Main Content:

Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8

Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.

 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul

Bine ai venit toni!Incerca sa scrii cite ceva despre dosarul tau,sa ne putem face si noi o impresie.
Daca dosarul se incadreaza in legea 341/2004 si in normele ei de aplicare.
Cred ca vei gasii sustinatori din rindul celor care posteaza aici.
            Succes ! Si nu dispera.
               
Memorat

Domnule Kok de ce nu spuneti ce s-a intimplat intre 21-31 Decembrie 1989 in corpul C daca stiti asa de bine? S-ar mai deslusi unele probleme incilcite pentru noi.
Memorat
Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
« Răspunde #92 : Noiembrie 02, 2008, 15:33:43 »

http://www.gardianul.ro/Memoriile-unui-spion.-Iliescu-si-Roman-au-aprobat-continuarea-operatiunii-DIE---%C2%ABDUDUIA%C2%BB-s122756.html
Memoriile unui spion. Iliescu si Roman au aprobat continuarea operatiunii DIE - «DUDUIA»

http://www.gardianul.ro/Memoriile-unui-spion-(II).-Inedit-%E2%80%93-Pacepa,-folosit-drept-glon%C5%A3-%C3%AEmpotriva-lui-Ceau%C5%9Fescu-s123607.html
Memoriile unui spion (II). Inedit – Pacepa, folosit drept glonţ împotriva lui Ceauşescu
02-11-2008

Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
« Răspunde #93 : Octombrie 21, 2009, 11:55:26 »

  Uite ca mai am un caz..Am tot stat daca sa scriu sau nu si m-am gandit sa scriu, ca poate o fi adevarat.
  Este vorba despre Gheorghe Balasa, fost revolutionar si lucrator in aparatul de stat. A facut parte din CPUN si, pana la dizolvarea acestuia, intuind dezastrul marginalizarii si ostracizarii reolvutionarilor, a reusit sa intre in aparatul de stat, la Camera Senatului daca nu ma insel. Prin anii 90 a aparut si la televizor, in legatura cu oferta unor romani din SUA , dispusi sa imprumute statul roman cu un miliard de dolari, fara dobanda. Oferta o fost respinsa de camarila politica aflata la putere , ceea ce l-a determinat sa apara pe post si sa protesteze.
Nu de putine ori a intervenit pt diferiti colegi revolutionari, a ajutat ...Asta pot s-o garantez..
Ideea este ca era prea activ pentru sistem, iar acesta l-a aranjat. Invitat la restaurnt de niste "amici", acestia l-au imbatat, se pare ca nu cu bautura, si l-au batut zdravan. Asta mi-a spus mie! Pare sa se confirme, dat fiind perseverenta cu care evita reporterii diferitelor posturi de televiziune dupa bataia cu pricina. Pe aceasta am vazut-o!
  Mi-am zis ca-i bine sa se stie si acest ...., ca asa-i drept. Prea multi sunt cei care se gandesc in plin mileniu 3 la batai, "aranjat", marginalizat, bagat pumni in gura sau chiar tarana. Ma intreb cand s-or potoli ? Astia uita usor ca-s pe banii romanilor!
Memorat
Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
« Răspunde #94 : Octombrie 21, 2009, 14:22:23 »

Fiind vorba de un revolutionar, noi nu vom "evita" sa-i publicam necazurile prin care a trecut. Initial, putem fi contactati pe adresa de e-mail, sau putem sa ne folosim doar de ea in caz ca e plecat din tara. Asteptam sa fim contatati. Va rog sa-l anuntati.
« Ultima modificare: Iulie 03, 2010, 16:46:14 de către razvan »
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: Revolutionari romani pe post de cobai ai serviciilor de informatii.
« Răspunde #95 : Octombrie 21, 2009, 15:07:57 »

Omul nu este genul care sa apeleze la mass-media. Poate i se pare inutil. Chiar si eu am avut o atitudine tardiva privind "patania" sa.
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Referitor la CAZUL 5 de la pagina 7 , va pot pune la dispozitie niste fotografii ale apartamentelor care fac parte din dispozitivul de urmarire. Sunt apartamente unde trag cei ce se instruiesc, urmaresc, hartuiesc ...Inclusiv cu adrese. Intrebarea este: ce veti putea face voi cu ele ? Va schimba situatia colegului nostru ? O sa le postez daca o sa ma convingeti ca merita!
Memorat


 @mercurie m-ai uns la suflet cu postarea ta.Cit despre maria patrascu nu pue la suflet cinismul ei.Ferice de aceia saraci cu duhul ca a lor va fi (...)
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Poate ca ar trebui sa fim mult m atenti, pt ca sunt semnale ca se incearca mind control la scara planetara. Ceea ce pare cercetare nevinovata, poate fi o simpla mascare a unor efecte ale unor tehnologii mind control care deja sunt folosite pe scara larga.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Psihologie
Mulţi oameni îşi amintesc conversații pe care nu le-au avut niciodată
www.cotidianul.ro/121238-Multi_oameni_isi_amintesc_conversatii_pe_care_nu_le-au_avut_niciodata

Psihologii au descoperit că unul din cinci oameni îşi aduce aminte cu precizie lucruri care nu i s-au întâmplat niciodată. Ei spun că multe din cele mai preţioase amintiri ale noastre ar putea să nu se fi petrecut în realitate.
Cercetările au pus în evidenţă imperfecţiunea memoriei şi au explicat de ce două persoane pot avea amintiri deosebite despre aceleaşi conversaţii şi evenimente. Cercetătorii de la Universitatea Hull, din Marea Britanie au întrebat 1.600 de studenţi dacă au avut vreodată experienţe de falsă memorie. O cincime dintre ei au spus că au avut amintiri "ficţionale", cele mai multe dinainte să aibă 4-8 ani, relatează publicaţia "Psychological Science".
"Memoria autobiografică ne conferă un simţ al identităţii şi este de obicei destul de exactă ca să ne putem trăi viaţa", a afirmat cercetătoarea Giuliana Mazzoni în Daily Mail. "Însă cercetările noastre arată că nu tot ce ne amintim din trecutul nostru este adevărat. Ele mai indică şi că acest fenomen al amintirilor false este mult mai frecvent decât s-ar putea crede", adaugă cercetătoarea.
"Dacă aceste amintiri nu se schimbă sub imperiul evidenţei, pot fi considerate în continuare o parte a experienţei autobiografice individuale", mai spune Giuliana Mazzoni.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Sa fii sanatos!
Vaccinul care te scapă de stres
http://www.cotidianul.ro/121165-Vaccinul_care_te_scapa_de_stres

Oamenii de ştiinţă americani au înregistrat progrese semnificative în ceea ce priveşte inventarea unui vaccin antistres, potrivit "The Sunday Times".
Vaccinul are la bază gene speciale de protecţie, create cu ajutorul ingineriei genetice, care acţionează asupra celor mai predispuse părţi ale creierului la efectele adverse ale glucocorticoizilor.
Experimentele efectuate pe şobolani au dat rezultate pozitive. În prezent sunt în pregătire testele pe voluntari.
Astfel, în curând, se aşteaptă să apară o nouă generaţie de medicamente destinate să salveze omenirea de suprasolicitarea psihologică şi consecinţele distructive ale acesteia asupra sănătăţii.

Descoperit în California
Mecanismul biochimic al stresului a fost descoperit de către profesorul de neurochirurgie de la Universitatea Stanford (California), Robert Sapolsky.
Cu circa 30 de ani în urmă, el a început să cerceteze în Africa unele aspecte legate de comportamentul animalelor.
În cadrul acestui studiu, Sapolsky a descoperit că, în caz de risc sporit, mamiferele produc nişte hormoni speciali - glucocorticoizi. Aceştia intensifică drastic activitatea creierului, precum şi a întregului organism, ajutând la depăşirea pericolului.
Din păcate, în cazul oamenilor, nivelul acestor hormoni rămâne extrem de ridicat o lungă perioadă de timp, generând o stare prelungită de stres. "Persistă în organism mai mult decât ar fi necesar. După ce au jucat un rol proeminent, glucocorticoizii devin toxici, ucid celulele creierului şi afectează sistemul imunitar", explică Sapolsky.
Grupul de cercetători de sub conducerea sa a descoperit o modalitate de a "inhiba" mecanismul genetic de producere a acestor hormoni, atunci când nevoia pentru ei dispare.
Memorat

In sensul celor evidentiate de dumneavoastra, recent a inceput sa fie vehiculat un text pe Internet. Il redau pe cel pe care l-am primit prin posta electronica zilele acestea. Privitor la filmuletele recomandte de text, precizez ca nu agreez autorii si ideile respective, deci nu-i recomand personal.


Cititi atent mesajul si veti sti cum sa va protejati impotriva acestor atacuri.
Nu uitati de filmuletele de la sfarsit, sunt geniale!
Sunt facute de Carl Sagan (primul) si Neale Donald Walsch (al doilea).
In 12 minute le-ati vazut pe primele doua! Nu e de lepadat nici al 3-lea tot a lui Neale Donald Walsch.

 
ARMELE  PSIHOTRONICE  IN  ROMANIA  SI  IN  LUME

Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor.
Cei care vor citi acest post, trebuie sa aiba o grija cat mai mare la mentalul propriu.
Fara frica oameni buni.
Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru.
Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21


Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.
Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti.
De cele mai multe ori nu sunt generate de voi.
Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina.
Fiecare e responsabil pentru faptele sale.
Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva.
Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre.
Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.
Armele psihotronice sunt dispozitive de manipu lare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale.
Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic.
La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare…
Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5  si nu numai acelea.
Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipu lare.
Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania?
Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva.
De ce acest haos total?
Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa.
Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor.
Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere.
Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.
Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipu lat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.

Dar ce poate face romanul Huh
MULTE.
Poate sa creada ca el poate schimba ceva.
Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi.
Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata.
Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur.
Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania.
Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.
Armele psihotronice amplifica toata neputinta omului.
Si nu pentru ca omul nu ar putea face ceva.
Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca.
Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm.
Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”
Ce puteti face?
Ganditi diferit!
Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta.
Atunci se vor schimba tot mai multe in jur.
Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti.
Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
 
http://www.youtube.com/watch?v=UiywPnozfyg&feature=player_%20embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=3Pv8F6GwaME&feature=related.com/videos

http://www.youtube.com/watch?v=KEj2EdVRL3E&NR=1
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

S-au inmultit cazurile de aces gen in Romania, chiar si dupa intrarea in NATO. Mai mult, s-au inregistrat nenumarate cazuri de abuzuri mai conventionale - nenumarati tineri cu potential intimidati, umiliti si somati sa se faca mici si mai ales dezinteresati de spectrul poltic. Vor sa pastreze puterea in familie, aia pe care am pierdut-o noi in 89.Deci imaginati-va ca deja se folosesc grobian de serviciile de informatii pt a tine sub papuc populatia ca pe vremea lui Ceasca..
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Iar in probleme de mind control noi revolutionarii suntem lideri, adica suntem unul din segmentul social cel mai afectat, insa ai nostrii inca nu au curajul sa iasa la scena si sa reclame sau multi dintre ei nu stiu ca sunt subiecti !
Memorat
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8
Schimbă forumul: