Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6

DORU MARIES

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #60 : Februarie 27, 2017, 22:30:59 »

Popescu Anton Florin dorel "care este"...daca tot faci investigații in privinta mea..hai sa te ajut .. cu cîteva acte oficiale...vezi ca in dosarul meu sint mai multe..ca tot ai fost pe la arhiva sspr...dar cred ca ti -ai luat copii doar de la "oameni " importanți..
nu si de la "simplii"
Like · Reply · 3 hrs
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #61 : Februarie 27, 2017, 23:07:15 »

Popescu Anton Florin dorele..e bună.. valabilă...?  SmileyDorel Haraga Da tinere AI DREPTATE. ai dobîndit calitatea prin ”celebrul” decret 37/2000 prin care in numă de aproximativ 19 000 persoane, au dobîndint una din calitățile de revoluționar. Partea delicată a problemei, constă în faptul că, din cei aproximativ 19 000promovați, nu au avut DOSARELE VERIFICATE DE CĂTRE COMISIA ”BALINT” DECÎT UN NUMĂ DE CIRCA 7600 PERSOANE.
Like · Reply · 3 hrs
 
Popescu Anton Florin dorel "care este" mi -am depus documentele in termenele legale prevazute de legi..fara sa cer drepturi..cind am constatat ca apar revolutionari impostori ! si eu unul doresc eliminarea impostorilor ! care afecteaza pe toti revoluționarii adevărați!.. care este..in jargonul vostru!
Like · Reply · 3 hrs
 
Dorel Haraga Stimabile, adeverința doveddește că la o anumită dată, anume 24.decembrie 1989, ai fi însoțit probabil un transport de sînge către Sibiu. asta dacă am descifrat bine documentul. Spune-mi te rog, CARE SUNT FAPTELE DE VITEJIE SĂVÎRȘITE DE TINE ȚI CARE AU DUS LA VICITORIA REVOLUȚIEI, fiindcă însoțirea unui transport de marfă, nu este faptă de vitejie.
Like · Reply · 3 hrs
 
Dorel Haraga Dle. av POPESCU, chestia aceea cu ”care este”, deocamdată te caracterizează perfect. Scrierea prenumelui cu minuscule, spune de asemenea despre caracterul dumneavoastră, mai multe decît vreți să se afle. Păcat. Aș fi curios să știu la ce Universitate v-ați finalizat studiile și mai ales.... dar, nu este cazul să intrăm în amănunte fiindcă în mod sigur v-ar dezavantaja.
Like · Reply · 3 hrs
 
Popescu Anton Florin cum doreste caprioara... cu majuscule...cu miniscule...pina una alata am o profesie obtinuta in baa unor examene de admitere/definitivat in profesie... si nu sint un "miniscul" mediator... si daca tot ne cautam la "oua"...si tot este pamflet...nu am facut facultatea de drept a "ciumei rosii" si nu mi-am "cumparat" diplomele..  Smiley sa-ti dau exemple din parlament...care nici bac nu aveau si dupa ce au ajuns parlamentari ...au ajuns sa aiba si doctorate ?
Like · Reply · 1 hr · Edited
 
Dorel Haraga Tinere, discutăm între noi și nu este cazul să deviem discuția către MĂRIEȘ, COSTIN sau un oricare altul. Alunecarea de la subect, este o tactică avocățească pe care nu ți-o recomand în dialogul cu mine. Oricum am aflat ce erea de aflat. Noapte bună!
Like · Reply · 1 · 1 hr
 
George Grosu O observație - dacă are numele în 568bis ar trebui să-l regăsim şi în 100bis
Like · Reply · 3 hrs
 
Popescu Anton Florin surprise...poate sint si pe acolo...  Smiley
Like · Reply · 1 hr
 
Popescu Anton Florin bine dorele " care este "..in timpul evenimentelor din dec.89..eu am fost sa pun perfuzii la babe in sibiu in 23 si 24.12..pt.asta mi -a dat si ilici brevet.... apropo tu ai vreun document oficial din 89 ? sau ai doar protocolul semnat cu dizolvarea DNA, ANI etc..
? .
 Smiley
Like · Reply · 3 hrs
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #62 : Februarie 27, 2017, 23:09:56 »

Dorel Haraga referitor la afirmația dumneavoastră cu privire la eventuale documente ce ar fi fost copiate de subsemnatul, vă atarg atenția că documentele postate de mine la adresa dumneavoastră sunt publice. Revin la primul îndemn pe care vi l-am făcut și anume: SĂ CITIȚI CU ATENȚIE CE AM SCRI ATAȘAT POZEI , defapt un printscreen parțial al paginilor 71-72 din MO 568 bis/1999. DUPĂ CE CITIȚI, REVENIȚI ȘI COMENTĂM ÎMPREUNĂ. OK?
Like · Reply · 3 hrs
 
Popescu Anton Florin correct....eu citez din ceea ce se publica pe net in sensul ca "atit timp cit ati fost arhivar la sspr..aveti si niste copii dupa anumite documente ".. nu ma intereseaza ce aveti...nu va cunosc nu ma cunoasteti personal...deci ne pamfletam pe aici...  Smiley
Like · Reply · 1 hr
 
Dorel Haraga Dacă ai consulta MO 40 și 41, ambele din 1993, care conțin Decretele 110/1991 și 226/1992, vei avea surpriza de a constata că numele meu figurează în ambele Monitoare. dar ești prea superficial ca să mai și muncești. Ție îți este de ajuns să gîndești și este foarte adevărat. GÎNDEȘTI MULT DAR... PROST.
Like · Reply · 3 hrs · Edited
 
Popescu Anton Florin ps.. dorele ti-am pus 2 documente oficiale...asa in graba...restul le găsesti in dosarul meu (dacă ori mai fi)...nu ca sa ma justific.. dar avînd în vedere că mă contesti... si inteleg... nu avem aceleasi simpatii poliice...am inteles ca nu-ti plac postarile mele... dar trebuie sa intelegi... nu am nevoie de nimic...dar am in tel...vreau sa aflu adevarul.... CINE A TRAS IN NOI.... CINE NE_A OMORIT EROII....avind in vedere ca am si eu o contributie infima in REVOLUTIA ROMANA din 89... insa... mortii nu ne lasa..ranitii nu ne lasa...trebuie sa aflam ADEVARUL
Like · Reply · 2 hrs · Edited
 
Dorel Haraga Pentru a vorbi de la egal la egal: ”popescule” conform legislației aflate în vigoare, nu poți avea decît calitatea de LRFD. Dacă dorești altă calitate, adreseazăte personal, nu la grămadă/listă Instanței. Ca jurist ar fi trebuit să cunoști procedura. Pardon, ca avocat, dar oricum, avocații au mai mult tupeu și cunoștiințe, decît cunoștințe de specialitate.
Like · Reply · 2 hrs · Edited
 
Popescu Anton Florin ma multumesc cu aceasta calitate..nu am nevoie de nimic in plus....nu am nevoie de titlul inventat de psd ..si no comment mai mult pe acest aspect
Like · Reply · 2 hrs
 
Dorel Haraga aloooo stimabileeee, ”laso jos că măcăne”! Te dai luptător pentru..., spargi capul tîrgului cu tot felul de acuze și... dai înapoi atît de ușor. CAM PUTE. Îți promit că de voi ajunge în ”Prăvălie”, voi sesiza instituția cu privire la dosarul tău. Dacă... va fi bine, dacă.... va fi...Huh OK? O seră foarte plăcută îți doresc.
Like · Reply · 2 hrs
 
Popescu Anton Florin Dorel Haraga .SUCCES cu sesizare ! dovezile din dec.89 inca se mai regasesc ...cu stampile oficiale...si vezi ca sint multe...!.. ceea ce nu cred ca este cazul tau !.. ps. in afara de declaratii de martor la dosar mai ai si alte acte oficiale ?...asa ca si curiozitate....si aici inchei polemica..nu ma justific la un " dorel"
Like · Reply · 2 hrs · Edited
 
Popescu Anton Florin ps.poti in mintea ta sa ma "retrogradezi" si la calitatea de "participant in revolutie" ...dar mi se filfie...nu am beneficiat de "privilegiile" l.42 si 341..fata de tine (asa cum rezulta din postarile pe net)...dar nu poti sa ma opresti sa aflu adevarul CINE A TRAS IN NOI.... CINE NE_A OMORIT EROIII !!!!!!!
Like · Reply · 2 hrs
 
Dorel Haraga Popescu Anton Florin AM DESTULE PROBE REALE, DE LA DOCUMENTE SCRSI LA POZE , FILMĂRI, ETC.
Like · Reply · 1 · 2 hrs
 
Popescu Anton Florin Dorel Haraga si sigur toate probele ...sint inainte de ora 12,10....  Smiley  Smiley te-a invitat ceasca la o cafea.... inainte sa decoleze....  Smiley  Smiley
Like · Reply · 1 hr
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #63 : Februarie 27, 2017, 23:15:37 »

Dorel Haraga Refritor la persoana ta ”popescule”, chiar nu mă interesează decît în situația în care, vei obține calitatea de DETERMINANT FĂRĂ RESPECTARE CRITERIILOR IMPUSE DE LEGE. În rest, sănătate și viață lungă dar CINSTITĂ.
Like · Reply · 2 hrs
 
Popescu Anton Florin nu am nevoie de titlul inventat de psd...eu ma multumesc cu ce am facut in dec.89...si pt.urmasi, raniti o sa ma bat pina in pinzele albe...cum se mai spune....pt. afla... CINE A TRAS IN NOI....aceasta sintagma straina pt.oportunisti !
Like · Reply · 2 hrs
 
Dorel Haraga TITLUL NU ESTE INVENTAT DE PSD. OUG 95 ESTE ÎNTRADEVĂR NECESARĂ. LEGEA REFLECTĂ RECUNOȘTIINȚA POPORULUI PENTRU GESTUL FĂCUT ÎN 1989. A AFIRMA CĂ NU VREAU CERTIFICAT DAT DE ILIESCU SAU CONSTANTINESCU SAU DE.... ESTE NUMAI UN PRETEXT, MENIT SĂ MASCHEZE ÎN FAȚA CELORLALȚI ADEVĂRATELE MOTIVE ALE ATITUDINII.
Like · Reply · 2 · 2 hrs

George Grosu Domnule avocat - frumoase poze şi atît.
Like · Reply · 1 · 2 hrs
 
George Grosu Părerea mea este că prin forțarea legii a-ți primit o calitate nemeritată domnule avocat!
Dacă asta e proba dvs. e cam slăbuță.Părerea mea contează mai puțin decît a celor care au decis acordarea certificatului
Like · Reply · 2 hrs
 
Popescu Anton Florin eu nu am nevoie de niciun titlu..stiu ce am facut in dec.89..cind altii au stat in fata tv..si pe urma..pe baza unor declaratii de martor " eu te-am văzut pe tine tu m-ai văzut pe mine.." au "căpătat " titlul de rev.. si mai nou "determinanti" asa cum a inventat psd- ul..asa pe scurt.. da, eu nu am facut nimic..m-am plimbat cu sîngele printre gloante sa pun perfuzii prin anumite orase...insa nimeni nu o sa ma oprească sa aflu adevarul.
CINE Ă TRAS in noi... CINE ne-a omorît EROII !
Like · Reply · 1 hr · Edited
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea .. pe unde am apucat...  Smiley
Like · Reply · 1 hr
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea .. ca tot am mai povestit...vezi la spitalul sibiu...cine a adus singe in 23 si 24.12.89 ? si de unde se aducea si cine a insotit transportul ! sper sa gasesti documentele in arhiva spitalului ! ca tot esti.... si jurnalist de investigatie !
Like · Reply · 1 hr · Edited
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea - nu am nevoie de acest titlu inventat de psd !.. eu am un singur scop..aflarea adevarului ! CINE A TRAS IN NOI>>>CINE NE-A OMORIT EROII !... ma mutumesc cu titlul de participant... in dec,89 am iesit in strada sa inlaturam un regim nu sa obtinem TITLURI !
Like · Reply · 58 mins · Edited
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea curatenia o face fiecare organizatie in propria ograda..si daca nu o face...sa speram ca o face parchetul in dosarele pe care le investigheaza vis-a vis de aceasta problema !.. in ceea ce priveste oug 95 vezi declaratia marelui revolutionar nicolicea pt.ce s-a inventat !.. cum am mai spus in dec.89 s-a iesit in strada pt. inlaturarea unui regim si nu pt obtinera de titluri...unul mai determinat decit altul !
Like · Reply · 53 mins · Edited
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea ps. vezi cum s-a inventat oug 95...de psd...nopatea 29-30.12.... idem oug 13/2017...guvernele psd-iste lucreaza doar noaptea in probleme "spinoase"..si cu interes !
Like · Reply · 50 mins · Edited
 
Popescu Anton Florin Alex Oprea vezi ca oug 95 nu a fost pe ordinea se zi/noapte din sedinta 29.12..s pe 30.12..se publica in m.of..cind lumea se pregatea de revelion...  Smiley
Like · Reply · 41 mins
 
Emil Tarnaveanu Aaaaaaa...nu cred ca un titlu este primit de la cineva! Titlul singur ti le-ai obtinut, altii doar le-au confirmat!  :p
Like · Reply · 3 · 2 hrs · Edited
 
Popescu Anton Florin in dec.89 s-a iesit in strada pt.inlaturarea unui regim si nu pt.titluri...toti sintem niste participanti in dec.89... fiecare am contribuit cum am putt ! pt.victoria revolutiei !
Like · Reply · 37 mins · Edited
 
Emil Tarnaveanu Eu ma consider ceva mai mult ca participant!  =D
Like · Reply · 37 mins
 
Popescu Anton Florin Emil Tarnaveanu fiecare se considera ce vrea...fiecare a facut ceva...dar pe linga noi s-au strecurat si niste impostori ! care pe baza doar a unor declaratii " eu te-am vazut pe tine tu m-ai vazut pe mine" au ajuns revi... si incaseaza niste banuti... no comment mai mult...
Like · Reply · 34 mins
 
Emil Tarnaveanu Popescu Anton Florin, daca cunosti cazuri, fa un denunt! In caz contrar este doar fumigieana echivalent cu ce au facut turcescu, pora si cartianu!
Like · Reply · 32 mins
 
Popescu Anton Florin Emil Tarnaveanu ..vezi ca denuntul se face in 6 luni..conform psd-ului.. .  Smiley s-a prescris...  Smiley
Like · Reply · 26 mins · Edited
 
Emil Tarnaveanu Ei na, si de ce nu ai facut-o in timp util si denigrezi acum pe Revolutionari?!
Like · Reply · 23 mins
 
Emil Tarnaveanu Da te rog un link din lege unde este specificat "denuntul se face in 6 luni..conform psd-ului.. .  Smiley s-a prescris...", in caz contrar voi considera o minciuna!  Sad
Like · Reply · 20 mins
 
Popescu Anton Florin vezi out 13
Memorat
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #64 : Decembrie 06, 2017, 11:19:53 »

    REVOLUTIA S-A T  E  R  M  I  N  A  T  ODATA CU PIERDEREA PUTERII VECHIULUI REGIM SI PRELUAREA ACESTEIA DE NOUL REGIM ...22 DECEMBRIE ORA 12 SI 8 MINUTE.
            RESTUL ESTE CE VRETI VOI SA FIE DAR.....REVOLUTIE ....NU !!!
CORECT
Probabil ca multi nu au citit la timp si/sau atent aceste doua postari; poate ar fi inteles ('in timp util') cu cine au de-a face.
Memorat
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #65 : Mai 03, 2018, 10:45:41 »

O nouă victorie la CEDO  a Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, după 25 de ani

După aproape şapte ani de luptă, în procesul:  membrii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” versus România, urmaşii eroilor martiri, răniţii, reţinuţii şi  luptătorii au obţinut o nouă victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În ciuda piedicilor reptate, puse de către sistemul judiciar românesc, pentru 76 dintre  membrii asociaţiei, Statul Român a fost obligat să plătească daune de peste 800.000 euro. Decizia CEDO survine în lipsa unei anchete efective cu privire la crimele săvârşite în timpul evenimentelor din decembrie 1989 şi prin tergiversarea finalizării plângerii depuse de către Asociaţia „21 Decembrie 1989”, încă din anul 1990.

Reamintim că în data de 4 noiembrie 2014, alţi 34 de membri ai Asociaţiei „21 Decembrie” au câştigat la CEDO.

În acest context, menţionăm că Asociaţia „21 Decembrie 1989” este singura organizaţie de revoluţionari ai căror membri au depus şi au obţinut decizii favorabile la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

În continuarea demersurilor sale, Asociaţia „21 Decembrie 1989” a solicitat şi i-a fost acceptată o întrevedere cu procurorii de caz de la Secţia Parchetelor Militare, din cadrul Parchetului General de pe lângă ÎCCJ, pentru joi, 4 iunie, ora 14.00. Întâlnirea va avea loc la sediul Parchetului General iar tema discuţiei va aborda stadiul dosarelor ce au ca obiect cercetarea tragicelor evenimente din perioada infractionala decembrie 1989 – iunie 1990, ocazie cu care Asociaţia va depune un set de documente.
Am vrut sa va  intreb/rog   mai demult; chiar uitasem.  Stiti cumva daca cei care au castigat la CEDO (in 2014 si 2015) sunt nominalizati undeva (pe vreun  site/lista/etc. ...exceptand site-urile CEDO) ?   Am incercat sa caut si pe site-ul Asociatiei 21 Dcembrie 1989 Buc., fara niciun rezultat, insa; nici macar membrii Asociatiei nu sunt nominalizati (cu exceptia celor ' De Onoare/de "onoare" ').  Sper sa nu va   deranjez/inoportunez   cu  aceasta intrebare/rugaminte. Va multumesc anticipat.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2561
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #67 : Mai 03, 2018, 17:32:31 »

O nouă victorie la CEDO  a Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, după 25 de ani

După aproape şapte ani de luptă, în procesul:  membrii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” versus România, urmaşii eroilor martiri, răniţii, reţinuţii şi  luptătorii au obţinut o nouă victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În ciuda piedicilor reptate, puse de către sistemul judiciar românesc, pentru 76 dintre  membrii asociaţiei, Statul Român a fost obligat să plătească daune de peste 800.000 euro. Decizia CEDO survine în lipsa unei anchete efective cu privire la crimele săvârşite în timpul evenimentelor din decembrie 1989 şi prin tergiversarea finalizării plângerii depuse de către Asociaţia „21 Decembrie 1989”, încă din anul 1990.

Reamintim că în data de 4 noiembrie 2014, alţi 34 de membri ai Asociaţiei „21 Decembrie” au câştigat la CEDO.

În acest context, menţionăm că Asociaţia „21 Decembrie 1989” este singura organizaţie de revoluţionari ai căror membri au depus şi au obţinut decizii favorabile la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

În continuarea demersurilor sale, Asociaţia „21 Decembrie 1989” a solicitat şi i-a fost acceptată o întrevedere cu procurorii de caz de la Secţia Parchetelor Militare, din cadrul Parchetului General de pe lângă ÎCCJ, pentru joi, 4 iunie, ora 14.00. Întâlnirea va avea loc la sediul Parchetului General iar tema discuţiei va aborda stadiul dosarelor ce au ca obiect cercetarea tragicelor evenimente din perioada infractionala decembrie 1989 – iunie 1990, ocazie cu care Asociaţia va depune un set de documente.
Am vrut sa va  intreb/rog   mai demult; chiar uitasem.  Stiti cumva daca cei care au castigat la CEDO (in 2014 si 2015) sunt nominalizati undeva (pe vreun  site/lista/etc. ...exceptand site-urile CEDO) ?   Am incercat sa caut si pe site-ul Asociatiei 21 Dcembrie 1989 Buc., fara niciun rezultat, insa; nici macar membrii Asociatiei nu sunt nominalizati (cu exceptia celor ' De Onoare/de "onoare" ').  Sper sa nu va   deranjez/inoportunez   cu  aceasta intrebare/rugaminte. Va multumesc anticipat.

Cei care au cistigat la CEDO NU sunt toti membri ai „21 Decembrie 1989”, multi sunt de la Timisoara...
Memorat
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #68 : Mai 03, 2018, 19:37:10 »

Probabil nu ati citit f. atent.  Eu la cele de mai jos m-am referit.  Cat despre Revolutionari timisoreni...nu va contrazic momentan (dar..."multi"...? ).

 "O nouă victorie la CEDO  a Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, după 25 de ani

După aproape şapte ani de luptă, în procesul:  membrii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” versus România, urmaşii eroilor martiri, răniţii, reţinuţii şi  luptătorii au obţinut o nouă victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În ciuda piedicilor reptate, puse de către sistemul judiciar românesc, pentru 76 dintre  membrii asociaţiei, Statul Român a fost obligat să plătească daune de peste 800.000 euro
."
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2561
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #69 : Mai 04, 2018, 05:56:58 »

Probabil nu ati citit f. atent.  Eu la cele de mai jos m-am referit.  Cat despre Revolutionari timisoreni...nu va contrazic momentan (dar..."multi"...? ).

 "O nouă victorie la CEDO  a Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, după 25 de ani

După aproape şapte ani de luptă, în procesul:  membrii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” versus România, urmaşii eroilor martiri, răniţii, reţinuţii şi  luptătorii au obţinut o nouă victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În ciuda piedicilor reptate, puse de către sistemul judiciar românesc, pentru 76 dintre  membrii asociaţiei, Statul Român a fost obligat să plătească daune de peste 800.000 euro
."


NU MERITI sa-ti dau lista cu cei din dosarele ce la CEDO si din ce as. fac parte.
CAUTA(munceste) ca sa-ti meriti BANI pe care probabil ii primesti(TROLL).
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #70 : Mai 04, 2018, 09:11:07 »

Urît comportament, Mr.G, urît!
Memorat
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #71 : Mai 04, 2018, 11:44:23 »

NU MERITI sa-ti dau lista cu cei din dosarele ce la CEDO si din ce as. fac parte. CAUTA(munceste) ca sa-ti meriti BANI pe care probabil ii primesti(TROLL).
Domnu' cu "punct"..., nu-mi amintesc sa-ti fi cerut tie vreo lista...!!!   Dar (daca am inteles bine...) nu-ti dauneaza sa mai si citesti...ce cumperi si vinzi...!!!   Si nici nu e interzis cititul...nici la "metrou"...!!!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #72 : Iunie 12, 2018, 22:20:23 »

Dorel Haraga continuă războiul său pe Facebook. Postare de astăzi:

Impostorul MĂRIEȘ TEODOR a început să se ... fâsâie.

Individul, pentru a scăpa de Membrii Fondatori incomozi a fost în stare să falsifice, după cum susțin surse bine informate, un Proces verbal al ”adunării Generale” a As. 21 decembrie 1989 ( fără București în coadă), document pe care l-a folosit pentru a-i exclude pe incomozi. Aceștia nu s-au lăsat, l-au acționat în instanță și au câștigat. Pârâta prin pârâciosul impostor MĂRIEȘ TEODOR ca urmare a pierderii procesului a fost obligată de instanță să plătească, către fiecare dintre reclamanți suma de 512 lei, cheltuieli de judecată. Sunt curios dacă această sumă, de peste 2000 lei, a fost plătită de impostor din ”veniturile proprii” sau a căzut în sarcina membrilor asociației. după cum puteți vedea, recursul declarat de impostor, folosindu-se de asociație , a fost respins.
 Zilele trecute, circulă zvonul că impostorul a mai exclus vreo cinci membri fondatori, printre care și pe cea care” l-a făcut ”om” în asociație și i-a pus la dispoziție autoturismul personal, autoturism pe care impostorul MĂRIEȘ l-a folosit ca șofer al tandemului DUMITRESCU-AFERĂRIȚEI.
 Ei guralivilor, cum mai stați cu impostorul?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #73 : Iunie 12, 2018, 22:21:38 »

Memorat
Răspuns: DORU MARIES
« Răspunde #74 : August 25, 2018, 23:25:51 »

O nouă victorie la CEDO  a Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, după 25 de ani

După aproape şapte ani de luptă, în procesul:  membrii Asociaţiei „21 Decembrie 1989” versus România, urmaşii eroilor martiri, răniţii, reţinuţii şi  luptătorii au obţinut o nouă victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). În ciuda piedicilor reptate, puse de către sistemul judiciar românesc, pentru 76 dintre  membrii asociaţiei, Statul Român a fost obligat să plătească daune de peste 800.000 euro. Decizia CEDO survine în lipsa unei anchete efective cu privire la crimele săvârşite în timpul evenimentelor din decembrie 1989 şi prin tergiversarea finalizării plângerii depuse de către Asociaţia „21 Decembrie 1989”, încă din anul 1990.

Reamintim că în data de 4 noiembrie 2014, alţi 34 de membri ai Asociaţiei „21 Decembrie” au câştigat la CEDO.

În acest context, menţionăm că Asociaţia „21 Decembrie 1989” este singura organizaţie de revoluţionari ai căror membri au depus şi au obţinut decizii favorabile la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

În continuarea demersurilor sale, Asociaţia „21 Decembrie 1989” a solicitat şi i-a fost acceptată o întrevedere cu procurorii de caz de la Secţia Parchetelor Militare, din cadrul Parchetului General de pe lângă ÎCCJ, pentru joi, 4 iunie, ora 14.00. Întâlnirea va avea loc la sediul Parchetului General iar tema discuţiei va aborda stadiul dosarelor ce au ca obiect cercetarea tragicelor evenimente din perioada infractionala decembrie 1989 – iunie 1990, ocazie cu care Asociaţia va depune un set de documente.

Am vrut sa va  intreb/rog   mai demult; chiar uitasem.  Stiti cumva daca cei care au castigat la CEDO (in 2014 si 2015) sunt nominalizati undeva (pe vreun  site/lista/etc. ...exceptand site-urile CEDO) ?   Am incercat sa caut si pe site-ul Asociatiei 21 Dcembrie 1989 Buc., fara niciun rezultat, insa; nici macar membrii Asociatiei nu sunt nominalizati (cu exceptia celor ' De Onoare/de "onoare" ').  Sper sa nu va   deranjez/inoportunez   cu  aceasta intrebare/rugaminte. Va multumesc anticipat.

Cei care au cistigat la CEDO NU sunt toti membri ai „21 Decembrie 1989”, multi sunt de la Timisoara...

Nici in aceasta hotarare nu am gasit pe cineva din Timisoara..., 'Mr. G'...    Nu mentionez hot., ci doar un "beneficiar".    Nu o faceam, - Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal sau -, insa  (ascultandu-l si in aceasta seara)  nu mi-a creat impresia unui om sincer 100 %  (sa fie 'pacatu' meu', daca ma insel).

" Amount claimed  ('suma ceruta ')  by the applicants under Article 41 of the Convention

Cătălin-Alexandru GIURCANU
29/08/1973
Bucharest

EUR 100,000 as pecuniary damage;
EUR 100,000 as non-pecuniary damage.

Amount to be paid ('suma care o va primi ')  by the respondent State under Article 41 of the Convention :

Cătălin-Alexandru GIURCANU
29/08/1973
Bucharest
Ionuț MATEI
Bucharest
Son of a victim killed by gunfire in Bucharest on the night of 23/24 December 1989.
Party in domestic file no. 11/P2014 (former 97/P/1990).
EUR 15,000 (fifteen thousand euros) as non-pecuniary damage "
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6
Schimbă forumul: