Main Content:

Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 51

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN

Ce spune un fost director a lui Maior
« Răspunde #240 : Aprilie 14, 2009, 20:59:56 »

CĂTRE,

DIRECTIA NATIONALĂ ANTICORUPTIE

SERVICIUL TERITORIAL BRAŞOV


Subsemnatul Moraru Dumitru, fost director general al SC MEDICAL TRUST SA (J01/775/2008, C.U.l. R 18020906) până la data de 28.10.2008, domiciliat în Oraşul Râşnov, str. Iazului, nr.16, jud. Braşov, posesor al C.l. seria BV, NR. 452807, formulez prezenta:

 

PLÂNGERE PENALĂ

 
Împotriva numiţilor MAIOR LAZĂR DORIN, în calitate de administrator al SC MEDICAL TRUST SA, cu sediul în municipiul Alba Iulia, strada Aurel Vlaicu, nr. 33, parter, judeţul Alba şi TITION OVIDIU, în calitate de director general al acestei societăţi, care se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune prev. de art. 215 C. p. fals material în înscrisuri oficiale prev. de art. 228 C.p., uz de fals prev. de art. 291 C.p. şi evaziune fiscală prev. de art. 9 din Legea nr. 241/2005.

În fapt, în luna septembrie 2003 se FOTO INFINIT SRL, actualmente se MEDICAL TRUST SA, reprezentată de TITION OVIDIU, a câştigat licitaţia de prestări servicii, de preparare şi distribuţie a hranei la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean din mun. Arad. Pentru a se putea înscrie la licitaţie, balanţa contabilă a SC FOTO INFINIT SRL consider că a fost falsificată, în sensul ascunderii pierderilor şi a măririi profitului. Acest lucru îl probez cu plângerea penală formulată de APROFIREI FLORINA, împotriva lui TITION OVIDIU şi declaraţia olografă a contabilei societăţii doamna COVACI CAMELIA .(vezi copia anexă)

Atât TITION OVIDIU cât şi COVACIU CAMELIA, nu erau angajaţi ai SC FOTO INFINIT SRL la dată semnării contractului cu spitalul, sau la întocmirea balanţei contabile din luna august 2003, cum rezultă din contractele de muncă ale celor doi, care au fost încheiate abia în anul 2004.(vezi copia anexă)

La data de 30.11.2004 SC MEDICAL TRUST SRL Braşov, câştigă şi licitaţia de la Spitalul Clinic Municipal din Arad, pentru prestăr servicii, de preparare şi distribuţie a hranei la bolnavi.

Licitaţiile la cele două spitale din mun. Arad au fost câştigate ca urmare a preţului mic la servicii cât şi a obligaţiilor asumate prin contracte pentru executarea unor investiţii şi dotării foarte mari la blocurile alimentare ale celor două spitale. Aceste lucrări de investiţii şi dotări au avut termene de finalizare stipulate în contracte, dar nu au fost respectate.

Micile lucrări de reparaţii nu s-au ridicat la valoarea stabilită, nu s-au întocmit procese verbale de recepţie şi predare a lucrărilor cu beneficiarii contractelor. Acest lucru a fost posibil datorită relaţiilor "cordiale"avute cu conducerile spitalelor.

Şi în prezent aceste clauze contractuale nu sunt îndeplinite, lucru care ar duce la rezilierea contractelor.

Neîndeplinirea obligaţiilor contractuale a dus la neprimirea autorizaţiilor de funcţionare din partea Autorităţii Sanitar Veterinare, de la data încheierii contractelor şi până în prezent. Acest aspect este cunoscut factorii responsabili, dar nu se iau măsurii de oprire a activităţii, fiind posibilă oricând izbucnirea unei toxiinfecţii alimentare.

În luna iunie 2005, Spitalul Judeţean prin Dispoziţia nr. 88, a înfiinţat o comisie pentru a verifica legalitate contractului şi investiţiile. Economist Grasu Ion a început verificările, dar pe parcursul acestora a fost oprit şi neregulile constatate nu au mai fost făcute publice şi nu s-au luat măsuri. ( vezi dispoziţia anexată)

Doamna doctor Prişcă Mirandolina manager la Spitalul Judeţean, doamna doctor Olariu manager la Spitalul Municipal, cât şi doamna director general Ţîrlea de la Autoritatea de Sănătate Publică Arad, tolerează aceste aspecte, probabil nu dezinteresat.

În cele două contracte de prestări servicii este prevăzut că titular de contract este SC MEDICAL TRUST SA. Această societate nu achiziţionează marfa direct de la furnizori decât sporadic, deoarece are interesul de a practica adaosuri comerciale de peste 100%.

Pentru a putea creşte preţurile la hrana preparată, pe care o decontează cu cele două spitale din Arad, Maior Lazăr Dorin şi Tition Ovidiu, recurg la principiul tip "suveică" şi prin firmele la care tot ei sunt asociaţi unici prin interpusi, cumpără şi revând alimentele la SC MEDICAL TRUST SA. În acest fel preţurile alimentelor sunt foarte mari, fapt ce determină ca hrana bolnavilor să fie diminuată şi de proastă calitate.

Exemplific prin facturi fiscale de la furnizori SC TRANSILVA COMPANY SRL, SC FABRIANA SRL, SC TRUST PREZIDENT SRL şi SC ROZVINMOB SRL, care rezultă preţurile de intrare normale şi preţurile de vânzare dublate, către SC MEDICAL TRUST.

În perioada 2005 - 2008, cât am fost director general, am fost obligat de cei doi să achiziţionez, produse şi prin alte firme, ale lor după cum urmează: SC BRAVIMPRES SRL, SC BIBIA IMPEX SRL, SC TRUST GRUP SRL, SC OTE INVEST SRL.

Preţurile de achiziţie ale societăţilor acolite se pot compara cu preţurile decontate la spitale, cât şi prin inventarul lunar, care arăta preţurile deosebit de mari din magazia SC MEDICAL TRUST SA. În acest mod sunt înşelate cele două spitale din mun. ARAD care decontează lunar sume de aproximativ trei miliarde lei vechi/lună. Exemplu: la data de 31.01.2005, din inventar rezultă, că un ou costa 5042 lei vechi, iar la inventarul din 31.01.2008, un ou costă, 9900 lei vechi, preţuri care nu au fost niciodată atinse în România..(vezi copia anexă)

O dovadă în plus că eram obligat să fac achiziţii pe aceste firme stau deconturile de cheltuieli unde se arată ce s-a cumpărat. .(vezi copia anexă)

Justificările către spitale se efectuează pe bază de feluri de mâncare, practicându-se preţuri aleatorii, fără o bază din care să rezulte ce alimente au fost folosite la diferite feluri de mâncare şi preţul acestora. (vezi copia anexă)

De la începutul activităţii mele anul 2005, am constatat că o parte din salariaţii SC MEDICAL TRUST SA, nu şi-au primit salariile.

Din verificări am constatat că salariile se dădeau pe bază de tabel, listă avans sau restanţă şi nu pe ştate de plată aprobate de societate cum este normal.

Consider că aceste ştate nu sunt depuse la organele fiscale pentru a se calcula impozitele aferente. Probez aceasta cu declaraţiile angajaţilor şi listele de primire a salariilor. Există posibilitatea ca ştatele de plată depuse la I.T.M. Braşov să fie falsificate în sensul de a fi trecut salariul minim pe economie, dar din listele semnate de angajaţi, rezultă că au primit salarii mai mari. Este posibil ca semnăturile de pe ştatele de plată depuse la I.T.M. Braşov să fie falsificate.

Este de observat că pe aceste liste cu angajaţi sunt menţionate numai avansuri salariale şi niciodată lichidare. Mai mult, în aprilie 2008 se trimit la Arad două liste de avans pe luna aprilie cu sume diferite pentru aceeaşi angajaţi. Listele poartă semnăturile celor responsabili.

La data de 01.07.2008, TITION OVIDIU se deplasează la Arad şi discută cu angajaţii pentru a-i convinge să fie angajaţi pe o altă firmă – SC TRUST GRUP SRL Arad, motivarea fiind mărirea salariilor. Noile contracte sunt înregistrate la I.T.M. Arad. Consider că acest fapt serveşte la eludare legii, deoarece se plăteşte impozit doare pentru un salariu de doua ore şi nu pentru un salariu de opt ore. Susţin acest lucru şi prin faptul că sediul SC MEDICAL TRUST SRL a fost mutat de la Braşov la Alba-Iulia, iar angajaţii au rămas cu documentele la I.T.M. Braşov, urmând a se face lichidarea acestora.

Pentru eludarea plăţii taxelor şi impozitelor SC MEDICAL TRUST SA, efectuează plăţii salariale fictive, pentru a putea scoate banii din bancă. Plata salariilor este singura justificare de a scoate bani lichizi din bancă.

Anexez documente justificative în acest sens.

Cu privire la ţinerea evidenţei contabile a SC MEDICAL TRUST SA, Maior Lazăr Dorin a şters datele contabile din calculatoare, au ridicat evidenţa contabilă de la societăţile prin care lucra şi şi-a luat unele măsuri de siguranţă. Dovadă stau procesele verbale încheiate la dat de 03.10.2005.

(vezi copia anexă)

Datorită lipsei permanente de fonduri şi pentru a nu mi se imputa oprirea contractului în luna august 2005 am sprijinit o societate a lui Maior cu un credit ipotecar de 2,9 miliarde lei vechi şi cu diferite sume depuse în casieria de la Arad şi folosite în interesul societăţii.

Aceste sume au fost notificate pe etape şi mi s-a promis plata acestora. Când situaţia a fost controlată" mai bine" de Maior şi Tition, prin acţiuni de înşelare a diferiţi furnizori ca SC COMALIM SA, SC ALMOVI PAN SRL, SC SFERA SRL, SC CAROLI SRL, am fost nevoit să-mi dau demisia din funcţie ..(vezi copia anexă)

În prezent mă consider înşelat de Maior şi Tition cu suma de 1.202.560.000 lei vechi.

Prin prezenta vă rog să efectuaţi cercetările ce se impun şi să dispuneţi trimiterea în judecată a numiţilor MAIOR LAZĂR DORIN ŞI TITION OVIDIU şi a altor persoane care se fac vinovate.

 

Vă mulţumesc.

 

05.11.2008                                                                          MORARU DUMITRU
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Ce spun GURILE RELE
« Răspunde #241 : Aprilie 14, 2009, 21:03:48 »

Maior se rupe’n figuri
13-04-2009
Autor: Brasovul Tau

Pentru că nu-i ajung bodyguarzii, revoluţionarul şef Dorin Lazăr Maior, penal rău de tot şi cu state de şedere la pârnaie, ca să nu le mai spunem şi pe celelalte, s-a gândit să-i folosească, fără soldă, şi pe nişte revoluţionari care, dintr-un motiv sau altul, sunt la mâna lui. 
 
În fruntea lor vrea să mărşaluiască Maior astăzi, prin Braşov, fiindcă, vezi Doamne, Braşovul este condus de structuri mafiote care controlează tot, justiţie, poliţie, Gardă Financiară, DNA iar acestea l-au băgat la bulău pe degeaba.

Că Maior se crede victimă, e una, şi e treaba lui. Dar că, în „războiul” sau cu „gulerele albe” antrenează nişte revoluţionari care habar nu au dacă şeful lor este vinovat sau nu şi cunosc mai nimic din şmenul cu Bancorex şi suveica cu Romexterra, e cu totul alta.

„Curajos” cum îl ştim însă dintotdeauna pe Maior, care se pricepe doar la învârteli, şantaje şi ţepe, nu e de mirare că şi acum îşi face „scut” din nişte revoluţionari.

Zvârcolelala sa are un temei: omul ar vrea sa ajungă în guvern, să taie el şi să spânzure la cârma Secretariatului pentru Revoluţionari, dar nu poate pentru că e „murdărel”. Iar murdărirea... nu dă bine la CV!

 [/size]
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Ce spun alte guri si mai rele
« Răspunde #242 : Aprilie 14, 2009, 21:07:47 »

Monday, April 13, 2009

Suprarealism cu interlopi
Cand nu se deda la santaje, batai si intimidari de jurnalisti, Dorin Lazar Maior este un luptator cu nedreptatea si mafia.

Cand nu gaureste statul de milioane de euro si nu ameninta oamenii cu scaune in cap, sabii in spate si plimbari la portbagaj, Mihai Ghirda este un om sensibil, educat si idealist.

Cand nu scuipa politisti, falsifica facturi si omoara oameni cu masina, Vasile Kraila este un ecologist care sufera ca a bagat buldozerele in Tampa si ii cearta pe cei care polueaza cu chistoace.

http://brasovnews.blogspot.com/2009/04/suprarealism-cu-interlopi.html
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
VOI CE SPUNETI?
« Răspunde #243 : Aprilie 14, 2009, 21:14:43 »

 Huh Huh Huh Huh Huh
HAI, DACA-L DAM JOS PE CUTEANU, SA-L PUNEM SUS PE MAIOR, CA-I CURAT, CURAT. Grin Grin
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #244 : Aprilie 15, 2009, 00:27:49 »

Sa zicem ca Maior e curat ca lacrima, ca justitia dovedeste ca e complet nevinovat.
Ar fi tardiv, Maior a pierdut moral in fata romanilor. A fost invins de 'sistemul corupt' la care se refera, sistem care ne-a manipu lat ca sa-l credem escroc suficient de mult timp cat imaginea lui sa fie foarte greu de curatat. Asta e un motiv pentru care nu mai poate pretinde sa ii reprezinte pe revolutionari, ne-ar face un deserviciu, fiindca romanul de rand nu are incredere in justitie si nici rabdarea sa studieze dosarele lui Maior. In general cand Sistemul iti face o nedreptate, mediatizandu-ti atat de intens presupusele fapte, doar o alta Revolutie te mai poate scoate basma curata.
Al doilea motiv ar tine de un mecanism care face parte din democratie (si ii vizeaza pe toti sefii revolutionarilor de pana acum care au stat mult si bine in scaune): s-a aflat prea mult timp la putere. E timpul sa lase locul si altora.
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #245 : Aprilie 15, 2009, 07:58:47 »

Am primit urmatoarea adresa:

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAŞOV DECEMBRIE 1989”

Braşov, George Bariţiu nr.1, tel / fax: 0268-410212

                              Nr. 027 / 06.04.2009

      Către
         Administratorul Portalului Revoluţiei Române

Membrii Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor „Braşov Decembrie 1989”, întruniţi în Adunarea Generală ce s-a desfăşurat la sediul organizaţiei în data de 04.04.2009 la orele 1100, luând la cunoştinţă de atacurile continue la adresa Preşedintelui asociaţiei pe forumul poratului, la care s-a pretat domnul Iulian Doftoreanu, a luat hotărârea, în unanimitate, să solicite stoparea acestora până la luarea unei decizii definitive de către instanţele de judecată în procesul în care sunt părţi.
Hotărârea definitivă a instanţei vă va fi înaintată pentru a fi postată pe portal imediat după finalizarea procesului.
Până atunci orice comentariu este de prisos.

Preşedinte,
Dorin Lazăr MAIOR
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #246 : Aprilie 15, 2009, 11:15:35 »

Haida na,dar Cutean nu are aceeasi prezumtie de nevinovatie?
De ce pentru el nu se asteapta decizia justitiei? se semneaza comunicate si se face greva foamei,ce Maior are doua perechi Cheesy,se crede mai presus de lege Huh
Daca in as.se practica cenzura sper ca pe acest forum putem sa ne exprimam liber!
Ce va face mare revolutionar Maior,va baga pumnul si in gura presei Grin
http://www.gandul.info/actual/ex-deputatul-peremisto-pesedist-dorin-lazar-maior-condamnat-teap.html?3927;260366
Ex-deputatul peremisto-pesedist Dorin Lazar Maior, condamnat pentru teapa de 755.000 USD trasa Bancorexului
Pentru teapa de la Bancorex tot forumisiti sunt de vina Cheesy
Ce vrea sa-l curatim noi forumistii de " pacate" pe Maior nici nufarul nu il mai "curata de pete" Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #247 : Aprilie 15, 2009, 11:38:15 »

A reusit sa prosteasca vreo suta de "revolutionari" si au trecut si pe la mine pe la firma scandand cretinatati. Cica sa fie Doftoreanu arestat. Cred ca e deranjat baiatul de multimea de NUP-uri pe care le-am primit la plangerile lui aberante impotriva mea.
Si vad acum ca e deranjat si de faptul ca postez pe forumul revolutionarilor. Probabil ca vrea sa-l controleze si pe asta, asa cum face cu unele mijloace media.
Sunt insa curios, la ce anume s-a referit cand "a luat hotărârea, în unanimitate, să solicite stoparea acestora" ? Cui ii cere asta? Administratorului portalului sa ma baneze sau mie sa nu ma mai "pretez" la a scrie ceva deranjant despre marele Presedinte?

 
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #248 : Aprilie 15, 2009, 11:59:59 »

Am si eu o intrebare pentru Dorin Lazar Maior, care inca e considerat reprezentantul meu in societate (cu BNR-ul lui, ca daca e bloc national ii reprezinta pe toti revolutionarii, cel putin moral, indiferent daca ei sunt sau nu inscrisi intr-o asociatie parte a BNR, nu?).

De ce a tacut, si de ce tace? Aici, pe Portal si, in general, in media?

Dorin Lazar Maior, daca se stie nevinovat, de ce a lasat pana la ora asta sa fim discreditati, noi, revolutionarii pe care ii reprezinta, acceptand pasiv sa i se terfeleasca numele prin mass-media? Fiind perceput de opinia public ca reprezentant al revolutionarilor, avea datoria morala sa le apere imaginea, la cel mai mic semn ca ea ar fi fost pusa in pericol.
De fapt, el a ingropat imaginea noastra, prin aceea ca n-a iesit pe toate mijloacele de comunicare in masa (inclusiv acest Portal, pe care se pare ca are timp sa il citeasca pe ascuns) sa strige macar 'SUNT NEVINOVAT!' - chiar daca nu aducea si argumente. Daca la ora asta cetatenii Romaniei ne privesc pe noi revolutionarii ca pe niste paria, e si vina lui Maior, care a lasat sa ii fie stricata imaginea, constient de faptul ca e o persoana care ii reprezinta pe multi altii.

Mie daca mi s-ar fi adus o acuzatie publica nefondata, cat de mica, as fi reactionat imediat aparandu-ma public, acolo unde am fost atacat; n-as fi asteptat sa vad intai daca ma declara justitia nevinovat sau vinovat si doar in functie de decizia instantei sa dau comunicate. Faptul de a iesi sa te aperi la momentul corect, ca raspuns la atacuri, nu mi se pare a pune presiune pe justitie, ci a dori sa se afle adevarul. Mai ales daca esti persoana publica. Mai ales daca acuzatiile sunt foarte grave si decizia justitiei poate veni dupa multi ani - ani in care opinia publica, bombardata pe toate canalele cu stiri negative despre activitatea ta, isi face o anumita parere despre tine si, implicit, despre cei pe care ii reprezinti.

Dincolo de conflictul cu Iulian Doftoreanu, Maior are multe alte intrebari la care a ramas e dator sa raspunda direct si deschis. Ar trebui sa isi aminteasca, ca si tacerea e un raspuns si ca primul care ar fi trebuit sa vorbeasca e el personal, nu asociatia lui (in paranteza fie spus - vizavi de cererea catre administratorul Portalului - ce treaba are asociatia intr-un proces in care nu e parte, ca sa vina ea cu comunicatul? S-a constatat, brusc, ca e vreun prejudiciu adus asociatiei si revolutionarilor, trecut cu vederea ani de zile, dar dintr-o data descoperit? Mi se parea normal ca cetateanul persoana fizica Dorin Lazar Maior sa solicite 'stoparea', nu asociatia)
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #249 : Aprilie 15, 2009, 12:15:06 »

Comunicat
În numele forumistilor îi transmit "revolutionarului" Maior sa vina singur pe portal si sa ne combata cu argumente,odata a fost condamnat pentru Bancorex,deci este recidivist!
A doua cerinta sa ne demonstreza cu documente adevarate nu cu falsuri,unde si cind a fost la revolutie in Brasov,pe ore si pe zile!
A treia cerinta sa isi asume responsabilitatea impostoriilor pe care ia facut revolutionari ex:Romica Nedelcu,Mangîru cu sotie cu tot ,Fane teapa,etc sunt prea multi ca sa ii enumar aici ,securistii si militieni!

Cei care au iesit in strada pentru el nu se pot numii revolutionarii!
Eu ii promit ca dupa ce se termina preschimbarea il atac in justitie pentru ,calitatea de luptator in revolutie!
Nimeni nu ii da dreptul sa vorbeasca in numele revolutionariilor,calitatea de presedinte BNR,nu ii confera imunitate!
Sa fie barbat si sa vorbeasca in nume propiu!
PS. Cind vor urma si amenintarile Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #250 : Aprilie 15, 2009, 12:42:58 »

Asteptam un comunicat de la Dorin Lazar Maior la acuzatiile de la link-urile respectiva:
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=actualitate&s_id=34572
Revoluţie măsluită
15.12.2006
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=92.msg7110
http://www.ziua.ro/display.php?data=1999-12-15&id=35656
Lista politistilor si procurorilor propusi spre avansare de catre revolutionarii UNORD 89
http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2006/sz0919;1.pdf
Membrii prezenţi au fost de acord cu propunerea d-lui senator David Gheorghe, mai mult decât atât, Preşedintele Comisiei deputat Cutean V. Emilian a propus să se discute cu prioritate, dosarele înaintate de S.S.P.R. ca fiind completate, referindu-se la liderii de Asociaţii, de exemplu dosarul d-lui Dorin Lazăr Maior liderul B.N.R., întrucât a primit mai multe telefoane de la membrii acestei formaţiuni care ar dori să ştie dacă cel care îi conduce, este sau nu revoluţionar.
http://www.adevarul.ro/articole/2003/anaor-asociatie-de-revolutionari-impotriva-impostorilor.html
http://www.ziarultricolorul.ro/articole.php?aid=4929&_nr=905&what=dorin%20lazar%20maior
http://www.ziarultricolorul.ro/articole.php?aid=4932&_nr=905&what=dorin%20lazar%20maior
 
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #251 : Aprilie 15, 2009, 13:27:19 »

http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=117491
TEX COMUNITARE: REVOLUTIONARII VOR PICHETA, ASTAZI, PARCHETUL, PREFECTURA SI POLITIA
Olivia AXINTE

Marsul de protest al revolutionarilor a fost amanat cu o zi, din cauza ca institutiile abilitate nu au oferit avize protestatarilor. Desi membrii Asociatiei Luptatorilor, Ranitilor si Urmasilor Eroilor "Brasov Decembrie 1989" (ALRUE) au fost dezamagiti ca nu au reusit pichetarea institutiilor brasovene, considerand, potrivit lui Dorin Lazar Maior, presedintele ALRUE, ca aceasta "este o actiune premeditata de boicotare a mitingului", au acceptat sa protesteze astazi.
"In cadrul comisiei de organizare a mitingului, care s-a intalnit, ieri (luni, n.r.), la ora 14.00, la Primarie, Jandarmeria, care se ocupa cu protejarea manifestarilor din punct de vedere legal, a invocat faptul ca nu a fost anuntata inainte cu 48 de ore. De comun acord, s-a hotarat sa se amane cu o zi mitingul, avand acelasi obiective si acelasi traseu", a explicat presedintele ALRUE. Astfel, protestatarii se vor intalni la ora 9.30 la sediul asociatiei brasovene si vor porni pe traseul: Republicii - sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel - Prefectura - sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov. Revolutionarii vor picheta cele trei institutii si vor inmana reprezentantilor acestora cate un memoriu in care sunt mentionate cauzele protestului: numirea in functia de secretar de stat a lui Emilian Cutean, declarat "incompatibil" pentru aceasta functie de catre revolutionari, situatia ingrijoratoare de peste Prut si cazul Romexterra Bank. Revolutionarii cred ca "episodul" din Moldova seamana foarte bine cu ceea ce s-a petrecut in Romania in decembrie 1989. "Sprijinim protestele tinerilor si actiunile celor din Chisinau. Protestele lor se aseamana cu ale noastre din ´89, si, paradoxal, la 20 de ani de cand comunismul, cel putin sub forma lui foarte dura, a fost inlaturat, enclava comunista din Moldova rezista si isi arata coltii. Acest lucru este socant. Cam toata lumea tace, factorii politici tac, inca nu se iau puncte de vede clare si ferme si inca nu se stie exact ce este acolo. Accesul mass-media este ingradit si se pare ca sunt mai multi morti decat cei declarati. Este o presiune, care se pune pe tineri si pe studenti, mai mare decat cea din ´89 din Bucuresti. Atunci totul s-a terminat in cateva ore, dar aici vad ca lucrurile sunt mai urate", a precizat Maior. Din spirit de solidaritate, in mai multe orase -martir din tara, printre care Timisoara si Targoviste, ieri, au fost organizate proteste "pro Basarabia" si contra numirii lui Cutean. De asemenea, dupa Sarbatorile de Pasti se vor relua protestele, care, de aceasta data, vor avea loc la Bucuresti. La mitingul de astazi sunt asteptate peste 260 de persoane.
Mai are si tupeu cine vorbeste de incompatibilitate, Maior care o fost odata condamnat pentru Bancorex si acum are alte dosare pe cap Grin
Pentru Maior a durat revolutia din 89 citeva ore Huh


Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #252 : Aprilie 15, 2009, 18:12:43 »

Dorin Lazar Maior de ce nu povestesti cum ai fost eliberat din puscarie datorita lui Cutean si care a fost trimis special la Brasov de Iliescu ca sa fii pus in libertate!
Hai povesteste de vacanta in delta petrecuta impreuna cu Sarmasi si cu Cutean!
Cind vei ajunge iar la "mititica" cine te mai scoate Cheesy Cheesy Cheesy
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #254 : Aprilie 15, 2009, 18:55:45 »

http://ro.altermedia.info/politica/blocul-naional-al-revoluionarilor-iliescu-reales-la-al-enpelea-congres_9113.html
http://www.telegrafonline.ro/1220648400/articol/64093/dorin_lazar_maior_ales_in_fruntea_blocului_national_al_revolutionarilor.html
“Telegraf” (Constanţa) din 6 septembrie 2008: Membrii Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989 (BNR) l-au ales preşedinte, în unanimitate, în cadrul Congresului Extraordinar, pe Dorin Lazăr Maior. Acesta a fost, din 1989 şi pînă în prezent preşedinte executiv al BNR şi a declarat că, prin acest congres, revoluţionarii îşi doresc să “salveze de atacurile unora ideea de revoluţie”. “Ion Iliescu este singurul care susţine ideea de revoluţie, de aceea l-am reales, în unanimitate, în funcţia de preşedinte de onoare”, a spus Maior. Preşedintele BNR a mai afirmat că va cere instituţiilor fundamentale ale statului să sprijine acţiunile şi demersurile organizaţiei, “pentru aflarea adevărului istoric despre revoluţia anticomunistă română din decembrie 1989”.
Îmi place chestia cu Dorin Lazăr Maior preşedinte executiv al BNR încă din 1989. Te pomeneşti că BNR-ul o fi fost înregistrat la judecătorie încă de pe vremea lui Ceauşescu. Cuvintele ritualice cu adevărul despre revoluţie sînt bune în orice situaţie, cînd e vorba de înjurarea lui Iliescu sau de (re)alegerea acestuia ca preşedinte de onoare.
Drept multumire ca au fost eliberat de la "mititica" Iliescu a fost reales la nustiu al citelea congres Grin
Memorat
Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 51
Schimbă forumul: