Main Content:

Pagini: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #210 : Octombrie 05, 2011, 22:17:48 »

Domnul Bambilici a postat unul dintre articolele scrise de doamna Maria Petrascu, dintre cele pe care le-a primit de la mine, pe subiectul rezervat Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti. Consider ca locul lor ar fi aici, dar el a descoperit niste elemente care aveau mai multa legatura cu Bucurestiul decat cu Brasovul. Le multumesc brasovenilor de la care le-am primit.

http://ziarero.antena3.ro/1310997252-Boc_il_acopera_pe__Iliescu_ 18 iulie 2011


Boc, complice cu criminalii!?

Autor: Maria Petrascu

A te numi revolutionar in Romania anului 2011 a ajuns sa fie sinonim cu a fi infractor sau impostor iar oprobriul public, alimentat si stimulat dibaci de cei care au interese mari in a amesteca adevarul cu calomnia, nu conteneste. Mai ales in zilele din urma, dupa ce premierul Boc, stimulat si el de un jurnalist, (scenariu sau nu?) jurnalist despre care mai credeam ca este cat de cat onest in sinele sau, ma refer la Robert Turcescu, l-a incitat pe Boc, invitat saptamana trecuta, in emsiune la B1TV, sa se ralieze scopului sau, deja declarat, de a face tot ce poate ca revolutionarii sa nu mai beneficieze de indemnizatii compensatorii si reparatorii pentru curajul lor manifest, din Decembrie ’89.
De ce si-a propus Turcescu acest tel, nu pot sa stiu, ci doar sa banuiesc. Ma intreb insa, cum naiba si-a schimbat jurnalistul tintele, de la o zi la alta, pentru ca, acelasi Turecscu, clama, doar cu o zi inainte, intr-o alta emisiune a sa, necesitatea desfiintarii Institutului Revolutiei, patronat de Ion Iliescu si oamenii acestuia.
Ce a urmat? Despre Institutul –sugativa al lui Iliescu si al oamenilor sai nu a mai vorbit si nu mai vorbeste nimeni acum si iata, toate “ tunurile” s-au indreptat, rapid, doar spre “nenorocitii” de revolutionari, care sunt blamati acum la gramada, pentru ca, vezi Doamne, “ sug sangele poporului”. Consecinta? Boc a ajuns sa spuna si el, ca un papagal, ca da, asa este, le ajunge revolutionarilor “pomana” pe care au primit-o de…20 de ani, sub forma de indemnizatii, “pomana” care a facut statul roman sa cheltuiasca, anual, milioane de euro.
Boc nu a spus insa nici cate milioane de euro se cheltuiesc cu adevarat pentru revolutionari si nici ca, in realitate, nu este vorba despre 20.000 de persoane ci doar despre vreo 7.000, cate sunt in plata la casele judetene de pensii, si care primesc indemnizatii nu de 2o de ani, cum a spus Boc ci doar din 2004, cand a intrat in vigoare Legea 341.
Da, este adevarat, foarte adevarat ca, printre revolutionarii autentici s-au strecurat si crimnali, infractori si impostori. Primele doua categorii au dat ordin sau au executat ordine criminale, urmare carora, In Decembrie ‘89 au murit sau au fost raniti mii de romani nevinovati. Nimeni nu poate sa nege acest lucru.
Dar multi nu stiu, spre deosebire de Boc, care e in tema, ca acesti criminali si infractori au devenit revolutionari si beneficiaza de drepturi cu sprijinul total al unor presedinti de asociatii de revolutionari din Capitala sau din tara care au mers, in toti acesti ani, mana in mana cu Iliescu, promovandu-i acestuia protejatii care s-au aflat de cealalta parte a baricadei. Iar, pe langa acestia, si-au tras si ei foloase suplimentare, ca , nu-i asa, pe langa criminali si infractori incape si a treia categorie, cea a impostorilor care, ca sa ajunga “revolutionari” au dat, probabil, si spaga cuvenita.
Si mai e e bine de stiut si ca acesti presedinti de asociatii, care au actionat si actioneaza la ordinul lui Iliescu au fost singurii care, conform Legii 341, au avut dreptul sa promoveze dosare si tot ei, conform aceleasi legi, raspund penal pentru fiecare dosar promovat la Bucuresti. Ati vazut vreun presedinte de asociatie cercetat si judecat pentru promovare de falsi revolutionari? Eu nu!
Sigur, toate acestea nu se puteau intampla fara acordul si complicitatea altor oameni ai lui Iliescu, care, au ocupat ani la rand functii cheie in structurile statului, de la Bucuresti. Ma refer la conducerile SSPR si la Comisia Parlamentara pentru Problemele Revolutionarilor, structuri abilitate sa verifice dosarele si sa avizeze eliberarea certificatelor de revolutionar. Si aceste lucruri ii sunt cunoscute lui Boc.

Cum la fel stie Boc ceea ce multi nu cunosc, si anume ca, in tip ce criminalii, infractorii si impostorii primeau certificate pe banda, care le-au permis accesul spre indemnizatii si alte beneficii, revolutionarii autentici, care, si-au pus viata in pericol, dar nu au avut “sansa” sa fie ucisi sau raniti se zbateau si se zbat si acum neputinciosi, in saracie si mizerie, pentru ca nu au avut la acea vreme “argumenete” cu care sa-i convinga pe sefii de asociatii sa se ocupe si de certificatele lor, pe care le meritau, fara doar si poate.

Deasemenea, nu se stie ca multi revolutionari autentici, care nu pot fi conestati de nimeni, au avut si au de suferit din greu pentru ca au indraznit sa protesteze public impotriva lui Iliescu si a camarilei sale, impotriva imposturii, impotriva criminalilor facuti peste noapte revolutioanri cu patalama. Unii nu au nici acum certificate, altii n-au mai rabadat prigoana si au plecat din tara.Altii au fost exclusi din asociatii sau au fost marginalizati si persecutati sistematic. Nu cred ca Boc nu stie si acest lucru.
Ori, daca Boc stie toate acestea si se face ca nu stie, inseamna ca nu mai tine cont de adevar si vrea ca, odata cu “neghina” sa arunce la gunoi si “graul” si sa calce astfel in picoare o lege pe care revolutionarii autentici nu au cersit-o ci le-a fost data de statul roman, cum spune si titulatura acesteia, drept “recunostinta fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989”.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #211 : Octombrie 06, 2011, 14:29:19 »

Ce nevinovata e "fata" consiliera de presa a lui Maries. In imaginea care insoteste art e III calare pe o piramida de cranii, in loc sa fie Boc sau Base, iar titlul se incheie cu semnul intrebarii in loc de cel al exclamarii. Agentule 007, da click pe adresa aeeasta: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=70.1515. Te duce la o postare a lui Kronstadt de la "Asociaţia 21 Decembrie 1989", unde am descoperit ca ziarista din Bv are un blog. A scris m putin decat un copil de gradinita in el (e din 2008 dar are sub 1% comentarii fata de un forum subdezvoltat, cum e cel al aso 21 din Bucale), dar e plin de fatarnicie, diversiuni si propagnada pedelizda. Merita citit.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #212 : Octombrie 06, 2011, 14:33:59 »

Iata si descoperirea (ms K): http://mariapetrascu.blogspot.com, si textul "destept" al MP.

JURNALISTII "TASTATURA"

Sunt jurnalista. Imi fac meseria cu pasiune, aceeasi ca si atunci cand am scris primul articol de ziar.
Nu am obosit, nu m-am plictisit si nu am abdicat de la principiile care guverneaza aceasta profesie.
Nu m-am imbogatit financiar ci doar spiritual.
Nu regret si nu voi regreta niciodata vila, masina, conturile consistente din banci pe care nu le am.
Ma bucur ori de cate ori pot schimba , prin ceea ce fac, putin din multul si greul angrenaj ruginit ce tine in loc aceasta tara si acest popor.Fiecare milimetru cucerit este pentru mine echivalent cu o mare si muncita victorie!
Din toate aceste motive si din multe altele cred ca si in breasla noastra, ce nu a putut scapa de cancerul generalizat al coruptiei in care jurnalistii adevarati sunt sufocati de cohortele de ziaristi "tastatura" - sau "tonomat", dintre care unii au si exercitiul tristelor vremi trecute cand scriau orice la comanada partidului comunist totalitar, trebuie sa se produca o schimbare majora.
Dar schimbarea aceasta, atat de necesara , trebuie sa vina din interiorul breslei si nu dinafara sa, si nu impusa ci asumata. Altfel ne paste pericolul unei rusinoase inregimentarii fortate , politica si economica, iar jurnalistii vor ajunge sa fie doar niste biete si jalnice prelungiri ale unor potentati ai zilei si sa ia pozitie de drepti inainte sa li se ordone acest lucru!
Tinerii jurnalistii pot aduce schimbarea!
Cu conditia sa accepte apostolatul impus de profesia lor!

Publicat de Maria Petrascu la 11:49 0 comentarii
duminică, 2 martie 2008
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #213 : Octombrie 06, 2011, 14:54:25 »

A tastat (doar e "jurnalista tastatura") excelent din prima:Sunt jurnalista. Imi fac meseria cu pasiune, aceeasi ca si atunci cand am scris primul articol de ziar.
Adica care? Aceea de ziarista comunista, instruita la Fane Gheorghiu? Nu m stiu pe une e diploma, dar e undeva pe aici pe forum (poate ma ajuti K si o postezi aici).
Si nu-i e de ajuns, insista sa precizeze:

Nu am obosit, nu m-am plictisit si nu am abdicat de la principiile care guverneaza aceasta profesie.
Deci nu nu a obosit si nu a abdicat de la princiipiile invatate la "Academia" Fane Gheorghiu? Aceasta e o confirmare, sub semnatura invinuitei, ca ceea ce sustineau forumistii e adevarat, adica ca a ramas aceeasi ziarista comunista pe care o detestau brasovneii. Super fata! Si continua cu aceeasi sinceritate sinucigasa:
Nu regret si nu voi regreta niciodata vila, masina, conturile consistente din banci pe care nu le am.
Obs ca e un adevarat crez, un exercitiu de vointa comunista pura, adica anticapitalista. Dar paroxismul ipocriziei care o caracterizeaza il atinge putin m jos:
Din toate aceste motive si din multe altele cred ca si in breasla noastra, ce nu a putut scapa de cancerul generalizat al coruptiei in care jurnalistii adevarati sunt sufocati de cohortele de ziaristi "tastatura" - sau "tonomat", dintre care unii au si exercitiul tristelor vremi trecute cand scriau orice la comanada partidului comunist totalitar, trebuie sa se produca o schimbare majora.
Daca ar fi fost un art de autodenuntare, ar fi fost perfect. Dar "academicianca" de la "Stefan Gheorghiu" ii critica pe altii, si-si ascunde dupa aceasta critica propriul profil de activista comunista instruita la cea m "inalta" scoala a propagandei PCR. Sunt masca! Tipa-i totala!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #214 : Octombrie 06, 2011, 15:16:19 »

Te ajut, o asemnea diploma merita postata, nu multi se pot lauda cu o asemnea diploma, trebuia sa ai " origine santoase"!
Origine sănătoasă este termenul prin care regimul comunist din România și mai larg teoria marxistă desemna descendenții clasei muncitoare și ai țărănimii. Prin opoziție, celelalte clase sociale erau considerate "nesănătoase" și erau persecutate în cadrul luptei de clasă. În timpul ocupației sovietice, doar tinerii de origine sănătoasă aveau în principiu acces la studii superioare. Gheorghiu-Dej mentiona expres ca "fiii elementelor exploatatoare" nu puteau urma decăt anumite tipuri de invățămănt: "Ei trebuie îndreptați către școlile profesionale pentru muncitori calificați, pentru a-i aduce spre producție. Și dacă îi indreptăm spre producție, le schimbăm și mentalitatea. Vom contribui, prin aceasta, la impulsionarea procesului de restructurare, de schimbare, de deschiaburire, nu forțată, ci naturală." Ei nu se puteau înscrie la facultăți precum geologie, filozofie, pedagogie, filologie, istorie, geografie, drept, economie.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #215 : Octombrie 06, 2011, 15:52:00 »

Ms K! Cei care zbiara "dovada, dovada!", o au acum sub nas. De aceea te-am rugat. Instant a reactionat si Diplomatul. Am primit o imagine de la agentul 007, care vegheaza din umbra si intervine la momentul potrivit. Vedeti compozitia cu ziarul din Bv care a consacrat-o ca activista neobosita a PCR, "Drum nou".
Ok, m bagam un text din extraordinar de interesanta opera a ziaristei rosii (dar "de dreapta"):


I SE APROPIE FUNIA DE PAR LUI ILIESCU?

Desi violenta, iesirea de astazi a lui Nica Leon fata de Ion Iliescu, ilustreaza , in opinia mea, o realitate "pusa la perete", de 18 ani incoace: crimele din Decembrie `89, continuate in 13-15 iunie, 1990, au fost girate de Iliescu cu buna stiinta. Ma mir ca "taica"Ilici, despre care se spune ca are un simt politic ascutit - ca lupta de clasa in care s-a scolit atatia amar de ani - nu simte ca se apropie scadenta. Sau simte prea tare si de aceeea isi chinuie atata batranetile vestejite itindu-se inca ,tot mai mumificat, pe la televiziuni sau dand declaratii lemnoase in presa scrisa. O vorba veche spune ca " Omul propune si Dumnezeu dispune!". Cred ca timpul pentru Ion Iliescu a inceput sa devina ingrozitor de stramt!
 
Publicat de Maria Petrascu la 12:25


Mai cum a stiut sa dea Enter la asta cu lupta de clasa, "ca lupta de clasa in care s-a scolit atatia amar de ani", s-a exprimat autentic, se simte ca stie ce spune, ca se bazeaza pe propria ei experienta. Dar nu aceasta e surpriza, sau confirmarea pt cunoscatori, cea m mare. Peste, sunt comentariile. Da, da, comentariile. Caci, desi am dat copy/past deja la aproape tot ce a scris pe blog din 2008 pana acum, adica ff putin, are, totusi, comentatori. Iar printre comentatori, surpriza, e si vasnicul anticomunist Nick! E surpriza sau ce? Lt-nentul lui Maries, la randul sau pres peste o aso 21 de trei persoane, ii da o limba anticomunistei (desi stia ca a fost la rosu), cum altfel decat... de lemn:

Sucuturdean spunea...

    Doamna Maria Petrascu : Felicitari ! Doresc sa aveti multe realizari in cea ce intreprindeti ! Preocuparea dumneavoastra in aflarea adevarului despre revolutie,revolutionari si despre cei care s-au cocotat in fruntea buctelor,de la revolutie incoace,este benefica si stimulatoare.
    Dumnezeu sa va dea putere, sa continuati !

    5 martie 2008, 04:42


Pe langa aceasta, limba data de Maria piratului, tot acolo, nu e decat o confirmare a obsesiilor ei zoo, cu animalele politice. Textul e cretin, dr limba rmane limba si ea stie unde s-o dea:

Maria Petrascu spunea...

    Efectul Kosovo in Romania?

    Vadim s-a dat in tiribomba si a uitat sa coboare, Geoana si-a tras caciulita pe ochi si a spus repede o poezie invatata la nimereala, Marko Bela l-a impins pe Tariceanu de pe acoperis iar Basescu a marcat din nou gol pentru ca portarii aveau iar treaba cu adunatul de pe jos al punctelor si punctuletelor electorale !

    18 februarie 2008, 11:02


Multumim din inima partidului! M-am distrat grozav.
« Ultima modificare: Octombrie 06, 2011, 16:25:41 de către razvan »
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #216 : Octombrie 06, 2011, 17:11:29 »

bambiliciule,pe mine nu ma preocupa profilul persoanei care se straduieste si chiar arata in clar ca are ceva rezultate despre adevarul revolutiei.As felicita chiar si pe Iulian Vlad daca si-ar pune cenusa in cap si ar da presei cea ce stie despre revolutia din 1989.Pe tine te-as propune pentru premiere daca ai avea rezultate notabile in aflarea adevarului despre revolutie si revolutionari.Eu am dat o limba de lemn,dar tu mananci mereu rahat cu polonicul.In parte stiu de ce.

Memorat

Nihil sine Deo!!
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #217 : Octombrie 06, 2011, 20:35:22 »

Ok. Macar nu ma ameninti cu moartea, cum a facut Apostol Mircea, desi ai muschi, nu ca el. Sa ai succes in dragoste domnule Nick. Nu e bine sa ne opunem marilor iubiri. Despre mancatul rahatului vb mai incolo. Acum nu vrei sa vezi ce sare in ochi unei tari intregi.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #218 : Octombrie 07, 2011, 14:05:14 »

http://www.realitatea.net/fostul-revolutionar-nicolae-samson-s-a-sinucis_877091.html
Fostul vicepreşedinte al Asociaţiei "Braşov Decembrie 1989", Nicolae Samson, a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, în ziua când trebuia să se prezinte la Parchet pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de învinuit într-un dosar de fals şi înşelaciune privind certificate de revoluţionar.
Nicolae Samson a fost unul din oamenii de încredere ai lui Dorin Lazăr Maior, preşedintele Asociaţiei "Braşov Decembrie 1989", dar în ultima vreme se retrăsese în linia a doua a organizaţiei revoluţionarilor braşoveni.

Procurorul Monica Munteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, a confirmat că Samson fusese citat să se prezinte la Parchet vineri la ora 9.00, urmând să i se aducă la cunoştinţă faptul că este învinuit de fals în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune, în dosarul în care procurorii braşoveni anchetează o serie de revoluţionari care ar fi falsificat documente pentru a obţine calitatea de revoluţionar.

Procurorul a precizat că una din locaţiile percheziţionate pe data de 28 septembrie, când mascaţii şi procurorii au descins şi la sediul Asociaţiei "Braşov Decembrie 1989", din Piaţa Sfatului , a fost chiar locuinţa lui Nicolae Samson.

Samson a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, într-o hală dezafectată aflată lângă Discoteca Hacienda din Braşov, la intrarea în cartierul Valea Cetăţii. Decesul fostului preşedinte al Asociaţiei "Braşov Decembrie 1989" a fost confirmat şi de purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, care a spus că bărbatul a fost găsit spânzurat de un stâlp din hala dezafectată.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat cadavrul unui braşovean de 57 ani, spânzurat de un stâlp de susţinere din hală. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre, cu exceptia şanţului de spânzurare din jurul gîtului, a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul", a  declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Preşedintele Asociaţiei "Braşov Decembrie 1989", Dorin Lazăr Maior, nu a dorit să comenteze foarte mult gestul colegului său din asociaţie, spunând doar că în ultima vreme asupra lui Samson se făceau presiuni mari, acesta cedând psihic în faţa acestor presiuni.


Memorat
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul
DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #219 : Octombrie 07, 2011, 21:57:59 »

Sincer să fiu a căzut ca o bombă această veste; nu mă așteptam la un astfel de gest disperat.
Era un bun român, un revoluționar adevărat, avea fibră națională.
Îmi pare rău de această dispariție prematură, chiar nefirească.
Numai tu știi care au fost motivele ce te-au determinat și ți-au dat curajul să-ti pui capăt zilelor.
Să te ierte Dumnezeu, Nae, să te odihnească-n pace!
Pace ție suflete zbuciumat…
Sincere condoleanțe familiei!
Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #220 : Octombrie 09, 2011, 09:51:34 »

Publicam o serie de fotografii de la priveghiul organizat de ALRUE "Brsov Decembrie 1989" pentru fostul presedinte al asociatiei, Nicolae Samson, sambata si vineri, 8-9 octombrie 2011.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #221 : Octombrie 09, 2011, 09:54:46 »

O alta ceremonie.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #222 : Octombrie 09, 2011, 09:59:21 »

Cativa dintre cei prezenti, cunoscuti si prieteni, au evocat momente deosebite din viata celui care a fost revolutionarul Nicolae Samson.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #223 : Octombrie 09, 2011, 22:41:02 »

Astazi a avut loc inmormantarea revolutionarului Nicolae Samson. Atasez cateva fotografii de la tristul eveniment, incepand cu cele de la sediul asciatiei brasovene, locul unde a fost depus cadavrul timp de doua zile si unde s-a facut o slujba religioasa incepand cu ora 14.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #224 : Octombrie 09, 2011, 22:58:11 »

Spatiul sediului asociatiei a fost neincapator pentru multimea participantilor. Aspecte din interior.
Memorat
Pagini: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 121
Schimbă forumul: