Main Content:

Pagini: 1 ... 509 510 [511] 512

ORDONANTA

Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7650 : Ianuarie 28, 2020, 11:30:24 »

BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
www.facebook.com/photo.php?fbid=2498156443846090&set=gm.1049234888760365&type=3&theater&ifg=1
Marti, 28 ianuarie 2020

Marius Petrescu · 2 ore
Pentru cetatenii romani care au participat la  Revolutia  din decembrie 1989.
Doamna Ursula von der Leyen, presedinta aleasa a Comisiei Europene a trimis un mesaj dlui Marinciu Dragos din comuna Aricestii Rahtivani nr.130A, jud. Prahova.
Pentru alte informatii suplimentare, de aici incolo ne putem adresa doamnei Tiina Astola, mail:Tiina.ASTOLA@ec.europa.eu
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7651 : Ianuarie 29, 2020, 08:59:45 »

Viorel Bulete
www.facebook.com/photo.php?fbid=2574437032840865&set=a.1564639823820596&type=3&theater
27 ianuarie la 22:06 ·
Aceasta declaratie urma sa fie semnata la Focsani in data de 25 ianuarie 2020 de catre participantii la intalnire .
In acest scop am salvat-o pe un stic , eu personal am verificat salvarea ,dar la Focsani nu mai era pe stic.
Ajuns la Mogosoaia , am salvat-o din nou si a doua zi nu mai era nicaieri .Suntem mai supravegheati mai ceva decat in timpul dictaturii comuniste .
Aceasta declaratie semnata as dori sa o trimitem la Parlamentul European insitota de o cerere - informare ca vom veni sa protestam. Procedura va fi mai complicata , dar din motive pe care nu le pot dezvalui inca , le veti afla ulterior.
Mai multe detalii maine .
Va rog distribuiti !!!


Mareşi Dumitru Actiune pe deplin justificata legal si moral, o sustin si comunicati cum semnam sustinerea ei . Dumitru si Elena parintii Eroului Revolutiei din Dec. 1989 Eugen Maresi
Viorel Bulete Vedeti ca organizam votarea in teritoriu . Uniti nu ne pot invinge !
Mihaela Ionescu Va fi mai usor decat credeti!! Ve-ti vedea..
Florian Cristache Ogoran Nu cred că ne încadrăm la persoane persecutate politic, poate la persecuție prin eludarea legii!!
Viorel Bulete In UE nu ar trebui sa existe persecutie, exista CARTA DREPTURILOR FUNDAMENTALE A UE , obligatorie din 2009. Bine inteles ca este persecutie prin eludarea Legii . O asemenea persecutie este rodul unei politici in dreptate impotriva revolutionarilor .
Dina Horvath Aveti multa lume alaturi, chiar daca nu se exprima public...Eu sunt asa, mai ,,dusa cu pluta'' si nu mi-e frica de bau-bau. Concluzie: aveti mai multa sustinere decit va imaginati, prin urmare purcedeti la ce dorim sa faceti si ,,tipati,, cind aveti nevoie de ajutor.Oricare ar fi acela!
Mircea Cirlan Corect si unde semnam?
Viorel Bulete Am discutat cu Dragos Marinciu sa vedem cum organizam semnarea in teritoriu si apoi sa mi se trimita mie recomandat , pe zone .
Dragos Marinciu Începem de mâine!!
Viorel Bulete Vor fi distribuite la diferiti colaboratori ai nostri , care vor organiza semnarea. Eu as fi de parere sa li se dea voie sa isi puna semnatura si ceilalti cetatreni romani care nu sunt revolutionari, dar impartesesc ideile noastre. Doar sa isi puna datele lor , revolutionarii nr.certificatului si seria. Ce parere aveti?
Carmen Britcan Camarazi va sunt alaturi !!!!!!! Voi merge si eu la Bruxelles . Suntem persecutati politic . Se vede cu ochiul liber . Nu trebuie sa cerem nimanui aprobarea niciunui statut . Noi doar ne anuntam starea de fapt in care ne aflam si cerem ca Parlamentul european sa intervina , sa ia masuri impotriva nesupunerii conducerii de la Bucuresti pentru incalcarea legislatiei europene in vigoare si a drepturilor omului . In acest sens acuzam de genocid in masa a a noastra a revolutionarilor din Dec 89 , acest grup al nostru fiind aruncat la marginea societatii , fiind total discriminati , neacordanduni - se nici macar acel ajutor minim social , multi dintre noi neancadrandu - se in normele standard de a putea avea o pensie , datorita bolilor , sau innaintarea in varsta si nu mai suntem capabili sa muncim , Aceasta se datoreaza si faptului ca se ia in calcul aceea indemnizarie care este suspendata si care de fapt nu se considera venit , dar cu toate acestea nu beneficiem multi dintre noi nici de cel mai mic mijloc de existenta .
Stoica Nelutu Camarazi ! : Impreuna o sa reusim..
« Ultima modificare: Ianuarie 30, 2020, 10:50:10 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7652 : Ianuarie 29, 2020, 23:55:02 »

BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/1050011698682684/?comment_id=1050232041993983&notif_id=1580299988927350&notif_t=group_comment_reply
Alex Oprea · 13 ore
Atasez acestei postări o propunere de OUG, pe care o supun dezbaterii publice. Scopul acesteia e de armonizare a situatiei beneficiarilor Legii341 mod si compl cu OUG 95. După o săptămina de la publicaea ei, voi incepe un lobby în vederea punerii ei în operă.Este o initiativă privată.
Deoarece de-a lungul perioadei de aplicare a Legii nr 341 din 2004, privind recunoștința acordată celor care în timpul Revoluției din 1989 s-au sacrificat prin luptă sau jertfă supremă pentru redarea libertății și reinstaurarea democrației în România au apărut foarte multe conflicte și inadvertenție între articole din această lege si reglementări ulterioare care au dus la excluziune socială, suferințe materiale și de altă natură în rândurile celor ce fac subiectul acestei legi,
Datorita interpretarilor diferite in reglementarea normelor prevăzute de Legea nr 341 din 2004
Datorita neactualizarii legale a sumelor destinate beneficiarilor Legii341 din 2004, ceea ce a creat mii de actiuni in instante , soldate cu daune in defavoarea statului,
In baza art 115 al.4 din Constitutia României, Guvernul emite prezenta
ORDONANTA DE URGENTA
Prezenta OUG  face parte integranta din Legea nr 341 din 2004
Art.1 (se adaugă la art3 alin 7 din Lege) De prevederile prezentei legi pot beneficia persoanele care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
a. Să fi deținut certificat de revoluționar în baza Legii 42 din 1990 eliberat până în luna mai 1997
b. Să dețină brevet eliberat în baza acestui certificat semnat de Președintele României.
c. Să nu iși fi preschimbat calitatea pe care obținut-o prin certificatul menționat odată cu apariția prezentei legi.
d. Să nu fi făcut parte din forțele de represiune care au acționat împotriva populației civile la data de 16 decembrie 1989.
e. Să nu fi deținut funcții de conducere sau propagandă în structuri centrale si locale ale fostului PCR la data de 16 decembrie 1989.
Art.2 (art.4 va fi completat cu art2 ,3,4 al prezentei OUG) Indemnizațiilor de orice natură prevăzute la art 4 din Legea 341 nu pot fi supuse reglementarilor de natură a le diminua, fiind exceptate de la orice regula aplicabilă altor categorii ce obțin diferite sume din cadrul Bugetului de Stat.
Casa Nationala De Pensii este obligata ca in 30 de zile de la publicarea prezentei ordonante de urgență să recalculeze si sa acorde toate aceste sume potrivit Legii 341 avind ca referinta cistigul mediu brut stabilit de Legea Asigurarilor Sociale de Stat pentru anul in curs.
Art.3 Persoanele beneficiare ale Legii nr 341 din 2004, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de catgorie, sunt scutite de plata CAS, deoarece aceste sume nu constituie venituri, deci nu pot fi folosite ca baza de calcul pentru nici o impunere fiscala sau de altă natură.
Art.4 Sumele necesare acoperirii plăților îndemnizațiilor se vor constitui din bugetele alocate ministerelor Afacerilor Interne, SRI, SIE Ministerului Apărării, sume ce vor fi virate la începutul fiecărui exercitiu financiar în conturile Casei Nationale de Pensii pentru efectuarea plaților pe anul în curs. Aceste reglementări vor fi cuprinse în Legea Bugetului, iar Ministerele menționate au obligația sa constituie acest fond din fondurile alocate prin Legea bugetului după cum urmează:
25 la sută din valoarea totala a drepturilor prevăzute de prezenta pentru fiecare Minister si SRI plus SIE. Aceste sume constituie bun propriu al beneficiarului.
Art.5(se introduce un nou capitol intitulat MASURI RECUPERATORII) Persoanele care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la art.1 sunt obligate ca în termen de 24 de luni de la publicarea prezentei să returneze toate beneficiile primite în baza Legii 341. Ministerul Finantelor este obligat la recuperarea acestor sume prin emiterea de titluri executorii, proceduri in instante, și orice alte demersuri legale necesare. Deasemenea vor fi recuperate si alte beneficii obtinute în baza Legii 341,iar acolo unde nu vor putea fi recuperate material, se vor recupera prin retinerea sumelor calculate ca valoare de piata a imobilului obtinut cu eludarea Legii 341 din 2004.
În acest sens autoritățile locale au obligația ca în termen de 60 de zile de la apariția prezentei să comunice situația titlurilor de proprietate emise pentru beneficiarii Legii 341,a contractelor de inchiriere realizate în baza acestei legi,a oricărui titlu de alta natura oferit de către autoritatea rspectivă persoanei beneficiare de drepturile ce decurg din Legea 314 din 2004, nominal, către administrațiile fiscale regionale. Deasemenea evidențele centralizate ale acestor drepturi se vor afla și la SSMRLIC, care le va face publice în termen de 15 zile de la primirea acestora, pe saitul propriu. Nerespectarea termenelor precizate atrage raspunderea penala sau civilă, după caz, a sefilor instituțiilor vizate.
Art.6 (se introduce capitolul TRANSPARENTA) SSMRLIC are obligatia de a intocmi si publica anual tabelul centralizat pentru copiii beneficiarilor Legii 341 care sunt timisi in tabere si sumele alocate pentru fiecare astfel de copil ( costurile). De la acestă obligație nimeni nu poate deroga.
Art.7 SSMRLIC are obligatia de a publica nominal, in fiecare an, lista persoanelor car beneficiaza de bilete cfr gratuite si cartele de metrou gratuite, cu numar de certificat in dreptul fiecarei persoane.
Art.8 SSMRLIC va publica anual toate proiectele intiate in materie, cu sumele alocate fiecarui proiect si sumele cheltuite pt fiecare proiect. Dasemenea va face public si numele firmelor sau persoanelor care au beneficiat sau beneficiaza de sumele acestea din fonduri publice.
Art 9. SSMRLIC este obligat ca in termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei să publice lista beneficiarilor Legii 341 pe categorii și localități, in mod centralizat.
Art 10 ( se introduce la capitolul DISPOZITII FINALE)
Orice dispoziție contrară prezentei OUG se abrogă.
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7653 : Ianuarie 30, 2020, 10:54:17 »

Viorel Bulete
www.facebook.com/photo.php?fbid=2574437032840865&set=a.1564639823820596&type=3&theater
27 ianuarie la 22:06 ·
Aceasta declaratie urma sa fie semnata la Focsani in data de 25 ianuarie 2020 de catre participantii la intalnire .
In acest scop am salvat-o pe un stic , eu personal am verificat salvarea ,dar la Focsani nu mai era pe stic.
Ajuns la Mogosoaia , am salvat-o din nou si a doua zi nu mai era nicaieri .Suntem mai supravegheati mai ceva decat in timpul dictaturii comuniste .
Aceasta declaratie semnata as dori sa o trimitem la Parlamentul European insitota de o cerere - informare ca vom veni sa protestam. Procedura va fi mai complicata , dar din motive pe care nu le pot dezvalui inca , le veti afla ulterior.
Mai multe detalii maine .
Va rog distribuiti !!!
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7654 : Februarie 25, 2020, 19:31:36 »


Petru Bejenaru
9 ore
Rugăm persoanele care se regăsesc în decretele prezidențiale 1052 și 1053 / 12 decembrie 2019 privind acordarea Titlului de Luptător cu Rol Determinant și care dețin hotărâri judecătorești definitive de eliberare a certificatului de Luptător cu Rol determinant, să transmită urgent pe adresa instituției noastre sau prin fax (la nr. 0213198628) copii după sentințele civile în cauză.


Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7655 : Octombrie 24, 2020, 20:30:40 »

BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/673260779399342/?multi_permalinks=1396528403739239&notif_t=group_activity&notif_id=1490097272290921

Gardienii Revolutiei Ieri i-am promis colegului Marcel Dumitrescu că voi face publică Decizia ÎCCJ - însoţită de o argumentaţie corect formulată d.p.d.v. juridic astfel încât să fie evitată situaţia Deciziei 88 / 2013 a CCR.
Cum noaptea e un sfetnic bun mi-am dat seama că NU EXISTĂ VREO METODĂ PRACTICĂ care să împiedice vreun „ atotştiutor " în drept să „ îmbunătăţească „ argumentaţia oferită cu „ efectele " prezentate în postare.

În concluzie, în afara de RECUNOAŞTEREA EXPLICITĂ că indemnizaţia mea prevăzută la art. 4 din Legea nr. 341 ESTE un drept DE ASIGURĂRI SOCIALE prevăzută în Decizie - care poate fi invocată dar fără a putea fi „ dovedită " am hotărât să îmi încalc promisiunea ( şi vă asigur că aşa ceva NU FAC aproape NICIODATĂ ) urmând să îi explic colegului nostru M. D. ( căruia i-am INTERZIS EXPRES acelaşi lucru: SĂ NU O DEA ŞI ALTOR PERSOANE - sper ca măcar el să-mi respecte dorinţa ! ) motivele relevate anterior.
Îmi place · Răspunde · 43 minute

Desi textul nu ma viza decat "tangential" (Alex are bunul obicei de a nu depune o cerere in instanta pana nu este verificata de 2-3 colegi "de meserie"!)...
Am primit cateva telefoane  de la colegi, prin care mi s-au adus diferite reprosuri injuste, fapt ce ma determina sa fac urmatoarele precizari:
1)Toate modelele de cereri, contestatii, etc,  privind problemele revolutionarilor, postate de mine  ( aici, ca in alta parte n-am postat niciodata nimic, in aceasta speta!) au fost redactate in exclusivitate de mine, au fost cu titlu de recomandare si absolut gratuit! Primind informatii ca unii “colegi” au pretins  bani in schimbul lor, am precizat ca acestia sunt niste excroci, “Modelele” fiind publice si gratuite.
.2) Chiar daca mi-au fost utile unele materiale trimise de colegi (si le multumesc!), NICIODATA nu le-am publicat sau transmis altora! Cand cineva a avut nevoie de un astfel de document sau material, i-am indicat “sursa autorizata”. Repet: am publicat si/sau transmis  doar “compozitii proprii”. Cand am reprodus (extrem de rar!) un articol/material public, am indicat sursa de origine.
.3) Referitor la Decizia 52 / 2017 a ICCJ obtinuta de Alex 63, precizez ca nu am avut-o, nici nu o am si nici nu imi este necesara.  I-am cerut sa o faca publica  (cu comentariile necesare!), tocmai pentru a fi inteleasa si folosita eficient de catre cei interesati. Ii reamitesc lui Alex ca doar mi-a citit-o la telefon. Pentru cei care nu stiu, precizez ca aceasta este “de respingere” si prin urmare, inutila! Singurul lucru notabil (oul de aur al lui Alex!) este ca ICCJ a calificat “indemnizatia reparatorie”  ca fiind un “drept de asigurari sociale”.  Aceasta inseamna, pe de o parte  ca este “bun” in sensul art 1 din Primul Protocol aditional al Conventiei pentru apararea drepturilor omului (cum a recunoscut si CCR in Decizia 88/2013,obtinuta tot de Alex) iar pe de alta parte ca este  “similara pensiilor” cum zice si legea 341 si legea 263 si cum SE NUMEA (pensie) pana in 1997 cand i s-a schimbat denumirea in “indemnizatie reparatorie” (prin OUG 42/1997). Se numea “pensie” pentru ca era “de urmas” si “de invaliditate”. Denumirea a fost mentinuta si prin legea 341, extinzandu-se si la retinutii, ranitii fara grad si LRMD-ii care obtineau venituri sub SMB utilizat la fundamentarea BAS! Daca la “ranitii cu grad” si la “urmasi” intinderea prejudiciului este “detemninata” sau  “determinabila” , in celelate cazuri (ranitii fara grad, retinutii si LRMD) este doar ”argumentata “ prin imposibilitatea  realizarii  acelui venit considerat “normal”, imosibilitate a carei cauza ar fi traumele fizice si psihice suferite   in Revolutie, fara a fi precizat expres in lege acest lucru.  Criteriul “venitului” fiind eliminat, “indemnizatia reparatorie” a ranitilor fara grad si a retinutilor se acorda doar prin vointa “legiuitorului” ( domnul Sanda!), indemnizatia LRD fiind “de gratitudine” (tot din vointa “legiuitorului”!). Atentie! “Reparatia” este OBLIGATORIE, “gratitudinea este FACULTATIVA!
-Sa dea Domnu’! dar nu cred ca vre-o instata va decide ca  in conformitate cu art 171 din legea 263/2010 , “indemnizatiile reparatorii” au devenit “pensii” ( exceptie urmasii si ranitii cu grad!). Daca incercati sa obtineti acest lucru, folositi in instanta argumentatia de mai sus (sau una mai “desteapta”!). Textul de lege nu precizeaza expres “indemnizatii” si de aceea este valoroasa Decizia 52 ca este  “drept de asigurari sociale” ! Succesul unuia va fi al tuturor! Asadar, “SUCCES!”
.4) De unde provine supararea lui Alex?  El a obtinut “doua oua de aur” : acel “bun” din Decizia 88 a CCR si acel “ drept de asigurari sociale” din Decizia 52/2017 a ICCJ. Aceste “doua oua de aur”, folosite profesionist si inteligent, coroborate si cu alte argumente ( dupa parerea mea, domnul Teseleanu ar putea sa o faca!), ar putea constrange CCR sa recunosca  “Indemnizatia reparatorie” ca fiind un drept fundamental. Precizez ca  afirmatia ICCJ ca indemnizatia reparatorie este “ un drept de asigurari sociale” NU MAI POATE FI INFIRMATA nici de Parlament si nici de CCR! Unde are dreptate Alex?  Din  cele doua “oua de aur”  folosite… inadecvat, nu va mai iesi “puiul de aur”! Unde nu are dreptate Alex?  TOATE hotararile instantelor sunt PUBLICE si pot fi gasite. E drept ca trebuie sa stii sa le cauti!
O ultima precizare: Am colaborat si colaborez cu domnii Teseleanu, Silviu, Alex si multi altii si nu ma deranjeaza daca oricare revolutionar foloseste texte redactate de mine,  fara sa citeze “sursa”! Cand le foloseste un maestru de talia domnului Teseleanu, inseamna ca am facut o treaba foarte buna si sunt incantat! Va asigur ca vom avea succese notabile (pe toate planurile!) doar in momentul in care vom realiza unificarea si coordonarea actiunilor! Doamne, ajuta!Unde pot gasi textul acestei decizii Nr.52/2017 a ICCJ ? Eu nu l-am gasit,probabil nu stiu unde sa caut.
Multumesc

Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7657 : Octombrie 25, 2020, 20:36:55 »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7658 : Octombrie 28, 2020, 18:38:26 »

Chiar dacă pare să fie o reclamă a unui avocat, infomația e bine să o cunoaștem.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7659 : Octombrie 28, 2020, 18:53:45 »Dudulea Ion ‎REVOLUTIONARI ADEVARATI · 2 ore ·
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1484351998430217&set=gm.3368650473218828&type=3&theater&ifg=1
O noua solutie definitiva, privind restituirea Cass - Curtea de Apel București. Restituirea se va face din 11.07.2017, deoarece beneficiaza doar de 0.6, din acea data(data pensionarii)
Av. Dudulea Ion - 0744677541
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7660 : Decembrie 14, 2020, 08:01:40 »

"Dorin Teseleanu  March 13 at 9:02am   

Prin aplicarea OUG 95/2014, "aplicarea" Legii prin Fraudă la Lege, s-au facut cel puțin trei greseli esentiale, care atrag NULITATEA ABSOLUTA pentru toată CANTITATEA DE HIRTII TIPARITE CU DENUMIREA LRD și efectele OUG 95/2014 intră sub incidența CP :

1.) NU s-au RESPECTAT dispozițiile legale ale Legii 341/2004 și nici dispozițiile OUG 95/2014 referitoare la continutul dosarelor de preschimbare cf  OUG 95/2014 care duce la nulitatea absoluta a tuturir certificatelor de LUPTATOR "cu rol determinant" ELIBERATE !!!...

2.) Al doilea aspect e legat de Continutul si Enunturile tiparite pe noul certificat de "DETERMINANT" si calitatile Partilor Semnatare !!!.......

3.) Adeverintele in forma si heraldica conceputa si stabilita de Cabinetul Sanda,comunicate caselor de pensii nu au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei !!!.............

- De ce Președintele Comisiei Parlamentare, semneaza Certificatul de ROL DETERMINANT, cind in antetul certificatului COMISIA PARLAMENTARA NU EXISTA Huh.....
Studiati putin tipizatul si constatati !!!.....

Certificatele NU sunt semnate si de CPRD prin Presedinte, CI DOAR de Presedintele Comisiei CPRD, de parca domnul Sefer era autorizat ca Persoana Fizica autorizata sa semneze acele acte, sub antetul Secretariatului de Stat... !?....

- Și în baza a ce au fost emise, semnate și promulgate in Monitorul Oficial al României, Decretele Președintelui României cu LRD Huh  "

Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 151
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7661 : Decembrie 14, 2020, 16:52:02 »

"Dorin Teseleanu  March 13 at 9:02am   

Prin aplicarea OUG 95/2014, "aplicarea" Legii prin Fraudă la Lege, s-au facut cel puțin trei greseli esentiale, care atrag NULITATEA ABSOLUTA pentru toată CANTITATEA DE HIRTII TIPARITE CU DENUMIREA LRD și efectele OUG 95/2014 intră sub incidența CP :

1.) [...]

- De ce Președintele Comisiei Parlamentare, semneaza Certificatul de ROL DETERMINANT, cind in antetul certificatului COMISIA PARLAMENTARA NU EXISTA Huh.....
Studiati putin tipizatul si constatati !!!.....

Certificatele NU sunt semnate si de CPRD prin Presedinte, CI DOAR de Presedintele Comisiei CPRD, de parca domnul Sefer era autorizat ca Persoana Fizica autorizata sa semneze acele acte, sub antetul Secretariatului de Stat... !?....

[...]

Punctual la cele două fraze reproduse mai sus, domnul Teseleanu bate câmpii: tehnic vorbind, în legea 341/2004 consolidată cu OUG 95/2014, la art. 5 alin. (3), scrie că „Secretariatul de Stat, [...], cu avizul Comisiei parlamentare pentru controlul aplicării prevederilor prezentei legi, va elibera noul tip de certificat preschimbat [...]”, deci secretariatul eliberează iar comisia avizează, ori practic așa și este tipărit certificatul, respectiv sus scrie că „Secretariatul de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor etc. ELIBEREAZĂ CERTIFICAT etc.”, jos este semnat de „SECRETAR DE STAT” cu numele și semnătura acestuia, iar lângă acesta este titulatura „COMISIA PARLAMENTARĂ A REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989, PREȘEDINTE” cu numele și semnătura acestuia. Deci, este corect, pentru că (doar) secretariatul este cel care ELIBEREAZĂ.

Că OUG 95 n-o fi legal și că legea 341 nu poate fi considerată consolidată cu acest OUG, asta poate fi altă discuție, desigur, dar, dacă – să zicem – ar fi așa, cele două fraze de mai sus nu ar avea de ce să existe. Cu alte cuvinte, domnul Teseleanu se contrazice pe el însuși, pentru că ori zice că OUG 95 nu este legal și atunci orice discuție referitoare la noile certificate nu mai are sens, ori ia în discuție noile certificate și atunci astfel admite implicit că OUG 95 este aplicabil.

(în ce an este acea dată și oră „March 13 at 9:02am” în format american ?)
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7662 : Decembrie 14, 2020, 17:36:56 »

"(în ce an este acea dată și oră „March 13 at 9:02am” în format american ?)"

Din pacate, asa l am primit si eu... poate l gasesti pe "portal"
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7663 : Aprilie 01, 2021, 01:19:31 »

Cu un an in urma.
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7664 : Aprilie 01, 2021, 01:25:50 »

REVOLUTIONARII DIN DEC. ‘89 DIN NOU UMILITI !
Dupa ce luptatorii pt libertate si democratie din acel dec’ 89 sângeros, au fost ani de zile purtati prin tribunale, facuti impostori, traficanti de certificate, astazi, dupa desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, prin noua lege se doreste si desfiintarea CPRD-ului, iar luptatorii din dec ‘89 sunt trimisi din nou la o noua verificare si o noua eliberare a certificatelor CU SUSPENDAREA INDEMNIZATIILOR !
Initiatorii acestei mari umilinte aduse luptatorilor pentru libertate si democratie din acel dec ‘89, sunt acesti tradatori de neam si tara:
- dep. Gabriel Andronache - lider Grup PNL
- dep. Liviu Mosteanu - lider Grup USR-PLUS
- dep. Csoma Botond - lider Grup UDMR
- dep. Pambuccian Varujan - lider Grup Minoritati
____________
Norby Norby, in LORD 1989 - Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie 1989,
www.facebook.com/groups/351544501717753, Miercuri, 30 martie 2021.Memorat
Pagini: 1 ... 509 510 [511] 512
Schimbă forumul: