Main Content:

Pagini: [1] 2 3

demascarea impostorilor din Constanta

demascarea impostorilor din Constanta
« : Iulie 24, 2008, 18:22:04 »

demascarea impostorilor
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #1 : Iulie 24, 2008, 19:46:44 »

Mai frate nu ne da teapa!
Esti la inceput cupostarile aici si de aceea te inteleg si te ajut sa vezi cam cum am dori noi sa postezi (ca ceilalti nu mai dichisit):
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 19:48:47 »

Revolutionarii constanteni cer deconspirarea impostorilor

Ne-au trebuit 18 ani de zile ca sa ajungem sa ne intrebam cu adevarat cine sunt acesti revolutionari care in Decembrie 1989 au participat la ceea ce se numeste Revolutie. In ceea ce ne priveste, mai mult decat ceea ce s-a intamplat la Constanta in acele zile nici nu ne intereseaza. Si nu anume ceea ce s-a intamplat (nu prea s-a intamplat nimic spectaculos), ci care sunt aceia care, vezi Doamne, au luptat eroic pentru eliberarea neamului dobrogean de sub dictatura comunista si ceausista. Chestia este ca de atunci, din Decembrie ’89, un mare contingent de oportunisti au reusit sa-si faca loc cu coatele intr-o casta privilegiata, poate pe nedrept, o casta a celor care au impresia ca schimbarile din 1989 au avut ca tinta crearea unei clase sociale, aceea de revolutionar.
Legea 42, cea care le-a luat mintile multora prin beneficiile oferite celor declarati revolutionari, a produs in Romania un tsunami psihologic a carui maree a inghesuit in randurile revolutionarilor zisi autentici si o imensa masa de oportunisti care la momentele cele mai tensionate din perioada Revolutiei ori erau membri ai Securitatii sau ai PCR si stateau ascunsi, ori erau copii sugari, ori erau plecati din tara, ori....au vazut Revolutia doar la televizor. Acum, acestia au tupeul sa se laude si sa-si foloseasca drepturile dobandite prin frauda, minciu - na si falsuri, fapt care a trezit, cam tarziu ce-i drept, dezaprobarea celor care se considera revolutionari autentici. Cine a participat la evenimentele din Decembrie 1989 la Constanta? Oricum nu toti cei care au acum statutul privilegiat de Revolutionar. Multi dintre participanti au considerat, de bun simt, ca Revolutia nu era un bun exclusiv al unei anumite categorii de oameni, ea fiind benefica pentru tot poporul. Tocmai de aceea nu au considerat normal sa se manjeasca cu statutul de revolutionar. Cine a ocupat Casa Alba? Cine altcineva decat tiganii din Piata Chiliei veniti la jaf, multi PCR-isti veniti dupa cine stie ce dosare compromitatoare detinute prin birourile secretarilor de partid, gura casca si foarte putini oameni convinsi sa darame un sistem corupt.
Impostorii, la zid!
Sa discutam la concret pe Legea 341, care e in vigoare. Legea nu e ilegala, poate fi eventual proasta, dar e in vigoare. Se pare ca la nivelul organi zatiilor de revolutionari din toata tara exista un scop comun: eliminarea impostorilor. Una dintre modalitati este tragerea la raspundere penala a celor care au dat declaratii false de participare la revolutie. Sa fi existat macar 3-4 cazuri de impostori bagati in puscarie ca au vrut sa-si ia certificat de revolutionar prin fals si multi s-ar fi speriat si n-ar mai fi indraznit sa umble cu falsuri. Dar, neexistind asemenea cazuri, s-a dus vorba ca merge” sa umbli cu falsuri. Fenomenul e general, nu se rezuma la revolutionari. La fosti detinuti politici, veterani de razboi, deportati, persecutati pe motive etnice si alte categorii care au drepturi speciale prevazute de lege, exista de asemenea impostori. Ca sa tragi la raspundere penala pe cineva trebuie sa tii seama ca in procesul penal orice neclaritate se interpreteaza in favoarea inculpatului. De aceea, Legea 341 prevede niste reguli birocratice care asigura insa ca nimeni nu va putea invoca nestiinta daca se descopera cumva ca a umblat cu declaratii false. Una din reguli este aceea ca cererea pentru noul certificat sa se depuna fie personal, fie prin mandatar cu procura legalizata. Partea cu mandatarul e necesara pentru cei din provincie carora nu le e asa de usor sa mearga pina la Bucuresti. Dar si in acest caz, mandatul fiind legalizat la notar, cel in cauza nu va putea pretinde ca n-a stiut de cererea aia, ca a depus-o altcineva pentru el, in cazul unui eventual proces penal. Exista deci o raspundere si eu sustin sa existe asemenea raspundere. Ramane insa de vazut cum se va aplica.
Organizatia Vlad Tepes - Constanta ii vrea in tepe pe impostori
Membrii grupului de revolutionari Vlad Tepes din Constanta s-au adresat redactiei noastre in vederea deconspirarii tuturor celor care au beneficiat de certificate false de revolutionar si care in prezent beneficiaza pe nedrept de drepturile oferite de Legile 42/1990 si 341/2004. Dorim sa se poata lua masuri coercitive asupra celor ce pe nedreptsfidand memoria celor decedati si a ranitilor - au beneficiat si beneficia za de prevederile legii nr. 42/1990 si mai apoi de cele ale legii nr. 341/2004”, arata intr-una din corespondent ele purtate cu redactia noastra, grupul de revolutionari Vlad Tepes. Desi sunt intrunite elementele constitutive ale mai multor infractiuni prevazute si sanctionate de Codul Penal si Codul de Procedura Penala cum ar fi: fals, uz de fals..etc, ele fiind semnalate inca din luna septembrie 2005 de catre noi, cu exemple concrete, nu s-a realizat mai nimic.Din aceste considerente rugam a impulsiona autosesizarea din oficiu a institutiilor abilitate ale statului, respectiv Politie, Parchet, DNA…etc. pentru a se demara in cel mai scurt timp cercetarea faptelor semnalate, comise de cei in cauza.”- mai specifica membrii aceleiasi organizatii.
Sunt semnale clare ca din lipsa de dovezi adevarate, falsii revolutionari isi fabrica probe cu privire la implicarea lor, exercitand presiuni asupra primariilor din judetul Constanta, a unitatilor militare si a altor institutii pentru eliberarea unor adeverinte din care sa reiasa faptul ca au participat la Revolutie.
Impostori nedovediti
Grupul de revolutionari Vlad Tepes ne-a pus la dispozitie cateva nume de asa-zisi impostori. Pana la dovedirea lor de catre justitie ca sunt cu adevarat impostori, ei raman cu calitatea de revolutionar. Astfel, grupul Vlad Tepes sustine ca sunt persoane care detin mai multe certificate de revolutionar eli berate in baza legii 42/1990 figurand astfel ca au fost la Revolutie in 3-4 judete, cum ar fi de exemplu revolutionarul Alexandru Constantin. Sunt revolutionari care nici macar nu erau in tara in perioada Revolutiei, cum ar fi de exemplu Ciurdea Nicolae, care la acea vreme era plecat in Germania si a revenit in tara abia in 1992; un altul este Abduraman Altan, care in perioada evenimentelor era ambarcat ca marinar pe un vapor si a revenit in tara in 1990.” Acest scandal s-a iscat recent in urma noului val de preschimbari ale certificatelor de revolutionar. Ar fi interesanta o verificare a celor care si-au depus documentatia pentru acesta preschimbare, existand o lista cu numele acestora, lista publicata in Monitorul Oficial nr.7/ianuarie 2005. Se presupune ca mai mult de jumatate din cei aflati pe aceasta lista ar fi impostori.
Doru Copot
Miercuri, 3 octombrie 2007
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #3 : Iulie 25, 2008, 14:19:20 »

Ce parere aveti? Fiul presedintelui Vasilescu Constantin,Vasilescu Denis-Aurelian ce avea la Revolutie mareata varsta de 14 ani,fapt ce i-a permis sa conduca grupuri de oameni,sa organzeze baricade,sa ocupe sedii ale puterii comuniste..... si-a inregistrat dosarul de preschimbare cu nr. 4428 si la data de 05.09.2006?HuhHuh??,cand alti revolutionari autentici nici nu visau asta,a obtinut "binemeritat" noul certificat cu nr.LRM-V nr. 00044. Si surprizele nu se opresc aici.Desi legea 341 stipuleaza expres ca cerificatele se preschimba nicidecum nu se confera noi titluri, domnul Vasilescu Denis-Aurelian nu a avut niciodata certificat pe legea 42. Mai mult decat atat presedintele Vasilescu impreuna cu Popa Gigi(vicepresedinte la aceeasi asociatie de revolutionari)au obtinut fraudulos 1 Ha de teren la Eforie Nord pe care le-au instrainat cu sute de mii de euro,desi conform legii nu mai aveau dreptul,intrucat primisera terenuri in anul 1993,primul la Mamaia Sat si celalalt la Topraisar,pe care le-au instrainat.Vom reveni cu amanunte si cu lista completa a impostorilor.   
Memorat
 • marias
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 40
 • TO TALK GOODNESS IS NOT GOOD ONLY DO IT IS.. ..
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #4 : Iulie 28, 2008, 18:10:36 »

UNITIVA SI SPUNETII IN FATA  CEEA CE CREDETI .. DACA ESTE ADEVARAT (sunt sigur ca e) ATUNCI NUMAI VOI CEI CARE ATI FOST LA REVOLUTIE ACOLO TREBUIE SA_I  LUATI LA INREBARI.NU AVETI DE CE SA VA TEMETI CACI DREPTURILE VOASTRE DE REVOLUTIONARI ADEVARATI  NU VI LE POATE LUA NIMENI!!!FITI PUTERNICI ACUM CA SI IN ACELE ZILE FERBINTI ALE REVOLUTIEI..SUCCES!
Memorat

YOU TEND TO BE TOO HARD ON YOURSELF....LIGHTEN UP!!!
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #5 : August 05, 2008, 11:10:50 »

Mai VladTepes spune-ne si noua data de nastere a acestui ipostor cum il numesti tu.
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #6 : August 06, 2008, 10:27:08 »

Vasilescu Denis Aurelian avea 14 ani?Huh?la revolutie.Este nascut la data de 10.11.1975????Probabil este un nou "Gavroche"al Revolutiei Romane ,dar noi nu am auzit de el???
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #7 : August 06, 2008, 10:46:18 »

De cine a fost trecut in baza de date a CPDR-ului?Pentru ca acolo apare Vasilescu Denis-Aurelian(Constanta)nascut in anul 1971.Tata-Constantin,Mama-Aurelia certificat pe legea 42/1990 numarul 7581.Vezi sa nu te fi inselat Vlad Tepes pentru ca daca s-au trecut date eronate in baza de date este foarte grav.
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #8 : August 06, 2008, 20:17:20 »

 53 04 16  CURTA GHEORGHE LRFD 
12119  VASILESCU A ION 61 02 26  PERSONAL LRFD 
4442  VASILESCU C CONSTANTIN 50 03 14  VASILESCU LRFD 
4428  VASILESCU C DENIS-AURELIAN 75 11 10  VASILESCU LRFD 
4516  VASILESCU C ELENA 28 07 31  MĂRIEŞ TEODOR LRFD 
11850  VASILESCU D CRISTIAN FLORIN 74 07 11  COSTIN GEORGE LRFD 
3267  VASILESCU D GHEORGHE 50 04 22  COSTEF LRFD 
4432  VASILESCU D IOAN 37 10 12  VASILESCU LRFD 
11849  VASILESCU D MARIA 45 12 28  COSTIN GEORGE LRFD 
3440  VASILESCU D MARINEL 46 08 11  TRĂISTARU LRFD 
547  VASILESCU D OVIDIU MIHAI IOAN 34 02 11  AS  CLUB TV 22  LRFD 
1493  VASILESCU D VALENTIN 35 11 06  BOCA RĂNIT 
13720  VASILESCU D VICTOR 52 06 24  BOCA PETRE LRFD 
11848  VASILESCU G DAN FLORIN 46 05 24  COSTIN GEORGE LRFD 
1052  VASILESCU G NĂSTASE 55 06 29  PERSONAL LRFD 
9793  VASILESCU GH ALEXANDRU SORIN 44 08 29  COSTIN GEORGE LRFD 
4028  VASILESCU GH ION 54 11 23  COSTACHE LRFD 
3880  VASILESCU I VALENTIN 52 08 22  COSTEF LRFD 
1405  VASILESCU P DAN MIHAIL
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #9 : August 06, 2008, 23:46:15 »

Stimate domn si atunci in baza de date a CPDR-ului de ce apare aceasta persoana nascuta in 1971?Poate ne lamuriti si noi?
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #10 : August 08, 2008, 12:40:07 »

Vasilescu Constantin-presedinte asocitie si Popa Gigi-vicepresedinte au primit in 1993 terenuri si mai apoi prin falsuri au primit altele la Eforie.
Memorat
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #11 : August 08, 2008, 12:54:45 »

 sursa www.dezvaluiri.ro
 
Tânar, neexperimentat si dispus sa creeze avantaje ilegale, primarul din Eforie, Ovidiu Brailoiu, a atribuit în posesie mai multe terenuri de câte un hectar unor revolutionari din Constanta. O parte din acestia nu dobândisera preschimbarea certificatelor de revolutionar, iar în baza celor vechi nu puteau beneficia de avantajele prevazute pe vechea legislatie din domeniu. În plus, revolutionarii cadorisiti de primarul fara discernamânt beneficiasera din plin de conditiile legii, fiind deja împroprietariti în conditiile vechii legi pe câte un hectar de teren.

În anul 1993, la Constanta erau recunoscuti oficial doar 176 de revolutionari, potrivit unei liste publicate în Monitorul Oficial al României. Dupa 1996, când cadrul legislativ s-a modificat, numarul revolutionarilor a sarit de 1.500, o mare parte din acestia fiind „legitimati” pe banda rulanta datorita pozitiilor detinute în cadrul administratiei publice sau în conducerea unor societati comerciale. Marea buluceala s-a datorat, aproape exclusiv, avantajelor ce puteau fi dobândite odata cu legitimatia de revolutionar: spatii comerciale, terenuri intravilane sau agricole, scutiri si reduceri la plata impozitelor, gratuitati la transportul CFR. Din anul 2005, o parte din avantaje au fost eliminate, prin intrarea în vigoare a Legii 341/2004, modificata si completata prin Legea 374/2006. Actul normativ mentionat a inaugurat o noua etapa de (re)legitimare a revolutionarilor, care dureaza deja de un an de zile. O comisie extrem de exigenta studiaza cererile depuse de revolutionarii din toate judetele tarii, calitatea avuta dar râvnita în continuare putând fi demonstrata printr-un maldar de acte: trei declaratii de la alti revolutionari recunoscuti, o fotografie care sa demonstreze prezenta la revolutie, legitimatie de membru al unei asociatii revolutionare etc. Preschimbarea certificatelor de revolutionar, asa cum oficial si pompos este denumita întreaga tevatura, este avizata de comisia mentionata (condusa chiar de secretarul de stat pentru revolutionari Petrisor Morar), dupa care dosarele sunt trimise comisiei parlamentare de specialitate, cea care în final decide lista ce va fi înaintata spre publicare în Monitorul Oficial. Dincolo de birocratia inerenta procesului (de pilda secretarul de stat Petrisor Morar a anulat analizele comisiei de specialitate de la SSPR, pentru o perioada de doua saptamâni, timp în care el a lipsit din tara; în cazul mai multor judete, analizele au fost reluate de mai multe ori) exista totusi o parte buna, anume aceea ca o parte din falsii revolutionari vor disparea din evidentele oficiale. Nefericirea face ca tocmai acestia sa fi beneficiat din plin si pe nedrept de avantajele conferite acestei categorii sociale.Revolutionari autentici, revolutionari falsiÎn privinta judetului Constanta, secretariatul de stat pentru problemele revolutionarilor a publicat pe site-ul sau de internet lista persoanelor ale caror dosare au fost avizate de comisia parlamentara pentru revolutionari. Pe aceasta apar numele unor revolutionari ca Metin Cerchez, Alexandru Mircea, Agi-Ali Remzi, Lucian Babonea, Constantin Dumitrof, Dan Miron, Romeo Enescu etc, care apar si pe prima lista publicata în anul 1993 în Monitorul Oficial. Dintre cei recunoscuti atunci, la ultima preschimbare nu apar înca nume sonore precum Ionel Hasotti, Nicolae Moga, Sorin Calafus, Nicolae Cusa, Leonte Nastase sau Lica Pavel. În schimb, apar alte „somitati” legitimate pe parcurs: Aurel Malciu (controversat executor judecatoresc, de figura caruia nu îsi aminteste nici un revolutionar autentic), Ion Flonder (fost sef al biroului teritorial al avocatului poporului la Constanta, pe vremea PSD-ului), Aurel Manolache (artist), Viorel Picu (preot), Gheorghe Dinu (fost ofiter de Informatii, fost candidat la presedintia României), Ion Dichiseanu (actor). Un cuvânt greu de spus în vederea preschimbarii certificatelor de revolutionar a revenit presedintilor celor trei asociatii din Constanta: Gheorghe Turcu (Asociatia Revolutia 89),Constantin Vasilescu (Asociatia Luptatorilor Revolutionari), Gheorghe Nae (Fundatia Revolutionarilor - Tomis). Astfel, Turcu a înaintat catre SSPR 280 de dosare, Vasilescu 600 de dosare, iar Nae 76 de dosare. Un controversat caz este cel al revolutionarului Valentin Raduta, al carui dosar a fost amânat de comisia SSPR, care a cerut un certificat de buna purtare de la CNSAS, din care sa reiasa ca acesta nu a facut politie politica. Raduta sustine ca tatal sau a fost urmarit de fosta Securitate si condamnat politic, fapt care rezulta dintr-o hotarâre judecatoreasca aflata în posesia sa. Mai mult, spune acesta, situatia tatalui s-a repercutat si împotriva sa, astfel încât si el a fost urmarit politic de fosta Securitate. În aceste conditii, doar cineva extrem de rauvoitor putea cere amânarea dosarului sau de revolutionar, speculând graba comisiei si lipsa distinctiei dintre victime si tortionari. Raduta sustine ca unul din cei care adunau informatii pentru Securitate împotriva familiei sale a reusit sa se strecoare pe lista revolutionarilor, înca din anul 1996, iar acum încearca sa îsi preschimbe la rândul sau certificatul.Primarul din Eforie a atribuit ilegal terenuri revolutionarilorDesi procesul de preschimbare se afla în toi, iar problemele si controversele nu par sa se stinga prea curând, câtiva revolutionari au reusit sa-si atinga adevaratul tel pentru care lupta de ani de zile, anume acapararea unor terenuri cu potential. Astfel, potrivit unor surse din cadrul asociatiilor  de profil ne-au declarat ca presedintele Asociatiei Luptatorilor Revolutionari, Constantin Vasilescu, s-a ales cu un hectar de tern la Eforie, înca de anul trecut. Acesta îsi dobândise noul certificat de revolutionar, însa nu mai avea dreptul de a beneficia de avantajele legii, de vreme ce prin calitatea de participant remarcat la revolutie dobândise deja un teren de un hectar la Mamaia Sat. Pe lânga Vasilescu, au mai primit terenuri similare la Eforie si Gheorghe Popa (adjunctul sau de la Asociatia Luptatorilor Revolutionari), care dobândise deja în virtutea legii un hectar de teren la Topraisar, Gheorghe Dragan si fiica sa (si ei membri de baza în aceeasi asociatie). Popa si cei doi Dragani nu detineau certificate preschimbate de revolutionar, de la intrarea în vigoare a noii legi doar acestea putând conferi calitatea si avantajele de luptator în revolutie. Toate aceste argumente au ramas interzise primarului de la Eforie, Ovidiu Brailoiu, care a dat ilegal cu pixul pe hârtie, pe principiul ca o magarie în plus chiar nu mai conteaza.
 
Memorat
 • marias
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 40
 • TO TALK GOODNESS IS NOT GOOD ONLY DO IT IS.. ..
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #12 : August 08, 2008, 16:42:40 »

53 04 16  CURTA GHEORGHE LRFD 
12119  VASILESCU A ION 61 02 26  PERSONAL LRFD 
4442  VASILESCU C CONSTANTIN 50 03 14  VASILESCU LRFD 
4428  VASILESCU C DENIS-AURELIAN 75 11 10  VASILESCU LRFD 
4516  VASILESCU C ELENA 28 07 31  MĂRIEŞ TEODOR LRFD 
11850  VASILESCU D CRISTIAN FLORIN 74 07 11  COSTIN GEORGE LRFD 
3267  VASILESCU D GHEORGHE 50 04 22  COSTEF LRFD 
4432  VASILESCU D IOAN 37 10 12  VASILESCU LRFD 
11849  VASILESCU D MARIA 45 12 28  COSTIN GEORGE LRFD 
3440  VASILESCU D MARINEL 46 08 11  TRĂISTARU LRFD 
547  VASILESCU D OVIDIU MIHAI IOAN 34 02 11  AS  CLUB TV 22  LRFD 
1493  VASILESCU D VALENTIN 35 11 06  BOCA RĂNIT 
13720  VASILESCU D VICTOR 52 06 24  BOCA PETRE LRFD 
11848  VASILESCU G DAN FLORIN 46 05 24  COSTIN GEORGE LRFD 
1052  VASILESCU G NĂSTASE 55 06 29  PERSONAL LRFD 
9793  VASILESCU GH ALEXANDRU SORIN 44 08 29  COSTIN GEORGE LRFD 
4028  VASILESCU GH ION 54 11 23  COSTACHE LRFD 
3880  VASILESCU I VALENTIN 52 08 22  COSTEF LRFD 
1405  VASILESCU P DAN MIHAIL
DOAMNE!!!  TOT NEMU  E TRECUT AICI... DACA STITI CU ADEVARAT CA SUNT INPOSTORI OCOLO LA CONSTANTA FACETI CONTESTATIE( ARE FIECARE DREPTUL SA FACA CONTESTATIE DACA STIE CEVA REAL ,  NU ANONIM CACI NU SE IA IN CONSIDERARE) SI SUSTINETI-VA CAUZA ,DAR CUM FRICA E MARE CRED CA RAMANE DOAR AICI POSTAT.
Memorat

YOU TEND TO BE TOO HARD ON YOURSELF....LIGHTEN UP!!!
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #13 : August 08, 2008, 17:15:29 »

Aoleu! Aia-s rude? Daca-i asa ar trebui sa se sasizeze din oficiu sesepereu. Domnu Fesan. Uite inca o explicatie pentru ce nu imi iau eu certificatu nou. Trebe sa-si faca astia mai intai toate rudele revolutionari. Cand or sa treaca la vecini nici nu ne mai prindem ca pe aia i-o fi chemand altfel.
Memorat
 • marias
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 40
 • TO TALK GOODNESS IS NOT GOOD ONLY DO IT IS.. ..
 • Vezi Profilul
Răspuns: demascarea impostorilor din Constanta
« Răspunde #14 : August 08, 2008, 17:18:48 »

Aoleu! Aia-s rude? Daca-i asa ar trebui sa se sasizeze din oficiu sesepereu. Domnu Fesan. Uite inca o explicatie pentru ce nu imi iau eu certificatu nou. Trebe sa-si faca astia mai intai toate rudele revolutionari. Cand or sa treaca la vecini nici nu ne mai prindem ca pe aia i-o fi chemand altfel.
D-LE ESTI SUPER! MI-AI DESCRETIT ..  UN PIC FRUNTEA.
Memorat

YOU TEND TO BE TOO HARD ON YOURSELF....LIGHTEN UP!!!
Pagini: [1] 2 3
Schimbă forumul: