Main Content:

Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 197

CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.?


Perjule omul te-a intrebat clar:
"Ce "deratizare" a inceput?
 Nu am cunostinta de asa ceva. Daca aveti exemple, va rog sa le aduceti la cunostinta revolutionarilor, pentru ca ar fi un eveniment important, asteptat de mult timp de catre cei cinstiti si nemultumiti. Sper ca nu dezinformati cu dezinvoltura tocmai aceea categorie ale carei interese sustineti ca le aparati".
În loc sa dai un raspuns , vii cu sloganuri de campanie electorala guvernul face ,care guvern,actualul FSN Grin
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Domnule Perju,nici nu stiti ce rau imi pare pentru dumneavoastra !   Grin
Memorat

Ar fi hilar daca lucrurile discutate nu ar fi atat de grave.
"Domna deputat Anca Constantinescu l-a întrebat pe domnul Preda cum a fost posibil să semneze şi să elibereze un duplicat doamnei Diaconescu - soţia dânsului – în situaţia în care ştia foarte bine că aceasta nu a participat la revoluţie."
Domnul Valentin Preda (etc.), am putea spune ca a profitat de pozitia detinuta in cadrul institutiei pentru a inlesni accederea sotiei la statutul de revolutionar, aceasta avand semnificatia concreta pentru familia sa a inca unui salariu mediu pe economie. A reusit prin metoda duplicatelor dar, dupa ce a prins gustul relatiilor extraconjugale si a inceput sa-si bata sotia (vezi documentele atasate la pagina 4 de pe acest subiect), a pierdut procesul intentat si a divortat de ea, s-a hotarat sa se razbune si a recurs la o turnatorie ordinara. Extraordinar personaj!
"La punctul 1 al ordinii de zi, Domnul preşedinte al CPRD 89 aminteşte membrilor CPRD 89 motivul pentru care a fost invitat domnul Preda Valentin Marin şi doamna Diaconescu Felicia Georgeta şi anume clarificarea modului în care au fost eliberate duplicatele certificatelor de revoluţionar unor persoane, care după spusele domnului Preda nu au avut niciodată această calitate."
Mi se atrage atentia ca gresesc in privinta doamnei Diaconescu Felicia Georgeta, fosta sotie a domnului Preda. Daca gresesc, imi cer scuze si fac cuvenitele corecturi. Am spus ca n-o cunosc personal pe doamna.
Memorat

Mi s-a spus ca, in ciuda pozitiei detinute la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, mai repede l-a facut revolutionar doamna Felicia Georgeta pe dl. Preda decat invers. Dansa a lucrat la Scretariatul General al Guvernului si era o femeie cu influenta. Ea l-ar fi adus la Bucuresti pe domnul Preda Valentin, el ne fiind de origine din acest oras. Iata documentele primite pentru confirmare.
Memorat

IN CEEA CE MA PRIVESTE AM FOST IN 2007 LA DOAMNA LUCIA SABAU,IN O ASA ZISA AUDIENTA.IN 2 MIN. M-A LAMURIT:DOSAR SIGILAT,NU ARE VOIE SA IL DESCHIDA,SA AM PUTZINTICA RABDARE CA STIU EI CE AU DE FACUT.
Am recitit cele scrise de domnul Martinel si aproape ca-mi pare rau ca s-a decis ca dl. Preda sa fie primul analizat. Doamna Sabau poate sa reprezinte un caz mult mai interesant. Cine propune un sondaj? Eu nu am timp si de el, doar propun. Sa facem un sondaj prin care sa stabilim care dintre angajatii S.S.P.R. prezinta interes pentru revolutionari. In functie de rezultate, din care ar trebui sa obtinem un "TOP PERSONAL S.S.P.R.", am sti care este ordinea in care ar trebui analizati. Se ocupa cineva? Pentru ca tot spunea dl. Perju ca a inceput deratizarea. Care "nu este", dar putem sa avem si noi o contributie la una care sa fie.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

S-a incins forumul! Cine spunea ca e pe cale s-o traga pe dreapta, gresea. E adevarat ca as prefera sa se scrie zece la suta din semnele de acum, dar sa fie mai rational. Nu mai scriu nimic astazi. Stau sa citesc. Am nevoie de masca de gaze, vesta antiglont, asigurare? De ce nu emigrati voi, tiptil, tiptil, pe forumul de la 21? Acolo e pace, liniste si buna intelegere. Se poate dormi perfect. Mai gem gazdele ca prin somn uneori, "securitatea", "maries", "portalul", dar asta face parte din monotonia fermecatoare a locului, caci revin apoi la obisnuitul monolog dialogat. E un farmec vetust, o buna intelegere, o distinctie in tot ce se scrie acolo incat nu va mai inteleg deloc. De ce nu luati exemplul lor? Ar adormii si supraveghetorii din umbra, iar sefii lor nu ar mai ave motive sa le dea salariile frumusele si oricum nemeritate.

(Nu e chiar "O adaptare libera dupa un text al Diplomatului 007", dar am incercat si eu, aspirantul, sa imit stilul capodoperelor de pe "Una pe zi". Noapte buna, copii.)

Cred ca am gresit ieri scriind randurile de mai sus. Le-am dat motiv celor de la 21 sa se simta bagati in seama, cu toate ca intentiile mele, marturisite explicit, erau de a intra in rezonanta cu "scrierile literare" ale altora de pe forumul acesta. Iata ce a scris doamna carmen ca raspuns pe subiectul care ne este dedicat "Pentru Raspandacii de pe Portal": "Îmi pare rău că vă deranjăm şi când scriem pe forumul nostru!
De disensiunile dintre revoluţionari se bucură duşmanii lor, iar dvs. le alimentaţi.
Dacă eram mai uniţi, poate că alta era situaţia în ţara noastră, care a ajuns bătaia de joc a foştilor, care şi-au privatizat-o şi au pus-o la mezat.
Dar este greu să uneşti victimele cu călăii!"
Memorat  CU SCUZELE DE RIGOARE PENTRU DOAMNELE DE PE PORTAL:

  AGENT 007  ALIAS  DIPLOMATUL oo7:

  REERITOR LA BANARE;  CE AI MAI SCRIE DACA TI-AS SPUNE CA " MI SE RUE IN PAISPE " DE Dar mai are ce sa se rupa.............

  BANAREA PE CARE O COMANZI SAU O CERI.

  GUVERNUL , VA PLACE SAU NU ,  VA PROROGA TERMENELE DINT O SANSA REVOLUTIONARILOR CARE

  NU AU INCA NOUL CERTIFICAT PRESCHIMBA:

  POSTEZ SUB NUMELE REAL  ASUMINDU-MI RESPONSABILITATI IN CEEA CE SCRIU IAR VOI  POSTATI

  SUB NIK-URI . CA NISTE  " JEGURI PENALE "  SOLITARI CU ULTIMUL  INCULPAT CONDAMNAT CU EXECUTARE ,   SI VA PERMITETI ORICE ...

  CIOCU MIC , FANTIMELOR PENALE  ..[/b][/i][/color]
http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0&feature=related
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Am ezitat sa raspund provocarii tale kronstadt 2. Am avut un conflict cu domnul Perju si parca nu ma trage inima sa-i mai fac observatii. E tipul de om care le ia foarte personal si cred ca nu stie de gluma. Daca o fac totusi, e pentru ca nu sunt de acord cu replica ta. Din fragmentul citat de tine eu gasesc o alta ugenta si, implicit, un alt link de recomandat. Ma fac inteles imediat.

Dictionar de conjunctura:

"REERITOR" = referitor
"DINT" = dand
"PRESCHIMBA" = preschimbat
"SOLITARI" = solidari
"FANTIMELOR" = ?

http://www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Revenind la cei de la 21, sare in ochi faptul ca foruml acesta ii deranjeaza. Chiar ininte de a scrie cele reproduse mai sus ("Îmi pare rău că vă deranjăm şi când scriem pe forumul nostru!"), adminul (excelent nume si-a ales) forumului a postat un text de propaganda, o invitatie pentru cei de pe forumul de aici, astfel incat cei doi se contrazic pe aceeasi pagina si in citate invecinate. Deci cine sunt cei deranjati de existenta celorlalti? Las la latitudinea lui kronstadt 2 sa aleaga un link pentru ilustratia sonora.
Dar iata ce a scris "adminul" de la 21:
"Cei, ce s-au saturat de mizeria de pe portalul, care , chipurile, ne este adresat, sunt invitati sa vina pe forumul nostru, unde vor putea sa-si posteze liber ideile, bucurandu-se de o audienta poate mai mare, si fara a fi disturbati de diverse cozi de topor.
Singura conditie e asumarea unei identitati reale
"
Virgula de dupa primul cuvant (si urmatoarea si articolul horarat, dar nu in aceeasi masura) merita remarcata. E pentru prima data cand intalnesc asa ceva itnr-un text si am citit multe tampenii pe forumurile patriei. Iar fragmentul "fara a fi disturbati de diverse cozi de topor", e o capodopera! O fi un reflex neconditionat dobandit la ultima mineriada?
Lasand gluma, va propun sa promovam pe portal aceasta invitatie. Sa facem un afis, s-o citeasca toata lumea. Am un respect egal pentru toti membrii froumului din punct de vedere al alegerii facute intre nikname si nume personal. Dar daca tot se face atata caz de aceasta alegere, in contradictie cu purtatorii de nick-uri care au ales sa nu mai scrie din aceasta cauza, eu propun sa plece ceilalti? Iata ca sunt invitati, chiar conditionati, sa paraseasca portalul si sa scrie pe froumul select al Asociatiei 21 Decembrie. Acolo unde a fost invitat si domnul contralichele:
"In sfirsit s-a gasit cineva, sa le dea cu lantul peste bot, unora dintre lichelele ascunse sub diverse nikuri, pe portalul care, nu stiu de ce se mai chiama, al revolutiei
Bravo domnule contralichele, din pacate ma tem sa nu fi dumneata cel banat, caci eu am constatat ca lichelele se bucura de multa cinstire in acel mediu pe care l-au spurcat definitiv.
Daca se va intimpla aceasta, cea ce nu-ti doresc, vei fi bine venit pe forumul nostru
".
E adevarat ca domnia sa este tot un nickname... dar ce mai conteaza cand e vorba sa atragi oamenii dintr-o parte intr-alta, adevaratul scop al demersurilor insistente de pe site-ul respectiv.
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Aici a venit vremea sa spunem NU vulgaritatilor..Aici oricine, revolutionar sau nu, a intrat si a scris ce-a vrut..Acest lucru nu se poate nega..Mai mult,unii au incercat sa se impuna cu parul, chiar daca n-a tinut. Primul  pas catre o buna intelegere este un minim de politete. Fara asa ceva nu se poate nimic, iar detractorii nostrii au inteles-o si au cultivat opusul ani in mediile noastre..
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Conform dihotomiei:
nume real = revolutionar autentic, responsabil si cult,
nickname = impostor, terorist, securist incult,
ii indemn pe cei de la Asociatia 21 sa-i ureze bun venit domnului Perju (e doar un exemplu), iar purtatorilor de nickname-uri, retrasi din diverse motive, sa revina pe acest forum greu incercat.
Propunerea mea este sincera si rationala. Decat sa ni se reproseze tot timpul aceasta optiune, prefer segregarea. Asociatia 21 Decembrie este respectabila si nu vad ce retineri ar putea avea cineva sa opteze pentru forumul ei. Cu portalul si forumul sau suntem obisnuiti si nu cred ca purtatorii de nickname nu i-ar face fata.
Si ar mai fi un castig. Ar exista doua forumuri active si pline de viata si care nu ar trebui neaparat sa actioneze unul impotriva celuilalt. Dimpotriva, eu le vad complementare. In timp ce aici ar continua sa se faca dezvaluiri riscante, sa se ironizeze nomenclatura revolutionara si politica etc., dincolo, profitandu-se de existenta persoanei juridice, s-ar putea semna petitii, s-ar da comunicate si s-ar face interpelari oficiale.
Nu stiu cum apreciaza cei care administreaza portalul aceasta propunere, dar eu sa stiti ca o fac cu toata convingerea ca e buna si ca ne poate scuti de multe dintre sincopele actuale. Domnul Maries, presedintele de la 21, sunt convins ca va fi incantat sa aiba un forum de impact. Va rog sa va pronuntati si sa actionati in consecinta. Weekend placut.
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Sunt revolutionari la aceasta ora care habar au cine le-a fost si inca le mai este vrajmas..Sa ramai blocat , chiar si la 20 de ani de la Revolutie, in aceeasi formula de "vrajmasie" gen: securist, ceausist, etc., este jenant..
Cred ca subiectul ar trebui dezvoltat, cu argumente petinente, istorice, profunde...
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

   Si inca ceva: este penibil sa vezi cum mai apar "revolutionari" cu ideea crearii unei organizatii, care chipurile ar trebui sa reuseasca ceea ce n-au reusit toate celelalte asociatii/organizatii de revolutionari..FARA BANI NU VA EXISTA O MISCARE REVOLUTIONARA..
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4227
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul

   Si inca ceva: este penibil sa vezi cum mai apar "revolutionari" cu ideea crearii unei organizatii, care chipurile ar trebui sa reuseasca ceea ce n-au reusit toate celelalte asociatii/organizatii de revolutionari..FARA BANI NU VA EXISTA O MISCARE REVOLUTIONARA..
....................................................
Domnule mercurie,pe ce va bazati cand puneti ghilimele la cuvantul revolutionari?Eu nu mi-am exprimat suspiciuni la activitatea dumneavoastra revolutionara,deoarece nu o cunosc.Nu m-a interesat nici persoana dumneavoastra,deci;nu v-am jignit niciodata.Ca sa puteti avea comentarii acide la adresa celor care vor sa infinteze o asociatie nationala a revolutionarilor,ar trebuii mai intai sa va semnati si dumneavoastra cu numele real,asa cum au facut toti cei care au initiat acest proiect de asociatie nationala.Ar trebuii sa scrieti si dumneavoasta despre activitatea dumneavoastra revolutionara ,caci s-a deschis un topic cu aceasta tema.http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=207.0Eu am avut disponibilitatea de a face un scurt istoric al participarii mele la revolutie,si l-am postat pe forum.Daca-l veti citii veti constata,daca sunteti de buna credinta;ca nu era cazul sa va indoiti ca sunt un revolutionar cu merite care se incadreaza in lege, cu participare la revolutie dinainte de fuga dictatorului si apoi sa va mai ganditi daca sa puneti ghilimele la revolutionarii care au initiat proiectul noii asociatii.Nu ma mira ca aveti o oarecare aversiune fata de ideia infintarii unei asociatii nationale,independenta si in care sa intre numai revolutionari incontestabili.Unii dintre sefii "revolutionari"(acum pun eu ghilimele) au chiar frica,da.Frica.Au incercat sa stopeze constituirea asociatiei(stiu ce spun).Sper ca vor avea o surpriza si vor vedea ca de ce le este frica,nu vor scapa.Asa este,pentru o miscare revolutionara pe plan national,trebuie sustinere financiara.Sunt multiple metode legale pentru a obtine aceasta sustinere,in fapt noi vrem sa dam startul petru toti revolutionarii de buna credinta.vom colabora cu toti cei cu care ne asemanam.

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=3.0
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • mercurie
 • Vizitator

  Nici nu m-am gandit la dumneata..In primul rand pentru ca esti crestin..Vorbeam eu de altii..
  Despre restul: identificare, trecutul meu revolutionar , inclusiv bibliografie, etc., nu dau socoteala nimanui. Cum nu am nici un interes sa intru in domeniu, nu am nici o obligatie in plus. Am dreptul moral si legal de a nu spune cine sunt si ce-am facut..Este libertate ! Am dreptul sa nu ofer si sa nu cer altora date confidentiale..Si n-o fac.
Memorat
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 197
Schimbă forumul: