Main Content:

Pagini: 1 2 [3]

Dle Presedinte COSTIN

Răspuns: Dle Presedinte COSTIN
« Răspunde #30 : Noiembrie 12, 2017, 11:33:11 »

LUPII MORALISTI VIRTUALI SA IASA DE SUB ANONIMAT SI SA POSTEZE SUB NUME REALE ...DACA NU O VA FACE ACESTIA SUNT IMPOSTORII ADEVARATI SI TURNATORII INAINTE DE '89 CAT SI DUPA ...DACA AVETI CURAJUL UIMITI-MA DACA NU SUNTETI DECAT NISTE LASI ORDINARI SI DIN CAUZA UNORA CA VOI ACEST NEAM A AVUT DECAT DE SUFERIT LASILOR...
IESITI DE SUB ANONIMAT ...NUMAI POSTATI SUB NUME CONSPIRATIVE ...AICI NU AVEM CE ASCUNDE SUNTEM PE "PORTALUL REVOLUTIEI" DOMNILOR X,Y,Z
Cat de stupizde erau aceste postari abia acum se vede cu adevarat. Daca cei pe care ii acuza ca ar fi impostori, lasi si turnatori, s-a dovedit ca aveau dreptate si ca cei care-i acuzau s-au inselat sau chiar au complotat pentru ca spusele lor sa nu fie credibile, ce putem crede acum despre acuzatori? Nu cumva ei erau respectivii turnatori si impostori? Faptul ca erau si sunt lasi nu mai poate fi pus la indoiala caci, odata cu suspendarea legii s-au retras de pe forum. Si cred ca le cam tremura ceva dupa arestarea secretarului de stat George Costin. Acum cred ca a devenit evident pentru oricine ca inflacaratii luptatori ai grupului Costin, Maries si Banutoiu aveau misiunea de a combate pe acest forum oamenii ale caror opinii nu se incadrau in sabloanele sefilor de la SSPR si Batistei. A meritat sa le acordam atata atentie, a meritat sa discutam cu ei? Cred ca nu. Ei si-au indeplinit misiunea murdara, ne-au tinut ocupati cu elucurbatiile lor pana au distrus legea si i-au aruncat pe multi dintre noi in mizerie. Dar cum de le-a convenit sa le fie taiate si lor indemnizatiile? Aceasta e o foarte interesanta intrebare.
Nu uitati ca cei care-i acuzau pe cei mai vigilenti dintre revolutionari ca ar fi lupi moralisti, erau de fapt lupi la oi! Cand ne vom invata minte sa nu ne mai lasam manipu.lati?

Pai...doar ce am citit o postare continand urmatorul articol :

https://www.cotidianul.ro/geambasii-falselor-certificate-de-revolutionar/

Care sa fie..."IMPOSTORII ADEVARATI SI TURNATORII INAINTE DE '89 CAT SI DUPA"...ca nu mai inteleg nimic...SAU...POATE DA ? ? ? !!!!!!!


Memorat
Răspuns: Dle Presedinte COSTIN
« Răspunde #31 : Noiembrie 12, 2017, 11:44:13 »

"Dar cum de le-a convenit sa le fie taiate si lor indemnizatiile? Aceasta e o foarte interesanta intrebare."

Intr-adevar...o foarte interesanta intrebare !!!  Dar...mult mai interesant...ar fi fost un raspuns !!!
Memorat
Pagini: 1 2 [3]
Schimbă forumul: