Main Content:

Pagini: [1] 2 3 ... 34

Invazia islamistă

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Invazia islamistă
« : Septembrie 25, 2015, 23:34:44 »

Am creat acest subtopic, pe care l-am numit ”Invazia islamistă”, pentru a concentra aici toate informațiile necesare despre cel mai periculos fenomen abătut asupra Europei, care se află în desfășurare accelerată din această vară a anului 2015, precum și pentru a găsi modalitațile cele mai potrivite, mai eficiente de a-i face față, de a recționa în așa fel încît să reușim să rămînem creștini, în vechile noastre state creștine, liberi și demni, oferind copiilor noștri șansa să ne continue civilizația multimilenară. Totodată, subtopicul sper să servească ideilor de apărare și reacție organizată care au apărut ieri pe subtopicul ”Noi cu cine votăm?”
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #1 : Septembrie 26, 2015, 00:05:07 »

Deci ati creat topicul pe care sa discutam problemele legate de migatia, sau invazia araba aflata in plina desfasurare. E bine, pentru ca e ceva necesar. Va propun o prima documentare, una fosrte facila, urmarind un film documentar - Europe`s Last Stand - Europa, ultima redută - www.youtube.com/watch?t=367&v=HFyI1OUST_Y.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #2 : Septembrie 26, 2015, 00:35:12 »

Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #3 : Septembrie 26, 2015, 10:55:26 »

Mai intai de tot si de toate, trebuie sa constientizati ca instalarea asa-zisilor refugiati in tara noastra va produce o schimbare radicala in relatiile interetnice si interconfesionale. Daca nu am avut pana acum probleme cu musulmanii autohtoni, cu care ne intelegem foarte bine de mult timp, cu noii veniti raporturile vor fi radical diferite. Mai mult, odata instalati, Politia, Jandarmeria si chiar Justitia vor fi obligate sa ne discrimineze, conform conceptului criminal al "corectitudinii politice" al americanilor, SUA, cum stiti prea bine, facand cam ce vor muschii lor in Romania. Va propun sa priviti niste scene filmate in Anglia, ca sa intelegeti ce ne astepta daca vom ceda acum.

POLICE PERSECUTE BRITAIN FIRST BUT PROTECT ISLAMIC EXTREMISTS!
This shocking video shows the extent to which the police try to sabotage Britain First but treat Islamic extremists with tender loving care.
http://videos.britainfirst.org/police-persecute-britain-first-but-protect-islamic-extremists/?fb_ref=79e304a4892543acab8529b6f8c2f9aa-Facebook
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #4 : Septembrie 26, 2015, 11:05:06 »

Ovservati, va rog, ca si englezii isi vor tara inapoi. "Ne vrem tara inapoi" este expresia generata de maladia democratiei actuale - o democratie prost inteleasa, gresit interpretata si rau aplicata - la nivel european. "Ne vrem tara inapoi" este expresia instrainarii europenilor pe propirul lor continent, in propriile lor tari, in propriile lor orase. Si exprima nostalgia dupa vremurile bune, cand se simteau acasa in societatea lor, cu traditiile lor, cu felul propriu de a fi si exista in lume asigurat, in mod firesc, de la sine inteles.
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #5 : Septembrie 26, 2015, 11:23:21 »

Ca as va faceti o idee pe ce ne putetm intemeia actiunea din punct de vedere legal, va mai ofer un scurt articol aparut chiar azi in "Lumea romaneasca". Consider ca miscarea revolutionara are suficiente resurse juridice ca sa facem fata efortului ce urmeaza sa-l facem pentru a sustine si dpdv al Dreptului ceea ce ne propunem.


http://lumearomaneasca.ro/index.php/2015/09/26/consiliului-jai-a-incalcat-tratatul-ue-si-constitutia-romaniei
Sambata, 26 septembrie 2015


Consiliului JAI a incalcat Tratatul UE si Constitutia RomanieiIntr-o democratie, majoritatea decide. Iar intr-un sistem de drept, decizia e luata respectand regulile. Consiliul JAI a decis printr-un vot majoritar ca migrantii trebuie considerati refugiati si ca Germania areprioritate la interpretarea tratatelor europene.
Pentru impunerea cotelor de migranti, Consiliul JAI a invocat articolul 78, alineatul 3, din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, potrivit caruia “in cazul în care unul sau mai multe state membre se află într-o situație de urgență caracterizată de un aflux brusc de resortisanți din țări terțe, Consiliul, la propunerea Comisiei, poate adopta măsuri provizorii, în beneficiul statului sau statelor în cauză”.
Cu toate acestea, discursul public din ultima perioada – inclusiv al ministrului german al Economiei, care vorbeste despre deficitul demografic ce va fi acoperit de “refugiati” – ne demonstreaza ca migrantii vor deveni ulterior imigranti.
Inclusiv in spatiul politic romanesc se vehiculeaza solutii pentru integrarea sociala a celor pe care vom fi obligati sa-i gazduim, asa ca principiul masurilor provizorii enuntate la articolul 78 din Tratatul UE nu se aplica.
In schimb, putem invoca articolul 4, aliniatul 3, din Constitutia Romaniei, care interzice stramutarea sau colonizarea unei populatii straine pe teritoriul statului roman.
In conditiile in care vom primi cateva mii de musulmani – in prima faza -, urmand sa-i gazduim pentru o perioada de timp in centrele destinate refugiatilor ca apoi sa gasim solutii de integrare, nu-i evident pentru orice cititor de buna credinta ca nu vorbim despre nimic “provizoriu” (art. 78 din Tratatul UE), ci despre stramutarea unei populatii pe teritoriul Romaniei (art. 4 din Constitutie)?
Memorat
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #6 : Septembrie 26, 2015, 12:14:58 »

O abordare corecta.Asa trebuie sa faca si Romania.
Prezentăm mai jos poziţiile lui Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse, faţă de ofensiva musulmană. Am putea face o paralela cu situatia din tara noastra…
http://cyd.ro/putin-despre-refugiati-imigrantii-musulmani-sa-traiasca-ca-in-estul-ortodox-daca-nu-sa-plece-la-ei-acasa/
Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.
“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.

“Nu se poate” spuse arabul.
“De ce?” a întrebat Putin.
“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.
“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

ESTE FORMA DE A INFRUNTA PE ACEIA CARE VOR SA-SI IMPUNA OBICEIURILE LOR, IN SPECIAL IN TARILE SUBDEZVOLTATE.


 
În 4 August 2013 liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţării sale cu acest discurs despre tensiunile cu minorităţile etnice: “În Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare minoritate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…

Rusia nu are nevoie de minorităţile musulmane, aceste minorităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.

Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia. Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că minorităţile musulmane nu sunt ruse”.

Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute, titrează Pagina de Folos.
Memorat
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #7 : Septembrie 26, 2015, 12:31:06 »

Toleranţă faţă de emigranţii musulmani?
Este o intrebare care cred ca macină pe mulţi.
Cititi.Pagina de Folos
http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/09/aratam-toleranta-fata-de-emigrantii.html
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #8 : Septembrie 26, 2015, 12:42:06 »

Mitropolitul Tesalonicului.

Europa este lovită de un imens val de imigranți! În majoritate musulmani, aceștia au ales Europa creștină și nu statele musulmane din Asia. Imigraţia necontrolată ameninţă însăşi existenţa Greciei, ţară care se confruntă cu un aflux masiv de imigranţi musulmani, a atras atenţia mitropolitul Antim al Tesalonicului, potrivit pravoslavie.ru.
”Trebuie să ajutăm oamenii care sosesc la noi în ţară, dar nu trebuie să ne pierdem identitatea naţională şi să dispărem ca popor”, a afirmat mitropolitul.
”Am mai spus că îi iubim pe aceşti oameni (imigranţi) şi îi putem ajuta, dar Grecia nu poate să-i integreze. Unii au interpretat greşit spusele mele… Ce ar fi trebuit să spun? Să vină milioane din Asia? Dacă într-adevăr vor veni milioane, aceasta va însemna sfârşitul nostru (ca popor)”, a mai afirmat ierarhul grec.
Mitropolitul Tesalonicului a făcut în continuare referire la măsurile luate de unele state în contextul gravei crize a imigraţiei, întrebându-se în acelaşi timp cum va arăta Grecia în cazul în care va creşte numărul musulmanilor în ţara cu puternică tradiţie creştin-ortodoxă.
”În Germania, după venirea primilor refugiaţi au fost luate o serie de măsuri. Ungaria spune ”nu” imigranţilor. Slovacia şi Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei de asemenea. Acum imigranţii sunt trecuţi de traficanţi din Turcia peste râul Evros. Ce va fi în cazul în care va creşte numărul musulmanilor în regiunile greceşti, unde şi aşa sunt foarte mulţi? Cum va fi atunci Grecia?”, s-a întrebat mitropolitul Antim al Tesalonicului
http://www.apologeticum.ro/2015/09/bisericii-ortodoxe-din-grecia-ii-pasa-de-turma-si-avertizeaza-venirea-islamistilor-poate-duce-la-sfarsitul-nostru-ca-natie/
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4230
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #9 : Septembrie 26, 2015, 13:13:48 »

CRIZA IMIGRANȚILOR A FOST PROVOCATĂ CU SCOPUL DE A STABILI NOUA ORDINE MONDIALĂ
Haosul creat de imigranți în Europa va duce la stabilirea Noii Ordini Mondiale după dictonul Iluminati: „Ordine din haos”
http://ro.blastingnews.com/international/2015/09/criza-imigran-ilor-a-fost-provocata-cu-scopul-de-a-stabili-noua-ordine-mondiala-00550807.html
Conform jurnaliștilor de la The Truth Seeker, criza imigranților din Europa nu este întâmplătoare, ci, susțin ei, a fost atent plănuită și pusă în practică de agenții Noii Ordini Mondiale cu scopul de a distruge națiunile prin amestecarea uriașă între popoare. Criza refugiaților sirieni din Europa duce la haos, la conflicte etnico-ideologice, la violențe și tensiuni și într-un final la schimbarea ordinii mondiale prin stabilirea unei Noi Ordini Mondiale conform dictonului „Ordo ab Chao” („Ordine din haos”), un celebru dicton Iluminati.

În momentul de față, criza imigranților crează probleme geopolitice grave. Dacă în anul 2013 nu mai puțin de 17 țări din Europa și din SUA au fost de acord să accepte refugiați din Siria, dar și din alte țări, până anul acesta foarte multe țări din Europa au primit deja mai mult de două milioane de cereri de azil de la persoane din Siria, Irak și Eritreea, SUA a acceptat recent aproximativ 10.000 de refugiați sirieni, iar Australia intenționează și ea să accepte în jur de 12.000 de astfel de refugiați. Mai mult de atât, patru milioane de sirieni și-au părăsit țara și jumătate din populația de 23 de milioane de locuitori a Siriei a fost forțată să își abandoneze casele și cel mai probabil va veni să invadeze Europa.

Toate aceste milioane de persoane va trebui să lucreze în Europa în contextul în care mii de europeni nu își găsesc nici ei un loc de muncă în economia actuală și astfel populația Europei va ajunge să se elimine treptat și va trece printr-un proces rapid, dar sigur de extincție. Pentru această lovitură de stat din Europa sunt răspunzători agenții Noii Ordini Mondiale care au provocat în mod deliberat toată această criză.

Michael Ledeen, analistul politic american susținător al Noii Ordini Mondiale este de părere că în lume, vechea ordine se schimbă în fiecare zi, în toate domeniile: afaceri, știință, literatură, artă, arhitectură, politică, legislație și este timpul ca și la nivel geopolitic să aibă loc unele schimbări, chiar dacă acestea ar aduce cu sine și numeroase repercusiuni negative.

Agenții Noii Ordini Mondiale au stabilit că Europa trebuie să fie invadată de refugiați din Siria, dar și din alte părți ale lumii pentru a deveni un loc multicultural, iar dacă nu va reuși să se adapteze acestei transformări va dispărea.

Europa este invadată de milioane de imigranți din Orientul Mijlociu pentru că Noua Ordine Mondială plănuiește ca treptat lumea să treacă la iudaism, să îi convertească pe toți oamenii, să supună și să uzurpe ordinea morală și politică deoarece iudeii sunt numiți poporul ales de Dumnezeu și sunt considerați a fi o lumină pentru neamuri și o binecuvântare pentru toate națiunile.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4230
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #10 : Septembrie 26, 2015, 13:18:39 »

Europa creștină va dispărea! Vezi un film documentar cutremurător despre cucerirea islamică a Europei: „Europa, ultima redută”
http://www.napocanews.ro/2015/09/europa-crestina-va-disparea-vezi-un-film-documentar-cutremurator-despre-cucerirea-islamica-a-europei-europa-ultima-reduta.html
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4230
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #11 : Septembrie 26, 2015, 13:29:28 »

LUNI, 15 NOIEMBRIE 2010
Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER

http://enigme-conspiratii.blogspot.ro/2010/11/proiectul-lucid-666-si-guvernul-big_15.html

Memorat

Nihil sine Deo!!
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #12 : Septembrie 26, 2015, 13:38:24 »

Interesant!
Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei
Posted on martie 14, 2014 by searchnewsglobal
https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/03/14/noua-ordine-mondiala-nwo-cipul-666-semnul-fiarei/
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #13 : Septembrie 26, 2015, 16:40:36 »

Ca as va faceti o idee pe ce ne putetm intemeia actiunea din punct de vedere legal, va mai ofer un scurt articol aparut chiar azi in "Lumea romaneasca". Consider ca miscarea revolutionara are suficiente resurse juridice ca sa facem fata efortului ce urmeaza sa-l facem pentru a sustine si dpdv al Dreptului ceea ce ne propunem.


http://lumearomaneasca.ro/index.php/2015/09/26/consiliului-jai-a-incalcat-tratatul-ue-si-constitutia-romaniei
Sambata, 26 septembrie 2015


Consiliului JAI a incalcat Tratatul UE si Constitutia RomanieiIntr-o democratie, majoritatea decide. Iar intr-un sistem de drept, decizia e luata respectand regulile. Consiliul JAI a decis printr-un vot majoritar ca migrantii trebuie considerati refugiati si ca Germania areprioritate la interpretarea tratatelor europene.
Pentru impunerea cotelor de migranti, Consiliul JAI a invocat articolul 78, alineatul 3, din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, potrivit caruia “in cazul în care unul sau mai multe state membre se află într-o situație de urgență caracterizată de un aflux brusc de resortisanți din țări terțe, Consiliul, la propunerea Comisiei, poate adopta măsuri provizorii, în beneficiul statului sau statelor în cauză”.
Cu toate acestea, discursul public din ultima perioada – inclusiv al ministrului german al Economiei, care vorbeste despre deficitul demografic ce va fi acoperit de “refugiati” – ne demonstreaza ca migrantii vor deveni ulterior imigranti.
Inclusiv in spatiul politic romanesc se vehiculeaza solutii pentru integrarea sociala a celor pe care vom fi obligati sa-i gazduim, asa ca principiul masurilor provizorii enuntate la articolul 78 din Tratatul UE nu se aplica.
In schimb, putem invoca articolul 4, aliniatul 3, din Constitutia Romaniei, care interzice stramutarea sau colonizarea unei populatii straine pe teritoriul statului roman.
In conditiile in care vom primi cateva mii de musulmani – in prima faza -, urmand sa-i gazduim pentru o perioada de timp in centrele destinate refugiatilor ca apoi sa gasim solutii de integrare, nu-i evident pentru orice cititor de buna credinta ca nu vorbim despre nimic “provizoriu” (art. 78 din Tratatul UE), ci despre stramutarea unei populatii pe teritoriul Romaniei (art. 4 din Constitutie)?

  CCR face parte din "gaşca vânzătorilor de ţară" ?
iată de ce întreb ( retoric fireşte. au mai dovedit faptul că "DA" !! ):
 Art. 11. - (1) din Legea 47/1992 dispune
"Curtea Constitutională pronuntă decizii, hotărâri si emite avize, după cum urmează:
A. Decizii, în cazurile în care:

b) se pronuntă asupra constitutionalitătii tratatelor sau altor acorduri internationale, înainte de ratificarea acestora de Parlament, la sesizarea unuia dintre presedintii celor două Camere, a unui număr de cel putin 50 de deputati sau de cel putin 25 de senatori
"
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #14 : Septembrie 26, 2015, 17:16:17 »

Biserica Ortodoxa Bulgara anunta ca-i va ajuta pe migrantii care au sosit in tara, dar indeamna autoritatile sa nu mai primeasca altii.

"Noi consideram ca Guvernul nostru ar trebui sa nu mai primeasca, cu niciun chip, alti refugiati in tara noastra.
STOP pt parul carunt! Este descoperirea care lupta cu parul carunt! Cercetatorii italieni au descoperit formula naturala, care reda incredibil de repede parului culoare lui naturala. Totul multumita..

In ceea ce-i priveste pe cei care se afla deja aici, este corect ca noi, ca crestini ortodocsi si ca societate, sa-i ingrijim asa cum putem si atat cat ne permit resursele noastre insuficiente, dar nu si pe altii", a anuntat vineri Sinodul (cel mai inalt organism executiv) al Bisericii intr-un comunicat citat de Novinite.

Aceasta problema este necesar "sa fie solutionata de catre cei care au creat-o; nu este drept ca poporul ortodox bulgar sa plateasca pretul disparitiei noastre ca stat", subliniaza Sinodul.

Criza imigrantilor ajunge si in Bulgaria: 125 de arestari

"Ar trebui sa nu existe nicio indoiala fata de faptul ca Biserica Ortodoxa resimte compasiune si indeamna la solidaritate fata de toti acesti oameni, care se afla deja printre noi si care au nevoie in mod real de ingrijire si sprijin material, dupa puterile noastre.

Bulgaria trimite blindate la frontiera de teama imigrantilor


Biserica exploreaza intotdeauna motivele nefericirii si indeamna la indepartarea lor. Lupta impotriva consecintelor, daca motivele nu sunt indepartate, este dinainte condamnata", apreciaza acesta.

Biserica din Bulgaria sustine ca nu ia decizii pripite

Respingand acuzatii cu privire la o reactie "intarziata" fata de criza migratiei, Sinodul invoca faptul ca "in experienta milenara a Bisericii Ortodoxe nu se iau in vedere decizii pripite in situatii de tranzitie".

In afara de problemele nevoilor materiale ale migrantilor si solidaritatii cu oamenii care vin in tara, afluxul "ridica intrebari despre stabilitatea si existenta statului bulgar, in principiu", apreciaza conducerea Bisericii.

Bulgaria si-a inchis granitele pentru imigrantii ilegali (Video)

Afluxul de migranti ridica "de asemenea intrebarea in ce fel de context spiritual, in ce fel de mediu spiritual va trai poporul bulgar ortodox, daca acest aflux continua pana intr-acolo incat sa modifice echilibrul etnic actual pe teritoriul patriei noastre Bulgaria, pe care Dumnezeu a harazit-o poporului nostru ortodox sa o locuiasca", adauga aceasta.

Sinodul indemana totodata Guvernul de la Sofia sa ceara urgent un "sfarsit al razboaielor" in Orientul Mijloc si Africa de Nord, in dialog cu "toate organizatiile internationale" si sa ridice problema "tolerantei interreligioase" in tari ca Egipt, Siria si Irak.

"Noi consideram ca Guvernul bulgar ar trebui sa-si concentreze resursele de politica externa asupra opririi razboaielor si nu numai asupra solidaritatii, cu consecintele continuarii ei la nesfarsit", apreciaza conducerea bisericii.

Sinodul, prezidat de catre patriarhul Neofit I, este organismul care guverneaza Biserica Ortodoxa Bulgara, intr-o tara cu o populatie majoritar ortodoxa.
http://www.ziare.com/invazie-imigranti/bulgaria/biserica-din-bulgaria-nu-mai-vrea-refugiati-de-teama-ca-o-sa-dispara-statul-1384389
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 34
Schimbă forumul: