PROBE SI DOCUMENTE

<< < (2/210) > >>

Nani Nani:
INIMAGINABIL - HOTII AU FURAT PANA SI LITERELE METALICE ALE "PORTII" DE INTRARE IN BRASOV DINSPRE BUCURESTI
Andreea TANASOIU

Potrivit primarului George Scripcaru, ulterior devalizarii semnului de la intrarea in oras, s-au furat si... doua buldozere, aflate la un punct de lucru!

Panoul cu denumirea judetului, montat de municipalitate la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti a rezistat doar... doua luni, elementele metalice fiind furate in noaptea de miercuri spre joi.
Dupa ce la inceputul lunii iunie, primarul a inaugurat prima ,,poarta" de intrare in Brasov, ansamblul arhitectural a fost recent furat.
Proiectul a fost elaborat de arhitectulul brasovean Bogdan Cristescu si reprezenta un totem cu o inaltime de 12 metri, iar ansamblul arhitectural cuprindea si doua sulite pe care a fost amplasat cate un scut cu simbolul Brasovului (coroana cu radacini) si doua steaguri, tricolorul si steagul UE.
"Este normal ca toti care intra in orasul nostru sa stie de unde incepe, cum se numeste, sa stie ca aici au convietuit si convietuiesc romani, germani, maghiari, sa cunoasca care este simbolul orasului nostru. Am ales ca numele Brasovului sa fie mentionat in cele trei limbi chiar daca legea nu ne impunea asa ceva, pentru ca este vorba de istoria Brasovului. Nu stiu cine a fost in spatele acestei actiuni, dar eu am convocat astazi (ieri - n.r.) o sedinta la care au participat reprezentantii Politiei si cei ai Politiei Comunitare, pentru ca asa ceva nu se poate. Numarul de infractiuni creste pe zi ce trece", ne-a declarat revoltat primarul George Scripcaru.
Primarul a sustinut ca zilele trecute au fost furate si... doua buldozere de pe domeniul public, din zone unde se executau lucrari de reparatii la strazi.
E din Transilvania expres de azi

Nani Nani:
Eu l-am primit la oha. Sa vad ca inca nu au plecat toti tiganii de acolo in Italia. Da mi-am adus aminte ca presedintele nostru a spus odata ca Iosif e nemultumit ca la intrarile noi din Brasov nu mai exista inscrisurile cu oras martir. Atunci inseamna ca avem un document despre stergerea memoriei revolutiei. Nu mai e inscris nimic despre martirii brasovului la intrarea in oras. O porcarie intr-adevar.

Nani Nani:
Nu stiu daca Scripcaru vostru e sau nu ciripiri da acum sant sigur ca n-a fost cu revolutia. Unu care a fost lansat in politica de revolutie nu facea asa ceva. Mai ales ca s-a imbogatit ca nesimtitu pe spinarea voastra. E un adevarat profitor al revolutiei. Da ii treaba lui. Chestia e ca nu mai da doi bani pe ce a fost atunci si nici pe memoria acelora care au platit cu viata libertatea noastra. Atentie! A noastra nu a lor. Ei au apucat cateva ore sau cateva zile de libertate (si aia in lupta). Da noi o viata de tanar deja. Cum sa-i neglijezi? Cum sa le stergi amintirea?

scheianul:
Sunteti pe acest tabel? Cinste voua! Adevarati luptatori remarcati!
Nu? Mai devreme sau mai târziu o sa dati cu subsemnatul!

Gheorghe Iosif:
Avem un nou subiect: PROBE SI DOCUMENTE. Dupa cum a debutat, pare a fi mai rau decat la S.S.P.R. si C.P.R.D. Aici e cu documentele la vedere, pe Internet. Aceasta da surpriza! Si deja am probleme... Nu ma regasesc pe tabelul tau Scheianule. Ce ma fac?

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina anterioara