Main Content:

Pagini: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 51

Demiterea lui Klaus Werner Johannis

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #390 : August 22, 2017, 00:07:38 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #391 : August 24, 2017, 09:38:04 »

Președintele României e și sluga falsificatorilor istoriei și al creatorilor comunismului.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #392 : August 24, 2017, 10:01:01 »Ministrul Secretar de Stat (interimar) al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptărorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, domnul Octav Bjoza, care este și Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, sper să-i dea cuvenita replică vremelnicului președinte al țării, cu atît mai mult cu cît nu e vorba de revoluționari, pe care îi urăște și-i disprețuiește, ci de cei pe care îi reprezintă și-i admiră.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #393 : August 24, 2017, 10:06:35 »

Active News, 23 august 2017, https:/www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Iohannis-vrea-ca-autoritatile-sa-nu-i-mai-onoreze-pe-luptatorii-din-rezistenta-anticomunista-care-%E2%80%9Es-au-indepartat-de-valorile-democratice-.-Document-INST-Componenta-majora-a-miscarii-de-rezistenta-anticomuniste-din-Romania-a-fost-legionara-145563

Președintele Iohannis vrea ca autoritățile să nu-i mai onoreze pe luptătorii din rezistența anticomunistă care „s-au îndepărtat de valorile democratice”. Document INST: Componenta majoră a mișcării de rezistență anticomuniste din România a fost legionarăPreședintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului și Comunismului, în care le cere  autorităților locale și centrale să dea dovadă de „claritate morală” în onorarea celor ce au făcut parte din rezistența anticomunistă sau antifascistă.

„Orice tip de rezistență sau opoziție care s-a îndepărtat însă de valorile democratice și care a îmbrățișat ideologii extreme, care a negat supremația condiției umane și a instituțiilor libertății democratice, luptând împotriva unui totalitarism sub o altă formă de totalitarism și extremism, nu poate fi valorizată. Recunoașterea și omagierea doar a acelor modele care au luptat împotriva totalitarismului de pe poziții democratice reprezintă și un semnal pe care îl transmitem tinerei generații: doar conștientizând ce a fost drept și ce a fost greșit în trecutul recent vom putea construi un viitor prosper pentru țară. Tocmai de aceea este important ca autoritățile centrale și locale să dea dovadă, în numele crezului democratic, de claritate morală în eforturile lor de onorare a celor care au făcut parte din rezistența antifascistă sau anticomunistă”, spune șeful statului în mesaj.

Declarația președintelui vine în contextul discuțiilor legate de onorarea publică a unor personalități condamnate de regimul comunist pentru pozițiile lor anti-comuniste, dar care în același timp au fost acuzate de către Institutul „Elie Wiesel” că au fost legionari sau simpatizanți ai acestora. De alfel, multe personalități care s-au opus comunismului au fost condamnate pentru „activități anti democratice și de schimbare a orânduirii socialiste”.

Dacă sugestia președintelui Iohannis ar fi pusă în practică, majoritatea luptătorilor din rezistența anti-comunistă nu ar putea fi onorați, deoarece, într-un document al Institutului Național pentru Studiul Totalitarismului, organizație de sub egida Academiei Române, se afirmă fără echivoc: „Componenta majoră a mișcării naționale de rezistență anticomuniste din România a fost legionară, realitate ilustrată de procentul major al deținuților politici din perioada 1945-1964, apreciat la 75%”.
 
Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici și Deportați (AFDFD), declara într-un interviu din 2014, că nu a fost și nu este legionar, dar că toți cei care au luptat împotriva comunismului au împărtășit aceeași soartă.

„De 25 de ani încoace, noi, foștii supraviețuitori ai temnițelor, lagărelor și deportărilor, ne adunăm, o dată pe an, în diferite locuri din țară. Scopul este acela de a ne pomeni și comemora, prin slujbe religioase, morții. Iar acolo, ne strângem reprezentanți ai tuturor culorilor politice, din România.

O să precizez aici doar cele mai importante astfel de locuri: de „Înălțare”, ne întâlnim, întotdeauna, la „Memorialul Sighet”; prima duminică după Sf. Ilie, ne întâlnim la Mănăstirea „Constantin Brâncoveanu”, de la Sâmbăta de Sus - Făgăraș; pe 14 septembrie, întotdeauna, ne întâlnim la mausoleul ridicat de noi, pe Râpa Robilor, de la Aiud; la sfârșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie, ne întâlnim la simpozionul de răsunet internațional, intitulat „Experimentul Pitești”, de la Pitești.

Subliniez - ne întâlnim aici, oameni de toate culorile politice. Nu putem face, în stânga, o slujbă pentru țărăniști, liberali sau oameni fără culoare politică, și dincolo, o alta, pentru legionari. Toate astea se fac în comun, pentru că în comun am stat și noi în temnițele comuniste. În comun am fost flămânziți, bătuți, umiliți”.


Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: Anunturi
« Răspunde #394 : August 24, 2017, 11:25:43 »


ANUNT
DOMNUL DRAGNEA PROPUNE IN CALITATE DE SECRETAR DE STAT PENTRU REVOLUTIONARII PE DOMNUL TONI POPESCU
[/size][/color]
Memorat
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #395 : August 24, 2017, 16:08:09 »

unde   este unul    PROSTIA   ...creste [..redus rebus ND ..fara   pomana miloaga 
adica fara indemnizatie ]
unde este inca unul    PROSTIA   ...sporeste  [nval nm sisescu     s au redus rebus ]in   rest      Kakat   redus rebus          nval  nm sisescu  Kakat   
TOT UNA ESTE   !!!!
Memorat
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #396 : August 24, 2017, 16:32:42 »

NU are  cum     dl asta    din ce spune  lucian radulescu 
redus rebus    43 ND   ....NM SISESCU  nval   s au redus 
rebus     persoana  asta   este   Basista   si Preluat de Johannis   
si daca nici pe ce i trei     take iankesi cadar nu  i   credeti   atunci inseamna ca nu santeti   psd  isti de a lui dl DRAGNEA    [CONDAMNAT DEFINITIV  SI URMEAZA alta condamnare ..si daca  se schimba legile justitiei     poate  poate scapa   
inautru   adica la puswcarie  la puscarie   .}...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #397 : August 25, 2017, 15:42:10 »

După Iohannis dacă ai fost legionar în tinerețe și mai apoi ai murit ca un erou în munți luptând împotriva ocupantului nu ai dreptul să fi comemorat. Până și ultimii criminali și hoți au dreptul la reabilitare eroii noștri anti-comuniști NU AU ACEST DREPT
http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1114884&title=dupa-iohannis-daca-ai-fost-legionar-in-tinerete-si-mai-apoi-ai-murit-ca-un-erou-in-munti-luptand-impotriva-ocupantului-nu-ai-dreptul-sa-fi-comemorat-pana-si-ultimii-criminali-si-hoti-au-dreptul-la-reabilitare-eroii-nostri-anti-comunisti-nu-au-acest-dreptIohannis și "noua valorizare a Rezistenței din Munți" în linie cu Institutul Elie Wiesel care a preluat deciziile Tribunalelor Bolșevice valorificate de Florian:

Iohanis:

"Orice tip de rezistență sau opoziție care s-a îndepărtat însă de valorile democratice și care a îmbrățișat ideologii extreme, care a negat supremația condiției umane și a instituțiilor libertății democratice, luptând împotriva unui totalitarism sub o altă formă de totalitarism şi extremism, nu poate fi valorizată.

Recunoașterea și omagierea doar a acelor modele care au luptat împotriva totalitarismului de pe poziții democratice reprezintă și un semnal pe care îl transmitem tinerei generații: doar conștientizând ce a fost drept și ce a fost greșit în trecutul recent vom putea construi un viitor prosper pentru țară.

Tocmai de aceea, este important ca autoritățile centrale și locale să dea dovadă, în numele crezului democratic, de claritate morală în eforturile lor de onorare a celor care au făcut parte din rezistența antifascistă sau anticomunistă."


Nota Redacției

Cum se rescrie Istoria de către progresismul internaționalist: După Iohannis ar fi existat 2 tipuri de rezistență în munți: "una democratică" și "una nedemocratică" care "s-a îndepărtat de valorile democratice". Se înțelege chiar că bolșevicii au fost îndreptățiți să o lichideze pe cea de-a doua.


Din cele spuse de Iohannis înțelegem că în România anilor '50 ar fi avut loc 2 tipuri de rezistență: "una democratică" și "una nedemocratică care s-a îndepărtat de valorile democratice".

Legat de "rezistența nedemocratică din munți a românilor" se subînțelege din cele spuse de progresistul Iohannis că bolșevicii internaționaliști ai ocupantului sovietic au făcut foarte bine că au lichidat-o pentru că ei o fi fost mult mai apropiați de "valorile democratice".

Cum statisticile ne arată că 75% dintre luptătorii anti-comuniști din munți au fost FOȘTI LEGIONARI, puteți trageți singuri concluzia celor spuse de Iohannis, cum că în general ROMÂNII au purtat în munți, împotriva ocupantul bolșevic care le-a ocupat țara, o Rezistență NEDEMOCRATICĂ care NU LE FACE CINSTE

Iată așadar, cum progresismul internaționalist rescrie istoria noastră națională...exact ca pe vremea lui Roler în anii '50

În realitate, Nu există mărturii istorice care să indice o rezistență în munți a românilor separată pe ideologii : militari, legionari, țărăniști, oameni fără o afiliere politică, țărani, avocați, femei, elevi, studenți, chiar preoți, au luptat împreună împotriva ocupantul bolșevic.

Izvoarele și mărturiile istorice, ne arată însă fără dubiu, că indiferent ce orientare politică au avut anterior cei care au luptat cu arma în mână împotriva ocupantului bolșevic ei au luptat împreună în munți pentru libertatea și independența țării noastre și împotriva boșevizării ei. Nu există nici un exemplu de separare ideologică a acestei lupte de rezistență împotriva ocupantului bolșevic, alta decât lupta împotriva bolșevismului și eliberarea țării noastre de sub jugul bolșevic adus de sovietici.

Oricine a fost legionar sau comunist e vinovat APRIORI și VEȘNIC și NU MERITĂ AMINTIT NICIODATĂ INDIFERENT CE FAPTĂ BUNĂ A FĂCUT din cauză că la un moment dat a aderat la acele ideologii ? Cam asta ne spune Iohannis.

Ca să fie clar de la bun început: oricine se face vinovat de crime, de fapte reprobabile, de orice tip de infracțiuni trebuie judecat și tras la răspundere. Noi nu luăm apărarea nimănui care se face vinovat de astfel de fapte. Dimpotrivă le criticăm aspru.

Ca să fie clar de la bun început: o ideologie nu trebuie identificată cu oamenii care au aderat din diverse motive într-un anumit moment al vieții lor la acea ideologie. Desigur criminalii sunt criminali, infractorii sunt infractori, iar cei care au creat și propagat diverse ideologii sunt direct responsabili.

Dar a arunca anatema VEȘNICĂ pe cei peste 1 milion de legionari și pe cele peste 4 milioane de membri ai Partidului Comunist Român nu este doar o aberație ci este o REA INTENȚIE

Fiecare trebuie judecat individual după faptele sale, iar marea majoritate a celor peste 5 milioane de oameni de mai sus NU A FĂCUT nici o faptă penală. Nici măcar membri partidului nazist din Germania nu au fost condamnați ÎN BLOC ci s-au făcut procese pe măsura faptelor fiecăruia.

Mai mult, dintre cei vinovați (un procent infim din cei peste 5 milioane de oameni amintiți mai sus), oricine s-a făcut vinovat de ceva, mai puțin cei condamnați pe viață pentru crime sau alte infracțiuni similare sau asociate cu ele, are dreptul să fie reabilitat după ispășirea pedepsei.

Iar o faptă bună e o faptă bună. A nu comemora un erou care a murit pe front sau luptând în munți împotriva ocupantului bolșevic pentru libertatea patriei sale pe motiv că în tinerețe a fost legionar, e de noaptea minții...

Până și ultimii criminali și hoți au dreptul la reabilitare, eroii noștri anti-comuniști NU AU ACEST DREPT. cam asta ne spune progresistul Iohannis.

Ca să nu mai vorbim de principiul fals al "vinovăției perpetue" ...aplicat global unor milioanelor de oameni dintre care cei mai mulți, în uriaşa lor majoritate, nu au fost condamnați penal niciodată.

Anatema veșnică aplicată asupra acestor milioane de oameni ...E O MIZERIE A PROGRESISMULUI INTERNAȚIONALIST care nu e altceva decat un marxism de tip nou.

Un mort căzut pentru patrie, care a plecat voluntar să lupte pentru patrie, e un erou, indiferent din ce partid a făcut parte în tinerețea lui.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #398 : August 25, 2017, 15:43:33 »

Suplimentez cu un araticol care a fost publicat cu o zi mai înainte.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #399 : August 25, 2017, 15:49:41 »

ȘTIREA - Mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului şi Comunismului
(adică alaltăieri, miercuri 23 august 2017)Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 23 august a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului şi Comunismului.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Ne amintim astăzi de victimele pe care regimurile totalitare le-au produs în România și în Europa secolului XX. Semnarea, la 23 august 1939, a Pactului Ribbentrop-Molotov a însemnat consacrarea faptului că fascismul, nazismul și comunismul nu sunt altceva decât forme de manifestare ale acelorași expresii antidemocratice, de ură și intoleranță. În acele vremuri de cumpănă, au existat oameni care, cu prețul vieții ori al unor experiențe traumatizante și umilitoare, au luptat pentru libertate și apărarea demnității umane și s-au opus fascismului și comunismului, în toate formele lor. Cu recunoștință și admirație pentru eroismul victimelor, exprimăm întreaga noastră considerație și compasiune, încurajând totodată datoria de a le cinsti memoria și amintirea.

Orice tip de rezistență sau opoziție care s-a îndepărtat însă de valorile democratice și care a îmbrățișat ideologii extreme, care a negat supremația condiției umane și a instituțiilor libertății democratice, luptând împotriva unui totalitarism sub o altă formă de totalitarism şi extremism, nu poate fi valorizată. Recunoașterea și omagierea doar a acelor modele care au luptat împotriva totalitarismului de pe poziții democratice reprezintă și un semnal pe care îl transmitem tinerei generații: doar conștientizând ce a fost drept și ce a fost greșit în trecutul recent vom putea construi un viitor prosper pentru țară. Tocmai de aceea, este important ca autoritățile centrale și locale să dea dovadă, în numele crezului democratic, de claritate morală în eforturile lor de onorare a celor care au făcut parte din rezistența antifascistă sau anticomunistă.

Pactul Ribbentrop-Molotov a fost un act odios al istoriei îndreptat inclusiv împotriva Marii Uniri și a dezideratului de pace și libertate al societății românești. Pentru condamnarea sa fermă și neechivocă, Centenarul României trebuie să ne găsească consecvenți în lupta pentru apărarea democrației, a statului de drept și a libertăților individuale. Să nu uităm că mai bine de jumătate din cei o sută de ani care se împlinesc de la realizarea idealului național i-am trăit sub dictaturi, iar mare parte dintre personalitățile care au contribuit la Marea Unire au fost persecutate de regimurile totalitare.

De aceea, astăzi, eforturile noastre trebuie să se îndrepte către sancționarea și condamnarea tuturor acțiunilor care ar putea afecta drumul României pe traiectoria democratică inițiată în Decembrie 1989 și consolidată odată cu aderarea la NATO și la Uniunea Europeană. În actualul context european și global, marcat de numeroase provocări și incertitudini, apărarea și consolidarea statului de drept, a democrației și libertății împotriva oricăror inamici ostili societății deschise reprezintă o prioritate a prezentului.”
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #400 : August 25, 2017, 15:51:46 »Puteți verifica ce au scris sașii cu manuțele lor, că succesorul de drept al tuturor organizaților naziste din Romania, desfințate prin constrîngere în urma Convenției de Armistițiu, este F.D.G.R., iar șeful lor actual are o problemă cu cine să fie sau nu considerat erou. Dar români ticăloșiți, care să-l voteze și să-l mai și aplaude se găsesc. Uni dintre ei se pretind chiar revoluționari și consideră că au adus beneficii patriei, ba mai și încasează indemnizații de la stat, deși apucăturile lor sînt de trădători!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #401 : August 26, 2017, 22:39:54 »

Spre deosebire de slugoiul de la București, ”bulgăroiul cu ceafa groasă” e mult mai demn!
https://www.activenews.ro/externe/Borisov-ii-cere-lui-Macron-sa-%E2%80%9Ecoboare-tonul-in-privinta-Poloniei-si-Ungariei-145616


În timp ce la București s-a adoptat poziția ghiocelului, premierul Bulgariei îi cere lui Macron să „coboare tonul" în privința Poloniei și UngarieiPremierul bulgar Boiko Borisov a declarat, în marja unei întâlniri cu președintele francez Emmanuel Macron, că este de părere că statele member UE pot ajunge, până la sfârșitul anului, la un compromis privind o nouă directivă pentru muncitorii detașați, dar i-a sugerat liderului de la Elysee să își revizuiască tonul adoptat față de Polonia și Ungaria, relatează Reuters.

De altfel, el a cerut tuturor Guvernelor UE să coboare tonul confruntării cu Polonia și Ungaria. „Polonia și Ungaria nu sunt numai prietenii noștri, sunt și parte a Uniunii Europene. Le face rău țărilor UE să intre în confruntare directă”, a insistat Borisov.

Premierul polonez Beata Szydlo l-a acuzat vineri pe liderul de la Elysee, Emmanuel Macron, de aroganță și lipsă de experiență, în replică la declarațiile sale privind izolarea Varșoviei.

Anterior, într-o conferință de presă comună cu miniștrii de Externe român și turc, șeful diplomației poloneze  a declarat că Varșovia nu se confruntă cu izolare internațională și l-a acuzat pe președintele francez Emmanuel Macron că nu reușește să urmărească evoluțiile din Europa Centrală.

Declarațiile au venit după ce Emmanuel Macron a criticat vineri, în mod vehement, refuzul polonez de a înăspri directiva cu privire la munca detașată, pe care a catalogat-o drept „o nouă eroare” a Varșoviei care, în opinia președintelui francez, se plasează „la marginea” Europei în „numeroase subiecte”.

Liderul de la Elysee a apreciat că polonezii merită mai mult decât un Guvern care trădează valorile europene.

Premierul polonez Beata Szydlo a declarat joi că Varșovia refuză „până la capăt” o reformă a directivei, pentru că aceasa nu ar fi „în interesul muncitorilor polonezi”.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #402 : Septembrie 26, 2017, 21:35:45 »

Coloana a cincea antiromaneasca lucreaza in trei schimburi!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #403 : Septembrie 26, 2017, 21:37:06 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5976
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #404 : Septembrie 30, 2017, 23:23:03 »

A revenit pe forum domnul Remus. Abia acum mi-am amintit că am primit de la el dovada că cel care strigă penalii, acuzînd orice adversar de-al său astfel, este penal el însuși. Iată dovada și menționez că nu e singura. Poate citește și doamna Voica și o vede și dînsa, fiind una dintre cei care susțineau infailibilitatea sasului cu care ne-am pricopsit la Președinția țării.

Memorat
Pagini: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 51
Schimbă forumul: