Main Content:

Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13

DESPRE ISTORIA ROMANIEI

Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #120 : Septembrie 01, 2008, 11:07:02 »

Domnule Euglot (nu stiu de unde ai scos nikul asta), armata e armata, deci ordinele se executa, nu se discuta, dar zau ca militarii din Afganistan si Irak ar trebui sa faca o greva pentru lipsa de grija a grangurilor de la Bucuresti. Macar i-ar face de ras pe plan mondial. Mari nesimtiti! Au fost in stare sa faca un bisnis cu fregatele alea depasite ale englezilor, dar nu gasesc mult mai putini bani pentru cateva TAB-uri mai solide! E o mare rusine si pentru noi ca nu sintem in stare sa facem o demonstratie in fata ministerului apararii. Sa-i aratam cu degetu pe nesimtiti. Eu consider ca asta e atentat la viata ostasilor romani. Si pentru ca e din tara si din esaloanele superioare, consider ca e vorba de inalta tradare. E o actiune de imagine a NATO cu pretul vietilor romanilor. Cam asa: sa aratam lumii cat de rai sint talibanii. Lasam expusi niste romani, ca au echipamente proaste, aia tot omaora unu la cateva luni, iar noi putem sa bagam bani in continuare in razboiu ala. Vinovat e si NATO. Militarii or fi ai Romaniei dar tara face parte din Tratat. Cum isi permit sa-si expuna oamenii in halu asta? E o conspiratie, va spun eu.
« Ultima modificare: Septembrie 01, 2008, 11:09:50 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #121 : Septembrie 01, 2008, 12:06:22 »

In Irak nu sintem sub mandat ONU sau Nato :
Cum am vazut, asocierea Romaniei la invazia din Irak, s-a facut in iulie 2003 - cand nu exista mandat ONU sau mandat NATO - si este decizia defunctului regim Iliescu. Basescu a "mostenit" situatia, ce-i drept, dar nu a dat semne de retragere din Irak: absenta unui calendar precis al retragerii - cum si-au alcatuit toate statele participante la Coalitie - ridica mari semne de intrebare.
Memorat
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #122 : Mai 29, 2009, 15:54:54 »

Ce atmosfera mai respira romanii in zona maghiarizata. http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=48470 29 mai 2009.

Protest inedit la Sfântu Gheorghe
Autor: Andrei CONSTANTIN
Protest inedit în faţa singurei librării de carte românească din Sfântu Gheorghe. Zeci de români s-au adunat ieri, în jurul orei 13.00, în faţa magazinului, nemulţumuţi că acesta se va închide. Motivul: impozitul forfetar. Firma nu îşi mai poate desfăşura activitatea, iar patronul este nevoit renunţe la afacere. Librăria era singura din ţară care vindea cărţi în rate. Cei care s-au adunat la protest au ţinut în mână câte o carte din literatura română.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #123 : Iunie 07, 2009, 02:43:38 »
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #124 : Iunie 10, 2009, 00:19:19 »

Rolul minoritatilor intr-o democratie la ceas de alegeri europarlamentare, sau cum am trimis EBOLA la Bruxelles.

Au votat și copii de rromi?
O fotografie a agenției Reuters via Anca Bundaru
620.000 de persoane, adică aproape vreo 15% din cei care au votat duminică au făcut-o pe listele suplimentare, adică turism electoral.

http://badin.ro/2009/06/au-votat-i-copii-de-rromi.html

Odata ajunsa in capitala Europei, EBOLA va afecta grav imaginea Romaniei.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #125 : Iunie 12, 2009, 00:22:38 »

Pop orul roman e mult mai inteligent, sau cu o experienta mult mai adecvata realitatii dacat le place unora sa creada. Supun atentiei domniilor voastre cateva articole care va vor arata ce dimensiuni uriase a avut frauda electorala la aceste alegeri europarlamentare si cat de corecti au fost cei care nu au fost la vot. Nici nu ar fi avut rost sa intre in jocul pervers al politicienilor, pentru ca ei organizeza alegerile, se propun pe ei insisi si tot ei se voteaza. Ce sens ar avea sa ne implicam si noi daca ei fac totul? Doar pentru a-i ajuta sa mentina iluzia democratiei? Cu siguranta, procentul celor care au participat la vot a fost cu mult mai mic decat il arata statisticile oficiale, cele care indica mai de graba dimensiunea fraudei decat cea a prezentei electoratului in sectiile de vot.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #126 : Iunie 12, 2009, 00:29:51 »

BĂLBĂIALĂ LA PD-L GORJ

Tabla neştearsă, primul dosar penal

de Gabriela Mladin
Un episod absolut jenant s-a petrecut, ieri, după ce liderii prezenţi la lecţia predată de Ionel Manţog pe tablă în sediul PD-L Gorj au fost întrebaţi despre conţinutul notiţelor. Culmea, cel care le-a scris cu mâna lui şi, probabil, le-a şi gândit iniţial n-a recunoscut în ruptul capului că ar fi scris pe o tablă, în sediul partidului, indicaţii pentru ziua scrutinului europarlamentar.

Între timp, Poliţia a anunţat că la Gorj i s-a făcut dosar penal unui director din cadrul Complexului Energetic Turceni, locul de muncă al lui Manţog, pentru turism electoral.

Notiţe privind strategia de campanie, prin care se confirmă turismul electoral şi ajutorul dat de Partidul Democrat-Liberal din Gorj Elenei Băsescu, au fost uitate pe o tablă în sediul de partid din Târgu-Jiu. Presa a reuşit să "fure" un cadru cu aceste instrucţiuni, profitând de un moment de neatenţie al celor aflaţi în sediu, luni, când la partid erau doar doi membri obosiţi după scrutinul de duminică.

Pe tăbliţă, Manţog le trasa sarcină liderilor de organizaţii să înceapă turismul electoral cât mai de dimineaţă şi să asigure, la fel de matinal, zece voturi pe fiecare secţie pentru mezina preşedintelui, candidatul independent Elena Băsescu.

"Începeţi transportul cât mai devreme! Realizaţi peste 60% din normă înainte de prânz", "Rezolvaţi problema... din primele voturi (10 pe secţie - Responsabili BP), verifică personal lista cu cei zece şi prezenţa acestora la secţii. La ora 12:00 vă sun personal!" sunt câteva dintre indicaţiile date la Gorj democrat-liberalilor.

ALBA-NEAGRA CU TABLA!
Iniţial, Ionel Manţog nu a vrut să recunoască faptul că şi-ar fi lăsat notiţele în sediul de partid scrise pe o tablă. La început n-a recunoscut nici măcar faptul că ar fi existat o tablă în sediul PD-L Gorj, după care a revenit cu declaraţii:

"Ceea ce a fost scris pe tablă nu reprezintă un secret, ca dovadă că acele lucruri au stat acolo scrise de vineri până luni. Acolo nu e nici măcar o urmă de fraudă în acele înscrisuri sau ceva ilegal. Era vorba despre transportul votanţilor cu maşinile membrilor de partid în mediul rural, pentru că ştim foarte bine la ţară secţiile de votare sunt la kilometri întregi distanţă de domiciliul oamenilor.

Din câte ştiu eu, nu există contestaţii depuse de partide la Biroul Electoral Judeţean sau la secţiile de votare, iar în 15 localităţi numărul celor care au votat pe liste suplimentare este mai mare decât numărul voturilor luate de PD-L. În ceea ce o priveşte pe Elena Băsescu, la Târgu-Jiu ea a avut 1.555 de voturi, iar în restul secţiilor de prin Gorj, în mai bine de jumătate din acestea, în mediul rural, a luat câte şapte-opt voturi. E păcat că se strică curajul, munca şi imaginea unui om doar pentru că vorbim despre fiica preşedintelui", a explicat Manţog.

TRANSPORT CU MAŞINILE TERMOCENTRALEI!
Susţinerea EBei n-a fost explicată de Manţog, ci doar turismul electoral. Aşadar, în opinia profesorului care le-a predat la tablă colegilor săi strategia de câştigare a alegerilor, transportul la secţii reprezintă o declasare a membrilor de partid după o bătrână rătăcită printr-o comună ruptă de lume. Nimeni nu a putut explica ce este cu norma şi asigurarea transportului într-un procent de 60% din aceasta până la prânz.

În realitate, n-a fost vorba despre nici un membru de partid care să se fi deplasat cu maşina personală şi nici de babe rătăcite. La Turceni, un oraş în care se află Complexul Energetic la care Manţog este director adjunct, parcul auto al termocentralei se transferase în ziua scrutinului în faţa Casei de Cultură din localitate, acolo unde existau două secţii de votare. Cu aceste maşini, ale unei societăţi a statului, democrat-liberalii asigurau transportul la urme.

Maşinile sunt înmatriculate cu SET, iar social-democraţii au depus deja plângere la Poliţie pentru a verifica unde se aflau aceste autoturisme în ziua alegerilor.

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/tabla-nestearsa-primul-dosar-penal-510934.html
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #127 : Iunie 12, 2009, 00:40:11 »

Comentatorii lor sunt mai destepti decat comentatorii nostri. Ai nostri nici nu mai comenteaza alegerile, pentru ca singura lor preocupare cu adevarat importanta (pentru ei) este incasarea sau procurearea indemnizatiei. In situatia asta, macar sa citim comentariile lor.

1. mantocarie
de Iliusin | 10/06/2009 21:01:56
astia cu Baseasca au facut-o de oaie mai ceva ca Maradona si a lui mana !!

2. Basescule
de dutu | 10/06/2009 21:03:22
*** te mai voteaza.
In Cismigiu cu tine

3. pardon, e mai sus decat gheona!
de marcus | 10/06/2009 21:31:20
dar cu gheoana n-am nimic, baselu ma scoate din nminti!

4. NESIMTIRE
de tudor | 10/06/2009 22:32:34
Ce nesimtire crunta pe Manţog asta (a.k.a. l.a.b.ă trista). Ba nu recunoaste, ba recunoaste dar vine cu lamuriri.
Draculu! poate sa se duca?
5. ANULATI ALEGERILE!
de Cata | 10/06/2009 23:31:34
este singurul gest de demnitate pe care autoritatile il pot face!

6. @ Cata
de mac | 11/06/2009 06:34:41
ai cunoscut pina acum demnitate la institutiile acestui stat?

7. manarie electorala
de ionela | 11/06/2009 07:47:38
Stati linistiti ca nu se intampla nimic. Daca e pentru baselul si a lui familie nu se intampla nimic. Are in mana toate parghiile sa faca justitia dupa bunul lui plac.S-a furat tara asta cat s-a putut si nu s-au gasit vinovatii .Romania are legi care permit hotilor si borfasilor anchetati penal sa candideze pana la cele mai inalte functii in stat .Care e problema cand avem in fruntea tarii un asemenea specimen care a furat o intreaga flota basca ce nu se mai stie .dar cine isi mai aminteste , a fost de mult , lumea a uita.
Al;egeri cinstite si corecte n-o sa vedeti niciodata toate sunt dirijate de cei de la putere , un popor sarac poate fi cumparat pe un mic si o bere .dar sa le dai 1 kg de zahar ,1l de ulei, un pui asta e convingere totala .da asa au facut PDL-istii , PSD-istii,in jud.Giurgiu,judet uitat de lume, vremuri si cei care-l reprezinta desi este poarta de intrare in tara si la o aruncatura de bat de capitala.Este o cloaca in toate partidele de oameni nesimtiti, hoti , slab pregatiti profesional si lipsiti de scrupule. Astia ne conduc la toate nivelele.Nu stim si nu credem ca vom mai scapa de ei vreodata.E pacat pentru tineri , generatiile viitoare care vor fi dominate tot de progeniturile astora de azi ca slava D-lui si-au agonisit cat pentru 3 generatii d'aici in colo. Imi este scarba de cei care ne conduc , de tara asta furata si parjolita , as vrea sa plec dar nu- mi permite varsta.Ma simt straina in tara in care m-am nascut am copilarit m-am format ca om si in care am slugarit 36 de ani cu demnitate, profesionalism si simt de raspundere.este un sentiment graznic pe care-l simt zilnic si din ce in ce mai adanc : Simtul deznadejdii. Nu pentru mine , pentru copii mei, copii si tinerii acestei tari in care ne-am pus nedejdea si speranta pentru aceasta tara pentru viitorul lor.dar ce sa faca ei ? Sunt marginalizati de acesti nemernici analfabeti .

8. prostie sau indiferenta
de Nicolae | 11/06/2009 09:02:09
Deci daca tabla a ramas nestearsa exista doua motive:
1 Prostie, ceea ce inseamna ca suntem condusi de niste oameni!!
2 Indiferenta, ceea ce inseamna ca ssuntem condusi de niste borfasi care n-au nici o jena!!
Cum o dai tot nu e bine!!

9. Nicolae
de Ups! | 11/06/2009 11:27:26
Nu e nici una nici alta!

Este numai AROGANTA!

Portocalii nu mai au rusine!

Stiu ca nu li se poate intampla nimic cu o PROCURATURA aservita Basescului, in consecinta PD-L.

Ce apati candidatul portocaliu car a votat de cinci ori?

O, daca era de la PSD urla presa si asa zisii civilisti de se auzea pana la Vladivostok, Alaska si Cape Town.

E, dar fiind memebru al PD cum sa fie bagat in puscarie pentru frauda electorala.

Daca le-a mers odata acum se FURA pe fata, nici nu se mai ascund.

Deci este vorba de AROGANTA!

10. ar trebuii anulate alte alegeri!
de Ups | 11/06/2009 16:57:12
cele din '90 '92, 2000 ! corect Huh?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #128 : Iunie 12, 2009, 00:47:02 »

Dar sa continuam cu un alt articol din acelasi ziar.

PREMISA UNEI FRAUDE URIAŞE LA EUROALEGERI

De ce s-au tipărit 22 milioane de buletine de vot?

de Gabriela Antoniu
PREMISA UNEI FRAUDE URIAŞE LA EUROALEGERI
Jurnalul Naţional a aflat din surse oficiale că pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie au fost tipărite 22 de milioane de buletine de vot. Un număr foarte mare având în vedere absenteismul anunţat în sondajele de opinie cât şi de la alegerile anterioare. Sunt milioane de buletine de vot în plus, 17 milioane de buletine! Nici mai mult, nici mai puţin, ceea ce ridică se¬ri¬oase semne de întrebare în ceea ce priveşte corectitudinea ale¬ge¬ri¬lor. Folosirea lor totală şi contabilizarea în procesul electoral ar însemna vicierea substanţială a rezultatului alegerilor. În aceste condiţii, Guvernul Boc a făcut nu numai risipă de bani publici şi de hârtie, dar, cel mai grav, a creat premisele unei fraude electo¬rale de proporţii. Într-o comună din Suceava au fost introduse în urnă cu 50% mai multe bu¬letine de vot decât vo¬tanţi. Adică o primă picătură dovedită din oceanul de fraudă. Ca urmare, Jurnalul Naţional cere public Guvernului, Biroului Electoral Central şi Autorităţii Electorale Permanente să explice de ce s-au tipărit 22 de milioane de buletine de vot, dacă au fost folosite toate şi ce s-a întâmplat cu cele neutilizate.

Numărul foarte mare de buletine tipărite în plus ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea alegerilor, în condiţiile în care sondajele preelectorale indicau un absenteism masiv şi nici la alegerile anterioare românii nu s-au înghesuit la urne. Iar rezultatele finale ale euroalegerilor sunt încă un argument în acest sens. Din cei 18,2 milioane de români cu drept de vot, s-au prezentat la urne puţin peste 5 milioane. Deci 17 milioane de buletine de vot au fost tipărite în plus, creând premisele unei fraude electorale majore. Cu alte cuvinte, folosirea totală a buletinelor de vot tipărite în plus şi contabilizarea în procesul electoral ar însemna vicierea substanţială a rezultatului alegerilor, atât în ceea ce priveşte prezenţa la urne, cât şi a procentelor obţinute de partide. Iar un prim semnal a venit la scurt după închiderea urnelor, la Suceava. Astfel, într-o secţie de votare din comuna Preuteşti au fost găsite în urnă cu 228 de buletine de vot mai multe decât numărul de alegători. În urma verificărilor s-a constatat că la secţia de votare nr. 421 din Preuteşti au votat 515 persoane, din care 476 de persoane înscrise pe listele permanente şi alte 39 pe liste suplimentare. La numărătoare, însă, au fost găsite 743 de buletine de vot, cu 228 de buletine de vot în plus. Ceea ce înseamnă cu 50% mai multe buletine decât votanţi.

CE-AU CĂŞTIGAT PE O PARTE AU PIERDUT PE ALTA
Ministerul Admnistraţiei şi Internelor (MAI)  ar putea avea oareşce explicaţii. Printr-un comunicat de presă MAI anunţa la mijlocul lunii mai că vor fi tipărite 20.555.496 buletine de vot, 17.239.794 timbre autocolante şi 91.835 ştampile cu menţiunea "Votat". Necesarul de buletine de vot şi timbre autocolante a fost stabilit avându-se în vedere numărul cetăţenilor cu drept de vot, respectiv al alegătorilor posesori de cărţi de identitate, centralizat la data de 1 martie 2009 de către Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor, la care s-a adăugat procentul de 10% prevăzut de Legea 33/2007 cu completările ulterioare privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European. Sigur, ministerul are acoperirea legală, dar rezultatul alegerilor arată că a ignorat semnalele privind absenteismul la urne. Bucuria ministrului de Interne, Dan Nica, era că a făcut economie la bani. El anunţa că în acest an s-a cheltuit mai puţin de jumătate din suma folosită în anul 2007 pentru tipărirea buletinelor de vot.  Nica preciza că, deşi euro a crescut, a fost nevoie de 699.585,75 de lei pentru tipărirea buletinelor de vot necesare alegerilor pentru europarlamentarele din 7 iunie, în timp ce în anul 2007, tot pentru acelaşi tip de alegeri, a fost cheltuită suma de 1.436.470,07 de lei.  Preţul tipăririi unui buletin de vot a fost anul acesta de 0,034 lei, iar în 2007, de 0,07 lei.  Altfel spus, la tipărirea voturilor necesare procesului de votare pentru europarlamentarele de anul acesta s-a făcut o economie de 51,29% faţă alegerile europarlamentare din 2007. Dar vorba aceea, ce a câştigat pe o parte, a pierdut pe cealaltă.

Jurnalul Naţional cere oficial explicaţii de la autorităţi
Jurnalul Naţional a adresat ieri solicitări oficiale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Biroului Electoral Central (BEC) şi Autorităţii Electorale Permanente (AEP) prin care a cerut lămuriri despre milioanele de buletine de vot tipărite în plus.

CĂTRE MAI
Pentru corecta informare a opiniei publice, vă rugăm să ne răspundeţi la următoarele întrebări:
1, De ce pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie au fost tipărite 22 milioane de buletine de vot în condiţiile în care numărul românilor cu drept de vot este 18,2 milioane, iar estimările privind prezenţa la vot indicau drept nivel optimist 50%?
2, Câte buletine de vot au fost folosite la scrutinul din 7 iunie?
3, Ce s-a întâmplat cu buletinele nefolosite? Cui au fost predate?
4, Cât a costat tipărirea celor 22 milioane de buletine de vot?
5, La ce tipografie au fost tipărite?

CĂTRE AEP ŞI BEC
1. Câte buletine de vot au fost distribuite birourilor electorale din ţară şi câte au folosite la alegerile europarlamentare din 7 iunie?
2, Ce s-a întâmplat cu buletinele nefolosite? Cui au fost predate?
3, Care este procedura standard în cazul buletinelor nefolosite?

http://www.jurnalul.ro/stire-special/de-ce-s-au-tiparit-22-milioane-de-buletine-de-vot-511083.html
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #129 : Iunie 12, 2009, 00:58:06 »

Noroc cu masa care-i despartea, altfel ce ne-am fi facut cu separarea puterilor in stat?!

ÎN NOAPTEA ÎNCHIDERII URNELOR

Oficial BEC, la chermeză cu Traian Băsescu

de Monica Iordache Apostol, Lavinia Dimancea
Chiar în noaptea alegerilor, un oficial al Biroului Electoral Cen¬tral a reuşit să bage în troaca chermezelor de partid o instituţie a statului menită să vegheze corectitudinea procesului de votare. Duminică seara, după închiderea urnelor, Ana Maria Pătru (foto), vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi membru al BEC, şi-a făcut apariţia în restaurantul Pescăruş din Capitală alături de liderii  marcanţi ai PD-L şi de Traian, Ma¬ria şi Elena Băsescu pentru a sărbători victoria mezinei prezi¬den¬ţiale în euroalegeri. Astfel că Ana Maria Pătru, plătită din bani publici, poate să compromită o instituţie care trebuie să fie apolitică. În aceste condiţii, ne întrebăm cum ar fi rezolvat doamna Pătru o sesizare că unii dintre comesenii săi de la Pescăruş au câştigat alegerile prin turism electoral sau prin alte metode de fraudare a alegerilor? De asemenea, ne întrebăm câtă competenţă şi cât interes politic e în numirea doamnei Pătru la conducerea AEP, la propunerea preşedintelui Băsescu?

Nici nu se răciseră bine urnele europarlamentarelor, încinse de elanul votanţilor aduşi cu autobuzele, că un membru al Biroului Electoral Central, care veghease toată ziua la buna desfăşurare a scrutinului, a găsit de cuviinţă să petreacă cu preşedintele Traian Băsescu şi candidata EBA.

După ce a băut şampania victoriei cu pedeliştii, Ana Maria Pătru s-a dus la serviciu ca să rezolve "echidistant" reclamaţiile privind fraudele electorale.

La şpriţul de la Pescăruş, unde tăticul-Băsescu a celebrat duminică noaptea succesul fiicei Elena în euroalegeri, a luat parte şi Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi membru al Biroului Electoral Central. Aceasta şi-a făcut apariţia în local o dată cu toată gaşca de pedelişti, condusă chiar de premierul Emil Boc.

A luat loc la masa preşedintelui, lângă ministrul Sportului, Monica Iacob Ridzi, şi alături de cel al Dezvoltării Regionale, Vasile Blaga. Deşi cel mai vorbăreţ de la masă a fost şeful statului, Ana Maria Pătru ar fi avut şi ea ce să povestească, doar a stat toată ziua la sediul BEC pentru a supraveghea buna desfăşurare a procesului de votare.

Contactată ieri de Jurnalul Naţional, Pătru a refuzat să răspundă la telefon, iar colegilor de şpriţ li s-a şters brusc memoria. "Habar n-am cine e. Am vazut că e o domnişoară acolo, dar am crezut că e o prietenă de-a lu' Elena", ne-a declarat deputatul PD-L Gheorghe Albu, comesean de-al Anei Maria Pătru. Şi era într-adevăr o prietenă "de-a lu' Elena". Elena Udrea. Sau cel puţin aşa scrie presa locală despre ea.

Şi asta spun şi mai mulţi politicieni de pe meleagurile vâlcene. "Ea şi Elena Udrea sunt foarte bune prietene. Udrea este cea care a promovat-o la Bucureşti. Aici, nu era o figură marcantă, aşa că am rămas cu gura căscată când am aflat că o fac vicepreşedinte la AEP", ne-a declarat un deputat de Vâlcea.

ASCENSIUNE PE FILIERA UDREA
"Nu este prima dată când Ana Maria Pătru merge la petreceri cu pedeliştii. De fapt, unde este Elena Udrea este şi ea. Că a fost duminică la Pescăruşul arată în mod clar cât este de părtinitoare ca membru BEC", ne-a precizat acelaşi parlamentar de Vâlcea.

Ana Maria Pătru a aterizat în conducerea Autorităţii Electorale Permanente AEP în martie 2007, cu câteva luni înaintea referendumului pentru suspendarea preşedintelui. A fost propusă chiar de Preşedinţie, după ce făcuse un stagiu la conducerea Filialei Regionale Sud a AEP. În noua funcţie va sta m,ult şi bine, până în 2015 pentru că legea îi prevede un mandat de opt ani, dar şi obligaţia de a nu face parte dintr-un partid. Ca reprezentant al Autorităţii Electorale, Pătru a devenit şi membru al BEC, cartierul general al alegerilor din România.

TRANSPORT CU MAŞINILE TERMOCENTRALEI!
Susţinerea EBei n-a fost explicată de Manţog, ci doar turismul electoral. Aşadar, în opinia profesorului care le-a predat la tablă colegilor săi strategia de câştigare a alegerilor, transportul la secţii reprezintă o declasare a membrilor de partid după o bătrână rătăcită printr-o comună ruptă de lume. Nimeni nu a putut explica ce este cu norma şi asigurarea transportului într-un procent de 60% din aceasta până la prânz.

În realitate, n-a fost vorba despre nici un membru de partid care să se fi deplasat cu maşina personală şi nici de babe rătăcite. La Turceni, un oraş în care se află Complexul Energetic la care Manţog este director adjunct, parcul auto al termocentralei se transferase în ziua scrutinului în faţa Casei de Cultură din localitate, acolo unde existau două secţii de votare. Cu aceste maşini, ale unei societăţi a statului, democrat-liberalii asigurau transportul la urme.

Maşinile sunt înmatriculate cu SET, iar social-democraţii au depus deja plângere la Poliţie pentru a verifica unde se aflau aceste autoturisme în ziua alegerilor.

httpwww.jurnalul.ro/stire-politic/oficial-din-bec-la-chermeza-cu-basescu-510951.html
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #130 : Iunie 12, 2009, 01:32:32 »

Un titlu foarte bine ales pentru un articol care ne descrie o realitate revoltator de trista:

CHEF Doamna lui Băsescu din BEC explică şpriţul electoral din seara alegerilor
Pandemia de tupeu: „În timpul liber, fac ce vreau!“

de Mădălina DÂRVARU
Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi membru în Biroul Electoral Central, a chefuit în noaptea alegerilor la Pescăruşul, alături de preşedinte, premier şi candidaţii democrat-liberali. Pedeliştii nu-şi mai amintesc cine a chemat-o pe doamna Pătru, doamna Pătru spune că în timpul liber face ce vrea

Doamna Ana Maria Pătru nu era vreo vedetă politică naţională până în seara alegerilor, chiar dacă, în 2007, organizaţia PD Vâlcea, din care făcea parte, o propusese pentru un loc în Parlamentul European. Neşansa a făcut ca locul să fie neeligibil, şansa în schimb a ajutat-o ca la doar câteva luni să fie numită de preşedintele Băsescu la Autoritatea Electorală Permanentă. Tot întâmplarea a făcut ca Autoritatea Electorală Permanentă să o trimită ca reprezentant în Biroul Electoral Central al alegerilor europarlamentare. O slujbă de câteva zile, cu program fix, din câte am aflat de la domnia sa. În seara alegerilor, doamna Pătru, după ce a terminat programul, a fost invitată la petrecerea pe care Traian Băsescu a dat-o într-un restaurant în cinstea victoriei fiicei sale în alegeri şi a pedeliştilor. Cine a invitat-o, pedeliştii nu îşi mai amintesc şi oricum nu prea contează. „Din punctul meu de vedere, nu era nicio problemă să fie acolo”, a comentat democrat-liberalul Cristian Boureanu, prezent şi el la masă. „Nu am nimic de comentat pe subiectul acesta, întrebaţi-o pe Ana Maria Pătru”, a spus şi Elena Udrea. Ceea ce am şi făcut, la ceremonia de înmânare a diplomelor de europarlamentar organizată ieri de BEC, de la care doamna Pătru nu a lipsit. „În timpul meu liber, fac ce vreau!“, a fost reacţia dânsei.

Ea a susţinut că la acea oră se terminase procesul electoral. Tot mai iritată de întrebările presei, ea a acuzat "campania de presă" care ar fi fost declanşată împotriva ei şi a explicat că, întrucât are un singur vot în BEC, nu are cum să influenţeze în niciun fel rezultatele sau contestaţiile. „Nu sunteţi de vină dumneavoastră, ci persoanele care v-au instigat împotriva mea, care nu cunosc legea şi nici măcar nu fac un efort să o cunoască“, a comentat ea. “Păcat că cei care vă instigă nu fac un efort să citească legea”, a încheiat ea, grăbită. Preşedintele BEC nu a dorit să comenteze incidentul, în vreme ce purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ, a declarat că vicepreşedintelui AEP nu i se poate imputa nimic. „Judecătorii şi ceilalţi au avut program liber după şedinţa de la 20:30. După anunţarea rezultatelor finale prin intermediul televiziunilor, adică după rezultatele ieşite din exit-poll, membrii BEC au plecat fiecare pe la casa lui, la activităţile pe care au dorit să le desfăşoare ulterior“, a explicat el.

Liderii PD-L nu ştiu cum a ajuns la masă Ana Maria Pătru
Pedeliştii contactaţi de Gândul fie nu comentează, fie declară că nu au nicio idee cu cine au stat la masă. “Din punctul meu de vedere nu era nicio problemă să fie acolo”, ne-a declarat Cristian Boureanu, menţionând că nu ştie cine a invitat-o, întrucât Pătru sosise deja atunci când el, împreună cu Vasile Blaga şi Gheorghe Albu, au ajuns. “Nu am nimic de comentat pe subiectul acesta, întrebaţi-o pe Ana Maria Pătru”, a spus şi Elena Udrea.
La rândul său, Elena Băsescu a refuzat să comenteze, explicând că nu vrea să strice „solemnitatea“ momentului, ea fiind chestionată pe această temă la ceremonia de înmânare a certificatelor de europarlamentar. “Sunt conştientă de campania negativă de presă împotriva mea”, a adăugat ea, promiţând o conferinţă de presă „care va lămuri toate aspectele“. Incidentul a fost valorificat de liderul PNL Crin Antonescu, care a apreciat că „s-a depăşit orice limită a tupeului şi a nesimţirii”. „Într-un stat în care preşedintele însoţeşte la vot un candidat, în care vicepreşedintele AEP şi membru în BEC, în seara în care se numără voturile, chefuieşte împreună cu un candidat, cu preşedintele ţării şi cu reprezentanţii unui partid competitor în alegeri (...) este foarte clar că ni se pune foarte limpede alternativa: ne înscriem toţi la PD-L şi atunci poate putem să câştigăm alegeri, poate putem să fim miniştri, chiar dacă suntem condamnaţi de un tribunal, poate putem să nu fim disponibilizaţi şi poate că unii norocoşi ca doamna Pătru şi domnul Boureanu prindem şi un loc la masa cu şpriţul preşedintelui unde primul ministru e chemat să cânte la ora 2 noaptea“, a conchis preşedintele PNL.
AEP a fost de-a lungul anilor în atenţia presei din cauza scandalurilor şi a intereselor care roiesc în jurul instituţiei. Preşedintele AEP, Octavian Opriş, fost senator PSD, a fost instalat la conducerea instituţiei cu sprijinul lui Viorel Hrebenciuc. Până la schimbarea celor doi vicepreşedinţi PSD şi înlocuirea lor cu Ana Maria Pătru – numită de şeful statului – şi Marian Muhuleţ – nominalizat de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu - AEP a fost considerată „un cuib de pesedişti”.

http://www.gandul.info./actualitatea/pandemia-de-tupeu-in-timpul-liber-fac-ce-vreau.html?3927;4533324
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #131 : Iunie 12, 2009, 01:39:20 »

Am anexat si un sondaj initiat la inceputul anului. Daca ar fi realizat acum, primul raspuns ar avea si mai multi adepti. Are meritul ca a pus o intrebare intemeiata: Considerati ca partidele politice romanesti sunt, de fapt, niste organizatii infractionale?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #132 : Iunie 14, 2009, 01:03:51 »

Sa ne coasem buzunarele!

Unchiul Sam ne trimite un „doctor“ în lobby

Preşedintele american Barack Obama l-a propus pe avocatul Mark Gitenstein pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România, informează site-ul Casei Albe.

Presa americană scria ieri că numirea este una politică:Gitenstein nu este un diplomat de carieră, ci un avocat care lucrează în firma Mayer Brown. Pentru a fi validat în funcţie, Gitenstein are nevoie de avizul Comisiei de Politică Externă din Senatul american,de votul în plen, dar şi de acceptul Departamentului de Stat. Ultimul pas, conform procedurilor diplomatice, este acceptarea acestuia de către preşedintele Băsescu.

„Donatorul" lui Hillary Clinton
Gitenstein a fost la începutul anului principala propunere a preşedintelui Obama pentru a ocupa funcţia de şef al unei direcţii din Departamentul pentru Justiţie.Mai multe organizaţii non-guvernamentale americane, în fruntea cărora s-a aflat fundaţia „Public Citizen“, au lansat însă o campanie virulentă la adresa lui Gitenstein, acuzat că ar fi făcutlobby procorporatist în Congresul american, pentru US Chamber of Commerce, AT&T şi Merrill Lynch.Lobby-ul făcut de Gitenstein contravine intereselor contribuabilului american,favorizând lipsa de transparenţă.

Gitenstein este o persoană controversată la Washing ton încă din anii `90. În timpul mandatuluilui Bill Clinton a făcut lobby pentru o lege, despre care actualul vicepreşedinteamerican Joe Biden spunea că „permite corporaţiilor să mintă investitorii“. Instituţia lobby-ului este legală în Statele Unite, însă în ultimii ani presa a dezvăluit numeroase scandaluri în care aufost implicaţi lobby-şti şi congresmeni americani.

Cel mai cunoscut nume din industrie este cel al lui Jack Abramoff, care a pledat vinovat în 2006 pentru conspiraţie la mituirea unor oficiali americani.Legiuitori, atât republicani, cât şi democraţi, au primit atenţii de sute de mii de dolari, ce au constat în cadouri, cursuri de golf sau concedii plătite.

Presa americană scria ieri că, în timpul campaniei electorale, Gitenstein a donat peste 4.000 de dolari vicepreşedintelui Joe Biden şi aproximativ 1.500 lui Hillary Clinton. Gitenstein este expert al „Brookings Institution“,fiind recunoscut în lumea academică pentru lucrarea „A matter of Principle“.

http://www.adevarul.ro/articole/unchiul-sam-ne-trimite-un-doctor-in-lobby.html

Ce spun comentatorii

13 Iun 2009, 08:34
gogu
wellcome master !
Eu zic ca licuriciul cel mare se ia prea in serios ....nici nu e nevoie sa fii "doctor" in loby.... ca sa -i faci pe slugoi sa iti pupe talpile ....

13 Iun 2009, 07:57
marin gabriel
comentariu
tradus in romana nu inseamna trafic de influienta?

Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #133 : Februarie 06, 2010, 15:51:18 »

Alte aspecte care pot arunca un plus de lumina asupra legaturile tenebroase care s-au realizat (mai pe ascuns, mai pe fata) intre anumiti politicieni de la noi, inclusiv presedintele Basescu si mafia tiganeasca. Informatia o am de pe blogul "Bataiosul", http://bataiosu.wordpress.com/2010/01/27/aim-harta-noii-ordini-europene/. Blandetea justitiei in ceea ce-i priveste pe infractorii tigani, la nivel de politie, parchete si chiar judecatorii, se pare ca are niste explicatii, dar unele care sunt tinute in secret. Noi, oamenii de rand, nu avem acces la ele pentru ca, probabil, daca le-am cunoaste am da de pamant cel putin cu doua puteri din stat: cu cea politica si cu Justitia.

AIM: Harta Noii Ordini Europene

Oltenia se va transforma in tara tiganilor * Ardealul va ajunge la Ungaria * O parte din Basarabia se va uni cu ce va ramane din Romania * Majoritatea evenimentelor descrise in ciudatul document s-au produs sau sunt pe cale sa se produca * Spionul care a furnizat harta a murit in accidentul aviatic de la Balotesti

La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.
Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.
Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.
Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

Ce spune harta si ce s-a intamplat
Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:
- In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.
- Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.
- In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.
- In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.
- In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.
- In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.
- In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.
- In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.
- “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.
- In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.
- ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000”
Generalul Mircea Chelaru (foto): ”La vremea respectiva (octombrie 2000) aveam informatii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, si nu numai, de comunitati compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potentiali agresori. Tocmai in acest sens am convocat acea conferinta de presa, pentru a descuraja, pentru a atrage atentia acelor structuri ca se stie despre ele si ca exista modalitati de anihilare a lor. Demisia mea a fost legata de acea declaratie. Regret ca am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real. Oltenia urma sa se desprinda oficial de Romania in decembrie 2000, iar Strehaia urma sa devina capitala enclavei. Din cate stiu, nu s-a renuntat inca la acest plan. In Romania s-au facut si se fac greseli politice ce intra in categoria erorilor istorice care, tare ma tem, nu se vor putea spala decat cu sange”.
Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit – pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania – Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall” din Germania, precum si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Amatei in anul 2000. Din anul 2008 este general cu patru stele, in rezerva.

De ce a disparut dosarul Balotesti?
Din informatiile pe care le detinem, spionul roman care i-a adus lui Iulian Vlad si prin acesta, lui Ceusescu, acele date de la Malta, in 1989, a decedat in catastrofa aeronautica de la Balotesti. Citam declaratia unei persoane care cunoaste detalii din interiorul sistemului: „Omul care a adus informatiile de la Malta in 1989 se afla in Airbusul care s-a prabusit la Balotesti in 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o executie, era vizata chiar persoana care era implicata in actiunea romaneasca de spionaj de la Malta”. O aeronava cu destinatia Bruxelles s-a prabusit, la 31 martie 1995, in jurul orei 9.00, in apropierea Aeroportului International Bucuresti Otopeni, dupa aproximativ doua minute de la decolare. In accident si-au pierdut viata toti membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti, dar si functionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricata in 1987, apartinea Companiei TAROM si efectua zboruri regulate Bucuresti – Bruxelles.
Desigur, este greu de crezut ca in Romania am putea asista la o asemenea desfasurare complexa de forte, ca in filmele de spionaj, dar… Ce scrie presa in 20 mai 2008: ”Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din Romania, accidentul de la Balotesti, este de negasit. Consiliul Superior al Magistraturii incearca sa afle cum au disparut documentele, inainte ca procurorii sa se pronunte asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatica”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti, dar si cele ale Parchetului Curtii Supreme. Verificarile au dus la concluzia ca dosarul accidentului aviatic nu a fost solutionat de niciunul din aceste parchete. Cat despre dosarul in sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unitati de Parchet care au preluat pe rand fraiele investigatiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii sa reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum sa le reconstituie…
Romania a scapat, deocamdata, de liniile noii ordini europene trasate pe aceasta harta blestemata. Reamintim insa o idee aristotelica, conform careia o comunitate in care dispare justitia este pe cale de disolutie, in contextul in care Romania este in acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeana, iar nivelul de trai este in prabusire.
sursa: AIM
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: DESPRE ISTORIA ROMANIEI
« Răspunde #134 : Februarie 06, 2010, 16:02:54 »

Desigur, putem sa nu discutam aceste subiecte, sa trecem sub tacere problemele reale cu care se confrunta Romania, tot asa cum omul poate sa nu se spele, pana-l mananca paduchii. Tine de vointa sau, mai de graba, de prostie.
Memorat
Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
Schimbă forumul: