Main Content:

Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34

Invazia islamistă

Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #480 : Martie 29, 2019, 09:27:59 »Societatea De Opinii - opinii brasovene
www.facebook.com/dezbaterepublica/photos/pcb.571015550084154/571014993417543/?type=3&theater&ifg=1
13 ore
Anglia sub dictatură și ocupație ?

Anglia regelui Arthur, islamizare, melanj, socialism și arestați politici. De necrezut!

La 20 ianuarie 1265 în Anglia se întrunea primul parlament din lume. Parlament într-un sens foarte apropiat de ceea ce înțelegem prin termenul „parlament„ din zilele noastre. Initiatorul se numește Simon Montfort conte de Leicester. Acesta era alcătuit din câte doi cavaleri din fiecare regiune și câte 2 reprezentanți ai fiecărui oraș sau târg. Din acest punct de vedere putem spune ca Marea Britanie este statul cu cea mai veche democrație „modernă ” din lume. Deci lucrurile ar trebuie sa meargă „unse”, Marea Britanie ar trebui sa fie un model de functionabilitate , un etalon de functionabilitate instituțională și mai ales un garant al drepturilor omului. Ei bine, se observa – din păcate – ca lucrurile nu stau chiar așa...... Sau mai bine zis, lucrurile nu mai stau chiar asa....
Se observa ca, încet, încet, bătrâna Anglie, cu cel mai bătrân sistem parlamentar, un stat cu tradiții bine împământenite, se îndreaptă către o societate desprinsa parca din filme utopice, către mixaj, către melanj, către denigrarea tradițiilor, către o societate a absurdului. Și pentru ca acestea sa nu fie doar vorbe în vânt, va rog sa citiți ceea ce urmează și anume o sinteza facută în urma unei discuții purtate în Manchester UK, între subsemnatul și numitul James Goddord, dizident și activist britanic, initiatorul mișcarii „Yelow Vests”, adică „Vestele Galbene”englezești. Știați ca exista vestele galbene englezești? Nu cred că știați, nu știam nici eu, pentru că este o informație care se încearcă a fi cât mai mult cenzurată.

Înainte de a va povesti despre discuție, vreau sa vă spun ca ceea ce m-a frapat în primul rând, când am ajuns în Manchester este faptul că centrul Manchester-ului, respectiv zona din jurul Primăriei, primăria fiind o superba clădire victoriană, construită în stil neo-gotic în anul 1877, ei bine în jurul acestei clădiri, sunt dispuși în semicerc, încadrând întreg frontispiciul și mica piațetă din față, monoliți de beton-armat de un metru și jumatate lungime, un metru și douazeci înălțime și cam un metru grosime la baza și îngustandu-se spre 50-60 de cm grosime, către vârf. De o parte și alta a semicercului se afla porți electronice de otel cu ramele de grosimea gambei unui bărbat solid și bariere-auto de otel cu baza undeva la doi metrii pătrați și cam la un metru douăzeci înălțime. Dacă m-aș fi aflat în Teheranul anilor 80, în Somalia sau Serbia la începutul anilor 90 as fi înțeles, dar în Manchester-ul secolului 21, respectiv anul 2019 într-o Uniune Europeană democrată și liberă , în Marea Britanie țara cu cel mai vechi parlament și în prezent, pe timp de pace, dați-mi voie să nu înțeleg.......

Mi-am întrebat ghidul de ce sunt alea acolo, răspunsul a fost : „Din cauza atentatelor teroriste făcute de mujahedini, au fost foarte violente!”

James Goddord este un bărbat în vârstă de 29 de ani, printre puținii – dar din ce în ce mai mulți - care au început să aibă curajul să semnaleze opiniei publice despre ceea ce se întâmplă acolo. Personal nu are nimic cu nici o comunitate, nu promovează un discurs de ură, atâta doar că, nu înțelege de ce normalitatea începe sa fie privită ca un asa zis abominabil, nu înțelege de ce un referendum odată finalizat se încearcă ignorarea lui, nu înțelege de ce islamul este privit ca normalitate și prim-ministru lui poarta văl islamic la întâlnirile cu liderii comunității islamice din UK, în schimb creștinismul și valorile tradiționale britanice sunt din ce în ce mai denigrate și luate mai în derizoriu. Nu înțelege de ce comunitatea gay are dreptul să militeze cu steagul curcubeu și să-și afișeze apartenența, pe când el și alți britanici dacă fac apologia valorilor tradiționale, dacă vorbesc în public și-l promovează pe Isus, dacă vorbesc în public și promovează familia tradițională formată din mama femeie și tatăl bărbat, dacă vorbesc în public și promoveză stilul de viata și valorile cu care au crescut, sunt catalogați ca homofobi, rasiști , naziști, sunt etichetați ca indivizi care promovează discursuri de ura. Pur și simplu : de ce? Adică de ce „ceilalți” pot vorbi nestingheriți și „noi” nu? Unde e normalitatea? Unde sunt democrația și firescul aici? Ei bine și nu numai „de ce”, mai mult, a avut curajul sa inițieze și să anime mișcarea „Yellow Vests”, inspirându-se după modelul francez, lucru pe care nu îl ascunde și chiar îl recunoaște.

Pentru a înțelege mai bine ceea ce se întâmplă, haideți sa exemplificări.
Nu de mult în vestul Londrei trei băieți între 16 și 17 ani au fost uciși într-un asa zis accident de mașină, în mașină fiind un musulman pasager și un hindus, acesta fiind șoferul. Bolidul a întrat în plin la o viteza de peste 100 de km la ora în grupul de cinci adolescenți, iar trei au murit pe loc. Din expertiza reiese faptul ca – în ciuda comunicatelor oficiale – nu a fost accident ci a fost un act intenționat. De asemenea în comunicatele oficiale s-a spus ca șoferul ar fi fost beat, realitatea exprimata de Goddord fiind aceea ca acesta doar băuse dar nu era beat! Mai mult, după ce a ucis cei trei băieți, șoferul a luat 13 ani de închisoare, iar după recurs, sentința i s-a redus la 10, unul din motive fiind suferința și traumele familiei sale........ fără cuvinte. Cu alta ocazie, un cetățean britanic a încercat un astfel de atac împotriva unui grup de musulmani, nu a ucis pe nimeni, dar a rănit câțiva musulmani. Aceeași instanta la judecat și i-a dat......... 43 de ani de închisoare. Cam mare diferență nu, având în vedere ca britanicul (actul lui fiind absolut condamnabil), totuși nu a ucis pe nimeni......... Pai și îi dai 43 de ani britanicului care nu a ucis, în condițiile în care emigrantului care a ucis trei copii, îi dai 13 și îi scazi la 10? După finalizarea definitivă a procesului, autoritățile britanice secretizează dosarul pentru 20 de ani. Pai, de ce?
Grupări de câte doi, trei musulmani ataca noaptea trecători singuratici, îi înjunghie și fug, politia dimineața le da drumul pe motiv de...... lipsa de probe, Anglia și în special orașele mari fiind ticsite cu camere de luat vederi. Toate astea în condițiile în care doar în Manchester au murit zeci de oameni în special tineri în urma atentatelor sinucigașe cu bomba. În urma atentatului sinucigaș din anul 2017 de la concertul Arianei Grande au murit 22 de tineri și au fost 119 răniți.
ONG – urile globaliste din Marea Britanie împreuna cu mișcarea de stânga și cu tot felul de alte comunități cu veleități netraditionale, în urma atentatului de la concertul Arianei Grande, au lansat sloganul, parafrazez : este regretabil și foarte trist ca au murit acei tineri, dar sa fim fericiți ca totuși albinele zboară........ Halucinant, nu-i asa? Desprins parca dintr-un film utopic...... Și este plin Manchester cu desene cu o „albina”.
Sunt sute de cazuri de violuri comise de către bande de musulmani împotriva minorelor de naționalitate britanică.
În pofida celor de mai sus, în Marea Britanie se construiesc moschei și se transforma biserici Anglicane în moschei, cu sprijinul autorităților britanice și cu bani din Arabia Saudită, sau se transformă în discoteci. Iar dacă un creștin face apologia creștinismului în public este acuzat de hate-speech, aspect care poate duce și la arestarea lui.
Se vorbește tot mai mult de „crislam” adică un melanj, o amestecatură între islam și creștinism.
Acestea sunt unele din motivele pentru care englezii vor brexit, fiind conștienți ca această globalizare și acest mix de rase între europeni și musulmani este un apanaj al comunității europene, fiind inițiat în Germania prin Angela Merkel. Și ei nu doresc asta. Într-adevăr, a fost la Londra un miting antibrexit la care au participat un milion de oameni, dar totuși sa nu uitam ca a existat un referendum britanic național care a statuat clar ca englezii vor brexit și totuși sunt aproape 70 de milioane.
Toate cele de mai sus fiind amestecate cu o doctrina comunisto-socialista demnă de Lenin și Stalin. Personal am primit de 2 ori în cinci zile, pe stradă, în Manchester manifeste care îndeamnă tineretul britanic și clasa muncitoare, să lupte pentru socialism. Un fel de...... „proletari din toate țările, uniți-vă! „
Asta în statul despre care știam ca este profund capitalist, Anglia fiind cea care a făcut revoluția industriala, în țara în care Winston Churchill a fost premier și în statul unde a trăit Anne Kenney, una din primele luptătoare pentru drepturile femeilor, ”tu„ militezi pentru islam și socialism. Absurd și sinistru....
Ei bine, pentru toate acestea, pentru faptul că avut curajul de a vorbi și de a se ridica împotrivă , activistul James Goddord a fost arestat, are doua procese penale pe motiv de hate speech, a avut interdicție sa pătrundă în Londra și în centrul Manchesterului, alaltăieri fiind ridicat de politie și ținut șapte ore, fără nici un motiv concret. I s-a spus ca a încălcat condițiile autorităților dar acest lucru nu s-a putut proba și a fost eliberat.
Vreau sa înțelegeți ca în cazul în care va fi condamnat își risca viata, întrucât în închisoare poate fi ucis de musulmani pentru că ei fac legile acolo și - din spusele lui și a celor prezenți - poliția închisorii nu prea se bagă . Asa mi-a zis și spusele lui au fost întărite de către cei prezenți. Asa a pățit un alt activist, Tommy Robinson, care a fost bătut crunt în închisoare de către o bandă musulmană . Abia a scăpat cu viață.
Tare îmi amintește asta de România anilor 60........ De Drăghici, de Nicolschi și Țurcanu..... când dizidenți anticomuniști erau băgați la închisoare și "reeducați" de alți deținuți.
L-am întrebat dacă se gândește la azil politic, a zis că ar fi o variantă un stat în care să nu existe toate aceste lucruri, dar nu face asta pentru că nu vrea sa fie considerat un laș și rămâne sa lupte pentru ceea ce crede.

Bogdan Gabriel
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #481 : Martie 29, 2019, 09:57:39 »

Vrem asta si la noi? Fiti atenti pe cine alegeti sa ne reprezinte in Paralmentul European!
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #482 : Martie 29, 2019, 10:07:46 »

Observ cum agenda cetateanului din Romania e neglijata de partidele care au candidati la alegerile din acest an, fiind inlocuita cu perdeaua de fum a luptei dintre ele.

« Ultima modificare: Martie 29, 2019, 10:29:55 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #483 : Aprilie 12, 2019, 11:51:49 »Tristetea Europei tradate - www.youtube.com/watch?v=VCnS_FLsfLs
« Ultima modificare: Aprilie 12, 2019, 13:55:24 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #484 : Aprilie 16, 2019, 09:53:12 »Dupa o multime de distrugeri voluntare de biserici, in Franta a venit ieri randul sediului Arhiepiscopiei Parisului, simbol al credintei crestine apusene, care - ca intr-o reeditare a incedierii turnurilor gemene din New York parca (turunuri gemene avand si Notre Dame de Paris, www.omofon.com/wp-content/uploads/2016/11/catedrala-notre-dame-paris5.jpg) - a luat foc la inceput de seara, sa fie mai contrastanta imaginea, mai apocaliptica si la inceput de saptamana mare pentru catolici, ca semnificatia sa fie mai puternic marcata. Ca si dupa incendiul din 11.11.2001, se poate spune ca lumea nu va mai fi cum a fost pana acum. Si nu in bine, ci dimpotriva. Dumnezeu cu mila.

Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #485 : Aprilie 25, 2019, 11:07:06 »Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #486 : Septembrie 04, 2019, 18:53:20 »

Dan Tanasa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2563691817022397&set=a.147201445338125&type=3&theater
Europa pe care o cunoaștem noi, aceea veche de mii de ani, dispare chiar sub ochii noștri. Actuala elită politică a UE distruge în mod intenționat civilizația europeană.

Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #487 : Noiembrie 02, 2019, 18:48:55 »

Vad cu mahnire ca nimeni nu intreaba candidatii la functia de presedinte al tarii ce pareri au despre problema aducerii a noi si tot mai mari cote de emigranti in Romania care e o chestie impusa de conducerea EU indiferent de cine e la butoanele ei. Trebe sa fim cu totii atenti ca ni se trage cea mai mare pacaleala in campania asta electorala. Nu vedeti ca nimeni nu discuta problemele reale? Ca ne duc cu presu dupa care o sa ne dea branci in cabinele de vot si iar vor fi la comanda noastra inca cinci ani? Aici in Germania s-a ajuns ca daca ai pareri potrivnice aducerii musulmanilor in tara te declara automat nazist! Libertatea de opinie imi spunea un preot a devenit delict in Germania Federala!
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #488 : Noiembrie 02, 2019, 18:55:48 »

German city declares 'Nazi emergency' as extremist views increase
https://www.msn.com/en-gb/news/world/german-city-declares-nazi-emergency-as-extremist-views-increase/ar-AAJJgKb?ocid=spartanntp


© Getty Supporters of the anti-immigrant PEGIDA movement demonstrate in Dresden in 2016

The German city of Dresden has declared a "Nazi emergency" as a result of what it says are threats to minorities.
City councillors passed a resolution warning anti-democratic and extremist views, as well as violence, are becoming an increasing problem in the city.
The policy statement said "anti-democratic, anti-pluralist, misanthropic and right-wing extremist attitudes and actions, including violence in Dresden, are occurring with increasing frequency", according to Deutsche Welle (DW).© Getty The Alternative for Germany (AfD) party has strong support in Dresden

Max Aschenbach, a councillor for Die Partei (The Party), which proposed the resolution, was quoted as saying: "We have a Nazi problem in Dresden and have to do something about it."
Dresden is the base for the anti-migrant group PEGIDA and the far-right is feared to be growing in numbers in the former East German city.
Alternative for Germany, a far-right party, received more than 17% of the vote in city council elections this year.
Last year, a series of far-right rallies took place in nearby Chemnitz after a German citizen was stabbed in a fight with two asylum seekers.
The region has seen a backlash against Germany's immigration policy and an increase in migrant-related crime.
Last month, two people were killed by a man who live-streamed an attempted attack on a synagogue.
The resolution was supported by members of the Left Party, the environmentalist Greens, the centre-left Social Democrats, the pro-business Free Democrats, as well as Die Partei, a satirical group.
Chancellor Angela Merkel's centre-right Christian Democrats voted against the motion.
In pictures: This week’s top images from around the world [The Atlantic]
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #489 : Decembrie 02, 2019, 22:58:00 »

Unde nu este invazie, se vace rozelitism prin teroare.

http://avereabisericii.ro/parohul-si-paisprezece-crestini-si-au-pierdut-viata-duminica-intr-un-atac-din-burkina-faso/?fbclid=IwAR0DJJDlUDVlSF8wwboWBeb1bOMKdfQ785VTqs3MnaxgQy8g4dwWdDp-9gk
Luni, 2 decembrie 2019

Parohul și paisprezece creștini și-au pierdut viața duminică într-un atac din Burkina Faso

Duminică, spre finalul slujbei religioase, un grup de zece teroriști au intrat în biserica din satul Hantoukoura, Burkina Faso, și au deschis focul asupra comunității, conform AFP.În atac și-au pierdut vuața 14 persoane, înclusiv mai mulți copii. Parohul comunității a fost printre primii uciși.

Satul Hantoukoura se află în apropierea frontierei cu Nigerul, în provincia Komondjarie. Conform guvernatorului regiunii Fada N’Gourma, atacul a fost atribuit unor grupări jihadiste, aceste atacuri înmulțindu-se în ultimul an.

În comunicat, guvernatorul a precizat că forțele de apărare și de securitate au fost desfășurate pentru protecție și ajutorul persoanelor rănite.

Deși violența s-a răspândit în întreaga țară, „epicentrul” violenței se află în nordul Sahelului, o regiune care mărginește statele Mali și Nigeria. Burkina Faso sau Burkina, este o țară localizată în Africa de Vest, vecină cu Mali la nord, Niger la est, Benin la sud-est, Togo și Ghana la sud și Coasta de Fildeș la sud-vest. Populația Burkinei este de 14 milioane de oameni, dintre aceștia 50% sunt musulmani, 40% urmând credințe locale și 10% creştini.

Organizația Open Doors U.K. a raportat că peste 200 de biserici s-au închis în nordul Burkinei Faso pentru a evita atacurile.

Daniel Sawadogo, paroh într-una dintre locașurile închise, a declarat pentru pentru Open Doors: „Am lăsat tot ceea ce am lucrat. Copiii noștri au fost scoși din școală. Unii dintre oamenii noștri au fost uciși fără provocare”.

Potrivit Human Rights Watch, grupările islamiste armate au legătură cu Al-Qaida, Maghrebul islamic și statul islamic din Sahara Mare. Acțiunile acestora s-au intensificat începând cu 2016.
« Ultima modificare: Decembrie 08, 2019, 20:13:12 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #490 : Decembrie 08, 2019, 20:46:06 »

Asa sunt masacratii crestinii in Africa. Dumnezeu usa-i ierte - si pe ei, martirii si pe noi, nepasatorii.
Vedeti inregistrarea de pe Facebook de la adresa
www.facebook.com/portalulrevolutieiromane/?modal=admin_todo_tour.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #491 : Decembrie 12, 2019, 12:53:49 »

Este o scena înspăimîntătoare! Iar Europa, așa-zis creștină, nu numai că nu intervine în apărarea victimelor creștine, ci păstrează și tăcerea criminală care le permite musulmanilor să continue genocidul anticreștin. Și mai mult, nouă (României) ni se bagă pe gît din ce în ce mai mulți invadatori, sub mască de refugiați, fără ca noi să fim întrebați dacă sîntem de acord, sau dimpotrivă.UNHCR a evacuat 72 de refugiați din Libia către Româna 2019-12-11 21:44:11
https://www.agerpres.ro/romania-in-lume/2019/12/11/unhcr-a-evacuat-72-de-refugiati-din-libia-catre-romania--418588?fbclid=IwAR0xaCIQFwSyT1FEcYU0GyTZlMAMgndle0AeFvZ4Y-C84qVV81A3qGjST10

Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) a anunţat miercuri evacuarea a 72 de refugiaţi dinspre Libia către România, informează agenţia Xinhua.

''În ultimele zile, 72 de refugiaţi din Eritreea, Somalia şi Siria au fost evacuaţi din Libia către Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă din România'', a precizat UNHCR pe Twitter, adăugând că se aşteaptă relocarea acestora în Norvegia până la finele anului.

Odată cu anarhia ce a urmat înlăturării de la putere a fostului dictator Muammar Gaddafi, în anul 2011, Libia a devenit placa turnantă a migraţiei ilegale africane înspre Europa. Conform estimărilor UNHCR, în prezent circa 4.500 de migranţi sunt reţinuţi în centre de detenţie în această ţară.

Potrivit website-ului UNHCR, Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă din România, aflat la Timişoara, este destinat persoanelor aflate în nevoie urgentă de protecţie internaţională. Centrul funcţionează în baza Acordului Tri-Partit semnat pe 8 mai 2008 şi ratificat de Parlamentul român la 24 noiembrie 2008. Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă, care este primul de acest gen din Europa, oferă azil, pe o perioadă temporară de 6 luni, refugiaţilor aflaţi în nevoie urgentă de evacuare din prima ţară de azil, din cauza unor condiţii care le pun viaţa în pericol, urmând a fi relocaţi în tări terţe.AGERPRES/(AS - editor: Sorin Popescu, editor online: Adrian Dădârlat)
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #492 : Februarie 16, 2020, 01:25:10 »

Am gast si in romana un articol cu tarasenia asta.
https://www.activenews.ro/externe/Italia-Matteo-Salvini-va-fi-judecat-pentru-sechestrare-de-migranti.-Fostul-vicepremier-spune-ca-nu-se-teme-Am-actionat-in-interesul-tarii-mele.-Am-aparat-granitele-160069?fbclid=IwAR0dRiUeDN1wJrnDQY-d2mZOKS6TqAbiDAS4VqjzZS0L4JZ8yiCPEwVGfQ8


Italia: Matteo Salvini va fi judecat pentru sechestrare de migranți. Fostul vicepremier spune că nu se teme: Am acționat în interesul țării mele. Am apărat granițele!Fostul vicepremier italian Matteo Salvini va ajunge în fața justiției pentru că a refuzat să permită intrarea migranților în țară. Liderul formațiunii Liga spune că nu se teme de proces, susținând că nu a făcut decât să apere granițele țării sale. Dacă va fi găsit vinovat, Salvini riscă 15 ani de închisoare.
 
Senatul de la Roma i-a ridicat miercuri imunitatea lui Matteo Salvini, care va fi judecat pentru că nu a permis debarcarea migranților de pe o navă pe vremea când era ministru de interne, potrivit presei italiene.

Un tribunal din Catania l-a pus sub acuzare pe Salvini pentru „abuz de putere și sechestrare de persoane”, întrucât a blocat anul trecut timp de mai multe zile 116 migranți aflați la bordul unei nave a gărzii de coastă italiene, așteptând un acord cu alte state UE care să preia acest grup de migranți înainte de a permite debarcarea lor în Italia.
 
„Nu voi merge în acea sală de tribunal pentru a mă apăra, voi merge să revendic cu mândrie ceea ce am făcut'”, a spus Salvini miercuri în timpul dezbaterii în Senat, reafirmând că „datoria” sa ca ministru de interne era să apere granițele Italiei.

„Adversarii trebuie învinși la urne, nu în tribunale. Spre deosebire de alții, eu nu fug, a mai spus fostul vicepremier. „Îmi pare rău că cineva de stânga încă încearcă în Italia și în lume să elimine adversarii politici. Suntem diferiți din punct de vedere antropologic și cultural. Hotărârea care contează este aceea a oamenilor”, a mai spus Salvini.

După ce s-a remarcat prin măsurile împotriva migrației ilegale și a intrat în conflict cu Bruxelles-ul pe această temă și pe chestiuni economice, Salvini a rămas un politician foarte popular în Italia și aspiră să revină la putere. Dar această inculpare și o posibilă condamnare i-ar putea compromite parcursul politic.

Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #493 : Martie 06, 2020, 07:25:26 »

Mihaela Baciu - miercuri, 5 martie 2020
www.facebook.com/photo.php?fbid=1385791318292728&set=a.175713759300496&type=3&theater&ifg=1

Cate ceva, la repezeala si pe scurt, despre ONG-uri "independente" [politic si religios, precizeaza unele dintre ele], pline de "voluntari", care ajuta, chipurile din motive strict umanitare, migratia ILEGALA [in masa, din zone extra-europene, de preferinta musulmane], care se plang acum in insulele grecesti ca sunt atacate de "fascisti" (1)
Cautand informatii despre ONG-uri care activeaza in Marea Mediterana si marea Egee, putem afla ca multe isi au sediile / baza in...Germania. De ex., Mare Liberum ["We are a Berlin based non-profit-association founded in 2018 by a transnational collective of activists." (2)] si Sea-Watch ["is a German non-governmental organisation that rescues refugees in the Mediterranean" (3)].
Legatura unor asemenea "independenti" cu Stanga politica ["Verzii" in primul rand] si finantatori globalisti [ca de ex. nelipsitul din asemenea activitati, George Soros] nu ar trebui sa mire pe nimeni (4) si (5)

(1) / https://www.infomigrants.net/…/attaques-fascistes-a-lesbos-…
(2) / https://mare-liberum.org/en/about-us
(3) / https://en.wikipedia.org/wiki/Sea-Watch
(4) /
https://www.einprozent.de/…/investigativ-die-schlepper…/2073
(5) / https://geopolitics.co/…/german-afd-files-charges-vs-seven…/


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6029
 • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #494 : Mai 04, 2020, 15:35:08 »

Memorat
Pagini: 1 ... 31 32 [33] 34
Schimbă forumul: