomuniste şi a tranziţiei spre democraţie (7 min.)
Rexhep Meidani, preşedinte al Albaniei (1997 – 2002)
Rudolf Schuster, preşedinte al Slovaciei (1999 – 2004)
Boris Tadic, preşedinte al Serbiei (2004 – 2012)
Viktor Iuşcenko, preşedinte al Ucrainei (2005-2010)
Hans Gert Pottering, preşedinte al Parlamentului European (2007-2009)
Markus Meckel, ministrul Afacerilor Externe al RDG în primul Guvern democrat care a negociat unificarea Germaniei (1990)
Gábor Demszky, primar al Budapestei (1990 – 2010), fondator al SAMIZDAT (1981), semnatar al Cartei 77 (1979)
Hikmet Cetin, preşedinte al Parlamentului Turciei (1997-1999), vicepremier şi ministru al Afacerilor Externe (1991-1994)
Prof.dr. Alexander Likhotal, Rusia, preşedintele Green Cross International Geneva, fost consilier politic şi purtător de cuvânt al preşedintelui Mihail Gorbaciov

vineri, 21 noiembrie 2014 – Palatul Parlamentului României, Sala Avram Iancu
10.00-11.30 Sesiunea plenară III.
Prezentarea concluziilor conferinţei
Lansarea Apelului pentru pace şi dezvoltare în Europa şi în lume.
Cuvânt de încheiere al chairman-ului conferinţei Emil Constantinescu, preşedinte al României 1996-2000

11.30-13.00           Conferinţă de presă
după amiază          Plecarea delegaţiilor
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #769 : Noiembrie 20, 2014, 11:38:27 »

Dna DASCALU,DACA-MI ADUC BINE AMINTE,FOSTUL REGE MIHAI SIASAZISA CURTE REGALA,  NU AU DEPUS NICIODATA O COROANA SAU MACAR O JERBA LA COMEMORARILE CELOR CAZUTI IN DECEMBRIE 89, DESI DE SACRIFICIUL LOR PROFITA DIN PLIN .
POATE AR TREBUI SA-SI CEARA MACAR SCUZE PENTR O ASEMENEA ATITUDINE DE DISPRET SI DESCONSIDERARE LA ADRESA REVOLUTIONARILOR.POATE IA EXEMPLU DE LA FOSTUL REGE SIMEON I AL BULGARIEI.
Memorat
 • serghe
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 89
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #770 : Noiembrie 20, 2014, 12:08:44 »

Dna DASCALU,DACA-MI ADUC BINE AMINTE,FOSTUL REGE MIHAI SIASAZISA CURTE REGALA,  NU AU DEPUS NICIODATA O COROANA SAU MACAR O JERBA LA COMEMORARILE CELOR CAZUTI IN DECEMBRIE 89, DESI DE SACRIFICIUL LOR PROFITA DIN PLIN .
POATE AR TREBUI SA-SI CEARA MACAR SCUZE PENTR O ASEMENEA ATITUDINE DE DISPRET SI DESCONSIDERARE LA ADRESA REVOLUTIONARILOR.POATE IA EXEMPLU DE LA FOSTUL REGE SIMEON I AL BULGARIEI.

[/quote]CORECTA  SESIZAREA.
DISCRET SE DEPUNEA O FLOARE  LA MORMANTUL UNUIA DIN TINERII EROI AI REVOLUTIEI  ROMANE DIN DECEMBRIE 1989,
LA FEL TREBUIA SA PROCEDEZE  GUVERNUL, PRESEDENTIA SI PARLAMENTARII ROMANIEI
                     SERGHE
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #771 : Noiembrie 20, 2014, 12:51:24 »

Dna DASCALU,DACA-MI ADUC BINE AMINTE,FOSTUL REGE MIHAI SIASAZISA CURTE REGALA,  NU AU DEPUS NICIODATA O COROANA SAU MACAR O JERBA LA COMEMORARILE CELOR CAZUTI IN DECEMBRIE 89, DESI DE SACRIFICIUL LOR PROFITA DIN PLIN .
POATE AR TREBUI SA-SI CEARA MACAR SCUZE PENTR O ASEMENEA ATITUDINE DE DISPRET SI DESCONSIDERARE LA ADRESA REVOLUTIONARILOR.POATE IA EXEMPLU DE LA FOSTUL REGE SIMEON I AL BULGARIEI.


Dle G, am semnalat un eveniment - de amploare, prin prezenta invitatilor pe care ii puteti vedea mentionati in program! - la care nu stiu cum se face ca revolutionarii "simpli", "de rand", de care vor incepe sa se ocupe emisiunile TVR ale echipei lui Mircea Dinescu, nu?, cam... lipsesc cu desavarsire. Mi-a atras atentia faptul ca se vor intampla acolo niste intalniri intre "vechea" si "noua" generatie (sunt grupuri de tineri de 25 ani, invitati pentru a-i audia fata in fata pe cei "mari" si a le pune intrebari), intalniri pe care ar fi fost mai mult decat frumos sa le aiba o parte dintre dv.
Nu am facut nicio trimitere la o personalitate sau alta, nici dintre organizatori, nici dintre invitati. Din pacate, nu pot participa nici macar la conferinta de presa (care este maine). Sper sa fie acolo cineva care sa va reprezinte. Dar, in ce va priveste, sperantele mele au cam inceput sa-mi dea peste mana, ca sa nu spun peste ochi...
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #772 : Noiembrie 20, 2014, 15:24:16 »

Acesta este mesajul Regelui Mihai I:

Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #773 : Noiembrie 20, 2014, 20:35:12 »

Multumesc, Florin. Preiau mesajul de pe Anunturi aici.

Va pot informa succint despre cum au decurs lucrurile azi la Parlament.M-am bucurat  mult ca am putut intra sa asist la lucrarile acestei Conferinte cu tema 25 de ani de la prabusirea dictaturilor comuniste in Europa de Est... Am putut accede in sala Parlamentului datorita acceptului dat la intrare de D-l Presedinte Constantinescu cat mai ales datorita bunavointei D-lui Octav Bjoza.Am participat in prima parte la o masa rotunda prezidata de fostul ministru al culturii D-l Daniel Barbu si la care au luat cuvantul D-l Marius Oprea, D-l Octav Bjoza si D-l Sergiu Rizescu  Vicepresedinte la detinutii politici.In sala de plen a Senatului  a avut loc ,dupa cum cred ca ati vazut la televizor , luari de cuvant din partea D-lui Emil Constantinescu, A D-lui Tariceanu ,Altetei regale Principele Radu care a transmis mesajul Majestatii Regele  Mihai,a multor sefi de stat din perioada dupa 1989.Au fost prezenti in sala si foarte putini revolutionari.Am remarcat prezenta D-lor Peju,Gadina,Dinca ...S-a vorbit foarte putin despre Revolutia Romana Totusi D-l Constantinescu a tinut sa multumeasca atat detinutilor politici ,precursori ai Revolutiei cat si revolutionarilor care prin jertfa lor a dus la caderea regimului communist.In putinul timp in care am schimbat cateva fraze cu D-l Bjoza  tin sa va comunic ca Domnia sa nu uraste revolutionarii -AUTENTICI- si ca acestia se bucura de tot respectul sau.Face prea putin caz de functia de Subsecretar de stat ,pentru dansul mai importanta fiind suferinta si lupta dusa in inchisorile comuniste impotriva regimului communist .
[/size]
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #774 : Noiembrie 20, 2014, 20:38:42 »

Dle Iosif, un punct de vedere asupra manifestarii de azi, probabil impartial si interesant, ii puteti cere lui Marius Oprea. Sunt sigura ca va raspunde cu toata seriozitatea.

https://www.facebook.com/mariusoprea64?fref=ts
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #775 : Noiembrie 20, 2014, 20:46:51 »

Nu uitati ca maine sunt trei momente la care ati putea participa: concluziile (le-ati putea inregistra daca se permite), Apelul pentru pace, conferinta de presa (unde ati putea pune intrebari si inregistra raspunsurile). Nu ma adresez in mod special dlui Iosif, ci oricui doreste si poate fi prezent acolo.

- vineri, 21 noiembrie 2014 – Palatul Parlamentului României, Sala Avram Iancu

10.00-11.30 Sesiunea plenară III.

Prezentarea concluziilor conferinţei
Lansarea Apelului pentru pace şi dezvoltare în Europa şi în lume.
Cuvânt de încheiere al chairman-ului conferinţei Emil Constantinescu, preşedinte al României 1996-2000
11.30-13.00 Conferinţă de presă
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #776 : Noiembrie 20, 2014, 21:03:16 »

Acesta este mesajul Regelui Mihai I:


  văd că nimeni nu are curajul să comenteze acest document. Ok, am să pun eu dejetul pe rană.
  Deşi nu cred că mesajul a fost redactat de fostul rege, prea multe referiri la "eu" şi "familia mea" care, din cât îl cunosc, foarte puţin, denotă că altcineva din familie a făcut asta, prin semnătura sa şi-l asumă.
  În afara celor de mai sus constat că îi este "greu" să mulţumească, măcar "protocolar" dacă nu din inimă, CELOR VARE AU ÎNLĂTUTAT COMUNISMUL DIN PROPRIA SA ŢARĂ.
  Asta ne spune câte ceva despre personaj, şi nu "de bine"!!
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #777 : Noiembrie 20, 2014, 21:29:52 »

Sa-nteleg ca destinul a facut ca prin nasterea sa s-a nascut si comunismul la noi in tara?Moartea comunismului sigur a venit prin moartea camarazilor nostri in dec.89.

Nu stiu cum sa spun dar am impresia ca pe zi ce trece suntem luati drept prosti din ce in ce mai mult.
Mai intai am fost lasati fara venituri,apoi am fost facuti impostori de niste carpe dupa care s-a schimbat denumirea institutie care trebuia sa ne reprezinte si i-au bagat in aceasta pe detinutii si deportatii politici,reprzentantii nostrii au fost inlaturati usor si le-au fost inchise gurile,acum ce va mai urma oare?nu cumva va urma inlaturarea nostra definitiv din lege numai ca cineva sa-si revendice meritele prin sacrificiile din dec.89?
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #778 : Noiembrie 20, 2014, 21:45:13 »

eu propun ca la 25 de ani de la REVOLUTIE sa ne comemoram si colegii morti din ultimii 3 ani in care genocidul prin infometare practicat de statul roman a ucis cel putin 1400 de oameni. Eu ma gindesc ca si ei merita sa ne amintim de modul in care s-au dus, umiliti si striviti de sistemul neocomunist. E doar o propunere. E usor sa vorbesti elogios despre cei pe care ii supui sistematic la hartuieli de toate tipurile. Hai sa vorbim la comemoraea acestor colegi despre familii distruse , despre salbaticia cu care unii au fost scosi din case, despre minciunile succesive ale guvernelor BOC, MRU, PONTA, despre protocoale nerespectate, despre Legi nerespectate si consecintele acestora. CE PARERE AVETI?

fii sigura ca dao fac in paralel cu cei care comemoreaza alaturi de calai cam de trei ani...

Este o idee buna. Te ocupi?
[/b][/size]
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #779 : Noiembrie 20, 2014, 21:52:31 »

Sa-nteleg ca destinul a facut ca prin nasterea sa s-a nascut si comunismul la noi in tara?Moartea comunismului sigur a venit prin moartea camarazilor nostri in dec.89.

Nu stiu cum sa spun dar am impresia ca pe zi ce trece suntem luati drept prosti din ce in ce mai mult.
Mai intai am fost lasati fara venituri,apoi am fost facuti impostori de niste carpe dupa care s-a schimbat denumirea institutie care trebuia sa ne reprezinte si i-au bagat in aceasta pe detinutii si deportatii politici,reprzentantii nostrii au fost inlaturati usor si le-au fost inchise gurile,acum ce va mai urma oare?nu cumva va urma inlaturarea nostra definitiv din lege numai ca cineva sa-si revendice meritele prin sacrificiile din dec.89?


 Ai descris exact scenariul ce urmeaza  sa se desfasoare domnule Kostas.

  NIMENI NU POATE GARANTA CA SE VA REPUNE IN PLATA CATEGORIA LRFD DIN IANUARIE 2015.
  Prin lipsa bugetului acestui SSRMLIRC trimis la Guvernul Romaniei ( pana pe 21 11.2014 ) articolul bugetar pentru plati fiind " 0 " nimeni nu poate sa-mi spuna ca primim ceva.

  Sa se alega praful de acele presoane numite pe criterii politice in fruntea acestei institutii si ascutlta doar de comanda politica.

  Noi nu mai primim NIMIC !
   
   Cine doreste sa ma contrazica sa vina cu documente justificative, nu cu promisiuni desarte aruncate in campania electorala.

    NIMENI NU DORESTE SA PUNA IN PLATA REVOLUTIONARII !

    BUGETUL NOSTRU IL GASITI IN CAMPANIA ELECTORALA!
Memorat
Pagini: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 76
Schimbă forumul: