Main Content:

Pagini: 1 ... 116 117 [118] 119 120 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1755 : Septembrie 05, 2020, 20:55:47 »Asta e pentru ruperea Transilvaniei de Romania si candideaza ca independent. La primar ceangau si presedinte judetean tigan merge si un tradator tefelist.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1756 : Septembrie 27, 2020, 13:00:12 »

Zi speciala - anunt special!La fel ca in taota tara, este o zi mult asteptata si de catre locuitorii municipiului, atat de cei care candideaza in alegerile locale de azi, cat si de cei care voteaza, un moment important in viata brasovenilor, prilej de care profit ca sa le multumesc consilierilor locali, care isi incheie astazi mandatele de patru ani, pentru gestul de a ne fi acordat in aceasta vara, celor care am infiintat primul Consiliu Local al Brasovului – in urma cu 30 de ani, dupa Revolutia din 1989 –, Titlul de ”Cetatean de Onoare al Municipiului Brasov”.
A fost o onoare sa fim in slujba brasovenilor intr-un moment dificil si chiar periculos al municipiului nostru, le adresez in numele fostilor consilieri locali gratitudinea noastra tuturor si succes in alegeri consilierilor care solicita un nou mandat, ca si tuturor candidatilor din aceste alegeri. Sa dea Dumnezeu sa fie o zi fasta a istoriei noastre!
In fotografie se afla, pe randul de sus, de la stanga la drepata, Alexandru Vulsan, primul viceprimar al Brasovului dupa Revolutie, George Scripcaru, actualul Primar, alaturi de Cornel Salajan, primul primar al municipiului in 1990, iar pe randul de jos sunt fostii consilieri locali din 1989-1990 Gheorghe Maftei si Victor Mungiu.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1757 : Septembrie 30, 2020, 09:25:53 »

Felicitari domnule Iosif si felicitari si celorlalti fosti consilieri locali care ati fost recunoscuti ca cetateni de onoare ai Brasovului!
Chiar trebea sa treaca 30 de ani pentru asta? Dar e mai bine ca s-au hotarat macar acum. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1758 : Septembrie 30, 2020, 09:44:52 »

Sorin Boaca · 1 oră ·
www.facebook.com/photo.php?fbid=2465121007037995&set=a.1375994052617368&type=3&theater
LISTA CU CEI PROPUSI DE ASOCIATIA REVOLUTIA 21 DECEMBRIE 1989 BRASOV PENTRU TITLUL DE CETATEAN DE ONOARE A MUNICIPIULUI BRASOV . DESI NU AM FOST CONSULTAT DIN POZITIA DE VICEPRESEDINTE AL ASOCIATIEI IN LEGATURA CU ACEASTA LISTA , MENTIONEZ CA SUNT DE ACORD CU PERSOANELE NOMINALIZATE , CU MENTIUNEA CA DACA AS FI FOST CHEMAT LA DISCUTII CU PRESEDINTELE SI PRIM VICEPRESEDINTE PROPUNEREA MEA AR FI FOST CA EROII MARTIR SA FI PRIMIT ACEST TITLU POST MORTEM . INTRUCIT FUNCTIA MEA IN ACEASTA ASOCIATIE PARE A FI DE DECOR , MI-AM INAINTAT DEMISIA INCEPIND CU DATA DE 30.11.2019 .


Demi a ajuns si el cetatean de onoare? Si Boaca (Boacana cum ii zicea Bambilici) chiar nu mai face parte din asociatia inventata de ingamfarea lui Demi? Am vazut ca Demi s-a fotografiat fericit cu primaru Scripcaru (acum e fost primar da i-or fi ajuns 20 de ani de afaceri din scaunu primariei) si ma gandesc ca l-o fi facut si pe el si pe cei din lista din cererea lui cetateni de onoare. Ba cred ca inaintea voastra ca amandoi au fost in reteaua lui Basescu.

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1759 : Septembrie 30, 2020, 09:59:07 »

Am vazut din campanie ca la Brasov stia dinainte sereiu care vor fi rezultatele alegerilor locale din anul asta!
Le-o programat bine de tot ca acum avem conducere neomarxista in cel mai anticomunist oras din Romania!
Si nu numa ca e conducere neomarxista userista (adica sosrosista) da nici nume romanesti nu au au avut principalii candidati. Of of in ce hal au ajuns brasovenii!Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1760 : Septembrie 30, 2020, 10:13:36 »

Si la Brasov s-a verificat adevarul spus de parintele Iustin Parvu da eu mai adaug ca tineretul se tampeste si cu internetu in plus.Uite si dovada ca nemtii dicteaza politica partidelor zise de dreapta din Romania. Pe asta l-au bagat la liberali numa ca sa fie sasii in consiliu.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1761 : Septembrie 30, 2020, 10:33:29 »

Acum puteti vedea cata dreptate a avut Milosevici si prin contrast ce clasa politica am ajuns sa avem noi la Bucuresti si in toata tara.Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1762 : Septembrie 30, 2020, 11:07:02 »Peneleu a ajuns in starea asta pentru ca s-a lasat cumparat de secu. Asa ca Basescu a distrus doua partide istorice: P.N.T. si P.N.L.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1763 : Septembrie 30, 2020, 11:17:17 »

Pe grupul Brasov de pe Facebook politica neomarxista o face un hatis de conturi false ale unor nume la fel de false. Prin ei sint combatuti cei care critica.Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1764 : Septembrie 30, 2020, 11:21:43 »

Cei care au facut acele conturi de postaci nu au date de identificare si folosesc fotografii de pe alte conturi (de nunti de exemplu).

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1765 : Octombrie 21, 2020, 10:05:13 »Nerusinarea lui Basescu nu mai are limite. Acum impune brasovenilor un nemernic sub acoperire CA CAndidat la Camera Deputatilor!

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1766 : Noiembrie 10, 2020, 19:49:13 »

Uite ca la asta nu ma asteptam de la tinru asta! Da se pare ca tot ce e #rezist e si minciuna sau chiar infractiune.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1767 : Noiembrie 10, 2020, 20:00:54 »

Articol de Stefan Lica din Adevarul de luni (9 noiembrie anul curent) despre noul primar al Brasovului, useristu si hastagistu Allen Coliban
https://adevarul.ro/locale/brasov/minciuna-cv-ul-noului-primar-brasovului-cum-spui-absolvent-fost-exmatriculati-1_5fa8ffab5163ec4271ab8172/index.html

Minciuna din CV-ul noului primar al Braşovului.
Cum să spui că eşti absolvent când ai fost exmatriculat?


Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, este acuzat că a minţit atunci când a trecut în CV faptul că este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Prodecanul facultăţii spune că edilul nu doar că nu a absolvit facultatea, ci a fost şi exmatriculat.
Doi profesori universitari din Bucureşti, Ciprian Dobre, care este prodecan la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, respectiv Traian Rebedea, de la Universitatea Politehnica Bucureşti, îl acuză pe noul primar al Braşovului că şi-a falsificat CV-ul, scrie Newsbv.ro. Informaţia referitoare la CV-ul lui Coliban apare, de altfel, şi pe Wikipedia, iar edilul a recunoscut ulterior că şi-a „editat” informaţiile.
„Vai de România fără hoţie – pentru că este o hoţie să minţi că ai o diplomă. Dl. Coliban, aproape 20 de ani aţi minţit că sunteţi absolvent al A&C. Acum ştergeţi repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Şi oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp? Vă daţi seama că poate acum află toate rudele şi cunoştinţele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea.Allen Coliban preciza, în prima declaraţie, că a terminat facultatea. FOTO: Captură


După apariţia controverselor, Coliban şi-a modificat declaraţia precizând că nu are licenţă.
„A minţit ca să fie votat şi a făcut fals în declaraţii oficiale pe senat.ro. Sper să se sesiseze şi Parchetul, să verifice dacă nu e cumva fapt penal. Eu chiar nu cred că toţi politicienii sunt hoţi sau corupţi. Mentalitatea asta a noastră că toti sunt hoţi peste tot strică mult. Aşa zic şi plagiatorii, şi cei care îşi fac treaba de mântuială, este foarte facil să justifici orice prin «toţi fac asta»”, a mai comentat Rebedea pe Facebook.

Prodecanul spune că Allen Coliban a fost exmatriculat
Şi prodecanul de Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, Ciprian Dobre, confirmă informaţiile apărute despre primarul USR. El a precizat că noul edil al Braşovului nu doar că nu a absolvit, cu sau fără licenţă facultatea, ci a fost şi exmatriculat.
„Nu îl cunosc şi nu am nimic cu el. Dar cum să spui că eşti absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din UPB, dar, de fapt, să figurezi că ai fost exmatriculat şi nu ai susţinut licenţa?”, s-a întrebat retoric Dobre. Întrebat de „Adevărul” despre situaţia lui Allen Coliban, prodecanul a făcut câteva precizări.
„Domnul Allen Coliban a început în anul 1998 studiile, le-a întrerupt de mai multe ori, iar în anul 2009, în anul 5 de facultate, a fost, în final, exmatriculat cu decizia UPB nr. 177 din 19.03.2009, din cauza faptului că nu a promovat un număr de discipline în final. El, după 2005, nu a mai cerut să refacă. UBP îi incurajează pe studenţi şi nu îi exmatriculează imediat, pentru că se porneşte de la ideea că poate totuşi se întorc la studii. Doar că, în cazul domnului Coliban, din 2005 până în 2009 nu a mai dat vreun semn”, a explicat Dobre pentru „Adevărul”.

Coliban recunoaşte că „a editat” informaţiile
Edilul braşovean a încercat să explice situaţia pe pagina de internet colibanprimar.ro şi recunoaşte că a editat ulterior informaţiile.
„Am editat descrierea din CV, astfel încât să fie clară partea legată de licenţă şi regret că nu am clarificat-o mai devreme. Da, am renunţat la a-mi da licenţa în 2005, după ce terminasem anul 5 de facultate. Cu mintea de acum poate că aş lua o altă decizie, dar la 20 şi ceva de ani şi în contextul de atunci a fost decizia cu care am fost împăcat. Am avut noroc că, din punct de vedere profesional, au contat mereu doar rezultatele pe care le-am obţinut, nu diploma, IT-ul fiind un domeniu plin de astfel de exemple”, e explicaţia dată de Coliban.
CV-ul său a fost modificat atât pe site-ul Senatului, cât şi pe cel al USR, unde se precizează acum clar că nu este licenţiat la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1768 : Noiembrie 21, 2020, 15:48:47 »

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1769 : Decembrie 01, 2020, 17:30:26 »

Conducerea ALRUE Brașov Decembrie 1989
urază La mulți ani! tuturor românilor indiferent unde s-ar afla.
La mulți ani ROMÂNIA


« Ultima modificare: Decembrie 19, 2020, 01:52:50 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 116 117 [118] 119 120 121
Schimbă forumul: