Main Content:

Pagini: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 51

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN

Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #270 : Aprilie 22, 2009, 11:38:36 »

Eu am pus niste intrebari care nu au nimic cu scandalul dintre Maior si Doftoreanu!
Sunt intrebari la calitatea si activitatea lui ca revolutionar si mare sef la BNR,dar sunt convins ca nu va raspunde,poate nu stie sa scrie Grin
Realistul sigur nu va fii de acord,doar el a început sa faca revolutionari pe banda! Cheesy
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #271 : Aprilie 22, 2009, 12:03:30 »

Buna dimineatea!
Tu nu vezi ca a mai fost postat aceelasi articol?

Chiar nu am vazut. Scriam dincolo si am trecut aici si am postat fara sa observ. Nu fac concurenta. Daca vrea administratoru sa stearga postarea mea ar fi foarte bine.
Memorat
AUTOCENZURA REVOLUTIONARA
« Răspunde #272 : Aprilie 22, 2009, 13:44:09 »

In primul rand, CRISTOS A INVIAT.
Sper ca ati avut cu totii un Paste fericit si linistit. Aici ma refer inclusiv la "prietenul" meu Maior.
Sper de asemenea ca linistea din timpul sarbatorii sa ne aduca la toti mai multa intelepciune si respect unii fata de ceilalti.
Legat de asa zisul razboi dus de mine pe forum impotriva lui Maior si propunerea Brasoveanului de a externaliza subiectul, vreau sa va spun ca m-as bucura sa inchid subiectul cu totul pentru ca am alte lucruri mai bune de facut in viata. Insa nu pot, tocmai din cauza ca partea adversa nu ma lasa sa traiesc si incearca sa-si rezolve problemele pe turta mea.
Sa stiti ca ma preocupa mai mult razboiul meu cu Romexterra decat razboiul cu Maior. Mai ales acum, ca am confirmarea cuiva din interior ca acolo s-a lucrat cu stiinta centralei bancii si ca in mare parte, teoriile mele, expuse pe bloguri sunt foarte aproape de adevar.
As parasi subiectul asta daca as primi scuze pentru toate marsaviile pe care Maior mi le-a servit de-a lungul timpului. In definitiv, scuzele publice ar fi o penitenta mai mare decat riscul puscariei. Mi-ar placea si mie sa astept in liniste deciziile instantelor. Dar sunt constient ca nu se va intampla asa.
Cat despre bloguri, am publicat tot ce mi s-a trimis, ca era de bine, ca era de rau.
Mai mult, am creat mai multe bloguri pentru a delimita subiectele. Asa ca la ora asta, despre Maior scriu si eu dar poate oricine sa scrie pe www.maiorlazardorin.blogspot.com,
despre mine in relatia cu banca pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com,
despre banca pe www.mkbromexterra.blogspot.com sau www.mkbromexterra.wordpress.com,
despre banca, in limba magyara pe www.mkbromania.blogspot.com.
Asa ca eu am toata logistica pentru a nu mai posta pe forum, daca asta ii deranjeaza pe forumisti.
Insa, in cazul asta, haideti sa externalizam toate subiectele delicate in care sunt implicati revolutionari.
Despre Cuteanu sa nu mai scriem decat pe un blog dedicat, despre Iliescu hai sa scriem pe blogul lui, despre soacra lui Geoana hai sa facem un blog si pentru dumneaei, despre Stamatin mucles pe forum ca-i facem un blog, vedeti ca si Maria Petrascu are blog si putem scrie acolo, si hai sa nu mai scriem nimic pe forum nici despre impostori, ca da prost la imaginea revolutionarilor cinstiti si sa le facem la fiecare cate un blog sa-i arda de sa nu se vada.
Grin
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #273 : Aprilie 22, 2009, 13:57:08 »

Adevarat ca a înviat!
Eu nu ma autocenzurez,forumul a fost creeat pentru a scrie ce gindim,Brasoveanul poata sa propuna ce vrea ,eu tot aici am sa scriu nu pe bloguri,rusinea este si a revolutionarilor ca il accepta pe Maior in fruntea lor,daca nu mai scriem pe forum despre el ,ar insemna sa fim tacit de acord cu piticania!
Îi convine sau nu este treaba lui,nu a mea Cheesy
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #274 : Aprilie 24, 2009, 19:23:14 »


--------------------------------------------------------------------------------
 Sindicatul Liber Independent al Revolutionarilor din Decembrie 1989-Liga Euro-Atlantica
  Va aducem la cunostinta ca pina la aceasta data, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 refuza,cu buna stiinta , indeplinirea procedurilor legale in vederea eliberarii certificatelor pentru persoanele ale caror cereri au fost avizate atit de Comisia SSPR  cit si CPRD  respectiv:
 a) nu a trimis si nu vrea sa trimita la Imprimerie nici o lista validata de comisioa SSPR si avizata de Comisia CPRD "pina cind nu vede unilateral,secretarul de stat, fiecare dosar in parte;
 b) de la data de la care este Secretar de Stat nu a transmis nici o lista la CPRD cu dosare validate de Comisia SSPR invocind ca revolutionarii nu au dosare intocmite conform Legii 341/2004;

 c) se lucreaza la Ordonanta de urgenta privind abrogarea drepturilor banesti din lege pentru luptatorii remarcati; secretarul de stat  al SSPR " sustine ca aceasta initiativa ar apartine unui secretar de stat de la Ministerul de Finante  dar, in aceasta criza financiara el este nevoit sa o avizeze"


   FATA DE TOATE ACESTE ABUZURI IN SERVICIU,ABUZURI CONTRA INTERESELOR PERSOANELOR SI ABUZ CONTRA INTERESELOR PUBLICE,SINDICATUL LIGA EURO-ATLANTICA  ORGANIZEAZA ,INCEPIND DE MARTI,28 APRILIE 2009 ORELE 9, PE PERIOADA NELIMITATA

   ACTIUNE DE PROTEST
  LA GUVERNUL ROMANIEI,SSPR, Iancu de Hunedoara 3-5.
  CEI AFLATI INTR-UNA DIN ACESTE SITUATII  SUNTETI ASTEPTATI,ALATURI DE MEMBRII NOSTRI REPREZENTATI ,
CA DOAR NU OM FI TOTI "IMPOSTORI SAU INFRACTORI" IAR CEI "ADEVARATI," DOAR CEI 1266...


    BATAIA DE JOC TREBUIE SA INCETEZE!

 Actiunea este autorizata conform Legii nr.60/1991, sindicatul avind calitatea de organizator;
 telefon comitet organizatoric: 0722572372 
Raportează acest text unui moderator
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #275 : Iunie 01, 2009, 09:32:39 »

http://brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=19227&p=dosarul-romexterra-la-parchetul-general-.html
Dosarul Romexterra, la Parchetul General
31-05-2009
Autor: Maria Petrascu
Conform Newsin, care citează surse judiciare, “zece oameni de afaceri din Braşov sunt anchetaţi de Parchetul General într-un dosar preluat, în cursul lunii mai de la parchetele locale din Braşov, pentru spălare de bani în frauda de la Romexterra Braşov, printre cei vizaţi fiind şi fostul deputat Dorin Lazăr Maior.”

Maior va fi anchetat

Până la acest control, organele de cercetare penală au fost sesizate prin plângerile făcute de societăţi comerciale aflate în grupul de firme ale fostului deputat PRM şi PSD, revoluţionarul Dorin Lazăr Maior. Acesta a fost arestat şi ulterior trimis în judecată într-un dosar al DNA Braşov, fiind acuzat de şantaj de către Mihai Maţepiuc şi oamenii de afaceri Gheorghe Butum, patron al Grupului de firme BUT, şi Iulian Doftoreanu, patron al SC Maroma.

Sursele NewsIn spun că în ancheta Parchetului General este vizat şi Maior: “Acesta, prin firmele sale, s-a aflat printre beneficiarii de credite acordate ilegal". În replică, administratorii firmelor lui Maior susţin că au "primit" credite fără să ceară.  Aceleaşi surse judiciare au explicat, însă, pentru NewsIn, că lucrurile nu stau chiar aşa. "Credite ilegale s-au acordat pentru că cei din conducere aveau interes să ruleze foarte mulţi bani, pentru că trăiau din comisioane, pe lângă alte lucruri. Probabil că o viitoare expertiză urmează să stabilească dacă Maior beneficia şi el de credite ilegale, pentru că informaţiile deţinute până în prezent sunt că da", au explicat surse apropiate anchetatorilor.

De altfel, DNA a reţinut inclusiv în rechizitoriul prin care l-a trimis în judecată pe Dorin Lazăr Maior pentru şantaj, că acesta era unul din beneficiarii reţelei de la Romexterra Braşov. Astfel, procurorii DNA spun că firmele lui Maior şi ale unui apropiat de acesta, Ovidiu Tition, trimis şi el în judecată pentru şantaj, au beneficiat, în decursul anilor, de numeroase credite de la Romexterra Bank - Sucursala Braşov, al cărei director adjunct era Mihai Maţepiuc.

Când a fost chestionat cu privire la părerea sa în privinţa acestor informaţii, Dorin Lazăr Maios s-a rezumat să înjure.

Şi Doftoreanu urmărit penal?
Parchetul General, anunţă Newsin,  a început, în urmă cu câte zile, urmărirea penală faţă de unul din oamenii de afaceri implicaţi în această afacere. Este vorba de  Iulian Doftoreanu, care a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani, el aflând deja învinuirile care i se aduc.  Potrivit unor surse judiciare, de credite ilegale ar fi beneficiat inclusiv SC Emco SRL, societate care este deţinută de Gheorghe Butum şi de Iolanda Maţepiuc, soţia fostului director adjunct al Romexterra Braşov. Doftoreanu s-a arătat mulţumit de preluarea dosarelor de către Parchetul general. „Se pune astfel capăt seriei de speculaţii şi presupuneri datorate faptului că mai mulţi procurori şi mai multe parchete «cercetau» bucăţi ale aceleiaşi cauze”. Cât priveşte urmărirea penală, Doftoreanu a declarat că: “Rezolutia de urmărire penală la care se referă Newsin, este luată în 16 ianuarie 2008 de către procurorul şef de secţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, având la bază o plângere depusă de unul dintre administratorii firmelor lui Maior şi Tition, vizând chiar refuzul filei CEC care a fost obiectul şantajului pentru care grupul Maior & Tition a fost închis, şi o "autosesizare din oficiu" a unui inspector din cadrul IPJ Braşov. Deşi „sesizarea din oficiu” a fost făcută în 18.09.2007 iar dispunerea începerii urmăririi penale poartă data de 16.01.2008, a fost nevoie de mutarea dosarelor la Bucureşti pentru ca, în sfârşit să mi se comunice acest lucru, săptămâna trecută”. Doftoreanu a mai precizat că  „în dosarul privind urmărirea mea pentru spălare de bani, nu există nici o probă care să ducă la această concluzie, fiind un dosar de câteva pagini, iar textul rezoluţiei de începere spune că «se dispune începerea urmăririi penale, întrucât nu a constatat nici un motiv care ar duce la o rezoluţie de neincepere» Aşa, au trecut aproape 17 luni până să-mi fie adusă la cunoştinţă învinuirea”.   

Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #276 : Iunie 01, 2009, 10:43:15 »

Salut cu incredere trimiterea tuturor dosarelor legate de Romexterra si Maior Lazar Dorin, pentru cercetare la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti. Se pune astfel capat seriei de speculatii si presupuneri datorate faptului ca mai multi procurori si mai multe parchete au cercetat bucati indisolubil legate ale aceleiasi cauze.
Sunt sigur ca prin faptul ca in sfarsit, bucatile disparate ale aceluiasi dosar au trecut sub cercetarea unei singure autoritati, va face ca adevarul sa fie scos la lumina si nu va mai permite luarea de decizii dupa ureche.
Rezolutia de urmarire penala la care se refera News In, este luata nu acum ci in 16 ianuarie 2008 de catre procurorul sef de sectie de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, avand la baza o plangere depusa de administratorul uneia dintre firmele Maior & Tition, avand la baza chiar refuzul filei CEC care a fost obiectul SANTAJULUI pentru care cei doi, Maior si Tition au fost inchisi in 2006-2007.
La aceasta fila CEC refuzata voit la plata de subsemnatul s-a mai adaugat si o "autosesizare din oficiu" a unui inspector din cadrul IPJ Brasov .
Desi "sesizarea din oficiu" a fost facuta in 18.09.2007 iar dispunerea inceperii urmaririi penale poarta data de 16.01.2008, a fost nevoie de mutarea dosarelor la Bucuresti pentru ca in sfarsit sa mi se comunice acest lucru, saptamana trecuta in 26.05.2008, dupa aproape 17 luni de la inceperea urmaririi penale. Pentru cine cunoaste prevederile Codului Penal stie ca aducerea la cunostinta invinuitului a rezolutiei de incepere a urmaririi penale se va face deindata.
Si mai ciudat, este ca in dosarul privind urmarirea mea pentru spalare de bani, nu exista nici o proba care sa duca la aceasta concluzie, fiind un dosar de cateva pagini, iar textul rezolutiei de incepere spune ca "se dispune inceperea urmaririi penale, intr-ucat nu s-a constatat nici un motiv care ar duce la o rezolutie de neincepere"
Practic nu s-au cercetat cauzele pentru care ar incepe urmarirea ci procurorul a constatat ca nu a gasit motive pentru a dispune neinceperea urmaririi. Nu conteaza ca nu exista probe care sa duca la inceperea urmaririi penale.
Probabil ca procurorul a inceput urmarirea fara probe si nu a avut niciodata intentia de a duce mai departe urmarirea pe baza probelor de la dosar, care sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire, asteptand sa apara alte probe, care nu au mai aparut.
Pentru cei care doresc adevarul despre aceste fapte, pot studia documentele nefalsificate si fara rupere din context, pe blogul meu, www.iuliandoftoreanu.blogspot.com.
 
 
Iulian Doftoreanu
E-mail: iuliandoftoreanu@yahoo.com
Tel: 0723 111110
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #277 : Iunie 27, 2009, 08:59:32 »

Bomba zilei: A ars sediul central al MKB ROMEXTERRA BANK, impreuna cu dovezile incriminatoare ale scandalului de la Brasov.
www.mkbromexterra.wordpress.com
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #278 : Iunie 27, 2009, 11:26:38 »

De ce crezi ca ar fi disparut dovezile? Parerea mea e ca nu e posibil.
Dosarele sunt deja la Parchet. Vb cu procurorii si o sa vezi ca au toate dovezile.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #279 : Iunie 27, 2009, 11:33:00 »

SPER sa nu fi ars serverul bancii, unde sunt stocate toate tranzactiile.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #280 : Iunie 27, 2009, 11:43:49 »

La cat au furat ungurii din Romania prin banca aia sa sti ca nu m-as mira. Dar parerea mea e ca procesele pornite, deja documentate, nu sint puse in pericol. Sau nu de asta. Traficul de influenta, in special dinspre ss si zona politica, acela e un pericol real. La sediul central or fi sters urma altor afaceri dubioase. Banca aia e facuta pentru jaf, inclusiv pentru jaf prin mijloace inafara legilor din Romania.
Memorat
 • néant
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 926
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #281 : Iulie 02, 2009, 00:14:18 »

Capitolul 15
1.    Vă aduc aminte, fraţilor, Evanghelia pe care v-am binevestit-o, pe care aţi şi primit-o, întru care şi staţi,
2.    Prin care şi sunteţi mântuiţi; cu ce cuvânt v-am binevestit-o - dacă o ţineţi cu tărie, afară numai dacă n-aţi crezut în zadar S
3.    Căci v-am dat, întâi de toate, ceea ce şi eu am primit, că Hristos a murit pentru păcatele noastre după Scripturi;
4.    Şi că a fost îngropat şi că a înviat a treia zi, după Scripturi;
5.    Şi că S-a arătat lui Chefa, apoi celor doisprezece;
6.    În urmă S-a arătat deodată la peste cinci sute de fraţi, dintre care cei mai mulţi trăiesc până astăzi, iar unii au şi adormit;
7.    După aceea S-a arătat lui Iacov, apoi tuturor apostolilor;
8.    Iar la urma tuturor, ca unui născut înainte de vreme, mi S-a arătat şi mie.
9.    Căci eu sunt cel mai mic dintre apostoli, care nu sunt vrednic să mă numesc apostol, pentru că am prigonit Biserica lui Dumnezeu.
10.    Dar prin harul lui Dumnezeu sunt ceea ce sunt; şi harul Lui care este în mine n-a fost în zadar, ci m-am ostenit mai mult decât ei toţi. Dar nu eu, ci harul lui Dumnezeu care este cu mine.
11.    Deci ori eu, ori aceia, aşa propovăduim şi voi aşa aţi crezut.
12.    Iar dacă se propovăduieşte că Hristos a înviat din morţi, cum zic unii dintre voi că nu este înviere a morţilor?
13.    Dacă nu este înviere a morţilor, nici Hristos n-a înviat.
14.    Şi dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este atunci propovăduirea noastră, zadarnică este şi credinţa voastră.
15.    Ne aflăm încă şi martori mincinoşi ai lui Dumnezeu, pentru că am mărturisit împotriva lui Dumnezeu că a înviat pe Hristos, pe Care nu L-a înviat, dacă deci morţii nu înviază.
16.    Căci dacă morţii nu înviază, nici Hristos n-a înviat.
17.    Iar dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este credinţa voastră, sunteţi încă în păcatele voastre;
18.    Şi atunci şi cei ce au adormit în Hristos au pierit.
19.    Iar dacă nădăjduim în Hristos numai în viaţa aceasta, suntem mai de plâns decât toţi oamenii.
20.    Dar acum Hristos a înviat din morţi, fiind începătură (a învierii) celor adormiţi.
21.    Că de vreme ce printr-un om a venit moartea, tot printr-un om şi învierea morţilor.
22.    Căci, precum în Adam toţi mor, aşa şi în Hristos toţi vor învia.
23.    Dar fiecare în rândul cetei sale: Hristos începătură, apoi cei ai lui Hristos, la venirea Lui,
24.    După aceea, sfârşitul, când Domnul va preda împărăţia lui Dumnezeu şi Tatălui, când va desfiinţa orice domnie şi orice stăpânire şi orice putere.
25.    Căci El trebuie să împărăţească până ce va pune pe toţi vrăjmaşii Săi sub picioarele Sale.
26.    Vrăjmaşul cel din urmă, care va fi nimicit, este moartea.
27.    "Căci toate le-a supus sub picioarele Lui". Dar când zice: "Că toate I-au fost supuse Lui" - învederat este că afară de Cel care I-a supus Lui toate.
28.    Iar când toate vor fi supuse Lui, atunci şi Fiul însuşi Se va supune Celui ce I-a supus Lui toate, ca Dumnezeu să fie toate în toţi.
29.    Fiindcă ce vor face cei care se botează pentru morţi? Dacă morţii nu înviază nicidecum, pentru ce se mai botează pentru ei?
30.    De ce mai suntem şi noi în primejdie în tot ceasul?
31.    Mor în fiecare zi! V-o spun, fraţilor, pe lauda pe care o am pentru voi, în Hristos Iisus, Domnul nostru.
32.    Dacă m-am luptat, ca om, cu fiarele în Efes, care îmi este folosul? Dacă morţii nu înviază, să bem şi să mâncăm, căci mâine vom muri!
33.    Nu vă lăsaţi înşelaţi. Tovărăşiile rele strică obiceiurile bune.
34.    Treziţi-vă cum se cuvine şi nu păcătuiţi. Căci unii nu au cunoştinţă de Dumnezeu; o spun spre ruşinea voastră.
35.    Dar va zice cineva: Cum înviază morţii? Şi cu ce trup au să vină?
36.    Nebun ce eşti! Tu ce semeni nu dă viaţă, dacă nu va fi murit.
37.    Şi ceea ce semeni nu este trupul ce va să fie, ci grăunte gol, poate de grâu, sau de altceva din celelalte;
38.    Iar Dumnezeu îi dă un trup, precum a voit, şi fiecărei seminţe un trup al său.
39.    Nu toate trupurile sunt acelaşi trup, ci unul este trupul oamenilor şi altul este trupul dobitoacelor şi altul este trupul păsărilor şi altul este trupul peştilor.
40.    Sunt şi trupuri cereşti şi trupuri pământeşti; dar alta este slava celor cereşti şi alta a celor pământeşti.
41.    Alta este strălucirea soarelui şi alta strălucirea lunii şi alta strălucirea stelelor. Căci stea de stea se deosebeşte în strălucire.
42.    Aşa este şi învierea morţilor: Se seamănă (trupul) întru stricăciune, înviază întru nestricăciune;
43.    Se seamănă întru necinste, înviază întru slavă, se seamănă întru slăbiciune, înviază întru putere;
44.    Se seamănă trup firesc, înviază trup duhovnicesc. Dacă este trup firesc, este şi trup duhovnicesc.
45.    Precum şi este scris: "Făcutu-s-a omul cel dintâi, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urmă cu duh dătător de viaţă";
46.    Dar nu este întâi cel duhovnicesc, ci cel firesc, apoi cel duhovnicesc.
47.    Omul cel dintâi este din pământ, pământesc; omul cel de-al doilea este din cer.
48.    Cum este cel pământesc, aşa sunt şi cei pământeşti; şi cum este cel ceresc, aşa sunt şi cei cereşti.
49.    Şi după cum am purtat chipul celui pământesc, să purtăm şi chipul celui ceresc.
50.    Aceasta însă zic, fraţilor: Carnea şi sângele nu pot să moştenească împărăţia lui Dumnezeu, nici stricăciunea nu moşteneşte nestricăciunea.
51.    Iată, taină vă spun vouă: Nu toţi vom muri, dar toţi ne vom schimba,
52.    Deodată, într-o clipeală de ochi la trâmbiţa cea de apoi. Căci trâmbiţa va suna şi morţii vor învia nestricăcioşi, iar noi ne vom schimba.
53.    Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune şi acest (trup) muritor să se îmbrace în nemurire.
54.    Iar când acest (trup) stricăcios se va îmbrăca în nestricăciune şi acest (trup) muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci va fi cuvântul care este scris: "Moartea a fost înghiţită de biruinţă.
55.    Unde îţi este, moarte, biruinţa ta? Unde îţi este, moarte, boldul tău?".
56.    Şi boldul morţii este păcatul, iar puterea păcatului este legea.
57.    Dar să dăm mulţumire lui Dumnezeu, Care ne-a dat biruinţa prin Domnul nostru Iisus Hristos!
58.    Drept aceea, fraţii mei iubiţi, fiţi tari, neclintiţi, sporind totdeauna în lucrul Domnului, ştiind că osteneala voastră nu este zadarnică în Domnul. 
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #282 : Septembrie 09, 2009, 23:47:51 »

Azi mi-a picat in mana o hartie care se pare ca a circulat astazi intens printre revolutionarii din Brasov. Cam ilizibila, clar copiata in fuga, dar din care am putut distinge urmatorul text:

"CONSTAT URMATOARELE
Prin ordonanta procurorului din data de 17.03.2007 DNA - Serviciul Teritorial Brasov, s-a declinat prezenta cauza in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.(Vol.I, 1.5-9)
In fapt, cu ocazia audierii numitului Maior Lazar Dorin in dosarul xx49/P/200x al DNA la data de 19.01.2007, acesta a formulat un denunt in care mentioneaza ca numitii: Dragos Serafim, Olteanu Danut, Vlad Vasile, Samson Nicolae, Samson Georgeta si Gen.Florea Ion au intrat in mod fraudulos in posesia unor certificate de revolutionari si in baza acestor inscrisuri au obtinut terenuri.
Astfel, denuntatorul a precizat ca in perioada 2000-20003, atunci cand numitul Costin George indeplinea functia de subsecretar de stat pentru problemele revolutionarilor, s-au eliberat certificate de revolutionar unor persoane care in realitate nu aveau aceasta calitate. La nuvelul jud.Brasov xxxxx de certificate au obtinut numitul Samson Nicolae, vicepresedinte al ALRUE Brasov, Vlad Vasile ruda a primului, Samson Georgeta, Dragos Serafim primarul comunei Cristian si profesorul Olteanu Danut din Cristian. In denunt s-a mai precizat ca acestor persoane li s-a atribuit teren chiar in lipsa unui certificat de revolutionar, iar certificatele pe care le aveau in posesie erau xxxxxxxxxxxxxx pe calculator. In aceasta odalitate au obtinut certificate si gen. ?Florea? xxxxxxxxxxxx"

Oare sa fie vorba de acelasi Maior Lazar Dorin, presedintele BNR-ului, care-l da in gat pe George Costin, presedintele executiv al BNR-ului?
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #283 : Septembrie 10, 2009, 03:24:55 »

Cum am apreciat deja, e foarte interesant acest subiect. Poate faceti rost de document.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #284 : Septembrie 10, 2009, 08:13:29 »

Cum am apreciat deja, e foarte interesant acest subiect. Poate faceti rost de document.

Asa cum v-am spus, documentul nu este usor de descifrat, dar daca urmariti textul extras de mine in paralel cu scanarea, veti vedea ca este intr-adevar un extras dintr-un document mai mare, probabil un rechizitoriu sau o rezolutie a procurorului, in care e descrisa modalitatea cum numitul MAIOR LAZAR DORIN si-a "infierat" proprii colegi din BNR, colegi alaturi de care nu s-a jenat sa "trebaluiasca" in continuare pana astazi.
Ma intreb cat de limpede-i va fi privirea de azi inainte?
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Pagini: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 51
Schimbă forumul: