Main Content:

Pagini: 1 2 3 [4]

Comentariile sint bine venite

 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #45 : Februarie 04, 2015, 20:19:52 »

Asa incepe plangerea Penala care am facuto in data de 04.01.2015 si nu am primit nici un raspuns pana astazi, întrebarea mea este daca pentru aceasta plangere trebuia sa primesc o confirmare sau raspuns, pana acum a trecut 30 de zile. Rog daca stie cineva sa-mi zica si mie care este procedura legala, plangerea am facuto online. Multumesc anticipat pentru raspuns! Catre,   
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE - DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIEDomnule Procuror Sef,

Subsemnatul Bomboe Marian Lucian, cu domiciliu in Câmpulung Muscel, Str. Dumitru Berechet Ionescu, nr. 3, Jud. Arges, formulez,

PLÂNGERE PENALĂ PREALABILĂ

impotriva numitului Sanda Adrian Secretar de Stat la Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945 - 1989, cu adresa de citare: Piaţa Presei Libere, nr.1, corp B, etaj 3, sector 1, Bucureşti, tel: (4021) 319.86.26 (4021)319.86.27, fax: (4021) 319.86.28, precum și împotriva numitilor : Sefer Cristian - George, presedinte CPRD’89, Coca Laurenţiu Florian vicepreședinte, Paşca Liviu Titus, Firczak Gheorghe, Gudu Vasile, Ioniţă Dan Aurel, Mircovici Niculae, Popa Nicolae-Vlad membri aiComisiei Parlamentare pentru Problemele Revoluționarilor cu adresa de citare : București, Palatul Parlamentului, str. Izvor, nr. 2-4, sectorul 5 , tel 021 3160300,
                       pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni :
- abuz in serviciu contra intereselor publice, infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, faptă prevăzută și pedepsită de art. 132 din Legea nr. 78/2000
- constituirea unui grup infracţional structurat, care a acţionat în mod coordonat, pentru a obţine direct sau indirect un beneficiu financiar sau alt beneficiu material faptă prevăzută și pedepsită de art. 7 din Legea nr. 39/2003
- abuz în serviciu faptă prevăzută și pedepsită de art. 297 N.C.p,
- neglijență în serviciu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 298 N.C.p,
- favorizarea făptuitorului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 269 N.C.p. ,
- inselaciune, fapta prevazuta si pedepsita de art. 244 N.C.p
 E.T.C.


  AI MENTIONAT SI FAPTELE ?
   CEEACE AI MOTIVAT IN PLANGERE, SUNT DOAR PREVEDERILE LEGALE IN DREPT, IN FAPT TREBUIA SA MOTIVEZI CU PROBE SI DOCUMENTE CELE MENTIONATE.

    SUNT SLABE SPERANTE SA AI CASTIG DE CAUZA, FARA A FACE MENTIUNEA FAPTELOR.

   AICI SE DA N.U.P DIN START !

Memorat
 • cdinu
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 23
 • Vezi Profilul
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #46 : Februarie 04, 2015, 20:22:43 »

   Revolutionarilor cu demnitate:

   Din pacate, sint multi care au uitat ca, nu prin tunente si huiduieli te poti face auzit. Ce-i mai trist este faptul ca, va denigrati unii pe altii, lucru de care, cei ce au urmarit asta, se tavalesc pe jos de ras. Situatia asta in care ne aflam, o meritam din plin!!! De ce sinteti inraiti unul pe altul? De ce nu aveti aceeasi atitutine fata de impostori? Nu era mai bine sa-i demascati si sa-i dati pe mina justitiei? In aceste conditii ne-am pierdut demnitatea!!!


  Poate aveti putintica rabdare sa cititi aceasta scrisoare, adresata tuturor, de la primul ministru pina la presedinte:

     
                          Scrisoare deschisa

a grupului restrans de revolutionari care in Brasov in dupa amiaza zilei de 21 Decembrie 1989,   asumandu-si  riscurile  de a fi arestati, torturati sau  executati (asa cum s-a intamplat cu cateva zile in urma inTimisoara),  luand  exemplul lor,  am  indraznit  sa  organizam  miscari de protest pe  importantele artere ale Brasovului,  culminand  cu adunarea din fata judetenei de partid.
     Trecand peste  obstacolele de intimidare, cel mai relevant fiind in fata judetenei de partid, unde am fost intampinati cu o ploaie de gloante reale de razboi trase in aer de catre dispozitivul armat amplasat pentru apararea regimului dictatorial comunist, nu ne-am lasat  intimidati si am continuat ideea noastra de libertate organizandu-ne, ne-am  amplasat in zona magazinului universal unde am inceput tratativele cu autoritatile locale ( ex prim secretar Cioboiu Adrian) .  Exprimand dorinta majoritatii am  inaintat  prima petitie in 5 puncte din seara  aceleasi zile, in esenta cerand schimbarea sistemului si implicit demisia dictatorului.
  In anul acesta se implinesc 25 ani de cand calitatea de erou  revolutionar, luptator cu merite deosebite, sau cum vreti voi sa le spuneti, de-a lungul anilor s-a transformat in profitori, vagabonzi , lichele  stirbindu-ne meritele pe care oamenii cu caracter  le-au recunoscut, iar noi nu le-am cerut niciodata. 
      Guvernele anterioare si  implicit cel actual sau complacut in a ne denigra de parca am fi facut parte dintr-un partid opus si nu am fi supusi acelorasi  idei de libertate si democratie  sperate de noi in noaptea de 21 decembrie 1989.
       Noi nu credem ca exista o tara cu sistem democratic care si-a tradat eroii. Luati exemplul Greciei, Poloniei, Frantei sau altor tari din lumea civilizata.
       Noi credem insa ca in Romania sunt puteri interesate sa ne denigreze si sa ne faca pe noi, luptatorii din revolutie, sa ne simtim rusinati cand se vorbeste despre noi.
      Trebuie sa  simt rusine, trebuie sa-mi aplec  capul in fata multimii, cand se vorbeste de revolutionari???
      Intreaba-te singur,  guvernant sau cetatean al Romaniei!!!
      Noi intelegem faptul, ca printre noi, s-au strecurat  scursuri care, au profitat de jocurile politice, obtinad titluri de revolutionari nemeritate, avand complicitatea constienta sau inconstienta  a organelor din acea vreme.
      Prin urmare, cu mana pe inima indraznim sa cerem ( pana la data de 21 decembrie 2014 la implinirea a 25 de ani de la revolutie, o zi cu insemnatate  istorica), ca  urmatoarele  institutii si organizatii sa ia in serios  aceasta scrisoare  si sa procedeze ca atare:
        -Tuturor organizatiilor revolutionare din Romania care au puterea de a-i  descoperi  si demasca, eliminandu-i prin vot din organizatii si deferi justitiei.
        -Guvernului Romaniei, in mana caruia exista puterea si interesul de a solutiona pentru  totdeauna starea  ambigua in care ne aflam.
       - SSPR-ului ( prin mana caruia au trecut toate dosarele ?)
      -Parlamentului  Romaniei, nascut din inimile insangerate ale eroilor si martirilor  revolutiei, care la inceput ne-a recunoscut, iar  mai tarziu ne-a  abandonat.
       -  DNA-ului, in competenta caruia fara indoiala exista parghiile de demascare a masinariei  si metodelor de producere a nenumarati  revolutionari  falsi.
  Noi nu va cerem sa fiti ca noi, ,, lichelele, impostorii sau falsificatorii “din 21 dec 1989,  noi va cerem sa respectati legea si sa o aplicati ca atare, sa denuntati falsificatorii, condamndu-i legal  si,  in sfarsit,  redati-ne  demnitatea!
  Documentul va fi inaintat celor de mai sus si va fi trimis si mijloacelor de informare romanesti.
                                  Redactat  la Brasov astazi, 28/05/2014, de  catre:
Dinu Costica, semnatarul primei petitii in 5 puncte din seara zilei de 21 Decembrie 1989 si Neghina Gheorghe, semnatarul petitiei in 7 puncte din 22 Decembrie 1989.
      Ca si in acele zile, unindu-ne inca o data in speranta  de a da un imbold adevarului, semneaza  si sustin urmatorii:
Nume,                                                                                       Semnatura,

 
Asteptam comentarii la

decembrie89rev@comcast.net
 
    Cit despre OUG 95/2014, "ASOCIATIA REVOLUTIA 21 DECEMBRIE 1989 BRASOV" nu am cerut-o, nu am dorit-o in nici un fel, dimpotriva, am factut demersuri inpotriva ei, convocand prefectul Brasovului si reprezentantii parlamentari din judet. Intilnirea a fost si televizata.
   Cerind ulterior modificarea ordonanatei, prin propunerile noastre, s-a urmarit, redarea demnitatii tuturor revolutionarilor din toate orasele tarii, nu numai din Bucuresti, Brasov sau Timisoara etc.


   In incheiere, cu stringere de inima va urez "Ani Noi Fericiti" si mai multa luciditate, in demersurile voastre de luptatori inascuti.
 
                                                 
Memorat
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #47 : Februarie 04, 2015, 20:40:43 »

V-am trimis in mesaje personale plangerea integrala, din cate stiu a fost conceputa de cineva capabil, va rog sa imi spuneti daca in 30 de zile trebuia sa primesc un raspuns, multumesc frumos!
Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #48 : Februarie 04, 2015, 20:48:27 »

DOMNULE ADMINISTRATOR JOSIF GH: VA ROG POSTATI FILMAREA BRUTA NU CENZURATA DE LA I.R.R CA DACA IMI ADUC AMINTE IN PETITIA SEMNATA DE DOMNIA VOASTRA SE REFEREA SI LA ELIMINAREA CENZUREI NU DE ASTA ATI SI LUPTAT IN 89
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #49 : Februarie 10, 2015, 08:35:57 »

Putine comentarii, domnule Dinu. As putea spune ioc. Vicepresedintele domnului Demi a strans mai multe comentarii pe Facebook cu aceasta problema. Verificati la https://www.facebook.com/groups/1549884511894393/1575119182704259/?comment_id=1577269495822561&notif_t=group_comment_reply, sau cititi in continuare.

Sorin Boaca
February 4 at 9:12am • Brasov
"ASOCIATIA REVOLUTIA 21 DECEMBRIE 1989" Cele de mai jos sint propunerile de modificare
a OUG 95/2014 asa cum, le-am formulat noi si le-am prezentat la intrunirea dintre revolutionari si reprezentanti ai guvernului, printe care si Adrian Sanda, unde le-am inmanat si o serie de documente atasate de "Expunerea de motive pentru recunoasterea Brasovului ca oras
determinant la dobandirea libertatii si la instaurarea democratiei in Romania."

PROIECT LEGISLATIV DE MODIFICARE A OUG NR.95/ 2014
Art.1 se modifica si va avea urmatorul continut „ Revolutia Romana din Decembrie 1989, declansata prin revolta populara de la Timisoara, continuata in Municipiul Bucureti si in alte localitati ale Romaniei, unde sa executat foc cu munitie de razboi, in incercarea de reprimare a revoltelor cetatenilor romani, soldate cu morti, raniti, arestati sau persoane lipsite in mod abuziv si nelegal de libertate, a condus la instaurarea democratiei in Romania si constituie un moment crucial in istoria tarii”
Art.3 alin.1 lit.b pct.3 „ Luptator cu Rol Determinant – „atribuit celor care in perioada 14-22 decembrie 1989 au avut un rol determinant la declansarea si victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989, si-au pus viata in pericol in confruntarile cu fortele de represiune, au ocupat si aparat obiectivele de importanta deosebita, care au apartinut regimului totalitar, in localitatile in care, s-a executat foc cu munitie de razboi, si in localitatile in care in urma acestor actiuni si confruntari au rezultat persoane ucise, ranite, ori lipsite in mod abuziv si nelegal de libertate, pana la fuga dictatorului.”
PROIECT LEGISLATIV DE MODIFICARE A
______________________________________
HOTĂRÂRII
pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii
recunoştinţei
În temeiul art.108 din Constituţia României, republicată, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
..................................
4.Art. 1^2 va avea urmatorul cuprins:
(3) „In intelesul art.3 lit.b) pct.3 din Legea nr.341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt determinante localitatile în care au rezultat persoane, ucise, rănite, persoane lipsite in mod abuziv si nelegal de libertate , precum si localitatile in care sa executat foc cu munitie de razboi, pana la fuga dictatorului: Timisoara, Caransebeș, Sibiu, Cugir, Lugoj, Tîrgu-Mureș, Cluj- Napoca, Brasov,București.”

•   
Marian Gherman Trezitiva fratilor din brasov,oug,95 trebuie retrasa,asa cum sa discutat luni la institutul rev.si sa cazut de acord,nu vorbiti prostii
•   
Liviu Bacana Cum Dumnezeu suna modificarile voastre ? Este incredibil : doriti sa intre si Brasovul in aplicarea pt rol determinant ( ceea ce e normal !) .....dar omiteti in propunerea de modificare a oug 95 ....Aradul , Resita etc. aflate in aceeasi situatie !? E logic ? Si inca ceva ce omiteti toti : Revolta declansata la Tm , se transforma in Revolutie tot la Tm in 20.12.1989 !
•   
Liviu Bacana Si nu in 14 ci in 16.12.1989 s-a declansat Revolutia prin Revolta la Tm !
•   
Burada Gheorghe Postati Protocolul cu angajamentul (Huh?) "decidentilor " de acolo privind retragerea OUG sau nu mai bagati oamenii in ceata cu tampenii .
Iliescu are tot interesul sa o retraga (altcineva ...ca el nu mai reprezinta NIMIC ) pentru ca 80% din cei 1264 din decretul lui au probleme cu legea 42.EL INSUSI devine incompatibil cu calitatea de rev.....in plus aparitia lui dupa22......il ingroapa in dosarul Revolutiei ,NEAVAND NIMIC COMUN CU ACEASTA ,ci doar cu mortii nevinovati de DUPA 22 si cu tacerea instaurata de propria domnie !
Asa ca........mai moale cu ABROGAREA ca nu de voi tine !....Fiecare articol modificat ar trebui adus in parlament PRIN VOT la forma initiala !
Greu...spre imposibil !....VORBITI PE CE SUNTETI SIGURI SI NU MAI PROSTITI LUMEA !!
•   
Marian Gherman retragerea lui oug.95,si curatenia pe art.49 din norme ,adica cert.42,brev.97 si cert.pe 341/2004.
•   
Comanita Adrian Nici un cuvint despre faptul ca Revolutia a fost anticomunista ? Dictatura a fost de alta sorginte decat comunista ?
•   
Gh Iosif Smiley))))
•   
Mihai Hai Domnilor, unii in dec 89 erati foarte tineri, acum sunteti romani maturi care ati trait diversiunile care ne-au marcat. Chiar nu remarcati diversiunea introdusa de Sorin Boaca, prin referirea la OUG 95? Cand faci amendamente, inseamna deja ca esti de acord cu crima de OUG 95/2014.
•   
Sorin Boaca DOMNULE ESTI TENDENTIOS, DUPA CUM STI BRASOVUL NU E IN CARTI, VOIT SAU NEVOIT, NOI NU AM FACUT DECIT SA ADUCEM PROBE PRIN CARE SA ARATAM CA BRASOVUL A FOST SI ESTE ORAS MARTIR DETERMINANT ! LUCRU CARE IL RECOMAND SI LA ALTII.
•   
Mihai Hai Sorine, din pacate sunt "mai vechi", stiu sa vad diversiunile ... chiar nu ati inteles ca si schimbarea Secretarilor de Stat care nu au facut nimic, este tot o diversiune, mutati in Externe ... ? Nu exista Brasov, Targoviste, Arad sau Timisoara. Este Revolutia Romana din Decembrie 1989 ca un tot unitar. Dupa 25 de ani vin epigonii sa ne rescrie istoria? Asta este o crima la adresa Poporului Roman.
•   
Lefter Romeo cum explicati ca in hotararea cedo o persoana a castigat despagubiri pentru ca a fost ranita in data de 26 decembrie 1989 in evenimentele revolutiei romane......OG95 ESTE O DIVERSIUNE produsa pentru a da anumite foloase unor oameni care nu merita
•   
Lefter Romeo doar legea 42 a fost cea care conferea titluri iar 341 a fost de preschimbare dar nu de oferire a noi titluri
•   
Viorica Marilena Antemia foarte adevarat.asa este.
•   
Nelu Benta Dle Sorin Boaca, CE MODIFICARI ATI CERUT ? Sa inteleg ca fiecare oras acum se vrea autor de modificare si trecut suplimentar in lege? Ori incep sa ma dilesc ori incep unii sa se visezee si ei la randul lor mai evi ca altii, iar in cazul asta FIECARE PE CONT PROPRIU.
•   
Sorin Virgil Nelule, daca nu ai inteles pana acuma, iti spun eu ca fiecare dintre noi este pe cont propriu. Pe mine m-a imbucurat Dumnezeu cu cativa prieteni adevarati, este drept ca ii am de o viata aproape, care ma sustin. Dar, .... personal ma limitez la lupta cu parchetele si instantele. Restul, ... ma depaseste. Las pe cei in masura sa o faca, sa realizeze marile modificari legislative. Poate le iese.
•   
Nelu Benta De acord cu tine Sorine , am inteles si eu , tarziu e drept, ca multi spun lucruri frumoase doar ca sa se laude apoi ca au adepti care le sustin parerile si apoi se caca pe cei pe care-i incanta cu povesti de popa beat. Dar alta este problema, 14- 19 revolta populara conf HG 1412 , CONFORM ACELEIASI HG Revolutie 20-22 pana la plecarea dictatorului etc. Nu pot crede Sorine ca tu poti sa afirmi ca ss sanda aplica adliteram acel HG dar MAI SEVER. Cine masa ii da dreptul sa aplice un HG altfel de cum este el scris [ mai tolerant sau mai sever ]? De cand un ss de spanac isi permite sa interpreteze si sa aplice MAI SEVER DECAT ESTE L G I F E R A T UN ACT NORMATIV , facand referire la lucruri de care actul normativ in sine nu POMENESTE----orase cu rol determinant. Deci daca vorbim in contextul acestui H G mortii de dupa fuga dictatorului sunt EXCLUSIV IN RASPUNDEREA CELOR SAU CELUI CARE A PRELUAT PUTEREA DUPA PLECAREA , FUGA, PLIMBAREA , DEZERTAREA ETC A DICTATORULUI.
•   
Sorin Virgil Nelule, ceea ce nu a inteles multa lume este ca Sanda este doar un EXECUTANT. Atat si nimic mai mult. Fac pe mine de ras cand aud la radioul lui Alex sau citesc ca Sanda a facut OUG 95. Nici pomeneala fratilor. El a semnat ca primarul. Sa va aduc aminte de inregistrarea de la Brasov cand a afirmat: "Prima data imi asigur spatele sa nu pot fi atacat pe instanta". Si nearestatul de Lugoj, BD era la stanga lui. Am tinere de minte, inca. Mai ales la ceea ce ma doare. De atunci ar fi trebuit sa va puneti intrebari si sa actionati. Acuma, ... este tardiv.
•   
Nelu Benta Sorine , nu este TARDIV NICIODATA, MAI ALES CAND UN LUCRU ESTE FACUT ASA CUM SUSTI DE pontac sau altii si ss sanda il sustine desi SUNTETI MULTI CONSTIENTI CA ESTE ABSURD. Nu-ti fa probleme ca nici nu murim mane nici nu e sanda unicat in materie de legalitate.
•   
Nelu Benta Eu fac pe mine de plans cand toti il vad pe sanda un biet executant al unor ABERATII PE CARE DUPA CUM OBSERV SI LE ASUMA SI LE SUSTINE CA ........un nestiutor bietul. Daca nnu se vrea partasi la o astfel de CACANARIE ,care SIGUR VA FI AMENDATA DE INSTANTE ROMANESTI SAU INTERNATIONALE , te asigur, sa-si dea demisia si sa demaste aceasta macabra mistificare istorica. Dar nu o face ca e OPERA LI SS sanda propusa lui plagiatorul de doi bani pontac.
•   
Lefter Romeo DOMNULE Burada Gheorghe in ultima hotarare de la cedo impotriva statului roman observati ca la timisoara in data de 24 decembrie 2014 a fost ranita o doamna in revolutia romana....deci revolutia romana s-a terminat cand in 22 decembrie cand a fugit ceausescU???
•   
Lefter Romeo daca aceasta ordonanta 95 ramane in aceasta forma inseamna ca ne vindem mortii si nu mai avem nimic uman in noi....apoi vor fi procese la cedo si va plati statul roman foarte mari despagubire
•   
Bancan Cristirm Legile speciale nu pot fii modificate prin OUG-uri !!!!!!! Singura solutie e RESPECTAREA LEGII 341 SI RETRAGEREA DE URGENTA A OUG-ului
•   
Crăciun Constantin D-le Bancan aveţi dreptate,Legile speciale nu se modifică după cum vor unii. Văd că foarte mu lți camarazi deai noștri au început să vină cu propun eri de, modificare a legii 341.Că unii din anumite ju dețe au merite mai mult decît alții, se înșală.Legea Recunoștinței,este bătută- cue,ea este prinsă-n Const ituția Țării și nimic nu o poate atinge,numai că la noi cînd Guv.nu are bani fură din bugetul Revilor. Pentru că noi sîntem dezo rganizați și instituțíile stat ului nu ia nici o măsură,cu m ar fi Avocatul Poporului dar nu mai vob.de alte in stituții ale statului care ar trebui să,se,sesizeze din oficiu, Dece nu se verifică dosarele? cătot vorbesc ei de impostori și se umblă la lege?.
•   
Viorica Marilena Antemia AVETI FOARTE MARE DREPTATE DL CRACIUN CU O LEGE SPECIALA NU TREBUIE SA ,SE JOACE GUVERNANI SI ALESI ACESTEI TARI.SA DENIGREZE SI SA BATJOCOREASCA PE CEI CE LE AU CREAT DRUM LIBER LA PUTER.REVI TREBUIESC STIMATI NU CALCATI IN PICIORELE GUVERNATILOR ,PATATE DE MOCIRLA PUTERI ,SI MIINILE LOR MURDARE DE FURTUL TARI.
•   
Enache Stefan Dl Craciun de cate ori sa modificat legea 341> ati observat ce se spune ---cu modificarile si completarile ulterioare.
•   
Popescu Vasile Adevarul este unul: Imi pare rau sa o spun, dar SLUGARNICII lui Sanda, in special timisorenii, ii fac de rusine pe adevaratii lor eroi, pe cei care intradevar au luptat ptr. o viata mai buna si ptr. a scapa de dictator. Rusine lor!!! Istoria le va innegri numele si slugarnicia!!!
•   
Radu Maria-Ana Ioan Demi de la Brasov sa Vindut si a sabotat toate manifestatiile ,de ce va mai plingeti ...? .....a pus stampila in slugarnicia lui fata de Sanda pe protocol pentru promovarea oug 95 , acum vrea ca Brasovul sa fie bagat in lege ,dar numai Brasovul ,si atunci va meritati soarta ma baeti , pupatil pe Sanda in cur poate va iese un mort inainte de 22 .
Memorat
Răspuns: Comentariile sint bine venite
« Răspunde #50 : Februarie 10, 2015, 12:45:25 »

DIVERSIUNE ORDINARA A DOAMNEI RADU MARIA -ANA!!!! PROTOCOLUL SEMNAT CU SANDA A FOST FACUT DE AS. ALRUE BV! NOI CEI DE LA AS REVOLUTIA 21 DEC. 1989 BV, NU AM FACUT DECIT SA INCERCAM SA INDREPTAM CE AU STRICAT ALTII, NOI NU AM SEMNAT PROTOCOALE CU NIMENI !
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]
Schimbă forumul: