Main Content:

Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Urmele LISTEI 107 se şterg
« Răspunde #345 : Decembrie 16, 2011, 11:55:51 »

Unii uită, alţii îşi amintesc totul
Urmele LISTEI 107 se şterg

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=107422
• „Nu am garantat pentru nimeni, mai luaţi legea“, susţine Vasile Costea, unul din cei cinci foşti angajaţi ai Consiliului Popular Judeţean Braşov care au confirmat prin semnătură LISTA 107
• „Noi am cerut Consiliului Judeţean să confirme Lista 107, dar ni s-a răspuns că documentul nu există“, susţine Gheorghe Neghină, unul dintre cei 19 braşoveni care au intrat în 22 decembrie în judeţeana PCR cu Petiţia prin care protestatarii cereau demisia lui Ceauşescu

Este ciudat cum cinci oameni din „personalul“ fostei judeţene de partid şi-au adus aminte, după 16 ani de la evenimentele din decembrie ’89, numele şi prenumele a 107 revoluţionari, pentru care au garantat cu propriile semnături. Dar nu şi-au amintit de primele persoane care au intrat pe uşa sediului PCR, în 22 decembrie ’89, înainte de căderea lui Ceauşescu, lucru care cu siguranţă nu putea rămîne neobservat pentru vremurile acelea, spune Gheorghe Neghină, unul dintre cei 19 braşoveni care au semnat Petiţia oficială prin care cereau autorităţilor vremii demisia lui Ceauşescu şi alte drepturi şi libertăţi. Această petiţie, redactată în dimineaţa zilei de 22 decembrie ’89, este primul document din timpul revoluţiei din Braşov, care conţine nume cu revoluţionari din Braşov, scris şi depus, sub semnătură, înainte de fuga lui Ceauşescu. În timp ce astfel de documente ale vremii atestă oameni şi evenimente din decembrie ’89, urmele controversatei LISTE 107 încep a se şterge. „De 21 de ani, am uitat. Asta nu e treabă serioasă. E treabă de presă. Nu am garantat pentru nimeni“, spune Vasile Costea, unul dintre cei cinci foşti angajaţi ai judeţenei PCR pe a căror memorie se bazează pe documentul născut în 2006, purtînd parafa Consiliului Judeţean şi a unui notar.

„Am fost, practic, prima persoană care a intrat, la etaj, în Judeţeana de partid”, povesteşte Gheorghe Neghină momentul de după fuga dictatorului, în 22 decembrie. „Personalul civil dispăruse. Apoi lucrurile s-au precipitat, au început să intre şi din afară. Din acel moment, n-a mai fost «revoluţia poporului», ci a început «ocuparea funcţiilor». Am rămas în sediu, cu excepţia unei perioade din noaptea de 22 spre 23, cînd am fost trimis de generalul Florea cu Simion Lazăr, peste drum, în sediul Primărie. Eram în primărie cînd, pe la ora 3.00, a început să se tragă”, îşi aduce aminte Gheorghe Neghină, unul dintre revoluţionarii semnatari ai primei petiţii cu revendicări prezentată conducerii judeţene a PCR Braşov în 22 decembrie. Este ciudat, spune el, cum cinci oameni din „personalul” fostei judeţene de partid şi-au adus aminte, după 16 ani de la evenimentele din decembrie 89, numele şi prenumele a 107 „revoluţionari“, pentru care au garantat cu propriile semnături. Amintim că este vorba de documentul emis de Consiliul Judeţean Brasov, ca şi confirmare, cu numărul de înregistrare 5365/12.07.2006, document semnat de Rădulescu Gheorghe, Costea Vasile, Lukacs Rada, Iosif Florica, Ticuşan Gheorghe, foşti angajaţi ai judeţenei PCR, şi contrasemnat de fostul secretar general al CJ Brasov, Mariana Tihărau, dar şi autentificat la notariatul Florea Isbasoiu. Documentul menţionat conţine Lista de 107 persoane, intitulată TABEL NOMINAL CU LUPTATORII CARE AU LUAT PARTE LA MANIFESTĂRILE ŞI LUPTELE REVOLUŢIONARE DE LA SEDIUL FOSTULUI COMITET JUDETEAN PCR ŞI LA OBIECTIVELE DIN PERIMETRUL ACESTUIA. Ciudat, pentru amintirile celor cinci, pe Lista celor 107 nume redate din memorie, nu apar decît trei dintre cei care s-au dovedit a fi în clădire în acele zile. Şi mai ciudat, cei cinci angajaţi ai fostei judeţene PCR, deşi au memorat perfect 107 nume, au uitat complet tocmai de primele persoane care au intrat pe uşa sediului PCR înainte de căderea lui Ceauşescu, lucru care cu siguranţă nu putea rămîne neobservat pentru vremurile acelea. Cu atît mai mult cu cît delegaţia braşovenilor cu pricina intrase cu o petiţie din partea miilor de protestatri care se adunaseră în zonă şi cereau căderea lui Ceauşecu, dincolo de cordoanele de uslaşi şi soldaţi înarmaţi.

Costea spune că „a uitat“, după 21 de ani

Vasile Costea este primul dintre cei cinci foşti angajaţi ai Consiliului Popular Judeţean Braşov din Decembrie 1989, de la care Monitorul Expres a reuşit să obţină o declaraţie. Pe scurt, Vasile Costea, care era în decembrie 89 contabil şef a fostului Consiliu Popular Judeţean Braşov, spune că „a uitat”, după 21 de ani, cine au fost revoluţionarii. „De 21 de ani, am uitat. Asta nu e treabă serioasă. E treabă de presă. Nu am garantat pentru nimeni, mai luaţi legea.... măi băiatule! N-am nimic de declarat!”, ne-a răspuns fostul contabil-şef al Judeţenei de partid, înainte de a reteza orice dialog. Am fi vrut să ştim cine a completat lista cu cele 107 nume pe care le-a girat prin semnătura sa. Sau dacă lista era deja completă cînd i s-a cerut semnătura. În calitate de persoană care a ,,trecut de partea revoluţionariilor“ Vasile Costea a devenit el însuşi revoluţionar, şi are certificatul seria LRM-C-206, cu calitatea de „remarcat” al revoluţie, potrivit site-ului Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

„Ce motiv avea Costea să strige Jos Ceauşescu?”

Calitatea de „revoluţionar remarcat” a lui Vasile Costea este contestată de Gheorghe Neghină, unul dintre revoluţionarii semnatari ai primei petiţii cu revendicări prezentată conducerii judeţene a PCR Braşov. „Costea, Rădulescu (Gheorghe, fost director), Ticuşan (Gheorghe, fost adjunct şef secţie adm. publică locală), ce motiv aveau ei, ca directori, să strige «Jos Ceauşescu»? Toţi cei cinci au certificate de remarcaţi”, spune Gheorghe Neghină. „Lista 107 a fost făcută de conducătorii asociaţiei de revoluţionari din Braşov, iar pentru că Victor Cărăuşu o cunoştea pe doamna Tihărău (secretarul general al CJ, care, în 2006, care a parafat Lista 107), a fost trimis să i-o ducă la semnat. Lista este făcută atunci, în 2006, şi are drept scop legitimarea unor ne-participanţi la evenimetele din zilele de 21-22-23. Noi am cerut, apoi, Consiliului Judeţean, să confirme această listă, dar ni s-a răspuns că documentul acesta nu există. În arhiva CJ nu există documente de pe vremea CJPUN, cu excepţia unei liste din care a rezultat tabelul celor din Grupul 75, adică numele celor care într-adevăr au fost acolo”, mai susţine Gheorghe Neghină. Neghină are o ipoteză despre autorii Listei 107: „Maior (Dorin Lazăr, preşedinte n.r.), Mardare (Vasile, vicepreşedintele asociaţiei, n.r.) şi Milea Ionel (secretarul asociaţiei, n.r.)”.

19 semnături pe petiţia care cerea demisia lui Ceauşescu

Pe 22, cînd mii de oameni se adunaseră deja în faţa Judeţenei, Gheorghe Neghină a fost unul dintre cei 19 braşoveni care au semnat Petiţia oficială prin care cereau autorităţilor vremii demisia lui Ceauşescu şi alte drepturi şi libertăţi. Este primul document din timpul revoluţiei din Braşov care conţine nume cu revoluţionari din Braşov. Scris şi depus înainte de fuga lui Ceauşescu, sub semnătură, cele 19 persoane, care nu ştiau cum avea să se sfîrşească revoluţia începută încă din 16 decembrie la Timişoara, îşi asumaseră acest risc.
„Petiţia a fost redactată în restaurantul Capitol, la parter, acolo unde este acum o florărie. În acel moment, în difuzoarele din Capitol se anunţa că «Trădătorul Milea s-a sinucis»“, îşi aminteşte Neghină. Delegaţia a intrat în Judeţeana de partid, pe intrarea unde acum se află Curtea de Apel. „Am fost primiţi în prima cameră pe stînga, la parter. Ne aştepta Dăogaru, secretarul cu propaganda, şi o altă persoană care stătea acoperită sub o şubă. Din locul în care eram nu i-am văzut faţa. Ulterior, am crezut cu toţii că era generalul Florea, dar nimeni nu cred că l-a văzut la faţă atunci”, povesteşte Neghină. Holurile clădirii erau înţesate cu uslaşi, „echipaţi pînă în dinţi”. Au început negocierile, iar la un moment dat, Neghină spune că a fost chemat afară, să le vorbească oamenilor, ca să-i convingă că înăuntru lucrurile erau în regulă şi cei care intraseră cu petiţia nu erau arestaţi. „Am ieşit cu un uslaş şi le-am vorbit oamenilor dintr-o maşină de pompieri, argintie, cu megafoane, care era adusă acolo, în dispozitiv”, îşi aminteşte Neghină. „În cam 20-30 de minute după ce m-am întors, a intrat un civil în sală şi pentru că eu eram cel mai aproape de el, mi-a făcut semn să ies după el. Am urcat împreună la etajul I, într-un birou unde era un televizor şi atunci am văzut imaginile cu Dinescu şi Caramitru. Uslaşii nu mai erau niciunul, plecaseră, dar nu pe uşile cunoscute. M-am întors jos, am deschis uşile pe care intrasem larg şi le-am zis celor din delegaţie că nu mai e nimic de negociat, că Dictatorul a fugit. Am fost, practic, prima persoană care a ajuns, la etaj, în Judeţeana de partid”, spune Neghină.

Iată conţinutul petiţiei din 22 decembrie ‘89 prin care braşovenii cereau demisia lui Ceauşescu

Către
Conducerea Municipiului Braşov
Ca reprezentanţi ai populaţiei Braşovului, care în ziua de 22.12. 1989 au demonstrat paşnic pe străzile oraşului, culminînd cu marea adunare din faţa sediului Comitetului judeţean de Partid Braşov, dînd glas dorinţei unanime a celor prezenţi, cerem:

1. Demisia din toate funcţiile de partid şi de stat a actualului conducător, Nicolae Ceauşescu.
2. legeri democratice libere, cuprinzînd pe listă atît reprezentanţi ai PCR, cît şi a celor fără apartenenţă politică.
3. Libertatea de exprimare şi de expresie, precum şi accesul nemijlocit la mijloacele mass-media.
4. Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi desfiinţarea tuturor formelor de raţionalizare a alimentelor şi bunurilor de consum.
5. Dezvăluirea adevărului legat de demonstraţia anterioară de la 15.11.1987
6. Încetarea imediată a urmăririlor penale a participanţilor la demonstraţii şi încetarea executării sentinţelor date.
7. Publicarea în presă a prezentei scrisori deschise în ziarul local de mîine, 23.12.1989.
Delegaţia ad-hoc a întreprinderilor din Braşov
Braşov, 22.12.1989
Semnăturile sau numele trecute pe document sînt ale lui Torja Mihai, Laszlo Huba, Neghină Gheorghe, Juncu Ioan, Sava Ion, Bejgu Adrian, Sandu Ion, Cepănaru Emanuel, Şurlea Victor, Demi Ioan, Popescu Alex(andru), Scafariu Ghe(orghe), Ilie Gheorghe, Nedelcu Lucian, Tîmpa (Tampa) Vasile, Tiron Vasile, Stoian Victor, Negotei C(onstantin), Gintu Lucian.

--------------------------------------------------------------------------------
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #346 : Decembrie 16, 2011, 12:11:55 »

Petitia este discutabila, este una din petiţii!

Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #347 : Decembrie 16, 2011, 19:02:57 »

GRESIT GRESIT!!!!!!

PETITIA FACUTA PE HOLUL HOTELULUI CAPITOL SI LISTSTA CU SEMNATURILE IN ORIGINAL PE CARE SUNT SEMNATE NUME SI SEMNATURA PE 7 EXEMPLARE IN DATA DE 22,12,1989 ORA 9,30 MINUTE SI SEMATE DE 14 PETITIONARI CARE SAU SEMNAT IN FATA LUI HUBA SI DOFTOREANU SI SCAFARIU SE AFLA LA MINE DAR DUPA CE SAU FACUT COPII XEROX SI SAU SEMNAT FOARTE MULTI IMPOSTORI CARE ACUMA DE 1 SAPTAMANA AU PLANGERI PENALE DIN PARTEA MEA SI A LUI HUBA PT.CA MULTI INFRACTORI SI JEGOSI SI AU OBTINUT CERTIFICATUL PE BAZA PETITIEI DAR IN PREFECTUA AM INTRAT DOAR 8 PERSOANE DAR EU PERSONAL PE DEMI NU LAM VAZUT LE DISCUTIA CU PREOTEASA SI CU CELANT CALAU AU FOST INAUNTRU EU, SCAFARIU,GETI,JOSIF,TIRON,HUBA,SCORTEANU,DINU,DAR MA REPET DEMI NU A FOST INAUNTRU IN SALA IAR RESTU SUNT IMPOSTORI IMPOSTORI CE NE AU JEFUI!!!
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #348 : Decembrie 16, 2011, 19:58:06 »

GRESIT GRESIT!!!!!!

PETITIA FACUTA PE HOLUL HOTELULUI CAPITOL SI LISTSTA CU SEMNATURILE IN ORIGINAL PE CARE SUNT SEMNATE NUME SI SEMNATURA PE 7 EXEMPLARE IN DATA DE 22,12,1989 ORA 9,30 MINUTE SI SEMATE DE 14 PETITIONARI CARE SAU SEMNAT IN FATA LUI HUBA SI DOFTOREANU SI SCAFARIU SE AFLA LA MINE DAR DUPA CE SAU FACUT COPII XEROX SI SAU SEMNAT FOARTE MULTI IMPOSTORI CARE ACUMA DE 1 SAPTAMANA AU PLANGERI PENALE DIN PARTEA MEA SI A LUI HUBA PT.CA MULTI INFRACTORI SI JEGOSI SI AU OBTINUT CERTIFICATUL PE BAZA PETITIEI DAR IN PREFECTUA AM INTRAT DOAR 8 PERSOANE DAR EU PERSONAL PE DEMI NU LAM VAZUT LE DISCUTIA CU PREOTEASA SI CU CELANT CALAU AU FOST INAUNTRU EU, SCAFARIU,GETI,JOSIF,TIRON,HUBA,SCORTEANU,DINU,DAR MA REPET DEMI NU A FOST INAUNTRU IN SALA IAR RESTU SUNT IMPOSTORI IMPOSTORI CE NE AU JEFUI!!!
Judecatorule,
Iti joaca feste memoria, insa nu e grav, si mie imi joaca uneori.
Nu aveam cum sa fiu eu de fata la semnarea petitiei, pentru ca eu eram la Bucuresti la ora aceea, in fata CC-ului.
Eu nu am ajuns la Brasov decat pe data de 3 ianuarie.
Posibil sa faci o confuzie de nume.
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #349 : Decembrie 16, 2011, 20:03:03 »

GRESIT GRESIT!!!!!!

PETITIA FACUTA PE HOLUL HOTELULUI CAPITOL SI LISTSTA CU SEMNATURILE IN ORIGINAL PE CARE SUNT SEMNATE NUME SI SEMNATURA PE 7 EXEMPLARE IN DATA DE 22,12,1989 ORA 9,30 MINUTE SI SEMATE DE 14 PETITIONARI CARE SAU SEMNAT IN FATA LUI HUBA SI DOFTOREANU SI SCAFARIU SE AFLA LA MINE DAR DUPA CE SAU FACUT COPII XEROX SI SAU SEMNAT FOARTE MULTI IMPOSTORI CARE ACUMA DE 1 SAPTAMANA AU PLANGERI PENALE DIN PARTEA MEA SI A LUI HUBA PT.CA MULTI INFRACTORI SI JEGOSI SI AU OBTINUT CERTIFICATUL PE BAZA PETITIEI DAR IN PREFECTUA AM INTRAT DOAR 8 PERSOANE DAR EU PERSONAL PE DEMI NU LAM VAZUT LE DISCUTIA CU PREOTEASA SI CU CELANT CALAU AU FOST INAUNTRU EU, SCAFARIU,GETI,JOSIF,TIRON,HUBA,SCORTEANU,DINU,DAR MA REPET DEMI NU A FOST INAUNTRU IN SALA IAR RESTU SUNT IMPOSTORI IMPOSTORI CE NE AU JEFUI!!!

Hai nu zau, daca esti petitionar, iti joaca memoria feste!
Eu am si pozele cu petitionarii, numestei pe toti care au intrat cu petitia!


Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #350 : Decembrie 16, 2011, 20:04:47 »

GRESIT GRESIT!!!!!!

PETITIA FACUTA PE HOLUL HOTELULUI CAPITOL SI LISTSTA CU SEMNATURILE IN ORIGINAL PE CARE SUNT SEMNATE NUME SI SEMNATURA PE 7 EXEMPLARE IN DATA DE 22,12,1989 ORA 9,30 MINUTE SI SEMATE DE 14 PETITIONARI CARE SAU SEMNAT IN FATA LUI HUBA SI DOFTOREANU SI SCAFARIU SE AFLA LA MINE DAR DUPA CE SAU FACUT COPII XEROX SI SAU SEMNAT FOARTE MULTI IMPOSTORI CARE ACUMA DE 1 SAPTAMANA AU PLANGERI PENALE DIN PARTEA MEA SI A LUI HUBA PT.CA MULTI INFRACTORI SI JEGOSI SI AU OBTINUT CERTIFICATUL PE BAZA PETITIEI DAR IN PREFECTUA AM INTRAT DOAR 8 PERSOANE DAR EU PERSONAL PE DEMI NU LAM VAZUT LE DISCUTIA CU PREOTEASA SI CU CELANT CALAU AU FOST INAUNTRU EU, SCAFARIU,GETI,JOSIF,TIRON,HUBA,SCORTEANU,DINU,DAR MA REPET DEMI NU A FOST INAUNTRU IN SALA IAR RESTU SUNT IMPOSTORI IMPOSTORI CE NE AU JEFUI!!!
Judecatorule,
Iti joaca feste memoria, insa nu e grav, si mie imi joaca uneori.
Nu aveam cum sa fiu eu de fata la semnarea petitiei, pentru ca eu eram la Bucuresti la ora aceea, in fata CC-ului.
Eu nu am ajuns la Brasov decat pe data de 3 ianuarie.
Posibil sa faci o confuzie de nume.


Minte lasa-l in pace povesteste din amintiri!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #351 : Decembrie 16, 2011, 20:15:09 »

5 persoane au intrant cu petitia!
prima data, la 8!

si 7 persoana a doua oara la 11!
pe documente!

Demi a fost in ambele si la 8 si la 11!
unde este petitia in 5 puncte din 21!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #352 : Decembrie 16, 2011, 20:24:50 »

Sunt petitionar cum se face ca il uiti pe cel care a dat petitia!
O fii el mort dar!
SCAFARIU,GETI,Huba  nu au fost!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #353 : Decembrie 16, 2011, 20:30:38 »

Am uitat sa-ti spun, nici tu nu ai fost, daca nu stii numele la cei care au intrat cu petitia!
Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #354 : Decembrie 16, 2011, 23:27:48 »

ce vorbestu ma strainule daca tu nu lai vazut pe scafariu,huba pe gheti inseamna ca tu esti un impostor pentru ca ei au si fost la redactarea petitiei si au si intrat inauntru inpreuna cu mine iar doftoreanu scuze era un baiat blond saten slabut si care a si fost ranit intrun aro gri petrol in partea dorsala si il chema catalin doroftei sau cam asa ceva iar tu kronstsdt nu mai manca .... ca miroase  petitia originala pe care sau semnat toti petitionari se afla la mine deci cine e impostor unul din noi eu nu am dat nici macar o dec de martor la nimeni!!!!! deci in concluzie pe tema cine a fost petitionar adevaret imi rezerv dreptu sa iti spun CIOCU MIC PINA VII CU DOVEZI CLARE!!!!
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #355 : Decembrie 16, 2011, 23:56:49 »

ce vorbestu ma strainule daca tu nu lai vazut pe scafariu,huba pe gheti inseamna ca tu esti un impostor pentru ca ei au si fost la redactarea petitiei si au si intrat inauntru inpreuna cu mine iar doftoreanu scuze era un baiat blond saten slabut si care a si fost ranit intrun aro gri petrol in partea dorsala si il chema catalin doroftei sau cam asa ceva iar tu kronstsdt nu mai manca .... ca miroase  petitia originala pe care sau semnat toti petitionari se afla la mine deci cine e impostor unul din noi eu nu am dat nici macar o dec de martor la nimeni!!!!! deci in concluzie pe tema cine a fost petitionar adevaret imi rezerv dreptu sa iti spun CIOCU MIC PINA VII CU DOVEZI CLARE!!!!

Strain,eu? Hai nu zau!
Eu ti-am pus cateva intrebari concrete,iar tu-mi raspunzi de pere sau mere Shocked
In care banca, sau randul de la geam? Cu tine cine? Esti adevarat si detii documentul posteaza-l, cel original. Din cel postat este partea stinga cu semnaturi care lipseste.Cum se face ca nu pomenesti de cei care au inmanat petitia si-au participat la negocieri? Hai vino cu versiunea ta "originala" si pe urma stam de vorba cu documente si probe palpabile. Esti din gasca lui Maiorica fara frica? Pe el, liderul revolutionar incontestabil de ce nu il pomenesti? A fost sau nu la revolutie?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #356 : Decembrie 16, 2011, 23:59:11 »

Post scriptum:
Cine a inmanat petitia, mai adevaratule petitionar, cine mai draga?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #357 : Decembrie 17, 2011, 00:09:26 »

Hai hotareste ca nu am toata noaptea la dispozitie!
Ciocul mic la seful tau, care te invata prost!
Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #358 : Decembrie 17, 2011, 00:09:37 »

BA TRISTULE
tiam dat mura in gura si nu te ai prins cine sunt atunci tu nici macar habar nai de petitionari sau poate ai auzit de la unu altu povesti si si faci pe gigi duru pe forum daca ai boasele tari intreabal pe iosif cine sunt si dupa aia sa ai curajul sa ridici capul din pamant da  tot un trist ramai povestitorule!!!!!!
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #359 : Decembrie 17, 2011, 00:13:41 »

Conducerea Municipiului Braşov
Ca reprezentanţi ai po****ţiei Braşovului, care în ziua de 22.12. 1989 au demonstrat paşnic pe străzile oraşului, culminînd cu marea adunare din faţa sediului Comitetului judeţean de Partid Braşov, dînd glas dorinţei unanime a celor prezenţi, cerem:

1. Demisia din toate funcţiile de partid şi de stat a actualului conducător, Nicolae Ceauşescu.
2. legeri democratice libere, cuprinzînd pe listă atît reprezentanţi ai PCR, cît şi a celor fără apartenenţă politică.
3. Libertatea de exprimare şi de expresie, precum şi accesul nemijlocit la mijloacele mass-media.
4. Îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi desfiinţarea tuturor formelor de raţionalizare a alimentelor şi bunurilor de consum.
5. Dezvăluirea adevărului legat de demonstraţia anterioară de la 15.11.1987
6. Încetarea imediată a urmăririlor penale a participanţilor la demonstraţii şi încetarea executării sentinţelor date.
7. Publicarea în presă a prezentei scrisori deschise în ziarul local de mîine, 23.12.1989.
Delegaţia ad-hoc a întreprinderilor din Braşov
Braşov, 22.12.1989
Semnăturile sau numele trecute pe document sînt ale lui Torja Mihai, Laszlo Huba, Neghină Gheorghe, Juncu Ioan, Sava Ion, Bejgu Adrian, Sandu Ion, Cepănaru Emanuel, Şurlea Victor, Demi Ioan, Popescu Alex(andru), Scafariu Ghe(orghe), Ilie Gheorghe, Nedelcu Lucian, Tîmpa (Tampa) Vasile, Tiron Vasile, Stoian Victor, Negotei C(onstantin), Gintu Lucian.
tristule numele meu se afla printre ei deci ciocu mic povestitorule  ps. seful meu  e dumnezeu si atat tristule
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
Pagini: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 121
Schimbă forumul: