Main Content:

Pagini: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #540 : Iulie 17, 2012, 18:43:07 »

Chiar asa, cum decurge mitingul de la Brasov. Nu uit ca ei au organizat prima manifestatie publica anti pirat.
Memorat
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul
DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #541 : Septembrie 19, 2012, 16:12:16 »

Dumnezeu să te ierte!

Sufletul tău să fie iertat de cele lumești și să-ți găsești binemeritata odihnă veșnică bunul meu prieten Arpi Rab. Fie-ți țărâna ușoară!
Condoleanțe familiei îndurerate!
Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!
 • TATA
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 221
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #542 : Septembrie 19, 2012, 21:47:33 »

Fie-ți țărâna ușoară! Aifost un mare caracter!
Condoleanțe familiei îndurerate!
Memorat

STIU CA SUNT PROST DAR CIND MA UIT IN JUR PRIND CURAJ
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #543 : Septembrie 20, 2012, 11:27:58 »


http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=eveniment&s_id=118343

Revoluţionarul Arpad Rab s-a spânzurat
• Ioan Demi, preşedintele asociaţiei care contestă ,,fabrica de impostori cu certificat“ crede că Dorin Lazăr Maior este „autorul moral“ al morţii lui Rab Arpad

Revoluţionarul braşovean Rab Arpad a fost găsit ieri, în jurul orei 8.00, spînzurat de-o ţeavă, în locuinţa sa, de pe strada Spartacus. Macabra descoperire a fost făcută de un vecin. Rab îşi făcuse laţ dintr-un tricou. El a lăsat şi un bilet de adio în care spunea că ,,a servit tricolorul României“, dar ,,a fost chemat de Dumnezeu“. Vecinii spun că omul trecea printr-o perioadă grea şi se purta foarte ciudat în ultima perioadă. Le spunea deseori că ,,Dumnezeul îl cheamă la El“. „Dimineaţă, la ora 08.15, dispeceratul I.P.J.Braşov a fost sesizat prin serviciul 112 de un braşovean cu privire la faptul că, la ora 08.00, l-a găsit pe vecinul său spânzurat, în locuinţa acestuia. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul bărbatului în vârstă de 51 ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov pentru necropsiere, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul“, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Rab Arpad a fost mai bine de zece ani ani mîna dreaptă a liderului revoluţionarilor Dorin Lazar Maior, fiind secretarul şi vicepreşedinte al Asociaţiei Decembrie 89 din Braşov. De mai bine de doi ani însă, Lazar Maior îl dăduse afară din asociaţie. Anul trecut în luna octombrie, revoluţionarul Nicolae Samson, un alt fost vicepreşedinte al asociaţiei lui Dorin Lazar Maior, a fost găsit spânzurat într-o hală dezafectată.

Ultima explicaţie

Vecinii spun că Rab Arpad, care locuia singur în apartamentul său după despărţirea de soţie, dădea semne de tulburare în ultima perioadă. Nimeni nu a luat în serios însă vorbele repetate despre „chemarea la Dumnezeu“. În biletul de adio sinucigaşul amintea că toată viaţa „a servit tricolorul României“. Deşi participarea sa la revoluţie nu a fost niciodată pusă la îndoială, Rab Arpad fusese marginalizat de controversatul său şef Dorin Lazăr Maior. În ultima vremea, Rab ducea o viaţă plină de lipsuri. Rămăsese fără nici-o sursă de venit, după ce indemnizaţiile revoluţionarilor au fost tăiate până la deconspirarea impostorilor cu certificate de ,,remarcaţi“. În plin divorţ de soţia sa, Arpad a căzut şi într-o depresie puternică, care, cred apropiaţii, l-a împins, în cele din urmă, la gestul fatal.

„Mai mult decât un revoluţionar autentic“

Ioan Demi, preşedintele asociaţiei Asociației „21 Decembrie 1989“-Braşov, asociaţie care contestă ,,fabrica de impostori cu certificat“ a lui Dorin Lazăr Maior, regretă profund moartea lui Rab Arpad. Demi, revoluţionarul care luptă de ani buni pentru a-i demasca pe falşii beneficiari de certificate, aminteşte că Rab Arpad era un revoluţionar autentic. Demi crede că „Arpi este doar o altă victimă a societăţii corupte în care trăim“. Demi nu crede că Rab Arpad suferea de tulburări psihice, deoarece îl întâlnise cu puţin timp în urmă şi au avut o discuţie foarte serioasă. Avea însă mari probleme financiare. Cu doar trei săptămâni în urmă, Demi şi colegul său de asociaţie, Sorin Boacă, s-au întâlnit cu Arpad şi i-au propus să li se alăture în lupta împotriva impostorilor. „I-am propus atunci să ni se alăture în Asociaţie, iar el mi-a spus că o să vină şi că putem conta pe el, că are multe de spus şi că are documente. Mi-a spus: «Dacă eu aş vorbi acuma, ar fi război în Braşov». Arpi deţinea foarte multe documente despre revoluţionarii lui Maior, dar nu-şi găsise încă destul curaj să le prezinte. Pentru mine, Arpi era mai mult decât un revoluţionar adevărat. Spunea că într-o bună zi se va face dreptate şi la Braşov“, a spus Demi. Rab Arpad nu se află printre persoanele cercetate penal pentru dosare de revoluţionar false, potrivit procurorului Alina Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Oare câţi mai trebuie să moară?

Rab Arpad este al doilea revoluţionar care se sinucide şi al treilea revoluţionar braşovean care s-a stins în ultimul an. Primul a fost Nicolae Samson (57 de ani), vicepreşedinte al Asociaţiei „Braşov Decembrie 1989“, care în octombrie anul trecut, a fost găsit spânzurat într-o hală dezafectată de lângă discoteca Hacienda. El s-a sinucis cu o zi înainte de data la care trebuia să se prezinte la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov unde urma să i se aducă la cunoştinţă că este învinuit într-un dosar de fals în înscrisuri oficiale şi complicitate la înşelăciune privind certificatele de revoluţionar false. În ianuarie, ziarista Maria Petraşcu, s-a stins şi ea din viaţă, la 59 de ani, în urma unui atac de cord. Cu câteva zile înainte, Maria Petraşcu şi Ioan Demi, fuseseră loviţi de oamenii lui Dorin Lazăr Maior, chiar la ceremonia dedicată eroilor revoluţiei. „Oare câţi mai trebuie să moară dintre revoluţionarii autentici din Braşov, pentru ca Maior Lazăr Dorin să fie tras la răspundere?“, se întreabă Demi, care îl consideră pe preşedintele revoluţionarilor braşoveni, Dorin Lazăr Maior „autorul moral“ atât al morţii lui Rab Arpad, cât şi a Mariei Petraşcu şi a lui Nicolae Samson.

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #544 : Septembrie 21, 2012, 19:09:39 »

A mai plecat unul dintre noi - Rab Arpad.
Astazi a fost inmormantat.
A avut parte de prezenta unui numar mare de colegi si de un numar mare de coroane si jerbe.
Probabil ca domnul Iosif va incarca pe Portal fotografii si filme.
Dupa inmormantare, un grup de cca 30 de revolutionari s-a retras la un restaurant la o cafea.
Dupa un scurt moment de reculegere in amintirea lui Arpi, au fost lansate multe discutii, s-a prezentat rezumatul negocierilor de la Bucuresti dintre dl.Iliescu, dl Mester si dl.Maior. S-au emis pareri, s-au facut supozitii. Toti asteapta sa se rezolve ceva cu problema indemnizatiei, insa este clar ca nici un partid nu va risca sa o reacorde revolutionarilor inainte de alegeri, indiferent de presiunile pe care le-ar face revolutionarii.
S-a mai discutat apoi despre istoria alegerilor din cadrul asociatiei brasovene, iar domnul Mardare a afirmat ca a avut pistolul la tampla atunci cand a cedat conducerea asociatiei in favoarea domnului Maior.
Mai in gluma, mai in serios, cineva a solicitat celor prezenti sa ridice mana toti cei ce considera ca Maior Lazar Dorin nu ii mai reprezinta pe revolutionari si ca ar trebui schimbat din functie. Pentru ca intre timp mai plecasera cativa colegi, au ridicat mana doar 25 dintre ei, adica toti cei prezenti.
S-au facut si ceva poze, s-au strans maini si fiecare a plecat catre casa.
A fost o dupaamiaza placuta, intre revolutionari adevarati, dar care probabil ca nu va duce la o schimbare esentiala in viata revolutionarilor.

Asa este Doftorene. Trist ce s-a întîmplat cu Arpi. S-a dus prea repede dintre noi. Putea sa mai traiasca. Nimeni nu poate stii ce s-a întîmplat cu el. De felul lui era un combatant si poseda un mare caracter. Vad ca ai ramas putin socat dupa declaratia facuta de Mardare. Tu chiar l-ai crezut? Mi-a stat pe limba sa-i zic despre reala lui relatie cu Maior si fosta Secu. Dar n-am avut loc de Scafa, Longo, Bebe, Gica si tine. Erati în forma. Boca avea targhet, ca si Demi. Nu stiau cine-i K2. Lasa ca au aflat pîna la urma.Grin Se simt cu musca pe caciula. Chiar am uitat sa te întreb. Oare de ce nu au fost reprezentantii de marca ai asociatiei? Unde au fost Maior, Sarmasi, Aranusi? Oare de ce au lipsit?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #545 : Septembrie 21, 2012, 19:24:39 »

PS.
Astept poza cu prezidiu de la Caraiman Wink
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #546 : Septembrie 21, 2012, 20:43:39 »

Hai K2 lasa glumele.
Daca ai fost acolo stii foarte bine ca nu a existat un prezidiu ci a fost o intalnire intre revolutionari si atat. Nu sedinta, nu ordine de zi, nu conducatori. Apoi, daca postez pozele facute acolo si apari si tu in ele, vede lumea cat de urat iesi in poze.  Grin
« Ultima modificare: Septembrie 21, 2012, 22:43:46 de către razvan »
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #547 : Septembrie 21, 2012, 22:40:44 »

Imagini de la inmormantarea revolutionarului brasovean Rab Arpad, care a avut loc astazi, incepand cu ora 1400, la Cimitirul Central din Brasov.
« Ultima modificare: Septembrie 21, 2012, 22:45:13 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #548 : Septembrie 21, 2012, 23:00:08 »

A fost un om discret, muncitor, curajos. A detinut functii de vicepresedinte si secretar al Asociatiei Brasov - Decembrie 1989. Infirm parerile exprimate in presa, conform carora ar fi suferit  de tulburari psihice in ultimul timp. L-am intalnit in urma cu aproximativ zece zile. Era perfect echilibrat, linistit si amabil.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #549 : Septembrie 21, 2012, 23:21:46 »

Arpi, imi pare rau ca n-ai mai rezistat. N-am stiut de privatiunile si necazurile prin care treceai.
Dumnezeu sa te ierte si sa te mantuiasca!
Memorat
 • ANTON
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 531
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #550 : Septembrie 21, 2012, 23:33:05 »

Arpi, imi pare rau ca n-ai mai rezistat. N-am stiut de privatiunile si necazurile prin care treceai.
Dumnezeu sa te ierte si sa te mantuiasca!


  Duminica, cand ma voi duce la slujba, ma voi ruga pentru iertarea sufletului sau, si voi aprinde o lumanare pentru el .
  Dumnezeu sa-l ierte !
 
« Ultima modificare: Septembrie 21, 2012, 23:36:30 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #551 : Septembrie 22, 2012, 09:02:33 »

  Dumnezeu sa-l ierte MURIM PE RAND SI TOT NE CERTAM
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #552 : Septembrie 22, 2012, 10:34:03 »

DUMNEZEU SA-L IERTE SI ODIHNA VESNICA.

Memorat
 • bradul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 765
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #553 : Septembrie 22, 2012, 11:26:37 »

  -AICI RANITUL ARE DREPTATE"DE CE NU AŢI IEŞIT ÎN STRADĂ PT DREPTURILE VOASTRE???
 NU PT SUSŢINEREA LUI MAIOR, LUCA R., MEŞTER, ci pt drepturi  !!!"

    -DE CE NU IESITI IN STRADA ACUM?-PTR.DREPTURILE VOASTRE?
    -CE ASTEPTATI?SA NE REZOLVE ALTI PROBLEMELE NOASTRE?
    -IMI PARE RAU,NU STIU DACA FAC BINE,DAR MESTER LA PROTESTUL DIN PIATA VICTORIEI A DECLARAT"ORICE ASI INCERCA EU SA FAC,FARA PRESIUNEA STRAZI NU REZOLVAM NIMIC,IESITI O SAPTAMANA 3000 IN STRADA SI OBTINEM TOT CE DORIM"

    -NU MA GANDEAM LA 3000 CI MACAR 500 DE REVI,DAR CRED CA REVI DE FAPT NU MAI SUNT,SAU EI STAU BINE,NU AU NEVOIE DE NIMIC,SAU CEL MAI GRAV AM INVATAT DOAR SA NE PLANGEM FARA A INCERCA NIMIC,SAU CEL MAI TRAGIC UNI DIN DISPERAREA DE A VEDEA LASITATEA REVILOR AJUNG LA SINUCIDERE.

   -TREZITI-VA,MAI SUNT 2 ZILE,LUNI SI MARTI IN CARE AM PUTEA DECIDE SOARTA NOASTRA,DACA NU SUNTETI DEMNI DE NUMELE DE REVOLUTIONAR,ATUNCI STATI IN CASA,.....DAR SA NU VINA ZIUA IN CARE VOI O SA NE RUGATI SA IESIM,PTR.CA ATUNCI NICI NOI NU O SA MAI AVEM,URECHI,OCHI SI GURA DE A ASCULTA CHEMARILE,DE A VEDEA PROSTIA CELOR CARE AZI NU VOR SA VADA,SI DE A STRIGA DOLEANTELE PTR.CA ATUNCI NIMIC NU NE MAI POATE URNI
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #554 : Septembrie 22, 2012, 14:41:03 »

Esti un mare nesimtit! Sa-ti fie rusine ca iti faci propaganda si pe acest topic. Omul s-a sinucis, lasa-l sa se odihneasca in pace, nu te folosi de tragedia lui ca sa-ti faci spamul vizibil. Dumnezeu sa te ierte, minte intunecata ce esti.
Memorat
Pagini: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 121
Schimbă forumul: