Main Content:

Pagini: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 76

Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor

Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #720 : Octombrie 23, 2014, 13:10:14 »

In fine, vreau sa va spun, inca o data, ca aceasta intalnire este DE LUCRU. Nu este o festivitate, nu este o sedinta a revolutionarilor, ci ne vedem in biblioteca, "la o cafea", cum imi place mie sa spun, pentru a discuta despre proiectul numarului de revista si, la cererea dv, despre alte proiecte dedicate implinirii unui sfert de veac de la Revolutia din 1989.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #721 : Octombrie 23, 2014, 14:18:25 »

Pe site-ul Istitutului Revolutiei gasiti cele mai recente numere din Caietele Revolutiei, dedicate implinirii a 25 ani de la istoricul eveniment.
http://irrd.ro/wp-cont…/uploads/2014/caitepdf/caiet%2052.pdf
http://irrd.ro/…/up…/2014/caitepdf/caiet%2053%2020%20oct.pdf

 Mi s-a semnalat faptul ca linkurile nu sunt functionale. Probabil se lucreaza la site-ul IRRD si mai apar sincope. Puteti downloada cele doua numere de la http://irrd.ro/activitati/publicatii/
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #722 : Octombrie 23, 2014, 14:26:10 »

Pe site-ul Istitutului Revolutiei gasiti cele mai recente numere din Caietele Revolutiei, dedicate implinirii a 25 ani de la istoricul eveniment.
http://irrd.ro/wp-cont…/uploads/2014/caitepdf/caiet%2052.pdf
http://irrd.ro/…/up…/2014/caitepdf/caiet%2053%2020%20oct.pdf

Reproducem Editorialul numarului 53, semnat de dl Claudiu Iordache:
EDITORIAL
Timpul refuzului și al devoțiunii
Se dedică
academicianului profesor universitar Dan Berindei,
prietenul şi mentorul
Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989
„... Nu poate avea încredere în caracterul stihnic și în spontaneitatea unei revoluții, sub presiunea cetățenilor educați și umiliți. Conștiința lui era extrem de conspiraționistă, așa cum trebuie să fie a oricârui elev (chiar dacă și ratat) al serviciilor secrete. Dacă e revoluție în spatele ei se află o forță dominantă!
(Stanislav Belkovski, Putin: Biografia interzisă)
Societatea românească, așa cum e conformată astăzi, datorează totul Revoluției Române! Revoluția i-a redat libertatea și demnitatea, a desființat autoritarismul statului comunist, i-a scos pe deținuții politici din închisori, i-a restituit poemul lui Andrei Mureșanu: „Deșteaptă-te, române!” ca imn Național al României moderne, a deschis frontierele, le-a dat înapoi românilor pământurile și casele și i-a îndemnat să-și ia destinul în propriile mâini! Revoluția a angajat România spre statul de drept; au avut loc alegeri libere, a fost instituit Parlamentul, și a fost adoptată a șaptea Constituție a României! Dar Revoluția Română a însemnat, totodată, și peste o mie și o sută de jertfe umane, și sute de mutilați ori răniți, mii de arestați și schingiuiți de către cei care au apărat Regimul Ceaușescu până în ultima lui clipă!
Au trecut 25 de ani de atunci. Și ce ușor am uitat! România s-a confruntat, apoi, cu tranziția chinuitoare de la o gândire totalitară la a uneia a drepturilor și libertății. Odată cu celelalte popoare ale Estului, România a reușit să ajungă în concertul națiunilor europene. Comunismul s-a prăbușit. Și, totodată, hegemonia totalitarismului sovietic! Pe undeva, România trăia momentul de la 1 decembrie 1918. În sfârșit reîntregită în sufletul său național, România începuse să aspire, din nou, la un nou început, la un nou viitor! Dar au trecut anii. Timpul românesc al redeșteptării a fost încetinit. Trecutul a confiscat prezentul și drumul spre viitorul promis a devenit tot mai nesigur. Trăim astăzi consecințele unei Revoluții care n-a putut fi dusă până la capăt! Generația Revoluției a coborât încet-încet sub pământ. Iar memoria publică este îndemnată să o uite. La un sfert de secol de la Cele 7 Zile Glorioase ale Revoluției, voci întunecate, dar tot mai numeroase și tot mai insistente, au impus în spațiul public ideea „loviturii de stat”! După ele, nici măcar atât n-a putut să facă poporul român, nici măcar o revoluție a lui! „Evenimentele din decembrie” nu sunt opera sa, sunt ale Securității, ale „înțelegerilor de la Malta” și ale serviciilor marilor puteri! Iar românii, care au ieșit cu miile în stradă, au fost cu toți manipulați „Au murit ca proștii!” graseia cineva...
Așa se întâmplă mereu: cine nu-și cunoaște trecutul ajunge să-l repete! Românii Revoluției mor cu zile, succesorii lor nu le cunosc trecutul, cum nu cunosc trecutul țării lor. Un bine ascuns complot împotriva ideii de Revoluție câștigă teren în mulțimea manipulată. Și acum am ajuns la subiectul acestui text: misiunea istoricului! A avut ocazia rară să trăiască și să supraviețuiască unui seism al Istoriei: Revoluția! A treia și poate ultima în istoria României! A avut pregătirea profesională pentru a pune întrebări timpului istoric și de a primi răspunsuri! A trăit el însuși în libertatea intelectuală oferită de Revoluția Română! A putut cerceta faptele Revoluției, chiar dacă n-a participat la desfășurarea lor. Și totuși, în 25 de ani puțini istorici s-au încumetat să aștearnă pe hârtie Istoria Revoluției! Și-au motivat reținerile prin absența documentelor, ca și cum părțile implicate în războiul fratricid ar fi avut timp să fabrice documente!; prin „tăcerea” arhivelor, ca și cum pentru a afla de ce Sorin Leia, împușcat în cap pe treptele Catedralei din Timișoara, trebuia să bată la poarta arhivelor din străinătate! Au apelat la zeci de alibiuri pentru a pune la îndoială Revoluția însăși! Există peste cinci institute destinate cercetării istoriei recente, dar niciunul dintre ele n-a avut de-a lungul timpului o singură cercetare serioasă privind momentul decembrie 1989. Mulți cercetători, nesiguri pe forța lor morală, desconsiderând virtuți pe care ei nu le-au dovedit vreodată, scriu, și publică cărți despre „lovitura de stat”, despre infiltrările rușilor, despre lovitura KGB și nu se rușinează de asta! Directori ai revistelor de istorie ajunse în anul 2014, rememorează evenimente ce au avut loc cu zeci și sute de ani în urmă, dar nici o referire la Revoluția Română. Şi nu se rușinează de asta! Marile televiziuni delirează pe tema
4 | Caietele Revoluţiei Nr. 4 (53)/2014
loviturii de stat și stăpânii lor nu se rușinează nici ei de asta! Clasa politică însăși uită, voit și vinovat, de unde a plecat. Fără Revoluție n-ar fi fost președinți de stat, premieri, senatori, deputați, ambasadori, miniștri, primari... Dar recunoștința la români este o grea povară!
Acum, la 25 de ani, ne este permis un bilanț! Trist, apăsător, ingrat, nedrept! Societatea trece iar prin momente dificile. Tot mai mulți români o duc din greu în mai greu. Asta și-a dorit Revoluția Română? E adevărat, cei mai „harnici” dintre ei, cu totul întâmplător foști nomenclaturiști și foști securiști, s-au sculat de dimineață și au „muncit” pe brânci până târziu, devenind miliardari, cu vile în Monaco, helicoptere, păduri, pământuri și conturi nerușinate! „Leneșii” au rămas de căruță. Și acum cer statului un pic de ajutor. Evident, „profitorii” sunt doar ei! Au avut timp să-și schimbe viața, dar s-au lăsat furați, mințiți, înșelați, manipulați, ținuți cu capul în pământ. Deștepții sunt deștepți! Și proștii sunt proști! De aia n-a mers comunismul! Cu diferența că „deștepții” din comunism sunt și „deștepții” din România de astăzi!
Să ne întoarcem, însă, la rolul istoricului! În alte state, în altfel de societăți, istoricul este un element de forță în expertiza asupra timpurilor de urmat, fără de care viitorul continuă să rămână o șaradă nerezolvabilă! Acest text îi este adresat. Dar, e știut, cine își ignoră vocația nu este demn de ea! Și asta într-o societate unde mai ușor e să scrii despre răscoala simienilor de pe vremea Voievodului Matei Basarab decât despre masacrele din decembrie 1989! Altfel spus, fără slujitori devotați, adevărul istoric este totdeauna împiedicat să se afirme! Și mai cred că însăși comunitatea istoricilor ar trebui să respecte prin cunoaștere științifică o Revoluție care a făcut-o astăzi să fie liberă! E rândul ei, în acest an aniversar, să restituie noii generații cea mai înaltă datorie a sa de onoare: adevărul despre Revoluția Română!
Până una-alta, colecționăm suma subterfugiilor la care aceasta recurge: ușurința cu care semnează studii despre revoluțiile Estului, fără a aminti revoluția din țara lor; colaboraționismul discret ori fățiș, ori plăcerea vicioasă de a descoperi peste tot comploturi, intervenții oculte, lovituri de stat, dezinteresul doct și plictisit pe care îl afișează... Și așa ajungi să te întrebi cine cauționează în România post-decembristă greva de conștiință și demersul de a scrie pe ocolite, dar „cu hărnicie” o legendă a loviturii de stat? Sau dorința perversă a celor care vor ca Revoluția de la 1989 să nu lase nici o urmă în istoria contemporană? Sau refuzul de a nu scrie istoria Revoluției pe motiv că istoricului nu-i pasă de istorie decât dacă este plătit să o cunoască!
Altfel spus, e dovedit, „orbirea” istoricului român este una mai degrabă voită! El fie nu recunoaște existența Revoluției, fie întoarce spatele meritului celor ce s-au implicat în schimbarea Regimului Ceaușescu. Nu e de mirare că în cartea de istorie Revoluția românilor are atâtea pagini albe. Neputința de a cerceta o istorie la care n-a participat (deși nimeni nu l-a împiedicat să iasă în stradă în zilele Revoluției!), îl face prizonierul unui refuz asumat. Și umbrela acestui refuz, împărtășit de încă prea mulți, este „lovitura de stat”! O lovitură de stat îi cheamă îndeobște pe cei puțini la schimbarea unui regim de putere, în timp ce o Revoluție îi convoacă pe cei mulți! Dar el, istoricul-cetățean, a ales instinctiv lovitura de stat, ignorând că legăturile istoricului cu trecutul nu vor fi trecute cu vederea de un viitor care își va căuta în prezent actele de legitimitate! Neîncrederea în propriul popor l-a făcut și îl face pe istoricul contemporan să-i refuze rolul și meritele. Pare prejudecata lui. Pentru el, răspunsul este mereu în altă parte! Evident, va fi aflat, cu voia lui Putin, după deschiderea arhivelor de la Moscova!* Dar până atunci mor martorii, se risipesc dovezile și uitarea acoperă sărbătorile memoriei românești! Dramatică este existența unei comunități științifice care a pierdut chiar cursa cu timpul său!
Nici o știință nu se hrănește din luxul unei ignoranțe premeditate! A nu cerceta istoria pe motiv că nu-ți convin urmările ei, înseamnă a face dintr-o nobilă profesie o banală manufactură... Dar poți preda urmașilor istoria pe care tu însuți nu vrei să o cunoști? Revoluția din Decembrie aniversează un sfert de secol! Cu un sfert de secol în urmă, zeci de mii de români au ieșit în stradă pentru a alunga Dictatorul. De atunci, s-a lăsat tăcerea! Mai ales, tăcerea istoricului român. Ca și cum Revoluția n-ar fi existat, mia de morți n-ar fi existat, miile de arestați n-ar fi fost schingiuiți, zecile de cadavre n-ar fi fost incinerate și cenușa lor aruncată la gura de canal!
Doamne, ce ar fi gândit acum, în anul de grație 2014, cronicarul Nicolae Iorga?
Claudiu IORDACHE
P.S.
Și asta în timp ce rolul istoricului român („ministrul” adevărului istoric!) rămâne insignifiant. De altfel, Uniunea Europeană a ales în funcția de președinte al Consiliului European un istoric polonez: Donald Tusk, fost prim-ministru al guvernului Poloniei!
*Ce arhive a lăsat în urmă Revoluția? Stenogramele Comitetului Central, – cea mai abruptă demonstrație a stupidității celor ce l-au înconjurat în ultimele lui zile pe N. Ceaușescu –, niscaiva Rapoarte ale Securității și Miliției care dovedeau, cel puțin, deruta lor, Jurnalele de Luptă ale Armatei, scrise mai degrabă după ianuarie 1990, încercând disculparea rolului pe care MApN l-a avut în „evenimente”, și atât! Cât îi privește pe revoluționari, ei n-au avut arhive. Cele câteva Proclamații, afișe și manifeste... În rest, curajul lor, lupta lor, credința lor, sacrificiul lor, suferințele lor, și moartea a peste o mie și o sută dintre ei, jertfe necondiționate pentru ca familia Ceaușescu să fie răsturnată! Dar străinătatea? Rolul ei a fost cel mult o pasivitate activă. Ea nu a intervenit ca în celelate Revoluții ale Estului. Doar a așteptat, cu simpatie, ca fructul putred al Dictaturii să cadă!

                                 Respect si multumiri! Doamnei Sorina Dascalu
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #723 : Octombrie 23, 2014, 15:19:37 »

Pe site-ul Istitutului Revolutiei gasiti cele mai recente numere din Caietele Revolutiei, dedicate implinirii a 25 ani de la istoricul eveniment.
http://irrd.ro/wp-cont…/uploads/2014/caitepdf/caiet%2052.pdf
http://irrd.ro/…/up…/2014/caitepdf/caiet%2053%2020%20oct.pdf

 Mi s-a semnalat faptul ca linkurile nu sunt functionale. Probabil se lucreaza la site-ul IRRD si mai apar sincope. Puteti downloada cele doua numere de la http://irrd.ro/activitati/publicatii/

DACA ACCESATI, VA VIRUSATI MEMORIA CALCULATORULUI....
ESTE RECOMANDABIL SA INSTALATI INAINTE UN ANTIVIRUS  MADE IN CHINA!
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #724 : Octombrie 23, 2014, 16:00:58 »

"This content is currently unavailable"

  dacă aveţi o adresă alternativă vă rog să o postaţi.

  mulţumesc anticipat
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #725 : Octombrie 23, 2014, 20:40:20 »

INREGISTRARI DISCUTI INTRE ORGANELE DE REPRESIUNE SECURITATE SI ARMATA LOIALA LUI CEAUSESCU, AMBELE DUPA 22 SEARA I-AU FOST LOIALE SI LUI ION ILIESCU, DUPA CARE FSN, MINERIADE, ETC.http://www.youtube.com/watch?v=GOd2SEu0Sjg
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #726 : Octombrie 25, 2014, 12:45:10 »

"This content is currently unavailable"

  dacă aveţi o adresă alternativă vă rog să o postaţi.

  mulţumesc anticipat


Probabil nu va aflati intre cei 5000 prieteni ai mei din lista de pe facebook sau nu aveti deloc cont facebook. Imi pare rau, nu pot face public "evenimentul" fiindca, de fapt, nu este un eveniment, ci o intalnire de lucru. Lansarea numarului de revista, daca va fi, va fi publica.
Dar, dle Alex, in general ce am publicat acolo am publicat si pe Portal (aici).
Si, credeti-ma ca stiu bine din experienta, nu este relevant nici faptul ca unii au bifat acolo ca vor veni. Nu vor veni. De asemenea, vor veni unii dintre cei care nu au anuntat ca vin.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #727 : Octombrie 25, 2014, 14:11:29 »

"This content is currently unavailable"

  dacă aveţi o adresă alternativă vă rog să o postaţi.

  mulţumesc anticipat


Probabil nu va aflati intre cei 5000 prieteni ai mei din lista de pe facebook sau nu aveti deloc cont facebook. Imi pare rau, nu pot face public "evenimentul" fiindca, de fapt, nu este un eveniment, ci o intalnire de lucru. Lansarea numarului de revista, daca va fi, va fi publica.
Dar, dle Alex, in general ce am publicat acolo am publicat si pe Portal (aici).
Si, credeti-ma ca stiu bine din experienta, nu este relevant nici faptul ca unii au bifat acolo ca vor veni. Nu vor veni. De asemenea, vor veni unii dintre cei care nu au anuntat ca vin.

v-am scris pe facebook:
"din câte puteţi observa SUNT "intre cei 5000 prieteni ai mei din lista de pe facebook "

aşa că nu înţeleg de ce "This content is currently unavailable" ( trebuie totuşi să recunosc faptul că nu prea mă pricep la "facebook". Nu îmi place şi din acest motiv nu prea îl folosesc )
"
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #728 : Octombrie 26, 2014, 22:52:11 »

Ups!  Sa nu-mi spuneti ca Boacana ar vrea sa participe la intrunirea Sorinei din Bucuresti cu revii!

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1108.0

Totusi care este marele proiect la 25 ani de la Revolutie?


Marile proiecte va apartin dv. Eu nu am vorbit niciodata de mari proiecte. Daca si cititi randurile postarii la care dv insiva faceti trimitere, veti vedea ca eu sunt in regula, ca sa ma exprim asa, cu micile proiecte (punctuale, le-am zis eu atunci) propuse. Un numar de revista. Il veti avea (decembrie 2014). O antologie de interviuri, o veti avea (pentru aceasta, nu am dat un termen fiindca inca nu va cunosteam decat pe doi - trei). Mi-am dorit si o expozitie, dar nu sunteti interesati. Nu vreti, nu facem nimic. Are cine, are cu ce, are unde? Eu nu-mi fac probleme. In plus, dv sunteti cei care veti reprezenta o adevarata desfasurare de forte in decembrie, nu?
Dle Kronstadt cu majuscule si punct, marele dv proiect care este? Promit sa stau pe margine si va admir implicarea - si atat, asta ca sa nu fiu tentata sa ma afirm.
       

DOAMNA SORINA DASCALU, DACA TOT SUNTETI UN ZIARIST DE INVESTIGATII, CA ASA PARETI, NU? AR FI BINE CA PE LINGA CEI CARE SE PROPUN PT MARELE PROIECT, SAU CARE SUNT PROPUSI, MA REFER LA DISCUTII SI TOATE CELE INCERCATI SA GASITI SI REVI CARE NU SUNT LA VEDERE,MAI GREU DAR NU IMPOSIBIL SI O SA VEDETI CUM SE COPLECTEAZA TREBURILE, ALTFEL RISCATI SA RAMINETI INTRE NOI SI AI NOSTRI SI NU DA BINE LA INVESTIGATII. SUNT INTRUTOTUL DE ACORD CU ACEA LISTA DE LA SIBIU, DAR NU SUNT DE ACORD CU PSIHOLOGIA BRASOVULUI, IN CEL MAI RAU CAZ O SA VA TREZITI CA LA COMEMORAREA DE LA BRASOV PRIVIND PE MARTIRUL CORNEL LIVIU BABES, UNDE ATI FOST INCONJURATA DE MULTI IMPOSTORI DE LA SECRETARUL DE STAT VICTOR SOCACIU AND COMPANY SI DOAR ERATI LA DOI PASI DE NOI , NOI FIIND LA O SUTA DE METRI MAI IN DEAL LA CRUCE, AS 21, DETINUTI POLITIC, 15 NOI 87, DAR  ATI NIMERIT MAI IN VALE UNDE PSIHOLOGIA SE CONTURA DIN PLIN , ALAIUL ERA MARE, MASA SI DANSUL ERA ACOLO DE-O POTRIVA ! ORICUM DACA N-O SA NE GASITI SA STITI, CU NOI ARE CINE SA VORBEASCA DESPRE REVOLUTIE PE BUNE!

Sorine, mi s-a cam luat de explicatii si justificari. Falsele probleme, tensiunile si conflictele artificiale intretinute la comanda politica, pseudojudecatile contrafacute din interese gresit asumate, toate acestea s-au inmultit fara precedent. Pana la a le remedia pe cele vechi, trebuie sa incetati sa provocati zilnic altele noi, complicand si mai mult situatia.

Nu sunt ziarist de investigatii. Am lucrat aproape exclusiv in presa de specialitate sau in cea specializata (cred ca stii diferenta, nu insist). Aveti printre voi ziaristi de investigatii. Romulus Cristea ar putea fi unul dintre ei, nu? Marius Mioc, altul. Ca sa va dau numai doua exemple desi as putea sa gasesc si altele. Nu va puneti problema de ce oameni cu pregatirea si experienta pe care o are Romulus nu sunt cei care ar putea sa restructureze imaginea voastra, cel putin pe fagasul normalitatii? De ce, in conjunctura de comunicare si mediatica actuala (de profunda criza imagologica), nu de ziaristi de investigatie este nevoie? Daca va spun ca ar putea dar nu vor, sa nu-i credeti. Daca spun ca vor, ca incearca, dar nu pot singuri, ascultati-i ce au de spus. Si cautati-i impreuna pe acei specialisti care sa-i ajute.   
Nu am un mare proiect - si nu revin asupra ideii. Daca poti si vrei, vino in 27 octombrie la Bucuresti si discutam. Adu-i cu tine si pe cei pe care vrei sa-i intalnesc. Voi mai veni si eu la Brasov, dar nu stiu cat de curand. Cu siguranta ma voi vedea si cu alte persoane decat cele pe care le-am cunoscut deja.
Apropo de Brasov, pe cine propui pentru a realiza Portretul revolutionarului brasovean? Si: de ce? Daca mergem pe principiul enuntat mai devreme: il sustin pe acesta ca sa nu-i fie locul ocupat de altul, nu e bine.

Mai ales dupa ce s-a straduit s-o porcaie si s-o acuze in tot felul pe forum si chiar pe acest topic!
Puteti obs ca nici acum n-a renuntat la manipularile ordinare pe care le-a facut la comemo lui Babes, ca si acum ii reproseaza participarea.
Ce nu-i convine? ca a participat la comemo care a cinstit prin amploare, organizare si valoarea invitatilor sacrificiul eroului brasovean.
Cu cine ar fi dorit el sa participe la comemo Sorina? Pai sa vedem, pt ca e f interesant:
- cu Micro Aso 21 din BMV, o aso de schizoizi, total nereprezentativa pt ca 50% din ea e compusa ind tentative de impostori si impostori. I-am numit pe TI si Boacana!
- cu seflul fostilor detinuti politic, Octav Bjoza fiind amic taman cu tradatorii revilor, chiar daca ii critica numai pe impostori!
- cu Aso 15 Noiembrie, condusa de pedelizdul Prostolachi, cel care a votat in Parla Ro taierea indemnizatiilor noastre!


SNOW WHITE=SORINA DASCALU?
PE VREMURI ERA SECURISTUL BUN SI SECURISTUL RAU, UNUL TE BATEA ALTUL TE INCURAJA SA SPUI ADEVARUL!
SNOW, PRIETENA CU NOR, DAR "BEA VINURI SI CONEACE" CU BAMBILICI!
APARE CEL RAU, K, CARE II SCOATE DOSARUL, LISTE, CERTIFICATE,ETC. LUI SORINA DASCALU !
NOR, BAMBILICI SI K,- CUMETRIE!
O HORA MARE, ADICA FUL DE POPI CU DAME IN COADA!
             CARE CU CARE E?!?!

Dana Sorina, ar fi... (intelegeti dv) sa stati de vb cu acesti tradatori imputiti, care v-au facut in fel si chip si care au uitat sa-si ceara szc, dar ar vrea sa fie si ei "portretizati"!  Caci, deh, "Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor"!  Si m ales a lor, personala, care a ajuns cam de cacao in ultimul timp! Si cum nici idei nu au... etc.


Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #729 : Octombrie 28, 2014, 08:29:22 »

Le multumesc mult acelora dintre dv care au participat ieri la intalnirea de la Biblioteca Metropolitana Dimitrie Cantemir, mai ales ca unii dintre participanti au venit acolo de departe (Timisoara, Curtea de Arges, de ex...) vazand, pur si simplu, anuntul pe Portal sau pe facebook. M-am bucurat sa le intalnesc, pentru prima data, pe doamnele Carmen Alexandrescu si Marilena Antemia, doamne ale caror "portrete de revolutionar" intentionez sa le includ in "galeria" de la rubrica Portret, in Graphic Arts & Media. 
Urmatoarea intalnire va fi anuntata in timp util.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #730 : Octombrie 28, 2014, 10:15:28 »

Ati uitat sa ne spuneti daca boacana din BMV si-a facut aparitia la intalnirea aceea, dna draga. Sper ca nu. Altfel as incepe sa fiu convins ca am tastat chiar degeaba pe forumul "nostru", al revilor care m speram ca lucrurile si oamenii se m pot indrepta.
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #731 : Octombrie 28, 2014, 10:53:31 »

Ati uitat sa ne spuneti daca boacana din BMV si-a facut aparitia la intalnirea aceea, dna draga. Sper ca nu. Altfel as incepe sa fiu convins ca am tastat chiar degeaba pe forumul "nostru", al revilor care m speram ca lucrurile si oamenii se m pot indrepta.

Sorin e cavaler, da prioritate doamnelor! E putin altfel decit la umbra baobabului batrin ! Cheesy
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #732 : Octombrie 28, 2014, 11:19:09 »

Le multumesc mult acelora dintre dv care au participat ieri la intalnirea de la Biblioteca Metropolitana Dimitrie Cantemir, mai ales ca unii dintre participanti au venit acolo de departe (Timisoara, Curtea de Arges, de ex...) vazand, pur si simplu, anuntul pe Portal sau pe facebook. M-am bucurat sa le intalnesc, pentru prima data, pe doamnele Carmen Alexandrescu si Marilena Antemia, doamne ale caror "portrete de revolutionar" intentionez sa le includ in "galeria" de la rubrica Portret, in Graphic Arts & Media. 
Urmatoarea intalnire va fi anuntata in timp util.
Doamna Carmen AlexandrescuDoamna Marilena Antemia
Memorat
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #733 : Octombrie 28, 2014, 11:29:26 »

Ati uitat sa ne spuneti daca boacana din BMV si-a facut aparitia la intalnirea aceea, dna draga. Sper ca nu. Altfel as incepe sa fiu convins ca am tastat chiar degeaba pe forumul "nostru", al revilor care m speram ca lucrurile si oamenii se m pot indrepta.

Nu, de la Brasov a fost prezent numai dl Iosif, caruia, de asemenea, ii multumim. Cu siguranta, brasovenii asteapta intalnirea de la ei de-acasa, mai ales ca din povestea cu muntele si Mahomed, ei au muntele, noi, la Bucuresti, o Dambovita cam secata... Cu Mahomed nu prea stiu eu cum e, dar sper sa ma lamuresc curand.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: Imaginea Revolutiei din 1989 si a revolutionarilor
« Răspunde #734 : Noiembrie 02, 2014, 20:33:32 »

Apreciez calitatea fotografiilor, chiar dacă, probabil, au fost decupate din fotografii mai mari, posibil de grup. Corespund foarte bine, sînt utile pentru o rubrică dedicată portretelor de revoluţionari.
Memorat
Pagini: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 76
Schimbă forumul: