Main Content:

Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #255 : Octombrie 13, 2011, 15:32:50 »

La primul art e vb de multa gargara masonica. E pomenit dl Milea, dar ne-am convins ca e mason din foto postate de admin si Diplomat. Al doilea art imi place m mult prin pretiozitatea titlurilor "fratilor": Ionel Milea, Venerabil Maestru al Lojii „Ţara Bîrsei”. Omul s-a ajuns, e Venerabil Maestru. Deja ma simt intimidat.

foto cu Ionel Milea, Venerabil Maestru al Lojii „Ţara Bîrsei
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #256 : Octombrie 13, 2011, 15:37:12 »

http://www.cuvantmasonic.ro/ro/2009/11/aprinderea-luminilor-r-%c2%b7-l-%c2%b7-steaua-dobrogei-or-%c2%b7-constanta-07-11-6009/
Aprinderea luminilor R.·.L.·. Steaua Dobrogei, Or.·. Constanta, 07.11.6009

Sambata, 07.11.6009, la Constanta, Marele Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei, Fr.·. Viorel DANACU, a consacrat Templul Masonic, R.·.L.·. Steaua Dobrogei si a instalat Maestru Venerabil in persoana Il.·. Fr.·. Iliev Petre.
Multumesc foarte mult, fratilor de la R.·.L.·. Tara Barsei, de la Or.·. Brasov, Fr.·. Vlad Vasile, Pro Mare Maestru al Marii Loji Nationale  a Romaniei si Maestrul Venerabil, Fr.·. Milea Ionel si tuturor fratilor pentru aportul calitativ pe care l-au manifestat la constituirea R.·.L.·. Steaua Dobrogei, la Or.·. Constanta .
Au participat la ceremonii, fratii Membrii ai Marelui Consiliu al Marii Loji Nationale a Romaniei, Fr.·. Marius Nagy si Fr.·. Vinicius Tomescu si fratii de la Or.·. Brasov.
Au avut loc dezbateri privind infiintarea Scolii Masonice Danubiene, un Proiect aprobat de Marele Consiliu al Marii Loji Nationale a Romaniei de acum 2 ani, care in viitor va fi derulat cu ajutorul Maestrului Venerabil, care este un frate inimos, curajos si dornic sa dezvolte o masonerie dobrogeana  si cu foarte multe infratiri in Bulgaria, Serbia, s.a.m.d.
Scoala Masonica Danubiana uneste intr-un curent masonic danubian al carui curs incepe, de acolo de unde izvoraste Dunarea  si se deschide prin cele trei brate in Marea Neagra.
Avem dovezi ca in jurul acestui miracol, apa Dunarii, inca de la geneza ei, s-a construit o cultura masonica, ce s-a adapat din radacinile adanc infipte in civilizatia danubiana.
Fratii din Marea Loja Nationala a Romaniei, isi doresc ca impreuna cu fratii dobrogeni din R. L. Steaua Dobrogei sa realizeze prin Scoala initiatica danubiana un lampadofor , o Stea stralucitoare pentru toti francmasonii si toti semenii nostri, care pentru noi sunt toti fratii nostri.
Aici, in Dobrogea, la cele trei guri ale Dunarii, sa se uneasca Marile Loji, Rituri Masonice,  Ordine Masonice, s.am.d, anual sau ori de cate ori este nevoie, pentru a aduce la lumina adevaruri care sunt necesare generatiilor de azi si de maine.
Cred in fratii din R.·.L.·. Steaua Dobrogei, ca vor deschide un nou drum, lumina fiindu-le calauza, iar adevarul cel mai de pret dar, Intru Gloria Marelui Arhitect al Universului.
Le doresc mult succes in Marea Opera masonica si sanatate familiilor, prietenilor si tuturor celor dragi.

Cu dragoste frateasca,
Viorel DANACU,
Mare Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #257 : Octombrie 13, 2011, 15:39:54 »

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/revolutionarul-nicolae-samson-s-a-sinucis-240244.html
FRATELE MASON NICOLAE A PLECAT DINTRE NOI 01:31 | 12 Octombrie
revolutionar
MAI BINE SA MORI IN PICIOARE DECIT SA TE TIRASTI IN GENUNCHI. ASA A FACUT NICOLAE SAMSON.
A ALES INTRE A FI DELATOR ,SIFONAR,VINZATOR DE FRATI SI A SFIRSIT DRUMUL LUI PE ACEST PAMINT,
CA UN FRATE MASON, CU DEMNITATE. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA IL ODIHNEASCA IN PACE........
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #258 : Octombrie 13, 2011, 21:47:09 »

http://www.novapress.ro/video/romania-criza-si-conducatorii-ei.html EMISIUNEA "PUNCTUL PE I" invitat Dorin Lazar Maior- presedinte BNR'89
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #259 : Octombrie 14, 2011, 14:24:10 »

A trecut o saptamana de la moartea neasteptata a revolutionarului brasovean Nicolae Samson. Ce discutii, ce informatii au fost postate de atunci despre acest tragic eveniment, suntem indreptatiti sa consideram ca a fost vorba de o sinuciderea sau de un asasinat? Am strans de pe forum cateva din materialele postate de diversi colegi pentru a face un efort de prima analiza mai larga, care sa nu se bazeze numai pe o parere sau alta, ci pe toate cele care par pertinente, pe informatii provenite din mai multe surse.
Marti, 11 octombrie, a fost creat subiectul “A FOST ASASINAT SAMSON?” de catre un membru al forumului care s-a inscris, se pare, special pentru a discuta aceasta problema. Postarea de deschidere a fost urmatoarea:

ZEUS
A FOST ASASINAT SAMSON?

DIN CATE SE PARE, DA.
A FOST GASITA DE O PERSOANA RAMAS ANONIMA CARE A ANUNTAT TELEFONIC CA A GASIT IN HALA ABANDONATA…. CADAVRUL UNUI BARBAT SPANZURAT. SAMSON NU AVEA ACTELE LA EL. ACTELE AU FOST GASITE MAI TARZIU LA DOMICILIUL LUI. IN APROPIAREA LUI NU SAU GASIT OBIECTE CARE SA POATA FI FOLOSITE CA SPRIJIN PENTRU A SE RIDICA LA INALTIMEA RESPECTIVA. CUM A AJUNS SAMSON LA ACEA INALTIME? CINE LA AJUTAT SA AJUNGA ACOLO? UNDE SUNT MASA SCAUNUL BUTOIUL LADA DE CARE SA SERVIT PENTRU A SE URCA ATAT DE SUS? IN ACEA HALA FUNCTIOA UN TEMPLU MASONIC. SE STIE CA SAMSON ERA MASON. SA FIE VREO LEGATURA INTRE MASONERIE SI SPANZURAREA LUI SAMSON? BEBE MILEA MANA DREAPTA A LUI SAMSON ESTE SI EL MASON SI FOLOSEA LOCATIA.E CUNOSCUT FAPTUL CA SAMSON SA OCUPAT DE CERTIFICATE DE REVOLUTIONARI IMPREUNA CU CHITIC AUREL SI VLAD VASILE. CHITIC ESTE FINUL LUI GEORGE COSTIN ACTUALUL SECRETAR DE STAT AL REVOLUTIONARILOR IAR VLAD VASILE ERA VAR CU SAMSON SI PARTENER DE AFACERI CU CERTIFICATE.VLAD VASILE A MAI FOST IMPLICAT IN AFACERI CU CERTIFICATE DE REVOLUTIOARI SI IN 1997-1999 CANDSA OCUPAT CHIAR SI CU AFACERI CU PAMANTUL REVOLUTIONARILOR. PRIN NORAS SE VORBESTE DESPRE AGITATIA LUI SAMSON DIN ULTIMA VREME. DESPRE FAPTUL CA II IERA FRICA SI DE UMBRA LUI. SE STIE IN TOT ORASUL CA A CUM CATEVA ZILE AU INTRAT MASCATII IN SEDIUL ALRUE SI AU LUAT TOT. CALCULATOARE SI ACTE DAR SE MAI STIE SI CA MARIES TEODOR SFIDANDUL PE MAIOR A DESCHIS O FILIALA A ASOCIATIEI 21 DECEMBRIE IN ORAS. TOATE ESTEA INDICA O RAFUIALA PUSE LA CALE DE INDIVIZI CARORA LE EREA FRICACA SAMSON SA NUI DEA PE GOARNA DIN CAUZA AFACERILOR CU CERTIFIC ATELE REVOLUTIOANRILOR. DESPRE AFACERILE LUI GEORGE COSTIN CU CERTIFICATELE REVOLUTIONARILOR SI DREPTURILE LOR SAU VORBIT MULTI PA FOR DA NIMENI NU A DAT DRUMU LA ANCHETE. CINE IL APARA PE COSTIN? CINE ESTE IN SPATELE LUI? TOTUL ESTE UN RAFUIALA MAFIOTA. MAINE NU O SA MAI AVEM CURAJU SA IESIM DIN CASA. NASII ISI FAC DE CAP CU DREPTURILE VOASTRESI VOI SUNTETI BATJOCURITI. PANA CAND?
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=524.0

Dl paraschiv a furnizat un linck de pe site-ul “novapress” unde este inregistrata o emisiune despre descinderea mascatilor la sediul asociatiei unde dl Samson era vicperesedinte. Emisiunea se numeste “Verificări, după 22 de ani de la revoluţie” si e ralizata inainte de moartea revolutionarului. http://www.novapress.ro/video/verificari-dupa-22-de-ani-de-la-revolutie.html

Un alt linck, spre o a doua emisiune “novapress”, intitulata “România, criza şi conducătorii ei”, realizata dupa controversata sinucidere, l-a furnizat dl emil cc: http://www.novapress.ro/video/romania-criza-si-conducatorii-ei.html

Justitiarul intervine in data de 12 octombrie, aratand ca nu e de acord cu varianta vinovatiei masonilor.
Da, revolutionarul nostru s-a sinucis, independent de faptul inaltimii la care corpul suspenda. Dam vina pe masoni pentru a acoperi o alta odioasa conjunctura: faptul ca era terorizat de body-guard-zii lui Maior ... ?!?
Daca Nae ar fi dat in vileag tot ce s-a petrecut in aso Brasov? Uitati ca bietul de el a fost batut de doua ori de partea neagra a aso Brasov?
Cred si sunt convins ca nu a fost o moarte naturala!

Iar in data de 13, adauga:
Cand l-a batut cu bestialitate, cum s-a simtit? Si nu a fost numai o data, ci de doua ori.

Dar dl DOFTOREANU, care numai simpantizant al lui Maior nu poate fi considerat, se indoieste de aceasta varianta:
Cine e partea asta neagra a asociatiei din Brasov?
Si cand a fost batut Samson de partea asta neagra?
Te rugam sa ne aduci aminte ca unii dintre noi nu am auzit despre asta.


In data de 13, Diplomatul007 a revenit cu variant masonica, dar cu propunerea de a privi dintr-o alta perspective evenimentele: Va propun o tema de meditatie pornind de la un artiocol de manseta din "Romania Libera" (3 noiembrie 1992): "Legaturi mafie - francmasonerie?"
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #260 : Octombrie 14, 2011, 14:47:28 »

Practic asistam la o lupta, pe cadavrul revolutionarului mort, intre cele doua tabere din BNR, Costin si Maior. Cu regretul ca s-au pretat la asemenea comportament, trebuie sa recunosc ca o moarte controversata, precum este cea a vicepresedintelui Samson, nu putea sa nu fie controversata. Ceea ce nu-mi place insa deloc la aceasta controversa este faptul ca nu aflarea adevarului este in centrul preocuparii taberelor, ci aruncarea vinovatiei pe partea adversa. Daca in dezbaterea de pe forum vor interveni numai persoane strict inregimentate intr-una dintre tabere, avem foarte mici sanse sa avansam in directia adevarului. Tocmai de aceea, interventiile dlui Doftoreanu si a Diplomatului007 sunt salutare.
Domnului Doftoreanu am sa-i adresez urmatoarea intrebare: chiar nu stiti nimic in privinta terorizarii lui Samson de ctre Maior, respectiv de aplicarea unor torturi fizice (batai) in mai multe randuri? Si tot lui, am sa-i adresez o rugaminte: sa se intereseze la revolutionarii pe care-i cunoaste despre existenta sau nu a unor asemenea episoade. Domnule Doftoreanu, prin faptul ca aveti un conflict indelungat cu domnul Maior, aveti mai multa credibilitate decat revolutionarii care-i sunt fideli. Nu am absolut nimic impotriva domnului eimil cc, dar parerea dumneavoastra este mai importanta in acest caz. Faceti efortul sa ne furnizati mai multe informatii?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #261 : Octombrie 14, 2011, 15:02:51 »

Directia de cerctare sugerata de Diplomatul007 nu poate fi neglijata pentru ca avem o aglomerare de elemnte masonice in aceasta poveste. De aceea, fara sa exclud supozitia lui ZEUS, ca e vorba de o rafuiala mafiota, cred ca trebuie sa luam in consideratie, cu discernamant, elemente din toate ipotezele avansate, sa le analizam si sa incercam sa ne formam o parere mai adecvata, nedistorsionata de diversele apartenente, la asociatii, partide sa.
Tocmai de aceea, am cautat informatii ce dateaza dinaintea acestei nenorociri, furnizate intr-o perioada in care nu se stia care va fi sfarsitul domnului Nicolae Samson. Asa mi-am amintit despre o discutie de pe vechiul forum, pe care am cautat-o si acum o repropun atentiei dumneavoastra in postarea urmatoare.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #262 : Octombrie 14, 2011, 15:11:30 »

vlad tepes bv. 2006-07-26
Pt. inceput,o sa va spun de marele \'\'poet revolutionar\'\' CHITIC AUREL. Jigodia asta a promovat ca revolutionari multi dintre cei care au lucrat inmilitie si nu numai. El a ajuns revolutionar datorita unei greseli de mass-media in defavoarea lui CHITIC MARCEL,actualmente SERBANESCU MARCEL. O tentativa de ziar renascut dupa evenimentele din dec. \'89,a publicat gresit numele lui CHITIC MARCEL cu CHTIC AUREL,si jigodia a profitat de respectiva greseala. A venit cu ziarul la asociatie si uite asa a ajuns revolutionar,ca mai tarziu sa se imbolnaveasca si mai tare devenind si poet. A profitat din plin si a inceput sa fabrice revolutionari printre cei care au victime pe constiinta si care au stat in spatele cordoanelor de ordine in dec. \'89. In curand o sa va expun pe toti cei care au ajuns revolutionari datorita lui Chitic Aurel. Sunt sigur ca o sa ramane-ti surprinsi daca nu stiti deja despre cine este vorba. Afirmatia de fata este sustinuta de cel care trebuia sa fie cu adevarat revolutionar,CHITIC MARCEL,actualmente,SERBANESCU MARCEL,cu probe date etc!

nor 2006-07-29
Dupa postarea lui vlad tepes bv. s-a lasat tacerea (tastelor) peste subiectul asta de pe forum. Ce e, domnilor revolutionari? V-a parasit curajul!? Mai mare rusinea! Sunt sute si sute de morminte ale celor cazuti in decembrie `89, o multime de schiloditi ai Revolutiei dar membrii forumului (acesta sau cel de la SSPR) prefera sa discute, disproportionat de mult, despre beneficiile legii celei noi. Drepturile trebuiesc obtinute si sustin obtinerea lor, doar sunt atitia fosti revolutionari saraci lipiti, sau cu parinti sau copii asasinati in `89. Chiar si recunoasterea pentru cei care au scapat e necesara, chiar si numai pentru a-i aminti statului (alora de au pus laba pe el) ca n-are voie sa traga in propri-i cetateni si tot e necesara! Dar sa preferi tacere in privinta impostorilor de teama ca nu-ti mai promoveaza conducerea asociatiei dosarul e o atitudine degradanta. Mai mult, cei care procedeaza asa, incurajeaza abuzurile si coruptia. Salut atitudinea lui vlad tepes bv. (mai tepese, la Brasov a fost inchis domnitorul, sasii l-au tradat, vandut, livrat; ungurii l-au tinut la beci; vreau sa spun ca ai ceva tupeu!) si-l astept cu promisele materiale si marturi postate aici, la condicuta de constiinta a revolutionarului. Sper sa se tina de promisiuni, altfel mai mult rau face decat bine. Cum apare ceva concret din partea lui, vin si eu cu un bonus pentru cei ce acceseaza forumul, un document care va da satisfactie multora dintre cei care se framanta in problematica dezbatuta pe aici si aiurea. O zi buna si nu mai stati ca mutu!

vlad tepes bv. 2006-07-29
Salut pe toata lumea.Concluzia la care a ajuns \'\'nor\'\',este in asentimentul meu si nu numai.TOTUSI,eu personal nu pot crede ca printre cei care posteaza pe portal se afla numai lasi care isi urmaresc scopurile si se ascund in spatele pseudonimelor! Suntem in situatin in care trebuie sa dam o mana de ajutor celor care pot dovedi jigodiile infiltrate printre noi.Chiar trebuie sa asteptam U.E. sa ii treaca pe linie moarta!?!? Va readuc aminte ca multi dintre noi nu au mai pus pret pe vietile lor in dec.\'89 si acum ne cramponam de in fata lor? Daca este asa,atunci,RUSINE si va readuc si eu aminte de sutele de MORMINTE in care sunt cei care au fost langa noi in dec.\'89. Observ ca interesele primeaza in dauna \'\'MEMORIEI CELOR CARE NU MAI SUNT PRINTRE NOI\'\',victime a unora care acum sunt printre noi si au certificat.PACAT!

Dreptul unui revolutionar \'\'ADEVARAT\'\',nu poate fi luat de NIMENI! Nici o asociatie sau o terta persoana [indiferent de functia pe care o are vis-avis de legea 341],nu poate bloca acest drept! Legea 42/1990,a fost data ca sa ne dezbine dar, actuala 341,cu ajutorul unora dintre noi,este ca sa se faca adevarata triere a revolutionarilor.Mai meditati la ce v-am spus!

Promit ca saptamana viitoare sa expun pe portal mult mai multe.

http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=6&pg=forum_thread.php&lnk=2
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #263 : Octombrie 14, 2011, 15:56:15 »

JUSTITIARUL, 2006-09-28
Pt. [decembrie 89] TABEL CU CERERILE DEPUSE PENTRU PRESCHIMBAREA CERTIFICATELOR DE REVOLUŢIONAR CONFORM LEGII 341 - 2004 - salvat din vechiul site al SSPR. JUSTITIARUL

http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=6&pg=forum_thread.php&lnk=1&pagina=8

Am dat find pe acel tabel si mi-au aparut 8 (opt) persoane cu numele "Samson". Cu regret, constat ca si acest presedinte si vicepresedinte de asociatie nu sa- putut abtine sa nu profite de pozitiile pe care le-a detinut in cadrul asociatiei sale si si-a facut tot neamul cu certificat de revolutionar. Am practicat o decupare din lista pentru a se putea verifica mai repede numele, deci trebuie sa va logati ca sa vedeti imaginea atasata.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #264 : Octombrie 14, 2011, 16:04:21 »

Din interventia unei mai vechi cunostinte a noastre, Maria Petrascu, care a fost membra si a vechiului forum, aflam despre derularea unui alt foarte interesant episod din lupta pentru conducerea asociatiei din Brasov. Vezi imaginea atasata.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #265 : Octombrie 14, 2011, 16:15:16 »

Personajele se regasesc, nu? E o dovada, pe care nu o poate respinge nimeni, ca cei trei incercau de mult timp sa preia conducerea organizatiei. In continuare copiez doua postari ele Mariei Petrascu (un articol si comentariul ei):

MARIA PETRASCU 2007-05-10

O nouă organizaţie revoluţionară năştea în sânul Asociaţiei „Braşov Decembrie ‘89” (ABD ‘89). Trei revoluţionari, dintre care doi lideri ABD, au încercat să fabrice o nouă asociaţie – copie fidelă a actualei. „Trei colegi: Samson Nicolae - vicepreşedinte, Milea Ionel - vicepreşedinte şi Aranuşi Ciprian - membru au încercat să înscrie o organizaţie la Judecătoria Braşov, folosindu-se de o ştampilă nevalabilă a ŤABD 89ť. Organizaţia poartă aceeaşi denumire cu asociaţia noastră”, se arată într-un comunicat remis de asociaţia braşoveană. Consiliul director al ABD ‘89 a hotărât excluderea celor trei trădători din asociaţie. În altă ordine de idei, conducerea ABD ’89 spune că asociaţia se menţine drept „o organizaţie apolitică şi apartinică, menţinându-şi echidistanţa de orice formaţiune politică din România”. „Ca atare, ştirea conform căreia asociaţia noastră l-ar susţine pe preşedintele suspendat al României nu ne reprezintă”, se arată în comunicatul Asociaţiei.

Postarea de mai sus este , de fapt, un articol publicat astazi, 10 mai, 2007, in cotidianul local brasovean BUNA ZIUA BRASOV, in baza unui comunicat oficial dat de ALRUE BRASOV DECEMBRIE 89 si semnat de presedintele acesteia, Vasile Mardare. Apare si in restul ziarelor locale. Ce nu se spune in comunicatul respectiv este faptul ca cei trei revolutionari care au fost exclusi , sunt membri fondatori ai Asociatiei Brasov Decembrie 89 si au fost , in timp, presedinti ( Samson ) secretar executiv ( Milea)si membri in consiliul de conducere (Aranusi). Excludrea lor s-a facut fara ca cei trei sa fie de fata, adica la sedinta , si sa poata sa-si spuna parerea. Cei trei si-au dat demisia, cu nu mult timp in urma, din conducerea asociatiei, dar nu si din cea de membrii. Si eu am fost exclusa, din aceeasi asociatie,tot in lipsa, si fara motive temeinice. am solicitat , in scris, sa mi se comunce motivul excluderii dar, fireste, nu am primit nici astazi raspuns. Excludrea mea s-a produs pentru ca : am realizat peste o suta de emisiuni despre evenimentele din Decembrie 89 , de la Brasov, pentru ca am fost premiata de cei de la Timisoara, pentru un film desre Brasov, Decembrie 89, intitulat :VOI ATI TRAS IN NOI!, pentru ca am obtinut alte trei premii in plan local, pentru consecventa si verticalitatea cu care am actionat pentru aflarea adevarului despre Decembrie, 89, la Brasov, pentru ca am facut publica o lista cu impostorii revolutionari de la Brasov, care a aparut si pe portal, pentru ca am dezvaluit public, tot in presa, ca actualul secretar al Primariei Brasov, Nicolae Paraschiv, este fost maior de securitate , a anchetat printre altii, si revolutionari, inainte de 89,fiind el insusi revolutionar, cu certificat,(articolul apare si pe portal, la sectiunea presa) si pentru multe alte actiuni similare. Mai pe scurt spus , in ALRUE Brasov Decembrie 89( fosta ABD 89) este o practica inca de pe vremea lui Dorin lazar Maior si preluata de actuala conducere ca oricine are opinii, altele decat cele ale sefilor, sa fie exclus fara sa se tina cont de statut, de numarul revolutionarilor prezenti la sedinta, de cati au votat pentru, s-au abtinut sau au fot impotriva. Cu alte cuvinte , ca pe vremea dictaurii comuniste impotriva careia s-au ridicat, si pentru care au murit atatia oameni.

http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=6&pg=forum_thread.php&lnk=1&pagina=22
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #266 : Octombrie 14, 2011, 18:18:03 »

http://www.revolutie89.info/index.php?lg=ro_RO&p=cprd_list

Nor , sunt 7 cu numele Samson!
4 Brasov
2 Metrou
1 Giurgiu

Ai posibilitatea de a cauta!
Poti tu demonstra ca toti sunt familia lui?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #267 : Octombrie 14, 2011, 18:33:11 »

Maria P mai face o declaratie pe forum, cine poate decela adevarul Huh

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=92.msg7117#msg7117
Răspunde #459 : Iunie 13, 2008, 09:53:40 »
De-a lungul timpului, mardeiasii lui Dorin Lazar Maior au batut , amenintat si sisantajat, la ordinul acestuia, mai multi revolutionari brasoveni care au refuzat sa i se "supuna" . Din declaratiile unora, publice , sau mai putin publice - ce nu face frica, nu-i asa?- acestia au fost batuti in propria casa, la ediul asocitatie, la sediul frimei lui Maior, in locuri publice, etc. Bataile i-au schilodit pe unii, pe viata, altii au zacut prin spitale. postez mai jos o lista , incompleta desigur, a celor care au declarat ca au fost batuti de maior sau (si) de margeiasii lui:
       - Huba Laszlo - fiu, revolutionar
       - Huba laszlo , tata
       - Samson Nicolae, revolutionar
       - Viorel Scorteanu, revolutionar
       - Buna Monica, revolutionar
       - Codin Malaia, revolutionar
       - Demi Ioan, revolutionar
       - Iulian Doftoreanu, revolutionar.......

....si ma opresc ,deocamdata, aici, desi lista ar putea continua. Precizez ca toti acestia, si altii, au fost batuti pentru ca nu au cedat sanatajelor lui Maior, care le solicita diverse avanataje sau le cerea sa particpe la niste ilegaglitati ce i-ar fi adus lui castiguri materiale sau au indraznit sa il infrunte public acuzandu-l de impostura si de macularea imaginii asociatiei Brasov Decembrie 89.


PS. Nici una din aceste persoane nu este: "schilodit pe unii, pe viata"

Dar sa nu uitam ca Maria P. a devenit revolutionara tot datorita lui Samson, printr-un brevet " eliberat " de Samson, a reusit sa fie introdusa in M.O. 568/bis 1999, discutiile se stiu de pe forum!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #268 : Octombrie 14, 2011, 19:09:03 »

Aproximativ aceasta ar trebui sa fie directia discutiilor. Legatura dintre ilegalitatile comise si oamenii care le-au comis, dintre oameni si grupurile formale si informale care sa-u agregat pentru lung timp, sau numai pentru anumite oportunitati. Inca o informatie din Brasov. In urma cu aproximativ o luna, domnul Maior a incheiat o sedinta a asociatiei invitandu-i pe revoutioari sa intre in masonerie. Erau de fata si membri ai lojei, dintre cei care apar in fotografiile postate in aceasta saptamana.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #269 : Octombrie 14, 2011, 19:17:06 »

Doresc un singur lucru,in toate discutiile care se vor purta, pe acest subiect se fie decente in memoria lui Samson!
Cu bune si rele, Samson a fost un adevarat revolutionar!
Memorat
Pagini: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 121
Schimbă forumul: