Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 20

NOI CU CINE NU VOTAM !

NOI CU CINE NU VOTAM !
« : Februarie 05, 2014, 05:43:25 »

 
PARTIDUL MOS ILIESC - FSN!

Partidul Hotiei Generalizate !
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #1 : Februarie 05, 2014, 20:30:35 »

De acum nu ma mai prinde pe la vot nimeni,m-am saturat sa fiu popa prostul natiei iarasi.sa-i voteze ma-sa si tac-su si sa fie alesi cati am botezat si cununat eu,adica nici unul.
Memorat
 • mental
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2086
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #2 : Februarie 05, 2014, 20:44:35 »

De acum nu ma mai prinde pe la vot nimeni,m-am saturat sa fiu popa prostul natiei iarasi.sa-i voteze ma-sa si tac-su si sa fie alesi cati am botezat si cununat eu,adica nici unul.

https://www.youtube.com/watch?v=y1mdwY_vmYg
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #3 : Februarie 05, 2014, 21:52:40 »

Mai degraba in strada decat sa particip la mascarada.Alegerile de acum au inceput sa semene tot mai mult cu alegerile din timpul comunistilor.Ca mergeam sau nu tot politrucul numit de ei iesea  castigator.Diferenta este ca acum nu te trage nimeni la raspundere pe cand atunci te lua in bete de la conducerea intrepriderii pana la toate carpele.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #4 : Februarie 06, 2014, 05:35:31 »

De acum nu ma mai prinde pe la vot nimeni,m-am saturat sa fiu popa prostul natiei iarasi.sa-i voteze ma-sa si tac-su si sa fie alesi cati am botezat si cununat eu,adica nici unul.
     .............................
    Punct ochit, punct lovit = campion olimpic, ori mondial, ori european, ori national, ori judetean, ori municipal, ori orasenesc, ori comunal, ori satesc, ori stradal, ori pe casa d-tale, ori pe scaunu' lu' matale (daca nu ti l-au ocupat copiii, nepotii, ciinii ori pisicile...
     D-le "kostas", desi poti fi campion, intotdeauna cel care va pierde - vei fi dumneata.
     Daca "nu te va mai prinde nimeni la vot"...
     De asta ai iesit la revolutie?
     Nu era mai bine "inainte"?, cind nu conta ce ai votat, conta doar cine candida!?
     Eu, unul, imi amintesc de o "votare", de prin 1975-1976 pare-mi-se, cind "stampila de vot" era un simplu creion...era perfect, sa tot votezi...
     Faptul ca de 25 de ani, romanii tot voteaza iar rezultatul votului confirma alesi care nu au nici in clin nici in mineca cu misiunea pe care natiunea spera ca le-a incredintat-o (desi, daca-i intrebi - luati in parte - toti declara ca "NATIUNEA" este grija lor de capatii) ne duce, vrem-nu-vrem, catre concluzia ca: la asa natiune, asa alesi.
     D-le "kostas", am vazut pe aici doua luari de pozitie pe tema "calitatilor ori non-calitatilor poporului roman".
     Pe de o parte - "alexpres1" - care spune despre poporul nostru: "Un popor dealtfel parsiv, slugarnic, las, perfid, puturos si distructiv."
     De cealalta parte - "Snow White" - care "combate opinentul" cu un mesaj de bun simt, pe care il citez integral: "Alex, presarule, iar faci artificii de "comunicare"? Intr-un discurs aparent inaltator disimulezi magarii de genul "Insasi acest portal este un spatiu de manipulare a revolutionarilor cinstiti"? Si ca suntem neam de slugi? Gloata? Noroc cu Luptatorii cu L? Insusi (si nu insasi) acest Portal iti permite sa-ti exprimi liber aberatiile! Cine te crezi tu sa ai dreptul sa dispretuiesti poporul roman? Tutea ne spunea "tampiti" cu dragoste, omule, cu dragoste, stii ce-i aia? Ca un parinte, cu duiosie, care-si mangaie copilul si-i spune: "mai baiatule, eu te stiu destept, te cred destept, de ce te porti prosteste?". Dar Tutea ar fi rupt bucati, in putinatatea fortei lui trupesti, din cei care dispretuiau poporul roman. Crezi ca te uraste poporul "nerecunoscator" cand de fapt tu esti plin de resentimente greu si de denumit daramite de suportat... "Un popor dealtfel parsiv, slugarnic, las, perfid, puturos si distructiv. Singurul care mai tine aceasta tara pe harta este DUMNEZEU. Dar si EL s-a cam plictisit..." Alex, vizionarule, sunt convinsa ca stii cu exactitate de ce si cat de plictisit este Bunul Dumnezeu de noi, dar ar fi mai bine sa pastrezi pentru tine adevarurile astea absolute. Eu fac parte din sufletul acestui popor. Si nu-ti permit sa spui despre sufletul meu, despre mine, ca sunt parsiva, lasa, perfida, puturoasa!... Masoara-ti vorbele!"
      Doua opinii, de pe pozitii diametral opuse, indraznesc sa spun.
      Altfel spus, desi, poate, nu este termenul cel mai potrivit: doua opinii extremiste.
      Din fericire, sau, din nefericire, poporul roman nu este cel mai bine ilustrat in nici una dintre cele doua opinii.
      Prea repede uitam ca nu exista doar "ALB si NEGRU"...
      Intre cele doua extreme, exista o infinitate de nuante de "GRI"...
      Insasi realitatea de zi-cu-zi ne demonstreaza ca "POPORUL ROMAN" este un popor cit se poate de "GRI". Ca toate popoarele, dealtfel.
      Intre toate acestea, ori peste toate acestea, sint oameni, principii, valori, care fac diferenta, sau - diferentele...Locul nostru, azi, intr-o Europa civilizata, stabila, oarecum prospera? ULTIMII!!!... LA CAM TOATE CAPITOLELE CARE "CONTEAZA. Acest fapt spune mult mai mult decit "tone" de aprecieri sau defaimari. Adica, acest ultim loc pe care se plaseaza, azi, Romania, graieste graitor despre "oamenii, principiile si valorile romanilor", azi.
      Impresia mea, sincera, este ca nici unul dintre cei doi "opinenti" (adica: "alexpres1" si "Snow White") nu este convins de propriile afirmatii.
      Intrucit eu ma adresez, prin aceste rinduri, atit lui "kostas" si lui "alexpres1", dar si lui "Snow White", in egala masura, imi permit sa lansez trei teme de discutie si sper in diponibilitatea acestora de a...colabora.
      ....................
      Dle "alexpres1",
      Lasind deoparte conditia d-tale de "candidat" (nu conteza unde si la ce), esti sincer in aprecierile d-tale, atit in ceea ce priveste "poporul roman" cit si "Luptatorii..." (despre revolutionari, banuiesc, este vorba)? Si, intre "Luptatori" si "popor", care consideri d-ta ca ar trebui mentionati cu majuscula?
      ....................
      D-na "Snow White",
      Sincera, emotionanta, emotionala si demna, atitudinea d-voastra. Asa imi place mie sa cred.
      Insa, toate acestea nu il scutesc, si nu il absolva, pe "POPORUL ROMAN", asta, al nostru, de "parsivenie", "slugarnicie", "lasitate", perfidie, "lene", si "atitudine distructiva". Si nu de ieri, de azi...
      Si eu, doamna, apreciez "jumatatea plina" a paharului. Insa, chiar este o jumatate?
     "Avem valori", dar, de mult timp, non-valoarea are cea mai mare valoare la romani...
     "Luptam" pentru adevar, dar minciuna umbla brambura pe drumuri, iar "romanii", in marea lor majoritate, casca gura, ca-i spectacol, gratis...
     "Sintem mindri" nevoie-mare, dar expresia: "Sa traiti, sefu'!..." este litera de lege, iar povata "Capul 'plecat, sabia nu-l taie..." valoreaza, in "constiinta populara", cit zece "tratate" care preaslavesc demnitatea...
      Sintem poporul care are in desfasurare 2 (doua) milioane de procese penale intr-un an calendaristic...Realizati, oameni buni, ce inseamna asta?
      Sa va intreb, doamna, despre REVOLUTIONARI, astia, care sintem, si despre ce" ne mina-n lupta"? Si despre cum ne "manifestam" (din diferite motive) unii cu (si despre) altii?
      Nu cumva indeplinim "in tot, si complet", ceea ce "emite" d-l "alexpres1" despre romani?
      Eu, doamna, poate stiti, "bintui" prin Europa. Ca si mine, multi altii...
      Prin Romanica noastra eterna sint vo' citiva (nu putini) care zic: "ati fugit din tara, cind e greu, sa va fie voua bine..." uitind faptul ca "STRANIERII" sint investitorul nr. 1 in Romania...Nu "VODAFONE", nu "ORANGE", nu "FORD", nu "RENAULT", nu oricare alta firma multinationala...Ci noi, "STRANIERII"; an de an trimitem in Romania intre 4,5-5,5 miliarde de euroi (ca acum e criza, inainte se trimeteau mai multi)...Practic, fiind principalii investitori in economia romaneasca, "punem umarul la greu la"...la ce dracu folosesc euroii nostri, doamnà? Ca mie nu imi este prea clar...Da', poate, sint eu mai putin intelegator, fiind "stranier"..D-voastra, cei din tara, la ce folositi banii trimisi de noi? Ca nu prea se vede si nu prea se stie...Oricum ar fi, noi, "STRANIERII" va sprijinim pe d-voastra, "BASTINASII"...
      D-voastra, cum ne sprijiniti pe noi, ca si noi - tot romani sintem?
      Noi, "stranierii", investim in Romania de 25 de ani. D-voastra, "bastinasii", cit ati "produs" in aceasta perioada? Nu pentru noi, ca' ne descurcam si singuri, ci pentru voi... Doriti sa va spun (inca o data) pe ce loc se afla Romania in Europa?
      Si, cum spuneam, nu sintem chiar toti: "parsivi, slugarnici, lasi, perfizi, puturosi si distructivi"...
      Desi majoritatea ne straduim sa dovedim ca romanii nu sint asa cum zice d-l "alexpres1", totusi, in Europa, sintem perceputi drept o natiune exact asa cum o prezinta domnia sa.
      Peste perceptia unora, sau a altora, statisticile lumii (considerate) civilizate nu au..."contraopinent". Si spun mai mult decit orice declaratie declarativa, indiferent din partea cui este facuta.
      D-na "Snow White", pentru d-voastra, ceva intrebari...de constiinta:
      -Avind in vedere intregul context, credeti sincer ca PETRE TUTEA "ar fi rupt bucati, in putinatatea fortei lui trupesti, din cei care dispretuiau poporul roman"?
      Dar daca, in acelasi "intreg context", PETRE TUTEA spunea, sincer,  EXACT CEEA CE GINDEA?
      Mai ales cind sublinia ca numai un timpit ca si domnia sa putea face multi ani de temnita grea, pentru un popor de idioti?
      D-na "Snow White", chiar credeti ca de la momentul declaratiei lui Petre Tutea (sincera, sau nu - nu vom sti niciodata), s-a schimbat ceva (in bine) in ceea ce priveste "poporul de idioti" al lui Petre Tutea?
      D-na "Snow White", inteleg ca un sfert de secol de istorie, "tradus" de d-l "alexpres1", nu va place. Poate multora nu le place...
      D-voastra, aveti si alte argumente, exceptindu-le pe cele deja prezentate, prin care sa ma convingeti ca d-l "alexpres1" fabuleaza?
      ..........................
      D-le "kostas",
      Cum spuneam, d-ta imi pari extrem de bun pentru ceea ce se cheama a fi: "TARGET", "TINTA", pe romaneste. As zice cum ca matale ai convingeri mult expuse bataii vintului...sau pozitiei in care te trezesti dimineata, sau daca ai visat urit...
      Dar, d-le "kostas", nu te impacienta: Romania este perfect de plina de oameni fara nici un Dumnezeu, care nici ei nu stiu de ce se scoala dimineata...
      Chiar se mira, din cauza asta...
      Fii cit se poate de hotarit, d-le "kostas"...nu lasa nimic sa te intoarca din drum...sa nu mai fii niciodata "popa prostu'" (apropò, pina acu' ai fost?), "fa-le cu sic" si demonstreaza-le ca nici matale nu ai habar de ce te-ai "prezentat" in strada, la revolutie...
      D-le "kostas",
      Nu uita, cind postezi (mesaje ca cel ce a "generat" aceasta opinie), esti FORMATOR DE OPINI..., Ca, poate, mai citesc si prosti cum sint eu, si care, aflind ei cum ca d-ta esti revolutionar, este posibil sa se intrebe: "Pentru ce s-a facut revolutia, daca revolutionarii spun ca drepturile cistigate, urmare a revolutiei, nu au nici o valoare?
      Adica, revolutia s-a facut la "futu-i mama"?
      Ori tocmai pentru asta?
      Ce zici, nene "kostas"?
      Eu, unul zic: ar fi timpul sa cununi sau sa botezi pe cineva...Uneori (nu intotdeauna) "chestii" deastea ne apropie de Dumnezeu, care Ne Arata Calea...
      Si, nu prea stiu de ce, calea aratata nu este, niciodata, ABANDONUL...
      .........................
      D-le "kostas", nu ti se pare ca "Snow White" are dreptate?
      Nu ar fi bine sa ne...masuram cuvintele? 
     
     
     
           
 
     
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #5 : Februarie 06, 2014, 12:22:24 »

Adriane daca mi-ai scris in particular de ce ai mai umplut o pagina si pe portal?
Dupa cum ti-am raspuns  in strada am iesit pentru o viata mai buna  si daca stiam ca jigodiile de neocomunisti vor ajunge la putere ,ehe..................stiam eu ce era de facut.Mai intoarce doamne roata.............
Te rog spune-mi ca nu-nteleg ce cuvinte sa-mi masor?iar in rest lasa-i pe altii sa ma judece caci eu dupa 02,01.1990 am mers la munca si era sa fiu dat afara pentruca am luat parte la doborarea dictatorului n-am fugit dupa scaunele parlamentului.Cand spun altii spun cei care n-au participat prin ridicarea de mana la comanda la distrugerea tarii.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #6 : Februarie 06, 2014, 23:10:07 »

Adriane daca mi-ai scris in particular de ce ai mai umplut o pagina si pe portal?
Dupa cum ti-am raspuns  in strada am iesit pentru o viata mai buna  si daca stiam ca jigodiile de neocomunisti vor ajunge la putere ,ehe..................stiam eu ce era de facut.Mai intoarce doamne roata.............
Te rog spune-mi ca nu-nteleg ce cuvinte sa-mi masor?iar in rest lasa-i pe altii sa ma judece caci eu dupa 02,01.1990 am mers la munca si era sa fiu dat afara pentruca am luat parte la doborarea dictatorului n-am fugit dupa scaunele parlamentului.Cand spun altii spun cei care n-au participat prin ridicarea de mana la comanda la distrugerea tarii.

      ...........................
      "Tizule", daca mi-ai scris in particular, de ce ai mai umplut spatiul si aici? Grin
      (Dle "kostas", daca nu stiai, ma numesc Adrian Constantin, insa, practic, "Constantin" sint doar in acte si pe 21 mai...)
      D-le "kostas", am observat postarea d-tale (care a generat aceste replici ale noastre) si mi s-a parut a fi facuta din...butoiul cu dezamagiri, in care pareai gata-gata sa te scufunzi...
      Asa ca m-am gindit sa te zgindar oleaca...dar, zic eu, nu cu rautate.
      Sa te zgindar, nu sa te judec, d-le "kostas". Si nici sa te asemui cu altii, oricare ar fi ei.
      Desigur, d-le, "stranierii" de care pomeneam eu, nu "investesc direct" in economia romaneasca. Nu toti. Dar majoritatea "stranierilor" trimit in tara banii cistigati "afara". Astfel, acesti bani sint cheltuiti in Romania, contribuind astfel (prin cumpararea de bunuri si servicii) la sustinerea economiei romanesti, care economie contribuie, prin taxe si impozite, la bugetul national. Cred ca este suficient de clar.
      Stiu, d-le, de ce ai iesit d-ta in strada, in decembrie 1989. Si d-ta, si eu, si altii...Cum spuneam, te-am zgindarit nitel, sa iesi din starea de dezamagire, in care inca te afli. Si nu doar d-ta. Si mai stiu, d-le "kostas", ca in ciuda declaratiilor "belicoase", d-ta ai sa mergi si la urmatoarele alegeri, cite vom mai apuca...
      Poate, din nou, vei (vom) fi dezamagit(i)...Sau poate nu...Dar vom participa, sint convins.
      D-le "kostas", in afara de "alegeri" si de rezultatele acestora, ar mai trebui sa ne preocupe si altceva decit "jigodiile de neocomunisti, ajunsi la putere" in Romania.
      Desi, sint convins, si d-ta esti preocupat de "viata mai buna" pe care ti-ai dorit-o si ti-o doresti, sa stii d-le "kostas" ca nu doar "jigodiile neocomuniste, ajunse la putere" sint de vina pentru faptul ca d-ta, si eu, si altii, nu ne-am indeplinit visul si avem multe dezamagiri.
      Ba, as indrazni sa spun, daca nu ai viata pe care ti-o doresti, vina iti apartine in totalitate. Poate ca nu ai gasit cele mai bune solutii, poate ca nu te-ai preocupat suficient, "POATE CA NU AI FACUT TOTUL PENTRU..."
      Sa stii, dle "kostas", ca nici neocomunistii, nici alte "culori politice" nu vor face mai nimic, niciodata, pentru bunastarea d-tale. Esti, sint, singurul respunsabil, atit pentru succesul cit si pentru esecul din propria viata.
      Ma intrebi, d-le "kostas", "ca nu intelegi", ce cuvinte ar trebui sa iti masori.
      Nu o sa-ti raspund la intrebare, o sa-ti las d-tale "placerea" gasirii raspunsului, dar sa stii, sint multe astfel de cuvinte ce ar trebui "masurate". Fie doar pentru ca, desi nu pari convins, esti formator de opinie, dar nu te-ai gindit la asta. Postind aici, iti spui parerea, propui solutii, soliciti diverse, dorind astfel sa influentezi o stare de lucruri sau opinia altora. Astfel, desi involuntar - poate, devii formator de opinii.
      Observ, d-le, ca ai oarece de reprosat, unora, care - "prin ridicarea de mina, au participat la comanda de distrugere a tarii". Reprosurile d-tale, si ale altora, pot fi indreptatite, insa nu trebuie uitat ca "distrugerea tarii" nu a fost facuta de...martieni.
      Si, pentru ca d-ta te afli prin zona Galatiului, o sa-ti reamintesc o intimplare de pe acolo. Eu am copilarit in  Foltesti, iar dupa revolutie am facut citeva vizite acolo.
      La prima vizita, am remarcat in zona o ferma de vaci, ce fusese noua-nouta pina in 22 decembrie 1989. Inca nu fusese "populata". Pina de revelion, ferma arata ca dupa bombardament. Si sa stii d-le "kostas" ca, eu, inca nu ajunsesem in situatia de a "ridica mina"...Si nici nu m-a intrebat cineva, ceva, despre sistemul de irigatii din zona, distrus, furat si vindut la fier vechi, pe nimic. Si cite si mai cite...Mii de exemple.
      In 99% din cazuri, romanii au distrus tara, d-le "kostas", cu sau fara ridicarea mea de mina. Sint convins, d-le "kostas", ca - de vei revedea cu mai multa atentie - vei gasi in postarile d-tale o sumedenie de cuvinte ce ar trebui masurate. Desigur, nu-i obligatoriu...
      Poate ca te-ai intrebat, d-le, ce m-a apucat sa te zgindar?
      La sfirsitul anului trecut, dupa decesul colegului nostru Vasile Francisc Ilcu, in contextul comentariilor legate de nefericitul eveniment, "Snow White" a postat o melodie, in memoria lui Ilcu si s-a (ne-a) intrebat ceva:
      "Pentru Francisc. Una dintre melodiile preferate (de el). Este ca... ne cunoastem atat de putin? Este ca nu stim mai nimic unii despre ceilalti?   

http://www.youtube.com/watch?v=UFLJFl7ws_0&feature=youtu.be
      ..........................
      D-le "kostas",
      Voi, cei din tara, va mai intilniti, va mai cunoasteti, mai aflati una-alta...
      Eu nu prea am multe variante pentru a-i cunoaste cit de cit pe cei care posteaza aici, asa ca fac si eu cum ma duce mintea. Pentru a va cunoaste. Si pentru ca voi sa ma cunoasteti. Pentru mine, conteaza.
      Pentru ca "Snow White" are dreptate: nu stim mai nimic unii despre ceilalti...
      Sintem prea preocupati de incrincenarea noastra, unii impotriva altora, pentru a mai avea timp si chef sa ne cunoastem.
      Ceea ce explica, in mare parte, situatia nostra.
      Nu, d-le "kostas", nu imi permit sa...te judec. Dar imi permit sa trag unele concluzii (atit in legatura cu d-ta, cit si cu altii), in functie de reactiile d-voastra.
      Pentru a va cunoaste si pentru a putea sa-mi masor cuvintele corespunzator.
      Poti incerca si d-ta...si sa "cunosti", si "sa-ti masori cuvintele".
      Daca vei reusi, o sa te uiti altfel in oglinda, dimineata...
      ....................
      Si sa mai stii, "tizule" ca nu ti-am scris "in particular". Am copiat postarea si ti-am trimis-o prin mesaj personal pentru a fi sigur ca o citesti. Este un obicei al meu, atunci cind ma refer la cineva. Am trimis postarea, la fel, si lui "alexpress1" si d-nei care posteaza sub pseudonimul "Snow White". La fel o sa procedez si cu acest comentariu.
     
     
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #7 : Februarie 07, 2014, 03:08:18 »

Adriane daca mi-ai scris in particular de ce ai mai umplut o pagina si pe portal?
Dupa cum ti-am raspuns  in strada am iesit pentru o viata mai buna  si daca stiam ca jigodiile de neocomunisti vor ajunge la putere ,ehe..................stiam eu ce era de facut.Mai intoarce doamne roata.............
Te rog spune-mi ca nu-nteleg ce cuvinte sa-mi masor?iar in rest lasa-i pe altii sa ma judece caci eu dupa 02,01.1990 am mers la munca si era sa fiu dat afara pentruca am luat parte la doborarea dictatorului n-am fugit dupa scaunele parlamentului.Cand spun altii spun cei care n-au participat prin ridicarea de mana la comanda la distrugerea tarii.


Kostas, aici pe portal, ca si in viata de zi apare aceiasi dilema intre oameni, relatii sociale, comunitate ca si in maxima . proverbul cu capra si varza.Capra nevrind sa moara de foame vrea sa manince varza, iar varza, normal ca nu e de acord ! Cheesy
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #8 : Februarie 07, 2014, 12:39:08 »

Adriane sau tizule cum vrei sa-ti spun,am cautat prin mai vechile postari cuvinte care sa aduca jigniri sau atingere persoanelor de pe portal si sincer n-am gasit decat postarea pe care am facut-o in legatura cu Burada,de fapt era un articol dintr-un ziar si cateva postari la adresa celui mai mare reformist al miscarii revolutionare al caru-i nume nu vreau sa-l mai pronunut.
N-am raspuns la nici-o postare in care am fost atacat,martor imi este nu numai cei care au facut acest lucru dar si bunul Dumnezeu si nici n-am sa-l fac.Deci ce cuvinte sa masor nu inteleg?probabil ca calculatorul meu m-a lasat.
Imi vorbesti de distrugerea orasului meu natal.asa este a fost distrus,dintr-un oras tanar si vesel a ajuns o ruina plina de oameni batrani,saraci,bolnavi si tristi.Oare prin cele observate si scrise de tine suntem noi,eu vinovati?sau poate ca suntem pentru ca-m tacut sau ca n-am furat cot la cot cu ei sa ne-nbogatim si noi.
Imi spui ca voi merge sigur din nou la vot,Da-mi un singur motiv sa mai fac inca o data acest gest,motiv care sa ma incalzeasca atat pe mine cat si pe concetatenii mei.Ori ce scrutin a adus numai rau in viata noastra de zi cu zi,a adus si dezbinare intre noi romanii indiferent de etnie.
Nu intelegi si n-ai sa-ntelegi ca distrugerea tarii si boala de care sufera toata suflarea a-nceput de la primul parlamentar pana la ultimul de dupa 89 in frunte cu petre roman la baza strand declaratia ;"industria Romaniei este un morman de fiare vechi"iar agricultura industrializata excesiv este o cheltuiala enorma pentru stat si daca vom aduce din import este mai avantajos,atuci sa hotarat distrugerea tarii si dintr-o colectivizare mincinoasa s-a trecut la decolectivizare mai mult decat jecmanitoare. Toate aceste s-au intamplat cu ajutorul votului meu ajutant ca lacomia parlamentarilor sa inghita pe nemestecate tot cea fost mai de pret.Am rams sa fim si noi inghititi si gata s-a terminat cu Dacia lui Burebista si Decebal dar si cu Romania Mare si unita a lui Balcescu,Cuza a lui Ferdinand,Coposul si a mult altor innaintasi ai nostri.
Sa ne fereasca Dumnezeu pe noi toti dar mai mult pe tradatorii si vanzatorii de tara sa iasa din mormitele seculare stramosii nostrii care au murit pentru aceasta glie fereasca Dumnezeu

P.S. nu mai domnii ca zrentele pe care le port nu sunt nici macar zdrente de armanii
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #9 : Februarie 07, 2014, 16:15:35 »


" P.S. nu mai domnii ca zrentele pe care le port nu sunt nici macar zdrente de armanii  "

Ia sa ne amintim putin scrisoarea III-a a lui Eminescu : " La un semn deschisă-i calea şi s-apropie de cort
Un bătrân atât de simplu, după vorbă, după port (...) ".Pe atunci nu exista costumul " Armani " dar mai existau oameni! Wink
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #10 : Februarie 07, 2014, 19:30:11 »

Asa-i Florine dar cum am mai spus "la timpuri noi,oamani noi".Pe atunci se purtau straiele nationale si opinci si se manca mamaliga acum ne imbracam la moda,de la container sau in cel mai fericit caz de la S.H. cat despre mancare nu facem mofturi  numai sos de limba s-avem.
Oameni suntem cu totii caci Dumnezeu asa ne-a lasat pe pamant numai ca depinde ce fel de oameni suntem.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #11 : Martie 24, 2014, 10:44:50 »

buna ziua...buna sa va fie inima....imi permit s-arunc un nume in arena....GHEORGHE DINU...candidat independent la prezidentialele de anul acesta....
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #14 : Aprilie 06, 2014, 21:16:53 »


 "  Articol publicat pe site-ul BURSA On Line, ediţia din 01.06.2007
MAPN, SCU(D)TUL NOSTRU UNDE E?
Rachete româneşti (sute de milioane de dolari), destinate casării, şi-au schimbat destinaţia
BURSA 01.06.2007
     De curând, americanii au provocat furia Moscovei, hotărând să instaleze elemente din scutul anti-rachetă în Polonia şi Cehia. Ruşii au răspuns cu lansarea unei super-rachete ce nu va putea fi oprită de nici un scut. RS-24 este, potrivit aprecierii experţilor, o variantă a rachetei de tip Topol-M (care pe lista NATO figurează sub denumirea de SS-X-27). La Pentagon au apărut şi primele comentarii referitoare la faptul că flancul de sud-est al alianţei rămâne descoperit. Adică, România ar rămâne în pielea goală în faţa unei eventuale agresiuni, după ce a fost obligată să renunţe la numeroase facilităţi militare în vederea integrării în organis­mele euro-atlantice.

     Presa centrală a relatat despre desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) de la Te­cuci şi Ineu. Surse din serviciile secrete ne-au confirmat că echipamentele trebuiau transportate în Statele Unite, unde urmau să fie casate, operaţiuni pentru care România a plătit bani grei. Iniţial, s-a convenit ca transportul să treacă prin Africa de Sud. Oficial, armata ne-a comunicat că "rachetele şi instalaţiile de lansare au fost valorificate în anul 1996, prin C.N. "Romtehnica" SA; conform instrucţiunilor care reglementează clasificarea informaţiilor din armată, datele referitoare la aceste produse sunt exceptate de la liberul acces al cetăţenilor".

     Am încercat să aflăm, totuşi, cât ne-a costat afacerea "casării" rachetelor. Mai bine de două săptămâni ne-am căciulit pe lângă Ministerul Apărării Naţionale (MapN), pentru a obţine nişte cifre despre una dintre cele mai interesante tranzacţii cu echipament militar. N-am aflat nimic.

     În condiţiile în care o rachetă cu rază medie de acţiune se vinde pe piaţa neagră a "dealerilor morţii" cu sume cuprinse între 3 şi 5 milioane de dolari, se poate spune că afacerea ROT se cifrează la cel puţin 1,2 miliarde de dolari. Atenţie! N-am pus la socoteală maşinile de încărcare şi lansare (TEL), transportul şi nici costul operaţiunii de "casare". Echipamentele noastre urmau să fie transportate prin Africa de Sud şi dezmembrate în SUA.

     Din surse SIE am aflat că rachetele operativ-tactice nu au ajuns niciodată în Statele Unite. Au fost transferate în Israel, în anul 1996. La afacere au participat "Defence Intelligence Agency" din SUA, înalţi oficiali Mossad, cadre ale MApN şi din Serviciul de Informaţii Externe. Sursele noastre povestesc că rachetele au fost îmbarcate pe nave transcontainer ale companiei de transport naval israelian ZIM, prima societate de transport care a operat cu containere. Este prezentă la Constanţa, încă din anul 1976. Totul s-a desfăşurat sub supravegherea directă a unui agent Mossad (serviciul secret israelian) pe nume Aliza, împreună cu ofiţerii de la Serviciul de Informaţii Externe.

     Israelul, interesat de rachete la nivel înalt

     O comisie formată din ofiţeri SIE şi MApN trebuia să asiste la distrugerea echipamentelor. La vremea aceea, armata funcţiona sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca, iar Serviciul de Informaţii Externe era condus de Ioan Talpeş. Acesta din urmă nu a vrut să comenteze în nici un fel dispariţia rachetelor operativ-tactice. Noi am aflat de ce.

     Pentru perfectarea "afacerii", s-a deplasat în România, însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi. Vechi ofiţer de informaţii, Pincu a lucrat în ministerul apărării israeliene încă din anul 1970. Până de curând, Pincu a fost ataşat militar la Misiunea Europeană din Paris (MOD).

     Anul trecut, demnitarul a fost numit şeful Departamentului de Control al Exporturilor (ECD) din ministerul apărării israelian. Se pare că de la mijlocul anului trecut, ECD a preluat competenţele în materie de licenţiere şi exporturi militare de la SIBAT, echivalentul sereiului nostru.

     Sovieticii erau speriaţi de aplasamentul propriilor rachete

     Regimul comunist de la Bucureşti a primit de la fraţii sovietici, înainte de 1989, mai multe tipuri de rachete. Cele operativ-tactice (ROT) cu rază medie de acţiune (între 200 şi 600 Km), tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva.

     ROT-urile au fost îmbunătăţite de specialiştii români şi erau capabili să poarte focoase nucleare sau chimice. Experţii spun că ţara noastră a echipat trei-patru batalioane cu sute de rachete operativ-tactice şi că aveau în dotare cel puţin 18 lansatoare SCUD (TEL).

     Unul dintre traducătorii personali de limbă rusă ai dictatorului Ceauşescu ne-a povestit că generalii sovietici erau foarte interesaţi de amplasamentul acestor echipamente. Serviciile secrete sovietice încercau cu disperare să afle unde sunt postate rachetele şi încotro sunt îndreptate. Nu cumva chiar către Moscova?

     Nu se ştie precis ce s-a întâmplat cu o mare parte din rachete, dar se pare că, imediat după Revoluţie, ar fi ajuns în Libia şi în Irak.

     Ultimele două unităţi militare care aveau în dotare rachete operativ-tactice cu rază medie de acţiune, de la Tecuci şi Ineu au fost desfiinţate, la cererea americanilor, în anul 1995. Personalul specializat a fost împrăştiat la alte unităţi militare.

     Locuitorii din Tecuci spun că operaţiunea a dus la declinul oraşului, care era întreţinut în mare parte de salariaţii unităţilor militare.
Eduard Ovidiu Ohanesian
 
     O afacere de sute de milioane de dolari a fost trecută de armată la secret. Rachetele operativ-tactice (ROT) cu rază medie de acţiune, de tip SCUD, care asigurau "scutul" militar al României au fost prăduite la adăpostul integrării noastre în NATO. La afacere au participat Defence Intelligence Agency din SUA, înalţi oficiali Mossad, cadre din MApN şi din Serviciul de Informaţii Externe. Ultimele 400 de rachete cu rază medie de acţiune de la Tecuci şi Ineu au ajuns în Israel. O rachetă de acest tip se vinde pe piaţa neagră de armament cu o sumă între 3 şi 5 milioane de dolari. Nu mai punem la socoteală instalaţiile de lansare (TEL) şi costul operaţiunilor de transport şi casare. Pentru perfectarea "afacerii", s-a deplasat la faţa locului actualul şef al Departamentului de Control al Exporturilor din ministerul apărării israelian, Eliezer Pincu.
     "Operaţiunea Banat"
     Rachetele tip SCUD au ajuns în Israel. Cele de tip NEVA, deasemenea. Surse din serviciile secrete au relatat că am fost obligaţi să înstrăinăm rachetele AA NEVA, după ce am fost prinşi cu mâţa-n sac. Un avion american F-117a fost doborât în 1999, în războiul din Iugoslavia, cu o rachetă tip NEVA românească. Sârbii au primit, pe la Turnu-Severin şi Jimbolia, armament şi combustibili cu ajutorul serviciilor secrete din România, în timpul răboiului. Dovezile sunt în dosarul "Operaţiunea Banat". Mărturiile fostului şef al Serviciului Român de Informaţii pe zona Banat, Costi Matargiu sunt zdrobitoare. Securistul a povestit cu lux de amănunte despre sereleurile care făceau contrabandă cu motorină şi armament rusesc spre Kosovo. Zeci, sute de vagoane folosite la contrabandă, nu au mai fost returnate de pe teritoriul fostei Iugoslavii. Protecţia tranzacţiilor era asigurată de Serviciul Român de Informaţii.
     Alianţa nu are nimic în comun cu afacerile
     O ţeapă mai mică a fost achiziţionarea sistemului expirat Hawk PIP III. Intrarea în NATO ne-a mai costat încă 23,5 milioane de dolari. "Rachetele cancerului", cum au fost denumite echipamentele Hawk, urmau să înlocuiască sistemul sovietic Volhov. Contractul cu olandezii a fost încadrat ca "strict secret".
     La ora actuală, mai avem în dotare, rachete APR-40 (tip Katiuşa) cu bătaie de până la 30 de Km şi rachete CA-94 sau CA-95, fabricate la Electromagnetica Ploieşti, uzina de la Crângul lui Bod.
     Ultimele rapoarte ale serviciilor speciale aliate aflate în Irak ne acuză că alimentăm insurgenţa sunită care luptă împotriva coaliţiei. Elicopterele americane cad la Bagdad ca muştele sub tirul rachetelor tip STRELA, vândute de "dealerii morţii" români pe o filieră din Iordania. STRELA modificate în România sunt uşor de identificat. Capul rachetei conţine un disc modulator realizat de institutul de cercetare I101, de pe şoseaua Olteniţei.
     Cu alte cuvinte, suntem aliaţi cu americanii, trimitem soldaţi români să lupte dar vindem arme "teroriştilor"."
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 20
Schimbă forumul: