Main Content:

Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 51

Totul despre MAIOR LAZAR DORIN

Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #301 : Ianuarie 17, 2012, 09:47:57 »

În fiecare seara, Piata Sfatului ruleaza noul box ofice de forta psd Grin

Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #302 : Ianuarie 18, 2012, 01:58:31 »

Cu afise ca cel de mai sus, ii faceti mai mult reclama si il ajutati sa aiba priza si la tineri. E total contraproductiv pentru dusmanii sai. Si, in general, am impresia ca ati luat locul sibienilor care l-au atacat primii pe Puiu Fesan, sibian de al lor, atunci cand a fost numit in functia de Secretar de Stat al S.S.P.R. Domnul Maior nu se numara printre febletile mele, e departe chiar si de un statut de neutralitate, dar nu pot sa nu-i recunosc calitatea de a fi reusit sa faca primele proteste ale revolutionarilor impotriva regimului Basescu, sa le dea incredere si altora ca se poate, de exemplu timisorenilor si sa aprinda scanteia revoltei in constiinta bucurestenilor prin protestul de la Inter. Poate ca ocuparea trecerii de pietoni de la Inter nu a fost initiativa sa, dar a fost a revolutionarilor din B.N.R. prezenti acolo, deci a fost prilejuita tot de o actiune programata de el. E destul de stupid sa ataci un om exact in perioada in care are un aport fast la mersul lucrurilor. Facand o paralela, va rog sa realizati cat de stupizi au devenit cu timpul cei care il atacau pe secretarul de stat Fesan, pentru niste dosare pe care nu voia sa le semneze, in comparatie cu adularea pe care o manifesta fata de actualul secretar de stat, care a fost de acord sa se taie indemnizatiile tuturor luptatorilor si urmasilor.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #303 : Ianuarie 18, 2012, 08:56:52 »

Diplomatule, de unde scoti bre ideea asta ca il ataca cineva pe Maior cu afisele astea?
Dupa cum chiar tu ai remarcat, astea sunt afise care-i fac multa reclama si il ajuta sa aiba priza la tineri. S-a incins blogul lui Maior de cand am postat afisele astea pe el, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca totul e de bine.
N-ai vazut cu ce muschi e dotat Maiorica din afis si ce atitudine de luptator?
Cum poti sa spui ca aspcierea cu Sylvester Stallone e o actiune dusmanoasa si rauvoitoare?
Chiar ar putea sa-mi multumeasca Maiorica pentru munca depusa.
Si daca scoate banu, ii promit ca-i fac si unele mari pe hartie.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #304 : Ianuarie 18, 2012, 09:58:39 »


 Domnul Maior nu se numara printre febletile mele, e departe chiar si de un statut de neutralitate, dar nu pot sa nu-i recunosc calitatea de a fi reusit sa faca primele proteste ale revolutionarilor impotriva regimului Basescu, sa le dea incredere si altora ca se poate, de exemplu timisorenilor si sa aprinda scanteia revoltei in constiinta bucurestenilor prin protestul de la Inter.


Postarea de fata este o insulta la demonstratii din Bucuresti!Dute in piata universitatii si spunele ca "scinteia" miscarii lor este Maior,sigur vei fii huiduit!
În Brasov , din cauza lui Maior nu sunt multi in strada fiindca nu vor sa fie asociati cu el!
Oamenii din piata universitatii sunt de diferite profesii si sigur nu isi doresc un lider ca si Maior, de observat ca nu accepta oameni politicii la mitinguri , sloganul de baza fiind:
PDL=USL=aceeasi mizerie!

Foamea si mizeria este scînteia!
Arafad a fost motivul, nu Maior!
  [/b][/size]
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #305 : Ianuarie 18, 2012, 12:12:55 »

Adevarul e undeva la mijloc. Pentru mine e clar ca maior are scopurile lui politice. Am aflat ca a dat faliment cu toate afacerile lui "celebre". Atunci ce sa faca? Incearca sa ajunga iarasi parlamentar, sau ceva in schema viitoarei puteri, ca sa faca ce stie, sa-si traficheze influenta politica pentru obtinerea de avantaje personale.
Dar tot el a facut primele proteste ale revolutionarilor impotriva dictatorului de acum, nu poti sa negi asta. Meritul e al revolutionarilor din Brasov, dar cati din tara nu ar fi protestat daca ar fi avut un presedinte care sa-i asculte si sa faca ce-i cer? Conducerea asociatiei mele nici acum nu vrea sa se puna in fruntea noastra. Demonstram de capul nostru, fara lasii de alesi. La Brasov s-a intamplat sa se nimereasca la conducerea asociatiei un om care nu mai are sanse sa obtina ceva decat facand politica pesedista, in timp ce pesedeul e in opozitie. S-a intamplat sau e traditie locala ca revolutionarii de acolo sa nu faca caca pe ei in fata politicienilor de la putere si sa demonstreze cand ii calca cineva pe coada. Cele doua laturi s-au potrivit si au dus la actiunile cunoscute ale celor de acolo. Daca socotim si tragem linia, da cu plus. Le recunosc revolutionarilor brasoveni meritul de a fi facut prima demonstratie impotriva regimului Basescu, inaintea tuturor. In plus au profitat ca Maior era presedintele BNR si au facut prima demonstratie anti Basescu la Timisoara, oras in care pupincurismul ajunsese sport local. Si tot de conducerea BNR au profitat ca sa-i duca pe revolutionarii din tara la demonstratii in Bucuresti. Demonstratiile lor au fost adevarate. Nu i-a impiedicat nimeni sa spuna tare ce-i doare si sa ceara demisia lui Costin, Boc si Basecu. Si sunt de acord ca blocarea Bulevardului Magheru, pe trecerea de pietoni de la Intercontinental, a retrezit amintiri vechi in bucuresteni. La blocarea bulevardului au participat foarte putini revolutionari din Bucuresti, iar trecatorii au privit si au plecat mai departe, dar imaginile au fost date in ziare si la stirile telviziunilor si ele si-au facut efectul in timp. Prostia lui Basescu de a face misto de Arafat a fost picatura care a revarsat paharul, dar modelul de reactie era deja in mintile bucurestenilor. Era de mult, de la Marian Munteanu, creatorul lui si reamintit proaspat de revolutionarii din BNR. Eu sunt convins ca noi am aprins fitilul. O spun cu sinceritate. Revolutionarii l-au aprins si Arafat a produs explozia.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #306 : Ianuarie 18, 2012, 12:48:21 »

Nu mai conteaza ca Maior e fost puscarias cu multe belele la cv. Si eu as vrea un alt presedinte, pentru ca meritam altul, dar nu ma apuc sa rastorn istoria cu susul in jos pentru ca nu il simpatizez, mai ales ca acum s-a dovedit util. Poate ca va ajunge iarasi la inchisoare. N-am uitat ca dosarele de la asociatia din Brasov sunt in cercetarea procurorilor. Dar daca a fost util in acesti doi sau trei ani, o recunosc si il felicit, ca si pe toti membrii asociatiei de acolo, ca au avut curaj sa faca ce au facut desi sunt anchetati de procurorii dictatorului. Au fost mai demni decat cei pe cre nu-i ameninta nimeni. Si cel mai important lucru este ca au avut dreptate. Iata ca dupa doi ani, plini de sperante desarte, inselaciuni, tradari si mizerie, romanii au ajuns la concluzia lor, ca asa nu se mai poate, ca guvernarea lui Basescu e tradatorare si superhoata si ca singura solutie este inlaturarea ei prin orice mijloace. Dupa doi ani de tacere si neputinta, romanii i-au urmat pe brasoveni sau si-au insusit modelul lor.
Ce comparatie puteti sa faceti intre Timisoara si Brasov? Niciuna. Ati citit pe forum, la "Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti" http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=70.1635, comunicatele de ieri ale Societatii Timisoara? Adica urmatoarele doua:

Comunicat

Societatea ‘Timişoara’ face apel la liderii partidelor politice şi la clasa politică in general pentru a se responsabiliza în raport cu situaţia creată în prezent în România, astfel încât dialogul şi negocierea să înlocuiască escaldarea violenţei din stradă, iar interesele respectării şi funcţionării democraţiei să primeze asupra celorlalte.
Consiliul de conducere al Societăţii ‘Timişoara’
17 ianuarie 2012
* * *

Comunicat
Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei ‘21 Decembrie 1989′, membru al Societăţii ‘Timişoara’ şi, mai mult, distins cu Premiul ‘Speranţa’ pe anul 2009, ne este, înainte de toate, prieten. Dincolo de principiile pentru care protestează în absenţa oricărui interes personal, prin greva foamei începută în 21 noiembrie 2011, suntem îngrijoraţi profund de starea sănătăţii lui.
Ieri, 16 ianuarie 2012, între reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari, conduşi de către Teodor Mărieş, şi un grup de membri marcanţi ai Partidului Democrat Liberal, a fost iniţiat un dialog concret pe tema esenţială a nemulţumirilor celor dintâi: neaplicarea Legii Recunoştinţei.
Ne exprimăm nădejdea în accelerarea acestui schimb de opinii şi într-un rezultat care să ducă la ieşirea din grevă a lui Teodor Mărieş, a cărui sănătate era deja şubrezită după alte două lungi perioade de autoînfometare.
Consiliul de conducere al Societăţii ‘Timişoara’
17 ianuarie 2012
________________

Se pot compara atitudinile si actiunile lor cu ale brasovenilor? Eu spun ca nu. Dintre doua rele, infractorul Dorin Lazar Maior, presedintele BNR si tradatorul Florin Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara, il aleg pe cel mai mic, pentru ca in timp ce brasovenii au accelerat procesul de eliberare a noastra de noua dictatura, a hotilor, timisorenii l-au franat. Daca nu recunoastem asta, ce rost ar avea sa mai discutam? Sa traiti bine!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #307 : Ianuarie 18, 2012, 12:53:00 »

Discutabil, mai ales ca revolutionarii s-au " trezit" la realitate numai cind au fost atinsi la buzunar cu indemnizatia,dar nu au fost alaturi de pop.u.l.atie cind au fost taiate salariile, indemnizatiile de mama,legea invatamintului,legea asistantei sociale, etc!
Deci nu considerati ca sunteti scinteia,daca nu umblau la indemnizatie taceati , cum ati tacut si asistat din 2009 la politica de genocid a PDL!

Nasol daca alegi un infractor sa te reprezinte Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #308 : Ianuarie 18, 2012, 12:55:46 »

Daca moralitate unei persoane  numai conteaza ne meritam soarta!
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #309 : Ianuarie 18, 2012, 14:12:12 »

Diplomatule, de unde scoti bre ideea asta ca il ataca cineva pe Maior cu afisele astea?
Dupa cum chiar tu ai remarcat, astea sunt afise care-i fac multa reclama si il ajuta sa aiba priza la tineri. S-a incins blogul lui Maior de cand am postat afisele astea pe el, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca totul e de bine.
N-ai vazut cu ce muschi e dotat Maiorica din afis si ce atitudine de luptator?
Cum poti sa spui ca aspcierea cu Sylvester Stallone e o actiune dusmanoasa si rauvoitoare?
Chiar ar putea sa-mi multumeasca Maiorica pentru munca depusa.
Si daca scoate banu, ii promit ca-i fac si unele mari pe hartie.
Bravo! Vad ca te pricepi, ca esti inititat cum se spune. Toate razboaiele au profitorii lor. E cunoscut faptul ca cei destepti stiu sa profite cand altii se bat. Pentr acest tip de oameni, razboaiele sunt oportunitati si ei stiu sa scoata bani din lupta altora. Poti sa-ti dublezi afacerea, daca esti cu adevarat destept si faci propuneri si celeilalte tabere, a lui Maries-Costin. Sau chiar Basescu-Boc! De ce nu? Banul sa iasa.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #310 : Ianuarie 18, 2012, 14:26:35 »

Daca moralitate unei persoane  numai conteaza ne meritam soarta!

Te ascunzi dupa deget domnule Kronstadt. Remus nu a optat pentru imoralitate. Chiar a precizat ca:

"Eu spun ca nu. Dintre doua rele, infractorul Dorin Lazar Maior, presedintele BNR si tradatorul Florin Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara, il aleg pe cel mai mic, pentru ca in timp ce brasovenii au accelerat procesul de eliberare a noastra de noua dictatura, a hotilor, timisorenii l-au franat."

Deci a optat pentru raul mai mic, sau cel pe care el il considera mai mic si strada pare sa-i dea dreptate, nu-i asa? Aproape toate campaniile electorale de la noi au avut ca miza pentru alegatori aceasta dilema, sa opteze intre raul mai mare si cel mai mic, sau care parea mai mic. Am observat de un timp ca pe cei care nu-ti inpartasesc parerile ii treci in randurile dusmanilor personali. Daca asa intelegi democratia, te anunt ca esti pe un drum gresit.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #311 : Ianuarie 18, 2012, 14:44:52 »

Daca moralitate unei persoane  numai conteaza ne meritam soarta!

Te ascunzi dupa deget domnule Kronstadt. Remus nu a optat pentru imoralitate. Chiar a precizat ca:

"Eu spun ca nu. Dintre doua rele, infractorul Dorin Lazar Maior, presedintele BNR si tradatorul Florin Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara, il aleg pe cel mai mic, pentru ca in timp ce brasovenii au accelerat procesul de eliberare a noastra de noua dictatura, a hotilor, timisorenii l-au franat."

Deci a optat pentru raul mai mic, sau cel pe care el il considera mai mic si strada pare sa-i dea dreptate, nu-i asa? Aproape toate campaniile electorale de la noi au avut ca miza pentru alegatori aceasta dilema, sa opteze intre raul mai mare si cel mai mic, sau care parea mai mic. Am observat de un timp ca pe cei care nu-ti inpartasesc parerile ii treci in randurile dusmanilor personali. Daca asa intelegi democratia, te anunt ca esti pe un drum gresit.Eu nu consider pe nici un forumist dusman,stiu ce este democratia, nu sunt cel care fac pe forum liste cu tradatorii ( apropo unul ati reusit sa-l eliminati) , de regula nu senicuresc si nu trec de la un nik la altul pentru a sustine " scinteia" revoltei!
Tot ce conteaza este moralitatea si verticalitatea unei persoane nu accept duplicitatea!
Dvs. ne considerati dusmani fiindca nu va acceptam "scinteia"

PS. Cum poti sa ai dusman personali virtual Grin
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #312 : Ianuarie 18, 2012, 15:25:08 »

Citeste-ti scrireile de mai inainte si ai sa afli.
Memorat
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #313 : Ianuarie 18, 2012, 16:25:36 »

Bravo! Vad ca te pricepi, ca esti inititat cum se spune. Toate razboaiele au profitorii lor. E cunoscut faptul ca cei destepti stiu sa profite cand altii se bat. Pentr acest tip de oameni, razboaiele sunt oportunitati si ei stiu sa scoata bani din lupta altora. Poti sa-ti dublezi afacerea, daca esti cu adevarat destept si faci propuneri si celeilalte tabere, a lui Maries-Costin. Sau chiar Basescu-Boc! De ce nu? Banul sa iasa.
[/quote]
Uite ca la asta nu m-am gandit.
Ar fi o idee buna, numai ca afacerea mea e una mica, locala.
Mi-ar fi destul de greu sa ii am de clienti pe cei despre care spui.
Apoi, trebuie sa recunosti ca niciunul dintre ei nu e asa fotogenic precum Maiorica.
Mi-ar strica lucrarile, indiferent cat as incerca eu sa-i retusez.
Asa ca o sa-l promovez doar pe Maior si ma multumesc sa-mi scot macar cheltuiala, fara sa alerg dupa profit.
Dar dupa ce o sa reusesca in sfarsit sa ajunga presedintele Romaniei, garantat o sa-i trimit si factura pentru diferenta.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: Totul despre MAIOR LAZAR DORIN
« Răspunde #314 : Ianuarie 18, 2012, 16:34:46 »

Inchei prin a semnala un paradox. Sunt brasoveni care, ca si sibienii in cazul asociatiei din care face parte fostul secretar de stat Fesan, ii dusmanesc pe concitadinii care reusesc sa mai faca cate ceva pozitiv. Eu am niste cunostinte la Brasov si cunosc si cativa revolutionari, persoane demne de tot respectul, despre care nu as putea vorbi de rau daca ar fi in asociatia condusa de Maior, iar unul dintre ei e sigur in acea asociatie. Ei si? Sa rup relatiile cu el pentru ca presedintele e un fost puscarias? Nici gand. Il respect pentru curajul de care a dat si da dovada si pentru cinste, pentru ca nu s-a amestecat cu penalii din asociatie, caci sunt mai multi, ci s-a folosit de ea ca de un vehicul pentru apararea drepturilor sale si ale romanilor, adica exact ce prevede statutul asociatiei. Sibieni am vasut la ce au ajuns, sa comploteze impotriva fratilor lor. Acum isi savureaza isprava, i-au lasat pe toti fara indemnizatii. Dar poate ca o sa-mi spuneti ca ei sunt exemplele de moralitate ale noului mileniu si noi, ceilalti, depasitii acestor ani. De aceea cred ca nu ma mai intereseaza continuarea acestei discutii. http://www.youtube.com/watch?v=8F1KaHvt6U0
Memorat
Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 51
Schimbă forumul: