Main Content:

Pagini: 1 [2] 3 4

Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA

Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #15 : Decembrie 13, 2014, 20:53:05 »

Asta chiar depaseste limita bunului simt! Nval poate a facut afirmatii gratuite, poate. Dar în ceea ce priveste Pavel (buzdugan) este real. Nu sînt primul care a constatat acuzatiile de fals, uz de fals,samd. Rog postarea mea sa fie repusa în drept. Altfel voi crede ca practici cenzura.
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #16 : Decembrie 13, 2014, 21:03:59 »

http://www.evz.ro/exclusiv-evz-director-de-cabinet-angajat-la-guvern-cu-o-diploma-falsa-trasa-la-xerox.htmlEXCLUSIV EVZ. Director de cabinet, angajat la Guvern cu o diplomă falsă, trasă la xerox
Daniel Pavel a fost angajat ca șef de cabinet al fostului secretar de stat Victor Socaciu cu o diplomă „furată” de la un celebru avocat. Timp de aproape un an, el a reprezentat interesele revoluționarilor în Parlamentul României și a semnat acte în numele instituției.

Descoperire uimitoare la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor (SSPR), instituție subordonată Guvernului României. Daniel Pavel, fostul șef de cabinet al lui Victor Socaciu, cel care a condus SSPR până în aprilie, anul acesta, a fost angajat la cabinetul demnitarului, în baza unei copii xerox după o diplomă falsă de absolvent al Facultății de Drept. Mai mult decât atât, acesta a reprezentat, în calitate oficială, interesele revoluționarilor în Parlamentul României și a semnat acte în numele SSPR.

Povestea falsului jurist din Guvernul României a fost ascunsă de ochii lumii luni bune. O solicitare a „Evenimentul zilei”, transmisă de pe vremea în care SSPR era condus de Victor Socaciu, înainte să plece consul la Montreal, în Canada, a rămas fără răspuns până în ziua de astăzi. Totuși, Adrian Sanda, noul secretar de stat și conducător al instituției, care și-a schimbat denumirea în „Secretariatul de Stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor din rezistența anticomunistă și a revoluționarilor”, ne-a transmis că o sesizare referitoare la falsul comis de Daniel Pavel a fost înaintată Parchetului Sectorului 1, în luna martie, anul acesta.
A semnat singur „Conform cu originalul”

Tărășenia a ieșit la iveală la sfârșitul anului trecut, odată cu descoperirea diplomei „dubioase”, atașată la dosarul de angajare al lui Daniel Pavel. Pentru a ne lămuri cum a fost posibil acest lucru, ne-am deplasat la sediul SSPR. În biroul secretarului de stat Adrian Sanda am aflat că șefii din SSPR au cerut, în toamna anului trecut, funcționarilor care au dus, la angajare, copii după diplome, să aducă originalele sau să le legalizeze. În această situație, Daniel Pavel a semnat, singur, pe copia xerox și a scris: „Conform cu originalul”.

„Este o semnătură fără ștampilă, fără nimic”, a constatat, în prezența noastră, și șeful SSPR. În această situație, conducerea SSPR a cerut, la sfârșitul anului trecut, un răspuns Universității București. Printr- o adresă transmisă Guvernului României, intrată în posesia „Evenimentul zilei”, Universitatea București arată că „domnul Pavel H. Daniel nu a susținut examenul de licență în sesiunea iunie 1992”, așa cum indica diploma „fabricată”.
Avocat și soț de judecătoare la ÎCCJ

Mergând pe firul acestei ilegalități am aflat că Daniel Pavel și-a însușit o diplomă pe care sunt scrise seria, numărul și anul de înregistrare al celei obținute, în mod real, de un celebru avocat: Mihai Bogasiu. Acesta este soțul Elenei Gabriela Bogasiu, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În răspunsul dat de Universitatea București Guvernului României se arată: „În registrul de eliberare a actelor de studii, aflat în arhiva Biroului Acte de Studii, la poziția 754 figurează domnul Bogasiu Al. Mihai, absolvent al Universității din București, Facultatea de Drept, promoția 1991. Prin urmare, diploma de licență seria J nr.744, eliberată de Universitatea din București nu aparține domnului Pavel H. Daniel”.

Despre faptul că altcineva s-ar fi folosit de datele de pe diploma sa de licență, avocatul Mihai Bogasiu habar nu avea, atunci când i-am solicitat un punct de vedere. Angelica Enache, managing partner la „Bogasiu și Asociații”, de altfel una dintre cele mai vechi case de avocatură din România, de după 1989, ne-a transmis: „Nu am fost înștiințați despre existența unei astfel de situații de către organele abilitate și niciunul dintre avocații societății noastre nu a cunoscut/ nu cunoaște vreo persoană cu numele Pavel Daniel.”.

Reprezentantul casei de avocatură ne-a solicitat, chiar, diploma falsificată „astfel încât să putem uza și noi de căile legale”. Reprezentanții SSPR ne-au spus, însă, că ancheta este în desfășurare și nu ne pot furniza o copie a documentului falsificat.

A fost șef zece luni și a cîștigat 22.000 de lei

Daniel Pavel a fost angajat în funcția de Director Cabinet Demnitar de către Victor Socaciu, în luna ianuarie 2013, atunci când interpretul de muzică folk și fost deputat PSD a fost numit de către premierul Victor Ponta în funcția de secretar de stat al SSPR. Din datele existente la dosarul aflat la SSPR reiese că Daniel Pavel a fost angajat ca șef de cabinet, pe 14 ianuarie 2013. Pe 19 februarie, conform unui document oficial al

Parlamentului României, Daniel Pavel, Victor Socaciu și Liviu Băcană se aflau în fața Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 pentru Constituirea Subcomisiei de lucru a CPRD 1989.

De la data angajării, spun oficiali din SSPR, Daniel Pavel a semnat mai multe adrese către instituții ale statului. Unii dintre reprezentanții asociațiilor de revoluționari susțin că Pavel a semnat, alături de Victor Socaciu, documente prin care au înaintat instanțelor dosare ale revoluționarilor. Acest lucru este negat, însă, de actuala conducere a SSPR. Fostul ocupant al cabinetului de demnitar de la SSPR și-a înaintat demisia pe data de 7 noiembrie, în timp ce, spun cei de la SSPR, se verifica situația diplomei sale de absolvire a Facultății de Drept. Întrebat de această demisie, Pavel ne-a declarat că au fost la mijloc „probleme interne din SSPR”. În schimb, oficialii SSPR ne-au precizat că descoperirea falsului a fost adevăratul motiv care l-a determinat să demisioneze. Cert este că Victor Socaciu, cel care l-a angajat în ianuarie, i-a acceptat demisia și a emis ordinul de eliberare din funcție.

Avere nedeclarată

Pe declarațiile de avere și de interese aflate pe site-ul SSPR, Daniel Pavel figurează cu un apartament și un autoturism. În schimb, pe cele ale soției sale, Elena-Any Pavel, consilier în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, se arată că cei doi au două apartamente iar, de anul trecut, și două mașini. Tot din declarațiile de avere ale soției aflăm că, până în anul 2011, Daniel Pavel a încasat o indemnizație de revoluționar, în valoare de peste 1.700 de lei pe lună și au împreună un credit de 13.000 de lei la bancă. Venitul lui Daniel Pavel, încasat în anul în care a fost director la cabinet de demnitar, a fost de 22.000 de lei.

Daniel Pavel:„Am diplomă”

Fostul șef de cabinet al lui Victor Socaciu, Daniel Pavel, susține că are diplomă „cu acte în regulă” și că a absolvit Facultatea de Drept, în anul 1992. „Nu am absolvit în sesiunea din iunie, ci în cea din octombrie. Cineva a cerut, deliberat, altă serie, ceva greșit acolo, pentru ca cei de la Universitate să dea răspunsul acela”, susține Pavel. În replică, reprezentanți ai conducerii SSPR spun că au verificat registrele la Universitatea București și Pavel „nu figurează ca licențiat al Universității București”. Pavel ne-a declarat că a fost audiat de procurori, dar că cercetările nu s-au finalizat. El pune acest conflict pe seama unor „răzbunări personale”.

Daniel Pavel este unul dintre revoluţionarii care au intrat, în decembrie 1989, în sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român (CC al PCR), actualul sediu al Minsiterului Afacerilor Interne. Este cunoscut şi apreciat, totodată, de mulţi dintre revoluţionari. Fotografia sa, surprinsă alături de alţi revoluţionari, în Cabinetul 1, al fostului dictator comunist Nicolae Ceauşescu, a fost publicată în celebra publicaţie franceză "Paris Match" şi a făcut înconjurul lumii.

Adrian Sanda: "Îi luăm banii înapoi"

Secretarul de stat Adrian Sanda ne-a declarat că aşteaptă finalizarea anchetei declanşată în urma sesizării făcute, în martie, anul acesta, de SSPR. Atunci a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Daniel Pavel este cercetat de fals şi uz de fals."În funcţie de probe, poate fi acuzat şi de abuz de încredere şi de abuz în serviciu", susţin oficiali din conducerea SSPR. Adrian Sanda a mai precizat, însă, că, după finalizarea anchetei, va putea decide recuperarea salariilor încasate de Pavel, în perioada în care a fost angajat ca direcor. "Dacă ancheta va dovdi că este vinovat va trebui să îi cerem banii înapoi", a subliniat Sanda.
„Inventariem toate documentele cu regim special”

Schimbarea de la vârful SSPR s-a făcut pe 7 aprilie, anul acesta, prin Decizii ale primului ministru. În aceeaşi zi, Victor Socaciu a fost eliberat din funcţie, iar Adrian Sanda a fost numit secretar de stat la SSPR. Prin Hotărâre de Guvern, tot pe 7 aprilie, Socaciu a fost numit Consul al României la Montreal.

Întrebat ce măsuri a luat în cazul spinoasei probleme a certificatelor de revoluţionari şi a drepturilor ce decurg ca urmare a recunoaşterii meritelor celor care au luptat la Revoluţia din Decembrie 1989, Sanda ne-a declarat:”Sunt multe de făcut dar, în primul rând, am decis inventarierea tuturor documentelor cu regim special. Nu s-a făcut aceasta până acum iar consecinţele se văd în disputele care au loc pe această temă”. Prin această măsure, susţine şeful SSPR, vor fi verificate toate actele emise, de-a lungul timpului, precum certificatele de revoluţionar sau mătcile care dovedesc emiterea lor.

Noul secretariat de stat va gestiona drepturile tuturor luptătorilor anticomunişti

Secretarul de stat a mai spus şi că, printr-o Hotărâre de Guvern, s-a decis schimbarea denumiri SSPR. Pe 21 martie, Guvernul anunţa că noua denumire va fi: „Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989”. Însă, spune Adrian Sanda, denumirea a fost amendată în Camera Deputaţilor iar acum, în Senat, s-a stabilit ca noua titulatură să fie: „Secretariatul de Stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor din rezistența anticomunistă și a revoluționarilor”.

Practic, susţine secretarul de stat, instituţia din subordinea Guvernului va gestiona atât drepturile ce le revin luptătorilor anti-comunişti din 1945 şi până în 1989, dar şi pe cele ale revoluţionarilor care au luptat, în acel an în care a căzut regimul Ceuşescu. „Luptătorii anticomunişti aveau unele beneficii, stabilite prin lege, dar nu aveau un organism care să le gestioneze, să le ofere unele drepturi, un sprijin, un ajutor”, motivează Adrian Sanda apariţia noului Secretariat.

Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #17 : Decembrie 13, 2014, 21:06:03 »

Tare prost si negru la maţe esti mai copy paste.As putea sa te las sa crezi in inganfarea ta ca sunt Pavel,desi ti-am zis de multe ori ca nu ma cheama Pavel.Esti un rahat care crede ca le stie pe toate,dar tu nu poti vedea prostia din tine.
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #18 : Decembrie 13, 2014, 21:13:22 »

Poate reusesti sa suspenzi si articolele din presa,si comentariile lui babilici pe accesi tema Grin
Ca pe dreptate si adevar sau fericire tot nu reusesti Grin

Te rog suspenda si insultele, daca esti echidistantat!
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1101
 • Vezi Profilul
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #20 : Decembrie 13, 2014, 21:18:25 »

La timpul potrivit am sa postez mesajele personale cu dovezile ca Pavel=Buzdugan!
Mesaje primite din SSPR si cum eram monitorizati pe forum de acest personaj!
Ma opresc aici!

Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1101
 • Vezi Profilul
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #21 : Decembrie 13, 2014, 21:20:04 »

Nu este pavel , este Buzdugan Adrian , face parte din cei care sunt in italia si nu are certificat !
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #22 : Decembrie 13, 2014, 21:36:04 »

Nu este pavel , este Buzdugan Adrian , face parte din cei care sunt in italia si nu are certificat !

Esti sigura doamna?
Daca nu este revolutionar de ce îsi da cu parerea, prea era cu toate la zi cu ce se întîmpla în sspr. Era un fel de coloana a cincea descoperita. Informatia mea este foarte veridica, chiar din interiorul fostului cuib de viespii. Ïn fine, daca avea coloana posta pe un nick real. Asa a preferat sa ia unul de la jigodia din Hermannstadt. O alta canalie. Cin se seama se aduna
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #23 : Decembrie 13, 2014, 21:59:03 »

I-am scris un mesaj in care i-am reprosat strict cele afirmate in privinta domnului Grosu. Cele afirmate in privinta domului Pavel se regasesc pe alte topicuri, fiind dovedite mai mult sau mai putin direct. Imi displace situatia creata, de aceea revin cu rugamintea ca orice afirmatie mai radicala sa o faceti bazati pe niste dovezi.
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #24 : Ianuarie 06, 2015, 20:24:52 »

As dori sa contactez pe cineva din Iasi in legatura cu manifestele din 14dec89
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #25 : Noiembrie 09, 2017, 06:28:23 »

As dori sa contactez pe cineva din Iasi in legatura cu manifestele din 14dec89
Incearca aici, nea' Valerica... :

https://www.youtube.com/watch?v=wLVriQkhiP8


Dar talica parca ai scris ca : " UNII  AU STAT SUB GLOANȚE LA BARICADĂ ,LA TELEVIZIUNE,LA RADIO,IAR ACUM LOCUIESC ÎN FĂLTICENI"... Inca nu ai reusit sa contactezi pe nimeni ? ? ?  Shocked Shocked Shocked
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #26 : Noiembrie 11, 2017, 22:48:33 »

NU E NICI O LEGATURĂ ÎNTRE POSTREA MEA ...DESPRE 14 DEC IASI ,PARODIA LUI PORUMBOIU,ȘI PERSOANA DIN FĂLTICENI CARE A FĂCUT REVOLUȚIE LA CASA RADIO ȘI PE CARE TOT ÎL ,,TĂVĂLEȘTE,,CU NESIMȚIRE ALEX OPREA,...ESTE O AROGANȚĂ GROSOLANĂ TRIMITEREA LA FILMUL D NULUI PORUMBOIU,...DACĂ NU PUTEM SĂ AVEM,, CONDUITĂ,, MAI BINE NE OPRIM .VĂD CĂ NU INTUIȚI NIMIC...ȘI NICI EU NU POT FI MAI EXPLICIT ACUM.DOAR ATÂT VA SPUN NU MĂ LAUD,NU AM FANTEZII CU REVOLUȚIA ROMÂNĂ,NU MINT!FAPTUL CĂ RĂSFOIȚI FORUMUL CU PRIVIRE LA PERSOANA MEA, MĂ FACE SĂ CRED  CĂ ȘTIȚI CINE SUNT Huh Huh Huh DACĂ AVEȚI UN PLAN SAU VA DAT CINEVA  O,,TREABĂ,,NU MA-ȚI GĂSIT Sad Sad Sad
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #27 : Noiembrie 12, 2017, 00:20:49 »

NU E NICI O LEGATURĂ ÎNTRE POSTREA MEA ...DESPRE 14 DEC IASI ,PARODIA LUI PORUMBOIU,ȘI PERSOANA DIN FĂLTICENI CARE A FĂCUT REVOLUȚIE LA CASA RADIO ȘI PE CARE TOT ÎL ,,TĂVĂLEȘTE,,CU NESIMȚIRE ALEX OPREA,...ESTE O AROGANȚĂ GROSOLANĂ TRIMITEREA LA FILMUL D NULUI PORUMBOIU,...DACĂ NU PUTEM SĂ AVEM,, CONDUITĂ,, MAI BINE NE OPRIM .VĂD CĂ NU INTUIȚI NIMIC...ȘI NICI EU NU POT FI MAI EXPLICIT ACUM.DOAR ATÂT VA SPUN NU MĂ LAUD,NU AM FANTEZII CU REVOLUȚIA ROMÂNĂ,NU MINT!FAPTUL CĂ RĂSFOIȚI FORUMUL CU PRIVIRE LA PERSOANA MEA, MĂ FACE SĂ CRED  CĂ ȘTIȚI CINE SUNT Huh Huh Huh DACĂ AVEȚI UN PLAN SAU VA DAT CINEVA  O,,TREABĂ,,NU MA-ȚI GĂSIT Sad Sad Sad
NU stiu cine sunteti, NU ma intereseaza, NU am 'vreun plan', NU mi-a dat nimeni 'o treaba' !!! Trimiterea la acel film speram sa o luati ca pe o gluma (cam nesarata, poate). Considerati ca ati avut conduita in postarea privind "moartea caprelor si mamelor c _ _ _ e " ? ? ? Si ar mai fi ceva : propunerile dvs. vis-a-vis de anulari sau diminuari sunt total neavenite !!!
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #28 : Noiembrie 12, 2017, 08:09:54 »

ACUM ȘTIU, :(TOTUL PÂNĂ LA BANI Embarrassed CÂND AM ATINS SUBECTUL,AȘA CU MĂ DUCE PE MINE CAPUL,...ȘI VOI RĂMÂNE CONSECVENT.  DAR ȘI INSUPORTABIL(PE ACEST FORUM)...PTR CĂ NICI UNUL NU AȚI APRECIAT CE SPUN...VĂ INTERSEAZĂ DOAR SĂ RĂMÂNĂ BANI,BĂNUȚI NOȘTRI... Cry Cry :'(CINEVA SPUNEA CĂ ȘI O MONEDĂ DE UN BAN DE AI ÎN BUZUNAR TE APLECĂ DE LA DIRECȚIA DREAPTĂ,CINSTITĂ, CREȘTINĂ  Angry Angry >:(TOȚI SUNTEM LA FEL...SPUNEM CĂ TREABA CU LĂCOMIA E ANACRONICĂ.DAR LACOMIA ESTE UN PĂCAT CARE DEZUMANIZEAZĂ ȘI SATANIZEAZĂ...NU MAI SPUN NIMIC Lips sealed Lips sealed Lips sealed Lips sealed Cry Cry Cry Cry
Memorat
Răspuns: Regionala Revolutionarilor din MOLDOVA
« Răspunde #29 : Noiembrie 12, 2017, 08:19:01 »

ACUM ȘTIU, :(TOTUL PÂNĂ LA BANI Embarrassed CÂND AM ATINS SUBECTUL,AȘA CU MĂ DUCE PE MINE CAPUL,...ȘI VOI RĂMÂNE CONSECVENT.  DAR ȘI INSUPORTABIL(PE ACEST FORUM)...PTR CĂ NICI UNUL NU AȚI APRECIAT CE SPUN...VĂ INTERSEAZĂ DOAR SĂ RĂMÂNĂ BANI,BĂNUȚI NOȘTRI... Cry Cry :'(CINEVA SPUNEA CĂ ȘI O MONEDĂ DE UN BAN DE AI ÎN BUZUNAR TE APLECĂ DE LA DIRECȚIA DREAPTĂ,CINSTITĂ, CREȘTINĂ  Angry Angry >:(TOȚI SUNTEM LA FEL...SPUNEM CĂ TREABA CU LĂCOMIA E ANACRONICĂ.DAR LACOMIA ESTE UN PĂCAT CARE DEZUMANIZEAZĂ ȘI SATANIZEAZĂ...NU MAI SPUN NIMIC Lips sealed Lips sealed Lips sealed Lips sealed Cry Cry Cry Cry
Chiar nu cred ca are rost sa mai spuneti !!!  Dar o puteti face...din moment  ce "acum stiti"...!!!  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Shocked Shocked Shocked
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4
Schimbă forumul: