Main Content:

Pagini: 1 [2] 3

MARIA PETRASCU

Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #15 : Iulie 11, 2008, 22:15:00 »

Persecutia e reala, nu neg. Dar numai in parte. Eu vad la dumneavoastra doamna un anumit respect pentru disciplina de organizatie. A spus presedintele ca datele dintr-un act nu pleaca decat din data de, atunci le veti da, nu mai repede. Asa e corect. Dar doamna Petrascu nu va seamana. Ea e mai intai ziarista si tot ce face si afla este folosit in perspectiva pe care i-o da profesia. De pe lista aia a ei, cred ca majoritatea sint impostori. Pana aici, bravo ei, a facut bine ca i-a aflat. Dar publicarea listei e alta treaba. Un presedinte stie, sau ar trebui, cand e bine sa o publice sau cand nu. Daca ar fi avut rabdare si ar fi conlucrat cu cei din conducerea asociatiei poate ca altul ar fi fost finalul. Poate nu, nu-i exclus. Dar poate se ajungea la concluzia ca a venit momentul publicarii ei sau a unei parti din ea. Cu totul altul ar fi fost rezultatul. Asa sint zero rezultate, ea a plecat cu un sut in dos de nu mai are cale de intoarcere, a invrajbit inca o data luptatorii anticomunisti din asociatiile din brasov si multe altele. Mai amintesc numai de una de care se stie, de distrugerea cooperarii dintre asociatiile cre doreau infiintarea muzeului. Il respect pe Maries, asa revolutionar fara diploma cum e, pentru ca a tinut o directie si cred ca e cea corecta, dar cu ziarista s-a pripit.
« Ultima modificare: Iulie 11, 2008, 22:19:07 de către razvan »
Memorat
 • carmen21
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 522
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #16 : Iulie 11, 2008, 22:46:33 »

Și eu am pus niște liste pe sit, chiar într-un moment potrivit (certificate fară L42) și nu au adus decît la discuții agresive, așa că m-am lămurit că nu se rezolvă nimic.
Despre ceeace nu cunosc nu mă pronunț.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #17 : Iulie 12, 2008, 08:34:20 »

La ce te asteptai? Portalul nu tine loc nici de secretar de stat, nici de comisie parlamentara si nici de justitie, dar toate acestea sunt cu ochii pe el. E bine pentru ca nu vor putea sustine ca nu au stiut nimic despre problemele cu care ne confruntam. Dimpotriva, eu cred ca ai facut foarte bine postand listele respective. Nu stiu ce timp ai la dispozitie si cat de mult poti sau vrei sa-l dedici acestei activitati, dar as spune ca merita sa aprofundezi totul. O zi buna carmen21.
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #18 : Iulie 12, 2008, 12:47:49 »

Domnule Brasoveanul, vreau sa precizez cateva lucruri care sunt necesare pentru a  nu da din nou nastere la interpretari eronate:

Domnul Maries mi-a studiat cu atentie  dosarul de preschimbare inainte sa il promoveze. In dosar cum bine stiti, este un memoriu. iar in memoriu, care are 18 pagini, am precizat inca de la inceput ca am lucrat la "Drum nou" precum si alte detalii. Deci domnul Maries stie ce am facut inainte de 89. De altfel, toate aceste detalii referitoare la acea perioada le-am si discutat cu dansul de cateva ori pentru ca asa era corect din partea mea fata de un om si o asociatie pentru care am un respect deosebit fiindca au ramas verticali in permanenta si lupta pentru deconsiprarea criminalilor din Decembrie 89.
Cat priveste lista impostorilor de la Brasov, si aici trebuie sa fac din nou prezizari desi le-am mai facut de cateva ori pe aceste forum: din documentarile noastre, adica ale sotului meu si ale mele reiesea ca exista impostori in asocitia de revolutionari de la Brasov. Din acest motiv am solicitat , in calitate de vicepresedinte al asocitaiei, aprobarea lui Maior pentru a avea acces la dosare. Am primit-o iar studierea lor am facut-o in prezenta secretarei asociatiei.dupa studierea dosarelor am avut inca odata confirmarea imposturii. I-am prezentat lui Maior, in prezenta mai multor membri din conducere concluziile precum si o copie a listei de impostori, care a rams la el.. Si i-am cerut sa o facem publica, intr-o conferinta de presa, in care sa spunem si ce masuri se vor lua, metionanad ca eu voi prezenta lista si imi voi asuma raspunderea integral.Maior a refuzat insa categoric. Asa am ajuns sa fac publica lista cu sprijinul presedintelui AFDPR Brasov care nu a ezitat sa o prezinte presei. M-am gandit  ca urmarea va fi excluderea mea din asociatie , ceea ce s-a si intamplat ulterior fara insa a mi se perimte  sa particip la acea sedinta si sa imi precizez punctul de vedere. M-am gandit insa ca adevarul  trebuie spus odata , cu orice risc, si am facut-o.
Cat priveste 'dezbinarea' pe care as fi produs-o intre AFDPR Brasov, Asociatia 15 noiembrie 1987 "si Asociatia "Brasov Decemebrie 89" cred ca informatiile pe care le aveti sunt total eronate. Intre cei de la 15 Noimebrie 87 si AFDPR Brasov exista o veche si buna colaborare, cei de la 15 Noiembrie fiind si membri in AFDPR,dansii avand si multe actiuni comune. Pana a ajuns Maior sa conduca asociatia  de revolutionari  cele doua asociatii de care am vorbit au fost in bune relatii cu "Brasov - Decemebrie 89" . Colaborarea s-a stricat ulterior, cand Maior a inceput sa se dea in stamba . Atat presedintele  de la AFDPR Brasov cat si cel de la "15 Noimebrie 1987 " ii respecta pe revolutionarii adevarati de la Brasov dar nu sunt de acord cu dictatura instituita de Maior si acolitii sai,  cu ce se intampla in interiorul asociatiei ,cu faptul ca acolo nu se face curatenie in sensul inlaturarii impostorilor.
Eronat sunteti informat si in ce priveste Muzeul Luptei Anticomuniste de la Brasov. Sotul meu pornise acest demers dar nu l-a putut finaliza si am continuat eu. Am reusit ca impreuna cu presedintii de la AFDPR, "15 Noiemebrie 1987 " si cu vicepresedintele  Vasile Mardare , de la "Brasov - Decembrie 89", sa mergem in audienta , de doua ori, la presedintele Consiliului Judetean Brasov si sa obtinem sustinerea sa pentru demersul nostru. Am pregatit materialul pentru un proiect de hotarare care a intrat in dezbaterea plenului si s-a dat acordul de principiu pentru muzeu, urmand sa se stabileasca si locatia in care va functiona acesta. mai dureaza un pic fiindca spatiul solicitat este inca ocupat dar se va elibera in aceasta toamna.Deci primul pas este facut.Este nevoie de un Muzeu al Luptei Anticomuniste la Brasov, pentru ca zona este cea mai reprezentativa din tara in acest sens.
Va doresc o zi buna !
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #19 : August 01, 2008, 08:39:16 »

« Răspunde #843 : Iulie 31, 2008, 09:04:29 »
 
Pink! Tot zânul cel bun!
Banalitatea rãului în forma ei puerilã si inconstiientã; se practicã la nivel national!
O singurã remarcã mai am. Greseala recunoscutã pe jumatate iertatã. Tardiv si sub presiune!
Trage-ti singuri concluziile ce se impun!
În atasament,facsimilul articolului din 15.11.1987 Drum nou.
Respectele mele!


« Răspunde #844 : Iulie 31, 2008, 09:06:07 »
 
Partea a doua

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=92.840

Memorat
 • aetziu
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 78
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #20 : August 01, 2008, 10:43:33 »

Domnilor si mai ales doamnelor,
Conflictul dumneavoastra nu are numic in comun cu spatiul Asociatiei 21 Decembrie Bucuresti, asa ca a-ti  face foarte bine sa va mutati "disputa" intr-un loc mai potrivit.
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #21 : August 01, 2008, 23:19:59 »

Cu alte cuvinte, nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va pute. Absolut corect! Daca nu citeste lumea in urma, e si absolut credibil.
Memorat
 • aetziu
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 78
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #22 : August 02, 2008, 08:10:47 »

Problema e ca cei ce folosesc acest mediu de comunicare, nu au placerea de a cunoaste respectiva persoana, iar cei ce o cunosc , nu obisnuiesc sa-l foleseasca.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #23 : August 02, 2008, 13:02:33 »

Da e posibil ca asta sa fie situatia da ma mir ca nimeni dintre cei care o cunosc si care lucreaza la calculator nu intervine. Adica ziaristii din Brasov care sant colegii ei de munca.
Memorat
 • aetziu
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 78
 • Vezi Profilul
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #24 : August 03, 2008, 22:26:52 »

Ai vazut doctor atacat de alt doctor?
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #25 : Septembrie 21, 2008, 14:28:24 »

Sau Giorgicã la Giorgicã? Nu nicidecum!
O alta intrebare... Cãt ti-a iesit la afacere?
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #26 : Septembrie 21, 2008, 15:10:46 »

Pe cine intrebi. Dupa o jumatate de luna. Pe Nani, pe Aetziu, pe mine, pe cine?
« Ultima modificare: Septembrie 21, 2008, 15:11:41 de către razvan »
Memorat
Răspuns: MARIA PETRASCU
« Răspunde #27 : Noiembrie 08, 2010, 11:01:59 »

Pink !
Diploma de calificare a ziaristei de investigatii anticomuniste…
În atasament, facsimil ; mi-e scârbã!
O zi bunã !
Memorat
MARIA PETRASCU
« Răspunde #28 : Iunie 13, 2011, 09:09:09 »

Pink!
Pe site-ul http://ziarero.antena3.ro/, afiliat Antena 3 se practica cenzura; am intrat in posesia unei dovezi indubitabile.
Unul din amicii nostri de pe forum a incercat sa-i dea o replica unei contopiste ce se invarte prin presa „anti-comunista”.
Cenzura se concretizeaza la banarea anumitor IP-ri. Ma intreb cum s-a ajuns la o astfel de stare de lucruri?
Accesul liber la informare si dreptul la replica sunt garantate de constitutie si legiile presei !!!
Sau sistemul „democratic” ce se practica in momentul de fata in RO este puritan neo-comunist?
Nu ma deranjeaza gestul in sine, ci posibilitatea unei asa zise ziariste de investigatii, formata la academia „stefan gheorghiu”, cadru de nadejde al pcr si transformata in anti-comunista de profesie, de a cenzura reactiile firesti la aberatiile ce le produce.
Culmea este ca publicatii asa zise opozante ii dau posibilitatea inca! Pana cand?   
Memorat
MARIA PETRASCU
« Răspunde #29 : Iunie 13, 2011, 09:20:14 »

Iata proba

Adauga comentariu nou
IP-ul calculatorului dvs. este banat pentru comportament necorespunzator/spam!

   
Titlu:
      
Mesaj:
   Tovarășa Petrașcu, cadru de nădejde a academiei stefan gheorghiu, a obținut diploma cu magna cum laude, media 10. Lupul își schimbă blana dar năravul ba. Ce vă puteți aștepta de la o fostă tovarășă, ziarist propagandist la defunctul organ de presă scînteia si ulterior drum nou din Brașov. Bașca dintr-o comunistă fanatică, a devenit peste noapte anti-comunistă și-o ține langa pe produs anti-comunism la comandă. Bomboana de pe colivă este faptul că mai este și revoluționară remarcată deosebit, făcătură din care-și trage venituri constante lunare în urma falsului grosolan de autentificare și preschimbare pe Legea 341/2004. A fost sprijinită în acest demers de pedele prin numiții Măries Doru și Petrişor Morar. Vorba maximei poporene - "râde ciob de oale sparte"
Nume:
   
Email:
   
Acord:
     Sunt de acord cu urmatoarele conditii:
Comentariile postate reprezinta strict opiniile cititorilor. ziare.ro are obligatia, fata de cititorii sai, de a pastra un cadrul de discutii decent si civilizat. ziare.ro isi asuma dreptul de a sterge comentariile care aduc atingere bunelor moravuri prin folosirea unui limbaj vulgar si indecent, precum si a mesajelor cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3
Schimbă forumul: