Main Content:

Pagini: 1 2 3 [4]

Dosar 31027/3/ Cojocaru Liliana in contradictoriu cu SSPR și CPRD


Colegii mei nu s-au afiliat Radio Craiova pentru că a fost pentru ei ceva secundar. Ei nu au avut grija Radioului cu adevărat, au păzit  și acționat acolo, dar nu tot timpul. Tocmai de aceea ...
Cazul  nu seamănă cu al nimănui.
  Nu are sens.

Am obosit peste fire.
Memorat

27.06.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C16 Fond-CA
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parata SECRETARIATUL DE STAT PENTRU RECUNOAŞTEREA MERITELOR LUPTĂTORILOR ÎMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT ÎN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1945-1989. Respinge actiunea. Cu recurs in 15 zile de la comunicare, recursul urmand a se depune la Tribunalul Bucureşti - Secţia a II-a Contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată potrivit art. 396 alin. 2 C.pr.civ. azi, 27.06.2018.
Document: Hotarâre  4473/2018  27.06.2018deci , să cer la Dumnezeu acest titlu și drepturi? . că nu mai are ,,țara”  bani . Sărmana ,,țară” , în ce hal a fost adusă...

 
Memorat

Și pentru cei din viitor care vor intra pe acest portal să înțeleagă cum s-a făcut Revoluția și cu cine.
 Acești inși pe care legiuitorul i-a recunoscut ca fiind mari eroi, cu patalama  , pe care eu i-am socotit colegii mei , alături de care  și pentru care nu puteam să-i bănuiesc de așa caracter infam . Pe aceștia a trebuit să îi fac martorii mei , pentru că legea m-a obligat să am martori niște ,,certificați”!
Așa am fost înconjurată în acest obiectiv de mulți iresponsabili , aciuiți vremelnic acolo, din când în când . Din care unul ca Marinescu asta,  nu are măsură în tâmpenie, care a fost  primul LRD  al Craiovei!

Am zis că vă vorbesc de Jianu, care și-a tras drept obiectiv Radio Craiova.
Acestuia i-a murit fratele împușcat din eroare într-un moment de confuzie și panică iscat la Casa Studenților.
Deci o victimă colaterală, dar care face obiectul victimelor în Revoluție.
După moartea acestuia , fratele  și cred că și tatăl său , au ajuns la postul de Radio să deplângă  moartea acestuia în direct. Mi-a părut foarte rău de  victimele care deja se produceau în Craiova și care păreau că nu se mai sfârșesc în ciuda apelurilor disperate   pe care le făceam ca  lumea să rămână bine ascunsă în locuințe până  se termină  și sunt definiți clar cei care trag asupra obiectivelor.

În sfârșit, acest individ , vine apoi cu pretenția că are obiectiv Radio Craiova și ca prn minune și se pare a câștigat cumva acest drept!
 Tare ași dori să aflu  cum arată documentele acestuia și ce se băzmește prin ele.
Nu îmi amintesc  să fi rămas  la pază  precum susține probabil ,  ci cel mult să se fi  perindat  cu  prilejul pomenirii morții fratelui său , posibil ca sutele de persoane care au vorbit pe post  o data , maxim de două ori!
Tot ce ține de Radio Craiova trebuia să se țeasă ori în jurul meu sau al lui Marinescu  cu privire la Radio Craiova.
 Nu știu de ce acest individ a cerut acest obiectiv drept principal , mai ales că nu l-a păzit și supravegheat constant.
 Oricum , este adevărat că acest obiectiv a fost folosit de cei ce au pătruns și acționat la CJ PCR Dolj în mod aleator.
 Chiar și reprezentantul FSN cum se intitulează d-na Ceheche Anastasia , deși a venit de la CJ PCR , nu a rămas în obiectiv permanent ci a fost în deplasări cu  multiple alte scopuri.
 La fel absolut toți cei din CJ PCR. Ei nu au intuit și nici nu le-a păsat  de panică , au semănat confuzie , deplasându-se permanent cu alte scopuri. Ei toți cei ce au solicitat acest titlu au reușit să obțină acest rol determinant, mai puțin Jianu , care  dacă nu a fost la CJ PCr atunci pe 22, după moartea fratelui a ajuns la Radio, asta însemnând după 23.


Eu am vrut să văd în de  aproape  ce se întâmplă cu povestea cu Radio Craiova și cum este  ea măsluită.Și da s-a reușit acestă măsluire.
 1. Au fost recompensați toți cei care nu au asigurat obiectivul Radio Craiova cu pază în ziua de 22 dec. 89 , deși sunt denumiți  în continuare LUPTĂTORI ROL DETERMINANT SAU CU FAPTE DEOSEBITE.
 1.Colonelul Dobrin, cică ,,comandantul” obiectivului...a fost după data de 23 dec 89...El nu a asigurat această pază din 22 dec 89 continuu și absolut nimeni ca și Comitet, în afara mea, pentru că eu am rămas acolo mereu, mai ales când s-a tras asupra obiectivului!
Am găsit niște tineri afară , în curte la postul de pază ,  care cu uneltele PSI   au ,,apărat” Radioul,rămași în urma descinderii cu tinerii din uzine  a d-lui Marinescu venit din CJ împreună și cu d-na Ceche Anastasia și mulți mulți alții,  care deși au vorbit pe post  după ora 13 , nu au catactisit să rămână să și păzească emisia în continuare ci au plecat după cum le-a năzărit!
De asta nu sunt făcute publice nici dosarele lor , nici banda martor.


Dar mincimi de acestea sunt mai peste tot pe unde a fost posibilă confuzia  și unde nu a fost.

Și uite așa  un nimeni...care nici nu a fost și nu a păzit cu adevărat obiectivul Radio Craiova   a luat  și va lua banii ,,țării” și cine NU  trebuie, va fi storcoșit de  mașinăria ,,LEGII”!

 ȘI AȘA SE FAC PRAF NOȚIUNILE DE EROISM, DE PATRIE DE POPOR ȘI SE RIDICĂ LA RANG DE PUTERE  BATJOCORIREA EROILOR” CU AJUTORUL ,,LEGII” ȘI IMPOSTURA CA REGULĂ!
Memorat

Si acest obiectiv , extrem de periculos , unde oricine a dejectat după gustul și părerea lui,  a fost considerat că nu ar fi fost de importanță deosebită, de niște legiuitori sau aplicatori de lege.
 Instituțiile statului care au preluat banda martor să o scoată , dacă nu cumva au distrus-o!
.
Memorat

DOVADA CEA MAI CLARA SI FARA ECHIVOC , CA ASUPRA MEA S-A TRAS IN SEARA DE 22 DEC 89 IN  OBIECTIVUL DE IMPORTANTĂ DEOSEBITA , RADIO CRAIOVA  SI CA AM FOST SINGURA NEANGAJATA DIN ACEST OBIECTIV ASUPRA CĂRUIA S-A EXECUTAT FOC DE NIȘTE DEMENTII , ORI DIN ARMATA , ORI DIN GARZI , ORI DIN REZISTENŢĂ SECURITATII ,  ESTE  CE SE INTAMPLA CHIAR ACUM , IN OGLINDA!
SUNT SINGURĂ CA ATUNCI, EXACT CUM ESTE UN LUP SINGUR  CARE URLA LA  LUNA.AUZIT DOAR DUMNEZEU!

UNDE se frangeau cururile voastre când eu rămăsesem singura?
Va bucurați de comunitate... erați strânși în ghemuiri  ca  viermi la mâncat mortaciuni!

Iar eu , membru al PCR  , apărăm țara, de enorma iresponsabilitate  de care ati dat dovada!  PANA  LA CAPAT! PANA LA SACRIFICIU DE SINE!
 Eu am făcut un program politic revoluționar,am călcat chiar și pe mine însămi, numai sa apar și sa f Revoluție! .
Eu nu am dat lovitura de stat, așa cum va păstoresc cei carene hărțuiesc!
ADEVĂRUL, PURUL ADEVAR!
 
Dacă tot m-ați lăsat singura,acum , ca și atunci , să  nu aveți pretenții!
Memorat

Deci  voi mari pretențioși ,,revolutionari" ați lăsat un post de radio pe mana unui membru al PCR , care pur și simplu , din pura întâmplare ...nu  a mai vrut sa fie  comunist, nu pentru sine   ci pentru întreaga țară!

Pentru cine ați lăsat postul de Radio nepazit?
Memorat

Atunci cine este adevăratul REVOLUȚIONAR? [/color][/b]

Când se cunoaște ce rol are propaganda? Pai dacă propaganda era doar pe posturile centrale era echivalenta celei comuniste,  dar așa a surclasat-o,prin posturile teritoriale.

Da , nu este important pentru Revolutie cand ei doresc doaro lovitura de stat!

Dar ei securistîi nu aveau nevoie de o Revoluție ,ci o simpla lovotura de stat cu iz de dictatura militara...de aceea au lăsat postul în așteptare. ..care nu a mai așteptat!
Memorat

Eu sunt Revolutia!
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]
Schimbă forumul: