Main Content:

Pagini: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 746

NOI CU CINE VOTAM ?

 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4740 : August 10, 2014, 05:54:17 »

Credeti ca daca am introduce in constitutia noastra asemenea reglementari, principii, am mai avea candidati la parlament?

PARLAMENTARII SUEDEZI:

- In prezent, parlamentarii suedezi au la dispozitie garsoniere detinute de stat, cu o suprafata de circa 40 de metri patrati. Singura camera este folosita atat ca living, cat si ca dormitor. Spalatoria este comuna, iar demnitarii trebuie sa se programeze din timp daca vor sa isi spele asternuturile.
- Sunt si parlamentari care traiesc intr-un spatiu chiar mai mic, de doar 18 metri patrati. In aceste cazuri, inclusive bucataria este impartita in comun. Nu exista personal de serviciu, iar regulile sunt stricte: "Pastrati curatenia".
- Biroul unui parlamentar are circa 18 metri patrati. Demnitarii nu au secretare sau consilieri, nici masini de serviciu cu sofer.
-  "Eu ii platesc pe politicieni. Nu vad niciun motiv pentru care banii platitorilor de taxe sa fie folositi pentru a le oferi politicienilor o viata de lux", explica un suedez in reportajul televiziunii braziliene.
- Resedinta oficiala a premierului suedez nu depaseste circa 300 de metri patrati. Nici acesta nu beneficiaza de personal de serviciu. Mai mult, purtatorul de cuvant al guvernului a declarat ca premierul isi calca singur camasile si isi spala singur rufele, la fel ca orice simplu cetatean.
- Suedia este impartita in 21 de comitate conduse de cate un birou administrativ numit de guvern impreuna cu un consiliu ales de cetateni. Pe teritoriul Suediei sunt 290 de localitati.
- Nici primarii si guvernatorii nu au dreptul la resedinte oficiale gratuite, iar consilierii nici macar nu au salariu lunar sau un birou propriu, asa ca lucreaza de acasa. "Suntem alesi sa reprezentam cetatenii si, la fel ca ei, avem propriile noastre slujbe", a explicat o consiliera.
- Doar parlamentarii, care lucreaza la elaborarea legilor, se considera ca exercita un serviciu public pentru care trebuie sa fie remunerati cu salarii lunare. Un parlamentar suedez castiga aproape dublul venitului net al unui profesor.
> Fara indemnizatii special :
- Parlamentarii care nu domiciliaza in capitala nu primesc bani in plus pentru costurile suplimentare, cum ar fi plata unei eventuale chirii sau pentru a avea asistenti la cabinetele parlamentare din localitatile de origine. Acolo, multi dintre ei lucreaza de acasa si utilizeaza sediile partidelor sau bibliotecile publice pentru a se intalni cu alegatorii.
- Toate calatoriile cu avionul ale parlamentarilor trebuie sa fie aprobate si rezervate la agentia de turism din cadrul Parlamentului, nefiind alocate indemnizatii speciale.

Fara imunitate :
- Politicienii suedezi nu sunt privilegiati in fata legii si nu se bucura de niciun fel de imunitate.
- Mona Sahlin a cumparat o ciocolata si alte cateva obiecte personale cu credit cardul guvernamental si a platit scump - si-a pierdut postul de vicepremier. *Scandalul a fost celebru in anii '90, fiind cunoscut sub numele de "cazul Toblerone". Sahlin si-a compromise cariera politica, fiind nevoita sa demisioneze din functia de lider al Partidului Social Democrat.


Transparenta si control cetatenesc :
- Cetatenii sunt foarte atenti la modul in care Parlamentul isi foloseste puterea. Transparenta activitatii parlamentare are radacini in Constitutie. Fiecare cetatean are dreptul sa verifice cheltuielile politicienilor, actele contabile emise de guvern si declaratia de impozit pe venit a premierului.
- Mai mult, functionarii trebuie sa puna la dispozitia doritorilor corespondenta zilnica si emailurile oficiale ale prim-ministrului, orice cetatean avand acces la aceste informatii.*In sala calculatoarelor este posibil chiar sa studiezi traseul unor documente, cum ar fi cheltuielile guvernamentale sau detaliile unei licitatii publica. De exemplu, unul din rapoartele cu cheltuielile premierului a inclus si pranzul luat impreuna cu presedintele Bancii Centrale, precizandu-se chiar si ce au mancat si au baut cei doi.
- Administratia Parlamentului suedez tine socoteala cheltuielilor in rapoarte ale membrilor, depozitate intr-o singura incapere. Exista dosare individuale pentru fiecare dintre cei 349 de demnitari, precum si pentru Purtatorul de cuvant al Parlamentului.
- Orice suedez poate veni sa studieze dosarele sau poate cere informatiile prin intermediul Internetului.
- Principiul transparentei este inclus in Constitutia suedeza de mai bine de 200 de ani. El face ca excesele de putere sau cazurile de coruptie sa fie extrem de rare in aceasta tara.

Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4741 : August 14, 2014, 00:44:58 »

https://www.facebook.com/tariceanu/photos/a.561942883820531.137974.227922987222524/897853933562756/?type=1&fref=nf
Calin Popescu Tariceanu

Președintele Senatului României și al Partidului Liberal Reformator, domnul Călin Popescu-#Tăriceanu, referitor la declarațiile Monicăi Macovei

„Am recepționat anunțul făcut de doamna Monica Macovei privitor la intenția sa de a candida la #președinția României cu o oarecare surprindere, având în vedere că partidul din care face parte a nominalizat oficial o altă persoană pentru această poziție. Atacurile sale ulterioare la adresa mea, dar și alte componente ale atitudinii sale mi-au risipit nelămurirea.

În calitatea sa de membră activă a echipei lui Traian Băsescu și în ciuda declarațiilor belicoase de fațadă dintre cei doi, Monica #Macovei are acum de dus la îndeplinire două misiuni, parte a planului urzit de Băsescu: 1. atacuri publice ”sub centură” la adresa mea, pentru a-mi diminua șansele de a intra în turul doi al alegerilor, știut fiind că am fost permanent un adversar redutabil al președintelui României și 2. captarea atenției opiniei publice asupra sa și creșterea influenței sale în așa-zisul partid de dreapta. Cu cât sunt mai influenți oamenii apropiați lui Băsescu, cu atât mai repede și mai eficientă va fi preluarea partidului de către #Băsescu după încheierea mandatului său.

Mi-am propus și voi duce o campanie electorală constructivă, bazată pe mari proiecte pentru #România. Asta nu însemană că nu voi replica cu maximă promptitudine și exigență la orice atac ”sub centură”, așa încât electoratul să nu fie derutat de manevrele echipei Băsescu”
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4742 : August 14, 2014, 05:59:23 »

Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai gravă care poate duce, în cel mai rău scenariu, la insolvenţă
 
Confiscarea lor de către stat pune instituţia creditoare în situaţia de a cere alte bunuri drept gajuri. În lipsa unor ipoteci îndestulătoare, banca va lua noi măsuri, cea mai drastică putând fi introducerea unei cereri de insolvenţă. În acelaşi timp, asocierea posturilor tv cu infracţiuni financiare grave i-ar putea determina pe publicitari să nu mai încheie noi contracte.
Situaţia financiară a grupului de media patronat de familia Voiculescu, din care fac parte, în principal, Antena1, Antena3, Euforia TV, Antena Stars, operate printr-un grup de firme - cele mai mari fiind Antena TV Group SA, Antena 3 SA -, ar putea fi grav afectată nu doar de confiscarea sediilor de către stat, ci mai ales de obligaţia de a aduce noi garanţii pentru creditele luate în urmă cu şase ani. Împrumutaţii sunt companiile Grivco SA şi TV Antena 1 SA. Aceasta din urmă a fost radiată acum patru ani, conform datelor Ministerului de Finanţe.
În acest context, banca va face toate demersurile pentru a-şi recupera sumele împrumutate. Procedurile depind de clauzele contractuale specifice şi de reglementările generale ale băncii, dacă nu există prevederi exprese pentru astfel de situaţii în contract. În cel mai negru scenariu, ultima măsură pe care ar putea-o lua banca ar fi cererea de intrare în insolvenţa.
"Trecerea imobilelor în proprietatea statului înseamnă anularea ipotecilor. Dacă există supragaranţii, în baza fidejusiunilor, cum ar fi asigurare de neplata creditului, bilete la ordin emise de companii sau persoane fizice, scrisoare de garanţie etc, banca le va putea executa. Însă dacă nu există sau nu sunt îndestulătoare, atunci va încerca să execute debitorii, inclusiv persoanele fizice implicate - pentru că trebuie spus că, în astfel de situaţii membrii majoritari ai AGA semnează alături de persoanele juridice care iau creditul. Dacă banca va fi în pană de opţiuni va ajunge să pună presiune şi prin cererea de intrare în insolvenţă", explică avocatul şi practicianul în insolvenţă Dumitru Dobrev.
"Statul are un drept primordial. Chiar dacă bunurile imobile, clădiri şi terenuri, erau puse gaj, statul are voie să le confişte, iar banca, deşi este creditor, nu se poate opune. În aceste condiţii banca poate cere alte garanţii. În cazul în care nu există suficiente garanţii care să acopere suma, poate să declare creditul exigibil, apoi restant. În caz extrem poate ajunge credit neperformant care să fie restructurat. În acest caz, ultima măsură pe care o poate lua banca este cererea de intrare în insolvenţă a debitorului, dar, de regulă, nu are interes să se ajungă până acolo, ci să-şi recupereze împrumuturile acordate", arată Dragoş Cabat, Managing Partner Risco, fost bancher.
Experţii spun că interesul băncii este să recupereze suma, iar varianta insolvenţei este ultima luată în calcul. Totuşi, consultantul financiar Valentin Ionescu spune că instituţia de credit trebuie să solicite, întâi de toate, alte garanţii reale, însemnând bunuri imobile. Ulterior, se trece la cererea unor garanţii mobiliare. Apoi, vor fi analizaţi indicatorii financiare în baza cărora se va constata dacă firma este solvabilă.
"Există varianta rezilierii contractului de credit dacă debitorul nu a folosit toată suma şi a rambursat tranşele pe care le-a tras. De asemenea, poate fi închis creditul plătind sumele trase, accesoriile şi comisionul de reziliere", afirmă Valentin Ionescu. Dacă nu există resursele financiare necesare, se face o analiză de rentabilitate şi solvabilitate.  "În urma analizei indicatorilor financiari, se poate cere intrarea în insolvenţă. În mod normal, banca nu ar trebui să fie interesată de insolvenţă. Probabil se va ajunge la optimizarea costurilor, de exemplu, prin închiderea unor canale mai puţin rentabile etc", explică acesta.
În opinia sa, problema principală a grupului media va apărea în momentul în care unii clienţi vor refuza să încheie contracte de publicitate. Codul de bune practici al companiilor, în special multinaţionale, interzice asocierea brand-ului propriu cu nume implicate în infracţiuni grave, cum ar fi spălarea de bani sau evaziunea fiscală.
În 2008, în decurs de câteva luni, Grivco SA şi TV Antena 1 SA au încheiat două contracte de credit, unul în valoare de 40 milioane euro şi altul de 6 milioane euro cu Raiffeisen Bank. Cele două companii au calitatea de împrumutaţi, iar Centrul de Cercetări Aplicative şi Investiţii (fostul ICA) pe cea de garant ipotecar. Printre bunurile imobile ipotecate se află, în primul contract, imobilele din str Gârlei nr 1B şi nr 1D, unde se află sediul Grivco şi al Antena TV Group SA, iar pentru al doilea contract imobilul din str Bucureşti-Ploieşti nr 25-27, unde are sediul postul Antena 3. Sorin Pantiş, condamnat în acelaşi dosar privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a declarat, în instanţă, că împrumuturile au finanţat activităţile media ale familiei Voiculescu.
Potrivit datelor Ministerului de Finanţe, TV Antena 1 SA este în dizolvare cu lichidare (radiere) din data de 31 decembrie 2010. Grivco SA a avut o cifră de afaceri netă, potrivit aceleaşi surse, de 44,11 milioane lei, în 2013, şi un profit de 264 mii lei.
La rândul lor, Antena TV Group SA a avut o cifră de afaceri de 250 milioane lei anul trecut şi un profit de 92 milioane lei, iar  Antena 3 SA o cifră de afaceri de 71 milioane lei şi un profit de 737 mii lei.

Data articol: 12/08/2014
Sursa: Capital.ro
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4743 : August 14, 2014, 09:16:46 »

Mogulul cel bun Grin

http://www.stiripesurse.ro/video-incendiar-cristian-burci-patronul-adevarul-facea-trafic-de-copii/


VIDEO INCENDIAR – Cristian Burci, patronul Adevărul, făcea trafic de copii (baby broker)
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4744 : August 16, 2014, 13:40:38 »

Strofe cu pelin de Mai... Contra Iorga Neculai

De la Tisa pân-la Nistru
Ce român n-a fost ministru?
Iorga!
Şi-ncă din copilărie
Cine a vrut mereu să fie?
Iorga!(pontea)
Memorat
 • emil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 860
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4745 : August 16, 2014, 14:58:59 »

Ghici ghicitoarea mea, cine a zis: "Mai, ce blestem o fi pe poporul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi fosti comunisti?...."   Grin
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4746 : August 17, 2014, 09:24:28 »


Febletea lui Bambilici Huh
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4747 : August 17, 2014, 12:04:32 »

Ghici ghicitoarea mea, cine a zis: "Mai, ce blestem o fi pe poporul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi fosti comunisti?...."   Grin

Răspuns: min 2:32

http://www.youtube.com/watch?v=fOjHUT7oo0M
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4748 : August 17, 2014, 12:26:54 »

Pana la 2:42 e manipulare, chiar daca nu minte, pt ca amandoi sunt fosti comunisti. Dar a recunoscut pt a ascunde adevarul care conta cel m mult. Incepe sa spuna adevarul de la 2:42, la 2:44. Respectiv: "Intre Adrian Nastase si Basescu". Pt ca dif intre ei nu era de apartenenta politica, ci de rasa, de etnie. Ro au fost manipulati sa creada ca au de ales intre doi fosti comunisti, dar de fapt si fara sa-si dea seama, ei trebuiau sa aleaga intre un ro si un evreu. Intre unul al carui tata a fost comandantul Bateriei Albastre si altul, al carui tata a fost cu comisarii sovietici, avand multe gene identice cu ale lor. Aceasta e dif esentiala intre ei. Si la condamnarile la inchisoare de m tarziu, tot aceasta a fost dif: cei cu gena evreiasca in dotare au fost facuti scapati, ceilalti nu. La fel e si in cazul lui Voiculescu, gena face dif in justitia dirijata de Marele Licurici de acum.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4749 : August 17, 2014, 13:26:09 »

INTRE ADEVAR, MINCIUNA SI MANIPULARE !!!!!! IN PRIMUL RIND ADRIAN NASTASE E TIGAN CU ACTE IN REGULA, O SPUN AI LUI, IAR TAICASU E UN FEL DE MARIN DRAGNEA, ALA CU INTORSUL ARMELOR ! VOI SECURISTII ATI AVUT TARA ASTA PE MINA SI ATI FACUT-O PRAF, DE CE NU ATI ARATAT IN CEI 25 DE ANI DE CIND FURATI CA SUNTETI PATRIOTI SI TOATA LUMEA ERA MULTUMITA SI O DUCEA BINE. DAR VOI SUNTETI TRADATORI DIN NASCARE, INCA DE LA INFIINTAREA ACESTEI INSTITUTII CRIMINALE BOLSEVICE, CARE ATI ADUS NUMAI SUFERINTA IN ACEASTA TARA  SI ATUNCI DE MULT SI ACUM ! ACUM CA MARELE LICURICI PE CARE ROMANII L-AU ASTEPTAT ZECI SI ZECI DE ANI VA IA LA INTREBARI SI VA STRICA HOTIILE PE CARE ATI FI VRUT SA LE CONTINUATI CU EXPONENTUL VOSTRU DAN VOICULESCU, NU VA MAI PLACE ! PAI VOI ATI FACUT CE ATI FACUT CU MARTEA NEAGRA, ADMISTI, PT VOI HOTII CU GULERELE ALBE CA SA VA SCAPATI PIELEA SI SA RAMINA LA JUG DOAR PROSTII PE CARE-I MANIPULATI SI AIA CARE MUNCESC CINSTIT! PAI ATI FACUT TOATE ASTEA CU UE SI SUA LINGA VOI, DACA NU ERAU EI PINA ACUM PRAFUL SI PULBEREA SE ALEGEA ! PE BASESCU L-ATI INECA INTR-UN PAHAR, CUM ZICEA UN CONFRATE DE-AL VOSTRU, PT CA V-A STRICAT JUCARIA CU FURATUL SI CU OCHII SPRE MOSCOVA, ADEVARATII VOSTRI STAPINI !
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4750 : August 18, 2014, 13:39:57 »

http://www.cotidianul.ro/elena-udrea-vrea-pe-scaunul-incalzit-de-traian-basescu-245460/

Cercul se închide
Elena Udrea vrea pe scaunul încălzit de Traian Băsescu
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4751 : August 18, 2014, 15:14:10 »

"Politica"-i o curvă şi ei politicienii cutre.
Memorat
 • emirad
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 969
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4752 : August 18, 2014, 15:45:23 »

INTRE ADEVAR, MINCIUNA SI MANIPULARE !!!!!! IN PRIMUL RIND ADRIAN NASTASE E TIGAN CU ACTE IN REGULA, O SPUN AI LUI, IAR TAICASU E UN FEL DE MARIN DRAGNEA, ALA CU INTORSUL ARMELOR ! VOI SECURISTII ATI AVUT TARA ASTA PE MINA SI ATI FACUT-O PRAF, DE CE NU ATI ARATAT IN CEI 25 DE ANI DE CIND FURATI CA SUNTETI PATRIOTI SI TOATA LUMEA ERA MULTUMITA SI O DUCEA BINE. DAR VOI SUNTETI TRADATORI DIN NASCARE, INCA DE LA INFIINTAREA ACESTEI INSTITUTII CRIMINALE BOLSEVICE, CARE ATI ADUS NUMAI SUFERINTA IN ACEASTA TARA  SI ATUNCI DE MULT SI ACUM ! ACUM CA MARELE LICURICI PE CARE ROMANII L-AU ASTEPTAT ZECI SI ZECI DE ANI VA IA LA INTREBARI SI VA STRICA HOTIILE PE CARE ATI FI VRUT SA LE CONTINUATI CU EXPONENTUL VOSTRU DAN VOICULESCU, NU VA MAI PLACE ! PAI VOI ATI FACUT CE ATI FACUT CU MARTEA NEAGRA, ADMISTI, PT VOI HOTII CU GULERELE ALBE CA SA VA SCAPATI PIELEA SI SA RAMINA LA JUG DOAR PROSTII PE CARE-I MANIPULATI SI AIA CARE MUNCESC CINSTIT! PAI ATI FACUT TOATE ASTEA CU UE SI SUA LINGA VOI, DACA NU ERAU EI PINA ACUM PRAFUL SI PULBEREA SE ALEGEA ! PE BASESCU L-ATI INECA INTR-UN PAHAR, CUM ZICEA UN CONFRATE DE-AL VOSTRU, PT CA V-A STRICAT JUCARIA CU FURATUL SI CU OCHII SPRE MOSCOVA, ADEVARATII VOSTRI STAPINI !

   Postarea de mai sus face parte din propaganda bășisto-portocalie și aparține celui mai prost activist al acestei propagande, tata shreck!
   Tratați-o ca atare.
Memorat

Doamne ajută!
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4753 : August 18, 2014, 16:29:23 »

INTRE ADEVAR, MINCIUNA SI MANIPULARE !!!!!! IN PRIMUL RIND ADRIAN NASTASE E TIGAN CU ACTE IN REGULA, O SPUN AI LUI, IAR TAICASU E UN FEL DE MARIN DRAGNEA, ALA CU INTORSUL ARMELOR ! VOI SECURISTII ATI AVUT TARA ASTA PE MINA SI ATI FACUT-O PRAF, DE CE NU ATI ARATAT IN CEI 25 DE ANI DE CIND FURATI CA SUNTETI PATRIOTI SI TOATA LUMEA ERA MULTUMITA SI O DUCEA BINE. DAR VOI SUNTETI TRADATORI DIN NASCARE, INCA DE LA INFIINTAREA ACESTEI INSTITUTII CRIMINALE BOLSEVICE, CARE ATI ADUS NUMAI SUFERINTA IN ACEASTA TARA  SI ATUNCI DE MULT SI ACUM ! ACUM CA MARELE LICURICI PE CARE ROMANII L-AU ASTEPTAT ZECI SI ZECI DE ANI VA IA LA INTREBARI SI VA STRICA HOTIILE PE CARE ATI FI VRUT SA LE CONTINUATI CU EXPONENTUL VOSTRU DAN VOICULESCU, NU VA MAI PLACE ! PAI VOI ATI FACUT CE ATI FACUT CU MARTEA NEAGRA, ADMISTI, PT VOI HOTII CU GULERELE ALBE CA SA VA SCAPATI PIELEA SI SA RAMINA LA JUG DOAR PROSTII PE CARE-I MANIPULATI SI AIA CARE MUNCESC CINSTIT! PAI ATI FACUT TOATE ASTEA CU UE SI SUA LINGA VOI, DACA NU ERAU EI PINA ACUM PRAFUL SI PULBEREA SE ALEGEA ! PE BASESCU L-ATI INECA INTR-UN PAHAR, CUM ZICEA UN CONFRATE DE-AL VOSTRU, PT CA V-A STRICAT JUCARIA CU FURATUL SI CU OCHII SPRE MOSCOVA, ADEVARATII VOSTRI STAPINI !

   Postarea de mai sus face parte din propaganda bășisto-portocalie și aparține celui mai prost activist al acestei propagande, tata shreck!
   Tratați-o ca atare.

BASISTA PORTOCALIE ? NU ! FALS ! TU ESTI PAMBLICARUL FSN-IST! IDEEA E BUNA AUTENTICA, POATE AM EXPRIMAT-O EU NEPROFESIONIST, NU SUNT DE MESERIE, DACA AR PUNE-O IN PAGINA DOAMNA SORINA DASCALU, AR FI ALTCEVA, AR IESI MULT MAI BINE! E PROFESIONISTA, DAR NU PREA VREA, NU SCRIE EA DINASTEA !
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4754 : August 19, 2014, 12:09:16 »

http://www.cotidianul.ro/sprijin-surpriza-pentru-teodor-melescanu-in-cursa-prezidentiala-245519/

Revista presei
Sprijin surpriză pentru Teodor Meleșcanu în cursa prezidențială


Un așa-numit Consiliul Național al Societății Civile (CNSC) al cărui coordonator este colonerul în rezervă Mircea Dogaru, a început să strângă semnăturile necesare pentru a-l propune pe șeful SIE, Teodor Meleșcanu, drept candidat la prezidențiale, potrivit HotNews.

Dogaru, care este și șef al sindicatului militarilor în rezervă, s-a remarcat prin participarea la mitingurile anti-Băsescu și anti-PDL din 2012 și printr-un pact semnat cu USL în același an, care cerea desființarea DNA și a Curții Constitutionale.

Consiliul Național al Societății Civile este format, potrivit site-ului propriu, din sindicate, ONG-uri și cetățeni.
Memorat
Pagini: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 746
Schimbă forumul: