Main Content:

Pagini: 1 ... 9 10 [11]

ASTROLOGIE

Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #150 : Decembrie 28, 2016, 19:07:16 »
Absolut nimic nu ii este favorabil lui Grindeanu...


ciudat


Soarele în careu cu Luna (0°05)
Aspect nefavorabil pentru afaceri, relatii amoroase, intalniri, petreceri, conferinte, calatorii. Pot sa apara probleme care sa se intensifice pe parcurs. Inclina catre dispute violente, polemici, actiuni lipsite de logica. Nu este o perioada prielnica pentru intalniri familiale sau activitati sociale. Copiii pot fi mult mai razvratiti in aceasta perioada.

Mercur în careu cu Luna (0°17)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.

Marte în careu cu Neptun (0°20)
Acest tranzit este caracterizat de manie retinuta,frica inexplicabila,blocaje emotionale iluzorii, intrigi si actiuni secrete si de dificultatea de a controla dorintele subconstiente. Pot exista implicatii sexuale secrete sau comportament sexual anormal, excesele sexuale fiind un adevarat pericol, ca si tendintele autodistructive care au motivatie secreta sau subconstienta. Excesul de alcool sau abuzul de droguri pot fi sursa unor neplaceri. Se pot ivi pericole si din experimentarea oculta sau psihica neinteleapta. Bolile si infectiile greu de diagnosticat care va slabesc sunt o alta sursa potentiala de probleme. Sunteti supus pericolului otravirii, al unei anestezii nereusite, al tratamentului crud sau abuziv in timpul sederii in spital ori in alte institutii. Este posibil sa apara deceptii in afaceri si pe plan profesional. Exista o tentatie de a folosi mijloace necinstite pentru a realiza ambitiile profesionale, politice sau de afaceri. Exista pericolul unor fraude privind asigurarile, taxele, banii in comun, afacerile sub forma de corporatie sau pensia alimentara.

Venus în careu cu Mercur (0°46)
Dificultatile in comunicarea sociala si romantica sunt specifice acestui tranzit. Aveti tendinta de a fi reticent in manifestarea sentimentelor si opiniilor sincere pentru a evita neplaceri.Exista posibilitatea de a deveni hipersenzitiv din punct de vedere emotional la atitudinile celorlalti .Nu este o perioada favorabila apelurilor sociale sau conversatiilor telefonice, relatiilor publice, discutiilor de afaceri, comunicarii cu femei.De asemenea nu este unmoment potrivit pentru a inainta o cerere de avansare sau sa cautati sa obtineti anumite favoruri sociale. Capacitatea intelectuala si disciplina tind sa slabeasca. Favoritismul, placerile sau neplacerile emotionale pot interfera cu deciziile logice si practice. Barfa sau discutia sociala triviala poate interfera cu munca pe care o prestati. Cheltuielile financiare nepotrivite, prostul gust in alegerea hainelor si podoabelor personale insoteste adeseori acest tranzit. Exista o tendinta de exagerare in ceea ce priveste consumul de dulciuri, mese copioase. Acest tranzit indica o perioada mai lunga de dificultati la nivelul comunicarii si in interactiunea sociala.

Soarele în careu cu Pluton (0°54)
Circumstantele tensionante pot blocha manifestarea libera a vointei proprii. Se anunta confruntari dure, transformari radicale greu acceptate, care sa oblige la eliminarea unor concepte dogmatice si reorientare spirituala. Solutia o reprezinta respectarea adevarului fara compromisuri. Acest tranzit este caracterizat si de tendinta fiintei de a se implica in lupte pentru putere. Astfel de intrigi sunt de obicei legate de relatii de afaceri colective sau chestiuni legate de finante comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Comportamentul sexual agresiv si gelozia in relatiile sexuale, lipsa de intelegere fata de copii sau fata de persoana iubita pot genera probleme serioase. In cazuri extreme,va puteti implica in solutii legate de viata si moarte. Sunt posibile pericole ascunse sau actiuni din umbra, pericole psihice prin implicarea in practici oculte sau magice. Rezultatul acestui tranzit este adesea un nou sens al valorilor si o noua directie in viata.

Mercur în careu cu Pluton (1°06)
Acest tranzit este caracterizat de curiozitate exagerata, suspiciune, investigatii secrete, lupte pentru putere, constrangeri mentale si vorbire sarcastica. Dificultatile in luarea deciziilor de afaceri si neplacerile datorate cunoasterii unor informatii secrete sunt adesea asociate acestui tranzit. Experientele telepatice sau psihice neplacute, perturbatoare pot fi o problema. Se pot ivi dificultati legate de finantele in comun, taxe asigurari, pensie alimentara si mosteniri. Aceasta nu este o perioada favorabila semnarii unor contracte sau intelegeri. Dieta personala, imbracamintea si igiena pot avea nevoie de revizuiri sau schimbari. Adesea exista neintelegeri cu privire la sexualitate. Bolile sociale sunt contactate adesea in timpul acestui tranzit. Riscurile profesionale, calatoriile si problemele ecologice pot periclita de asemenea viata si sanatatea Dvs. Calatoriile scurte prin vecinatati periculoase sau locuri unde exista bande si multimi e necesar sa fie ocolite in aceasta perioada. Se face simtita nevoia adoptarii unei noi metodologii in mediul de lucru.Puati fi fortati sa va debarasati de vechile idei si concepte si sa bs schimbati radical viziunile. Preocuparile mentale sunt probleme pe scara larga care afecteaza civilizatia ca intreg. Tranzitul marcheaza un interval de stres si tensiune.

Luna în opoziție cu Saturn (1°52)
Acest tranzit este caracterizat de vitalitate scazuta, digestie lenesa, singuratate si depresie emotionala. In relatiile familiale e posibil sa apara raceala fiind stimulate amintirile subconstiente dureroase. Exista adesea o lipsa de simpatie si intelegere catre sau din partea femeilor si a membrilor familiei. Nu este o perioada favorabila relatiilor cu femei, cu persoane mai in varsta, cu autoritatile sau cu cei puternici. Pot exista dificultati specifice in relatiile cu parintii si femeile in varsta. Adeseori, dificultatile in relatiile familiale in aceasta perioada sunt rezultatul unui conflict intre responsabilitatile profesionale si casnice sau al limitarilor financiare. Adeseori, depresia emotionala si lipsa increderii in sine au un efect paralizant asupra individului. Nu este o perioada favorabila afacerilor, mai ales celor legate de proprietati imobiliare, cladiri, agricultura, hrana, produse si servicii domestice. Relatiile publice si politice nu sunt favorizate. Pot sa apara dificultati in agentiile guvernamentale sau cu oficialitatile publice. Dificultatile asociate acestui tranzit pot fi depasite daca individul cultiva o viziune fericita, optimista si coopereaza intr-un mod rational cu cei la putere si cu autoritatile.
Memorat
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #151 : Decembrie 28, 2016, 19:20:44 »

predictia

va fi un premier ...sacrificat, de sacrificiu... totu;i un  LIDER!

Soare - Simbol Sabian 266
Un purtator de drapel intr-o batalie.

Luna - Simbol Sabian 326
Un mecanic testand o baterie de automobil cu un hidrometru.

Mercur - Simbol Sabian 256
Pescarusi zboara in jurul unei barci, cautand hrana.

Venus - Simbol Sabian 312
Oameni pe o scara imensa, avansand in sus.

Marte - Simbol Sabian 2
Un comediant amuza grupul.

Jupiter - Simbol Sabian 255
Marmota privindu-si umbra de "Ziua Marmotei", arata ca iarna va mai dura.

Saturn - Simbol Sabian 177
Batrane doamne aristocrate band ceaiul de dupa-amiaza intr-o casa bogata.

Uranus - Simbol Sabian 294
O femeie intrand la manastire.

Neptun - Simbol Sabian 294
O femeie intrand la manastire.

Pluton - Simbol Sabian 237
O banda militara marsaluieste zgomotos pe strazile orasului.

NN - Simbol Sabian 212
O sticla sparta si parfum risipit.

Lilith - Simbol Sabian 259
Pelicani, deranjati de poluarea umana, isi muta puii intr-un nou habitat.

Chiron - Simbol Sabian 4
Doi indragostiti hoinarind intr-o plimbare intima.

Ceres - Simbol Sabian 331
O piata publica aglomerata.

Pallas - Simbol Sabian 296
Un spirit al naturii dansand in ceata unei cascade.

Junon - Simbol Sabian 268
Un pod vechi peste un rau frumos, folosit tot timpul.

Vesta - Simbol Sabian 152
O mare cruce alba - dominand peisajul - se inalta singuratica pe culmea unui deal inalt.

Asc - Simbol Sabian 345
Un ofiter instruindu-si oamenii intr-un atac simulat.
Memorat
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #152 : Ianuarie 08, 2017, 20:26:02 »


Prestația unui  actor în Revoluție cam așa suna:

4☆

Imitand personalitati celebre .....Reprezintă  profesia de actor în viața dar și în Revoluție.

 Prea frumos


Și adevărat!

Facandu-ți siesta sa devinI luptător determinant ..și ne miram ca tara a lust-o pe panta greșită!

 

ORIBIL!

 
Soare - Simbol Sabian 338
O fata sunand dintr-un clopot.¿


Luna - Simbol Sabian 223
Un inventator face un experiment de laborator.¿

Mercur - Simbol Sabian 334
Trafic de masini grele pe un istm ingust intre doua statiuni de pe litoral.¿

Venus - Simbol Sabian 339
Cursa incepe: ca sa-si depaseasca rivalii, un jocheu da pinteni calului.☆

Marte - Simbol Sabian 268
Un pod vechi peste un rau frumos, folosit tot timpul.¿

Jupiter - Simbol Sabian 48
O femeie scuturand o geanta veche la o fereastra insorita.¿

Saturn - Simbol Sabian 335
Un bazar la biserica.

Uranus - Simbol Sabian 342
O examinare a initiatilor in sanctuarul unei societati oculte.☆

Neptun - Simbol Sabian 227
O femeie, plina de propriul ei spirit, este tatal propriului ei copil.☆

Pluton - Simbol Sabian 174
Maria si mielul ei alb.¿

NN - Simbol Sabian 269
Un baiat gras tunzand gazonul.¿

Lilith - Simbol Sabian 266
Un purtator de drapel intr-o batalie. Aici este cu ¿ ☆

Chiron - Simbol Sabian 101
Un clown imitand personalitati celebre.¿

Ceres - Simbol Sabian 83
Trei pui de pasare in cuib, sus intr-un copac.¿

Pallas - Simbol Sabian 17
Doua distinse fete batrane, sezand impreuna in tacere.¿

Junon - Simbol Sabian 273
Sufletul omenesc, avid de noi experiente, cauta sa se intrupeze.¿

Vesta - Simbol Sabian 338
O fata sunand dintr-un clopot.¿

Cupido - Simbol Sabian 194
In arsita amiezii, un om isi face siesta.¿


confirmareaCristi Tabardici zdreanta dracului ce esti -tatal meu a fost in aceea seara de22 dec 89 la tvr si tu nu ai stat decat 20 minute dupa care ai spus de fata cu mai multe persoane care se aflau in preajma ta jigodie ce esti citez vorbele tale=eu plec acasa fratilor ca-mi este frica.....=fututi mortii matii iar tatal meu a stat pana dimineata langa sediul tvr si nu a btinut certificat de revolutionar datorita altor zdrente precum-george costin si adrian sanda care au vandut certificate unor nenorociti ca tine pisamas pe voi poate aceea comisie parlamentara care controleaza documentele ridicate de la biroul lui hotul de adrian sanda va face lumina si sa va confiste tot ce a-ti luat voi pe nedrept futuva-n gura de poponar
Memorat
 • Kafka
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 683
 • Vezi Profilul
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #153 : Ianuarie 08, 2017, 23:17:51 »


confirmarea

Cristi Tabardici zdreanta dracului ce esti -tatal meu a fost in aceea seara de22 dec 89 la tvr si tu nu ai stat decat 20 minute dupa care ai spus de fata cu mai multe persoane care se aflau in preajma ta jigodie ce esti citez vorbele tale=eu plec acasa fratilor ca-mi este frica.....=fututi mortii matii iar tatal meu a stat pana dimineata langa sediul tvr si nu a btinut certificat de revolutionar datorita altor zdrente precum-george costin si adrian sanda care au vandut certificate unor nenorociti ca tine pisamas pe voi poate aceea comisie parlamentara care controleaza documentele ridicate de la biroul lui hotul de adrian sanda va face lumina si sa va confiste tot ce a-ti luat voi pe nedrept futuva-n gura de poponar


Si-a schimbat doamna cu astrologia "discursul" sau cineva a avut acces la contul persoanal al dansei? Nu de alta, dar ar fi ingrijorator pentru toti membri forumului...
Memorat

”Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub paşii tăi care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit”
 • Kafka
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 683
 • Vezi Profilul
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #154 : Ianuarie 08, 2017, 23:20:22 »

confirmarea

Cristi Tabardici zdreanta dracului ce esti -tatal meu a fost in aceea seara de22 dec 89 la tvr si tu nu ai stat decat 20 minute dupa care ai spus de fata cu mai multe persoane care se aflau in preajma ta jigodie ce esti citez vorbele tale=eu plec acasa fratilor ca-mi este frica.....=fututi mortii matii iar tatal meu a stat pana dimineata langa sediul tvr si nu a btinut certificat de revolutionar datorita altor zdrente precum-george costin si adrian sanda care au vandut certificate unor nenorociti ca tine pisamas pe voi poate aceea comisie parlamentara care controleaza documentele ridicate de la biroul lui hotul de adrian sanda va face lumina si sa va confiste tot ce a-ti luat voi pe nedrept futuva-n gura de poponar


Si-a schimbat doamna cu astrologia "discursul" sau cineva a avut acces la contul persoanal al dansei? Nu de alta, dar ar fi ingrijorator pentru toti membrii forumului...
Memorat

”Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub paşii tăi care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit”
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #155 : Ianuarie 08, 2017, 23:36:45 »

confirmarea

Cristi Tabardici zdreanta dracului ce esti -tatal meu a fost in aceea seara de22 dec 89 la tvr si tu nu ai stat decat 20 minute dupa care ai spus de fata cu mai multe persoane care se aflau in preajma ta jigodie ce esti citez vorbele tale=eu plec acasa fratilor ca-mi este frica.....=fututi mortii matii iar tatal meu a stat pana dimineata langa sediul tvr si nu a btinut certificat de revolutionar datorita altor zdrente precum-george costin si adrian sanda care au vandut certificate unor nenorociti ca tine pisamas pe voi poate aceea comisie parlamentara care controleaza documentele ridicate de la biroul lui hotul de adrian sanda va face lumina si sa va confiste tot ce a-ti luat voi pe nedrept futuva-n gura de poponar


Si-a schimbat doamna cu astrologia "discursul" sau cineva a avut acces la contul persoanal al dansei? Nu de alta, dar ar fi ingrijorator pentru toti membrii forumului...

Nu cred ca este o schimbare de "discurs". Mai degraba este posibil sa fie un citat, doamna Liliana omitand probabil sa mentioneze acest lucru. Cealalta varianta mentionata de dvs. refuz, pana la proba contrarie, sa o iau in calcul.
Memorat
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #156 : Ianuarie 09, 2017, 08:11:32 »

da este un citat. Dl se adresa unui cunoscut actor , dar si mai cunoscut luptator deteriminant de balamuc.

Dl joaca  teatru tare reusind sa imite celebritati...luptatori...teatru teatru..in care actorii au avut rolurile lor ...gem...fa-te ca lucrezi...numai ca aici... a trecut granita...imposturii devenind  cel mai tare luptator din plapuma...
Memorat
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #157 : Februarie 05, 2017, 06:03:39 »

predictia

va fi un premier ...sacrificat, de sacrificiu... totusi un  LIDER!

Soare - Simbol Sabian 266
Un purtator de drapel intr-o batalie.

Luna - Simbol Sabian 326
Un mecanic testand o baterie de automobil cu un hidrometru.

Mercur - Simbol Sabian 256
Pescarusi zboara in jurul unei barci, cautand hrana.

Venus - Simbol Sabian 312
Oameni pe o scara imensa, avansand in sus.

Marte - Simbol Sabian 2
Un comediant amuza grupul.

Jupiter - Simbol Sabian 255
Marmota privindu-si umbra de "Ziua Marmotei", arata ca iarna va mai dura.

Saturn - Simbol Sabian 177
Batrane doamne aristocrate band ceaiul de dupa-amiaza intr-o casa bogata.

Uranus - Simbol Sabian 294
O femeie intrand la manastire.

Neptun - Simbol Sabian 294
O femeie intrand la manastire.

Pluton - Simbol Sabian 237
O banda militara marsaluieste zgomotos pe strazile orasului.

NN - Simbol Sabian 212
O sticla sparta si parfum risipit.

Lilith - Simbol Sabian 259
Pelicani, deranjati de poluarea umana, isi muta puii intr-un nou habitat.

Chiron - Simbol Sabian 4
Doi indragostiti hoinarind intr-o plimbare intima.

Ceres - Simbol Sabian 331
O piata publica aglomerata.

Pallas - Simbol Sabian 296
Un spirit al naturii dansand in ceata unei cascade.

Junon - Simbol Sabian 268
Un pod vechi peste un rau frumos, folosit tot timpul.

Vesta - Simbol Sabian 152
O mare cruce alba - dominand peisajul - se inalta singuratica pe culmea unui deal inalt.

Asc - Simbol Sabian 345
Un ofiter instruindu-si oamenii intr-un atac simulat.


 amintiti-va,  am prezis...nu stiam...nu credeam si totusi Lilith in mijlocul unei structuri puternice , fragilizeaza toata structura.  pacat.
Memorat
Răspuns: ASTROLOGIE
« Răspunde #158 : Iulie 09, 2018, 16:16:36 »Aici avem  simbolurile natale ale d-lui...ghici
 Să vedem cine ghicește
Soare - Simbol Sabian 342
O examinare a initiatilor in sanctuarul unei societati oculte.

Luna - Simbol Sabian 11
Conducatorul unei natiuni.

Mercur - Simbol Sabian 320
Un mare porumbel alb purtind un mesaj.

Venus - Simbol Sabian 348
Intr-un cort imens, un faimos spiritualist isi conduce spectaculos sedinta.

Marte - Simbol Sabian 319
Un incendiu de padure, inabusit.

Jupiter - Simbol Sabian 68
Grevisti demonstrand in jurul unei fabrici.

Saturn - Simbol Sabian 280
Un albatros hranindu-se din mana unui marinar.

Uranus - Simbol Sabian 10
Un invatator da noi forme simbolice imaginilor traditionale.

Neptun - Simbol Sabian 152
O mare cruce alba - dominand peisajul - se inalta singuratica pe culmea unui deal inalt.

Pluton - Simbol Sabian 108
O gaina scurmand pentru puisorii ei.

NN - Simbol Sabian 34
Vasul de aur de la capatul curcubeului.

Lilith - Simbol Sabian 313
Un barometru.

Chiron - Simbol Sabian 41
O femeie stropind florile.

Ceres - Simbol Sabian 70
Aeroplan coborand in picaj.

Pallas - Simbol Sabian 19
Covorul fermecat din basmele orientale.

Junon - Simbol Sabian 289
Un copil de vreo 5 ani carand o sacosa uriasa, plina cu bunatati.

Vesta - Simbol Sabian 122
O epidemie de oreion.

Cupido - Simbol Sabian 147
Aurora - lumina zorilor pe cerul de la rasarit.

Hades - Simbol Sabian 8
O palarie de dama cu panglici fluturand in vantul de la rasarit.

Zeus - Simbol Sabian 128
Un activist comunist propagandu-si idealurile revolutionare.

Kronos - Simbol Sabian 39
Un pom de craciun impodobit.

Apollon - Simbol Sabian 157
Un harem.

Admetos - Simbol Sabian 9
Un cititor in cristal.

Vulkanus - Simbol Sabian 72
O tanara sclava neagra isi reclama drepturile de la stapana sa.

Poseidon - Simbol Sabian 181
Un fluture desavarsit, conservat pentru eternitate intr-un ac.

Vulcan - Simbol Sabian 334
Trafic de masini grele pe un istm ingust intre doua statiuni de pe litoral.

Selena - Simbol Sabian 251
Lampa iluminarii fizice in templul parasit.

Aceiași persoană la  Revoluție
Soare - Simbol Sabian 307
Un copil iesit dintr-o coaja de ou.

Luna - Simbol Sabian 289
Un copil de vreo 5 ani carand o sacosa uriasa, plina cu bunatati.

Mercur - Simbol Sabian 306
O figura mascata face gesturi rituale intr-o piesa mistica.

Venus - Simbol Sabian 327
Un vas antic din lut, plin cu violete proaspete.

Marte - Simbol Sabian 281
Fazani isi arata culorile stralucitoare pe o proprietate privata.

Jupiter - Simbol Sabian 83
Trei pui de pasare in cuib, sus intr-un copac.

Saturn - Simbol Sabian 283
Un adorator al focului mediteaza asupra realitatilor ultime ale existentei.

Uranus - Simbol Sabian 323
Un urs mare sezand si dandu-si de-a dura toti confratii.

Neptun - Simbol Sabian 217
Scufundatori la adancime.

Pluton - Simbol Sabian 168
Doua fete jucandu-se cu o planseta de spiritism.

NN - Simbol Sabian 356
O Luna Noua anunta ca e timpul ca oamenii sa mearga inainte cu diversele lor proiecte.

Lilith - Simbol Sabian 263
Imigranti intrand intr-o tara noua.

Chiron - Simbol Sabian 73
Un pianist de renume mondial, dand un concert.

Ceres - Simbol Sabian 79
O carte veche, voluminoasa, dezvaluie o intelepciune traditionala.

Pallas - Simbol Sabian 10
Un invatator da noi forme simbolice imaginilor traditionale.

Junon - Simbol Sabian 256
Pescarusi zboara in jurul unei barci, cautand hrana.

Vesta - Simbol Sabian 38
O sanie fara zapada.

Cupido - Simbol Sabian 189
Trei valoroase tablouri vechi intr-o sala speciala a unei galerii de arta.

Hades - Simbol Sabian 38
O sanie fara zapada.

Zeus - Simbol Sabian 153
Doi ingeri pazitori, oferind protectie.

Kronos - Simbol Sabian 60
Un cocos facand parada pe terasa unui vechi castel.

Apollon - Simbol Sabian 176
Un baiat cu o cadelnita slujeste langa preot la altar.

Admetos - Simbol Sabian 26
Un om inzestrat cu mai multe daruri decat poate duce.

Vulkanus - Simbol Sabian 89
Prima mierla a primaverii canta dintr-un varf de copac.

Poseidon - Simbol Sabian 196
Dupa o furtuna, un santier naval are nevoie de reconstructie.

Vulcan - Simbol Sabian 306
O figura mascata face gesturi rituale intr-o piesa mistica.

Selena - Simbol Sabian 169
Un concurs de inot.
Memorat
Pagini: 1 ... 9 10 [11]
Schimbă forumul: