Main Content:

Pagini: [1]

Clipuri pe cantecele lui Cristi Paturca

  • teodora11
  • Full Member
  • ***
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 229
  • M-au rănit, m-au închis, dar nu m-au ucis !
  • Vezi Profilul
Răspuns: Clipuri pe cantecele lui Cristi Paturca
« Răspunde #1 : Decembrie 26, 2008, 20:42:05 »

Bun pentru unii, rău pentru alţii, talentat şi incomod totodată - Cristian Paţurcă este acum, din nefericire, în spital din cauza neputinţei ce l-a îndreptat către depresie şi alcool.
Pentru prima dată, anul acesta, Cristian Paţurcă nu a mai fost printre noi să ne cânte şi să ne încânte cu acel "Doamne, vino Doamne... "  sau cu Imnul Golanilor, pentru că este în spital. E posibil să îl pierdem şi pe el ca şi pe Sterian sau Moţu Pitiş. Îi pasă cuiva Huh? Mie DA !!!! îmi pasă.
Memorat

M-au rănit, m-au închis, dar nu m-au ucis !
Răspuns: Clipuri pe cantecele lui Cristi Paturca
« Răspunde #2 : Decembrie 27, 2008, 00:42:47 »

Am luat forumu la rand si deaia nu am vazut subiectu asta nou. Scriu si aici ce am scris mai inainte.
Si mie imi pasa. Si cred ca revolutionarii nu prea stiu de starea lui. Sin sigur ca si lor le-ar pasa. Cum credeti ca poate fi ajutat. Eu am prins ceva de lucru dincolo si as putea sa il ajut macar cu niste bani. Cred ca multi ar fi dispusi sa dea un ban pentru ingrijirea lui. Trebuie sa facem cunoscuta situatia lui cat mai bine. Apoi sa stabilim ce e mai folositor pentru el si sa incercam sa il ajutam. Cu relatii sau cu bani, cu ce e nevoie. Hai ca e Craciunu si putem fi darnici. Stiu ca are sau avea probleme cu locuinta. Tot in starea aia e? De pe forum am aflat ca Fesan nu a putut sa il ajute cu dosaru. Cum facem sa il ajutam? Daca are probleme cu bautura ar fi mai bine sa il dam cuiva in ingrijire. Ar fi periculos sa ii dam lui banii pe mana. Da astea ar trebui facute de bucuresteni. Insa o cheta se poate face la nivel de tara.
Memorat
Pagini: [1]
Schimbă forumul: