Main Content:

Pagini: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #375 : Decembrie 22, 2011, 20:47:22 »
Memorat
 • emil cc
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 325
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #376 : Decembrie 22, 2011, 22:24:49 »

cred ca mai bine te-ai duce tu la puscarie, kronstadt 2, ca sa vezi cum e si dupa ai sa vezi dc mai vrei!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #377 : Decembrie 22, 2011, 23:31:39 »

cred ca mai bine te-ai duce tu la puscarie, kronstadt 2, ca sa vezi cum e si dupa ai sa vezi dc mai vrei!

Las ca Maior are locul rezervat din 2006, cind a stat vreo 10 luni pentru santaj, "ii urez la mai mult"!
http://www.ziarulatac.ro/dezvaluiri/dorin-lazar-maior-ciripitor-la-dna
Te asigur va merge împreuna cu fratii Demeter, interlopii care au dat in Demi si Maria P!
Sper sa nu apuca Anul Nou in libertate!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #378 : Decembrie 23, 2011, 00:56:06 »

http://m.cancan.ro/news/199464
"Noi am dorit să depunem coroane la monumentul martirilor aşa cum facem în fiecare an. În timpul ceremoniei, ne-au huiduit şi ne-au înjurat. După ce s-a terminat ceremonia, tot ca în fiecare an, am vrut să aprindem o lumânare la mormântul lui Nicuşor Vlase. Atunci ne-au înconjurat pe mine, pe Maria Petraşcu şi pe Sorin Boacă. Pe mine m-a lovit cineva în picior, apoi Bela Demeter mi-a tras un pumn în faţă de am căzut şi mi-am revenit pe o bancă. Mi-a spart buza pe interior şi pe Maria a lovit-o, tot Demeter. Pe Boacă l-au înconjurat, l-au îmbrâncit şi l-au provocat, însa nu l-au lovit, probabil aşteptau să lovească el primul", a spus Demi.

Demi şi Petraşcu au depus o plângere la Secţia 1 Poliţie împotriva lui Bela Demeter şi a preşedintelui ALRUE, Dorin Lazăr Maior, ca instigator.

Imediat după eveniment, Dorin Lazăr Maior a chemat jurnaliştii la sediul asociaţiei, pentru o conferinţă de presă. Maior a declarat că nu ştie nimic despre incident şi că nu înţelege "de unde această tensiune".
http://www.sspr.gov.ro/index.php?cautare

DEMETER  ADALBERT
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-D-93

Tata:ADALBERT
Mama:ELISABETA
Data si locul nasterii:1967-12-04/BRAŞOV
Calitate de:REMARCAT
DEMETER  TEODOR REMUS
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-D-101

Tata:ADALBERT
Mama:ELISABETA
Data si locul nasterii:1970-07-13/BRAŞOV
Calitate de:REMARCAT
DEMETER ADALBERT   Braşov, str. Metalurgiştilor nr. 7

Deci dupa adresa stau în Tractorul, gasca de interlopi Dîrjani care au fost si pe protv ca revolutionari impostori, SSPR ar trebui sa controleze si dosarele la acesti batausi,locotenetii lui Maior!
Numai cind esti patat ti-e frica de adevar si verificare dosare cum ii este si lui Maior si acolitii!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #379 : Decembrie 23, 2011, 01:00:53 »
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #380 : Decembrie 23, 2011, 01:22:18 »
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul
DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #381 : Decembrie 23, 2011, 15:39:54 »

Mi-am autoimpus o anumită expectativă de natură pretoriană, când acum ceva timp am fost ținta unor atacuri suburbane, cu tentă voită într-o defăimare și terfelire a naturii mele personale, a onoarei, demnității și verticalității. Nu, n-am să uit dar nici ierta…
Am ajuns, urmare a evoluției situației actuale, la certitudinea că așa zisă mișcare revoluționară (voită de unii) este o mișcare infracțională, cu tente criminale, chiar mafiote. Concluziile trase, cel puțin în ultima perioadă îmi confirmă; iată câteva argumente indubitabile.
Până acum vreo doi ani, se lansaseră ceva zvonuri de anumite repercusiuni asupra revoluționarilor, cu un anumit targhet, în fază incipientă ce țin de dezinformare, pot afirma zvoner și răspândac.
După schimbarea de la SSPR s-a trecut la reale. Concluzia primă: PUTEREA ACTUALĂ
Prin instituțiile statului, toate la ordin, s-a pus la punct un plan diabolic de defăimare concertată a Revoluției 1989 dar și-a exponenților acesteia, indiferent dacă sunt sau nu beneficiarii unor anumite facilități statale; precizez statale nu de altă natură. Concluzia secundă: RESTAURAȚIA POPULISMULUI DE ORIGINE COMUNISTĂ
S-a cerut aplicarea punctului 8 al Proclamației Timișoara și Legea Lustrației prin diverși reprezentanți ai societății civile, revoluționari și politicieni. Nu s-a ajuns la nici-o finalitate. Concluzia terță: CLASA POLITICĂ COMUNISTO-SECURISTĂ
La aceste concluzii primare, se mai pot adăuga anumite interese oligarhice, intelectuale, de siguranță națională, ierarhie socială și complicitate a aparatului de represiune, fost și actual.
Asta este situația reala în care ne aflăm; repercusiunile pecuniare ce se vor face simțite începând cu viitorul an, vor duce la marginalizarea mișcării, la dispariția ei. Firesc, dacă-mi aduc aminte de cei care ne-au reprezentat local și național.
Păcat, mare păcat; puteam să reprezentăm dezideratele umane din acel Decembrie 1989, să devenim cerberii democrației.
Eroii acestui neam atât de greu încercat nu ne vor ierta niciodată.
Piosul meu omagiu, celor care s-au jertfit! Dumnezeu să vă ierte!
Celor care au fost, sunt și vor fi adevărați revoluționari, frumoșii nebuni decembriști, urările mele de sănatate, bunăstare și fericire!
S-auzim numai de bine!
Al dumneavoastră,
Sorin Firoiu
Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #382 : Decembrie 23, 2011, 15:52:29 »

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=107735
• Ioan Demi şi Maria Petraşcu au fost loviţi de oamenii lui Maior după depunerea coroanelor
• Demi şi-a pierdut cunoştinţa după un pumn care l-a pus la pămînt, iar Maria Petraşcu a încasat o palmă peste faţă de la luptătorul revoluţionar Demeter Bella

Revoluţionarii conduşi de Dorin Lazăr Maior s-au dat ieri în spectacol în timpul ceremoniei de comemorare a eroilor căzuţi în Decembrie ’89. Ei au huiduit s-au îmbrîncit şi chiar au lovit alţi revoluţionari din asociaţia care contestă ,,fabrica de impostori cu certificat“ de la Braşov. Primele huiduieli din tabăra lui Maior s-au auzit cînd membrii Asociaţiei ,,21 Decembrie“ au depus coroane la troiţa din Cimitirul eroilor. În timp ce rudele celor dispăruţi vegheau încă lîngă morminte aşteptînd ca preotul să sfinţească pomenirea, revoluţionarii lui Maior s-au îmbrîncit şi i-au înjurat cu foc pe cei care s-au delimitat de asociaţia lor. La încheierea ceremoniei militare dedicată eroilor, Demeter Bella şi un alt luptător din grupul lui Maior i-au lovit pe Ioan Demi şi Maria Petraşcu, doi dintre contestatarii dosarelor de revoluţionari fabricate pe bandă. Totul s-a petrecut sub ochii jandarmilor. Demi, unul dintre revoluţionarii care au ieşit în fruntea coloanei de la ICA în 21 decembrie ’89, a fost lovit în picior, în faţă şi apoi pus la pămînt. Ioan Demi şi Maria Petraşcu au făcut plîngere la Poliţie. Deşi toate violenţele s-au petrecut sub ochii lui, Maior susţine că nu a observat vreun incident în cimitirul eroilor, în afară de ceva îmbulzeală.

Demi a fost lovit cu pumnul şi picioarele

Ioan Demi este cel care a condus coloana de muncitori de la ICA Ghimbav încă din 21 decembrie, unul dintre revoluţionarii de la fabrica de avioane care a înfruntat barajul de pe podul de la Ghimbav. Manifestanţii de la ICA Ghimbav au format prima coloană organizată care a ieşit în stradă, la Braşov, în ’89 şi a ajuns pînă la sediul fostei judeţene de partid, unde au continuat protestul. Demi este şi liderul recent constituitei Asociaţii 21 Decembrie 1989, asociaţie care a luat naştere prin asocierea unor revoluţionari care vor să se delimiteze de practicile asociaţiei condusă de Dorin Lazăr Maior şi a imaginii de ,,fabrică de revoluţionari“ pe care această asociaţie a cîştigat-o. Maria Petraşcu, jurnalist, şi vicepreşedinte a Asociaţiei 21 Decembrie 1989, a participat, alături de soţul său, ziaristul Marius Petraşcu, şi de alţi ziarişti şi angajaţi ai tipografiei, la tipărirea primului ziar liber din Braşov, Libertatea, apărut şi difuzat chiar în 23 decembrie. Ulterior, Maria Petraşcu a primit mai multe premii pentru documentarele despre revoluţia la Braşov, în care a încercat să dezvăluie adevărul despre revoluţie şi vinovaţii pentru morţii din Braşov. „Noi am dorit să depunem coroane la monumentul eroilor, aşa cum facem în fiecare an. În timpul ceremoniei, oamenii lui Maior ne-au huiduit şi ne-au înjurat. După ce s-a terminat ceremonia, ca în fiecare an, am vrut să aprindem o lumînare la mormîntul lui Nicuşor Vlase. Atunci ne-au înconjurat pe mine, pe Maria Petraşcu şi pe Sorin Boacă. Pe mine m-a lovit cineva în picior, apoi Bela Demeter mi-a tras un pumn în faţă, de am căzut pe jos, mi-am pierdut cunoştinţa. Cînd mi-am revenit eram pe o bancă. Mi-a spart buza pe interior. Şi pe Maria a lovit-o, tot Demeter, peste faţă. Pe Boacă l-au înconjurat, l-au îmbrîncit şi l-au provocat, însă nu l-au lovit, probabil aşteptau să lovească el primul. Nu mă aşteptam la aşa ceva, mai ales cu toţi jandarmii care erau de faţă. De altfel, cu Demeter eram chiar prieten pe vremuri. Cred că l-a pus cineva să facă asta. Maior este oricum instigatorul acestor violenţe, fără el nu mişcă nimeni în asociaţia lui. Am ajuns la 22 de ani de la revoluţie să fim huiduiţi ca nişte infractori, de nişte infractori şi impostori“, spune Ioan Demi, şocat de atitudinea lui Dorin Lazăr Maior.

Ca de obicei, Maior „nu ştie“, „n-a văzut“

Imediat după incident, Maior a convocat o conferinţă de presă la sediul ALRUE, unde a tunat şi fulgerat împotriva „puterii portocalii“, declarînd însă că habar n-are de „incidentul“ din cimitirul eroilor. „Nu cunosc. A fost o îmbulzeală, au fost peste o sută de oameni acolo. Nu ştiu ce s-a întîmplat“, a declarat cu seninătate Maior. Tot el, semnează un comunicat de presă, unde explică faptul că „membrii ALRUE «Braşov Decembrie 1989» au participat cu pioşenie la ceremonialul religios şi militar care s-a desfăşurat la Cimitirul Eroilor Martiri“ şi că prezenţa „detractorilor Revoluţiei şi revoluţionarilor din Braşov“ la eveniment a fost o „sfidare“. El acuză că, în ultimele zile, Demi şi ceilalţi doi colegi ai săi (exact cei agresaţi) „au instrumentat o vehementă campanie de presă“ împotriva ALRUE, „aducînd grave prejudicii memoriei eroilor martiri şi revoluţionarilor care şi-au riscat viaţa personală şi a familiilor lor în momentele astrale ale Revoluţiei“, campanie de presă „inspirată după un model tipic bolşevic“.

Cercetări penale în ograda lui Maior

Reamintim că în ultimele două săptămîni, Monitorul Expres a prezentat publicului documente, fapte şi declaraţii legate de un document controversat, suspectat ca fals, care a fost folosit ca probă în unele dosare ale unor impostori, cum ar fi ,,cazul Grancea“. De altfel, sute de documente ale asociaţiei se află în cercetare la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Braşov. Instituţia a început urmărirea penală împotriva a patru membri ai ALRUE Braşov - Grancea Constantin, Ilie Ana Ramona, Bercea Ioan Marian şi Diea Ion Marius - cercetaţi pentru înşelăciune şi uz de fals, fiind suspectaţi că şi-ar fi procurat certificate de revoluţionar false. Ei sînt cercetaţi pentru săvîrşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals după ce ar fi indus în eroare Casa Judeţeană de Pensii Braşov folosind documente falsificate. Printre cei cercetaţi se afla şi Nicolae Samson, fost vicepreşedinte al ALRUE Braşov, însă acesta s-a sinucis la începutul lunii octombrie, cu doar o zi înainte de a se prezenta la sediul Parchetului pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de învinuit în acest dosar. La acest moment sînt în desfăşurare activităţi de inventariere şi verificare a documentelor, înscrisurilor ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate în 28 septembrie la sediul asociaţiei şi la domiciliul unuia dintre membri şi, de asemenea, sînt în curs de realizare mai multe constatări tehnico-ştiinţifice. În urma percheziţiilor din vară la sediul asociaţiei condusă de Dorin Lazăr Maior au fost ridicaţi 28 de saci cu sute de înscrisuri, registre, dosare, precum şi medii de stocare informatice care urmează să fie expertizate.

Încă o plîngere penală pe numele lui Maior

Ioan Demi şi Maria Petraşcu au depus ieri cîte o plîngere la Secţia 1 de Poliţie, la adresa lui Bella Demeter (foto), pentru lovire, şi la adresa lui Dorin Lazăr Maior, pentru instigare. De asemenea, au solicitat Parchetului să le ofere protecţie faţă de acţiuni viitoare de natură să le pună în pericol integritatea. „Toate înjurăturile şi atacul la adresa noastră este o urmare a faptului că a început curăţenia în rîndul revoluţionarilor, iar celor din grupul lui Maior nu le convine. Maior este un infractor care s-a înconjurat de interlopi, ca să-şi acopere mizeriile“, a declarat Maria Petraşcu, jurnalisa care a primit ieri o palmă pe obrazul stîng de la revoluţionarul Demeter Bella, unul din susţinătorii lui Dorin Lazăr Maior.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #383 : Decembrie 27, 2011, 17:24:33 »

http://infobrasov.net/content/reportaj_59831_Noi-amenintari-pentru-revolutionarii-palmuiti.html
Noi amenintari pentru revolutionarii palmuiti

Revolutionarii agresati de batausii lui Dorin Lazar Maior si-au scos certificate medicale. Luptatorii Ioan Demi, Sorin Boaca si jurnalista Maria Petrascu au dat din nou declaratii de la Polititie si au cerut protectie pentru ei si pentru familiile lor. Dupa ce joi dimineata au fost agresati fizic la comemorarea evenimentelor din decembrie 1989, cei trei au fost amenintati seara de grupul de presiune al lui Maior.
Palmele indesate primite de Demi si Petrascu au murdarit joi festivitatea din Parcul Eroilor de comemorare a evenimentelor din decembrie 1989. Manifestarile organizate la 22 de ani de la Revolutie ar fi trebuit sa fie o actiune pioasa. În timp ce rudele eroilor ucisi in acele zile isi plangeau tacut si cu demnitate mortii, spiritele s-au incins in randul revolutionarilor. Tensiunile se acumulau de altfel de mai multa vreme, de cand s-au intetit acuzele de impostura pe care si le arunca fostii luptatori din Decembrie, posesori de certificate de revolutionari luate pe merite reale sau doar inchipuite. Pentru ca a avut curajul sa denunte mafia certificatelor, revolutionarul Ioan Demi, cel care i-a scos in strada in 1989 pe fostii angajait de la ICA Ghimbav, a fost atacat de un membru al Asociatiei conduse de Dorin Lazar Maior. Ironia sinistra face ca agresorul – Demeter Adalbert – se fie angajat al Directiei Judetene de Paza si protectie din subordinea Consiliului Judetean. Demi si Petrascu s-au prezentat vineri dimineata la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov, de unde au obtinut certificate medicale care atesta urmele agresiunii din busculada de joi. S-au intors si la Sectia 1 Politie, pentru a completa declaratiile date anterior; revolutionarii agresati fizic joi dimineata au fost amenintati spre seara, dupa o vizita in studioul unui post de televiziune local si se tem acum pentru viata lor.
Revolutionarii Asociatiei 21 Decembrie Brasov 1989, infiintata in urma cu cateva luni, sunt decisi sa continue totusi dezvaluirile despre mafia certificatelor de la Brasov, care a facut eroi cu acte din indivizi cu trecuturi penale si fara nicio legatura cu Revolutia.
Daca la Brasov nu a fost identificat nici macar unul dintre ucigasii celor 84 de brasoveni ucisi la Revolutie, revolutionarii autentici sunt contestati, amenintati si batuti de posesori de certificate a caror valabilitate este investigata abia acum de catre organele de ancheta penala.


http://www.sspr.gov.ro/index.php?cautare

DEMETER  ADALBERT
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-D-93

Tata:ADALBERT
Mama:ELISABETA
Data si locul nasterii:1967-12-04/BRAŞOV
Calitate de:REMARCAT
DEMETER  TEODOR REMUS
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-D-101

Tata:ADALBERT
Mama:ELISABETA
Data si locul nasterii:1970-07-13/BRAŞOV
Calitate de:REMARCAT
/size]

Alta familie revolutionara Wink
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #384 : Decembrie 27, 2011, 18:08:13 »

Fratii Demeter au gindit mult ca sa "devina" revolutionari, unul prin 2000 celalat are "certificat nou" fara legea 42,frica de parchet îi fac sa împarta pumni, organele de drept si SSPR trebuie sa fac lumina in acest caz de impostura!
http://www.sspr.gov.ro/docs/monitoare/100bis2-2000.pdf

Anexa din 07/03/2000
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 100bis din 07/03/2000
partea a II-a - la Decretul nr. 37/2000 privind conferirea titlului de Erou-Martir al Revolutiei din Decembrie 1989 si a titlului de Luptator pentru Victoria Revolutiei
Române din Decembrie 1989
16596 DEMETER ADALBERT AS. "BRASOV DECEMBRIE 1989" BRASOV 12.04.67 ADALBERT

http://www.sspr.gov.ro/docs/monitoare/568bis2-1999.pdf

16596 DEMETER ADALBERT AS. "BRASOV DECEMBRIE 1989" BRASOV 12.04.67 ELISABETA

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=39.10;wap2
CERTFICATE NOI , FARA L.42
136.   DEMETER TEODOR REMUS       REMARCAT    -   -     8170       detalii
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #385 : Decembrie 27, 2011, 21:05:23 »

http://www.asociatia21decembrie.ro/2011/12/comunicate-de-presa-brasov/
http://newsbv.ro/2011/sorin-boaca-greva-foamei-demiterea-secretarului-securist-primaria-brasov/
Sorin Boacă, în greva foamei pentru demiterea secretarului securist de la Primăria Brașov
Vicepresedintele Asociatiei  „21 Decembrie 1989” Brasov, Sorin Boacă, a intrat în  greva foamei, la domiciliul din Brasov, în data de 27 decembrie, ora 0.00.

Prin demersul său cere demiterea secretarului Primariei Brasov, Nicolae Paraschiv, fost ofiter de securitate, care, conform CNSAS, are decizie definitiva si irevocabila de politie politica, conform hotararii instantelor judecatoresti (Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, prin Decizia irevocabila nr. 4959/26.10. 2011, aceasta calitate).

De asemenea, Boacă este  solidar greva foamei declanșată de președitele Asociaței, Teodor Mărieș,   pentru respectarea Legii recunostintei, nr 341/2004 (referitoare la acordarea unor drepturi și compensații revoluționarilor).
Cine sunt vinovați de altercațiile din 22 decembrie 2012?

În acest context, Asociatia „21 Decembrie 1989” Brasov isi exprima ingrijorarea si dezaprobarea fata de actele de violenta verbala si fizica, comise impotriva presedintelui asociatiei, Ioan Demi si a vicepresedintilor acesteia, Sorin Boaca si Maria Petrascu, in ziua de 22 Decembrie 1989, in Cimitirul  Eroilor, din centrul Brasovului, cu ocazia comemorarii Eroilor-martir ucisi miseleste, cu 22 de ani in urma.

„Manifestarile de violenta ale unor revolutionari  din cadrul ALRUE Brasov care  s-au materializat prin injurii si lovirea membrilor conducerii Asociatie “21 Decembrie 1989” Brasov s-au produs ca  urmare a actiunilor de continua instigare ale presedintelui acestei asociatii, Dorin Lazar Maior, care a dovedit astfel, inca odata, ca nu are respect nici pentru sine,  nici pentru memoria victimelor nevinovate care au pierit ucise in Decembrie 1989  si ca urmareste doar atingerea unor scopuri politice personale. Astfel s-a ajuns la situatia incredibila ca, la Brasov, unii revolutionarii sa molesteze si sa jigneasca alti revolutionari si sa pangareasca astfel evenimentul comemorativ la care au luat parte si zeci de urmasi ai Eroilor Martir veniti, ca in fiecare an sa isi planga, din nou, mortii“, se arată într-un comunicat de presă al Asociației „21 Decembrie 1989“.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #386 : Decembrie 28, 2011, 18:25:23 »

Am primit pe e-mail o scrisoare deschisa. Fac oficiul de a o publica                       

                                                                                    SCRISOARE DESCHISA
                                                                                Domnului CONSTANTIN NITA,
                                                           Presedinte al PSD Brasov, deputat si vicepresedinte al PSD

                                                                               Domnule Constantin Nita,

Va adresez aceasta Scrisoare Deschisa pentru ca, solicitandu-va, pe blogul  Dvs.,  http://constantinnita.wordpress.com/2011/12/24/sarbatori-fericite/  , o pozitie oficiala privind incidentele violente petrecute in ziua de 22 Decembrie, 2011, la comemorarea publica ce a avut loc in Brasov, la Cimitirul Eroilor Martir ( incidente materializate prin  proferarea de injurii si lovirea nemotivata si brutala atat a presedintelui Asociatiei “ 21 Decembrie 1989” Brasov, Ioan Demi cat si a mea, precum si prin bruscarea vicepresedintelui asociatiei, Sorin Boaca, de catre mai multi revolutionari, identificati ca facand parte din ALRUE Brasov), incidente ce au fost consecinta directa si imediata a incitarilor repetate la violenta ale presedintelui ALRUE Brasov, domnul Dorin Lazar Maior, membru marcant al PSD Brasov, mi-ati raspuns, citez :  “ (…) PSD a fost si este alături de revoluționari, dar nu poate raspunde pentru acțiunile personale ale fiecărui membru.”
 Lasand la o parte faptul ca prin acest raspuns, recunoasteti, implicit, ca domnul Dorin Lazar Maior, a facut ca prin,citez,     “actiunile personale” sa se produca acele deplorabile incidente, as vrea sa clarificam lucrurile astfel incat opinia publica din Brasov si din tara sa fie, pe deplin, in cunostinta de cauza:
- Domnul Dorin Lazar Maior a participat la  comemorarea oficiala de la Brasov, din 22 decembrie, 2011, nu ca persoana particulara ci in calitate de presedinte  al ALRUE Brasov, asociatie de revolutionari care, conform declaratiei publice a domnului Dorin Lazar Maior, este o asociatie politica, subordonata PSD si USL. Si, din acesta calitate, a incitat la violenta impotriva noastra.
 - Totodata, domnul Dorin Lazar Maior a participat la comemorare, subliniez, nu ca persoana particulara ci si in calitatea sa, tot oficiala, de sef al  Departamentului pentru Relatia cu Asociatiile de Revolutionari din cadrul PSD Brasov, functie pe care o detine, asa cum rezulta si din organigrama PSD Brasov. Si, si din aceasta calitate a incitat la violenta impotriva noastra.
Ca atare, consider ca, din motive care imi scapa, evitati sa abordati problema frontal si sa va pronuntati public asupra comportamentului josnic si degradant al domnului Dorin Lazar Maior, fapt care ma face sa cred, pana la proba contrarie, ca pozitia Dvs., in calitate de presedinte al PSD Brasov, este una de fatisa tolerare si de incurajare a unor astfel de atitudini si gesturi care instiga la violenta publica.
De altfel, dupa cum foarte multi stiu, numai Dvs. se pare ca nu, domnul Dorin  Lazar Maior, membru marcant al PSD Brasov se lauda public ca raspunde doar la “butoanele” presedintelui de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu, de la care primeste si indeplineste ordine directe. Poate, si din acesta cauza, pozitia Dvs. este una de “ non combat” permanent.
Prin foarte multele sale fapte cu iz penal , recente si anterioare, despre care mass-media vorbeste de ani si ani de zile, domnul Dorin Lazar Maior a prejudiciat si prejudiciaza grav si constant imaginea PSD Brasov a PSD in ansamblul sau. Imagine la care Dvs. tineti foarte mult pentru ca, asa cum ati afirmat nu odata, ati muncit din greu sa o construiti. Si, cu toate acestea, cu riscul de a ma repeta, tot Dvs. tolerati ca un membru al PSD Brasov sa va distruga munca.
De aceea imi permit sa consider ca, daca nici de acesta data nu va veti delimita public de toate  actiunile cu iz penal ale domnului Dorin Lazar Maior si nu veti apela la masurile care se impun pe linie politica, nu imi va ramane decat sa inteleg, domnule presedinte al PSD Brasov, Constantin Nita,  alaturi de toti ceilalti, nu putini, care au avut mult de suferit fizic si psihic din cauza sa, ca nu aveti nici vointa, nici putinta sa actionati pentru a apara, cu adevarat, imaginea partidului si a filialei PSD pe care o conduceti de foarte multa vreme.

                                                                                                                         Maria Petrascu,
                                                                                       vicepresedinte al Asociatiei “21 Decembrie 1989 “ Brasov

Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #387 : Decembrie 28, 2011, 23:30:15 »

Faptul ca dl Secasiu, cunoscut ca membru deosebit de activ al gruparii subversive BNR-Costin, posteaza astfel de materiale politice pedeliste nu ma mira, ba chiar as spune ca era de asteptat. Ceea ce ma surprinde este faptul ca i-ai luat-o inainte, ca ai fost prima care i-ai facut acest serviciu ziaristei comuniste zoofile (indragostita de animalul politic Flatula piratul) si ma intreb ce te determina sa fi mai rapid chiar si decat colegii ei de conspiratie impotriva revolutionarilor? Carui fapt datoram, draga kronstadt 2, reorientarea ta la 180 de grade fata de drumul tau de pana acum?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #388 : Decembrie 28, 2011, 23:35:05 »

PS Am citit la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.4890, de aceea am realizat rapiditatea cu care i-ai facut acest serviciu nemeritat si inoportun unei "doamne" la a carei desconspirare ai avut si tu o contributie importanta. Traducand intrebara unui forumist absent in aceste zile, inteb la randu-mi: ce s-a intamplat cu tine kronstadt 2?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #389 : Decembrie 29, 2011, 00:43:16 »

PS Am citit la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.4890, de aceea am realizat rapiditatea cu care i-ai facut acest serviciu nemeritat si inoportun unei "doamne" la a carei desconspirare ai avut si tu o contributie importanta. Traducand intrebara unui forumist absent in aceste zile, inteb la randu-mi: ce s-a intamplat cu tine kronstadt 2?
Faptul ca dl Secasiu, cunoscut ca membru deosebit de activ al gruparii subversive BNR-Costin, posteaza astfel de materiale politice pedeliste nu ma mira, ba chiar as spune ca era de asteptat. Ceea ce ma surprinde este faptul ca i-ai luat-o inainte, ca ai fost prima primul care i-ai facut acest serviciu ziaristei comuniste zoofile (indragostita de animalul politic Flatula piratul) si ma intreb ce te determina sa fi mai rapid chiar si decat colegii ei de conspiratie impotriva revolutionarilor? Carui fapt datoram, draga kronstadt 2, reorientarea ta la 180 de grade fata de drumul tau de pana acum?
Am fost echidistant întotdeauna, nu am acceptat nici pe Costin dar nici pe Maior, nu accept nici duplicitatea unora ca tine ( te rog sa te uiti in oglinda) am fost întotdeauna liberal!
Aceeasi intrebare îmi pun si eu despre tine cum dintr-un aparent democrat ai devenit un neocomunist!
Am combatut-o pe Maria fiindca este normal sa combati pe cineva care ne dadea lectii de democratie, înainte de asi face "mea culpa" pentru trecutul ei!
Am sa fiu alaturi de toti care vor combate gasca de infractori a lui Maior!
Daca esti de acord cu violenta, pumnul, mîine vei fii de acord cu, crima!
Eu decid ce postez, daca am postat scrisoarea lui MP nu inseamna ca sunt portocaliu,dar prefer lupta lui Demi, MP, Boaca , decit un Nor care este de acord cu, crima organizata a lui Maior, nu am tutarit nici la PSD dar nici la PDL!
Nu m-am reorientat la 180 , întotdeauna am fost echidistant, mai draga Norulet nu accept mitocanii care lovesc o femeie ,  care considera fapta lui Demeter  ( un impostor - erata 37/2000) ca pe un act de bravura,este la fel de mitocan!
Liberal am fost , liberal ramin ,Mos Gerila nu am fost niciodata!  Grin
Norulet draga, chiar daca te chinui sa ne dai ora exacta din satul cu ministrii,fusul tau orar este de la Brasov Cheesy 
Ai rîs cu gura pîna la urechi cînd tiganul borît din Bartolomeu, locotenent al lui Maior a facut actul de bravura, nu?
Am înregistrarea. Nu ma asteptam!
Memorat
Pagini: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 121
Schimbă forumul: