Main Content:

Pagini: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #285 : Decembrie 21, 2010, 01:08:49 »

Foarte interesant reportajul; de vizionat cu mare atentie!

http://www.novapress.ro/video/economia-subterana.html

Se cam dau raspunsuri la multe intrebari, puse si nepuse!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #286 : Decembrie 29, 2011, 17:18:22 »

In 1999, vicepresedintele PRM a fost acuzat si de tilharie

"Dorin Lazar Maior, cu o gasca de vreo douasprezece persoane inarmate cu bite, a descins in 24 si 25 mai 1999 pe Strada Armoniei", spune Matei Laszlo, tatal uneia dintre victimele scandalului care s-a lasat atunci cu bataie. Victimele au fost revolutionarii Marian Ambrozie si Huba Laszlo. Dupa spusele lui Matei Laszlo, cei doi au fost luati cu Salvarea de la locul "macelului". "Maior ameninta cu un pistol. Fiul meu a cazut victima nevinovat. Maior si oamenii lui au venit prima oara la ora 22.00. Erau 12 persoane. Pe fiul meu l-au inconjurat intre doua masini si l-au batut mar. Avea coastele si o arcada rupte, era plin de vinatai. Nimeni nu a intervenit. A doua descindere s-a lasat tot cu bataie. Scandalul a culminat in jurul orei 1.00 noaptea, cind aceeasi soarta a avut-o si Marian Ambrozie. Pe Huba, batausii l-au lasat fara bratara de aur, de 20 de grame, si i-au spart telefonul mobil. Aceste scandaluri trebuie sa inceteze. Revolutionarii lui Maior nu sint la primul atac. Ei ameninta pe toata lumea si-si fac dreptate cu pumnul, dupa bunul lor plac", a mai spus Matei Laszlo.
Tot anul trecut, un ziarist din Sibiu a depus si el o plingere impotriva lui Maior pe care-l acuza de agresiune si tilharie. Ziaristul a scris in plingerea penala, pe care a inaintat-o Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Coruptiei din cadrul IPJ Brasov, cum a fost atacat de Maior si de oamenii acestuia, care l-au batut mar, ca razbunare pentru un articol pe care l-a semnat ziaristul, in care facea dezvaluiri legate de afacerile lui Maior. Ziaristul spunea ca ani la rind a fost urmarit si hartuit de oamenii lui Maior, insa autoritatile nu au luat vreo masura deoarece jurnalistul sibian nu a prezentat destule probe. Maior nu a recunoscut nici o clipa ca ar avea vreo legatura cu scandalul de pe Strada Armoniei sau vreun alt incident violent. Dupa publicarea articolului despre evenimentele din seara de 24/25 mai 1999, in "Evenimentul zilei" si in presa brasoveana, Maior s-a aparat intr-o conferinta. "Consider ca este o incecare de exagerare, manipulare prin mass-media a opiniei publice. Adevarul din ceea ce s-a scris despre mine este, strict matematic, cam de 5%. Presa m-a facut si sef al Mafiei locale, dar nu e real", a afirmat Maior. Politia a facut retineri, in urma scandalului, iar Maior a pornit la atac declarind ca "s-au facut niste arestari abuzive". "Cei retinuti, oameni de ai lui Maior, au fost pusi in libertate. Ancheta a fost tergiversata. Dosarul s-a tot plimbat, ba pe la politie, ba pe la procuratura. Acum toata lumea se face ca acel incident, ca multe altele in care a fost implicat Maior, nici nu ar fi existat", afirma una dintre victimele de atunci, Ambrozie.
Maior a mai provocat un scandal si in luna aprilie 1999 . El l-a reclamat pe patronul unei firme din Germania, pitesteanul Emanuel Cadaus, ca i-ar fi furat autoturismul marca Nissan. Politistii au descoperit ca patronul Firmei ESI EK nu a furat, ci a recuperat de la Maior autoturismul. Masina a fost achizitionata in leasing de la firma sa si nu a fost achitata. Dupa ce Maior a reclamat furtul la politie, patronul neamt a fost dat in urmarire. Astfel ca, in 24 de ore, pe 4 aprilie, a fost retinut, in Pitesti. Cadaus a fost adus la sediul IPJ Brasov, in aceeasi seara. Ca sa-l infunde pe patronul care a indraznit sa-si recupereze masina, presedintele UNORD a sustinut ca in masina erau 20.000 DM. Pina la urma, s-a stabilit ca lucrurile nu au stat asa.
http://web.mit.edu/romania/www/Events/Votingcenter-00/evenimentul-29nov00.html
PS. De regula saracul Maior este abuzat Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #287 : Decembrie 29, 2011, 17:23:20 »

http://web.mit.edu/romania/www/Events/Votingcenter-00/evenimentul-29nov00.html
La Brasov, "mina dreapta" a lui Vadim face dreptate cu pumnul

Vicepresedintele PRM, Dorin Lazar Maior, este considerat mina dreapta a lui Corneliu Vadim Tudor. El a intrat in politica in urma cu mai bine de un an, fara sa renunte la celelalte functii pe care le are in conducerea asociatiei de revolutionari Brasov Decembrie '89 si UNORD. In urma cu un an si jumatate, dupa absorbtia Partidului Fortelor Democrate '89 de catre PRM, Dorin Lazar Maior a devenit vicepresedintele partidului la nivel national. In ultimul an, Maior si Vadim au fost vazuti impreuna la toate intilnirile. Si in seara de 26 noiembrie, Dorin Lazar Maior a putut fi vazut pe toate posturile de televiziune alaturi de Corneliu Vadim Tudor, gustind din plin succesul PRM, in urma primului scrutin al alegerilor generale.
Maior, devenit mare politician, isi trimite, ca si "tribunul", copilul la scoala, elev la Liceul Unirea din Brasov, insotit de bodyguarzi.
Pentru familia Popescu, din Brasov, intilnirea cu Dorin Lazar Maior a fost o tragedie. Sotii Popescu spun ca de ani intregi au indurat tot felul de sicane de la omul cu brevet. Cei doi au esuat, de cinci ori, in incercarea de a evacua Firma Revolut, societate ce a apartinut revolutionarilor brasoveni, dirijata de Maior, dintr-un spatiu de pe Strada Republicii. Sotii Vasile si Elena Popescu au fost repusi in drepturi din anul 1997, de Comisia judeteana de aplicare a Legii 112/1995, si tot de atunci incearca, fara succes, sa evacueze SC Revolut SRL. La fiecare sentinta judecatoreasca de evacuare, Maior obtinea in ultima clipa suspendarea executarii. Inainte de a intra in politica, Maior a fost dat in judecata si de Bancorex. Banca a recurs la instanta pentru a recupera banii de pe un credit acordat peremistului si revolutionarilor sai. Creditul luat de Maior este de 268.232.250 de lei, dar alti revolutionari din asociatie au majorat suma pina la un miliard. Revolutionarii au girat creditul cu o livada din Ghimbav, pe care au primit-o de citiva ani, ca drepturi de participanti la Revolutie. Doi dintre revolutionari spun ca, desi in documente figureaza ca au luat imprumuturi, nu au vazut nici un leu, beneficiara fiind asociatia condusa de Maior. Bancorex a cistigat procesele intentate revolutionarilor, iar judecatoria a dispus scoaterea la licitatie a terenurilor din Ghimbav, in luna august 1998. Nimeni nu a fost interesat de aceste terenuri, desi banca a scazut pretul, in urma licitatiilor repetate. Octav Bjoza, la data respectiva viceprimar al Ghimbavului, isi mai aminteste ca "intre colectivizarea comunista si jaful care s-a facut atunci nu a existat nici o diferenta". In urma cu citiva ani, cind revolutionarii lui Maior au luat livezile de la Ghimbav, primarul comunei de la aceea data, Toma Dorel, si viceprimarul, Octav Bjoza, au adresat in numele Primariei Ghimbav o scrisoare Presedintiei si Guvernului Romaniei in care prezentau situatia creata in preluarea livezii din Ghimbav de catre revolutionarii brasoveni. Ei spuneau, in scrisoare, cum au inceput prin lunile februarie-martie 1995 sa vina la Consiliul Local Ghimbav grupuri de revolutionari ca sa faca presiuni pentru eliberarea cit mai urgenta a titlurilor de proprietate. De asemenea, scrisoarea mai arata cum revolutionarii Dorin Lazar Maior, Gheorghe Sacafariu, Traian Gheti si Mathe Huba au incercat sa-i ameninte pe cei din conducerea Primariei, sau chiar pe anumiti functionari, subordonati ai Directiei Agricole Judetene Brasov, fluturind ostentativ pistoale si aparate de emisie ca, daca nu semneaza titlurile de proprietate, nu le va fi prea bine.Concluzie  feriti-va de "marii revolutionari" sa nu va treziti cu un glonte in cap! Embarrassed
Memorat
 • TATA
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 221
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #288 : Decembrie 29, 2011, 17:36:15 »

Si totusi dupa aceste publicitati negative Maior a intrat in parlament in 2000 a tras dupa el inca un nr considerabil de revolutionari in plus a fost presedinte CPRD ba mai mult a initiat legea 341/2004 de care pana anul asta au beneficiat 20000 de revolutionari. Cred ca istoria se repeta dragilor acum iarasi este supus aceluias sistem de publicitate negativa si suntem tot in ajun electoral Hai DORINE capul sus din 2012 sigur vei fi in parlament!!!! Si publicitatea negativa te ajuta toata lumea stie ca esti tot timpul langa cei necajiti si amarati Pt ai ajuta!
Memorat

STIU CA SUNT PROST DAR CIND MA UIT IN JUR PRIND CURAJ
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #289 : Decembrie 29, 2011, 17:45:30 »

Si totusi dupa aceste publicitati negative Maior a intrat in parlament in 2000 a tras dupa el inca un nr considerabil de revolutionari in plus a fost presedinte CPRD ba mai mult a initiat legea 341/2004 de care pana anul asta au beneficiat 20000 de revolutionari. Cred ca istoria se repeta dragilor acum iarasi este supus aceluias sistem de publicitate negativa si suntem tot in ajun electoral Hai DORINE capul sus din 2012 sigur vei fi in parlament!!!! Si publicitatea negativa te ajuta toata lumea stie ca esti tot timpul langa cei necajiti si amarati Pt ai ajuta!

Tata - haraga stai linistit USL nu l-a propus pe Maior pentru un post de deputat, in primul rind nu poate candida,a fost la mititica!
2 bezmetzci pe forum tutaresc la Maior- Tata Haraga,Emil CC, se stringe latul !

Revolutionarii nu au nevoie nici de Maior, nici de Costin, sunt destui verticali printre ei, care sa duca lupta mai departe! 
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #290 : Decembrie 29, 2011, 17:46:42 »

TATA GURA ADEVAR GRAIESTE !!!!CU TENACITATEA LUI MAIOR VA MERGE INAINTE SI VA CASTIGA PT CA MERITA CATA DIFERENTA INTRE EL SI PROSTOLACHE EL IA AJUTAT PE TOTI SI PRIETENI SI DUSMANI IAR PROSTOLACHE IA INGROPAT PE TOTI.DIN 2012 ODATA CU INTRAREA LUI MAIOR IN PARLAMENT VA FI INVIEREA MISCARI REVOLUTIONARE!!!!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #291 : Decembrie 29, 2011, 17:48:10 »

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Presedintele-Iliescu-mana-revolutionarilor-profitori_0_82192272.html

Presedintele Iliescu le da peste mana revolutionarilor profitori
 

Numarul eroilor, in crestere Numarul revolutionarilor creste de la o luna la alta: potrivit unei declaratii a secretarului de stat pentru problemele revolutionarilor, Emil Cuteanu, aceasta calitate a
Numarul eroilor, in crestere Numarul revolutionarilor creste de la o luna la alta: potrivit unei declaratii a secretarului de stat pentru problemele revolutionarilor, Emil Cuteanu, aceasta calitate a fost recunoscuta pentru 29.882 de persoane. In aprilie 2002, erau doar 25.987 de beneficiari, dintre care 2.361 erau urmasi ai unor eroi martiri, 2.927 erau raniti si mari mutilati, 1.787 au fost retinuti in timpul evenimentelor din decembrie, iar 20.235 erau persoane "remarcate pentru fapte deosebite". In decembrie 2001, la Palatul Cotroceni a avut loc ceremonia inmanarii certificatelor pentru 143 de revolutionari, dintr-un lot de 18.000 de brevete semnate de Emil Constantinescu. Fostul secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, Iordan Radulescu, a spus atunci ca Iliescu a semnat, in perioada primului sau mandat, 7300 de certificate. Parchetul, chemat sa depisteze impostorii "In momentul in care am fost numit sef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din decembrie '89 am descoperit in aceasta institutie un haos total. Nu exista o arhiva pusa la punct, iar dosarele revolutionarilor zaceau la gramada, in saci de plastic. In acest moment nu pot spune nici macar numarul celor care beneficiaza de prevederile legii 42". Aceasta este declaratia data, ieri, de secretarul de stat Emil Cuteanu, in exclusivitate pentru Adevarul. "Stim ca s-au cumparat certificate si din acest motiv am solicitat sprijinul Corpului de Contrul al premierului si al Parchetului, pentru a ne ajuta sa-i depistam pe impostori", sustine Emil Cuteanu. Se pare ca arhiva pe baza careia comisia mixta formata in perioada 1996-1997 a decis eliberarea celor peste 17.000 de certificate de revolutionar a disparut fara urma. Cuteanu sustine ca la aceasta comisie veneau presedintii de asociatii de revolutionari din toata tara, care, pe langa dosarele cu membri, lasau pe masa de lucru si "asa-zisele fonduri de protocol". Asa se explica faptul ca nu prea au fost cazuri de dosare respinse, ajungandu-se la o cifra exagerata a revolutionarilor. "Luptatorii" pesedisti sar la seful statului Deputatii PSD Dorin Lazar Maior si Codrin Stefanescu, apropiati ai premierului si lideri ai Blocului National al Revolutionarilor '89 (BNR), cer demisia oamenilor presedintelui, Dan Iosif si Emil Cuteanu, din functiile de consilier prezidential si, respectiv, secretar de stat pentru problemele revolutionarilor. "Emil Cuteanu a fost numit secretar de stat la insistentele presedintelui Iliescu, desi BNR l-a propus pentru aceasta functie pe Iordan Radulescu. Primul-ministru nu s-a implicat", a spus Codrin Stefanescu, secretar executiv al PSD, care i-a reprosat lui Cuteanu faptul ca intentioneaza sa verifice dosarele celor care beneficiaza de certificat de revolutionar. "Vine Bush si spune: bravo eroilor! Uitati curcubeul! Si pe urma vine unul Cuteanu si cere reverificarea...", s-a plans Stefanescu. Colegul sau de partid, Dorin Lazar Maior, sustine ca, de fapt, Dan Iosif si Emil Cuteanu sunt "manipulati din spate", sugerand astfel ca presedintele Iliescu este cel care doreste reverificarea dosarelor revolutionarilor. De fapt, potrivit lui Maior, Ion Iliescu considera ca numarul maxim de revolutionari este undeva in jurul a 10.000, din care 80% sunt participantii la actiunile care au avut loc in Bucuresti si Timisoara. "Presedintele Iliescu putea sa aiba o atitudine mai moderata", a afirmat Maior, care ar dori ca dosarele revolutionarilor sa mai poata fi reverificate doar de Parchet, pe baza unor plangeri "directe si punctuale". Atat Maior, cat si Stefanescu au sustinut ca Ion Iliescu este cel care a cerut unificarea tuturor asociatiilor de revolutionari in Blocul National al Revolutionarilor, iar acum nu agreeaza conducerea BNR, intrucat din ea nu fac parte Emil Cuteanu si Dan Iosif. Deputatul PSD Codrin Stefanescu a mai amintit ca, pana in prezent, au fost infiintate cinci comisii pentru verificarea dosarelor revolutionarilor si trei pentru aflarea adevarului despre evenimentele din decembrie 1989, dar nici una din aceste comisii nu a adus "nimic in plus". Cei doi deputati PSD se vor afla, la 22 ianuarie, in fruntea unui miting, organizat de BNR in fata Palatului Cotroceni. UNORD Impex SRL si Revolut SRL - asociatiile-butic ale deputatului-bataus Dorin Lazar Maior Campion al "drepturilor revolutionarilor", deputatul pesedist Dorin Lazar Maior se bate, de cateva luni de zile, pentru o noua lege, "mosita" ca sa umple in continuare buzunarele "luptatorilor cu merite deosebite" de teapa lui. Asta dupa ce a profitat din plin de faimoasa Lege 42/1990, de pe urma careia posesorul de jeep, imunitate, bodyguarzi si dosare penale s-a metamorfozat intr-un prosper om de afaceri. In buna parte, "biznisurile" sale - intre care si o teapa de 1,5 milioane marci germane trasa defunctei Bancorex - s-au derulat prin... organizatiile de revolutionari UNORD '89 si Asociatia Brasov-Decembrie 1989, in fruntea carora D. L. Maior s-a infipt in urma cu cativa ani! Aceste ONG-uri au fost preschimbate, in scurta vreme, in... sereleuri: SC UNORD Impex SRL si SC Revolut SRL, ambele cu sediul social in cladirea Asociatiei Brasov-Decembrie 1989 de pe strada George Baritiu nr. 1 si, fireste, cu D. L. Maior drept administrator unic. In martie anul trecut, dupa ce si-a indeplinit "misia" vreme de vreo 7 ani, UNORD Impex nu si-a mai majorat capitalul social, motiv pentru care uniunea-sereleu a fost radiata din Registrul Comertului. A fost pastrata insa in functiune firma Revolut - de la revolutie sau de la... trecut, terminat? - asociatie-sereleu careia deputatul pesedist i-a adaugat, intre timp, peste o duzina de alte firme "revolutionare" in care el e "jupanu'". Organizatiile timisorene - pentru restrangerea privilegiilor Reprezentantii asociatiilor revolutionarilor din Timisoara care fac parte din LORD s-au declarat, ieri, de acord cu punctul de vedere exprimat de presedintele Ion Iliescu referitor la drepturile pe care luptatorii din decembrie '89 trebuie sa le primeasca. Revolutionarii timisoreni sustin insa ca o atentie aparte trebuie acordata celor care, in decembrie '89, au fost grav raniti sau au ramas cu vreun handicap. De asemenea, ei au cerut restrangerea numarului celor carora li se acorda titlul de luptator cu merite deosebite. "Noi credem ca acest titlu il poate primi unul care a intrat in sedii ale PCR sau la Militie inainte de 22 decembrie sau si-a scos colegii din mainile fortelor de represiune. Pentru noi, Revolutia s-a incheiat pe 22 decembrie, cand Ceausescu a fugit. Presedintele Iliescu a incercat cu diplomatie sa intinda momentul victoriei pana in 25 decembrie, cand sotii Ceausescu au fost impuscati", a explicat Costel Bursuc, presedintele ALTAR. Revolutionarii timisoreni sustin ca presedintele Ion Iliescu a fost de acord ca angajatii MApN, MI sau ai Serviciilor speciale care, dupa '89, au primit brevete de revolutionar sa nu mai beneficieze de ele, ci recompensele sa fie date pe linie militara. "Capitanul de armata care l-a impuscat pe colegul nostru Dragoi inainte de 22 decembrie a fost si el, dupa aceea, ranit si ambii sunt beneficiari ai Legii 42. E absurd", a conchis Tudorin Burlacu, presedintele FECC. Daca nu mai vor terenuri sau spatii comerciale, revolutionarii sustin ca membrii asociatiilor care au salarii mici sa poata primi o indemnizatie de maxim doua salarii medii pe economie, in functie de gradul de invaliditate sau de meritele acestora. Asociatiile timisorene ale revolutionarilor sustin ca este nevoie de o noua lege, la redactarea careia va participa si Adrian Sanda, presedintele Asociatiei Victoria, care a fost propus sa ocupe functia de subsecretar de stat in cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor. Presedintele Iliescu a fost de acord cu numirea timisoreanului si a promis ca va face demersurile necesare pentru numirea in functie a lui Sanda.
[/color]
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #292 : Decembrie 29, 2011, 17:50:58 »

TATA GURA ADEVAR GRAIESTE !!!!CU TENACITATEA LUI MAIOR VA MERGE INAINTE SI VA CASTIGA PT CA MERITA CATA DIFERENTA INTRE EL SI PROSTOLACHE EL IA AJUTAT PE TOTI SI PRIETENI SI DUSMANI IAR PROSTOLACHE IA INGROPAT PE TOTI.DIN 2012 ODATA CU INTRAREA LUI MAIOR IN PARLAMENT VA FI INVIEREA MISCARI REVOLUTIONARE!!!!
Adevar graieste Maior va intra la mititica, îl va rezolva parchetul din Brasov,nu îl apuca 2012 in liberate Grin
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #293 : Decembrie 29, 2011, 17:56:37 »

CE PROSTIE CE MANIPULARE A FOST ABUZAT DE PORTOCALI NU EXISTA NICI O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA DE CONDAMNARE A LUI MAIOR. FOARTE MULTE ORGANIZATI DIN TARA SI DIN BUCURESTI A PSD IL CURTEAZA PT A FI PE LISTE LOR SE SIMT ONORATE DE PREZENTA LUI IN SANUL LOR DOAR VOI DUSMANI LUI SI A REVOLUTIONARILOR GANDITI ASA PT CA ASA VAR PLACE. NU MOR CAI CAND VOR CAINI!!!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #294 : Decembrie 29, 2011, 17:59:46 »

http://www.formula-as.ro/2002/541/editorial-15/editorial-3694
Banalitatea raului. Scandalul provocat de deputatul Psd Dorin Lazar Maior m-a facut sa ma intreb inca o data ce a produs tranzitia in Romania. Deputatul Maior, seful asociatiei revolutionarilor din Brasov, cunoscut si pentru incercarea de a pune stapanire pe pietele orasului, a sarit la bataie - ca...

Banalitatea raului

Scandalul provocat de deputatul Psd Dorin Lazar Maior m-a facut sa ma intreb inca o data ce a produs tranzitia in Romania. Deputatul Maior, seful asociatiei revolutionarilor din Brasov, cunoscut si pentru incercarea de a pune stapanire pe pietele orasului, a sarit la bataie - ca oricare derbedeu de cartier - la un bodyguard care i-ar fi agresat fiul. "Reprezentantul poporului" in Parlament nu a auzit nici de Justitie, nici de organe legale de cercetare a infractiunii. El isi face singur dreptate (cu pumnul si pistolul din dotare) in numele sentimentului foarte uman, de parinte. O reactie, am putea spune,
fireasca (orice tata isi apara fiul), daca nu s-ar fi produs la cateva ore dupa ce progenitura i-ar fi fost, pasamite, agresata. Surse neutre sustin ca tocmai fiul revolutionarului-demnitar a fost cel care a initiat scandalul, vrand sa faca ceva interzis tuturor celorlalti colegi ai lui. Maior junior s-a simtit "mai cu mot" decat altii si nu s-a sfiit sa o arate. Pentru un fiu de baron local nu exista lege, ordine, civilitate. Cu "tata" in spate, el poate face tot ce vrea, poate abuza de orice si oricine. "Cazul Maior" aduce uluitor cu "cazul Raducanoiu", petrecut acum cativa ani. Atunci, alte progenituri Psd-iste au snopit in bataie cativa cetateni din Craiova, stiind ca "tata", alt baron local, ii acopera si-i apara. Demnitarul Raducanoiu nu a sarit, ce-i drept, sa-si "salveze" copiii cu pumnul. El a incercat doar sa musamalizeze afacerea. Acum, demnitarul Maior nici nu s-a mai gandit sa apeleze la formulele legale de cercetare si pedepsire a actelor asociale, ci a trecut direct la aplicarea, cu pumnul, a Legii. A Legii lui, evident.
Evolutia de la Raducanoiu la Maior este, in aparenta, frapanta. Am scris "in aparenta" pentru ca, pentru orice observator atent al tranzitiei din Romania, ea este fireasca, inevitabila. Dupa treisprezece ani de la rasturnarea comunismului, demnitarul Maior a ajuns sa se comporte ca mosierii latino-americani de odinioara, dupa Legea Bunului Plac. Oricine i se impotriveste este zdrobit, oricine ii incurca afacerile este eliminat (uneori la propriu), oricine isi apara demnitatea (sau, pur si simplu, respecta normalitatea) este batjocorit. Oare pentru asta a luptat in decembrie "89 "revolutionarul" Maior? Oare asta asteptau milioanele de romani de la rasturnarea comunismului? Ne intrebam, pentru ca "fenomene" ca Raducanoiu sau Maior nu sunt izolate, nu sunt deviante accidentale de la "drumul luminos" al reconstructiei democratice a societatii civile romanesti. Dupa 1989 s-a creat treptat o "protipendada mafiota", o casta cleptocratica ce domina nemilos ansamblul social. Baroni locali sau nationali, imbogatiti peste noapte, grupati in "cercuri partinice" sau "cotizand" la partide, fac si desfac totul in tara in ciuda legilor, a moralei sau chiar a demnitatii umane. Cati dintre acesti noi "aristocrati" si-ar putea justifica prin munca cinstita averile? Cati ar putea demonstra ca si-au sporit bunastarea producand ceva, investind in ceva?
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #295 : Decembrie 29, 2011, 18:01:31 »

CEI DORESTI TU LUI MAIOR AIA SA TI DEA DUMNEZEU TIE VOI PLATI SLUJBE INCEPAND DE AZI PANA IN FEBRUARIE BLESTEMAT SA FI SECURISTULE COMUNISTULE IMPOSTORULE!!!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #296 : Decembrie 29, 2011, 18:02:01 »

CE PROSTIE CE MANI****RE A FOST ABUZAT DE PORTOCALI NU EXISTA NICI O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA DE CONDAMNARE A LUI MAIOR. FOARTE MULTE ORGANIZATI DIN TARA SI DIN BUCURESTI A PSD IL CURTEAZA PT A FI PE LISTE LOR SE SIMT ONORATE DE PREZENTA LUI IN SANUL LOR DOAR VOI DUSMANI LUI SI A REVOLUTIONARILOR GANDITI ASA PT CA ASA VAR PLACE. NU MOR CAI CAND VOR CAINI!!!
Abuzat Cheesy
Stai linistit nu il curteaza nimeni, dar uitasem o sa fii coleg cu el Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #297 : Decembrie 29, 2011, 18:08:13 »

CEI DORESTI TU LUI MAIOR AIA SA TI DEA DUMNEZEU TIE VOI PLATI SLUJBE INCEPAND DE AZI PANA IN FEBRUARIE BLESTEMAT SA FI SECURISTULE COMUNISTULE IMPOSTORULE!!!

Ups te lasa nervi Cheesy nu imi este frica, nu cred in blesteme, dovezi, ca sunt impostor , secursit,comunist!
Sunt printre membrii fondatori ai asociatiei, Maior de ce nu este, nici pe lista cu revolutionari!
http://www.portalulrevolutiei.ro/documente/tabel1.jpg
http://www.portalulrevolutiei.ro/documente/lista_fondatori/lista_fondatori_22dec1989.htm

 
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #298 : Ianuarie 12, 2012, 21:04:45 »

mai du-te dracului maijegule! esti mai penal decat toti penalii laun loc. VEZIT-TI DE CAPUL TAU, TI-AM MAI ZIS LASA-L IN PACE PE MAIOR, FRUSTRATULE, JEGOSULE CARE ESTI! DIN INVIDIE FACI CE FACI, DC AI AVEA MAI MULT CARACTER DECAT MAIOR, AS ZICE, DAR ESTI UN INFECT! NU VEI AJUNGE LA ALOAREA LUI NCIIODATA DE AIA SI INCERCI SA IL PONEGRESTI !
STII CARE E PARTEA PROASTA?HuhHuh?
NU REUSESTI SI NU TINE CE TOT INCERCI TU SA POSTEZI, NU TE IA NICI DRACU IN SEAMA, TE AGITI CA UN PEPSI
IAR DE IESIT PARLAMENTAR TOT VA IESI MAIOR, IDIOTIULE, NUMAI VIP-URILE AU DOSARE POLITICE SI CEI IMPORTANTI, DAR TU CUM ESTI O NULITATE NU STII. ITI DORESC SA STAI SI TU LA MITICA , DOAR CA DE TINE NU VA FI BINE, TE VOR F..E AIAI IN CUR, NU ESTI VALOROS SA TE RESPECTE NIMENI, GUNOIULE! ATATA ATIMP CAT  NIMIC NU ESTE DEFICITIV, ESTE NEVINOVAT ORICUM TOATA LUMEA STIE, ALTFEL TU CREZI CA AR MAI STA DE VORBA CU LIDERI IMPORTANTI?HuhHuhHuh?IN SCHIMB TU STAI CU MA-TA DE VORBA RATATULE....NO NAME CE ESTI! LASA-NENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN, LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #299 : Ianuarie 16, 2012, 09:17:55 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=108533
Revoluţionarii au confiscat un miting pro SMURD
Maior vrea să facă legea în oraş• Revoluţionarii lui Dorin Lazăr Maior au confiscat vineri seara un miting paşnic în Piaţa Sfatului
• După ce a declarat că în Braşov nu vor mai fi recunoscute autorităţile legale, aseară Maior şi susţinătorii lui au cerut şefului Gării un tren special care să-i ducă la Bucureşti
• Revoluţionarii lui Maior au declanşat primele proteste încă din decembrie, supăraţi că în 2012 au fost sistate indemnizaţiile de „remarcat“ în revoluţie

După ce revoluţionarii lui Dorin Lazăr Maior au confiscat vineri seara un flashmob în Piaţa Sfatului, anunţat prin reţelele de socializare pentru susţinerea SMURD şi a doctorului Raed Arafat, mitingul paşnic s-a transformat într-o manifestare violentă după tipicul tuturor acţiunilor coordonate de şeful revoluţionarilor braşoveni. Ieri, protestele dirijate de Dorin Lazăr Maior au continuat şi culminat cu încercarea oamenilor lui Maior de a ocupa Gara Braşov. Maior a pretins chiar şefului Gării un tren special care să-l ducă pe el şi mica lui armată la Bucureşti, în Piaţa Universităţii. Amintim că ultimul incident în care au fost implicaţi bătăuşii lui Maior s-a consumat în 22 decembrie, la ceremoniile de comemorare a eroilor. Atunci, oamenii lui Maior s-au îmbrîncit cu jandarmii, iar unul dintre ,,soldaţii“ liderului revoluţionarilor a lovit-o peste faţă pe ziarista Maria Petraşcu. Incidentul a grăbit moartea ziaristei care a încetat din viaţă zilele trecute în urma unui infarct. Deşi trecuseră aproape 20 de zile de la incidentul din decembrie, ziarista nu primise de la autorităţi niciun răspuns la plîngerea făcută împotriva lui Maior ca instigator la violenţă. În schimb, de trei zile, fără să deţină vreo autorizaţie, Dorin Lazăr Maior conduce pe străzile Braşovului proteste publice şi cere, în numele Braşovului, nesupunere civică.

Un flashmob confiscat

Printr-un anunţ postat de joi pe reţelele de socializare, braşovenii, la fel ca în alte oraşe, erau chemaţi vineri seara la un flasmob pentru susţinerea SMURD şi a doctorului Raed Arafat. Iniţiatorii acestui flashmob, o organizaţie civică, spuneau că acţiunea lor va fi paşnică, în timpul căreia, pentru cîteva minute braşovenii vor aprinde lumînări în semn de solidaritate pentru cel care a creat reţeaua SMURD din România. Vineri seară, oameni paşnici, care veniseră cu lumînări la o acţiune civilizată, s-au trezit că mitingul lor s-a transformat într-un protest cu huiduieli. Imediat după ce manifestarea a fost preluată şi dirijată de şeful revoluţionarilor braşoveni, Dorin Lazăr Maior, protestul s-a transformat într-un miting împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a guvernului. Într-o jumnătate de oră, în Piaţa Sfatului au rămas doar protestatariii din „Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor“ Braşov, conduşi de Dorin Lazăr Maior, şi simpatizanţi sau membri ai partidelor din opoziţie. Printre ei, a fost chiar candidatul anunţat al USL pentru Primăria Braşov, pesedistul Cătălin Leonte. De altfel, mulţi membri ai PSD au fost mobilizaţi prin mesaje telefonice pentru a fi vineri, la ora 18.55, în Piaţa Sfatului, fără a li se spune exact despre ce este vorba.

Îmbrînceli cu jandarmii

După o jumătate de oră în care protestatarii au scandat lozinci împotriva preşedintelui şi guvernului, Dorin Lazăr Maior, liderul revoluţionarilor şi membru PSD, le-a cerut oamenilor să mute protestul în faţa Instituţiei Prefectului, deşi marşul de protest nu avea autotizaţie. Jandarmii au încercat să oprească coloana să coboare pe strada Republicii. Cei aflaţi în primele rînduri ale coloanei manifestanţilor s-au îmbrîncit cu jandarmii. În final, forţele de ordine, depăşite numeric, au cedat, manifestanţii îndreptîndu-se către Prefectură pe strada Nicolae Bălcescu. Coloana s-a oprit aproape 15 minute în faţa Prefecturii, scandînd aceleaşi lozinci, după care s-au mutat în faţa Primăriei. Protestatarii conduşi de Maior au continuat marşul pănă la sediul PD-L, din strada Lungă. Manifestanţii s-au întors apoi în Piaţa Sfatului, în jurul orei 21.00.

Aseară, Maior a declarat Braşovul în afara legii

Aproape 300 de oameni, dirijaţi de acelaşi Dorin Lazăr Maior, s-au adunat şi duminică seara, în jurul orei 17.00, în Piaţa Sfatului unde a huiduit împotriva lui Traian Băsescu şi au cerut demisia Guvernului şi alegeri anticipate. Manifestanţii au pornit în marş spre Prefectură, de data aceasta pe strada Republicii, dar s-au oprit să huiduie şi în faţa parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov. La ieşirea de pe strada Republicii, manifestanţii au hotărît să abandoneze traseul spre Prefectură şi să se îndreaptă spre Primărie. O parte dintre protestari s-au îmbrîncit cu jandarmii. De altfel, la toate protestele conduse de Maior sînt huiduite organele de anchetă şi magistraţii. Amintim că Dorin Lazăr Maior este şi a fost de-a lungul anilor implicat în mai multe procese penale, majoritatea pentru fraude şi afaceri necurate. Ultimul proces în care Maior este judecat este într-un dosar în care Maior este acuzat că a şantajat doi administratori de firme braşovene şi un director de bancă, pentru 20 de miliarde de lei vechi. De la sfîrşitul anului trecut, Maior s-a aflat în fruntea mai multor proteste, prin care revoluţionarii cereau să fie reluată plata indemnizaţiilor de luptători (indemnizaţii între 2.000 şi 3.000 de lei) în baza Legii Recunoştinţei. Pe de altă parte, Parchetul Braşov are în cercetare la această oră un dosar privind falsuri săvîrşite la asociaţia condusă de Maior prin care au fost conferite certificate aducătoare de beneficii materiale şi bani unor impostori.
În jurul orei 19.00, protestatarii cu Dorin Lazăr Maior în frunte au revenit în Piaţa Sfatului. Acolo, Maior a citit o declaraţie, pe care el a numit-o „proclamaţie“ şi în care afirma că declară Braşov ca fiind primul oraş din România care n-ar mai recunoaşte autoritatea legală.
Aproape de ora 20.00, Maior a hotărît să-i ducă pe protestarii din Piaţa Sfatului spre Gara Braşov, de unde, a declarat el, manifestanţii vor pleca cu toţii la Bucureşti.

Au cerut un tren

Dorin Lazăr Maior şi aproape 200 de manifestanţi care l-au urmat, au încercat să ocupe Găra Braşov, în jurul oeri 21.00. dar nu au putut pătrunde în clădire din cauza unui cordon de jandarmi. Cum primul tren spre Bucureşti era abia după ora două noaptea, Maior a somat prin declaraţii la megafon ca şeful Gării să-i pună imediat la dispoziţie o garnitură de tren care să-l ducă pe el, şi oamenii lui, în cel mai scurt timp la Bucureşti. Supăraţi că nu au primit un tren special, Dorin Lazăr Maior şi protestarii au plecat din nou spre centru Maior i-a invitat pe toţi cei care doreau să-i fie alături la sediul asociaţiei revoluţionarilor din Piaţa Sfatului pentru a stabili tactica mitigului pe care are de gînd să-l organizeze astăzi.

Urmează amenzile

Reprezentanţii Jandarmeriei au declarat la finalul protestului de vineri că printre manifestanţi s-au aflat foarte multe persoane care nu lipsesc niciodată de la manifestările cu violenţe. În zilele următoare vor fi stabilite sancţiunile pentru aceste persoane, cel mai probabil ei urmînd a primi acasă procesele-verbale. „Avem de-a face cu o manifestaţie neautorizată. Vineri, am intervenit cu un număr de 50 de jandarmi pentru a asigura ordinea şi liniştea publică. Incidentele nu au fost provocate de noi, ci de manifestanţii care nu au înţeles că participă la o manifestaţie neautorizată, în următoarele zile urmînd a fi stabilite măsurile ce vor fi luate împotriva acestora“, a declarat locotenentul Ciprian Aldea, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei. Aceeaşi situaţie este valabilă şi pentru mitingurile neautorizate de duminică.
http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=69573
PROTEST „CONFISCAT” DE REVOLUŢIONARI: Maior ar vrea să facă legea la Braşov
Memorat
Pagini: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51
Schimbă forumul: