Main Content:

Pagini: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1740 : Iunie 18, 2020, 09:53:50 »

ASOCIAȚIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIȚILOR  ȘI URMAȘII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1A, tel : 0268-410212
a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com
Preşedinte, Vasile Mardare tel: 0723 363 552ANUNŢ

 
      Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor “Braşov-Decembrie 1989” anunţă, cu profund regret, că în această perioadă de retriște pentru țara noastră, au plecat dintre noi Domnii DINU CONSTANTIN, HABAT PAUL, APOSTOL GHEORGHE, NEDELCU DUMITRU-ROMULUS ȘI GAGIU LIVIU-NICOLAE, revoluționari brașoveni care în Decembrie 1989 au participat activ la înfăptuirea Victoriei Revoluției Române.

Sincere condoleanţe familiilor.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1741 : Iunie 18, 2020, 21:43:01 »

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1 A, tel: 0268-410212
a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com
Preşedinte Vasile Mardare tel: 0723363552


COMUNICAT

           La 31 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989, ASOCIAȚIA LUPTĂTORILOR, RĂNIȚILOR ȘI URMAȘII EROILOR BRAȘOV-DECEMBRIE 1989, este o organizație non profit bazată în funcționalitatea ei pe un statut constituit în baza Legii 21/1924 abrogată și reglementată prin O.G. 26/2000. Urmare a acestor prevederi asociația funcționează în coordonatele legalității, iar forul conducător al acesteia (Comitetul director și președinte) este rezultatul unor alegeri consfințite la Adunarea Generală a membrilor asociației, organizată din patru în patru ani.
           Ceea ce trebuie cu precizie afirmat este faptul că asociația, în conformația ei actuală, a reușit în ultimii 12 ani de activitate să se impună ca un ONG de interes nu numai pentru membrii acesteia, cât și pentru mișcarea organizațiilor revoluționare din întreaga țară, insuflând tuturor vocația de unitate, respect față de lege și față de adevărul istoric, fiind una dintre colaboratoarele importante ale Secretariatului de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor împotriva Regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, ale  Muzeului de Istorie din Brașov, ale Inspectoratului Școlar Județean, câștigându-și respectul cuvenit în fața politicienilor și administrației județene și locale, precum și respectul cetățenilor unui oraș greu încercat în zilele Revoluției din decembrie 1989.
           Toate acestea au fost posibile prin buna organizare, disciplină și respectul reciproc de care au dat dovadă membrii asociației, care nu s-au dat în lături de la organizarea și participarea la acțiuni de interes nu numai statutar, ci și public, atât la nivelul orașului și județului Brașov, cât și la nivel național.
           Astfel, în comparație cu perioada cuprinsă între anii 1993 – 2013, când revoluționarii brașoveni erau confruntați cu o manieră de lucru arbitrară, abuzivă și chiar dictatorială a conducerii de atunci a asociației, fapt ce a determinat crearea unei imagini publice negative a mișcării revoluționare, opinia publică și mass-media manifestând atitudini destul de ostile față de asociație și ideea de revoluție și revoluționari, astăzi aceste carențe nu mai există, seriozitatea, corectitudinea, și spiritul civic au determinat o nouă și corectă relație cu membrii asociației și aspirațiile lor. Revoluționarii brașoveni nu mai sunt subiect în presa de scandal fiindcă nu mai există răfuieli și scandaluri între membrii asociației, iar atitudinal organizația este alături de oamenii legii, alături de cetățeni în problemele de interes comun și acolo unde  a fost nevoie de sprijin ori inițiative cetățenești. În aceste condiții, aniversarea a 30 de ani de la desfășurarea Revoluției din Decembrie 1989 a avut loc sub cele mai bune auspicii, opinia publică manifestându-se extrem de pozitiv în fața eforturilor organizatorice ocazionate de acest eveniment important din istoria contemporană a României. Astfel, venind din timp în întâmpinarea evenimentului aniversar al celor trei decenii de libertate, în colaborare cu Inspectoratul Școlar județean, asociația a participat în răstimpul a trei ani (2017-2019) la sesiuni de informare în școlile și liceele din județul Brașov, în cadrul cărora, elevilor și profesorilor, li s-a relatat istoria Revoluției de către chiar înfăptuitorii ei, ce s-a întâmplat și cum au decurs evenimentele sângeroase din acel Decembrie 1989, sesiuni transformate în adevărate lecții de istorie pentru tinerii care azi beneficiază de libertate în urma determinării, eroismului și chiar sacrificiului celor care au ieșit în stradă pentru a dărâma unul dintre cele mai dure regimuri totalitare din Europa.
           Peste 25 de școli și licee din județul Brașov au fost vizitate de către un grup de membrii ai asociației pentru dialoguri-lecție de istorie, iar numărul total al elevilor cuprinși în această activitate depășind cu mult cifra de o mie. Aceste cursuri de istorie vie s-au defășurat și în alte județe, cu influență dincolo de granițele României, întâlniri de acest fel având loc cu elevii unor licee din Republica Moldova și din Germania, elevi care s-au dovedit a fi extrem de bine pregătiți prin întrebările concrete și la obiect pe care le-au pus revoluționarilor brașoveni. De asemenea, un grup de istorici francezi a descins la Brașov pentru a realiza un film despre revoluție, la care asociația a participat în calitate de corealizator. O serie de posturi de televiziune din România au solicitat asociației brașovene colaborarea în realizarea de emisiuni sau filme documentare, la fel și alți reprezentanți ai presei scrise centrale și județene, care au fost sprijiniți logistic și testimonial de membrii asociației noastre în realizarea de buletine informative, raiduri anchete, interviuri, reportaje și filme documentare, toate legate de Revoluție, adevărul despre revoluție și activitatea și viața revoluționarilor, a răniților și urmașilor în anii de după decembrie 1989. În colaborare cu Muzeul de istorie al județului Brașov, a fost realizat un film documentar cu imagini, în premieră aboslută, din ”spațiul” revoluționar brașovean al memorabilului Decembrie 1989, prezentat cu ocazia vernisajului expoziției de fotografii cu aceeași tematică incandescentă, din data de 21 decembrie 2019, în Piața Sfatului din Brașov, la treizeci de ani de la cucerirea libertății.
           La vernisare au fost prezenți reprezentanți ai conducerii Agenției de presă AGERPRES, ai televiziunilor, gazetari locali și din țară, public numeros, semn că asupra evenimentelor istorice care au schimbat fața României, nu mai planează ca în anii trecuți umbre de îndoială și de contestare, umbre create tocmai prin modul defectuos de manifestare publică a unor revoluționari conduși eronat, abuziv de lideri care urmăreau exclusiv interesele lor personale. Cele 40 de zile, cât a durat expoziția în aer liber din fața Muzeului de Istoriei Brașov, au fost o adevărată sărbătoare comemorativă în amintirea celor care s-au sacrificat pe meterezele Revoluției, publicul brașovean având o atitudine de respect și elogiere sinceră. În ziua de 21 decembrie 2019, revoluționarii, membrii ai asociației, au refăcut traseul protestatarilor din 21 decembrie 1989, iar seara au organizat un spectacol artistic susținut de Victor Socaciu la Centrul cultural Reduta din Brașov, ocazie cu care s-a lansat și volumul intitulat ”Singur în fața istoriei” al revoluționarului brașovean Mircea Brenciu. Seara a fost lansat deasupra Brașovului un foc de artificii specaculos, sugerându-se trasoarele ce au străbătutut cerul orașului în decembrie 1989. În 22 decembrie s-au depus coroane la Troița ridicată în fața Prefecturii, precum și la Monumentul din Cimitirul Eroilor Revolutiei Române din Brașov și la mormintele eroilor uciși în timpul Revoluției, fiind prezent publicul brașovean, Fanfara militară, un batalion de gardă, oficialități, clerici, elevi, studenți etc.
           Tot cu această ocazie, a fost organizată cea de-a 25-a ediție a Cupei 22 decembrie 89, concurs de natație pentru copii, care s-a desfășurat la Bazinul Olimpic de  la Sala Sporturilor, unde s-au decernat premii din partea organizatorilor, constând în cupe, diplome, bani și pachete cu dulciuri. Toate acestea având antetul asociației și însemnele Revoluției. Tot acest program de activități a necesitat 10 luni de eforturi de organizare, care nu putea reuși dacă nu ar fi existat unitate si disciplină la nivelul asociației.
           De asemenea, Consiliul Director al asociației a făcut toate demersurile posibile pentru ca Brașovul să intre în rândul Orașelor cu rol determinat, realizând o adevărată anchetă proprie, cu strângerea de probe din care să reiasă că revoluționarii brașoveni întrunesc condițiile legii cu privire la această calitate, respectiv Luptători cu rol determinat în victoria Revoluției Române din decembrie 1989. S-au depus la organele competente, în trei rânduri, dosare probatorii în acest sens, 15 membri ai Consiliului Director participând efectiv la realizarea probatoriului necesar, probatoriu de care pot beneficia indirect și alți particianți brașoveni la Revoluție care nu sunt membri cotizanți ai asociației.
           Toate hotărârile referitoare la problemele legate de activitatea ALRUE BRAȘOV-DECEMBRIE 1989 și rezolvarea lor sunt luate la nivelul Consiliului Director, care, în mod statutar, aprobă sau respinge măsurile inițiate în sprijinul membrilor asociației sau al acțiunilor desfășurate sub auspiciile asociației. Există, desigur, ca peste tot în societate și detractori, contestatari, majoritatea persoane rău intenționate, dar tocmai întâmplările nefericite cu care s-a confruntat asociația în trecut au determinat din partea membrilor asociației hotărârea de a acționa legal, cu fermitate și unitate în apărarea intereselor legitime ale membrilor ei, spiritul democratic al coordonării acțiunilor fiind determinat de hotărârile adoptate în cadrul Consiliului director, unde fiecare măsură propusă se decide prin votul majoritar al celor 29 de membri aleși statutar.  ALRUE BRAȘOV-DECEMBRIE 1989, în actuala ei funcționare, are o conducere colectivă rezultată în urma unor alegeri libere, necontestate și înregistrate legal în Registrul ONG-urilor de la Judecătoria Brașov, iar Adunările generale de alegeri, stabilite prin decizia Consiliului Director sunt singurele îndritruite să hotărască asupra componenței viitoare a conducerii și a statutului asociației. Orice fel de ingerință în viața asociației, venită din afara ei, va fi respinsă categoric prin măsuri statutare, iar în cazul unor intervenții comise prin eludarea deciziilor Consiliului Director, ales statutar, vor fi supuse unor plângeri penale în cazul în care ele vor avea loc cu scopul confiscării, falsificării ori desființării abuzive a asociației noastre de către factori străini interesați. Eventualele presiuni care ar intenționa să fie făcute de fostul președinte Dorin Lazăr Maior, directe sau prin interpuși, pentru a deregla bunul mers al asociației în scopul confiscării ei de către acesta, vor suporta reacția statutară imediată a Consiliului Director al ALRUE BRAȘOV-DECEMBRIE 1989, a tuturor membrilor asociației, deciși să apere această organizație care contribuie din plin la păstrarea imaginii pozitive asupra revoluționarilor și care apără drepturile dar și obligațiile acestora.
               
Comitetul Director
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1742 : Iunie 25, 2020, 11:28:36 »

ASOCIAȚIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIȚILOR  ȘI URMAȘII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1A, tel : 0268-410212
a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com
Preşedinte, Vasile Mardare tel: 0723 363 552ANUNŢ
 

Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor “Braşov-Decembrie 1989” anunţă, cu tristețe și profund regret, că a plecat dintre noi Domnul BRATU ILIE, membru al asociației.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate și apropiaților săi.
 
Dumnezeu să îl odihnească în pace!


A decedat unul dintre revolutionarii de la Autocamioane Brasov.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1743 : Iunie 25, 2020, 16:38:35 »

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Imparatia Sa.! Amin.! Condoleante familiei indoliate.!
Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1744 : Iunie 28, 2020, 19:23:57 »

Ui tați a si gândit cu capul limpede

https://youtu.be/Wh_R5RVwtCA
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1745 : Iulie 10, 2020, 17:10:15 »

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1746 : Iulie 27, 2020, 17:19:13 »

Manzala vrea sa il ajute pe Dorin Lazar Maior care iar e inchis la Codlea.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1747 : Iulie 27, 2020, 17:20:48 »REVOLUŢIONARII ANUNŢĂ ACŢIUNI DE PROTEST ÎN FAŢA ANP ŞI A PENITENCIARULUI CODLEA,
PENTRU ELIBERAREA LIDERULUI LOR, DORIN LAZĂR MAIOR

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2762783170634048&set=a.1639763389602704&type=3&theater&ifg=1
Agenţia TRANSPRESSLiderul Blocului Naţional al Revoluţionarilor din România, Dorin Lazăr Maior, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Codlea, în data de 19 mai 2020, după ce a executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani. După o lectură consistentă a Dosarului său, a Rechitoriului şi a scenariului arestărilor şi încarcerării sale, se vede de departe că Maior a fost executat politic, la comanda unei mafii transpartinice politico-financiare. Şi că, de fapt, a făcut puşcărie politică.

În 9 iulie, însă, după trei săptămâni de la punerea sa în libertate, Dorin Lazăr Maior s-a reîntors în Penitenciarul Codlea. Maior, după ce a fost eliberat condiţionat, începuse să reorganizeze mişcarea revoluţionarilor din România, pentru ca aceasta să redevină activă, civic şi social. În momentul de faţă, mişcarea este confiscată, cel puţin la Braşov, dar şi în Bucureşti şi în alte locuri din ţară, de slugile obediente puterilor politice, sub formă de ghiocei cu brevet de revoluţionar.

Dorin Lazăr Maior a fost hărţuit judiciar, arestat şi încarcerat într-o perioadă de tristă amintire, când Justiţia se afla la comanda din umbră a celebrului cuplu Ko-Co, Kovesi-Coldea. Maior a plătit cu libertatea, la ordinele oculte ale puterilor politice din România, pentru că a deranjat rău regimul Băsescu, dar şi regimul Iliescu, oricât ar părea de ciudat... Maior a ajuns acuzat şi condamnat penal pentru fapte inventate de un bancher escroc, susţinut de PDL local Braşov şi de oamenii lui Băsescu. În timp ce alţii, s-au îmbogăţit, la propriu, în urma Revoluţiei, cu complicitatea forţelor politice, manipulate din umbră de către gestionarii „sertarelor”. Revenirea în spaţiul public a lui Dorin Lazăr Maior, un militant de Stânga, activ şi radical, începuse să genereze reaşezări de poziţii în interiorul partidelor. O miză mare o reprezintă Braşovul, atât la nivelul Asociaţiei „Decembrie 1989”, cât şi la nivelul partidelor politice locale. Unii lideri ai acestora, printr-o cârdăşie infracţională, au comandat chiar arestarea şi condamnarea periculosului revoluţionar, care le-ar fi lezat interesele.

Fiind arestat preventiv, printr-un desant poliţienesc DNA, cu mascaţi şi tărcaţi, cu sifoane umane şi microfoane ambientale şi luat pe sus, cu avocaţi cu tot, Maior s-a apărat, cât şi cum a putut, dar a fost judecat şi condamnat la închisoare, cu executare. Pentru capul lui şi pentru comportamentul războinic, „de capul lui”, i s-a inventat de către procuror un „şantaj”, plus o „ameninţare”. Greu de probat ca adevăr juridic, dar ce mai contează?...

A ales să părăsească ţara, pentru a se proteja de abuzurile în formă continuată. După aflarea sentinţei de 7 ani puşcărie, pe care a considerat-o nedreaptă, Dorin Lazăr Maior s-a refugiat în Dubai. Din această ţară, care nu extrădează pe nimeni în mod obişnuit, a fost „extras”, adus în ţară şi încarcerat.

Această subită reîntoarcere a lui Maior în detenţie este ciudată, câtă vreme instanţa trebuia să se pronunţe urgent asupra situaţiei sale judiciare din prezent. Atât judecătorii şi procurorii, cât şi Maior şi apărătorii săi, încearcă să socotească exact zilele de închisoare executată (în plus sau în minus), adăugându-se contopirile, ca să se pună în aplicare Legea română şi cea europeană în această materie a liberării condiţio­nate.

A sperat, împreună cu colegii săi revoluţionari din Braşov şi din toată ţara, să se întoarcă în maxim două săptămâni în libertate, pentru a-şi continua activitatea. Atât în asociaţia de revoluţionari braşoveni, cât şi în Blocul Naţional al Revo­luţiona­rilor. Pe care vrea să le reorganizeze şi să li se facă dreptate tuturor membrilor, ale căror drepturi au fost încălcate prin legi fărădelegi şi prin repre­zentanţii-marionetă, puşi de regimurile politice la Secretariatul de Stat.

Dorin Lazăr Maior s-a prezentat singur la Penitenciar, după ce a fost anunţat telefonic de către Poliţia Capitalei în legătură cu noua sa situaţie judiciară.

Multe ciudăţenii, însă şi controverse faţă de situaţia judiciară a liderului revoluţionarilor. Ar fi avut de executat un mandat de 6 ani, printr-o sentinţă dată în lipsă... În Dosarul Romextera, la care un judecător a constatat că nu poate fi atrasă răspunderea lui Maior... Acum, a fost reîncarcerat... ca să se constate, chipurile, că pedeapsa este, de fapt, executată... E vorba de contopirea unor pedepse. Numai că Maior a executat cei 6 ani în întregime şi ar fi trebuit ca într-o zi să fie îndreptată situaţia printr-o sentinţă. Sentinţă care s-a pronunţat abia după 2 săptămâni şi i s-a mai adăugat un spor de 3 ani... Dar şi aşa pedeapsa este executată, pentru că Maior are peste 60 de ani...

Acum, se află încarcerat abuziv în Penitenciarul de la Codlea, spun avocaţii săi. Penitenciarul trebuie să-l bage în comisia de eliberare şi să propună instanţei judecarea şi eliberarea, pe motiv de executarea întreagii pedepse.

Agenţia Transpress solicită ANP şi Penitenciarului Codlea un punct de vedere faţă de această situaţie.

Pe de altă parte, mai mulţi revoluţionari din ţară şi din Braşov ne-au declarat că vor întreprinde acţiuni de protest în faţa ANP şi a Penitenciarului Codlea, dacă nu se face lumină urgent în cazul lui Dorin Lazăr Maior. Despre care ei cred că a fost extras din nou din mijlocul lor, în mod abuziv şi cu încălcarea legii.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1748 : Iulie 29, 2020, 17:28:46 »

Ministetul Afacerilo Interne, Institutia Prefectului - Judetul Brasov si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta ne-au facut astazi surpriza Hotarariinr. 18 din 29 iulie 2020, privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-VoV-2 (asa scrie in hotarare) la nivelul spatiilor/activitatilor unde exista un risc crescut de infectare.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1749 : Iulie 29, 2020, 17:30:14 »Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1750 : August 14, 2020, 11:33:12 »

"Cenzură comunisto-securistă la ședința de Consiliu Local Brașov! Dat fiind faptul că, probabil la cererea primarului, au oprit transmisia live pe net in timpul interpelarilor a sedinței publice, am inregistrat interpelarea mea în care am cerut public #DEMISIA primarului George Scripcaru pentru proasta gestionare a pandemiei si nu numai!
Intre timp au dat drumul la transmisia live! De ce le este frica astazi nu vor scapa pe 27 septembrie la alegeri! Anul acesta #SchimbamPrimarul la Brașov!"
Consilierul municipal Cristian Macedonschi, e-BRASOVENII, www.facebook.com/groups/brasovenii.
Statuia monument al eroilor din `89 - www.youtube.com/watch?v=jTe0_ITRvUo.

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1751 : August 18, 2020, 23:14:48 »

                                                                                                           A  N  U  N  TToti cei care au fondat primul consiliu local liber al Brasovului dupa Revolutia din 1989 sunt rugati sa ia legatura cu mine pentru a realiza o reintalnire dupa 30 de ani a membrilor acelui prim organism administrativ democratic care a functionat pana dupa alegerile din 20 mai 1990. Pot fi contactat aici, la 0727363699, sau pe Facebook, pe contul personal - www.facebook.com/gh.iosif.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1752 : August 27, 2020, 21:03:54 »ASOCIAȚIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIȚILOR  ȘI URMAȘII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1A, tel : 0268-410212
a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com
Preşedinte, Vasile Mardare tel: 0723 363 552

 
ANUNŢ

 
           Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor “Braşov-Decembrie 1989” anunţă, cu tristețe și profund regret, că a plecat dintre noi Domnul DOBRE GIGI  membru al asociației.
Slujba de înmormântare va avea loc în data de 28.08.2020 la ora 14.00 la Cimitirul Municipal Brașov.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate și apropiaților săi.
 
Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1753 : August 27, 2020, 23:06:46 »

Astazi, Portalulu Revolutiei Romane a implinit 16 ani de existenta.
« Ultima modificare: Septembrie 14, 2020, 18:46:31 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1754 : Septembrie 05, 2020, 20:52:46 »

De ce nu dati stirea cu fostii consilieri de la primarie domnule Iosif. Eu am aflat de ce sa nu afle si altii?
Memorat
Pagini: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 121
Schimbă forumul: