Main Content:

Pagini: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 121

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #465 : Martie 18, 2012, 13:42:43 »

Daca sti ceva, n-o m face pe diplomatul si spune. Nu obs ca Semi asta e un rahat care ia palme de la tigani de-l strangi de pe jos si ca de viteaz ce e nu raspunde la ce nu-i convine? Am fost in Ro in acea perioada si abia azi am dscoperit porveste cu bumbacirea lui la depunerea de coroane de flori si ma distrez copios citind. Un m mare afront nici nui se putea aduce unui "luptator cu merite deosebite", dar prostu se m si plange pe la presa. Smiorca, smiorca, Semi luptatorul! Daca intrebi doar, e ok, dar daca sti ceva si ne atati, vezi ca ai mail de la mine.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #466 : Martie 18, 2012, 23:12:56 »

Ca nestiutorii de care vorbeste domnul Remus, adica uni care nu sunt brasoveni, am pus o intrebare la "Asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti", http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=70.1815. Repet intrebarea si aici pentru ca priveste si Asociatia 21 Decembrie 1989 din Brasov si pentru ca cineva din cadrul ei poate da raspunsul si dezlaga misterul.

Înţelepciunea de la Braşov după modelul Timişoara
Publicat de cristinalro la 9:08 pm în categoria Comunicate
Amendarea Legii Recunoştinţei o prioritate pentru revoluţionari.

Comunicat de presă

Consiliu director al Asociaţiei 21 Decembrie 1989 Braşov convoacă  şedinţă lărgită cu toţi membri săi. Întâlnirea va avea loc mâine 10 martie 2012, orele 11:30, la Braşov. La întâlnire va fi prezentă o delegaţie a Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ din Bucureşti condusă de preşedintele Teodor Mărieş, subiectul principal ce va fi abordat la această întâlnire: Amendarea Legii Recunoştinţei de către Parlamentul României – o prioritate pentru revoluţionari.
Braşov 09.03.2012
Asociaţia 21 Decembrie 1989 Braşov
Preşedinte Demi Ioan
http://www.asociatia21decembrie.ro/2012/03/intelepciunea-de-la-brasov-dupa-modelul-timisoara/

S-a implinit o saptamana de la acea sedinta largita a Asociatiei 21 Decembrie 1989 din Brasov si in presa nu a aparut nimic altceva inafara anuntului (comunicatului de presa). Nu vi se pare ciudata aceasta situatiei? Daca accesati adresa unde a fost publicat comunicatul, pe site-ul Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti, gasiti comentarii prea putin relevante, mai precis nu s-a "divulgat" si nu s-a comentat nimic concret din ceea ce s-a intamplat la acea sedinta largita de la Brasov, desi se afirma ca o delegatie a asociatiei domnului Maries a participat la ea. Care e secretul, de ce nu exista informatii privitoare la acea intalnire "inteleapta"?
Bine domnule Bambilici, daca tot nu raspunde nimeni, pentru ca se dovedeste a fi o intrebare prea grea pentru comentatorii de pe forumul acesta, va voi dezvalui adevarul acelei "intelepciuni de la Brasov". Intelepciunea nu a fost de la Brasov, ci de la Bucuresti. Domnul Teodor Maries fiind in pana de sustinere reala din partea revlutionarilor pentru modificarea legislatiei care-i priveste, a apelat la ajutor de la Timisoara si Brasov, dupa care, declarativ, l-a primit si de la Sibiu, de la asociatia domnului Sucuturdean. Insa, din criza de timp, sau nu stiu din ce alte motive, in relatia cu Brasovul a preferat sa lanseze doar acel anunt si titrarea sa "Intelepciunea de la Brasov dupa modelul Timisoara". L-a publicat pe site-ul asociatiei sale si... atat. Caci domnul Maries nu s-a mai deplasat la Brasov, impreuna cu delegatia anuntata si nici delegatia fara dansul. Pur si simplu au dat anuntul, ca sa creeze impresia unei sustineri brasovene a modificrilor legii revolutionarilor, dar faptul nu s-a petrecut in realitate. Totul a fost o pacaleala. De aceea nici presa nu a relatat nimic de la acea "sedinta largita" si nici Asociatia 21 Decembrie 1989 Brasov nu a revenit cu amanunte in cadrul unui alt comunicat. Teodor maries, ca si membrii prezumtivei delegatii, a fost tot timpul la Bucuresti. Iluzia acelei deplasari a fost creata si mentinuta doar pe Internet. Totul a fost o inscenare propagandistica.
« Ultima modificare: Martie 19, 2012, 22:22:35 de către razvan »
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #467 : Martie 19, 2012, 01:40:18 »

Ooo! Superb! Sa vedem daca primim mai multe informatii din Brasov. Oare dl Demi va raspunde, sau dl Boaca?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #468 : Martie 19, 2012, 13:53:09 »

Intilnirea a avut loc intr-un cadru restrins intre cele dou asociatii, presa nu a fost invitata, discutiile s-au purtat despre Legea Recunostintei  si votarea ei. Din pacate sint unii parlamentari care se opun si tergiverseaza legea cu tot felul de amendamente, eu sper, ca si voi toti sa se voteze tinind cont ca celelalte doua legi au fost votate. Ce poate sa faca Doru Maries daca parlamentarii nu au onoare, nu au cuvint, ei sint politicieni si fac politica care au invatato din perioada comunista la care au fost scoliti, adica o rezolvam marti, dar care marti?! Ce fac liderii din miscarea revolutionara, se gindesc la ei, la functii si mai putin la cei care au probleme.In fond noi am pierdut pe data de 22 seara, cine sa ne faca noua dreptate, daca nu am facut atunci ce trebuia sa facem.

                                                Sorin Boaca
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #469 : Martie 19, 2012, 16:04:05 »

TATA VORBITI DE ONOAREA PARLAMENTARILOR(POLITICIENILOR),DE CE NU VORBITI SI DE ONOAREA CELOR CARE NE-AU TRADAT(MARIES&CO),SUNETI-MI CINE SUNT CA SA VA SPUN CU CINE SE ADUNA,DOUA LUCRURI II UNESC PE CELE 2CATEGORII,TRADAREA SI BANII.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #470 : Martie 19, 2012, 16:07:08 »

Eu il cred pe Diplomatul 007, nu pe tine tata shreck. De ce? E f simplu, pt ca tu minti tot timpul. Daca el a spus ca Maries nu a fost la BMV in acea zi, sunt sigur ca nu a fost. Daca tu spui ca padurea e rosie, sunt sigur ca e verde. Mai cipatule, tu nu ai aflat inca, nu ai intrat in contact cu info ca noi, majoritatea absoluta a revilor, nu vrem schimbarea legii noastre? Numai voi, oamenii arestatului SS, tradatorii, numai voi vreti modif legii. Hai sa uitam de repulsie si sa discutam pe fata si argumentat de ce vrei modif legii? Pt ce nu vreau eu modif am scris deja, dar fac efortul sa repet pt tine in mod special.
1. Legea Recunostintei e ok (daca se stie ca ce e bun nu trebuie schimbat, voi ce vreti?).
2. Nici Boc, cand era PM, nu a cerut modif legii, ci numai suspendarea platilor pt 2012.
3. Un parlament ilegitim nu are caderea morala sa schimbe legea nostra.
4. Cu hoata dovedita de la Camera Deputatilor la conducere, nu ar trebui sa se m voteze nimic.
5. Modif sunt propuse de sesepereaua condusa de arestatul SS George Costin.
6. Fostul SS e arestat chiar pt felul in care a incalct legea pe care vrea s-o modif, deci...
7. Modif legii invocand scoaterea impostorilor incalca principiile de drept. Impostorii puteau si pot fi eliminati fara modif legii, caci nu legislatia e problema, ci coruptia din institutiile statului impolicate in acordarea de certif si a preschimbarii lor.

Deci insinuarea pe care o faci, ca si noi am vrea sa se voteze modif legii ("eu sper, ca si voi toti sa se voteze"), e o ticalosie. NOI NU VREM! E CLR? Numai voi, o mana de conspiratori ticalositi in rautati impotriva majoritatii revilor, vreti sa modif legea in sensul de a reduce si chiar anula drepturile revilor si aceasta se numeste TRADARE. E clar?! De aceea iti pun niste itrebari lamuritoare.
1. De ce vreti sa se modif legea asa cum a propus SS-ul arestat George Costin?
2. Nu va e frica ca o sa fiti acuzati ca ati constituit un grup infractional?
3. Nu va e frica ca o sa fiti trasi la raspundere pt aceasta?
4. De ce vreti sa devansati data inceperii Rev, cand toata planeta stie ca s-a declansat la Timisoara?
5. De ce vreti sa scurtati durata Rev, cand dictatorul a fost exe in 25 dec `89?
6. De ce vreti sa le taiati revilor dreptul de a iesi m repede cu 5 ani la pensie?
7. De ce vreti sa-i lasati si fara 0.6 din indemnizatie pe revii pensionari?
Ar trebui sa te intreb m multe, dar ma multumesc cu putin. Astept raspunsurile.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #471 : Martie 19, 2012, 17:30:31 »

Ba maimuta, esti cumva Deceneu din Tecuci, sa te culci cu mata ba si acum sa uitam de repulsie. Eu sunt pt drepturile revolutionarilor in totalitate si cit mai curind in plata dar nu sint deacord cu criminali cei care au ucis in 89 si acolitii lor, sunt unii inca in functii si beneficiaza de aceasta lege pt ca ei au facut-o, asa cum au facut-o si cum poti sa schimbi ceva daca nu prin altceva. Pe linga acesti criminali mai sint citeva categorii care nu au de a face cu revolutia, aici ma refer la turnatori informatori care aveau alte misiuni in acea perioada. Daca cistigam atunci, ma refer la cei ce simt ca mine, nu mai era nevoie de recunostinta pt ca o aveam, dar in situatia de fata cartile sunt facute de calaii nostri, de oportunisti si fripturisti.

                                           Sorin Boaca
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #472 : Martie 19, 2012, 22:14:23 »

Sa inteleg ca recunoasteti ca Basescu si clica sa pedelizda sunt oportunisti si fripturisti? Ar fi un pas inainte pentru dumneavoastra, dar nu ati raspuns, pe puncte si cat s-a straduit bambilici sa le aranjeze, intrebarilor. Va deziceti de Costin si acolitii sai? Caci in privinta legii si a principiilor de drept e clar ca nu ati inteles nimic.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #473 : Martie 19, 2012, 22:20:22 »

O, ho, ho! Totul a fost din tastatura? Nu s-a deplasat nimeni la Brasov? Diplomatule 007 ai dat stirea zilei!

...va voi dezvalui adevarul acelei "intelepciuni de la Brasov". Intelepciunea nu a fost de la Brasov, ci de la Bucuresti. Domnul Teodor Maries fiind in pana de sustinere reala din partea revlutionarilor pentru modificarea legislatiei care-i priveste, a apelat la ajutor de la Timisoara si Brasov, dupa care, declarativ, l-a primit si de la Sibiu, de la asociatia domnului Sucuturdean. Insa, din criza de timp, sau nu stiu din ce alte motive, in relatia cu Brasovul a preferat sa lanseze doar acel anunt si titrarea sa "Intelepciunea de la Brasov dupa modelul Timisoara". L-a publicat pe site-ul asociatiei sale si... atat. Caci domnul Maries nu s-a mai deplasat la Brasov, impreuna cu delegatia anuntata si nici delegatia fara dansul. Pur si simplu au dat anuntul, ca sa creeze impresia unei sustineri brasovene a modificrilor legii revolutionarilor, dar faptul nu s-a petrecut in realitate. Totul a fost o pacaleala. De aceea nici presa nu a relatat nimic de la acea "sedinta largita" si nici Asociatia 21 Decembrie 1989 Brasov nu a revenit cu amanunte in cadrul unui alt comunicat. Teodor maries, ca si membrii prezumtivei delegatii, a fost tot timpul la Bucuresti. Iluzia acelei deplasari a fost creata si mentinuta doar pe Internet. Totul a fost o inscenare propagandistica.

« Ultima modificare: Martie 19, 2012, 22:23:27 de către razvan »
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #474 : Martie 19, 2012, 22:27:02 »

ASCULTATI CONFERINTA DE PRESA A LUI MARIES,A-NCEPUT SA CAM SIMTA CA ESTE LA RANDU-I SI EL TRADAT.A INCEPUT SA SE TAVALEASCA CA RAYMOND LUCA SI MIRKOVICI ESTE DE VINA,DAR CE-I MAI RAU CA-I PUNE LUI LUCA IN SPATE NISTE FAPTE SI-N GURA NISTE VORBE MINCINOASE SI TOT PRIN MINCIUNA MANIPULEAZA SI PRESA.
Memorat
 • marga
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 96
 • Vezi Profilul
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #476 : Martie 20, 2012, 01:40:12 »

Mi se pare ca domnul Nicolae a postat prima data acel anunt pe forum. Din filmul postat pe site la 21, se pare ca domnul Maries a ajuns sa minta cum respira. Dar ce spune domnul Demi despre acea intalnire la cacealma? Nu crede ca e partas la inselaciune? Oare ce avantaje au acesti oameni de se compromit atat de total? Nu cred ca o fac numai din ura sau prostie. Trebuie sa mai fie ceva.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #477 : Martie 21, 2012, 13:04:03 »

CASA DE PENSII, si conducerea ei ,dupa ce au FRAUDAT, peste un miliard de euro din gestiunea lor, acum se staduiesc prin diferite tertipuri sa recupereze banii...

Casa Națională de Pensii a trimis în teritoriu o notă prin care avertizează filialele județene că trebuie să ia măsuri pentru recuperarea unor diferențe de bani pentru sumele plătite revoluționarilor și membrilor Asociației 15 Noiembrie 1987.

„În perioada ianuarie 2011 – martie 2012, toate prestațiile (…) au fost plătite în alt cuantum decât cel legal cuvenit. Indemnizațiile plătite luptătorilor remarcați prin fapte deosebite și pentru copii eroilor martiri, indiferent de vârstă, dacă nu sunt încadrați în nicio formă de învățământ ori nu realizează venituri din motive neimputabile lor, s-au plătit eronat doar în perioada ianuarie-decembrie 2011, deoarece din anul 2012 aceste drepturi nu se mai plătesc“, se arată în tona amintită.

Greșeala, care aparține Casei Naționale de Pensii, este determinată de faptul că majorarea cu 15% a acestor drepturi trebuia făcută „față de cuantumul aflat în plată la nivelul lunii octombrie 2010“ .

Mai mult, Casa Națională de Pensii solicită luarea măsurilor legale pentru recuperarea sumelor plătite în plus, conform prevederilor legale. Respectiv, la cei care mai au de încasat sume de bani de la Casa de Pensii, să li se rețină suma plătită în plus sau să se treacă la executarea silită a acestora.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #478 : Martie 21, 2012, 16:46:54 »

http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2012/rd_0321.pdf

Un comunicat referitor la conferinta de sambata de la Brasov
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #479 : Martie 22, 2012, 22:16:45 »

GOLANE STII CEI INTERESANT MAINE?DACA D.L.MAIOR VA DA CURS INVITATIEI SI VA MERGE LA SEDINTA SSPR-ULUI.EU UNUL NU AS MERGE.NU AS AVEA CE DISCUTA CU TRADATORII SI NU AS AVEA CE NEGOCIA CU ACESTIA,ESTE PUSA IN JOC ONOAREA MISCARII REVOLUTIONARE(CEA MAI RAMAS DIN EA)CAT SI ONOAREA LUI DE OM(CHIAR DACA VORBESC UNII DESPRE EL CA A FACUT SI A DRES)
Memorat
Pagini: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 121
Schimbă forumul: